imperatore 01.04.03, 21:59 I co ci da ta petycja? Nie znudziło ci się? Wojna trwa od 2 tygodni i nic nie zrobisz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: V.C. do imperatore IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 01.04.03, 22:03 imperatore napisał: > I co ci da ta petycja? Mi osobiście nic . Nie znudziło ci się? Wojna trwa od 2 tygodni i nic nie > zrobisz. Nie znudziło . Mogę zrobić przynajmniej tyle . Odpowiedz Link Zgłoś
imperatore Re: do V.C 01.04.03, 22:05 Życzę wytrwałości w dążeniu do światowego pokoju i harmonii życia na naszej wspólnej planecie Ziemia. Pozdrawiam Peace Imperatore Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Re: do VC 01.04.03, 22:27 Gość portalu: V.C. napisał(a): > Mogę zrobić przynajmniej tyle . A nie myślałeś o petycji do Saddama aby ustąpił dla dobra swojego narodu? Odpowiedz Link Zgłoś
imperatore Re: do VC 01.04.03, 22:29 janusz2_ napisał: > Gość portalu: V.C. napisał(a): > > > Mogę zrobić przynajmniej tyle . > > A nie myślałeś o petycji do Saddama aby ustąpił dla dobra swojego narodu? Daj spokój Janusz to nic nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Re: do VC 01.04.03, 22:33 imperatore napisał: > janusz2_ napisał: > > > Gość portalu: V.C. napisał(a): > > > > > Mogę zrobić przynajmniej tyle . > > > > A nie myślałeś o petycji do Saddama aby ustąpił dla dobra swojego narodu? > > Daj spokój Janusz to nic nie da. Wiem, niestety )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felusiak Re: do VC IP: *.nyc.rr.com 02.04.03, 06:33 Podpisz qrwa petycje, napisz do ambasady,zbojkotuj swoj komputer i oczywiscie caly internet i wszystko co amerykanskie, ujmij sie za kobietami, a w niedziele mozesz pojsc na marsz przeciwko AIDS. Co to wsztstko daje. NIC, ale moze sprawic, ze poprawi sie twoje samopoczucie. I o to wlasnie chodzi VC i wszystkim jego towarzyszom. Zapomnialem dodac, ze mozesz rownierz obejmowac czule dzrzewa. To tez podobno do czegos prowadzi. Kiedy juz to bedziesz mial za soba to koniecznie nalezy zapisac sie do PETA i podjac walke o prawa kurczakow i dodatkowo indykow w listopadzie. Odpowiedz Link Zgłoś