Dodaj do ulubionych

Redaktor Lizut i redaktor Stasiński

29.12.06, 21:31
Wyglądają mi na chłopców mających kłopoty z męskością.Autoidentyfikacja płci
u obu to jeszcze nic w porównaniu z patologiczną wręcz wiarą w bajdurzenia
najzwyklejszych koorew.To tak samo jak bym zeznał,że Michnik brał mi do buzi-
przy czym pierdział i nazywał mnie imperatorem.Po czym obiecał,że po "jego
zasranej śmierci"zostanę redaktorem naczelnym-i chichocząc obłędnie dodał-
"bądź se redaktorem tego goowna co pada".Zapalony chorym rumieńcem stęknął
trzy,może cztery razy,a wokolicach jego rozporka pojawiła się mokra
plama.Zapalił papierosa.Zaciągnął się mocno.Spojrzał jakby normalniej i
przytomniej."Spierdajaj stąd i morda w kubeł" powiedział.Wyszedłem lekko
domykając drzwi.
www.gazetawyborcza.pl/1,75968,3818667.html
Obserwuj wątek
    • maureen2 Re: Redaktor Lizut i redaktor Stasiński 29.12.06, 22:23
      pan Stasiński i Lizut zbierali informacje w agencji towarzyskiej,czego nie robi
      się dla rzetelnego dziennikarstwa. Kiedy ranking agencji w GW ? W dawnych cza-
      sach te panienki zbierały kwity na prominentów na zlecenie służb. No i doczeka-
      liśmi się replay'u. Nic dziwnego,że pan Stasiński ostatnio trochę świruje na
      wizji, trzeba czymś to usprawiedliwić smile))
      • dachs Liżcie Lepperowi, liżcie 29.12.06, 23:12
        może wam w nagrodę tez dooopę skroi.
        • maureen2 Re: Liżcie Lepperowi, liżcie 29.12.06, 23:34
          ten,kto płaci,wymaga, za pieniądze panienka będzie powtarzać "jestes boski",
          "kocham cię",albo zezna,że bije. Taki zawód.
          • jaceq Re: Liżcie Lepperowi, liżcie 29.12.06, 23:55
            maureen2 napisała:

> ten,kto płaci,wymaga

Gorzej, jak wymaga i nie płaci, bo uważa, że jak on szef klubu parlamentarnego,
            to go mafia alfonsów nie ruszy. Ruszy, tylko nieco inaczej: nie wysadzi mu
            samochodu w powietrze, tylko zarejestruje jego działalność i materiały odda
            dziennikarzom. Tak pewnie by było i w przypadku tego Golika, tylko kto by
            przypuszczał, że ów Golik jakiś polityk?
            • maureen2 Re: Liżcie Lepperowi, liżcie 30.12.06, 00:09
              to znaczy panience zapłacił, a mafii za taśmy nie chciał ? I słusznie,nie ma
              czego się wstydzić.
              • jaceq A skąd takie przypuszczenie, 30.12.06, 00:15
                że panience zapłacił?

maureen2 napisała:

> to znaczy panience zapłacił
                • maureen2 Re: A skąd takie przypuszczenie, 30.12.06, 00:40
                  drogie one nie są,buty kosztują więcej
                  • jaceq Re: A skąd takie przypuszczenie, 30.12.06, 00:46
                    maureen2 napisała:

> drogie one nie są,buty kosztują więcej

To zależy jakie buty i jakie panienki. Ano właśnie. A jak się nie płaci
                    zobowiązań wierzycielom (bo przecież zawsze można komornika powstrzymać "kwitem
                    od Ziobry"), to tym bardziej się nie płaci panienkom, a już w żadnym wypadku tym
                    tańszym niż buty.

Postaw polityka (albo adwokata) naprzeciw prostytutki i niech jedno mówi "białe"
                    a drugie, że "czarne". W takiej sytuacji ja z pewnością prędzej uwierzę prostytutce.
                    • sz0k W ten prosty sposób jaceq oddał władzę... 30.12.06, 00:52
                      ...prostytutkom. Tylko teraz powstaje pytanie czy nadal im wierzyć?
                      • jaceq Re: W ten prosty sposób jaceq oddał władzę... 30.12.06, 00:55
                        Rozumując po Twojemu, konsekwentnie byłoby napisać, że do dmuchania zostali
                        politycy. wink
                        • maureen2 Re: W ten prosty sposób jaceq oddał władzę... 30.12.06, 09:55
                          prawda jest przykra,GW zaczęła pracować dla mafii i gangsterów,ciekawe co na
                          nich mają,może zpłacili im za artykuły. Przecież nikt nie uwierzy w bajkę o
                          szlachtnych intencjach obrony kobiet molestowanych na masową skalę czy prostytu
                          tek,ktore na zyczenie biczują klienta. Jak to powiedział jaceq- "mafii alfonsów"
                          nie wyszło z pieniędzmi za zdjęcia,to redaktorzy wzięli na rozmowę krzywdzone
                          prostytutki z agencji i panie pracownice biura i zrobili temat. GW broni też z
                          wielkim zapałem jakichś starych,chorych psychiatrów,którzy siedzą za łapówki,
                          a ich rodziny to adwokaci, jakieś układy z Gudzowatym i "branie na rozmowy"
                          dziennikarzy GW przez Gudzowatego. Co to jest ? Ktoś ma haki na GW ?
                          • dachs Re: W ten prosty sposób jaceq oddał władzę... 30.12.06, 10:15
                            maureen2 napisała:

> Przecież nikt nie uwierzy w bajkę o szlachtnych intencjach obrony kobiet
                            > molestowanych na masową skalę czy prostytutek,ktore na zyczenie biczują
                            > klienta.

Owszem, ja uwierzę. Bo doświadczenie długiego życia mnie nauczyło, że na świecie
                            jest znacznie więcej porządnych ludzi, niż Lepperów.
                            Akurat z Lepperem i prostytutkami zaczął Newsweek - tygodnik mało lewicowy. GW
                            się tylko z entuzjazmem podpięła.
                            • maureen2 Re: W ten prosty sposób jaceq oddał władzę... 30.12.06, 10:32
                              Newsweek dołączył się do tego,co zaczęła GW,bo trochę im nie wyszło,więc popra-
                              wili molestowaniem prostytutek w agencji. Newsweek nie jest ani prawicowy,ani
                              lewicowy, tylko ten trzeci,przynajmniej za poprzedniego naczelnego taki był.
                            • jaceq Re: W ten prosty sposób jaceq oddał władzę... 30.12.06, 13:30
                              dachs napisał:

> maureen2 napisała:
                              > > Przecież nikt nie uwierzy w bajkę o szlachtnych intencjach obrony kobiet
                              > > molestowanych na masową skalę czy prostytutek,ktore na zyczenie biczują
                              > > klienta.
                              >
                              > Owszem, ja uwierzę. Bo doświadczenie długiego życia mnie nauczyło, że na
                              > świecie jest znacznie więcej porządnych ludzi, niż Lepperów.

Dokładnie o to chodzi. Chciałem to napisać nieco innymi słowami, ale zrobiłeś to
                              i krócej i lepiej.
                              • maureen2 Re: W ten prosty sposób jaceq oddał władzę... 30.12.06, 13:39
                                oczywiście,że porządnych ludzi jest więcej,tych,ktorzy czynią dobro bliżniemu
                                swemu w agencji towarzyskiej czy przy autostradzie.A tymi porządnymi ludżmi
                                opiekują się też dobrzy ludzie.A opiekunami opiekują się porządni policjanci
                                i inni.Cały świat składa sie z porządnych ludzi.
                                • jaceq Skoro tak piszesz, 30.12.06, 13:43
                                  to widocznie wiesz, o czym piszesz.
                                  • maureen2 Re: Skoro tak piszesz, 30.12.06, 13:56
                                    czy ktoś wpadłby na pomysł pisania publicznie wyznań kochanki pana Kuronia
                                    czy pana Millera ze szczegółami anatomicznymi i odgłosami ? Jeżeli nie,to
                                    dlaczego ?
                                    • jaceq Re: Skoro tak piszesz, 30.12.06, 14:02
                                      A co, ktoś może opublikował wyznania kochanek pp. Leppera i Łyżwińskiego?
                                      Mnie tam oni nawet nie wyglądają na takich, którzy by mogli mieć kochanki.
                                      • palnick Re: Skoro tak piszesz, 04.01.07, 16:52
                                        jaceq napisał:

> A co, ktoś może opublikował wyznania kochanek pp. Leppera i Łyżwińskiego?
                                        > Mnie tam oni nawet nie wyglądają na takich, którzy by mogli mieć kochanki.
                                        >
                                        ------
                                        Też tak myślę smile
                                        • gini Re: Ja nic nie rozumiem 05.01.07, 10:03
                                          Skoro panienka z agencji towarzyskiej zgodzila sie na spotkanie z Lepperem , to
                                          chyba raczej nie po to by dyskutowac o polityce tylko po to by zarobic jakies
                                          pieniadze a w jaki sposob te panienki zarabiaja kazdy wie.
                                          Czemu wiec teraz twierdzi, ze byla gwalcona??
                                          Dlaczego dopiero teraz, zdecydowala sie zeznawac?
                                          Mozna
                                          • gini Re: Ja nic nie rozumiem cd 05.01.07, 10:06
                                            Mozna Leppera nie lubic mozna sie z nim nie zgadzac, ale jakis zdrowy rozsadek
                                            trzeba zachowac.
                                            Gdyby prostytutka oskarzyla, jakiegos pupilka z GW, Lizuty, grzmialyby swietym
                                            oburzeniem.
                                            Panowie z Aquanet rowniez.
                                          • jaceq Re: Ja nic nie rozumiem 05.01.07, 15:57
                                            A co tu nie rozumieć?

gini napisała:

> Skoro panienka z agencji towarzyskiej zgodzila sie na spotkanie z Lepperem ,
                                            > to chyba raczej nie po to by dyskutowac o polityce tylko po to by zarobic
                                            > jakies pieniadze a w jaki sposob te panienki zarabiaja kazdy wie.
                                            > Czemu wiec teraz twierdzi, ze byla gwalcona??

Uważasz, tak jak trzykrotny dr Lepper, że prostytutki pełniącej obowiązki
                                            służbowe nie można zgwałcić?

> Dlaczego dopiero teraz, zdecydowala sie zeznawac?

Aa, tego to (ja przynajmniej) nie wiem, czemu teraz a nie np. za 2 lata.
                                            • maureen2 Re: Ja nic nie rozumiem 05.01.07, 17:52
                                              wielu uważa,że prostytutki nie można zgwałcić,policja,sąd też.
                                              • jaceq Ta policja? 05.01.07, 19:11
                                                uwaga.onet.pl/1376705,1,archiwum.html

muzyka.onet.pl/10174,1373166,newsy.html

itd. ?
                                                • jaceq Pagib?________________________n/t 05.01.07, 23:16

• maureen2 Re: Pagib?________________________n/t 05.01.07, 23:31
                                                    ilu policjantów przyjmie zgloszenie od prostytutki,że została zgwalcona, a ilu
                                                    wybuchnie śmiechem ?
                                                  • jaceq Re: Pagib?________________________n/t 06.01.07, 00:55
                                                    Ilu psów wreszcie zaaresztuje "nożowników z Gubałowki" a ilu na niedziele
                                                    zmienia barwy z policji na "ChWDP" i łomocze swoich, pardon, kumpli zawinięta w
                                                    kapturki?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka