Dodaj do ulubionych

Krzyś52 walczy

IP: 159.107.90.* 21.11.01, 14:25
Krzyś52 podjął się niezwykle odpowiedzialnego i niebezpiecznego ( lepiej
powiedzieć heroicznego ) zadania. Otóż, Krzyś52 opracował i postanowił wdrożyć
plan wyzwolenia Polski spod okupacji watykańskiej. 50-cio tysięczna armia
czarnych rozbija się po kraju luksusowymi samochodami, uwodzi kobiety oraz
gwałci dzieci. Krzyś jako prawdziwy patriota postanowił położyć kres wybrykom
tej niedojrzałej emocjonalnie bandy. Otumaniony "zdrowaśkami" naród nawet nie
zauważył ( z wyjatkiem Krzysia52 ) jak bardzo jest manipulowany przez biskupów
i że co gorsza Jezusa Chrystusa nigdy nie było. Krzyś52 po wnikliwych studiach
poświęconych dziejom starożytnej Palestyny już wie kto, z kim, dlaczego i
przeciwko komu spiskował. Obywatelu (podatniku), tu chodzi o poznanie prawdy i
niejako przy okazji o twoje pieniądze. Kościół został powołany do życia aby cię
ograbić. Nie daj się, przyłącz się do krucjaty ( antykrucjaty ) Krzysia52.
Krzyś52 jest dzielny. Dzięki internetowi cały świat już o tym wie i podziwia
Krzysia52.
Karp
p.s.
A tak na marginesie o Jezusie Chrystusie pisał wybitny rzymski historyk Tacyt
oraz nie mniej sławny historyk żydowski Józef Flawiusz.
Obserwuj wątek
    • Gość: siedem Re: Krzyś52 walczy IP: *.tgory.pik-net.pl 21.11.01, 14:30
      jak zapewne wiesz bidny krzysio to to amerykancewa musial uciekac przed organami
      represji KK.
      6,35

Gość portalu: Karp napisał(a):

> Krzyś52 podjął się niezwykle odpowiedzialnego i niebezpiecznego ( lepiej
      > powiedzieć heroicznego ) zadania. Otóż, Krzyś52 opracował i postanowił wdrożyć
      > plan wyzwolenia Polski spod okupacji watykańskiej. 50-cio tysięczna armia
      > czarnych rozbija się po kraju luksusowymi samochodami, uwodzi kobiety oraz
      > gwałci dzieci. Krzyś jako prawdziwy patriota postanowił położyć kres wybrykom
      > tej niedojrzałej emocjonalnie bandy. Otumaniony "zdrowaśkami" naród nawet nie
      > zauważył ( z wyjatkiem Krzysia52 ) jak bardzo jest manipulowany przez biskupów
      > i że co gorsza Jezusa Chrystusa nigdy nie było. Krzyś52 po wnikliwych studiach
      > poświęconych dziejom starożytnej Palestyny już wie kto, z kim, dlaczego i
      > przeciwko komu spiskował. Obywatelu (podatniku), tu chodzi o poznanie prawdy i
      > niejako przy okazji o twoje pieniądze. Kościół został powołany do życia aby cię
      >
      > ograbić. Nie daj się, przyłącz się do krucjaty ( antykrucjaty ) Krzysia52.
      > Krzyś52 jest dzielny. Dzięki internetowi cały świat już o tym wie i podziwia
      > Krzysia52.
      > Karp
      > p.s.
      > A tak na marginesie o Jezusie Chrystusie pisał wybitny rzymski historyk Tacyt
      > oraz nie mniej sławny historyk żydowski Józef Flawiusz.

• Gość: Stanley Chrystus był 1 , Apostołow 12, a Karpi 7 IP: *.u.mcnet.pl 21.11.01, 15:12
        o dwóch cymbałów w jednym wątku i to na początku. Ile razy żeście dzisiaj
        zgrzeszyli? W Kościele Kat. Promocja! : grzechy główne można odkupić po
        oczywiście co łaska, ale nie mniej niż 20 zł na tacę od każdej tępej owieczki.

21 wiek, paranoja...
        • Gość: Andrzej Do Stanleya i Krzysia52 IP: *.unl.edu 21.11.01, 15:20
          Jak macie sile i ochote to walczcie z tymi palantami jak karp i siedem.
          Andrzej.
          • max_bialystock Drogi fanatyczny wyznawco religii "Panstwo"! :) 21.11.01, 15:52
            Gość portalu: Andrzej napisał(a):

> Jak macie sile i ochote to walczcie z tymi palantami jak karp i siedem.
            > Andrzej.

czy dalej narzucasz innym poglad "przymusowego nauczania" przez Panstwo tubylcow
            z Afryki, Polski i USA itd.?

Czy słyszales o rasizmie kulturalnym w ktorej jest przemoc?

wink
          • Gość: Stanley Andrzej IP: *.u.mcnet.pl 21.11.01, 16:08

> Jak macie sile i ochote to walczcie z tymi palantami jak karp i siedem.
            > Andrzej.

Ave Andy. Mam tak raz na jakiś czas, że mogę przysiąść i postukać w laptop zanim
            polecę na moją planetę bez religii = bez nienawiśći. Liczę jednak na to, że
            postrzelamy razem - jak zwykle smile

• Gość: Janusz2 Re: nienawiść? IP: 194.92.234.* 21.11.01, 16:39
              Gość portalu: Stanley napisał(a):
              > polecę na moją planetę bez religii = bez nienawiśći.

2*2=5 (?)
            • Gość: Andrzej Do Stanleya IP: *.unl.edu 21.11.01, 17:08
              Zawsze z Toba moj przyjacielu. Gdybym mogl to dzisiaj bym wzial Ciebie,
              Krzysia52 i paru innych i wypieprzylbym z tego padolu. Niech sie tluka,
              kanonizuja, modla, morduja, spowiadaja, a potem znowu morduja. To nie dla mnie
              juz wiecej.
              Pozdr, Andrzej.
              • Gość: Stanley Do Andrzeja IP: *.u.mcnet.pl 21.11.01, 18:03

> Zawsze z Toba moj przyjacielu. Gdybym mogl to dzisiaj bym wzial Ciebie,
                > Krzysia52 i paru innych i wypieprzylbym z tego padolu. Niech sie tluka,
                > kanonizuja, modla, morduja, spowiadaja, a potem znowu morduja. To nie dla mnie
                > juz wiecej.
                > Pozdr, Andrzej.

Uciec byłoby pewnie najprościej i pewnie dla nas najlepiej. Ale ja czuję, że mam
                misję, jest nas tak mało, ludzi z niezależną świadomością, że pozostawienie tych
                miliardów na pastwę kolejnych "proroków" oznaczać będzie w końcu zagładę tego
                gatunku. Tak jak napisałeś, oni w imię jakiegoś kretyna na krzyżu, czy debila z
                półksiężycem i bydlaka z dziewięcioramiennym świecznikiem sa gotowi się
                pozażynać. Po prostu chorzy.

• Gość: Janusz2 Re: Do Stanley'a IP: 194.92.234.* 21.11.01, 15:28

> o dwóch cymbałów w jednym wątku i to na początku. Ile razy żeście dzisiaj
          > zgrzeszyli? W Kościele Kat. Promocja! : grzechy główne można odkupić po
          > oczywiście co łaska, ale nie mniej niż 20 zł na tacę od każdej tępej owieczki.

Skorzystałeś Stanley?
          Ale w Twoim przypadku 20 zł to zdecydowanie za mało (wyceniam Cię tak na 400 -
          500 zł).

>
          > 21 wiek, paranoja...

Wiek IX - wiek pary i elektryczności
          Wiek XX - komunizm, nazizm, faszyzm, pol-potyzm itd.
          Wiek XXI - aż strach zaglądać do kalendarza smile)
          • Gość: Janusz2 Re: Do Stanley'a - poprawka IP: 194.92.234.* 21.11.01, 15:31
            Gość portalu: Janusz2 napisał(a):

> Wiek IX - wiek pary i elektryczności

Powinno być: Wiek XIX
            • Gość: Stanley Do Janusza2 IP: *.u.mcnet.pl 21.11.01, 16:04
              Stary gdzie jest ten kościół?? Za 400-500 w moim przypadku? To darmo! Fajnie,
              że masz chociaż poczucie humoru.
              • Gość: Stanley Do Janusza2-poprawka IP: *.u.mcnet.pl 21.11.01, 16:11
                Co do 21 wieku - mam nadzieję, że zjawi się wreszcie długo zapowiadany
                antychryst i zrobi porządek. Sprawiedliwi odlecą do lepszego świata, a
                niesprawiedliwi zostaną tu posprzątać...
                • max_bialystock masz nadzieje?:) 21.11.01, 16:15

> Co do 21 wieku - mam nadzieję, że zjawi się wreszcie długo zapowiadany
                  > antychryst i zrobi porządek. Sprawiedliwi odlecą do lepszego świata, a
                  > niesprawiedliwi zostaną tu posprzątać...

o! powiedz cos o religi judaizmu! mmm np cos o wyznawcach proroka Mojzesza? smile
                  cos ciekawego masz do powiedzenia czy sie wstydzisz?

• Gość: Stanley Do Maksia IP: *.u.mcnet.pl 21.11.01, 16:19
                    max_bialystock napisał(a):

> Gość portalu: Stanley napisał(a):
                    >
                    > > Co do 21 wieku - mam nadzieję, że zjawi się wreszcie długo zapowiadany
                    > > antychryst i zrobi porządek. Sprawiedliwi odlecą do lepszego świata, a
                    > > niesprawiedliwi zostaną tu posprzątać...
                    >
                    > o! powiedz cos o religi judaizmu! mmm np cos o wyznawcach proroka Mojzesza? smile
                    > cos ciekawego masz do powiedzenia czy sie wstydzisz?
                    >
                    A co byś chciał usłyszeć?

• Gość: max Do Stanlejka IP: *.net.bialystok.pl 21.11.01, 16:42

> A co byś chciał usłyszeć?

a chcem uslyszec co o nich myslisz! smile
                      • Gość: Stanley Maksio IP: *.u.mcnet.pl 21.11.01, 18:04
                        Gość portalu: max napisał(a):

>
                        > > A co byś chciał usłyszeć?
                        >
                        > a chcem uslyszec co o nich myslisz! smile

Andrzej ci napisał. Ja się też nie będę rozwodzić.

• Gość: max Stanlejo IP: *.net.bialystok.pl 21.11.01, 18:06

> Gość portalu: max napisał(a):
                          >
                          > > Gość portalu: Stanley napisał(a):
                          > >
                          > > > A co byś chciał usłyszeć?
                          > >
                          > > a chcem uslyszec co o nich myslisz! smile
                          >
                          > Andrzej ci napisał. Ja się też nie będę rozwodzić.

mowi sie trudno
                  • Gość: Andrzej Maksiu IP: *.unl.edu 21.11.01, 17:11
                    Mowilem Ci juz ze zadnego proroka Mojzesza nie bylo. Czlowiek, ktorego nazywasz
                    Mojzeszem byl czlonkiem kasty egipskiej i wszystkie wiadomosci podyktowane mu
                    byly.
                    Andrzej.
                    • Gość: max Andrzejku IP: *.net.bialystok.pl 21.11.01, 17:40

> Mowilem Ci juz ze zadnego proroka Mojzesza nie bylo. Czlowiek, ktorego nazywasz
                      >
                      > Mojzeszem byl czlonkiem kasty egipskiej i wszystkie wiadomosci podyktowane mu
                      > byly.
                      > Andrzej.

i...? to jest jeszcze jeden z dowodow tego ze nie uwazasz sie za fanatyka który
                      chce przemoca narzucic drugiemu czlowiekowi jakikolwiek swiatopoglad?

• Gość: Andrzej Re: Andrzejku IP: *.unl.edu 21.11.01, 18:29
                        Jesli prawde, albo dazenie do niej nazywasz swiatopogladem, to tak, narzucam
                        ja innym. I nie przestane, dopoki glupota bedzie uszami i oczamy wylewac sie
                        naokolo.
                        Pozdr, Andrzej.
              • Gość: Janusz2 Re: Do Stanley'a IP: 194.92.234.* 21.11.01, 16:18

> Stary gdzie jest ten kościół?? Za 400-500 w moim przypadku? To darmo! Fajnie,
                > że masz chociaż poczucie humoru.

Ty się pytasz gdzie?
                Najpierw piszesz:
                "o dwóch cymbałów w jednym wątku i to na początku. Ile razy żeście dzisiaj
                zgrzeszyli? W Kościele Kat. Promocja! : grzechy główne można odkupić po
                oczywiście co łaska, ale nie mniej niż 20 zł na tacę od każdej tępej owieczki"

a teraz jesteś zdiwiony?

> Fajnie, że masz chociaż poczucie humoru.

I wzajemnie

• Gość: Stanley Re: Do Janusza2 IP: *.u.mcnet.pl 21.11.01, 16:23

>
                  > > Stary gdzie jest ten kościół?? Za 400-500 w moim przypadku? To darmo! Fajn
                  > ie,
                  > > że masz chociaż poczucie humoru.
                  >
                  > Ty się pytasz gdzie?
                  > Najpierw piszesz:
                  > "o dwóch cymbałów w jednym wątku i to na początku. Ile razy żeście dzisiaj
                  > zgrzeszyli? W Kościele Kat. Promocja! : grzechy główne można odkupić po
                  > oczywiście co łaska, ale nie mniej niż 20 zł na tacę od każdej tępej owieczki"
                  >
                  > a teraz jesteś zdiwiony?

no to tak jak myślałem: wszędzie.
                  >
                  > > Fajnie, że masz chociaż poczucie humoru.
                  >
                  > I wzajemnie
                  >
                  U mnie ksiądz po kolędzie zbierał co łaska nie mniej niż 50, a u Ciebie?
                  • Gość: Janusz2 Re: Do Stanley'a IP: 194.92.234.* 21.11.01, 16:34

> U mnie ksiądz po kolędzie zbierał co łaska nie mniej niż 50, a u Ciebie?

To Ty wogóle zapraszasz do domu księdza chodzącego po kolędzie?
                    Mozna wiedzieć dlaczego?
                    Niecierpliwie czekam na odpowiedź.

Odpowiadając na Twoje pytanie - jak zwykle datki podczas kolędy były dobrowolne.
                    • Gość: Stanley Do Janusza2 IP: *.u.mcnet.pl 21.11.01, 16:38

>
                      > > U mnie ksiądz po kolędzie zbierał co łaska nie mniej niż 50, a u Ciebie?
                      >
                      > To Ty wogóle zapraszasz do domu księdza chodzącego po kolędzie?
                      > Mozna wiedzieć dlaczego?
                      > Niecierpliwie czekam na odpowiedź.

Tak. Zapraszam. Różni biznesmeni do mnie przychodzą, jedni z lepszą ofertą inni z
                      gorszą.

> Odpowiadając na Twoje pytanie - jak zwykle datki podczas kolędy były dobrowolne
                      > .
                      Masz jednak to poczucie humoru smile)
                      • Gość: Janusz2 Re: Do Stanley'a IP: 194.92.234.* 21.11.01, 16:46

> Gość portalu: Janusz2 napisał(a):
                        >
                        > > To Ty wogóle zapraszasz do domu księdza chodzącego po kolędzie?
                        > > Mozna wiedzieć dlaczego?
                        > > Niecierpliwie czekam na odpowiedź.

>
                        > Tak. Zapraszam. Różni biznesmeni do mnie przychodzą, jedni z lepszą ofertą inni
                        > z gorszą.

No, to ja w przeciwieństwie do Ciebie, mam ten komfort, że zapraszam do mojego
                        domu tylko tych ludzi których ja sobie wybieram.

> > Odpowiadając na Twoje pytanie - jak zwykle datki podczas kolędy były
                        > > dobrowolne

> Masz jednak to poczucie humoru smile)

Cieszę się, że tak uważasz.
                        Aczkolwiek na Twoje pytanie odpowiedziałem po prostu szczerze.
        • Gość: doku Brawo! Przygadałeś im. IP: *.mofnet.gov.pl 21.11.01, 16:21
          Ci fanatycy są nieznośni i strasznie się rozpanoszyli: i u nas (ci katoliccy) i
          w Azji (ci islamscy). Chcą zniszczyć wolny świat, a przynajmniej zamknąć Polsce
          drogę do niego. Są niebezpieczni
          • Gość: Stanley Doku. Żebyś wiedział. / no txt / IP: *.u.mcnet.pl 21.11.01, 16:24
          • Gość: Janusz2 Re: Fanatyk wg. doku IP: 194.92.234.* 21.11.01, 16:50
            Gość portalu: doku napisał(a):

> Ci fanatycy są nieznośni i strasznie się rozpanoszyli: i u nas (ci katoliccy) i
            > w Azji (ci islamscy). Chcą zniszczyć wolny świat, a przynajmniej zamknąć Polsce
            > drogę do niego. Są niebezpieczni

Dla Ciebie, doku, fanatykiem jest każdy, kto ma inne zdanie w danej kwestii niż
            Ty?
    • Gość: borsuk Re: Krzyś52 walczy IP: *.dip.t-dialin.net 21.11.01, 16:31
      Cytat ze Stanleya:
      "polecę na moją planetę bez religii = bez nienawiśći.
      Liczę jednak na to, że postrzelamy razem - jak zwykle smile"

Strzelac beda obaj naturalnie z czystej milosci do bliznich.
      I tak jest juz postep, Loyola palil zywcem. Tez przepelniony miloscia.
      • Gość: Stanley Borsuczku. IP: *.u.mcnet.pl 21.11.01, 16:56
        Gość portalu: borsuk napisał(a):

> Cytat ze Stanleya:
        > "polecę na moją planetę bez religii = bez nienawiśći.
        > Liczę jednak na to, że postrzelamy razem - jak zwykle smile"
        >
        > Strzelac beda obaj naturalnie z czystej milosci do bliznich.
        > I tak jest juz postep, Loyola palil zywcem. Tez przepelniony miloscia.

Cieszę się , że co do psa się przynajmniej zgadzamy. A co do reszty nie musimy.

Przepełniony miłością,
        Stanley
        • Gość: Andrzej Do Stanleya IP: *.unl.edu 21.11.01, 17:15
          Z borsukiem tez nie wygrasz. Nie probuj mowic o dobrze dla ludzi, bo ten
          borsuczyna ze swym R-complex nie dopuszcza nawet takich mysli, i zawsze widzi
          karabin przystawiony do glowy. Dla niego Matka Teresa tez byla agentem
          Mao.
          Pozdr, Andrzej.
          • Gość: Stanley O Borsuku do Andrzeja IP: *.u.mcnet.pl 21.11.01, 18:12

> Z borsukiem tez nie wygrasz. Nie probuj mowic o dobrze dla ludzi, bo ten
            > borsuczyna ze swym R-complex nie dopuszcza nawet takich mysli, i zawsze widzi
            > karabin przystawiony do glowy. Dla niego Matka Teresa tez byla agentem
            > Mao.
            > Pozdr, Andrzej.

Pewnie znasz go lepiej. Ja nie muszę z nim ani nikim innym wygrywać. Dzięki
            swobodzie myślenia (rzadki dar jak wiesz obcy wszystkim tzw. wierzącym)
            osiągnąłem w swoim życiu bardzo wiele. Tutaj pojawiam się aby połechtać moją
            próżność napawając się głupotą i ograniczeniem innych, jakkolwiek wiem dzięki
            Tobie, że nie jestem sam. A to jest bardzo ważne.
            • Gość: luka Re: O Borsuku do Andrzeja IP: 217.67.196.* 22.11.01, 08:20

> Pewnie znasz go lepiej. Ja nie muszę z nim ani nikim innym wygrywać. Dzięki
              > swobodzie myślenia (rzadki dar jak wiesz obcy wszystkim tzw. wierzącym)
              > osiągnąłem w swoim życiu bardzo wiele. Tutaj pojawiam się aby połechtać moją
              > próżność napawając się głupotą i ograniczeniem innych, jakkolwiek wiem dzięki
              > Tobie, że nie jestem sam. A to jest bardzo ważne.

Samochwała w kącie stała...
          • Gość: borsuk w kwestii bezreligijnosci IP: *.dip.t-dialin.net 21.11.01, 18:21
            • Gość: Andrzej Re: w kwestii bezreligijnosci IP: *.unl.edu 21.11.01, 18:26
              No wystukaj cos borsuku, wyroslismy juz z atramentu sympatycznego. Mialo byc
              w kwestii bezreligijnosci i co ? Zatkalo, jak w wielu innych postach ?
              Pozdr, Andrzej.
              • Gość: Stanley Re: w kwestii bezreligijnosci IP: *.u.mcnet.pl 21.11.01, 18:33
                może nie ma nic do powiedzenia smile Ja odlatuję do jutra.
              • Gość: borsuk Re: w kwestii bezreligijnosci IP: *.dip.t-dialin.net 21.11.01, 18:39
                Nie, nic waznego. Tylko tyle ze cala dzialalnosc Matki Teresy wynikala z
                pobudek, wstyd powiedziec, chrzescijanskich, a nawet, o zgrozo, katolickich.
                Dobrego samopoczucia.
                • Gość: Andrzej Re: w kwestii bezreligijnosci IP: *.unl.edu 21.11.01, 20:15
                  Tym gorzej dla Matki Teresy. Znasz chyba to z matematyki, ze nawet jak
                  wyjdziesz z blednych zalozen, to mozesz dojsc do prawidlowych rozwiazan ?
                  A tak powaznie, to tacy ludzie jak Matka Teresa sa poza partykularna religia,
                  i Ty sie mozesz zwac chrzescijaninem ale nie Ona. Ale tu musialbys zrozumiec
                  roznice miedzy religia a duchowoscia.
                  Pozdr, Andrzej.
                  • Gość: borsuk Re: w kwestii bezreligijnosci IP: *.dip.t-dialin.net 21.11.01, 21:41
                    jakbys sprawy nie wykrecal, byla ona katolicka zakonnica.
                    Co do roznicy miedzy religijnoscia, a duchowoscia:
                    pewnie roznica polega na tym, ze religijny posyla dziecko do kosciola z
                    przekonania, a uduchowiony dla wygody.

Z ojcowskim amen
                    borsuk
                    • Gość: ethanol Re: w kwestii bezreligijnosci IP: 151.112.27.* 21.11.01, 21:55
                      no dobra dobra,
                      my tu gadu gadu a krzysia nie ma ???
                      Czyzby komando watykanskie go zalatwilo ????
                      • Gość: Krzys52 zrób Borsukowi Karpia, Ethanol... IP: *.proxy.aol.com 21.11.01, 22:10
                        ...będzie bardzo śmiesznie.
                        ..
                        Oto instrukcja surprised
                    • Gość: Andrzej Re: w kwestii bezreligijnosci IP: *.unl.edu 21.11.01, 22:48
                      Kula w plot borsuczku. Nawet jesli myslac Twoimi kategoriami, to jest wlasnie
                      naodwrot. To religijny dla wygody, a duchowy dlatego ze wierzy. Ale tu chodzi o
                      cos zupelnie innego.
                      Z ojcowskim pucio, pucio,
                      jendrzej.
                      • Gość: borsuk Re: w kwestii bezreligijnosci IP: *.dip.t-dialin.net 22.11.01, 11:30
                        Ciagle przesladuje mnie obraz Ciebie, stojacego przed kosciolem do ktorego
                        wchodzi Twoj syn.
                        Do glebi trafia mnie Twoja bezsilna wscieklosc na kraj, ktory zmusza Cie do
                        posylania dziecka do kosciola wbrew Twojej i domyslam sie dziecka woli.
                        A poniewaz jestem tu ponoc specjalista od zadawania prostych pytan wiec pytam
                        jeszcze raz: jak godzisz idee ktore glosisz z praktyka w ktorej zyjesz?
                        Znam takich co by powiedzieli, ze zyjesz w zaklamaniu.
                        Chyba, ze wznosisz sie poza normy moralne.
                        • Gość: Terek Re: w kwestii bezreligijnosci IP: *.pl 22.11.01, 23:03
                          Borsuk, zbyt mocno się przejmujesz.

Chodzenie do kościoła jest dla pewnej grupy biznesem. Najlepszym przykładem
                          jest exmarszalica Grześkowiak: z jednej strony demonstrowana miłość do
                          bliźniego, a z drugiej nie skrywana pazerność.
    • Gość: Kryzs52 Dzieci i Ryby.... IP: *.proxy.aol.com 21.11.01, 21:56
      ...tradycyjnie nie maja glosu. Teraz wiem, ze to z powodu sklonnosci do
      wygadywania bzdur.
      ....a tak na drugim marginesie to o Jezusie pisal nie tylko Tacyt i Flawiusz surprised)
      K.P.
      ..
      PS....dobrze ze dajesz sie lubic. Na przyklad w galarecie. surprised)

> powiedzieć heroicznego ) zadania. Otóż, Krzyś52 opracował i postanowił wdrożyć
      > zauważył ( z wyjatkiem Krzysia52 ) jak bardzo jest manipulowany przez biskupów
      > i że co gorsza Jezusa Chrystusa nigdy nie było. Krzyś52 po wnikliwych studiach
      > przeciwko komu spiskował. Obywatelu (podatniku), tu chodzi o poznanie prawdy i
      > niejako przy okazji o twoje pieniądze. Kościół został powołany do życia aby cię
      >
      > Krzysia52.
      > Karp
      > p.s.

• Gość: ethanol Re: Dzieci i Ryby.... IP: 151.112.27.* 21.11.01, 23:22
        o,
        krzysiu patalach sie pojawil,
        jednak zyje - czarna mafia jeszcze go nie zalatwila, jak to krzysiu caly czas
        mysli. Krzysiu boi sie wyjsc na spacer bo go tam moga dopasc. W domku za
        monitorem czyje sie tylko bezpieczny i tylko tam moze oddawac sie swojej
        ulubionej czynnosci - onanizowaniu sie i przezywaniu kolejnych orgazmow po
        zalozeniu swoich watkow.
      • Gość: siedem Re: Dzieci i Ryby.... IP: *.tgory.pik-net.pl 22.11.01, 08:00
        krzysio B52 ma dostep do lewicowej prasy z przelomu 2 i 3 wieku naszej ery.
        proletriusze juz wtedy byli ciemiezeni przez kosciol a po ich stronie tylko lwy i
        towarzysze z parlamentu rzymskiego. krzysio kopsnij jakies xera z tych pisemek.
        7,00

Gość portalu: Kryzs52 napisał(a):

> ...tradycyjnie nie maja glosu. Teraz wiem, ze to z powodu sklonnosci do
        > wygadywania bzdur.
        > ....a tak na drugim marginesie to o Jezusie pisal nie tylko Tacyt i Flawiusz surprised
        > )
        > K.P.
        > ..
        > PS....dobrze ze dajesz sie lubic. Na przyklad w galarecie. surprised)
        >
        >
        > Gość portalu: Karp napisał(a):
        >
        > > Krzyś52 podjął się niezwykle odpowiedzialnego i niebezpiecznego ( lepiej
        > > powiedzieć heroicznego ) zadania. Otóż, Krzyś52 opracował i postanowił wdr
        > ożyć
        > > plan wyzwolenia Polski spod okupacji watykańskiej. 50-cio tysięczna armia
        > > czarnych rozbija się po kraju luksusowymi samochodami, uwodzi kobiety oraz
        >
        > > gwałci dzieci. Krzyś jako prawdziwy patriota postanowił położyć kres wybry
        > kom
        > > tej niedojrzałej emocjonalnie bandy. Otumaniony "zdrowaśkami" naród nawet
        > nie
        > > zauważył ( z wyjatkiem Krzysia52 ) jak bardzo jest manipulowany przez bisk
        > upów
        > > i że co gorsza Jezusa Chrystusa nigdy nie było. Krzyś52 po wnikliwych stud
        > iach
        > > poświęconych dziejom starożytnej Palestyny już wie kto, z kim, dlaczego i
        > > przeciwko komu spiskował. Obywatelu (podatniku), tu chodzi o poznanie praw
        > dy i
        > > niejako przy okazji o twoje pieniądze. Kościół został powołany do życia ab
        > y cię
        > >
        > > ograbić. Nie daj się, przyłącz się do krucjaty ( antykrucjaty ) Krzysia52.
        >
        > > Krzyś52 jest dzielny. Dzięki internetowi cały świat już o tym wie i podziw
        > ia
        > > Krzysia52.
        > > Karp
        > > p.s.
        > > A tak na marginesie o Jezusie Chrystusie pisał wybitny rzymski historyk Ta
        > cyt
        > > oraz nie mniej sławny historyk żydowski Józef Flawiusz.
        >

• Gość: siedem Re: Krzyś52 walczy IP: *.tgory.pik-net.pl 22.11.01, 07:56
      karpik okazało sie ze cymesik napisales.
      Poparz tylko ile czerwonego wypełzło ze swoich jam.
      tylko maxik nas zdawkowo broni smile)))))))
      7,01

>
      > Krzysia52.
      > Karp
      > p.s.

• Gość: Stanley Do 7 co widzi tylko czerwone albo czarne. IP: *.u.mcnet.pl 22.11.01, 12:37
        Gość portalu: siedem napisał(a):
        > karpik okazało sie ze cymesik napisales.
        > Poparz tylko ile czerwonego wypełzło ze swoich jam.
        > tylko maxik nas zdawkowo broni smile)))))))
        > 7,01
        >

Karpik przywalił jak chory w kubeł, a ty jesteś daltonistą takim co widzi tylko
        czerwone i czarne. Ja ci współczuję, że jesteś tak ograniczony i świat jest dla
        ciebie zerojedynkowy. Ty nie widzisz jak wiele mają wspólnego katolicy i
        komuniści. Ta sama sofistyczna dialektyka, ta sama kazuistyczna retoryka i bardzo
        wiele wspólnych punktów "programu". Różnica jest tylko jedna "czarnymi" rządzi
        mułła z Watykanu , a czerwonymi tzw. międzynarodówka - a to tylko dwie kliki
        walczące między sobą o durne owieczki takie jak ty, Karpik i inni biedacy.
        • Gość: siedem Re: Do 7 co widzi tylko czerwone albo czarne. IP: *.tgory.pik-net.pl 22.11.01, 12:47

> Karpik przywalił jak chory w kubeł, a ty jesteś daltonistą takim co widzi tylko
          >
          > czerwone i czarne. Ja ci współczuję, że jesteś tak ograniczony i świat jest dla
          >
          > ciebie zerojedynkowy. Ty nie widzisz jak wiele mają wspólnego katolicy i
          > komuniści. Ta sama sofistyczna dialektyka, ta sama kazuistyczna retoryka i bard
          > zo
          > wiele wspólnych punktów "programu". Różnica jest tylko jedna "czarnymi" rządzi
          > mułła z Watykanu , a czerwonymi tzw. międzynarodówka - a to tylko dwie kliki
          > walczące między sobą o durne owieczki takie jak ty, Karpik i inni biedacy.

Duma mnie rozpiera, że napisałeś do mnie ze swojego laptopa. Mylisz się widzę
          jeszcze zielone [dlugość fali b. zbliżona do czerwieni]. W wątku w którym zamiast
          solidaryzować się z gatunkiem ludzkim przystajesz do rasy psów [może nawet jesteś
          skłonny za nią ginąć na froncie] wyraźnie określiłem i opisałem cię jako
          wyzwoliciela mrówek faraona a tym samym ZIELONEGO.
          7,24

• Gość: Stanley Re: Do 7 co widzi tylko czerwone albo czarne. IP: *.u.mcnet.pl 23.11.01, 19:50
            Gość portalu: siedem napisał(a):

>
            > > Karpik przywalił jak chory w kubeł, a ty jesteś daltonistą takim co widzi
            > tylko
            > >
            > > czerwone i czarne. Ja ci współczuję, że jesteś tak ograniczony i świat jes
            > t dla
            > >
            > > ciebie zerojedynkowy. Ty nie widzisz jak wiele mają wspólnego katolicy i
            > > komuniści. Ta sama sofistyczna dialektyka, ta sama kazuistyczna retoryka i
            > bard
            > > zo
            > > wiele wspólnych punktów "programu". Różnica jest tylko jedna "czarnymi" rz
            > ądzi
            > > mułła z Watykanu , a czerwonymi tzw. międzynarodówka - a to tylko dwie kl
            > iki
            > > walczące między sobą o durne owieczki takie jak ty, Karpik i inni biedacy.
            >
            >
            > Duma mnie rozpiera, że napisałeś do mnie ze swojego laptopa. Mylisz się widzę
            > jeszcze zielone [dlugość fali b. zbliżona do czerwieni]. W wątku w którym zamia
            > st
            > solidaryzować się z gatunkiem ludzkim przystajesz do rasy psów [może nawet jest
            > eś
            > skłonny za nią ginąć na froncie] wyraźnie określiłem i opisałem cię jako
            > wyzwoliciela mrówek faraona a tym samym ZIELONEGO.
            > 7,24
            >
            Proponujesz żebym się solidaryzował z mordercami psa, dlatego żę to ludzie? Ty
            jednak rzeczywiście masz kłopoty. Twoja "humanistyczna" świadomość jest posunięta
            do granic dotąd niespotykanych.
            • Gość: siedem Re: Do 7 co widzi tylko czerwone albo czarne. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.01, 23:35
              stanley ja sobie zadaje trud dokladnego czytania postow
              wyswietlacz laptopa moze tego nie gwaranuje
              jednak warto
              zdaje sie ze pisalem o 10 latkach dla tych pojebow co zaszlachtowali azora
              nie ironizowalem!

> Gość portalu: siedem napisał(a):
              >
              > >
              > > > Karpik przywalił jak chory w kubeł, a ty jesteś daltonistą takim co w
              > idzi
              > > tylko
              > > >
              > > > czerwone i czarne. Ja ci współczuję, że jesteś tak ograniczony i świa
              > t jes
              > > t dla
              > > >
              > > > ciebie zerojedynkowy. Ty nie widzisz jak wiele mają wspólnego katolic
              > y i
              > > > komuniści. Ta sama sofistyczna dialektyka, ta sama kazuistyczna retor
              > yka i
              > > bard
              > > > zo
              > > > wiele wspólnych punktów "programu". Różnica jest tylko jedna "czarnym
              > i" rz
              > > ądzi
              > > > mułła z Watykanu , a czerwonymi tzw. międzynarodówka - a to tylko dw
              > ie kl
              > > iki
              > > > walczące między sobą o durne owieczki takie jak ty, Karpik i inni bie
              > dacy.
              > >
              > >
              > > Duma mnie rozpiera, że napisałeś do mnie ze swojego laptopa. Mylisz się wi
              > dzę
              > > jeszcze zielone [dlugość fali b. zbliżona do czerwieni]. W wątku w którym
              > zamia
              > > st
              > > solidaryzować się z gatunkiem ludzkim przystajesz do rasy psów [może nawet
              > jest
              > > eś
              > > skłonny za nią ginąć na froncie] wyraźnie określiłem i opisałem cię jako
              > > wyzwoliciela mrówek faraona a tym samym ZIELONEGO.
              > > 7,24
              > >
              > Proponujesz żebym się solidaryzował z mordercami psa, dlatego żę to ludzie? Ty
              > jednak rzeczywiście masz kłopoty. Twoja "humanistyczna" świadomość jest posunię
              > ta
              > do granic dotąd niespotykanych.

• Gość: Karp Znam dobre adresy IP: 159.107.90.* 22.11.01, 12:58

> Karpik przywalił jak chory w kubeł, a ty jesteś daltonistą takim co widzi tylko
          >
          > czerwone i czarne. Ja ci współczuję, że jesteś tak ograniczony i świat jest dla
          >
          > ciebie zerojedynkowy. Ty nie widzisz jak wiele mają wspólnego katolicy i
          > komuniści. Ta sama sofistyczna dialektyka, ta sama kazuistyczna retoryka i bard
          > zo
          > wiele wspólnych punktów "programu". Różnica jest tylko jedna "czarnymi" rządzi
          > mułła z Watykanu , a czerwonymi tzw. międzynarodówka - a to tylko dwie kliki
          > walczące między sobą o durne owieczki takie jak ty, Karpik i inni biedacy.

Dla twojej informacji podaję, że Kościół Katolicki zajmuje się edukacją (
          prowadzi liczne szkoły dla dzieci z ubogich rodzin choćby w Afryce ale też
          uczelnie eksluzywne dla tych którzy łakną wiedzy ) oraz prowadzi liczne szpitale
          ( w tym dla ludzi wystraszonych, opętanych różnego typu obsesjami ). Specjalnie
          dla ciebie mogę poszukać odpowiednie adresy. Proponuję zacząć od leczenia a potem
          łagodnie przejść do edukacji.
          • Gość: Stanley Re: Znam dobre adresy- Korzystałeś? IP: *.u.mcnet.pl 23.11.01, 19:46

>
            > > Karpik przywalił jak chory w kubeł, a ty jesteś daltonistą takim co widzi
            > tylko
            > >
            > > czerwone i czarne. Ja ci współczuję, że jesteś tak ograniczony i świat jes
            > t dla
            > >
            > > ciebie zerojedynkowy. Ty nie widzisz jak wiele mają wspólnego katolicy i
            > > komuniści. Ta sama sofistyczna dialektyka, ta sama kazuistyczna retoryka i
            > bard
            > > zo
            > > wiele wspólnych punktów "programu". Różnica jest tylko jedna "czarnymi" rz
            > ądzi
            > > mułła z Watykanu , a czerwonymi tzw. międzynarodówka - a to tylko dwie kl
            > iki
            > > walczące między sobą o durne owieczki takie jak ty, Karpik i inni biedacy.
            >
            >
            > Dla twojej informacji podaję, że Kościół Katolicki zajmuje się edukacją (
            > prowadzi liczne szkoły dla dzieci z ubogich rodzin choćby w Afryce ale też
            > uczelnie eksluzywne dla tych którzy łakną wiedzy ) oraz prowadzi liczne szpital
            > e
            > ( w tym dla ludzi wystraszonych, opętanych różnego typu obsesjami ). Specjalnie
            >
            > dla ciebie mogę poszukać odpowiednie adresy. Proponuję zacząć od leczenia a pot
            > em
            > łagodnie przejść do edukacji.

Komuniści też to robią i tak samo jak ty proponujesz mi oni też swoich
            przeciwników umieszczali tysiącami w szpitalach psychiatrycznych. Innymi słowy
            swoim głupkowatym pisanym ad persona postem przyznełeś mi rację smile)
            • Gość: Karp Take it easy IP: 159.107.90.* 24.11.01, 10:25
              Jeśli ktoś korzysta z pomocy psychoterapeuty to wcale nie musi znaczyć, że
              blisko mu do czubków. A to że żyjemy w czasach gdy ludzi trapią liczne lęki i z
              takiej pomocy chętnie korzystają to jest niestety smutny fakt. Tu chodzi o
              POMOC a nie o przymus. Tu się zgadzam z Maxem - uszczęśliwianiu na siłę
              stanowcze NIE !!!
    • Gość: Ogore Re: KK52 ledwo pociaga nogami... IP: *.dip.t-dialin.net 22.11.01, 20:23

Przeczytalem ten watek i chcialbym sie powymadrzac.
      Wlasciwie jestecie bardzo do siebie podobnie - ci za i ci przeciw.
      Mozna by z was wszystkich zrobic na przyklad jednego Walese.

A osobiscie Patory (KK52) nie lubie. Bo to fanatyk daleko grozniejszy
      de mnie. Taki co najpierw pluje i gryzie a potem mysli - a myslenie
      i tak przerywa w polowie. Bo gdyby myslal do konca to by wyciagnal
      wnioski i musialby zrezygnowac z fanatyzmu (faszyzmu?). A fanatyzm
      daje mu jakas tam energie. I poczucie waznosci, poczucie "prawosci"
      w krucjacie przeciw KK.

Cool and dynamic.

A tak a propos - to ja jestem wierzacy.
      I jestem zdania, ze nawet zagorzali ateisci dosc gleboko wierza w Boga.
      Zrozumienie tego jest jakby wykladnia/zmienna funkcji czasu - ktory
      przynosi doswiadczenia.

I mi jest wsio radno - w co koledzy wierza.
      Ale niech wierza solidnie - a nie udaja, ze wierza albo udaja, ze nie
      wierza. Ich wiare poznac po ich czynach.

A dzialanie Matki Teresy jest tez jakby poza sfera rozumienia kolesiow.
      To tak jakby bladzaca po sloniu mrowka, twierdzila, ze ziemia nie kreci sie
      dookola swojej osi (?) tylko porusza sie do przodu. Jak zwykle, tylko
      doswiadczenie moze prowadzic do (jedynie prywatnych) konkluzji w zakresie
      ukierunkowania tak duchowego jak to uczynila Matka Teresa.
      W przypadku takich jednostek proponuje sciagnac czapke i pograzyc
      sie w glebokich rozmyslaniach. (Nie proponuje tego Patorskiemu, on woli w tym
      czasie robic kupe na Matke Boska i rzygac na Krzyz, ktory jest dla
      niego gowno).

Ale rozumiem pewne zablakanie milych forumowiczy powodowane
      przekretami KK. Na zasadzie, jezeli Bog = KK, to gdy nie KK to tez nie Bog...
      Niektorzy ida dalej - ze nie ma KK, nie bylo nigdy Chrystusa, Biblii,
      Jerozolimy, Zydow (z ktorych sie wywodzi Jesus), nie ma miasta Lodzi, nie ma
      Krzysia 12, Krzysia 34, krzysia 123, Krzysia11.11, Krzysia52 lub w skrocie
      KK52 (ja naleze do tej ostatniej grupy).

Zgadzam sie, ze intepretacje religii i wiar moga zawsze zostac naduzyte.

Wierzacy Ogorek Krotkostrzalowy Pro-Patorski z Ziem Wyzwolonych Palestynskich
      • Gość: max Re: KK52 ledwo pociaga nogami... :) IP: *.net.bialystok.pl 22.11.01, 20:33
        Gość portalu: Ogore napisał(a):

>
        > Przeczytalem ten watek i chcialbym sie powymadrzac.
        > Wlasciwie jestecie bardzo do siebie podobnie - ci za i ci przeciw.
        > Mozna by z was wszystkich zrobic na przyklad jednego Walese.
        >
        > A osobiscie Patory (KK52) nie lubie. Bo to fanatyk daleko grozniejszy
        > de mnie. Taki co najpierw pluje i gryzie a potem mysli - a myslenie
        > i tak przerywa w polowie. Bo gdyby myslal do konca to by wyciagnal
        > wnioski i musialby zrezygnowac z fanatyzmu (faszyzmu?). A fanatyzm
        > daje mu jakas tam energie. I poczucie waznosci, poczucie "prawosci"
        > w krucjacie przeciw KK.
        >
        > Cool and dynamic.
        >
        > A tak a propos - to ja jestem wierzacy.
        > I jestem zdania, ze nawet zagorzali ateisci dosc gleboko wierza w Boga.
        > Zrozumienie tego jest jakby wykladnia/zmienna funkcji czasu - ktory
        > przynosi doswiadczenia.
        >
        > I mi jest wsio radno - w co koledzy wierza.
        > Ale niech wierza solidnie - a nie udaja, ze wierza albo udaja, ze nie
        > wierza. Ich wiare poznac po ich czynach.
        >
        > A dzialanie Matki Teresy jest tez jakby poza sfera rozumienia kolesiow.
        > To tak jakby bladzaca po sloniu mrowka, twierdzila, ze ziemia nie kreci sie
        > dookola swojej osi (?) tylko porusza sie do przodu. Jak zwykle, tylko
        > doswiadczenie moze prowadzic do (jedynie prywatnych) konkluzji w zakresie
        > ukierunkowania tak duchowego jak to uczynila Matka Teresa.
        > W przypadku takich jednostek proponuje sciagnac czapke i pograzyc
        > sie w glebokich rozmyslaniach. (Nie proponuje tego Patorskiemu, on woli w tym
        > czasie robic kupe na Matke Boska i rzygac na Krzyz, ktory jest dla
        > niego gowno).
        >
        > Ale rozumiem pewne zablakanie milych forumowiczy powodowane
        > przekretami KK. Na zasadzie, jezeli Bog = KK, to gdy nie KK to tez nie Bog...
        > Niektorzy ida dalej - ze nie ma KK, nie bylo nigdy Chrystusa, Biblii,
        > Jerozolimy, Zydow (z ktorych sie wywodzi Jesus), nie ma miasta Lodzi, nie ma
        > Krzysia 12, Krzysia 34, krzysia 123, Krzysia11.11, Krzysia52 lub w skrocie
        > KK52 (ja naleze do tej ostatniej grupy).
        >
        > Zgadzam sie, ze intepretacje religii i wiar moga zawsze zostac naduzyte.
        >
        > Wierzacy Ogorek Krotkostrzalowy Pro-Patorski z Ziem Wyzwolonych Palestynskich

a teksty Pana Doku o "chutliwosci" mojego hippiska (Jezuska) widziales?smile)

anarchokapitalistyczny kryptoamisz max wink
        • Gość: Ogorek Re: KK52 ledwo pociaga nogami... :) IP: 158.234.143.* 23.11.01, 09:27
          Gość portalu: max napisał(a):

>
          >
          > a teksty Pana Doku o "chutliwosci" mojego hippiska (Jezuska) widziales?smile)
          >

> anarchokapitalistyczny kryptoamisz max wink

A musze widziec?
          Bo Jezusa daruje glebokim uszanowaniem i propatorskie teksty (zdaje sie ze doku
          ma chyba krzysiopodobne zapedy) czytam do poltora zdania ...

Ogorek Srednio-Patorski Wypatroszony
          • max_bialystock do Ogorka :) 23.11.01, 09:55
            Gość portalu: Ogorek napisał(a):

> A musze widziec?

luzik! oczywiscie ze nie musisz!

> Bo Jezusa daruje glebokim uszanowaniem i propatorskie teksty (zdaje sie ze doku
            >
            > ma chyba krzysiopodobne zapedy) czytam do poltora zdania ...

w pełni rozumiem! smile tolerancja u tego człowieka jest wielce dyskusyjna!

pozdrawiam!

• Gość: pytanie dlaczego K52 przegrał... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 09:51
        K52 ma misję. Misja ta ma na celu nawracanie na antykatolicyzm. Misję swoją,
        K52, pełni jednak w wysoce nieudolny sposób - zamiast wymyślać i propagować
        chwytliwe hasła i antykatolickie slogany, K52 wziął się za pisanie koszmarnie
        długich i nudnych elaboratów, które przeczytać są zdolni tylko inni psychotycy-
        fanatycy albo zagorzali Krzysia przeciwnicy, którzy czytają wnikliwie by tym
        celniej Krzysia storpedować. Rząd dusz zaś nie czyta bo nikt normalny tego
        przeczytać nie zdoła i tu pies (nie Hogan) jest pogrzebany...
        • Gość: ethanol Re: dlaczego K52 przegrał... IP: 151.112.27.* 25.11.01, 02:31
          krzys przegral bo krzys zawsze przegrywa
          Jelopy juz tak maja
    • Gość: ethanol Re: Krzyś52 walczy IP: 151.112.27.* 25.11.01, 03:07
      a moze krzys przegral bo on walczy z soba ???
      to by iwele wyjasnialo
      walka z choroba psychiczna do latwych nie nalezy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka