pozarski 14.05.07, 13:42 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=62397132 ktory nie rozumie,kiedy sie spokojnie wyklada racje przeciwne jego racjom. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan.scan Dodatkowo 14.05.07, 14:56 Kacza ustawa o Krajowej Radzie Radia i TV, zawetowana przez TK podobnie jak lustracyjna, poprawiona przez Sejm 29 grudnia, 30 grudnia rano podpisana została przez kaczego prezia. Tego samego dnia wieczorem została wydrukowana w Dzienniku Ustaw. Było szybko, gdyż chodziło o odzyskanie KRRiTV. W Kaczystanie można wszystko, jeśli ma to służyć własnym, kaczym interesom. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: Uzupełniam - 30 grudnia 2005. 14.05.07, 16:08 To jest spokojne wyłkłądanie racji : Gdy 1. odręczna notatka na własny użytek - odpisana samodzielnie z IPN nr sygnatur 2. wyrok w.s ustaw które 17 lat są blokowane, zamącanie, przekręcan i mataczone? DO DIABŁA Z WAMI DURNE KONUSY, MACIE W DUPIE 700,000 LUDZI? Tak piszą przerażeni donosiciele! Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 w imieniu 700 tys czy swoim? Odp. rzetelnie! 14.05.07, 16:11 I nie mąć jak Michnik w opisanym przeze mnie wątku forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=62215576&a=62397634 można z takimi zdemoralizowanymi kłąmcami wygrać etycznie trza zastosować choć troszeczkę ich metody! Kochanowski zdiagnozował a Piłsudski napisał receptę! Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Michnik-> do Wiednia w 1962 JNJ i Brzezińskiego 14.05.07, 16:18 w wieku 16 lat. A potem do Giedroucia do Paryża. Szykowali się od lat. Prowokacja z "Dziadami" wiesz dlaczego po 1967? itd ciągniesię mataczenie do dziś. A z drugiej strony młodziutki Kwasniewski. Następny Olejniczak. Wojtus Blankietowy nie kapuje...albo udaje! Ale Wy? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Michnik-> do Wiednia w 1962 JNJ i Brzezi 14.05.07, 19:36 Wiem dlaczego.Bo Gomula zapowiedzial na zjezdzie zw.zaw.,ze sie rozliczy z V kolumna.I faktycznie.Teraz kaczor i reszta pisiorstwa przejeli jego retoryke. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ________Coś kręcisz w 62 albo w 67r.? 15.05.07, 07:29 tak było już w 1967 r.? Coś kręcisz! A co do nazywania kaczorów faszystami, bolszewikami wyjaśnienie masz tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=62244904&a=62419991 Paderewski na identyczne zarzuty o powszechny antysemityzm w czasie II WŚ jak przypisywany nam przez Grossa, czy sfingowany i sprowokowany przez KGB "pogrom kielecki" po II WŚ (patrz film o Pileckim) powołał mdz-narodową komisję po I WŚ - która zbadała wszystkie przypadki. Zamiast przypisywanych Polakom 6.000.000 wyszło 300 pospolitych zbrodni lub prawnie legalnych wyroków na zdrajców. Zabrakło Paderewskiego po II WŚ. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: ________Coś kręcisz w 62 albo w 67r.? 15.05.07, 09:21 Nic nie krece.Po wojnie 6 dniowej.A co sie stalo w 62?Tego nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 Zgadza się. Po wojnie 6-dniowej. 15.05.07, 09:53 Adam Michnik już mając 16 lat odwiedził w Wiedniu Jana Nowaka Jeziorańskiego, gdzie podczas kilkudniowej wizyty, spotkał sie i rozmawiał ze Zbigniewem Brzezińskim po czym pojechał do Paryża do Giedroycia. Aleja Róz ułatwiała wyjazdy a krag rodzinny listy polecajace. Dalej tu fotomedia.republika.pl/michnik.html www.jerzyrobertnowak.com/ksiazki/czerwone_dynastie.htm Odpowiedz Link Zgłoś
wolomin_w_nocy Re: w imieniu 700 tys czy swoim? Odp. rzetelnie! 14.05.07, 17:45 hasz0 napisał: > trza zastosować choć troszeczkę ich metody! Co to znaczy choć troszeczkę? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ___________co to znaczy "troszeczkę" już wyjaśniam 14.05.07, 19:31 Powiedzmy, zę w tancu na statku, na duzej fali gruba i potężna baba nie liczy się z kulturalnymii delikatnymi turystami i.... depcze ich wysoką szpilą po mikasynach raniąc i łamiąc kości śródstopia za każdą falą 5 w skali Beuuforta i żaaaaaaaadneeeeeeeeeeeeeee tłumaczenia od 17 lat nie pomagają!!!! Bierzesz i tańczą niby to zgodnie z taktem i muzyką oraz regułami savoir-vivre'u depczesz ją delikatnie w malutki palec przepraszając ją grzeczniej niż ona nas. Od razu zrozumie - choć jako chamka rozedrze się i zbluzga. Ale na pewno zrozumie! Spójrz na Adasia. I SLD czy PO. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ___________porównaj! 14.05.07, 19:33 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=62215576&a=62397634 Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: ___________porównaj! 14.05.07, 21:14 Piesiewicz!Ten swietoszek.Niewinny jak sama niewinnosc.Mam nadzieje,ze w AjPiEn teczka gruba lezy i czeka na wlasciciela. Odpowiedz Link Zgłoś
wolomin_w_nocy Re: ___________co to znaczy "troszeczkę" już wyja 14.05.07, 21:02 No i jak się czujesz? Tak "troszeczkę" jak esbek, czy jeszcze nie? Jak baba nie rozumie to teraz czas na dwa razy po troszeczku? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ___________obejrzyj sobie film na TVP1 - teraz!! 14.05.07, 21:36 Potem pogadamy o czuciu się esbekiem np. podczas polemik o prowokacji kieleckiej i innych prowokacjach. Porównamy w archiwum Aqua kto miał esbeckie czucie a kto prawdziwe. Potem bedziesz mógł prowokować dalej po esbecku. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ___________tu masz teorię i praktykę 14.05.07, 21:39 lektura dla oszczercy forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=62244904&a=62419991 Odpowiedz Link Zgłoś
wolomin_w_nocy Re: ___________obejrzyj sobie film na TVP1 - tera 14.05.07, 23:02 Na TVP1 to ja tylko "Ranczo" oglądam i to tak bardziej żonie i córce towarzysząc. Co z tą grubą babą, na odcisk jej nadepłeś a ona nic, co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Fałsz o"prawdziwym Polaku" a nie prawda o Pileckim 14.05.07, 23:36 interesuje dziś bardziej rozmiłowanego w czuciu po esbecku? Nie oglądam i musiałem zajrzeć do recenzji, co dziś esbek ogląda w TVP1: i cóż znalazłem_symptomatyczne to bardzo-> "Amerykanka polskiego pochodzenia, mieszkająca w Nowym Jorku Lucy, spotyka ironiczny a jednocześnie bardzo realistyczny obraz życia i mentalności wiejskiej społeczności...demaskuje nasze typowe przywary i stereotypy myślenia. Poszczególne sceny i sytuacje składają się na zabawny i pełen dowcipu obraz ukazujący "prawdziwych Polaków". #: Rozumiem. Rozrywka domowa musi się różnić od zawodowej. Co cię - deklarujący publicznie tak beztrosko skojarzenia z esbeckim odczuciem - najbardziej śmieszy u Polaków? Odpowiedz Link Zgłoś
wolomin_w_nocy Re: Fałsz o"prawdziwym Polaku" a nie prawda o Pil 14.05.07, 23:56 hasz0 napisał: > interesuje dziś bardziej rozmiłowanego w czuciu po esbecku? > Nie oglądam i musiałem zajrzeć do recenzji, co dziś esbek ogląda w TVP1: > i cóż znalazłem_symptomatyczne to bardzo-> Czemu fałsz? To naprawdę przyjemny, ciepły film. Postacie są sympatyczne, trudno kogoś nie lubić. Jak na niedzielny wieczór to TVP1 ma strzał w 10. Wiem pewnie by trzeba zlustrować reżysera, aktorów, kamerzystów itd, ale przecież Bronek to chyba do cholery zrobił? Czemu rozmiłowany w esbeckim czuciu? To przecież ty deklarowałeś się że trzeba troszeczkę. Chciałem wiedzieć jak bardo troszeczkę > #: Rozumiem. Rozrywka domowa musi się różnić od zawodowej. > Co cię - deklarujący publicznie tak beztrosko skojarzenia z esbeckim odczuciem > - > najbardziej śmieszy u Polaków? Od mojej rodziny, od mojej pracy to się Haszu odp'ierdol. To forum jest. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ____________________________Rozum ienie wołomińskie 15.05.07, 07:15 > #: Rozumiem. Rozrywka domowa musi się różnić od zawodowej. > > Co cię - deklarujący publicznie tak beztrosko skojarzenia z esbeckim > odczuciem - najbardziej śmieszy u Polaków? > Od mojej rodziny, od mojej pracy to się Haszu odp'ierdol. To forum jest. > ############################################################################# #: N_A_W_Z_A_J_EM. Rada Piłsudskiego skutecznie zadziała za pierwszym razem! Ale z kojarzeniem dalej niedobrze. Gdzież bym śmiał tykać takiej pracy a o żadnej rodzinie też się nie wyrażałem. Recydywa z tym kolejnym osczerstwem jak to z Wołominem. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni ze Ci sie chce Haszu...... 14.05.07, 23:18 hasz0 napisał: > I nie mąć jak Michnik w opisanym przeze mnie wątku > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=62215576&a=62397634 > można z takimi zdemoralizowanymi kłąmcami wygrać etycznie > trza zastosować choć troszeczkę ich metody! Towarzystwo walczy o zycie. Sa tak bardzo za odkryciem archiwow ze nie moga sie doczekac ....ich zamkniecia Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 __________odkrywam im ich oszołomstwo do kwadratu 14.05.07, 23:40 oraz ujawniam źródła z których chlipią osozłomską slinę "bolszewicko-nazistowską" Odpowiedz Link Zgłoś
nurni no dobra - ale po co? 14.05.07, 23:43 Jutro jest 15 maja. Nic tym nie odkrylem. Odpowiedz Link Zgłoś