Dodaj do ulubionych

___Czas na TEST Hasza__

18.04.15, 15:43
W wątku o babie pierdzącej w MSZ użyłem skrótu

ż.b. MSZ

Kto odgadnie rozwinięcie?
Obserwuj wątek
    • prudernik podpowiedź 18.04.15, 21:56
      Szef FBI o Holokauście: Polacy wspólnikami morderców
      James Comey - dyrektor FBI - oskarżył Polaków o współopowiedzialność za Holokaust. MSZ zareagowało - ambasada w Waszyngtonie napisała list w związku z jego szokującymi słowami. Tekst na stronach internetowych "Washington Post" jest spisanym...

Salon24 news
      SALON24 NEWS
      15:40114 Komentuj
      Dzień sześciolatka w pierwszej klasie podstawowej szkoły
      Kilka miesięcy temu wysłałem swoje sześcioletnie dziecko do szkoły, choć nie musiałem. Chciałem, aby żył swobodnie jeszcze choć rok, bo i tak państwo zmusi go do wejścia w swoje bezduszne tryby. Żona chciała, syn chciał zachęcony chodzeniem do zerówki w innej szkole, choć...

MARCIN KOTASIŃSKI
      18:0542 Komentuj
      Czy my mamy jakąś politykę historyczną do....nędzy?
      Prawie dwa lata temu napisałam notkę wzburzona wyskokiem Niemców ufka.salon24.pl/524553,niepozytecznym-idiotom-dedykuje Czy coś się od tego czasu zmieniło? Jeśli chodzi o naszą politykę historyczną nic - dalej jej nie mamy. Jeśli chodzi o oskarżanie nas o...

UFKA
      18:5551 Komentuj
      Polska i Niemcy wspólnikami morderców w tragedii Holocaustu
      Doczekaliśmy się w sumie zdecydowanie wcześniej, niż obstawiałem. Można było się spodziewać, że totalne zeszmacenie pozycji Polski na arenie międzynarodowej i sprowadzenie ojczystej racji stanu do poziomu deptanej w smoleńskim błocie biało-czerwonej flagi doprowadzi do...

MARCIN TOMALA
      15:18108 Komentuj
      Bronisławowi Komorowskiemu przeszkadzają funkcjonariusze PiS
      Tak twierdzi Gazeta Wyborcza i sam prezydent Bronisław Komorowski w kontekście plamy, jaką na własne życzenie zafundował sobie kandydat PO w Lublinie, przeprowadzając niespodziewaną "debatę" nie z innymi kandydatami na urząd prezydencki, lecz ze "specjalistą od...

BEEM.DEEP
      18:216 Komentuj
      List RDI do dyrektora FBI w przygotowaniu #ComeyApologize
      Informuję, że przygotowujemy list do Dyrektora FBI, po jego skandalicznej wypowiedzi w której obarczył Polaków odpowiedzialnościa za Holokaust. List z protestem do Ambasadora Mulla i do samego szefa FBI przygotowujemy. W tej chwili wzywamy wszystkich, aby na...

MACIEJ ŚWIRSKI
      17:1034 Komentuj
      Szanowne Lemingi i Wy, Drogie Mohery!
      Piszę do Was ten list, ponieważ nie mogę z Wami rozmawiać i już w pierwszych słowach mego listu powiadamiam Wszystkich radośnie oraz z satysfakcją, że jestem zdrowa, którego to zdrowia także Wam serdecznie życzę. Docencie to! W końcu służbę zdrowia mamy w III RP taką, że...

EKWIDYSTANTA
      17:0693 Komentuj
      Prezydent: pragnienie miłości
      Panu prezydentowi Komotowskiemu żal się ulał z duszy, niczym jad kobrze, która zbyt długo nikogo nie uśmierciła. Biedny prezydent wyznał szczerze i otwarcie, że ma do czynienia z "brutalizacją przebiegu kampanii wyborczej". Prezydent Komorowski jest niepocieszony, gdyż...

ANIMELA
      15:5925 Komentuj
      Ewa Dałkowska o Smoleńsku, wartościach i "zaczadzonej" Polsce
      "Jeśli lud smoleński to ludzie, którzy domagają się prawdy o katastrofie, chcą jej pełnego i uczciwego wyjaśnienia, to mogę nim być" - mówi aktorka Ewa Dałkowska w rozmowie z dziennikarzem Radia Dla Ciebie Mike'm Urbaniakiem dla weekendowego magazynu...

Salon24 news
      SALON24 NEWS
      10:4571 Komentuj

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka