Dodaj do ulubionych

Czy lewicowiec-ateista umie grać w szachy?:))))

23.11.01, 08:44
Nie! bo nie lubi patrzec na krzyz Króla! ma obsesje antykatolickie! wink

Obserwuj wątek
    • Gość: tyu Re: Czy lewicowiec-ateista umie grać w szachy?:)))) IP: 157.158.68.* 23.11.01, 09:24
      max_bialystock napisał(a):

> Nie! bo nie lubi patrzec na krzyz Króla! ma obsesje antykatolickie! wink

Mały Maksio znowu swoje...
      A ja umiem! Poza tym - król wcale nie musi mieć krzyża...

• Gość: luka Re: Czy lewicowiec-ateista umie grać w szachy?:)))) IP: 217.67.196.* 23.11.01, 09:28
        Gość portalu: tyu napisał(a):

> Mały Maksio znowu swoje...
        > A ja umiem! Poza tym - król wcale nie musi mieć krzyża...

Niestety, max, ten komuch tyu ma rację: najlepszymi szachistami przez długie lata
        byli zawodnicy sowieccy, z których co drugi był w KPZR...
        • Gość: max_bialystock Re: Czy lewicowiec-ateista umie grać w szachy?:)))) IP: *.cezar.pl 23.11.01, 09:38
          Gość portalu: luka napisał(a):

> Niestety, max, ten komuch tyu ma rację: najlepszymi szachistami przez długie la
          > ta
          > byli zawodnicy sowieccy, z których co drugi był w KPZR...

wiem! smile taki Gari Kasparow to niezły biznesmen w USA! wink)

ech "obsesje" niektórych ateistów wink

• tyu Re: Czy lewicowiec-ateista umie grać w szachy?:)))) 24.11.01, 16:31
          Gość portalu: luka napisał(a):

> Niestety, max, ten komuch tyu ma rację: najlepszymi szachistami przez długie
          > lata byli zawodnicy sowieccy, z których co drugi był w KPZR...

No proszę! Luka mądrze mówi! I ma rację, że mam rację!
          • Gość: max umie grać w szachy! :))))))) IP: *.net.bialystok.pl 24.11.01, 17:08
            tyu napisał(a):

> Gość portalu: luka napisał(a):
            >
            > > Niestety, max, ten komuch tyu ma rację: najlepszymi szachistami przez dług
            > ie
            > > lata byli zawodnicy sowieccy, z których co drugi był w KPZR...
            >
            >
            > No proszę! Luka mądrze mówi! I ma rację, że mam rację!

oczywiscie zakladajac ze Luka to specjalista od LEWICY no nie? smile)

www.antyburzuj.phg.pl

Ci mieli by inne zdanie co do lewicowosci tychze szachistów ( moge sie mylic )

Lewico sowiecka! huuuura! wink

pozdrawiam!smile
      • Gość: siedem Re: Czy lewicowiec-ateista umie grać w szachy?:)))) IP: *.tgory.pik-net.pl 23.11.01, 09:28
        Tfu, ty jestes z Gliwic?
        rooodaku!
        hurrraaaa
        tu gadają żeś czerwony ale u mnie zwycięza patriotyzm lokalny
        7,22

Gość portalu: tyu napisał(a):

> max_bialystock napisał(a):
        >
        > > Nie! bo nie lubi patrzec na krzyz Króla! ma obsesje antykatolickie! wink
        >
        >
        > A ja umiem! Poza tym - król wcale nie musi mieć krzyża...
        >

• max_bialystock a znowu swoje :) 23.11.01, 09:29

ale moze kiedys dla rozrywki zagramy co?smile

a w brydza grasz? w brydza nie jestem dobry crying
    • Gość: Stoik Porzućcie to IP: 10.0.207.* 23.11.01, 09:38
      Zamiast w szachy i brydża, zagrajcie w go. Gra to prastara, powstała w Chinach
      wtedy, gdy szachy, bardzo łatwa do nauczenia się i niezwykle trudna
      strategicznie. Gra w nią co najmniej 10 milionów Japończyków i gra ta tak ich
      zajmuje, że nie mają już czasu na politykę. Poza tym gra stanowi wyzwanie dla
      programistów, znacznie poważniejsze niż szachy. W Polsce znakomicie gra niejaki
      Kraszek, był nawet mistrzem Europy, jego orientacja polityczna nie jest mi
      znana. Z polityków najlepiej gra Janusz Korwin-Mikke, ale zaręczam, że lewicowi
      ateiści znajdą grę równie zajmującą. Na dworach chińskim i japońskim była ona
      polecana następcom tronu, podobno dobrze przygotowywała do rządów. Niestety
      żaden z naszych rządów jej nie wypróbował. Rezultaty znamy! sad(
      Zagojony Stoik
      • max_bialystock GO! :)))))) 23.11.01, 09:48
        Gość portalu: Stoik napisał(a):

> Zamiast w szachy i brydża, zagrajcie w go. Gra to prastara, powstała w Chinach
        > wtedy, gdy szachy, bardzo łatwa do nauczenia się i niezwykle trudna
        > strategicznie. Gra w nią co najmniej 10 milionów Japończyków i gra ta tak ich
        > zajmuje, że nie mają już czasu na politykę. Poza tym gra stanowi wyzwanie dla
        > programistów, znacznie poważniejsze niż szachy. W Polsce znakomicie gra niejaki
        >
        > Kraszek, był nawet mistrzem Europy, jego orientacja polityczna nie jest mi
        > znana. Z polityków najlepiej gra Janusz Korwin-Mikke, ale zaręczam, że lewicowi
        >
        > ateiści znajdą grę równie zajmującą. Na dworach chińskim i japońskim była ona
        > polecana następcom tronu, podobno dobrze przygotowywała do rządów. Niestety
        > żaden z naszych rządów jej nie wypróbował. Rezultaty znamy! sad(
        > Zagojony Stoik

równiez lubie i tę gre!smile)

pozdr.
      • Gość: Hiacynt Pewnego razu . . . . . . do Stoika IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 09:49

> Zamiast w szachy i brydża, zagrajcie w go. Gra to prastara, powstała w Chinach
        > wtedy, gdy szachy, bardzo łatwa do nauczenia się i niezwykle trudna
        > strategicznie. Gra w nią co najmniej 10 milionów Japończyków i gra ta tak ich
        > zajmuje, że nie mają już czasu na politykę. Poza tym gra stanowi wyzwanie dla
        > programistów, znacznie poważniejsze niż szachy. W Polsce znakomicie gra niejaki
        > Kraszek, był nawet mistrzem Europy, jego orientacja polityczna nie jest mi
        > znana. Z polityków najlepiej gra Janusz Korwin-Mikke, ale zaręczam, że lewicowi
        > ateiści znajdą grę równie zajmującą. Na dworach chińskim i japońskim była ona
        > polecana następcom tronu, podobno dobrze przygotowywała do rządów. Niestety
        > żaden z naszych rządów jej nie wypróbował. Rezultaty znamy! sad(
        > Zagojony Stoik

Stoiku!

W go nie gram. W szachy bardzo łatwo się gra, gdyż wystarczy jeden dobry
        przeciwnik. Żeby brydż dał satysfakcję, trzeba dobrych aż trzech.
        Brydż to psychologia, blefy, pozorowanie siły. Szachy - wyłącznie logika no i
        pamięć.
        Mikke i Go.
        Pamiętam, ale jako brydżystę. No i jak pisał o brydżu. Nie wiem czy czytywałeś.

pozdrawiam

Hiacynt Brydżysta
        • Gość: Stoik Pewnego razu . . . . . . do Hiacynta IP: *.toya.net.pl 23.11.01, 12:12
          Gość portalu: Hiacynt napisał(a):

> W go nie gram. W szachy bardzo łatwo się gra, gdyż wystarczy jeden dobry
          > przeciwnik. Żeby brydż dał satysfakcję, trzeba dobrych aż trzech.
          > Brydż to psychologia, blefy, pozorowanie siły. Szachy - wyłącznie logika no i
          > pamięć.
          > Mikke i Go.
          > Pamiętam, ale jako brydżystę. No i jak pisał o brydżu. Nie wiem czy czytywałeś.

Drogi Hiacyncie,
          ja na szczęście gram na tyle słabo, że dobrzy przeciwnicy nie są mi niezbędni. W
          brydżu można też wszystko zrzucić na partnera, to jego niewątpliwa przewaga nad
          szachami.
          Mikkego jako brydżystę oczywiście znam, do dziś mam jego książki (z
          Macieszczakiem?). To, że gra w go, wiem od jego byłej dziewczyny, którą nauczył i
          z którą grywał. Musiała być mocno zakochana, wiem to po swojej żonie, która
          grywała ze mną w go tylko do ślubu sad( W go można z przyjemnością grać z
          przeciwnikiem dużo słabszym lub dużo mocniejszym, ze względu na system handicapów
          wyrównujących siłę gry. Wielkim pasjonatem tej gry (choć grał w nią słabo) był
          nieodżałowany Lech Pijanowski.
          Serdecznie pozdrawiam

• Gość: Hiacynt Re: Pewnego razu . . . . . . do Hiacynta IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 13:24

> Drogi Hiacyncie,
            > ja na szczęście gram na tyle słabo, że dobrzy przeciwnicy nie są mi niezbędni.
            > W brydżu można też wszystko zrzucić na partnera, to jego niewątpliwa przewaga
            > nad szachami.
            > Mikkego jako brydżystę oczywiście znam, do dziś mam jego książki (z
            > Macieszczakiem?). To, że gra w go, wiem od jego byłej dziewczyny, którą nauczył
            > i
            > z którą grywał. Musiała być mocno zakochana, wiem to po swojej żonie, która
            > grywała ze mną w go tylko do ślubu sad( W go można z przyjemnością grać z
            > przeciwnikiem dużo słabszym lub dużo mocniejszym, ze względu na system handicap
            > ów
            > wyrównujących siłę gry. Wielkim pasjonatem tej gry (choć grał w nią słabo) był
            > nieodżałowany Lech Pijanowski.
            > Serdecznie pozdrawiam
            >

Stoiku!

Miałem kiedyś partnera, który rzeczywiście często nie chciał się przyznać do
            błędu. Co on o mnie by powiedział - nie wiem. Ale jakoś się uzupełnialiśmy i
            kilka lat z nim grałem. Pijanowskiego i jego pasję do gier pamiętam. Niestety
            jego syn, nie potrafił tego kontynuować. Chyba już mi czasu na poznanie Go nie
            starczy, chociaż dobrą reklamę zrobiłeś.

serdecznie pozdrawiam

Hiacynt
    • Gość: Vist¸ __ Maxiu. . . . ____________może__turniej ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 10:56

Maxiu !

Zamiast pisać głupstwa, zorganizuj turniej szachowy forum smile)

Użyj:

64pola.pl/

Potem pokonanym przylepimy takie nalepki, że już nikt nie będzie chciał
      grać w szachy ?

smile)

Vist¸____________/
      • max_bialystock __ Viscie . ____________może__turniej ?:)) 23.11.01, 11:06
        Gość portalu: Vist¸ napisał(a):

> > Nie! bo nie lubi patrzec na krzyz Króla! ma obsesje antykatolickie! wink
        >
        >
        > Maxiu !
        >
        > Zamiast pisać głupstwa, zorganizuj turniej szachowy forum smile)
        >
        > Użyj:
        >
        > 64pola.pl/
        >
        >
        > Potem pokonanym przylepimy takie nalepki, że już nikt nie będzie chciał
        > grać w szachy ?
        >
        >
        > smile)
        >
        > Vist¸____________/

ale ja chce pograc z tymi "obsesyjnymi"! crying

PS.

"Potem pokonanym przylepimy takie nalepki, że już nikt nie będzie chciał grać w
        szachy"

przylepimy? ja myslałem ze juz są uzywane!smile) ale... moze byc Muflon?smile

Ty! MUFLONIE! przegrałeś!!!!! :smile
        • Gość: Vist¸ :( IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 11:11

> > max_bialystock napisał(a):
          > > > Nie! bo nie lubi patrzec na krzyz Króla! ma obsesje antykatolickie! ;

sad

Myślałem, że pogramy w szachy smile

A to tylko "czarna" propaganda ?

pzdr

Vist¸________________/
          • max_bialystock ?:( :))))) 23.11.01, 11:20

post zajmuje mi dwie minuty! a szachi są dluuuugie! crying

ale kiedys z chcecią! co?smile))

i pokerka? a?smile))

pozdr.
            • Gość: Vist¸ + :))))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 11:35

> post zajmuje mi dwie minuty! a szachi są dluuuugie! crying
              > ale kiedys z chcecią! co?smile))
              > i pokerka? a?smile))
              > pozdr.

A potem się pomodlimy razem ?

smile)))))

Vist¸______________/
              • max_bialystock (A)+:)) 23.11.01, 11:42
                Gość portalu: Vist¸ napisał(a):

>
                > > post zajmuje mi dwie minuty! a szachi są dluuuugie! crying
                > > ale kiedys z chcecią! co?smile))
                > > i pokerka? a?smile))
                > > pozdr.
                >
                >
                > A potem się pomodlimy razem ?
                >
                > smile)))))
                >
                >
                > Vist¸______________/

ja np. w intencji (nieopodatkowanej) wygranej za tę partie!;]

obsessssje obsssssesjeee ;>
    • Gość: Indris Czy na pewno pisałeś na trzeźwo ? IP: *.ibspan.waw.pl 23.11.01, 11:03
      Jeżeli w ogóle coś słyszałeś o szachach, to przypomnij sobie szachistów
      radzieckich, w swoim czasie bezapelacyjnie górujących nad resztą świata.
      • max_bialystock Re: Czy wszystko trzeba pisac na trzeźwo ? ;) 23.11.01, 11:10
        Gość portalu: Indris napisał(a):

> Jeżeli w ogóle coś słyszałeś o szachach, to przypomnij sobie szachistów
        > radzieckich, w swoim czasie bezapelacyjnie górujących nad resztą świata.

nie kazdy musi zrozumiec aluzji! ( moja wina! )

Gari Kasparow? biznesmen z USA?smile

przykro mi Indris i tym razem jestes za trzezwy!wink

"obsesyjny" wyszukiwacz "obsesyjnych" wink
    • max_bialystock Czy szachista zgodzi sie na koncesje ... :] 23.11.01, 11:18
      bycia szachista?

limit wygranych?

wieksze podatki za wygrane?

czy dziecko szachista pracuje czy nie?

WOLNY ZAWOD?smile

czy sa zwiazki zawodowe szachistów?wink i czy zapisałby sie do nich G.Kasparow?

czy prawo pracy obowiazuje szachistów?

co to jest hazard?

SZACHISTA a lewicowosc?smile
    • max_bialystock tak tak! szachisci sowieccy mieli gdzies socjalizm 23.11.01, 11:26
      ciagle jezdzili po kase za wygrane!smile)) nieee pamietacie????

Kapitalista Szachista! smile)
      • Gość: Indris A gdzie szachisci sowieccy mieli religię ? IP: *.ibspan.waw.pl 23.11.01, 11:52
        Radzieccy szachiści byli specyficzną warstwą - choćby dlatego, że mieli
        kontakty zagraniczne. (podobnie było np. z fizykami). Ale kojarzenie tego ze
        stosunkiem do religii jest fałszującym rzeczywistość prymitywizmem. Luminarze
        intelektualni świata byli zarówno wierzącymi jak ateistami.
        • max_bialystock Re: A gdzie szachisci sowieccy mieli religię ? 23.11.01, 12:04

> Radzieccy szachiści byli specyficzną warstwą - choćby dlatego, że mieli
          > kontakty zagraniczne. (podobnie było np. z fizykami). Ale kojarzenie tego ze
          > stosunkiem do religii jest fałszującym rzeczywistość prymitywizmem. Luminarze
          > intelektualni świata byli zarówno wierzącymi jak ateistami.

no widzisz! są ateisci których wkurwia krzyz i są ateisci których nie wkurwia
          krzyz! jakie jest prawdopodobienstwo by znalazł sie szachista ateista którego
          wkurwia widok krzyza i jest za zwiekszeniem podatku od wygranej?smile

klapki na oczkach?smile ( oto moja absurdalna aluzja!) smile)

mnie smiesza Ci co sa lewicowymi ateistami i mówią ze maja "prawo" narzucic mi
          np. neutralny (ateistyczny?) poglad pod przymusem JASNE?smile

taką mam obsesje mogę?wink
          • Gość: Indris Ateizm a szachy IP: *.ibspan.waw.pl 23.11.01, 12:33
            Nic mi nie jest wiadome, żeby radzieccy szachiści angażowali się w promowanie
            ateizmu. A jeżeli, to NIC to nie miało wspólnego z ich kwalifikacjami
            szachowymi. Czy zgodzisz się, że sprawność intelektualna NIE jest zależna od
            poglądu na istnienie (lub nie) Boga i wyznawanej religii ?
            • max_bialystock teizm,ateizm a szachy i tolerancja wyznaniowa:) 23.11.01, 12:39

> Nic mi nie jest wiadome, żeby radzieccy szachiści angażowali się w promowanie
              > ateizmu. A jeżeli, to NIC to nie miało wspólnego z ich kwalifikacjami
              > szachowymi. Czy zgodzisz się, że sprawność intelektualna NIE jest zależna od
              > poglądu na istnienie (lub nie) Boga i wyznawanej religii ?

oczywisce!smile)) to był tylko greeps!

jak powiesz ze było to głupie? to Ci uwierze! naprawde! bo posłuzylem
              sie "mysleniem" gromadki pewnych osob o takich czy innych pogladach oni wiedzą o
              co chodzi! smile

pozdrawiam Indrisa!

w co lubisz grac? moze kiedys zagramy?smile)
              • Gość: Indris Radosne zdziwienie IP: *.ibspan.waw.pl 23.11.01, 12:52
                Znając Cię z forum jako prawicowca nie doceniłem Twojej inteligencji. Nie mam
                pewności, czy inni przyznający się do prawicowości są na Twoim poziomie (a
                pozwolę sobie mniemać, że nie) i dlatego moje polemiki. NB: NIE uważam, że
                prawica = głupota, ale lektura forów to czasem sugeruje. Naprawdę miło mi
                spotkać prawicowca myślącego - a nie o wszystkich da się to powiedzieć - tak
                jak o lewicowcach zresztą.
                • max_bialystock Re: Radosne zdziwienie :) 23.11.01, 13:20

> Znając Cię z forum jako prawicowca nie doceniłem Twojej inteligencji. Nie mam
                  > pewności, czy inni przyznający się do prawicowości są na Twoim poziomie (a
                  > pozwolę sobie mniemać, że nie) i dlatego moje polemiki. NB: NIE uważam, że
                  > prawica = głupota, ale lektura forów to czasem sugeruje. Naprawdę miło mi
                  > spotkać prawicowca myślącego - a nie o wszystkich da się to powiedzieć - tak
                  > jak o lewicowcach zresztą.

i dlatego uwazam ze lewica=głupota! smile widzisz w temacie [wink] wink

a zabawa trwa dalej!

anarcho-kapitalista max

www.libertarianizm.pl/
                  • Gość: Indris O głupocie IP: *.ibspan.waw.pl 23.11.01, 13:41
                    napisałeś: "(...)i dlatego uwazam ze lewica=głupota".
                    Dwie rzeczy nie są tu jasne: po pierwsze: 'dlatego' a po drugie 'lewica'.
                    Ponieważ nie wiem, czym wg Ciebie jest lewica, chcę się zastrzec, że NIE jest
                    nią: system monopartyjny, cenzura, wszechwładza tzw. służb. Istotne dla lewicy
                    jest zauważenie, że liberalizm ekonomiczny prowadzi do niesprawiedliwego
                    zróżnicowania poziomu życia. Jest to problem podnoszony w całej Europie.
                    • max_bialystock Re: O głupocie :) 23.11.01, 13:53

> napisałeś: "(...)i dlatego uwazam ze lewica=głupota".
                      > Dwie rzeczy nie są tu jasne: po pierwsze: 'dlatego' a po drugie 'lewica'.
                      > Ponieważ nie wiem, czym wg Ciebie jest lewica, chcę się zastrzec, że NIE jest
                      > nią: system monopartyjny, cenzura, wszechwładza tzw. służb. Istotne dla lewicy
                      > jest zauważenie, że liberalizm ekonomiczny prowadzi do niesprawiedliwego
                      > zróżnicowania poziomu życia. Jest to problem podnoszony w całej Europie.

wyobrazasz sobie głupolka który mówi przymusowy podatek jest zły ( głupi )?

to ja!:]
            • Gość: Vist¸ Re: Ateizm a szachy IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 12:41

Wysoko korelują. /pisząc skrótowo/

wink

V.__?
    • max_bialystock ech te prowokacje na ...... lewicowca! ;) 23.11.01, 11:29
      hihi wink i głowa do góry! bedzie gorzej!smile)
    • max_bialystock a moze w brydza ktos tam by chciał zagrac?:)) 23.11.01, 12:22
      np . weekend! smile)

games.cronix.pl/index.php

SCRABBLE™ (231)
      Układaj punktowane słowa
      z wylosowanych liter

BELGIJKA (16)
      Odmiana SCRABBLE
      Układaj drogie słowa!

KARTY SCRABBLE (21)
      Proste, szybkie SCRABBLE
      z kartami zamiast płytek

OTHELLO™ (16)
      Weź w kleszcze piony
      rywala i uczyń je swoimi

SZACHY (54)
      Zasiądź do królewskiej gry,
      osacz króla przeciwnika

WARCABY (40)
      Europejskie, amerykańskie
      i 100-polowe czyli polskie

GOMOKU (13)
      Kółko i krzyżyk do 5,
      proste zasady, świetna gra

QUADLINK (4)
      Ustaw 4 piony w rzędzie...
      wrzucając je na planszę

BACKGAMMON (6)
      Wprowadź piony do "domu"
      szybciej niż przeciwnik

KROPKI (5)
      Gra typu "kartka i ołówek",
      otocz kropki rywala swoimi

GO (1)
      Pochodząca z Chin, jedna
      z najstarszych gier świata

BLACK JACK (6)
      Znasz oczko?
      Zagraj w blackjacka!

POKER (40)
      Kwintesencja hazardu
      w klasycznej wersji

RULETKA (11)
      Obstawiaj numerki
      na kole ruletki!

BRYDŻ (104)
      Najbardziej prestiżowa
      gra karciana

TYSIĄC (113)
      Licytuj, melduj, bierz lewy
      wygraj wyścig do 1000 pkt.

KIERKI (4)
      Unikaj brania kart -
      - kierów i damy pik

KIERKI POLSKIE (4)
      Unikaj brania kart -
      - kierów, pań, panów etc.

PLANOWANIE (0)
      Oceń siłę swoich kart,
      zaplanuj, ile weźmiesz lew

w "go" gra tylko jedna osoba?wink
      • Gość: Hiacynt Re: a moze w brydza ktos tam by chciał zagrac?:)) IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 14:36

> BRYDŻ (104)
        > Najbardziej prestiżowa
        > gra karciana

Powiadasz?

Max.

Otwierasz najwięcej wątków na forum.
        Po tytule już poznaję
        Twoje na poły reakcyjne pióro.

Hiacynt Prestiżowy
        • max_bialystock na poły?:)) 23.11.01, 14:45
          Gość portalu: Hiacynt napisał(a):

> Po tytule już poznaję
          > Twoje na poły reakcyjne pióro.

uwazaj by sie nie nabrac na nie!wink)

PS. czytałeś ewangelie?;P (Uuuuuch!)
          • Gość: # Do Indrisa unizenie z poklonem. IP: *.wroclaw.tpnet.pl 23.11.01, 15:10
            Przyczynkiem do poparcia Twej teorii wyzszosci na nizszoscia
            bedzie paradoksalnie - wyjatek Fischer.

Z handicup'em 2 meczy - forow. Albo 2 meczow for. Naprawde nie wiem.
            Gomulka mowil przecinek coma 2

Uklony - za zaskoczenie inteligencja prawicy.
            A propos ja sie do niej nie zaliczam. W aktualnie obowiazujacym sensie.
            Pzdr
    • jane-007 Re: Czy lewicowiec-ateista umie grać w szachy?:)))) 23.11.01, 15:26

> ja czlonek SLD umiem grać w szachy-to pouczjąca gra-co!
      >
      >

• max_bialystock członek?:) 23.11.01, 15:30
        jane-007 napisał(a):

> > ja czlonek SLD umiem grać w szachy-to pouczjąca gra-co!

to powiedz jak sie rusza koniem? wink

aaaa! szach-mat! smile

pozdrawiam
      • max_bialystock jestes lewicowiec?:) 23.11.01, 15:48
        www.antyburzuj.phg.pl/

czy mógłbys jak obejrzysz i poczytac
        powiedziec na ile sie uwazasz lewicowcem!smile

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka