Dodaj do ulubionych

Wpadłem na pomysł, jak rozwiać wasze wątpliwości

IP: *.chello.pl 08.05.03, 23:10
Kiedy z Euromirem piliśmy piwo na Mariensztacie, pokazałem mu, jak siadać,
aby poprawiać zdrowie kręgosłupa. Taki sposób siadania zabezpiecza nas przy
okazji przed upadkiem, gdyby ktoś usunął w ostatniej chwili krzesło. Euromir
wtedy próbował zgadnąć, że jestem ortopedą, ale zaprzeczyłem.

Miły Euromirze, ukoj proszę serca wątpiących w moją autentyczność.
Obserwuj wątek
    • gini Re: Wpadłem na pomysł, jak rozwiać wasze wątpliwo 08.05.03, 23:20
      Gość portalu: doku napisał(a):

> Kiedy z Euromirem piliśmy piwo na Mariensztacie, pokazałem mu, jak siadać,
      > aby poprawiać zdrowie kręgosłupa. Taki sposób siadania zabezpiecza nas przy
      > okazji przed upadkiem, gdyby ktoś usunął w ostatniej chwili krzesło. Euromir
      > wtedy próbował zgadnąć, że jestem ortopedą, ale zaprzeczyłem.
      >
      > Miły Euromirze, ukoj proszę serca wątpiących w moją autentyczność.

Doku Ty lepiej napisz jak do mnie pisales na forum swiat, to ja juz bede
      wiedziala.
      Ale cos mi sie widzi, ze Ty Autentyk jestes.
      • Gość: doku O swoich brzydkich postach wolę nie pamiętać IP: *.chello.pl 08.05.03, 23:39
        gini napisała:

> Doku Ty lepiej napisz jak do mnie pisales na forum swiat

Za to pamiętam jak debiutujący Pendzelek Cię obrażał więc mu dokopałem.

Ale, bez obrazy, antysemityzmu się nie wypieraj, taka już jesteś, to pewnie nie
        Twoja wina
        • Gość: polishAM Re: O swoich brzydkich postach wolę nie pamiętać IP: *.tnt34.ewr3.da.uu.net 09.05.03, 01:16
          Pan Pendzelek to Kraken z ipt.aol.com poslugujacy sie setkami nickow i adresow
          (posiada nieograniczony service long distance za 60 $ miesiecznie). Natomiast
          chello.pl nie jest w gazecie.pl serwerem nieznanym, wprost przeciwnie.
          Wielokrotna osobowosc stosowana na tym forum to znana powszechnie choroba.
    • Gość: borsuk Re: Wpadłem na pomysł, jak rozwiać wasze wątpliwo IP: *.dip.t-dialin.net 08.05.03, 23:32
      Moje rozwiales.
      • gini Re: Wpadłem na pomysł, jak rozwiać wasze wątpliwo 08.05.03, 23:51
        Doku, a tak naprawde to wylali Cie z pracy?Malo mam czasu wiec nie jestem na
        biezaco, nie mam czasu wszystkiego czytac.
        • Gość: EUROMIR UROCZYSTE, EUROMIRSKIE OSWIADCZENIE IP: *.cm-upc.chello.se 09.05.03, 00:06
          OSWIADCZENIE

Niniejszym oswiadczam, iz sympatyczna osoba podpisujaca sie nickiem - Doku z
          adresu chello.pl, jest tozsama (co stwierdzam nie tylko na podstawie
          umiejetnosci Pana Doku przywolania wlasciwych, niepodrabialnych wspomnien z
          naszego spotkania, ale i wlasnego, specyficznego stylu pisania), ze znanym nam
          tu wszystkim powszechnie Doku piszacym (kiedys, w dawnych czasach jeszcze przed
          zlozeniem na niego slynnego donosu) z adresu rzadowego - gov.mf.

Podpisano :

Euromir

PS
          Doku mily - witam !
          • Gość: cs137 Re: UROCZYSTE, EUROMIRSKIE OSWIADCZENIE IP: *.physics.orst.edu 09.05.03, 00:42
            EUROMIRZE,
            Chociaz natupales i nakrzyczales na mnie, ze jestem
            antypolonista, to zabiorwe glos jako nie anty, a
            pro-polonista i powiem, ze w przypadku slowa "donos" duzo
            lepiej pasuje przymiotnik "oslawiony" (tzn. cechujacy sie
            zla slawa) niz "slynny", implikujacy raczej DOBRA
            slawe.

Ponadto, Panie Euromirze, chcialem zwrocic uwage, ze w
            wyniku mojej wymiany pogladow z Ania-Gini prof. J. R.
            Nowak osobiscie JEMU podziekowal (tak, tak, "jemu" to
            prawidlowa
            forma, wszystko bedzie zrozumiale, jasne, jak Waszmosc
            zajrzy
            pod odpowiedni watek, tytulu nie pamietam, ale jedyny
            otwarty przeze mnie dzis).

No, wiec jesli Pan mnie poprosi, to moge Panu tez
            nawrzucac w taki sposob, ze Profesor i Panu osobiscie
            podziekuje! Prosze pomyslec, w jaka to Acana wprawi
            dume! Jak przyjaciele, jak Pani Felicja beda na Wasci
            patrzec z szacunkiem! Ale musisz Waszmosc bardzo LADNIE
            poprosic,
            bo inaczej nic z tego...

Pozdr., cs137

Gość portalu: EUROMIR napisał(a):

> OSWIADCZENIE
            >
            > Niniejszym oswiadczam, iz sympatyczna osoba podpisujaca
            sie nickiem - Doku z
            > adresu chello.pl, jest tozsama (co stwierdzam nie tylko
            na podstawie
            > umiejetnosci Pana Doku przywolania wlasciwych,
            niepodrabialnych wspomnien z
            > naszego spotkania, ale i wlasnego, specyficznego stylu
            pisania), ze znanym nam
            > tu wszystkim powszechnie Doku piszacym (kiedys, w
            dawnych czasach jeszcze przed
            >
            > zlozeniem na niego slynnego donosu) z adresu rzadowego
            - gov.mf.
            >
            > Podpisano :
            >
            > Euromir
            >
            > PS
            > Doku mily - witam !
            • Gość: euromir Re: UROCZYSTE, EUROMIRSKIE OSWIADCZENIE IP: *.cm-upc.chello.se 09.05.03, 01:29
              Szanowny Panie cs137

z przykroscia musze Pana poinformowac, iz niewiele zrozumialem z Panskiego, do
              mnie skierowanego postu.
              Pisze Pan w sposob niestety dla mnie zupelnie niezrozumialy. Nie rozumiem, na
              przyklad czemu, w jednym i tym samym zdaniu, pisze Pan :

> Chociaz natupales i nakrzyczales na mnie, ze jestem
              > antypolonista, to zabiorwe glos jako nie anty, a
              > pro-polonista i powiem, ze w przypadku slowa "donos" duzo
              > lepiej pasuje przymiotnik "oslawiony" (tzn. cechujacy sie
              > zla slawa) niz "slynny", implikujacy raczej DOBRA
              > slawe.

Jaki zwiazek znajduje Pan miedzy tym, iz "na Pana nakrzyczalem", zabraniem
              przez Pana glosu jako "pro-poloniste" i oswiadczeniu, "ze w przypadku slowa
              donos..."
              Zaprawde Pana nie rozumiem. I tak z calym Panskim postem...

Pzdr:

Euromir

• Gość: Krzys52 Re: Wpadłem na pomysł, jak rozwiać wasze wątpliwo IP: *.proxy.aol.com 09.05.03, 06:30
        no prosze, to i na tym spotkanku byles.
        Czy ty nie jestes przypadkiem agentem...dajmy na to, ubezpieczeniowym (?)
        Jeszcze rok, jeszcze dwa a chyba jedynie ja pozostane internauta obcym tobie i
        na stopie prywatnej.
        ..
        K.P.
    • xiazeluka No dobrze, teraz przekonaj mnie: 09.05.03, 08:49
      ...co masz zamiar zrobić z długiem (51 500 PLN)?
    • Gość: Galba EUROMIR to też podróba IP: 213.17.161.* 09.05.03, 09:05
      Przejrzałem tę podłą grę jaka toczy się na naszych oczach: EUROMIR i pseudo-
      Doku to jedna i ta sama osoba. Pseudo-Doku wił swą pajęczą sieć wokół real-Doku
      już od miesięcy, jednym z elementów tego szeroko rozgałęzionego spisku było
      stworzenie całkowicie fikcyjnej postaci EUROMIRA, która przez wiele miesięcy
      udawała całkowitą niezależność by w chwili osiągnięcia celu przez pseudo-Doku
      (czyli fizycznej eliminacji Doku-prawdziwego) wkroczyć na scenę z fałszywym
      świadectwem uwiarygodniającym samozwańca. Niezbite poszlaki wskazują, że nici
      spisku wiodą do najwyższych szczebli administracji Leszka Millera.

Ale ja was przejrzałem.

G.
      • xiazeluka W takim razie ja też jestem podróbą... 09.05.03, 09:08
        Gość portalu: Galba napisał(a):

> jednym z elementów tego szeroko rozgałęzionego spisku było
        > stworzenie całkowicie fikcyjnej postaci EUROMIRA,

...ponieważ alkoholizowałem się z nim przez pół dnia.
        • Gość: Galba To jeden z rozważanych wariantów IP: 213.17.161.* 09.05.03, 09:33
          > Gość portalu: Galba napisał(a):
          >
          > > jednym z elementów tego szeroko rozgałęzionego spisku było
          > > stworzenie całkowicie fikcyjnej postaci EUROMIRA,
          >
          > ...ponieważ alkoholizowałem się z nim przez pół dnia.

Nasi spece z IBI (Imperialne Biuro Wywiadowcze) podejrzewają taką możliwość od
          dawna. Inne teorie mówią o tym, że to był pseudo-Doku w przebraniu lub zupełnie
          przypadkowa osoba (najprawdopodobniej współpracująca z Surete), która
          wykorzystując upojenie alkoholowe podmiotu 154 (XLuka) wykonała mu pranie mózgu
          połączone z nasączeniem antyimperialnymi resentymentami.

G.
          • xiazeluka Dementi 09.05.03, 09:52
            Gość portalu: Galba napisał(a):

> wykorzystując upojenie alkoholowe podmiotu 154 (XLuka) wykonała mu pranie
            mózgu połączone z nasączeniem antyimperialnymi resentymentami.

Rzecznik prasowy Jaśnie Oświeconego Księcia Luki został upoważniony do złożenia
            następującego oświadczenia:

Dom Książęcy stanowczo dementuje złośliwe plotki wychodzące z całkowicie
            niewiarygodnych środowisk związanych z określonymi służbami, jakoby Jego Miłość
            xiazeluka uległ był szkodliwemu wpływowi niedorzecznych miazmatów podczas rautu
            wydanego na cześć pewnego szwedzkiego szlachcica.

Jestem upoważniony do oświadczenia z całą mocą, iż Jaśnie Oświecony xiazeluka
            niezmiennie stoi i stać będzie - niezależnie od zewnętrznych nacisków - na
            gruncie Prawdy, Zasad i Wolności. Dom Książęcy energicznie odrzuca wszelkie
            insynuacje podważające zaprezentowane stanowisko Jego Miłości xiazeluki.

Dziękuję państwu za uwagę.

Podpisano:

/-/ rzecznik prasowy Domu Książęcego
            • Gość: Galba Imperium wzywa Xięstwo do natychmiastowego... IP: 213.17.161.* 09.05.03, 10:10
              ... oddtrucia pod nadzorem inspektorów. W razie cynicznej odmowy gardzącego
              prawdą i spiskującego z pseudo-Dokami operetkowego reżimu Xięcia Imperium
              zastrzega sobie prawo do przeprowadzenia oddtrucia we własnym zakresie (a to
              miłe nie będzie, oj nie będzie).

Doradaca d/s międzynarodowych
              /podpis nieczytelny/

> Gość portalu: Galba napisał(a):
              >
              > > wykorzystując upojenie alkoholowe podmiotu 154 (XLuka) wykonała mu pranie
              > mózgu połączone z nasączeniem antyimperialnymi resentymentami.
              >
              > Rzecznik prasowy Jaśnie Oświeconego Księcia Luki został upoważniony do
              złożenia
              >
              > następującego oświadczenia:
              >
              > Dom Książęcy stanowczo dementuje złośliwe plotki wychodzące z całkowicie
              > niewiarygodnych środowisk związanych z określonymi służbami, jakoby Jego
              Miłość
              >
              > xiazeluka uległ był szkodliwemu wpływowi niedorzecznych miazmatów podczas
              rautu
              >
              > wydanego na cześć pewnego szwedzkiego szlachcica.
              >
              > Jestem upoważniony do oświadczenia z całą mocą, iż Jaśnie Oświecony xiazeluka
              > niezmiennie stoi i stać będzie - niezależnie od zewnętrznych nacisków - na
              > gruncie Prawdy, Zasad i Wolności. Dom Książęcy energicznie odrzuca wszelkie
              > insynuacje podważające zaprezentowane stanowisko Jego Miłości xiazeluki.
              >
              > Dziękuję państwu za uwagę.
              >
              > Podpisano:
              >
              > /-/ rzecznik prasowy Domu Książęcego
              • xiazeluka Lordzie Galba, ultymatywne żądania... 09.05.03, 10:41
                ...nasze Księstwo przerabia na karmę dla psów. Podobnie jak i inspektorów,
                którzy przybywają z zamiarem węszenia po kątach naszych pałaców.

Jednocześnie z pogardą odrzucamy oszczercze oskarżenia, jakoby nasz Dom
                Książęcy poniżał się bliskimi (takimi na odległość co najmniej husarskiej kopii
                lub batoga naszego ekonoma) kontaktami z pewnymi kreaturami, których nasz honor
                nie pozwala nam wprost nazwać

Jednocześnie chciałbym przypomnieć, iż swego czasu nasze służby specjalne
                przechwyciły ślady ożywionej korespondencji na linii Gwiazda Śmierci - Planeta
                Minfin (zaprzyjaźniona agencja detektywistyczna "5040" potwierdziła te
                informacje), co wywołało odpowiednio negatywne reakcje w najbardziej
                oświeconych kręgach Wszechświata.

/-/ Hetman nadworny,
                Cezar Napoleon Koniecpolski
                • Gość: Galba Imperium dysponuje dowodami zbrodni Xięstwa IP: 213.17.161.* 09.05.03, 11:06
                  Fotografia nr 1 – krzyżykami zaznaczono lokalizację masowych mogił ofiar reżimu

stan.pogody.pl/meteo/d2_large.gif

Fotografia nr 2 – czerwone punkty to miejsca składowania 15.098 ton środków
                  chemicznych używanych do produkcji broni masowego rażenia

wienzek.bei.t-online.de/c23.gif

Fotografia nr 3 – zdjęcie kompleksu produkcyjnego Atom – 5 w Lukabadzie

www.samper.pl/obrazki/warszawa-rok35.jpg

Fotografia nr 4 – ten sam obiekt sfotografowany z narażeniem życia z ziemi
                  (zwrócić uwagę należy na cyniczny kamuflaż, który tylko potwierdza nasze
                  przypuszczenia, że w zakładzie tym wytwarzane są 3 głowice nuklearne dziennie)

www.nsik.com.pl/archiwum/47/images/i5-2.jpg

Wobec powyższych, niepodważalnych dowodów wnioskuję o natychmiastową rezolucję
                  upoważniającą Imperium i jego sojuszników do podjęcia działań, które uznają za
                  stosowne.

/sekretarz stanu Imperium/
                  • xiazeluka Kontrrezolucja 09.05.03, 11:19
                    Wyjaśniamy na wstępie:

Ad. Fot.1 - Sami wstawiliśmy te krzyżyki, Lord Galber niczego nowego nie odkrył.
                    Ad. Fot.2 - To kolejne kłamstwo, dysponujemy zaledwie 15.097 tonami środków
                    chemicznych.
                    Ad. Fot.3 - Profesor A'tomek uczłowiecza w tym zakładzie, jednym z 25 podobnych
                    na terenie całego Księstwa, Tytusa. Mówił o tym otwarcie minister Romek jeszcze
                    pół roku temu, zatem wyraźnie widać, że Lord Galber robi z igły widły.
                    Ad. Fot.4 - Niezbity dowód łgarstw przedstawiciela Gwiady Śmierci: to nie jest
                    zakład Atom 5, ale znajdujący się na sąsiedniej ulicy ośrodek Atom 6!

Wobec powyższych śmiesznych, groteskowych, zabawnych pseudodowodów wnioskuję o
                    natychmiastową rezolucję upoważniającą księstwo i jego sojuszników do podjęcia
                    działań, które uznają za stosowne.

/nadworny błazen Księstwa/
        • Gość: Krzys52 Co za Roznica. Kretyn jestes i to sie liczy :(( IP: *.proxy.aol.com 09.05.03, 14:25
          powiadasz ze popijales z nim? Pomimo zarzekania sie, ze spotkac to sie mozesz
          ale tylko w celu nakladzenia mu po mordzie?!
          ..
          Znow wylazl twoj zgnily charakterek Xiakretynie sad(
          ..
          Bez watpienia latwiej mu bylo, jako ze i ty - smarujac z panstwowej posadki -
          okradasz podatnika. Bo w prywaciarza utrzymujacego internetowego bumelanta, po
          prostu nie wierze.
          ..
          K.P.
          • xiazeluka Znowu się popisałeś głupotą, kretynie52 09.05.03, 14:29
            Gość portalu: Krzys52 napisał(a):

> powiadasz ze popijales z nim? Pomimo zarzekania sie, ze spotkac to sie mozesz
            > ale tylko w celu nakladzenia mu po mordzie?!

EUROMIROMI miałem nakłaść po gębie, półgłówku? Zanim zaczniesz mi pyskować, to
            starannie rozważ swoją ripostę (tak ze trzy lata na zdanie), abyś znowu nie
            palnął głupstwa, pedofilny złodziejski tępaku.
            • Gość: Krzys52 Znowu popisałeś sie debilizmem, Xiakretynku IP: *.proxy.aol.com 10.05.03, 05:50
              xiazeluka napisał:

> Gość portalu: Krzys52 napisał(a):
              >
              powiadasz ze popijales z nim? Pomimo zarzekania sie, ze spotkac to sie mozesz
              > > ale tylko w celu nakladzenia mu po mordzie?!
              >
              EUROMIROMI miałem nakłaść po gębie, półgłówku?
              ..
              Patrzcie go, debilka. Euromirowi, powiada, mial naklasc po gebie, cymbal. A
              nakladles chociaz? Nie. Czyli okazales sie jeszcze wieksza pierdola niz sam
              Euromir (kolejny rekord Xiakretyna).
              Co do Doku - lzesz oczywiscie, ale ty znany jestes z oszalamiajacych zmian w
              kolejnych wersjach wyjasnien. Pal cie siedem, zatem...
              Ten pedofilny zlodziej to przeciez twoj proboszcz - zapomniales Szambelanie?
              Albo twoj tatus, co raczej pewne bo ty sam bardzo starannie jestes
              poszkodowany, i pod kazdym wzgledem sad(
              A skoro o zlodziejstwie mowa to polskiemu podatnikowi i od ciebie cos sie
              nalezy, nygusie. Nie ma roznicy czy opieprzasz sie na necie bedac lapiduchem w
              szpitalu czy tez palaczem w kotlowni szkoly publicznej, lub gryzipiorem w
              Ministerstwie Finansow. Kradniesz chloptasiu i tego nie da sie ukryc. Ale
              zgodnie ze swoja skurwiona moralnoscia katolicka kradniesz, zakalo
              Korwiszonow. surprised)
              ..
              K.P.

• nurni Znowu znowu popisałeś sie...geniuszu52 10.05.03, 12:59
                Gość portalu: Krzys52 napisał(a):

> xiazeluka napisał:
                >
                > > Gość portalu: Krzys52 napisał(a):
                > >
                > powiadasz ze popijales z nim? Pomimo zarzekania sie, ze spotkac to sie mozesz
                > > > ale tylko w celu nakladzenia mu po mordzie?!
                > >
                > EUROMIROMI miałem nakłaść po gębie, półgłówku?
                > ..
                > Patrzcie go, debilka. Euromirowi, powiada, mial naklasc po gebie, cymbal.

to prawdziwy cymes kreciu smile))

> A
                > nakladles chociaz? Nie. Czyli okazales sie jeszcze wieksza pierdola niz sam
                > Euromir (kolejny rekord Xiakretyna).

intelekt52 juz wyczul pismo dupa
                wie ze nty raz wyszedl na kretyna

ucieczka w bluzg

> Co do Doku - lzesz oczywiscie, ale ty znany jestes z oszalamiajacych zmian w
                > kolejnych wersjach wyjasnien. Pal cie siedem, zatem...

krecio pisze ze nie bedzie dalej drazyl
                jak to po raz nty wyszedl na forum na durnia

i to jak zwykle bez niczyjej pomocy smile)))

jak zatrzec paskudne wrazenie
                ze znow dalo sie dupy?

najlepiej cos o matce ojcu dzieciach
                o tym co komus drogie itd..
                zmienic przykry temat uciec na wygodne pole

zreszta geniusz52 nie potrzebuje wskazowek:

> Ten pedofilny zlodziej to przeciez twoj proboszcz - zapomniales Szambelanie?
                > Albo twoj tatus, co raczej pewne bo ty sam bardzo starannie jestes
                > poszkodowany, i pod kazdym wzgledem sad(
                > A skoro o zlodziejstwie mowa to polskiemu podatnikowi i od ciebie cos sie
                > nalezy, nygusie. Nie ma roznicy czy opieprzasz sie na necie bedac lapiduchem
                w
                > szpitalu czy tez palaczem w kotlowni szkoly publicznej, lub gryzipiorem w
                > Ministerstwie Finansow. Kradniesz chloptasiu i tego nie da sie ukryc. Ale
                > zgodnie ze swoja skurwiona moralnoscia katolicka kradniesz, zakalo
                > Korwiszonow. surprised)
                > ..
                > K.P.

kreciu kreciu jestes niezawodny smile
                • xiazeluka Cholera, nurni mnie uprzedził... 12.05.03, 10:12
                  ...i to tak sprawnie, że śladu po numerowanym kretyństwie nie zostało.
    • sothis666 Mnie ciekawi co innego... 09.05.03, 14:41
      Gość portalu: doku napisał(a):

> Kiedy z Euromirem piliśmy piwo na Mariensztacie, pokazałem mu, jak siadać,
      > aby poprawiać zdrowie kręgosłupa. Taki sposób siadania zabezpiecza nas przy
      > okazji przed upadkiem, gdyby ktoś usunął w ostatniej chwili krzesło. Euromir
      > wtedy próbował zgadnąć, że jestem ortopedą, ale zaprzeczyłem.
      >
      > Miły Euromirze, ukoj proszę serca wątpiących w moją autentyczność.

...w Twoją tożsamość wierzę, wszak nie będziesz juz pisał z mofnet'u, a skądś
      musisz. Nie sądzę też, ażeby ktoś chciał Tobą zostaćwink

Ale naprawdę ciekawy jest sposób z krzesłemsmile jesli któs je zabiera a Ty i tak
      nie spadasz, to w zasadzie kszesła może nie być. a jesli nie ma krzesła, to czy
      zasadne jest twierdzenie, że siedzisz? Biorąc pod uwagę że nie stoisz ani nie
      leżysz (wtedy rozważanie obecności krzesła jest bezcelowe), opracowałeś
      postawę, na którą nie ma nazwy. Masz zatem prawo ją wymyslić. Gratulacje!
      • n0str0m0 autentyk - nostromo autentyzatorski... 09.05.03, 16:10
        podszywac sie pod zero
        moze zero jedynie

a wiec doku=doku
        qed

nostromo
      • Gość: doku To nie jest siedzenie, ale siadanie. IP: *.chello.pl 09.05.03, 21:01
        sothis666 napisał:

> jesli któs je zabiera a Ty i tak nie spadasz, to w zasadzie kszesła może
        > nie być. a jesli nie ma krzesła, to czy zasadne jest twierdzenie,
        > że siedzisz?

Krzesła może nie być, ale się przydaje
        • Gość: Galba O-S-W-I-A-D-C-Z-E-N-I-E IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 11:12
          wobec przygniatajacych faktow
          nie pozostalo mi nic jak tylko:

1 przyznac racje Wielce Szanownemu Forumowiczowi Nurni

2 wycofac sie pospiesznie z niegrzecznych sugestii wobec w/w

3 przylozyc sie do nauki

okazalo sie ze trudna dziedzina jaka sa forumowe falszerstwa
          nie jest na tzw 'chlopski' /he he/ rozum

tedy postanowilem powstrzymac klapanie ozorem po proznicy
          poki ma ulomna znajomosc zagadnienia nie odejdzie w sina dal
          zabierajac po drodze arogancje i tupet
          czyli bliskie rodzenstwo ignorancji

bylbym wdzieczny drogi Nurni
          gdybys zechcial pomoc mi /oczywiscie w miare moxzliwosci /
          w czytaniu listow na forum ZE ZROZUMIENIEM

dzis juz widze jak dluga droga przede mna

pozostaje z podziwem i jeszcze raz przepraszam

Galba
          • nurni Re: O-S-W-I-A-D-C-Z-E-N-I-E....jestem wzruszony :) 10.05.03, 11:14
            drogi Galbo!

z przyjemnoscia przeczytalem Twoj madry list

wyobraz sobie ze przypadkiem przechodzilem ..gdzies tam
            i zajrzalem na FA
            a tu taka /jakze mila/ niespodzianka!

Twoje dobre zdanie o mnie wzruszylo mnie bardzo
            jest mi bardzo niezrecznie o tym pisac

po przeczytaniu Twego madrego listu
            zastanawialem sie kilka godzin jak Ci odpowiedziec

to moze tak:
            dales przyklad drogi Galbo jak szybko wyciagac wnioski
            i jak szybko ponosic konsekwencje wlasnych slow

wszak to Ty mily Galbo napisales niedawno:
            'trzeba umiec przegrywac z klasa'

jestem pelen podziwu dla Twojej zelaznej konsekwencji

pozdrawiam serdecznie...i wyrozumiale

nurni
            • Gość: nurni Jednak to Ty Galbo miałeś rację! Podziwiam Cię! IP: 213.17.161.* 12.05.03, 13:46
              Jakże mogłem tak zbłądzić i nie paść przed Twą wiedzą, doświadczeniem i
              przenikliwością na twarz swoją niegodną.

Teraz już widzę swe błędy i błagam: nie odwracaj Swego Niebiańskiego Oblicza od
              nas nieczystych tylko dlatego żeśmy zgrzeszyli pychą!

Kajam się po trzykroć i sandały twe z kurzu ocieram najprzedniejszym jedwabiem.

Wybacz mi Panie bo nie wiedziałem co czynię*. Głębia twych wywodów i moc
              argumentów powaliły by wieprza 300 kilogramowego więc gdzież mnie się im
              opierać.

Panie! Niegodnym zlizywać śladu Stóp Twych z najlichszej mozaiki podłogowej
              lecz zwróć swe oczy na mnie i przebacz bom robak nieczysty, który myśli
              Pańskiej jeno radości przysparzać powinien.

nurni

* - to Luka mnie podpuszczał
              • galba No nie wiem... Zuchwałość twa była okrutna! 12.05.03, 13:50
                Pomyślę jaka pokuta wystarczającą będzie by winy twe niesłychane wymazać z
                łagodnej pamięci Żyjącego Bóstwa jakim jestem przez swe pokrewieństwo z Minerwą.

G.
    • d_nutka Re:Kim jest doku? 11.05.03, 07:59
      Zaryzykuję swoją opinię kim jest doku.
      Doku jest genetykiem i jako obecnie najwyższa gałąź wiedzy medycznej posiada
      jako genetyk wykształcenie medyczne. Ponieważ genetyka zajmuje się.....itd.,
      przypuszczam, że doku posiada także specjalizację w kierunku psychiatrii.
      Nie bez znaczenia jest fakt, że działalność swoją na forum inscenizował z
      minfin, co dowodzi, że dobrze są mu znane realia powiązania współczesnej
      medycyny i genetyki ze światem finansów, a ten jest ściśle powiązany i
      współuzależniony ze światem polityki.
      Wychodzi mi na to, że doku nie może być jedną osobą.
      Jako 'piszący' z minfinu był prawdopodobnie jedną postacią, ale....jw.

Ile się pomyliłam?
      D.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka