Dodaj do ulubionych

Dla Hasza,

14.05.07, 13:42
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=62397132
ktory nie rozumie,kiedy sie spokojnie wyklada racje przeciwne jego racjom.
Obserwuj wątek
    • pan.scan Dodatkowo 14.05.07, 14:56
      Kacza ustawa o Krajowej Radzie Radia i TV, zawetowana przez TK podobnie jak
      lustracyjna, poprawiona przez Sejm 29 grudnia, 30 grudnia rano podpisana
      została przez kaczego prezia. Tego samego dnia wieczorem została wydrukowana w
      Dzienniku Ustaw. Było szybko, gdyż chodziło o odzyskanie KRRiTV.
      W Kaczystanie można wszystko, jeśli ma to służyć własnym, kaczym interesom.
      • pan.scan Uzupełniam - 30 grudnia 2005. 14.05.07, 15:02
        Przedsylwestrowy piątek.
        • hasz0 Re: Uzupełniam - 30 grudnia 2005. 14.05.07, 16:08

To jest spokojne wyłkłądanie racji :

Gdy 1. odręczna notatka na własny użytek - odpisana samodzielnie z IPN
          nr sygnatur

2. wyrok w.s ustaw które 17 lat są blokowane, zamącanie, przekręcan i mataczone?

DO DIABŁA Z WAMI DURNE KONUSY, MACIE W DUPIE 700,000 LUDZI?

Tak piszą przerażeni donosiciele!
          • hasz0 w imieniu 700 tys czy swoim? Odp. rzetelnie! 14.05.07, 16:11
            I nie mąć jak Michnik w opisanym przeze mnie wątku

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=62215576&a=62397634
            można z takimi zdemoralizowanymi kłąmcami wygrać etycznie
            trza zastosować choć troszeczkę ich metody!

Kochanowski zdiagnozował a Piłsudski napisał receptę!
            • hasz0 Michnik-> do Wiednia w 1962 JNJ i Brzezińskiego 14.05.07, 16:18
              w wieku 16 lat. A potem do Giedroucia do Paryża.
              Szykowali się od lat. Prowokacja z "Dziadami" wiesz dlaczego po 1967?

itd ciągniesię mataczenie do dziś.

A z drugiej strony młodziutki Kwasniewski.
              Następny Olejniczak.
              Wojtus Blankietowy nie kapuje...albo udaje! Ale Wy?

• pozarski Re: Michnik-> do Wiednia w 1962 JNJ i Brzezi 14.05.07, 19:36
                Wiem dlaczego.Bo Gomula zapowiedzial na zjezdzie zw.zaw.,ze sie rozliczy z V
                kolumna.I faktycznie.Teraz kaczor i reszta pisiorstwa przejeli jego retoryke.
                • hasz0 ________Coś kręcisz w 62 albo w 67r.? 15.05.07, 07:29
                  tak było już w 1967 r.?
                  Coś kręcisz!

A co do nazywania kaczorów faszystami, bolszewikami
                  wyjaśnienie masz tu:
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=62244904&a=62419991
                  Paderewski na identyczne zarzuty o powszechny antysemityzm w czasie II WŚ
                  jak przypisywany nam przez Grossa, czy sfingowany i sprowokowany przez
                  KGB "pogrom kielecki" po II WŚ (patrz film o Pileckim) powołał mdz-narodową
                  komisję po I WŚ - która zbadała wszystkie przypadki.

Zamiast przypisywanych Polakom 6.000.000 wyszło 300 pospolitych zbrodni lub
                  prawnie legalnych wyroków na zdrajców.

Zabrakło Paderewskiego po II WŚ.
                  • pozarski Re: ________Coś kręcisz w 62 albo w 67r.? 15.05.07, 09:21
                    Nic nie krece.Po wojnie 6 dniowej.A co sie stalo w 62?Tego nie znam.
                    • szach0 Zgadza się. Po wojnie 6-dniowej. 15.05.07, 09:53
                      Adam Michnik już mając 16 lat odwiedził w Wiedniu Jana Nowaka Jeziorańskiego,
                      gdzie podczas kilkudniowej wizyty, spotkał sie i rozmawiał ze Zbigniewem
                      Brzezińskim po czym pojechał do Paryża do Giedroycia. Aleja Róz ułatwiała
                      wyjazdy a krag rodzinny listy polecajace.
                      Dalej tu

fotomedia.republika.pl/michnik.html
                      www.jerzyrobertnowak.com/ksiazki/czerwone_dynastie.htm

• wolomin_w_nocy Re: w imieniu 700 tys czy swoim? Odp. rzetelnie! 14.05.07, 17:45
              hasz0 napisał:

> trza zastosować choć troszeczkę ich metody!

Co to znaczy choć troszeczkę?
              • hasz0 ___________co to znaczy "troszeczkę" już wyjaśniam 14.05.07, 19:31
                Powiedzmy, zę w tancu na statku, na duzej fali gruba i potężna baba nie liczy
                się z kulturalnymii delikatnymi turystami i.... depcze ich wysoką szpilą
                po mikasynach raniąc i łamiąc kości śródstopia za każdą falą 5 w skali
                Beuuforta i żaaaaaaaadneeeeeeeeeeeeeee tłumaczenia od 17 lat nie pomagają!!!!

Bierzesz i tańczą niby to zgodnie z taktem i muzyką oraz regułami savoir-vivre'u
                depczesz ją delikatnie w malutki palec przepraszając ją grzeczniej niż ona nas.

Od razu zrozumie - choć jako chamka rozedrze się i zbluzga.
                Ale na pewno zrozumie! Spójrz na Adasia.
                I SLD czy PO.
                • hasz0 ___________porównaj! 14.05.07, 19:33
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=62215576&a=62397634
                  • pozarski Re: ___________porównaj! 14.05.07, 21:14
                    Piesiewicz!Ten swietoszek.Niewinny jak sama niewinnosc.Mam nadzieje,ze w AjPiEn
                    teczka gruba lezy i czeka na wlasciciela.
                • wolomin_w_nocy Re: ___________co to znaczy "troszeczkę" już wyja 14.05.07, 21:02
                  No i jak się czujesz? Tak "troszeczkę" jak esbek, czy jeszcze nie?
                  Jak baba nie rozumie to teraz czas na dwa razy po troszeczku?
                  • hasz0 ___________obejrzyj sobie film na TVP1 - teraz!! 14.05.07, 21:36
                    Potem pogadamy o czuciu się esbekiem np. podczas polemik o prowokacji
                    kieleckiej i innych prowokacjach.
                    Porównamy w archiwum Aqua kto miał esbeckie czucie a kto prawdziwe.
                    Potem bedziesz mógł prowokować dalej po esbecku.
                    • hasz0 ___________tu masz teorię i praktykę 14.05.07, 21:39
                      lektura dla oszczercy
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=62244904&a=62419991
                    • wolomin_w_nocy Re: ___________obejrzyj sobie film na TVP1 - tera 14.05.07, 23:02
                      Na TVP1 to ja tylko "Ranczo" oglądam i to tak bardziej żonie i córce
                      towarzysząc. Co z tą grubą babą, na odcisk jej nadepłeś a ona nic, co dalej?
                      • hasz0 Fałsz o"prawdziwym Polaku" a nie prawda o Pileckim 14.05.07, 23:36
                        interesuje dziś bardziej rozmiłowanego w czuciu po esbecku?
                        Nie oglądam i musiałem zajrzeć do recenzji, co dziś esbek ogląda w TVP1:
                        i cóż znalazłem_symptomatyczne to bardzo->

"Amerykanka polskiego pochodzenia, mieszkająca w Nowym Jorku Lucy, spotyka
                        ironiczny a jednocześnie bardzo realistyczny obraz życia i mentalności
                        wiejskiej społeczności...demaskuje nasze typowe przywary i stereotypy myślenia.
                        Poszczególne sceny i sytuacje składają się na zabawny i pełen dowcipu obraz
                        ukazujący "prawdziwych Polaków".

#: Rozumiem. Rozrywka domowa musi się różnić od zawodowej.
                        Co cię - deklarujący publicznie tak beztrosko skojarzenia z esbeckim odczuciem -
                        najbardziej śmieszy u Polaków?
                        • wolomin_w_nocy Re: Fałsz o"prawdziwym Polaku" a nie prawda o Pil 14.05.07, 23:56
                          hasz0 napisał:

> interesuje dziś bardziej rozmiłowanego w czuciu po esbecku?
                          > Nie oglądam i musiałem zajrzeć do recenzji, co dziś esbek ogląda w TVP1:
                          > i cóż znalazłem_symptomatyczne to bardzo->

Czemu fałsz? To naprawdę przyjemny, ciepły film. Postacie są sympatyczne,
                          trudno kogoś nie lubić. Jak na niedzielny wieczór to TVP1 ma strzał w 10. Wiem
                          pewnie by trzeba zlustrować reżysera, aktorów, kamerzystów itd, ale przecież
                          Bronek to chyba do cholery zrobił?
                          Czemu rozmiłowany w esbeckim czuciu? To przecież ty deklarowałeś się że trzeba
                          troszeczkę. Chciałem wiedzieć jak bardo troszeczkę
                          > #: Rozumiem. Rozrywka domowa musi się różnić od zawodowej.
                          > Co cię - deklarujący publicznie tak beztrosko skojarzenia z esbeckim
                          odczuciem
                          > -
                          > najbardziej śmieszy u Polaków?

Od mojej rodziny, od mojej pracy to się Haszu odp'ierdol. To forum jest.
                          • hasz0 ____________________________Rozum ienie wołomińskie 15.05.07, 07:15
                            > #: Rozumiem. Rozrywka domowa musi się różnić od zawodowej.
                            > > Co cię - deklarujący publicznie tak beztrosko skojarzenia z esbeckim
                            > odczuciem - najbardziej śmieszy u Polaków?

> Od mojej rodziny, od mojej pracy to się Haszu odp'ierdol. To forum jest.
                            >
                            #############################################################################

#:
                            N_A_W_Z_A_J_EM.

Rada Piłsudskiego skutecznie zadziała za pierwszym razem!

Ale z kojarzeniem dalej niedobrze. Gdzież bym śmiał tykać takiej pracy a o
                            żadnej rodzinie też się nie wyrażałem.
                            Recydywa z tym kolejnym osczerstwem jak to z Wołominem.
            • nurni ze Ci sie chce Haszu...... 14.05.07, 23:18
              hasz0 napisał:

> I nie mąć jak Michnik w opisanym przeze mnie wątku
              >
              > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=62215576&a=62397634
              > można z takimi zdemoralizowanymi kłąmcami wygrać etycznie
              > trza zastosować choć troszeczkę ich metody!

Towarzystwo walczy o zycie.

Sa tak bardzo za odkryciem archiwow ze nie moga sie doczekac ....ich zamknieciasmile
              • hasz0 __________odkrywam im ich oszołomstwo do kwadratu 14.05.07, 23:40
                oraz ujawniam źródła
                z których chlipią osozłomską slinę "bolszewicko-nazistowską"
                • nurni no dobra - ale po co? 14.05.07, 23:43
                  Jutro jest 15 maja. Nic tym nie odkrylem.
                  • hasz0 pozyjemy - zobaczymy/n 15.05.07, 07:16
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka