wesoly3 04.04.03, 00:31 wyjebka z forum spowrotem do tworek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miss_camelotu nerwy wesolemu3 nie sluza 04.04.03, 00:36 zdenerwowal sie maly zydek bo wyszlo szydlo z worka okazalo sie ze zaden agent nie potrafi sie ukryc wesoly3 nie ma napletka i dlatego kiedys w koncu prawda musiala zostac ujawniona Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: nerwy wesolemu3 nie sluza 04.04.03, 00:38 a ty czemu nie w izraelu ??? czemu patriotko zydowska nie odbylas tam sluzby wojskowej ?? siedzisz kurwo w polsce bezpiecznie to mordy nie otwieraj bo w ryj przypierdole zydzi won z polski Odpowiedz Link Zgłoś
miss_camelotu wesoly3 wyjezdza 04.04.03, 00:43 w atmosferze nienawisci sam do siebie zakrzyknal zydzi won z polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 To g.. wesoly nawet nie zna j.polskiego !! IP: *.proxy.aol.com 04.04.03, 01:40 Mowa jakby Ruska po dwumiesiecznym pobycie w Polsce, a bledy ortografioczne jak malego debila w trzeciej klasie szkoly podstawowej. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Ty, Wesoly 04.04.03, 01:07 Jak to jest miss_camelotu to czemu ja do Cachalota przypisujesz? A czy ja na Ciebie mowie 'Smutny'? My, w Cachalocie, tworzymy spolecznosc nickow kulturalnych, rozsadnych, wesolych(sic!) i posiadajacych cala reszte pozytywnych, a rzadko tu spotykanych cech. Odpowiedz Link Zgłoś
imperatore Re: Ty, Wesoly II 04.04.03, 01:10 Polska z dużej litery błagam. To tyle nie bądź zły na mnie )))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Propozycja resocjalizacji Wesołego (?) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.03, 01:30 To dobry facet, ale nie znalazł jeszcze swego miejsca na F., skąd frustracje. A facet ma sporo zadatków: - wszyscy mu się kojarzą z Żydami - wszystko mu się kojarzy z d..ą - pisze bardzo lakonicznie i zwięźle. Hemingway ForumA. Proponuję oddać go na wychowanie Euromirowi (Panu). Korzyści obopólne: - Wesoły (wkrótce Pan) nauczy Euromira (już Pana) zwięzłości wypowiedzi, - Euromir (Pan) zyska nowego uczestnika wykładów, na których frekwencja spada - Wesoły (wkrótce Pan) wniesie nowy powiew i młodzieńczy zapał w przytęchłe dość dyskusje Euromira (Pana) - Euromirowi (Panu) w jego organizacji partyjnej będzie zaliczony punkt za zwerbowanie nowego członka - Wesoły (wkrótce Pan) zasili szeregi Kamelota, gdzie powiększy grono aniołków. Antysemitów chciałem powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
uriel1 Do Scan'a 04.04.03, 01:36 Witam. A co Ty tak z grubej rury. O tej porze?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: ty sran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.03, 02:11 Odnoszę wrażenie kolego W3, że masz hebrajską klawiaturę. To na niej w miejscu "C" jest "R". I odwrotnie. Przekładaj więc ręce, zważając by ci się nie splątały. Natomiast co do nurtującego cię problemu - dam radę: "Czy hrabina czy kucharka, Byle była w kroku szparka" Spróbuj tak na rodzaj żeński spojrzeć i uwolnisz się od ogarniających cię zmaz nocnych. Odpowiedz Link Zgłoś
imperatore Re: Scan 04.04.03, 02:17 Gość portalu: Scan napisał(a): > Odnoszę wrażenie kolego W3, że masz hebrajską klawiaturę. To na niej w > miejscu "C" jest "R". I odwrotnie. Przekładaj więc ręce, zważając by ci się nie > > splątały. > > Natomiast co do nurtującego cię problemu - dam radę: > > "Czy hrabina czy kucharka, > Byle była w kroku szparka" > > Spróbuj tak na rodzaj żeński spojrzeć i uwolnisz się od ogarniających cię zmaz > nocnych. > > > Uśmiałem się przez chwilę ). Więcej dowcipnych tekstów proszę ,bo trochę tutaj smutno , każdy na siebie napada. Ukłony Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: Scan 04.04.03, 02:23 imperatore napisał: > Więcej dowcipnych tekstów proszę poszedl zyd po mleko i dostal z banki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan -----nowy Miłosz Forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.03, 02:32 wesoly3 napisał: > poszedl zyd po mleko > i dostal z banki ------------- Wiesz kolego, wydaje mi się, że ów Żyd w bańce miał (m)ethanol. Jakoś tak wesoło3 po nim. Ale może się mylę. Na dobranoc, miły biesiadniku: "Łajno dla łajna To fajna Ferajna". Idź spać dobry człowieku, rannym świtem na szychtę musisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan ------->Imperator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.03, 02:35 O bliźnich "Jedni na drugich warczym- Sposobem gospodarczym". Dobranoc Scan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan --------->Uriel1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.03, 01:47 A dlaczego "z grubej rury"?. Nie obchodzi Cię los maluczkiego? Każda pora dobra dla chrześcijańskiego uczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
uriel1 Re: --------->Scan 04.04.03, 01:53 Obchodzi, obchodzi. Na tyle, żeby się z lekka zdziwić skąd ta napaść na miss- ke. Ale nie aż tak, żeby przeglądać wątki i szukać przyczyn. A tak po prawdzie, od pewnego czasu może dwóch, trzech dni/ nie czytałem "Cię". Więc się chciałem kulturalnie przywitać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: --------->Uriel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.03, 02:07 No to się obwąchaliśmy, witam również. Nie znam, szczerze mówiąc, przyczyn niechęci forumowicza Wesołego nr 3 do owej Miss, jako że i tej też nie znam w ogólności. Natomiast kol. Wesoły zapadł mi w pamięć głęboką swą bezkompromisowością w walce z wszechświatowycm żydostwem i głębią intelektualną swych postów. To samorodek, trzeba go tylko oszlifować w dobrym warsztacie jubilerskim. Najlepszy to ten u prof. hrabiego dwojga imion Leopolda -Euromira (Pana). Ukłony, Scan Odpowiedz Link Zgłoś
monopol To trudne do pojęcia 04.04.03, 04:05 sceptyk napisał: > My, w Cachalocie, tworzymy spolecznosc nickow > kulturalnych, rozsadnych, wesolych(sic!) i posiadajacych cala reszte > pozytywnych, a rzadko tu spotykanych cech. Dla nich to nie jest normalne, stąd może atak na nas. Nie ma się zresztą nad czym rozwodzić. Nie rozumieją tego. Pozdrawiam Sceptyku Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: To trudne do pojęcia...ale... 04.04.03, 07:34 ale podobno czas radzi sobie z najtrudniejszym pojeciem... pozdrawiam d_nutka Odpowiedz Link Zgłoś