Gość: Perła IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 20.05.03, 20:21 Ja nie chcę Kołodki już. Perła Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: doku Balcerowicz wróci! Bez niego wszystko się sypie.nt IP: *.chello.pl 20.05.03, 20:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojciec Rydzyk Balcerowicz musi wrócić aby zlikwidować swój VAT. IP: 209.234.157.* 20.05.03, 20:43 Perła napisz mi jak nazywa sie skrzydło w Partii Demokratycznej optujšce za wprowadzeniem Vatu w USA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM Jeśli IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.03, 20:59 tak uważasz to smutne. Przyjedź do Łodzi i spytaj się co myśla byli pracownicy zakladow przemyslu wlokienniczego o Balcerowiczu. Ich firmy upadly, a zamiast ich produktow jest "chinszczyzna". Pojedz pod granice z Kaliningradem i spytaj sie co tam mysla o Balcerowiczu. Te PGR-y i spoldzielnie mogly dalej funkcjonowac. Potrzebne bylo usprawnienie ich dzialania, nie zas bankructwa. Programy naprawcze potrzebne byly. Czesi nie zlikwidowali w tens posob swoich spoldzielni i PGR-ow jak my. Balcerowicz to tepy czlowiek. Zadufany, o malym rozumku czlowiek. Aparatczyk zreztą. Chcesz ministra finansow? Szukaj go wsrod CEO (dyr naczelny) lub CFO (dyr. finansowy) wielkich prywatnych firm. Takich, ktore powstaly nie prez sprywatyzowanie, lecz od zera. Jak Optimus chociażby. A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: Jeśli IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 20.05.03, 21:05 Drogi Adamie Chyba nie do końca "załapałeś" wątek ten. A tak serio: to po tym co wyprawia Kołodko każdy dobry jest. Nawet Balcerowicz właśnie. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YY! Nie chcemy Balcerowicza! IP: *.ustron.sdi.tpnet.pl 20.05.03, 21:10 Gość portalu: Perła napisał(a): > Drogi Adamie > > Chyba nie do końca "załapałeś" wątek ten. A tak serio: to po tym co wyprawia > Kołodko każdy dobry jest. Nawet Balcerowicz właśnie. Balcerowicz ma wrócić? Żeby znowu podniósł akcyzę na alkohol ? - nigdy! Żadna partia nie zaakceptuje Balcerowicza, bo to będzie zejście tej partii ze sceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Balcerowicz musi wrócić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.03, 21:13 Dżumą chcesz cholerę leczyć?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: Balcerowicz musi wrócić IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 20.05.03, 21:17 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > Dżumą chcesz cholerę leczyć?? No przecież kaca klinem leczy się. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: Balcerowicz musi wrócić IP: *.solutions.net.pl 20.05.03, 21:40 a gdzie on odszedl ten balcerowicz bo mi sie wydaje ze nigdzie dalej rzadzi finasami i pobiera za to tylko bagatelna sume pol melona miesiecznie.acha ma jeszcze darmowe przeloty lotem dla siebie i swojej rodziny.ale coz to jest dla czlowieka tego formatu.a ty perla durny jak zwykle.a moze tys jest sprawny inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YY! Re: Balcerowicz musi wrócić IP: *.ustron.sdi.tpnet.pl 20.05.03, 21:54 Gość portalu: gomez napisał(a): > a gdzie on odszedl ten balcerowicz bo mi sie wydaje ze nigdzie dalej rzadzi > finasami i pobiera za to tylko bagatelna sume pol melona miesiecznie.acha ma > jeszcze darmowe przeloty lotem dla siebie i swojej rodziny. No właśnie (. Prokurator staruszkę za batonik zaciągnie do sądu. Balcerowicza który robi przewały, nie płacąc za latanie Lotem żaden prokurator nie ściga. Lepper z pełną gębą frazesów też nie potrafi zaciągnąć Balcerowicza do sądu z oskarżenia prywatnego za latanie na gapę. Odpowiedz Link Zgłoś
miriamfirst_ Re: Balcerowicz musi wrócić 20.05.03, 22:05 Przede wszystkim Ty wracaj. Balcerowicz jest nie-istotny. Tym bardziej Kolodko. Twoja Miriam ps. No! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: Balcerowicz musi wrócić IP: *.solutions.net.pl 20.05.03, 22:07 no pasaran Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła *********Małgosia********* IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.03, 23:10 miriamfirst_ napisała: > > > Przede wszystkim Ty wracaj. Balcerowicz jest nie-istotny. Tym bardziej Kolodko. > > > Twoja Miriam > > > ps. No! Dziękuję Ci, że zawsze byłaś przy mnie, Dziękuję Ci za oczy jak u dziecka, Dziękuję Ci za Twoje piękne sny, Dziękuję Ci za Twoje szczere łzy, Dziękuję Ci za wszystko, coś mi dała, Dziękuję Ci za to, że kochałaś mnie, Dziękuję Ci za każdy pocałunek, Dziękuję Ci za spacer po południu, Dziękuję Ci za każdy miły wieczór. Przepraszam, że byłem tak nieznośny, Tam na Roztoczu też, Przepraszam, przepraszam Cię... Przebacz mi to wszystko i zapomnij już... Bo kocham Cię Perła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miriam Re: *********Tomek********* IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.03, 23:42 Gość portalu: Perła napisał(a): > Dziękuję Ci, że zawsze byłaś przy mnie, > Dziękuję Ci za oczy jak u dziecka, > Dziękuję Ci za Twoje piękne sny, > Dziękuję Ci za Twoje szczere łzy, > Dziękuję Ci za wszystko, coś mi dała, > Dziękuję Ci za to, że kochałaś mnie, > Dziękuję Ci za każdy pocałunek, > Dziękuję Ci za spacer po południu, > Dziękuję Ci za każdy miły wieczór. > Przepraszam, że byłem tak nieznośny, > Tam na Roztoczu też, > Przepraszam, przepraszam Cię... > Przebacz mi to wszystko i zapomnij już... > Bo kocham Cię > > Perła A ja dziękuję Ci za Twoją piękną miłość i ufność i wiarę we mnie, Za czułość i cierpliwość, za pewien śliczny wieczór - prześmiany do łez, Za wszystkie podróże i za Roztocze, za deszcz w lesie, za słońce przy potoku, i za to, że jesteś. Przepraszam za wszystko, co zrobiłam "nie-tak", mea culpa i już nie będę bo Cię kocham, Perełko. Miriam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Leszek przed Grzegorzem..... IP: *.echostar.pl 20.05.03, 22:23 W przeprowadzonym w marcu sondażu OBOP pytał Polaków o stosunek do 55 osobistości życia publicznego, wśród których byli m.in. szefowie partii politycznych, liderzy związkowi, członkowie rządu, marszałkowie Sejmu i Senatu oraz premierzy i prezydenci III RP. Poprzedni, podobny sondaż miał miejsce w 2002 roku, przed wyborami samorządowymi. Największą niechęć pytani zadeklarowali wobec prezesa NBP Leszka Balcerowicza - 47%, premiera Leszka Millera - 40%, byłego prezydenta Lecha Wałęsy - 38%, wicepremiera i ministra finansów Grzegorza Kołodki - 37%, oraz lidera Samoobrony Andrzeja Leppera i byłego premiera Jerzego Buzka - po 36%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YY! Re: Leszek przed Grzegorzem..... IP: *.ustron.sdi.tpnet.pl 20.05.03, 22:33 Gość portalu: XXL napisał(a): > W przeprowadzonym w marcu sondażu OBOP pytał Polaków o stosunek do 55 > osobistości życia publicznego, > Największą niechęć pytani zadeklarowali wobec prezesa NBP Leszka > Balcerowicza - Po raz kolejny zresztą. Czyli mamy trzeźwo patrzące społeczeństwo. To cieszy - czytając niektóre wypowiedzi na tym formum można by wątpić Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: Leszek przed Grzegorzem..... 20.05.03, 22:42 Gość portalu: YY! napisał(a): > Po raz kolejny zresztą. > Czyli mamy trzeźwo patrzące społeczeństwo. > To cieszy - czytając niektóre wypowiedzi > na tym formum można by wątpić ---------------------------------------- Racja. Ale to bylo badanie politykow o najmniejszej popularnosci. Natomiast za najbardziej popularnego polityka, cieszacego sie najwieksza sympatia zostal uznany Stan Tyminski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Leszek przed Grzegorzem..... IP: *.echostar.pl 20.05.03, 22:46 sceptyk napisał: > Racja.Ale to bylo badanie politykow o najmniejszej popularnosci. Natomiast za > najbardziej popularnego polityka, cieszacego sie najwieksza sympatia zostal > uznany Stan Tyminski. Mówić wprawdzie nie umiał, ale za to tak ładnie się uśmiechał. I ta czarna teczka. Kobiety za nim szalały........... Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Gawiedź musi mieć do kogo strzelać.... 21.05.03, 02:35 ....Symbolem przemian gospodarczych porównywalnych do tych, którym w II RP patronowali Władysław Grabski i Eugeniusz Kwiatkowski, może być natomiast Leszek Balcerowicz. Z Grabskim wiąże Balcerowicza także to, że obaj uczynili ze złotego naprawdę silną walutę.... Nie trzeba szukać w Googlach. To się wie. www.google.pl/search?q=W%C5%82adys%C5%82aw+Grabski&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=pl&lr= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek#jw Co za minimalizm!? IP: *.toya.net.pl 20.05.03, 22:59 Gość portalu: Perła napisał(a): > Ja nie chcę Kołodki już. > > Perła A stół okrągły to wstawić by nie można? Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Nie! 20.05.03, 23:21 Gość portalu: jacek#jw napisał(a): > > A stół okrągły to wstawić by nie można? Czas na dekomunizację w końcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła stół? dla prokuratora chyba... /ntx IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.03, 23:24 Gość portalu: jacek#jw napisał(a): > Gość portalu: Perła napisał(a): > > > Ja nie chcę Kołodki już. > > > > Perła > > A stół okrągły to wstawić by nie można? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek#jw Okrągły stół dla Perły i Monopola! IP: *.toya.net.pl 20.05.03, 23:32 Stół takowy jako mebel zwykły do wielu celów się nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
monopol A dzięki Jacku:) 20.05.03, 23:39 Gość portalu: jacek#jw napisał(a): > Stół takowy jako mebel zwykły do wielu celów się nadaje. Ja bym sobie, siedząc przy nim, chętnie śniadał przykładowo... Odpowiedz Link Zgłoś
uczciwych.ropuch.stado Re: Balcerowicz musi wrócić 21.05.03, 19:26 Gość portalu: Perła napisał(a): > Ja nie chcę Kołodki już. > > Perła My owego Kołodki nie chcielim od początku. Dawać Leszka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: Balcerowicz musi wrócić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.03, 20:40 Najlepiej do prowincjonalnego Lipna ( skąd pochodzi ) . Tam niech wdraża swoje cudowne , neoliberalne recepty . Na szczęscie po przystąpieniu do strefy euro pan Leszek w końcu straci posadę w NBP . Co prawda Wim Duisenberg też jest monetarystą , ale i jego kadencja nie będzie trwała wiecznie . Keynesizm musi wrócić ! Odpowiedz Link Zgłoś
balzer Oby jak najszybciej 21.05.03, 20:31 W pełni popieram. Balcerowicz za Kołodke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mefet Re: Balcerowicz musi wrócić IP: *.visp.energis.pl 22.05.03, 21:58 indris napisał: > Na drzewo- dopiero co zniego zeszłaś Odpowiedz Link Zgłoś