Gość: luka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.01, 10:30 Wykorzystując pomysł podsunięty przez nieocenionego Ala - zadaję pytanie: KIM JEST LUKA? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Al Re: Kim jest luka? IP: 192.168.1.28, 212.244.50.* 22.03.01, 12:17 No i nic. Olali (przepraszam za określenie), nie czujesz sie niedowartościowany Luko, ty i twoje poglądy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Re: Kim jest luka? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.01, 12:30 Gość portalu: Al napisał(a): > No i nic. Olali (przepraszam za określenie), nie > czujesz sie niedowartościowany Luko, ty i twoje > poglądy? "Olali" raczej twój pomysł. I słusznie. Najwyraźniej poza tobą nikt tu nie ma w stosunku do mnie kompleksów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Re: Kim jest luka? IP: 192.168.1.28, 212.244.50.* 22.03.01, 14:40 Alez nie mam tzw.kompleksu Luki, co to jest?. Ganiamy się po różnych wątkach - jeszcze ponowiona po raz trzeci prośba: proszę o podanie nazwisk kilku FEMINAZISTEK oraz kilku kobiet blizszych twoim ideałom. Nie wymiguj się prosze. Chyba że przeoczyłem gdzies tę listę to mnie oświeć, latarnio forum. Podrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Kim jest luka? IP: 195.15.57.* 22.03.01, 15:46 Panowie, widze ze sprawy zaszly juz tak daleko, ze pozostaje tylko wybór broni. I miejsca. Luka, na wszelki wypadek przygotuj, w zalakowanej kopercie, listy kobiet, ktorych domaga sie Al. Ty zas, Al, przypomnij sobie - ot tak, tez na wszelki wypadek - procedure, dzieki ktorej latwiej bedzie Ci sie dostac tam wyzej. Sadze, mimo wszystko, ze moga spojrzec przychylnie na Twoja aplikacje. Oczekujac z niepokojem wiesci o wyniku pozostaje z wyrazami szacunku i podziwu dla polemicznej swady waszmosciów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Re: Kim jest luka? IP: 192.168.1.28, 212.244.50.* 23.03.01, 09:15 Luka już jest jedna nogą w prawej części nieba a ja biedny grzesznik liczę tylko na kroplę wody w czyśćcu oraz listę FEMINAZISTEK i ich przeciwieństw. Personalnie z odwagą, do boju, Luka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Kim jest luka? IP: *.ze.tarnow.pl 23.03.01, 10:06 na boku musze zaprotestowac i wyciagnac niekonsekwencje: NIE MA LEWEGO NIEBA I NIGDY NIE BYLO wszak sam powiedziales ze kosciol jest niereformowalny, a przeciez to ich podworko. Chyba,ze sens LEWEGO byl inny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Banan Propozycja dla Ala... IP: 195.94.211.* 23.03.01, 10:48 Jeżeli by doszło do zapropowanego przez sceptyka pojedynku, z chęcią będę sekundował koledze. A ponieważ tradycja zezwala na pojedynki między sekundantami, to zaraz za Luką do piekła pofrunie z radiomaryjną pieśnią na ustach kol. sceptyk. My zaś nucąc Międzynarodówkę pójdziemy na piwo. Stoi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Do Banana IP: 195.15.57.* 23.03.01, 10:59 Pozostaje sceptyczny wobec tych przechwalek. A wyzwanie podejme tylko wtedy jak sie wycofasz z tego zabluzganego tematu forum o Zydach. Byle kto na pojedynek nie moze mnie wyzwac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Banan Re: Do Banana IP: 195.94.211.* 23.03.01, 11:02 Drogi sceptyku. Przeprosiłem i pokajałem się za moje zachowanie na forum o Żydach. Z niezmiennym oczekiwaniem na rozgrzeszenie, Banan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Re: Propozycja... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.01, 11:01 Gość portalu: Banan napisał(a): > Jeżeli by doszło do zapropowanego przez sceptyka pojedynku, z chęcią będę > sekundował koledze. A ponieważ tradycja zezwala na pojedynki między > sekundantami, to zaraz za Luką do piekła pofrunie z radiomaryjną pieśnią na > ustach kol. sceptyk. My zaś nucąc Międzynarodówkę pójdziemy na piwo. Stoi? Z przykrością muszę kolegów rozczarować. Do pojedynku między mną a Alem niestety nie może dojść, ponieważ kodeks honorowy zabrania mi pojedynkowania się z osobami parszywego stanu. Jeśli Al czuje się na siłach, mogę ewentualnie podesłać mu swojego kota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Banan Re: Propozycja... IP: 195.94.211.* 23.03.01, 11:40 Oj Luka, Luka. Wtedy wkroczyłby Greenpeace. A może i to służy do wyciągania pieniędzy z kieszeni naiwnego podatnika, tak jak efekt cieplarniany? Z niecierpliwością czekam na wyjaśnienie i tej nurtującej mnie kwestii, albowiem, drogi Luko, świat nareszcie stanowi dla mnie logiczną całość, po Twoich jakże mądrych wywodach. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Re: Propozycja... IP: 192.168.1.28, 212.244.50.* 23.03.01, 11:41 Nie będę się nawet silił na odpowiedź na podobne inwektywy. Dla mnie dokładnie się określiłeś w rozmowie o Ratajczaku. Bez komentarza.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Re: Propozycja... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.01, 11:47 Al, nie uciekaj! Co ja biedny sam pocznę, jeśli mi ciebie zabraknie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Re: Propozycja... IP: 192.168.1.28, 212.244.50.* 23.03.01, 12:03 Nie mam zamiaru nigdzie uciekać . Po prostu nie znoszę chamskiego sadzenia się i jakies "wielkopańskie" obrażanie innych. Jesteś tego samego kalibru jak Ci którzy zaliczają siebie do elity, ale są w niej za krótko i jeszcze słoma im z butów wystaje. Uważaj, kota mogę uśpić jezeli ma poglądy podobne do twoich. Powtarzam: dla mnie wystarczająco okresliłeś się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Re: Propozycja... IP: 192.168.1.28, 212.244.50.* 23.03.01, 12:07 Nie mam zamiaru nigdzie uciekać . Po prostu nie znoszę chamskiego sadzenia się i jakies "wielkopańskie" obrażanie innych. Jesteś tego samego kalibru jak Ci którzy zaliczają siebie do elity, ale są w niej za krótko i jeszcze słoma im z butów wystaje i tu chyba tkwią także twoje kompleksy i potrzeba działań jak wy żej. Uważaj, kota mogę uśpić jezeli ma poglądy podobne do twoich. Powtarzam: dla mnie wystarczająco okresliłeś się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Re: Propozycja... IP: 192.168.1.28, 212.244.50.* 23.03.01, 12:07 Nie mam zamiaru nigdzie uciekać . Po prostu nie znoszę chamskiego sadzenia się i jakies "wielkopańskie" obrażanie innych. Jesteś tego samego kalibru jak Ci którzy zaliczają siebie do elity, ale są w niej za krótko i jeszcze słoma im z butów wystaje i tu chyba tkwią także twoje kompleksy i potrzeba działań jak wy żej. Uważaj, kota mogę uśpić jezeli ma poglądy podobne do twoich. Powtarzam: dla mnie wystarczająco okresliłeś się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Re: Propozycja... IP: 192.168.1.28, 212.244.50.* 23.03.01, 12:07 Nie mam zamiaru nigdzie uciekać . Po prostu nie znoszę chamskiego sadzenia się i jakiegoś "wielkopańskiego" obrażania innych: ponownie proszę: nie obrażaj. Ale cóż moje prośby jeżeli jesteś tego samego kalibru jak Ci którzy zaliczają siebie do elity, ale są w niej za krótko i jeszcze słoma im z butów wystaje i tu chyba tkwią także twoje kompleksy i potrzeba działań jak wyżej. Uważaj, kota mogę uśpić jezeli ma poglądy podobne do twoich. Powtarzam: dla mnie wystarczająco okresliłeś się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Re: Propozycja... IP: 192.168.1.28, 212.244.50.* 23.03.01, 12:08 Pardon, coś dupnęło w sieci: aktualna ostatnia wiadomość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Re: Propozycja... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.01, 12:44 Gość portalu: Al napisał(a): > Nie mam zamiaru nigdzie uciekać. Brawo! Tego oczekiwałem. > Po prostu nie znoszę chamskiego sadzenia się > i jakiegoś "wielkopańskiego" obrażania innych: ponownie proszę: nie obrażaj. Ależ, mój drogi, nie było moją intencją obrażanie cię! Napisałem to zupełnie na serio. > Ale cóż moje prośby jeżeli jesteś tego samego kalibru jak Ci którzy zaliczają > siebie do elity, ale są w niej za krótko i jeszcze słoma im z butów wystaje i > tu chyba tkwią także twoje kompleksy i potrzeba > działań jak wyżej. Z radością donoszę, iż nie cierpię na tego rodzaju kompleksy. Jak chcesz, to udzielę ci paru dobrych rad, jak zachować spokój ducha. > Uważaj, kota > mogę uśpić jezeli ma poglądy podobne do twoich. Oooo... a to sadysta... nawet kota nie oszczędzi... > Powtarzam: dla mnie wystarczająco okresliłeś się. To skąd kłopot z wyartykuowaniem tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Propozycja i Kara ...do Al & Luca IP: *.ze.tarnow.pl 23.03.01, 13:45 W tej rundzie obaj adwersarze zarobili u mnie punkty karne, za : jesli nie zly (byly tylko hipotezy) to za conajmniej dwuznaczny stos do KOTA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Re: Propozycja i Kara ...do Al & Luca IP: 192.168.1.28, 212.244.50.* 23.03.01, 14:18 Gość portalu: kris napisał(a): > W tej rundzie obaj adwersarze zarobili u mnie punkty > karne, za : jesli nie zly (byly tylko hipotezy) to za > conajmniej dwuznaczny stos do KOTA! Cóż na to poradzę , kot jak kot ale prawicowiec (UPR?). Dziwię się, że Luka zastawia się mniejszymi braćmi i podrzuca innym zwierzęta. Luko, posądzałbym cię raczej o związki z innym gatunkiem i podkładanie świni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Re: Propozycja i Kara ...do Ala IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.01, 15:20 Gość portalu: Al napisał(a): > Cóż na to poradzę , kot jak kot ale prawicowiec (UPR?). Cóż za cenna obserwacja zoologiczno-polityczna! > Dziwię się, że Luka > zastawia się mniejszymi braćmi i podrzuca innym zwierzęta. Luko, posądzałbym c > ię raczej o związki z innym gatunkiem i podkładanie świni. Napisałem już, że zgodnie z kodeksem honorowym nie mogę ci osobiście stawić czoła, wolno mi jednak desygnować zastępcę równego ci stanu - dlatego zamierzałem wysłać swojego kota. Po namyśle doszedłem jednak do wniosku (co słusznie wytnął nam kris), że po pierwsze to zbyt okrutne (ze względu na twój stosunek do zwierząt), a po drugie mój kot stoi jednak wyżej w społecznej hierarchii niż ty. Dlatego na pojedynek z tobą wyślę swój kaloryfer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PLNiusz Re: Propozycja i Kara ...do Ala IP: *.pit.gda.pl 24.03.01, 19:48 ...z termostatem proponuję i po sezonie grzewczym. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Re: Propozycja i Kara ...do Luki IP: 192.168.1.28, 212.244.50.* 25.03.01, 14:15 Być może, jak wcześniej zauważyłem, prawicowa soczewka zbytnio zawęziła ci rzeczywistość i hierarchia społeczna jaką prezentujesz jest jedynie TWOJĄ hierarchią. Nie obrażam się przeto gdyż rzeczony kaloryfer ma zapewne tyle samo żeberek ile jego właściciel zwojów mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Propozycja... IP: 195.15.57.* 23.03.01, 14:03 Al, ale Ty nie wyznajesz tej teorii propagandy, ze jak sie cos wielokrotnie powtórzy to ludzie w to uwierza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Re: Propozycja...Sceptykowi IP: 192.168.1.28, 212.244.50.* 23.03.01, 14:14 Gość portalu: sceptyk napisał(a): > Al, ale Ty nie wyznajesz tej teorii propagandy, ze jak sie cos wielokrotnie > powtórzy to ludzie w to uwierza? Nie, nie wyznaję. Ganiam Lukę po różnych wątkach o czymś po raz n-ty przypominam i usiłuję wycisnąć szczegóły. Nic poza tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Re: Propozycja... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.01, 16:46 Gość portalu: sceptyk napisał(a): > Al, ale Ty nie wyznajesz tej teorii propagandy, ze jak sie cos wielokrotnie > powtórzy to ludzie w to uwierza? Wyznaje. Ale kiepsko mu na razie wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Propozycja... IP: *.ze.tarnow.pl 23.03.01, 13:02 Gość portalu: luka napisał(a): > Z przykrością muszę kolegów rozczarować. Do pojedynku > między mną a Alem niestety nie może dojść, ponieważ > kodeks honorowy zabrania mi pojedynkowania się z osobami > parszywego stanu. Jeśli Al czuje się na siłach, mogę > ewentualnie podesłać mu swojego kota. > protestuje! lubie koty i uwazam,ze sa madrzejsze np. od polskich wyborcow (mam jednego i wiem), a poza tym to b.nieladnie zaslaniac sie "mniejszym bratem". No i pojedynkowac tez sie mozna jak kto woli np. na orczyki, i niekoniecznie musza to byc szczypczyki do rakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Propozycja... IP: 195.15.57.* 23.03.01, 13:29 Widze z tego, ze zakladasz, ze Al by pokonal kota luki. To wcale nie jest takie pewne. Dla mnie osobiscie bardziej ralistyczny jest scenariusz dokladnie odwrotny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Re: Propozycja dla Banana.. IP: 192.168.1.28, 212.244.50.* 23.03.01, 11:35 Piwo stoi, międzynarodówka leży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Banan Re: Propozycja dla Banana.. IP: 195.94.211.* 23.03.01, 11:37 Nie rozumiem dlaczego nie chcesz dać tej satysfakcji Luce nawet w tak smutnej chwili. Niech chociaż raz ma rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Re: A ja uparcie...feminazistki.... IP: 192.168.1.28, 212.244.50.* 23.03.01, 13:47 Luka, chcąc ostatecznie przekonać się kim jesteś ponawiam swoją prośbę: wymnień mi kilka kobiet klasyfikowanych wg twojej ułomnej skali wartości jako tzw. feminazistki: wydukałes po wielu prośbach nazwisko Kingi Dunin opócz p. Nowickiej, wymienianej przez ciebie wcześniej. Proszę jeszcze kilka.... Nie wiesz nawet dokładnie jak nazywaja się organizacje grupujące kobiety. Ale wymieniaj no......... Przekonałem się, że jak dochodzi do konkretów - jesteś słabiutki. Potrafisz górnolotnie i z ojcowską wyższością i swadą perorować o wyższości świąt bożego narodzenia nad świętami wielkiej nocy i tyle. A oprócz tego prosiłem cię o podanie pań - twoich idoli (idolek?)no śmialo: Grześkowiak, i dalej no...... dukaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Summary IP: 192.168.1.28, 212.244.50.* 23.03.01, 14:35 Oto i krótkie strzeszczenie posiadanych przeze mnie informacji: Otóż wydaje się, że Luka to: 1. Prawicowiec - 2. agnostyk religijny 3. katolik, ale niepraktykujący (a fe Luka) 4. klerykał, chociaż odżegnuje sie od tego 5. antysemita chociaz będzie bił się w piersi, że nie 6. zaprzysięgły wróg feminazizmu(?)- postępowych kobiet chyba? 7. kocha kobiety nie za rozum - za co w takim razie Luko? 8. tradycjonalista (w polu i w zagrodzie) 9. cichy rewizjonista 10. czy nazista - oceńcie sami 11. posiadacz rodziny, 2+1 (czemu tak mało, jak patrzę na powyższe to powinno być 2+5 conajmniej) 12. chyba rasista Więcej jego grzechów nie pamiętam, a myślę, że to samiec, lat ok. 48, rasy białej( jakżeby inaczej), polskiej. Jeżeli o jakimś puzzlu zapomniałem to dodajcie. Pozdrawiam. Ciebie tez rozłozony na czynniki mój ulubieńcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Summary IP: 195.15.57.* 23.03.01, 14:46 Al, ale Ty nie wspolpracujesz chyba z tymi, no, jakby tu powiedziec, no wiesz, no tymi specjalnymi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Re: Summary IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.01, 15:33 Gość portalu: Al napisał(a): Witam po krótkiej przerwie! Al zdołał wreszcie wypichcić coś w rodzaju podsumowania, a ponieważ obiecałem, że odpowiem szczerze, więc: > Otóż wydaje się, że Luka to: > 1. Prawicowiec - TRAFIONY. > 2. agnostyk religijny TRAFIONY. > 3. katolik, ale niepraktykujący (a fe Luka) PUDŁO. > 4. klerykał, chociaż odżegnuje sie od tego PUDŁO. > 5. antysemita chociaz będzie bił się w piersi, że nie PUDŁO. > 6. zaprzysięgły wróg feminazizmu(?)- postępowych kobiet chyba? TRAFIONY. > 7. kocha kobiety nie za rozum - za co w takim razie Luko? TRAFIONY. (za co? - znajdź sobie odpowiedni list i przeczytaj) > 8. tradycjonalista (w polu i w zagrodzie) TRAFIONY. > 9. cichy rewizjonista PUDŁO. (Głośny) > 10. czy nazista - oceńcie sami PUDŁO. (jak prawicowiec może być jednocześnie socjalistą?) > 11. posiadacz rodziny, 2+1 (czemu tak mało, jak patrzę na powyższe to powinno > być 2+5 conajmniej) TRAFIONY. (błąd w ocenie wynika z całkiem nietrafionego określenia mojego wieku) > 12. chyba rasista PUDŁO. > Więcej jego grzechów nie pamiętam, a myślę, że to samiec, lat ok. 48, rasy > białej( jakżeby inaczej), polskiej. Samiec - TRAFIONY (męska szowinistyczna świnia, dla ścisłości) Wiek - PUDŁO (i to znaczne) Rasa - TRAFIONY Narodowość - TRAFIONY Czyli 7 pudeł i 9 trafionych, z czego 7 trafnych ocen sam podałem w rozmaitych polemikach, dwie pozostałe (rasa i narodowość) Al domyślił się genialnie sam. Tam, gdzie nie miał danych, mylił się okropnie. I to ma być odrobiona praca domowa? Siadaj, pała! Do poprawki - wykaż się inwencją, a nie przepisywaniem moich słów. > Pozdrawiam. Ciebie tez rozłozony na czynniki mój ulubieńcu. Również pozdrawiam. Moje czynniki są jednak w jednej całości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Re: A ja uparcie...feminazistki.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.01, 16:18 Gość portalu: Al napisał(a): > Luka, chcąc ostatecznie przekonać się kim jesteś ponawiam swoją prośbę: wymnień > mi kilka kobiet klasyfikowanych wg twojej ułomnej skali wartości jako tzw. > feminazistki: wydukałes po wielu prośbach nazwisko Kingi Dunin opócz p. > Nowickiej, wymienianej przez ciebie wcześniej. Proszę jeszcze kilka.... Nie > wiesz nawet dokładnie jak nazywaja się organizacje grupujące kobiety. Ale > wymieniaj no......... Co prawda znowu zapomniałeś o magicznym słowie, ale niech - jest piątek, więc nawet taka maruda jak ty nie zepsuje mi humoru. Prawdą jest, że nie jestem w stanie wymienić wszystkich organizacji feminazistycznych - bo po co je zapamiętywać? Jeżeli ta lista proskrypcyjna ma ci pomóc w ocenie mojej osoby (wyznanie raczej groteskowe), to proszę bardzo. Jeszcze jedna uwaga: te wstrętne babsztyle nie tworzą jednorodnej organizacji, jeno mnożą się w najdziwniejszych konfiguracjach (chyba przez pączkowanie? - bo facetów przecież nienawidzą), stąd problem w wymienieniu najgłówniejszych (ciekawe czy byś potrafił wymienić nazwiska posłów, którzy głosowali za wprowadzeniem ustawy antyaborcyjnej; mam nadzieję, że nie, gdyż normalny człowiek nie zaprząta tym sobie pamięci). FEMINAZISTKI: 1. Federacja na Rzecz Kobiet i Planowania Rodziny (w sumie 9 organizacji) 2. Parlamentarna Grupa Kobiet 3. Women's Network of Croatia 4. Liga Kobiet Polskich 5. Kobiety na Wolności 6. Koalicja KARAT 7. Centrum Praw Kobiet 8. Anna Diamantopoulou 9. Kamlesh Bahl 10. Izabela Kowalczyk 11. Susan Faludi 12. Barbara Streisand 13. Jane Fonda 14. Kinga Dunin 15. Olga Tokarczuk 16. Maggie Humm 17. Więcej mi się nie chce... (i tak nie wiesz, co to za jedne). > Przekonałem się, że jak dochodzi do konkretów - jesteś słabiutki. Potrafisz > górnolotnie i z ojcowską wyższością i swadą perorować o wyższości świąt bożego > narodzenia nad świętami wielkiej nocy i tyle. Praca domowa: masz swoje konkrety. A teraz napisz, kim te wszystkie baby są i czym się zajmują. > A oprócz tego prosiłem cię o podanie pań - twoich idoli (idolek?)no śmialo: > Grześkowiak, i dalej no...... dukaj. Wszystkie kobiety są moimi idolkami (z wyjątkiem feminazistek, ale to juz nie kobiety). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Do Ala i Luki - feminazistki.... IP: 195.15.57.* 23.03.01, 17:29 Panowie, ja myslalem, ze wy tylko zartujecie z tym wyliczaniem. Ale jesli serio, to prosze bardzo: Uzywajac NorthernLight search engine (inni twierdza, ze Google jest lepsza) znalazlem 37,949 linków do site'ów z haslem "women's organization". Poniewaz zwrot ten byl w cudzyslowie, to wynik szukania nie jest suma "women's" and "organizations", ale daje linki do organizacji kobiecych, czy tez rozprawiajacych o organizacjach kobiecych. Nie twierdze, ze to sa wszystko feminazistki, ale pewno z kilkaset site'ow odpowiadajacych temu - raczej intuicyjnie rozumianemu przeze mnie - okresleniu znajdzie sie w tym progresywnym zbiorze. Ja szukac dalej nie bede, bo sie takich kobiet boje i jak tylko widze cos na ich ksztalt (przewaznie niezdarny) to uciekam, pozostawiajac wolne pole do wyglaszania - och, jakzez mi dobrze znanych - hasel i sloganow. pozdr sc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Re: Dla Luki IP: 192.168.1.28, 212.244.50.* 25.03.01, 14:30 Gość portalu: luka napisał(a): > Praca domowa: masz swoje konkrety. A teraz napisz, kim te wszystkie baby są i > czym się zajmują. > > > A oprócz tego prosiłem cię o podanie pań - twoich idoli (idolek?)no śmialo > : > > Grześkowiak, i dalej no...... dukaj. > > Wszystkie kobiety są moimi idolkami (z wyjątkiem feminazistek, ale to juz nie > kobiety). Od razu mozesz mi postawić ocenę niedostateczną. Chyba dalej mnie nie doceniasz? Niektóre artykułu wymienionych przez ciebie kobiet czytałem także w ich języku. Dlatego też nie mam zamiaru pisać ani o członkiniach parlamentu europejskiego, autorkach słowników czy pisarkach. Prędzej zmienię szkołę niż zaakceptuję takiego tępego nauczyciela. Jeżeli nie kochasz kobiet za ich rozum to pozostaje ci ciało, ale to raczej dla ciebie rzecz zbytnio wstydliwa i służąca wg ciebie chyba tylko do robienia dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Re: Dla Ala - mizogina IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.01, 09:26 Gość portalu: Al napisał(a): > Od razu mozesz mi postawić ocenę niedostateczną. Chyba dalej mnie nie doceniasz > ? Nie, mój drogi, ja cię przeceniam. > Niektóre artykułu wymienionych przez ciebie kobiet czytałem także w ich języku. Kobiety czytasz w ich języku???? Co to za język - ars amandi? > Dlatego też nie mam zamiaru pisać ani o członkiniach parlamentu europejskiego, > autorkach słowników czy pisarkach. Prędzej zmienię szkołę niż zaakceptuję takie > go tępego nauczyciela. Kochany chłopcze, niczego nie zamierzałem cię tym razem nauczyć - zawracałeś mi głowę na całym forum, żeby podać parę nazwisk, to je dostałeś. Pisząc twoim stylem - teraz ty wykręcasz się od odpowiedzi, gdyż nie wiesz nawet, kim te baby są. Ponieważ jednak ta wiedza nie jest jednak nikomu do niczego potrzebna, możesz darować sobie szperanie i ogłaszanie wyników. > Jeżeli nie kochasz kobiet za ich rozum to pozostaje ci ciało, Al, błąd!!! Nie przyznawaj się tak otwarcie, że kobiety to tylko rozum i ciało! Rzeczone feminazistki zjedzą cię za to żywcem. > ale to raczej dla > ciebie rzecz zbytnio wstydliwa i służąca wg ciebie chyba tylko do robienia dzie > ci. Ciało to rzecz wstydliwa? Czy na codzień chodzisz w burnusie, turbanie i masce na twarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Re: Dla Luki IP: 192.168.1.28, 212.244.50.* 26.03.01, 10:07 Gość portalu: luka napisał(a): > Kobiety czytasz w ich języku???? > Co to za język - ars amandi? > Przeczytaj dokładnie i potem zwracaj uwagę przyczepiając się do składniowych bzdetów: > Niektóre ARTYKUŁY wymienionych przez ciebie kobiet CZTAŁEM także w ich języku. Nie mam zamiaru o tym dyskutować. > Kochany chłopcze, niczego nie zamierzałem cię tym razem nauczyć - zawracałeś mi > głowę na całym forum, żeby podać parę nazwisk, to je dostałeś. Pisząc twoim > stylem - teraz ty wykręcasz się od odpowiedzi, gdyż nie wiesz nawet, kim te baby są. Ponieważ jednak ta wiedza nie jest jednak nikomu do niczego potrzebna, możesz darować sobie szperanie i ogłaszanie wyników. Znakomicie wiem kim sa te kobiety i cenię to co robią, w przeciwieństwie do ciebie ceniącego role Nowiny-Konopczyny, Grześkowiak i innych dam twojego serca. Przypisując adwersarzowi głupotę i niedouczenie w dyskusji sam o sobie wydajesz nedzną opinię. Twoja muza Eris nie byłaby z tego zadowolona. > > Jeżeli nie kochasz kobiet za ich rozum to pozostaje ci ciało, > > Al, błąd!!! Nie przyznawaj się tak otwarcie, że kobiety to tylko rozum i ciało! > > Rzeczone feminazistki zjedzą cię za to żywcem. ??????????????? Chyba nie wiesz co mówisz. Jeżeli feministki miałyby wybór przy zjadaniu kogokolwiek za poglądy, to sądzę, że wybór padłby na ciebie z powodu tradycjonalistycznej roli jaka wyznaczasz kobietom.Sądzę też, że udławiłyby się nie czując nawet smaku. Zapomniałem - nie tylko to jest prawdopodobnie bez smaku: jesteś go pozbawiony w mowie i piśmie. Kocham kobiety mądre, aktywne, nie zapatrzone w gary, dom i króla-samca-Lukę. I niech tak zostanie. Sodówka prawicowo-polskiej wyższości uderzyła ci do głowy. W tonie ciągłego obrażania nie mam zamiaru dyskutować. Życzę ci "Purymowego cudu" który może uczyniłby z ciebie kogoś wartościowszego niż jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Re: Dla Ala IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.01, 10:20 Gość portalu: Al napisał(a): > Przeczytaj dokładnie i potem zwracaj uwagę przyczepiając się do składniowych > bzdetów: > Niektóre ARTYKUŁY wymienionych przez ciebie kobiet CZTAŁEM także > w ich języku. > Nie mam zamiaru o tym dyskutować. A szkoda. Chętnie bym przeczytał co znaczy słowo "cztałem". A czepianie się błędów językowych jest uprawnione: albo bowiem pisząc byle jak dajesz świadectwo lekceważenia czytelników, albo nie umiesz się poprawnie wysłowić. Stąd niechęć do dyskutowania - boisz się. > Znakomicie wiem kim sa te kobiety i cenię to co robią, w przeciwieństwie do > ciebie ceniącego role Nowiny-Konopczyny, Grześkowiak i innych dam twojego serca > . > Przypisując adwersarzowi głupotę i niedouczenie w dyskusji sam o sobie wydajesz > nedzną opinię. Twoja muza Eris nie byłaby z tego zadowolona. Al, perełko, to nie dawaj mi ciągle pretekstów do wydawania takich sądów. Powyższy akapit jest kolejnym świadectwem twojej nieumiejetności rozumienia cudzych tekstów. Z faktu, iż nie lubię feminazistek, wcale nie wynika, że jestem fanem wymienionych przez ciebie pań. Kiedy ja cię nauczę logicznie wnioskować? > > Rzeczone feminazistki zjedzą cię za to żywcem. > Chyba nie wiesz co mówisz. > Jeżeli feministki miałyby wybór przy zjadaniu kogokolwiek za poglądy, to sądzę, > że wybór padłby na ciebie z powodu tradycjonalistycznej roli jaka wyznaczasz > kobietom.Sądzę też, że udławiłyby się nie czując nawet smaku. Zapomniałem - nie > tylko to jest prawdopodobnie bez smaku: jesteś go pozbawiony w mowie i piśmie. Zapewne z chęcią by mnie utopiły w łyżce wody z kranu. Ale ciebie również - za teże, że kobiety to tylko umysł i ciało. > Kocham kobiety mądre, aktywne, nie zapatrzone w gary, dom i króla-samca-Lukę. I > niech tak zostanie. Przy garach też należy wykazać się aktywnością... Stołujesz się w barach szybkiej obsługi? Kobiety się kocha za ich cechy wrodzone, a nie za to, że aktywnie udadzą się do ginekologa na pokątny zabieg; podziw kobiet, zapatrzonych w swoich mężów, jest dla nich najlepszą motywacją, choć zapewne tego nie zrozumiesz z perspektywy pantoflarza. > Sodówka prawicowo-polskiej wyższości uderzyła ci do głowy. W tonie ciągłego > obrażania nie mam zamiaru dyskutować. Życzę ci "Purymowego cudu" który może > uczyniłby z ciebie kogoś wartościowszego niż jest. Al, nie uciekaj!!! Jak widzę zabrakło ci argumentów, więc może odsapnij sobie parę dni i wtedy wrócimy do tej polemiki? Szczerze oddany Luka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Re: Dla Luki IP: 192.168.1.28, 212.244.50.* 26.03.01, 10:34 Nie argumentów zabrakło a twojego skupienia sie na istocie sprawy w każdej dyskusji o czym by nie była (klerze, blokowaniu edukacji seksualnej, o tobie samym etc.) . Twoja polemika opiera się na wyszydaniu czyjegoś domniemanego niedouczenia i wytykania mało istotnych błedów. (Wyżyj sie na tym tekście, bo tu też są błędy - podobnie jak w twoim ostatnim literówki). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Kim jest luka? IP: *.proxy.aol.com 26.03.01, 01:55 Gość portalu: luka napisał(a): > Wykorzystując pomysł podsunięty przez nieocenionego Ala - zadaję pytanie: KIM > JESTLUKA? Luka to ten co WIE!!!!!! tat swoja drogo poczytaj Jules na sasienim Forum. Odpowiedz Link Zgłoś