eliot 10.04.03, 13:45 za pomoc właśnie rabują ambasady Niemiec i Francji i francuski ośrodek kulturalny... Sława wam tawariszcz czyrak! Sława tawariszcz szreder! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pndzelek BRAWO!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.03, 13:47 BRAWO!!!!!!!! Rozpierdolić do końca, żeby kamień na kamieniu nie pozostał i nie wpuszczać nigdy więcej Francy i Folksdojczów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Wdzięczni mieszkańcy Bagdadu w podzięce... 10.04.03, 13:52 Może niektórzy kierują się ciekawością -))) Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Wdzięczni mieszkańcy Bagdadu w podzięce... 10.04.03, 13:54 oleg3 napisał: > Może niektórzy kierują się ciekawością -))) Z pewnością! Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Lewactwu i swołoczy wszelkiej na pociechę! 10.04.03, 13:54 A Czyrakowi ku pokrzepieniu! www.korea-dpr.com/~poland/index2.htm Janusz przeprasza, sciagnąłem od Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Lewactwu i swołoczy wszelkiej na pociechę! 10.04.03, 13:56 eliot napisał: > A Czyrakowi ku pokrzepieniu! > > <a href="www.korea- dpr.com/~poland/index2.htm"target="_blank">www.korea- > dpr.com/~poland/index2.htm</a> > > Janusz przepraszam, sciagnąłem od Ciebie! > ))) Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re:Eliot 10.04.03, 14:32 A co na to Amerykanie?Stoja i przygladaja sie?Nie reaguja?Tak ladnie pomagali przy zdobywaniu pomnika to moze pomagaja przy ambasadzie tez? Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re:gini 10.04.03, 14:37 gini napisała: > A co na to Amerykanie?Stoja i przygladaja sie?Nie reaguja?Tak ladnie pomagali > przy zdobywaniu pomnika to moze pomagaja przy ambasadzie tez? A co mają przeszkadzać? Skoro Irakijczycy chcą wyrazić wdzięczność dla swych francuskich i niemieckich obrońców, to niech wyrażają! Amerykańce szanują demokrację... )) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re:gini 10.04.03, 15:47 eliot napisał: > gini napisała: > > > A co na to Amerykanie?Stoja i przygladaja sie?Nie reaguja?Tak ladnie pomag > ali > > przy zdobywaniu pomnika to moze pomagaja przy ambasadzie tez? > > > A co mają przeszkadzać? Skoro Irakijczycy chcą wyrazić wdzięczność dla swych > francuskich i niemieckich obrońców, to niech wyrażają! Amerykańce szanują > demokrację... > )) > Pozdrawiam Demokracja polega na rabunku ambasad ?To cos nowego dla mnie.Jutro byc moze gdzies obrabuja polska ambasade,w ramach demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re:gini 10.04.03, 15:53 gini napisała: > eliot napisał: > > > gini napisała: > > > > > A co na to Amerykanie?Stoja i przygladaja sie?Nie reaguja?Tak ladnie > pomag > > ali > > > przy zdobywaniu pomnika to moze pomagaja przy ambasadzie tez? > > > > > > A co mają przeszkadzać? Skoro Irakijczycy chcą wyrazić wdzięczność dla swy > ch > > francuskich i niemieckich obrońców, to niech wyrażają! Amerykańce szanują > > demokrację... > > )) > > Pozdrawiam > > Demokracja polega na rabunku ambasad ?To cos nowego dla mnie.Jutro byc moze > gdzies obrabuja polska ambasade,w ramach demokracji. Zaraz tam rabunek..., oni przyszli wyrazić wdzięczność swoim francuskim "przyjaciołom", a że tam coś wzieli? Czyrak mówił o nich z taką czułością, ze drobnej pamiątki im chyba nie odmówi... A w polskiej jest jeszcze co do wzięcia ? Odpowiedz Link Zgłoś
gini ReEliot badz konsekwentny 10.04.03, 16:09 eliot napisał: > gini napisała: > > > eliot napisał: > > > > > gini napisała: > > > > > > > A co na to Amerykanie?Stoja i przygladaja sie?Nie reaguja?Tak la > dnie > > pomag > > > ali > > > > przy zdobywaniu pomnika to moze pomagaja przy ambasadzie tez? > > > > > > > > > A co mają przeszkadzać? Skoro Irakijczycy chcą wyrazić wdzięczność dl > a swy > > ch > > > francuskich i niemieckich obrońców, to niech wyrażają! Amerykańce sza > nują > > > demokrację... > > > )) > > > Pozdrawiam > > > > Demokracja polega na rabunku ambasad ?To cos nowego dla mnie.Jutro byc moz > e > > gdzies obrabuja polska ambasade,w ramach demokracji. > > > Zaraz tam rabunek..., oni przyszli wyrazić wdzięczność swoim > francuskim "przyjaciołom", a że tam coś wzieli? Czyrak mówił o nich z taką > czułością, ze drobnej pamiątki im chyba nie odmówi... > > A w polskiej jest jeszcze co do wzięcia ? > W poscie wstepnym pisales ,ze rabuja. Bogu trzeba dziekowac,ze izraelska oszczedzili bo to by byla napasc antysemicka, ale widac Irakijczycy, kochaja Izrael i nie rusza ich ambasady. Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: ReEliot badz konsekwentny 10.04.03, 16:11 gini napisała: >> Bogu trzeba dziekowac,ze izraelska oszczedzili bo to by byla napasc > antysemicka, ale widac Irakijczycy, kochaja Izrael i nie rusza ich ambasady. Pan Bóg nie miał tu wiele do roboty. Tam nie ma ambasady Izraela... ))) Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Eee, nie pomagaja 10.04.03, 14:41 przy belgijskiej to by moze pomogli. Oni patrza niechetnym okiem na inne mocarstwa. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba do Ani IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 10.04.03, 15:42 a w czym niby Amerykanie POMAGALI??? To ONI zburzyli pomnik Saddama (przy okazji któryś cymbał owinął amerykańską flagą 'pomnikowy' łeb Saddama), a taki 'TŁUM', co nam go telewizory pokazywały, to ja mogę za chwilę u mnie na wsi zwołać. Wystarczy, że wyjdę i krzyknę... Hłe... pozdrowienia ********************************************* gini napisała: > A co na to Amerykanie?Stoja i przygladaja sie?Nie reaguja?Tak ladnie pomagali > przy zdobywaniu pomnika to moze pomagaja przy ambasadzie tez? Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Re: Lewactwu i swołoczy wszelkiej na pociechę! 10.04.03, 14:35 eliot napisał: > A Czyrakowi ku pokrzepieniu! > > <a href="www.korea- dpr.com/~poland/index2.htm"target="_blank">www.korea- > dpr.com/~poland/index2.htm</a> > > Janusz przeprasza, sciagnąłem od Ciebie! > A ja na tę stronę trafiłem dzięki Ksch. Trzeba popularyzować takie oblicze lewactwa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Lewactwu i swołoczy wszelkiej na pociechę! 10.04.03, 14:40 janusz2_ napisał: > A ja na tę stronę trafiłem dzięki Ksch. > Trzeba popularyzować takie oblicze lewactwa. > > Pozdrawiam I słusznie! Zasługi lewactwa nie powinny ulec zapomnieniu!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba znaczy ta "Iracka wolnościa" ich napaduje... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 10.04.03, 15:21 ...czy inne "przerażenie..." i cóść tam? 'Sąd sądem, a sprawiedliwość musi być po naszej stronie'. Hłe... ********************************************* eliot napisał: > za pomoc właśnie rabują ambasady Niemiec i Francji i francuski ośrodek > kulturalny... > Sława wam tawariszcz czyrak! Sława tawariszcz szreder! > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba a majorowi ...de Coverley, to 'wdzięczną' różą.. IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 10.04.03, 15:35 ... jeden burdeltata oko wybili. )) Mam cały wątek powtarzać eljocie??? pzdr ********************************************** eliot napisał: > za pomoc właśnie rabują ambasady Niemiec i Francji i francuski ośrodek > kulturalny... > Sława wam tawariszcz czyrak! Sława tawariszcz szreder! > Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: a majorowi ...de Coverley, to 'wdzięczną' róż 10.04.03, 15:41 wszystko przez ten entuzjazm...! Nie musisz.. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba znaczy entuzjazm jest, jeno róż 'nie chwatajet' IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 10.04.03, 15:44 Hłe... i jeszcze )) ********************************************* eliot napisał: > wszystko przez ten entuzjazm...! > Nie musisz.. > > Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: babaribo 10.04.03, 15:52 Jak ja sie naczytalam na forumie , o tych radosnych tlumach co to rozwalaja pomnik to szybko telewizor wlaczylam coby te tlumy zobaczyc, a w tej wrednej belgijskiej telewizji to mi na zlosc zadnych tlumow nie pokazali tylko czolg z linami. A dzis pan Eliot pisze ,ze w ramach demokracji rabuje sie ambasady a Amerykanie nie moga w ramach tej demokracji przeszkadzac. Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: babaribo 10.04.03, 15:57 gini napisała: > A dzis pan Eliot Zaraz tam pan... Pan to był mój Dziadek, póki go komuna dekretem o reformie rolnej nie potraktowała... Ja już tylko prosty inteligent... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba szlachetna babariba IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 10.04.03, 16:08 eliot napisał: > gini napisała: (...) ja tesz cherpowy jezdem. Kupe takiego cóćś mam w herpie i widły do niej fbite. Hłe... Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: szlachetna babariba 10.04.03, 16:22 Gość portalu: babariba napisał(a): > eliot napisał: > > > gini napisała: > (...) > ja tesz cherpowy jezdem. Kupe takiego cóćś mam w herpie i widły do niej fbite. > Hłe... Jesteś z Galicji ??? Bo mi to cóś rabacje galicyjską przypomina... Jakub Szela miał coś do twoich przodków...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba szlachetnam babariba IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 10.04.03, 16:48 eliot napisał: > Gość portalu: babariba napisał(a): > > > eliot napisał: > > > > > gini napisała: > > (...) > > ja tesz cherpowy jezdem. Kupe takiego cóćś mam w herpie i widły do niej fb > ite. > > Hłe... > > Jesteś z Galicji ??? Bo mi to cóś rabacje galicyjską przypomina... > Jakub Szela miał coś do twoich przodków...? > ******************************************** a skont ja mam wiedzieć, czy jaka Szela którejś mojej prababki gdzieś nie 'dogodniła'??? Z tym, że daleko by lecieć musiała, albowiem Sokółka jest w połowie drogi między Białymstokiem, a Grodnem. Hłe... Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: szlachetnam babariba - kompleksa ? 11.04.03, 11:55 Gość portalu: babariba napisał(a): > eliot napisał: > > > Gość portalu: babariba napisał(a): > > > > > eliot napisał: > > > > > > > gini napisała: > > > (...) > > > ja tesz cherpowy jezdem. Kupe takiego cóćś mam w herpie i widły do ni > ej fb > > ite. > > > Hłe... > > > > Jesteś z Galicji ??? Bo mi to cóś rabacje galicyjską przypomina... > > Jakub Szela miał coś do twoich przodków...? > > > ******************************************** > > a skont ja mam wiedzieć, czy jaka Szela którejś mojej prababki gdzieś nie 'dogo > dniła'??? > Z tym, że daleko by lecieć musiała, albowiem Sokółka jest w połowie drogi międz > y Białymstokiem, a Grodnem. > Hłe... Szlachetny Baba-ribo! Jakoweś kompleksa u Acana wyczuwam? Czyżby Dziadek-riba z małorolnych...? Toż to żaden wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba szlachetnam babariba - nie kompleksa, jeno fakta IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 11.04.03, 16:08 chociażem szlachetna zawartością swoją nasączona szlachetnym i zdrowym napojem, co on wyrasta w Puszczy Knyszyńskiej Hłe... )) a, 'skool' zapomniałem dodać ********************************************* eliot napisał: > Gość portalu: babariba napisał(a): > > > eliot napisał: > > > > > Gość portalu: babariba napisał(a): > > > > > > > eliot napisał: > > > > > > > > > gini napisała: > > > > (...) > > > > ja tesz cherpowy jezdem. Kupe takiego cóćś mam w herpie i widły > do ni > > ej fb > > > ite. > > > > Hłe... > > > > > > Jesteś z Galicji ??? Bo mi to cóś rabacje galicyjską przypomina... ;- > ) > > > Jakub Szela miał coś do twoich przodków...? > > > > > ******************************************** > > > > a skont ja mam wiedzieć, czy jaka Szela którejś mojej prababki gdzieś nie > 'dogo > > dniła'??? > > Z tym, że daleko by lecieć musiała, albowiem Sokółka jest w połowie drogi > międz > > y Białymstokiem, a Grodnem. > > Hłe... > > Szlachetny Baba-ribo! > Jakoweś kompleksa u Acana wyczuwam? Czyżby Dziadek-riba z małorolnych...? > > Toż to żaden wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Bioetanol....???? ;-) 11.04.03, 16:18 Gość portalu: babariba napisał(a): > chociażem szlachetna zawartością swoją nasączona szlachetnym i zdrowym napojem, > co on wyrasta w Puszczy Knyszyńskiej > Hłe... )) > a, 'skool' zapomniałem dodać > ********************************************* Jak rozumiem, miast czekać na stosowną ustawę, nad którą wybrańcy nasi w takim trudzie i znoju pracują, jużeś Acan na bioetanol przeszedł ??? Jeśli z Puszczy Knyszyńskiej to przedniej on marki...!!! Zdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś
sothis666 Re: babaribo 10.04.03, 15:58 No co sie tu dziwić. To jest amerykański rodzaj demokracji. Ona jest baaaardzo flexible. Wyzwalanie jest wtedy, kiedy rozp... naszych wrogów. Wolność jest wtedy kiedy działania innych są zgodne z naszymi oczekiwaniami. Fakty to to, co widać w tv. ...itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba do Ani IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 10.04.03, 16:03 przecież nie raz już tu pisałem tu, że taki TŁUM, co on obalał pomnik Saddama, to ja na mojej wsi ZA CHWILĘ zwołać mogę. I sfotografować to, 'digital camera' mam. Obalimy sobie ze dwie skrzynki bełtów i miło będzie. Pisząc 'obalimy' myślę o tym, że 'tłum' obali, bo ja osobiście pijam wyłącznie ekologiczne napoje, co one rosną w Puszczy Knyszyńskiej. skool, a może lepiej będzie: 'na zdrowie' Hłe... ********************************************** gini napisała: > Jak ja sie naczytalam na forumie , o tych radosnych tlumach co to rozwalaja > pomnik to szybko telewizor wlaczylam coby te tlumy zobaczyc, a w tej wrednej > belgijskiej telewizji to mi na zlosc zadnych tlumow nie pokazali tylko czolg z > linami. > A dzis pan Eliot pisze ,ze w ramach demokracji rabuje sie ambasady a Amerykanie > > nie moga w ramach tej demokracji przeszkadzac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etbl Re: gini IP: *.15-136-217.adsl.skynet.be 10.04.03, 16:10 Przegapilas Aniu te trzy sekundy, jakie trwala migawka - na samym poczatku dziennika. Belgijska tele nie chce stresowac swoich pacyfistycznych widzow przy obiedzie, a noz pacyfizm im oscia stanie w garde? Za to za przykladem tendencyjnej telewizji francuskiej i arabskiej rozwodzili sie nad rabowaniem i placzem rodzin zabitych, jak wspominasz. Lojalnosc im sie pomylila. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: gini 10.04.03, 16:15 Gość portalu: etbl napisał(a): > Przegapilas Aniu te trzy sekundy, jakie trwala migawka - na samym poczatku > dziennika. Belgijska tele nie chce stresowac swoich pacyfistycznych widzow > przy obiedzie, a noz pacyfizm im oscia stanie w garde? Za to za przykladem > tendencyjnej telewizji francuskiej i arabskiej rozwodzili sie nad rabowaniem i > placzem rodzin zabitych, jak wspominasz. Lojalnosc im sie pomylila. AAA bo o tym nie wypada pisac, rodziny ofiar, po co o tym mowic?O rabunkach tez lepiej nie wspominac przeciez to normalka. Sluchajk a skad ty stukasz jesli mozna wiedziec?Tylko nie pisz mi ,ze z Belgii bo wiem,ze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etbl Re: gini IP: *.15-136-217.adsl.skynet.be 10.04.03, 17:08 Owszem, Aniu, z Belgii, z Bruxelles. A na czym opierasz swoje zalozenie, ze nie z Belgii? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: gini 10.04.03, 17:14 Gość portalu: etbl napisał(a): > Owszem, Aniu, z Belgii, z Bruxelles. A na czym opierasz swoje zalozenie, ze > nie z Belgii? No kiedys sie przyznales ,ze piszesz z proxy. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Do ETBL 10.04.03, 17:43 A jezeli juz piszesz z Brukseli to powiedz z jakiej dzielnicy , bede omijala szerokim lukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etbl Re: Do Ani IP: *.15-136-217.adsl.skynet.be 10.04.03, 18:05 Mylisz sie Aniu, nigdy nie przyznalem sie, ze pisze z PROXY. Moja inicjacja na forum GW i w ogole na forum byla ca. trzy tygodnie temu. ad) post nr 2. Jezeli tak patrzysz na to, nie podam Ci z ktorej dzielnicy pisze, zeby Ci nie komplikowac zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Antywolnosciowcy beda teraz, w ciagu 10.04.03, 16:18 najbliszych dni ze wzmozona uwaga sledzic doniesienia z Iraku i triumfalnie wylapywac wszelkie wiadomosci typu 'chlop iracki wpadl pod wojskowy samochod amerykanski', 'korzystajac z zamieszania wyniesiono stolek z komitetu partii' itp., dodajac swe jedynie sluszne i celne uwagi oraz komentarze. Swiadczace zreszta jednoznacznie o umilowaniu przez nich ludu irackiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etbl Re: Antywolnosciowcy beda teraz, w ciagu IP: *.15-136-217.adsl.skynet.be 10.04.03, 17:56 Zgadza sie. Juz tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re:ETBL ja dalej czekam na odpowiedz. 10.04.03, 18:03 Gość portalu: etbl napisał(a): > Zgadza sie. Juz tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re:ETBL ja dalej czekam na odpowiedz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.03, 18:13 Zapomniałaś dopisać o matkach i dzieciach palestyńskich. O ropie, którą chce przechwycić Michnik za kasę od Rywina również. Poruszyć temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etbl Re:ETBL ja dalej czekam na odpowiedz. IP: *.15-136-217.adsl.skynet.be 10.04.03, 18:19 Scan, czy Ty piszesz do mnie? Bo ja sie przed chwila z Toba zgodzilem, przynajmniej taka byla moja intencja. etbl Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Re:ETBL ja dalej czekam na odpowiedz. 10.04.03, 18:28 Nie. Do Twej aborygenki. Scan Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re:ETBL ja dalej czekam na odpowiedz. 10.04.03, 18:33 Gość portalu: etbl napisał(a): > Scan, czy Ty piszesz do mnie? Bo ja sie przed chwila z Toba zgodzilem, > przynajmniej taka byla moja intencja. > > etbl Hihihi jeszcze jeden na potwierdzenie tezy Scana , ze 80% nie rozumie tego co czyta. No to gdzie w koncu mieszkasz ETBL? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re:ETBL ja dalej czekam na odpowiedz. 10.04.03, 18:21 Gość portalu: Scan napisał(a): > Zapomniałaś dopisać o matkach i dzieciach palestyńskich. O ropie, którą chce > przechwycić Michnik za kasę od Rywina również. Poruszyć temat. A ja gdzies pisalam , ze Michnik chce rope przechwycic? Jak widac Scan wiesz co mowisz, podpisales sie akurat pod postem, ktory dotyczyl calkiem innej kwestii, a wiec to, ze 80% czyta teksty bez zrozumienia podales na wlasnym przykladzie.Przynajmniej samokrytyczny jestes , a to juz cos.Beda z Ciebie ludzie-mam nadzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Re:ETBL ja dalej czekam na odpowiedz. 10.04.03, 18:43 Przyznam szczerze ( i w zaufaniu), że Ciebie nie czytam specjalnie. Mam naprzeciwko siebie takie urządzenie, które przy otwarciu postu od "gini" i co tam jeszcze dalej z Twymi nickami melduje mi " dzieci palestyńskie, Michnik, Jedwabne etc. ". Piszczy, kiedy nie piszesz całej litanii. Przydatne jest to urządzenie. Kosztuje ok. 140 E. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re:ETBL ja dalej czekam na odpowiedz. 10.04.03, 19:03 pan.scan napisała: > Przyznam szczerze ( i w zaufaniu), że Ciebie nie czytam specjalnie. Mam > naprzeciwko siebie takie urządzenie, które przy otwarciu postu od "gini" i co > tam jeszcze dalej z Twymi nickami melduje mi " dzieci palestyńskie, Michnik, > Jedwabne etc. ". Piszczy, kiedy nie piszesz całej litanii. Przydatne jest to > urządzenie. Kosztuje ok. 140 E. A to ciekawe nie czytasz i wiesz co pisze.Urzadzenie , ktore melduje co ja pisze, to chyba Michnika sprawka bo ja jego teksty kopiujeje, tak sie glupio sklada. Ja nie potrzebuje urzadzen , wole sobie poczytac to co kto ma do powiedzenia od tego jest forum. Dlatego czytam wszystkie Twoje posty Scanie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan ---------Gini!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.03, 19:08 Kocham Cię. Mojaś Ty. Na wieki. Twój Scan. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: ---------Gini!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.04.03, 19:25 Gość portalu: Scan napisał(a): > Kocham Cię. Mojaś Ty. Na wieki. > Twój Scan. Nie nowina dla mnie zadna, wszyscy mnie kochaja Scanie, ten co nie kocha to wyjatek , ktory potwierdza regule. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan ----- Wiedza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.03, 21:27 Weź główkę czosnku. Obierz. Uważaj na 7em, by mu się nie odbiło. Schab karkowy naszpikuj czosnkiem (uważaj na gastrykę 7em), posól, obsmaż z 2 stron w brytfannie na oliwie. Dodaj startej gałki muszkatołowej, imbiru, majeranku, resztę czosnku posiekaj w talarki, wrzuć do brytfanny, osól. Dobrze jest dorzucić dwa suszone prawdziwki. Podlej piwem (polskim – nie jakimś tam belgijskim moczem). Piecz do miękkości, przewracając z boku na bok. Proces trwa ok. 2 godzin. W międzyczasie zacznij czytać Historię Żydów Paula Johnsona. Dostępna www.merlin.com.pl. Dalsze lektury podam w miarę postępu pieczenia mięsa. Bon apetit. Scan Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: ----- Wiedza 10.04.03, 23:12 Gość portalu: Scan napisał(a): > Weź główkę czosnku. Obierz. Uważaj na 7em, by mu się nie odbiło. Schab karkowy > naszpikuj czosnkiem (uważaj na gastrykę 7em), posól, obsmaż z 2 stron w > brytfannie na oliwie. > Dodaj startej gałki muszkatołowej, imbiru, majeranku, resztę czosnku posiekaj w > > talarki, wrzuć do brytfanny, osól. Dobrze jest dorzucić dwa suszone > prawdziwki. Podlej piwem (polskim – nie jakimś tam belgijskim moczem). P > iecz > do miękkości, przewracając z boku na bok. Proces trwa ok. 2 godzin. > W międzyczasie zacznij czytać Historię Żydów Paula Johnsona. Dostępna > www.merlin.com.pl. Dalsze lektury podam w miarę postępu pieczenia mięsa. > Bon apetit. > Scan > Scan nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi z tym piwem belgijskim?Jest bardzo dobre. I nie bardzo rozumiem dlaczego mam czytac to co Ty proponujesz czyzby ten pan Paul Johnson byl wyrocznia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świnia Re: ---------Gini!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.client.attbi.com 10.04.03, 22:03 Aniu, jestem Tobą bardzo, ale to bardzo zawiedziony. Wczoraj ktos nazwał Cię "Błąd-ynką" na tym forum i ja stanąłem w Twojej obronie, podkreślając, że choć można Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: ---------Gini!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.04.03, 23:20 Gość portalu: Świnia napisał(a): > Aniu, jestem Tobą bardzo, ale to bardzo zawiedziony. > > Wczoraj ktos nazwał Cię "Błąd-ynką" na tym forum i ja stanąłem w Twojej > obronie, podkreślając, że choć można Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sadam Re: Wdzięczni mieszkańcy Bagdadu w podzięce... IP: *.thezone.net 10.04.03, 18:23 eliot napisał: > za pomoc właśnie rabują ambasady Niemiec i Francji i francuski ośrodek > kulturalny... > Sława wam tawariszcz czyrak! Sława tawariszcz szreder! > Brawo Iraki,rabujcie wszysto tak jak Polacy po II wojnie swiatowej,bedziecie bogaci,kochajcie Busha,bedziecie mieli wolnosc,amerykanskie hamburgery,wojenne gry komputerowe,porno do oporu,bedziecie mogli sie wzajemnie strzelac na ulicach,zabawy bedzie co nie miara.Bedziecie mieli naprawde wspaniala demokracje Nie krytykujcie amerykanow ,ze wam dali wolnosc bo moze niewinnie rowniez dostaniecie wyrok sadu kare smierci.Pamietajcie wszystko co amerykanskie to najlepsze na swiecie. Pamietajcie co wam powiedzialem glupie araby. Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Wdzięczni mieszkańcy Bagdadu w podzięce... 11.04.03, 12:00 Gość portalu: Sadam napisał(a): Pamietajcie wszystko co amerykanskie to > najlepsze na swiecie. Za wyjątkiem pacyfistów, ala ta durnota durna wszędzie... Teraz zresztą już to sami wiecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek#je Re: Wdzięczni mieszkańcy Bagdadu w podzięce... IP: *.toya.net.pl 10.04.03, 21:37 eliot napisał: > za pomoc właśnie rabują ambasady Niemiec i Francji i francuski ośrodek > kulturalny... > Sława wam tawariszcz czyrak! Sława tawariszcz szreder! > Ciekawe jak nam się odwdzięczą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a psik Re: Wdzięczni mieszkańcy Bagdadu w podzięce... IP: *.zrpa.com / 192.168.1.* 10.04.03, 23:13 to co zrabowali zaniesli do polskiej ambasady w ramach wdziecznosci )))))) Odpowiedz Link Zgłoś