Dodaj do ulubionych

I CO ŁYSO WAM, PACYFIŚCI?????????????????

IP: *.szczecin.pl / 192.168.1.* 09.04.03, 23:23
ZNAJOMY syryjczyk też jest przeciwnikiem wojny. z każdej porażki amerykanów
się cieszył. rzeczowo argumentował bezprawie jakiego dokonuja amerykanie. Z
drugiej strony jednak, on, jego żona, jego brat mieszkają w polsce, jego
rodzice i dziadkowie w USA.
wy pacyfiści jesteście tak samo zakłamani!!!!!
ciekawe czy jest wam łyso jak widzicie szczęśliwych i wolnych bagdadczyków???
Obserwuj wątek
    • Gość: @$#@%$^%$^%$ JAK TO ZROBIC W POLSCE???????????????????????????? IP: *.gen.twtelecom.net 09.04.03, 23:26
      SEJM!!!!!!!!!!! SPALIC SEEEEEEEEJM!!!!!! %$#%$#^%#%$#!#@!
    • Gość: a psik Re: I CO ŁYSO WAM, PACYFIŚCI????????????????? IP: *.zrpa.com / 192.168.1.* 09.04.03, 23:28
      a o co ci chodzi - czemu ma mi byc lyso ? ja bym wolal zobaczyc wolny Irak bez
      klamliwej propagandy wojny i bez trupow (a bylo to do zrobienia)
      • Gość: qwert to czemuś tego nie zrobił,sralko- mondralko? IP: *.szczecin.pl / 192.168.1.* 09.04.03, 23:31
        Gość portalu: a psik napisał(a):

> a o co ci chodzi - czemu ma mi byc lyso ? ja bym wolal zobaczyc wolny Irak
        bez
        > klamliwej propagandy wojny i bez trupow (a bylo to do zrobienia)
      • Gość: ax Re: I CO ŁYSO WAM, PACYFIŚCI????????????????? IP: *.proxy.aol.com 09.04.03, 23:31
        jasne, wyborami w ktorych saddam dostawal 99/9 % zaklamanie co niektorych nie
        zna granic !!!!!
        • Gość: &-) cholera? kontakty młodzieżówki PZPR z... IP: 209.234.157.* 09.04.03, 23:34
          młodzieżówkami BAAS? bueeek
        • Gość: a psik Re: I CO ŁYSO WAM, PACYFIŚCI????????????????? IP: *.zrpa.com / 192.168.1.* 09.04.03, 23:35
          napisz o tym zaklamaniu ciekawe moze byc - no chyba, ze to naglowek z gazety co
          dzis czytales i nie masz swojej opinii (jak wiekszosc popierajacych wojne)
          • Gość: ax Re: I CO ŁYSO WAM, PACYFIŚCI????????????????? IP: *.proxy.aol.com 09.04.03, 23:42
            oczywiscie TY wiesz nalepiej co ja mysle i jakie jest moje zdanie /no i kto
            moze je miec/ - jak na lewaka przystalo
            a zaklamaniem bylo trabienie o drugim wietnamie sajgonie mogadiszu no bo
            przeciez narod ktory kocha wolnosc /czyt. Saddaama/ i nienawidzi wojny /czyt.
            USA/ bedzie walczyl jak lew do ostatniego cywila....ZA WOLNOSC PROLETARIATU
            IRACKIEGO !!!!!
            • Gość: a psik Re: I CO ŁYSO WAM, PACYFIŚCI????????????????? IP: *.zrpa.com / 192.168.1.* 09.04.03, 23:45
              czemu ja mam wiedziec najlepiej - napisz cos sensownego moze mnie przekonasz
              ale postaraj sie
              • Gość: ax Re: I CO ŁYSO WAM, PACYFIŚCI????????????????? IP: *.proxy.aol.com 09.04.03, 23:54
                to byl taki sarkazm, nie traktuj tego doslownie, mysle ze nie ma sensu na
                przekonywanie jesli to co sie dzieje w Bagdadzie jeszcze cie nie przekonalo,
                czasem warto przynac sie do pomylki
    • Gość: krakel Re: I CO ŁYSO WAM, PACYFIŚCI????????????????? IP: *.telia.com 09.04.03, 23:35

Szkoda Saddama, rowny facet byl. Moze jeszcze wroci...
    • Gość: JanG NIE! IP: *.shellus.com 09.04.03, 23:45
    • Gość: Tfu !!! ŁYSO MI IP: *.dip.t-dialin.net 09.04.03, 23:46
      Gość portalu: QWERT napisał(a):

> ciekawe czy jest wam łyso jak widzicie szczęśliwych i wolnych bagdadczyków???

Jest mi łyso jak widzę ludzi bez rąk i nóg.
      Poparzone dzieci i martwych cywilów.
      Najbardziej precyzyjna armia jak się sami Amerykanie zwą, a Saddam dalej
      nieuchwytny.

To jest precyzja!!! Brawo.

Porostu łyso.
      • Gość: ŁYSO ŁYSO MI IP: *.dip.t-dialin.net 10.04.03, 00:06
        Łyso mi jak musze oglądać amerykańskich żołnierzy kopiących metalowe drzwi aby
        się dostać na podwórko otoczone murem który dwa metry dalej leży w gruzach.

Po prostu łyso.
        • Gość: ax Re: ŁYSO MI IP: *.proxy.aol.com 10.04.03, 00:15
          a to ty ameryknin ze ci za nich lyso ??? placisz na nich podaki ??? widzisz
          taki glupi narod a co chca to osiagaja a ty taki madry - to czemu w Polsce jest
          jak jest a moze wg ciebie i w Polsce jest raj jak do tej pory w Iraku...
      • Gość: JanG Re: ŁYSO MI IP: *.shellus.com 10.04.03, 00:15
        Gość portalu: Tfu !!! napisał(a):

> Gość portalu: QWERT napisał(a):
        >
        >
        > > ciekawe czy jest wam łyso jak widzicie szczęśliwych i wolnych bagdadczyków
        > ???
        >
        >
        > Jest mi łyso jak widzę ludzi bez rąk i nóg.
        > Poparzone dzieci i martwych cywilów.
        > Najbardziej precyzyjna armia jak się sami Amerykanie zwą, a Saddam dalej
        > nieuchwytny.
        >
        > To jest precyzja!!! Brawo.
        >
        > Porostu łyso.

I jeszcze tego chlopca, co nie moze sobie lez otrzec, bo ma urwane obie rece.
        • Gość: ax Re: ŁYSO MI IP: *.proxy.aol.com 10.04.03, 00:17
          ani podrapac sie po poparzonej dupie bo odlamki mu urwaly posladki...
    • Gość: babariba mnie wcale nie jest łyso!!! IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 09.04.03, 23:54
      to, że Amerykanie zajęli Bagdad, było w sumie jedynie kwestią czasu. Nie dziwi mnie to chociaż bulwersuje silnie z powodu takiego, że jedno SUWERENNE państwo NAPADŁO na drugie SUWERENNE państwo.
      Wywieszanie natomiast amerykańskiej flagi w wielu miejscach Bagdadu, szczególnie w tych, w których filmuje akurat jedna z amerykańskich telewizji jest moim zdaniem ciężką głupotą, która może wiele okupantów kosztować.
      Pokazywanie natomiast 'entuzjastycznych tłumów' wiwatujących na cześć 'wyzwolicieli' to komedia jest wielka i kpiny z widzów.
      Takie 'tłumy' to ja sam na mojej wsi zmobilizować w stanie jestem.
      Hłe...
      A, i jest jeszcze jeden istotny szczegół. Wojny się wygrywa przy pomocy bagnetów. Tyle, że potem siedzieć jakoś na nich niewygodnie.
      Ta ostatnia uwago dotyczy rozmaitych oczekiwań biznesowych różnych polskich firm, które kiedyś zarabiały ciężkie pieniądze w Iraku, a teraz im się wydaje, że znowu dostaną cukierka...
      Nie chce mi się już dalej o tym pisać
      • Gość: ax Re: mnie wcale nie jest łyso!!! IP: *.proxy.aol.com 09.04.03, 23:59
        .i slusznie, daruj sobie takie puste bzdety o suwerennych panstwach i
        choragiewkach i zostan na swojej wiosce i jedz polski cukier a duskutuj o
        tegorocznych zniwach

teraz to juz wystrczy ze amerykanski samochod zlapie kapcia i bedziecie
        krzyczec : "a nie mowilem ze bedzie jatka" !!!hehe
        • Gość: babariba Re: mnie wcale nie jest łyso!!! IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 10.04.03, 00:19

jestem fachowcem wybitnym oraz doświadczonym smakoszem i stwierdzam autorytatywnie, że polski cukier jest najlepszym cukrem na świecie, szczególnie po wzbogaceniu go grzybem, co się on dróżdż nazywa.
          Potem taki cukier ukrywa się w Puszczy Knyszyńskiej i wychodzi z tego napój, o jakim pomarzyć tylko możesz.
          A co do reszty twojej wypowiedzi, jakbyć zechciał mnie, wieśniakowi myśl swoją przystępniej wykrztusić...
          skool

Gość portalu: ax napisał(a):

> .i slusznie, daruj sobie takie puste bzdety o suwerennych panstwach i
          > choragiewkach i zostan na swojej wiosce i jedz polski cukier a duskutuj o
          > tegorocznych zniwach
          >
          > teraz to juz wystrczy ze amerykanski samochod zlapie kapcia i bedziecie
          > krzyczec : "a nie mowilem ze bedzie jatka" !!!hehe
          • Gość: ax Re: mnie wcale nie jest łyso!!! IP: *.proxy.aol.com 10.04.03, 00:25
            ...a cukier ten potem jest eksportowany tutaj bo placi sie pare centow wiecej i
            spokjnie sie go konsumuje....co do reszty - mysle zewyrazilem sie "dosc"
            jasno
            • Gość: babariba Re: mnie wcale nie jest łyso!!! IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 10.04.03, 00:32

> ...a cukier ten potem jest eksportowany tutaj bo placi sie pare centow wiecej i spokjnie sie go konsumuje....co do reszty - mysle zewyrazilem sie "dosc"
              jasno
              dupa tam 'jasno'.
              Jak nie znasz ożywiającej myśł i ducha mocy napoju rosnącegow Puszczy Knyszyńskiej na pożywce z POLSKIEGO CUKRU, a i POLSKIEGO ŻYTA czasem też, to nie mamy o czym rozmawiać.
              Poziomu albowiem nie reprezentujesz.
              Hłe...
              • Gość: ax Re: mnie wcale nie jest łyso!!! IP: *.proxy.aol.com 10.04.03, 00:36
                to ty nie wyrazasz sie jasno, aczkolwiek dupa jest dosyc precyzyjna, gorzal to
                mase a i irackie polewki teraz zaczna przybywac
                • Gość: babariba pij ty gościu coś zdrowszego IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 10.04.03, 00:51
                  to może i artykulacja ci się poprawi.
                  Dobre, ekologiczne napoje rosnące w Puszczy Knyszyńskiej znakomicie wpływają na sprawność palców w kontaktach z klawiaturą.
                  Hłe...

> to ty nie wyrazasz sie jasno, aczkolwiek dupa jest dosyc precyzyjna, gorzal to
                  > mase a i irackie polewki teraz zaczna przybywac
                  • Gość: ax Re: pij ty gościu coś zdrowszego IP: *.proxy.aol.com 10.04.03, 00:52
                    czy mam do czynienia z samorzadowcem z rejonu kampinosu czy przedstawicielem
                    handlowym polmosu Bialystok ?
                    • Gość: babariba pij ty gościu coś zdrowszego IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 10.04.03, 01:32
                      a poza tym kup se mape i pomysl, jak potrafisz.
                      Co ma Polmos Bialystok (firma zreszta dzis niemiecka) z EKOLOGICZNYMI napojami, co one rosną w POLSKIEJ Puszczy Knyszyńskiej z POLSKIEGO CUKRU i POLSKIEGO ŻYTA z dodatkiem POLSKICH DROŻDŻÓW i POLSKIEJ puszczańskiej wody. Potem się to wypędza przy pomocy opału pozyskanego z drzewa z POLSKIEGO rezerwatu przyrody.
                      I dlatego napój jest super.
                      Zapraszam
                      a co do tego ma kampinos???
                      potwierdzać to raczy jedynie moje przypuszczenie, że jakieść gówna waćpan pijać raczy.
                      Fuj!!!

> czy mam do czynienia z samorzadowcem z rejonu kampinosu czy przedstawicielem
                      > handlowym polmosu Bialystok ?
                      • Gość: ax Re: pij ty gościu coś zdrowszego IP: *.proxy.aol.com 10.04.03, 03:11
                        wiem: pedzisz samogon !!
                        • Gość: babariba pij ty gościu coś zdrowszego IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 10.04.03, 09:54

> wiem: pedzisz samogon !!
                          OOOOOOOOOOOOO, jaki mądry!!!!!!!!
                          Ile razy ci trzeba było podpowiadać?
                          Ty gościu nawet w idiottele nie byłbyś w stanie nic wygrać, bo tam tylko raz podpowiadają.
                          Świństwa jakieś pijasz albowiem, co źle działa na szare komórki, a jeszcze gorzej na synapsy.
                          Hłe...
                          skool
    • Gość: qwert Re: I CO ŁYSO WAM, PACYFIŚCI????????????????? IP: *.szczecin.pl / 192.168.1.* 10.04.03, 09:35
      Gość portalu: Tfu !!! napisał(a):

> Jest mi łyso jak widzę ludzi bez rąk i nóg.
      > Poparzone dzieci i martwych cywilów.
      > Najbardziej precyzyjna armia jak się sami Amerykanie zwą, a Saddam dalej
      > nieuchwytny.
      >
      > To jest precyzja!!! Brawo.
      >
      > Porostu łyso.
      /******************************************************
      to szkoda, że nie widziałeś co i komu powyrywał Sadam i jak gazował tysiące
      ludzi. ofiar Sadama w ciągu jego rządów było wielokrotnie więcej niż w trakcie
      tej wojny. przemyśl to.
    • Gość: babariba mnie tam łyso nie jest IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 10.04.03, 10:00
      szczęśliwy bagdadczyk:

www.mirror.co.uk/news/allnews/page.cfm?objectid=12821263&method=full
      za: maaax, kilka wątków obok
      Gość portalu: QWERT napisał(a):

> ZNAJOMY syryjczyk też jest przeciwnikiem wojny. z każdej porażki amerykanów
      > się cieszył. rzeczowo argumentował bezprawie jakiego dokonuja amerykanie. Z
      > drugiej strony jednak, on, jego żona, jego brat mieszkają w polsce, jego
      > rodzice i dziadkowie w USA.
      > wy pacyfiści jesteście tak samo zakłamani!!!!!
      > ciekawe czy jest wam łyso jak widzicie szczęśliwych i wolnych bagdadczyków???
      • Gość: qwert ofiar Sadama nie sobaczysz, może ich nie ma? IP: *.szczecin.pl / 192.168.1.* 10.04.03, 10:06
        Gość portalu: babariba napisał(a):

> szczęśliwy bagdadczyk:
        >
        > <a href="www.mirror.co.uk/news/allnews/page.cfm?
        objectid=12821263&method
        > =full"target="_blank">www.mirror.co.uk/news/allnews/page.cfm?
        objectid=12821263&
        > method=full</a>
        > za: maaax, kilka wątków obok
        > **********************************************
        > przerażającym widokiem są ofiary wojny, ale równie przerażające są
        ofiarySadama. tyle że ich zdjęc nie zobaczysz, bo reżim je skrzętnie ukrywał.
        teraz sadam już nikogo nie będzie torturował. czy radość z wolności na ulicach
        Bagdadu nie jest poparciem dla Amerykanów???? przejżyjcie na oczy, wy którzy
        siedzicie w ciepłych fotelach, macie co jeść i żyjecie w wolnym kraju!!!

• Gość: Pawel Pwenie ze im łyso i dlatego tak sie pienią IP: *.dip.t-dialin.net 10.04.03, 10:02
      zaprzeczaja nawet temu co widza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka