Dodaj do ulubionych

Kolejna faza forum

04.03.15, 13:48
Powoli wymiękam. Połowę wątków zakłada Hasz, ćwiartkę ciocia-pika. Wątków Hasa nie otwieram, ale to na pewno mesjanizm patriotyczny. Ciocia propaguje ateizm jako formę nowoczesnej religii.

Hasza proponuję nie zaczepiać. Ciocia mi się znudziła.

Dłużej klasztora niż przeora!
Obserwuj wątek
    • prudernik Zawsze wymiękałeś przed wrogami Polski. 04.03.15, 13:53
      Nie rozumiem tylko dlaczego. A na gospodarce, ekonomii i finasach się wcale nie znasz.
      Chyba już wszyscy to zauwazyli...a może jeszcze nie?

Bufonów zaptrzonych w koniec swego nosa nigdy nie poważałem.
      • wikul Re: Zawsze wymiękałeś przed wrogami Polski. 04.03.15, 14:00
        prudernik napisał(a):

> Nie rozumiem tylko dlaczego. A na gospodarce, ekonomii i finasach się wcale nie
        > znasz.
        > Chyba już wszyscy to zauwazyli...a może jeszcze nie?
        >
        > Bufonów zaptrzonych w koniec swego nosa nigdy nie poważałem.

Haszu zakładaj dalej watki i wypełniaj je w 100 %. Zadawaj pytania i odpowiadaj. Zobacz jakie to ma walory estetyczne i merytoryczne.
        P.S.Jesteś chyba jedynym na tym forum, przekonanym że ktoś je czyta.
        Pozdrawiam
        • prudernik Żegnaj...obiecłąem zniknąć ale zdązyłęm zauważyć 04.03.15, 14:03
          po staremu, ze jak znikam to nabieracie odwagi DO NIECZYTANIA i ODPOWIADANIA
          NA NIEPRZECZYTANE

Zegnaj!
          P.S.
          Pewnie nawet nie wiesz dlaczego sie skompromitowałeś jak zwykle
    • prudernik Hasza proponuję nie zaczepiać. 04.03.15, 13:56
      bardzo dobrze, ze chociaż tyle zrozumiałeś. Innym musiałem tłumaczyć jak krowie na wiedzy takimi sposobami jak ten z obezwładnieniem SS-Hermana Schapera przez AKowca Laudańskiego w Jedwabnym
    • polski_francuz Sami swoi 04.03.15, 14:02
      Ja przezylem, ale jeszcze nie przetrawilem, przejecie forum swiat przez rosyjskie webbrygady.

Zrelatywizuj zatem Twe odczucia.

PF
      • prudernik Re: Sami swoi 04.03.15, 14:04
        Żegnaj mozesz się odezwać na skopijek@gmail.com
    • piq hasza i ciotke trzeba zlewać,... 04.03.15, 14:50
      ...bo to trolle (przy czym hasz jest bardziej upierdliwy, ale jednak mniej antypatyczny od ciotki). Czasami ktoś jeszcze zakłada na tym forum wątek do kłócenia się, przy czym niemal zawsze jest on na wyższym poziomie niż na innych forach. Więc wpadam. Może z przyzwyczajenia, bo to już 15 lat z górą.

Kiedyś to było forum. Ale zjadało za dużo czasu.
      • ciocia_piqa Re: hasza i ciotke trzeba zlewać,... 04.03.15, 16:24
        Te, tfurca, wiem, że ci wstyd za ten kościółek do którego nie chodzisz bo żałujesz, jak to krakauer, grosza na tacę...

Antypatia - czy w ogóle znasz znaczenie tego słowa? Czy antypatię chcesz pokonać nienawiścią?
        Jesteś ciekawym przypadkiem napoleonizmu stosowanego: na wszystkim się znasz. Już dyskutowałeś tu o kuchni w charakterze wybitnego znawcy kulinariów, o historii w roli znakomitego historyka, o gitarach - odróżniałeś stratocastera od gibsona, jako polityk - kreśliłeś wizje rozwoju naszego kraju w oparciu o szanse historyczne jakie daje nam wojna rusko - ukraińska, byłeś już żeglarzem przemierzającym Atlantyk na jabłku grotmasztu Pogorii, oczywiście najlepszym i najważniejszym, byłeś wielkim językoznawcą i znawcą tekstów - odróżniałeś w lot "wielką literaturę" od elukubracji, jeszcze wiele, wiele innych przymiotów i ogromnej wiedzy od broni palnej poczynając poprzez floty wojenne nawodne do okrętów podwodnych z nieistniejących już stoczni, ale niezrównanym byłeś paszkwilantem. Paszkwile pisane na "bazie" systemu wydalniczego człowieka miały obdarzonego "pachnącym" tekstem ostatecznie zniechęcić do udziału w forum. Poniosłeś klęskę, więc nawołujesz by ludzie ignorowali Hasza i mnie. Oczywiście zwiesz to w swoim stylu: zlewaniem smile
        Znów mocz....jakie to prostackie i prymitywne, cóż na ograniczenie do dwóch skojarzeń.
        Drogi Piq! to ty już lepiej wróć do wyrobu tych krasnali... smile

• dachs Re: Kolejna faza forum 04.03.15, 15:55
      Boję się, że to kolejna faza Polski, nie tylko forum.
      Coraz więcej miejsca w życiu publicznym zajmują oszołomy z lewa czy z prawa.
      Niedługo dla normalnych ludzi nie będzie miejsca.
      • andrzejg Re: Kolejna faza forum 04.03.15, 16:29
        odkryłem ze zdumieniem , ze moja ciocia dalej jest oszołomiona smile

To jakiś fenomen Borsuku. Tyle lat gardłowania i prób wszelkiej maści partii i partyjek o rozerwanie klinczu w jakim trwają PO i PiS, a tu suma zwolennikó tych partii rośnie, zostawiając coraz mniej miejsca dla pozostałych. PO i PiS jekie są każdy widzi, ale poza nimi chyba są większe oszołomy.
        • prudernik Zdumionym wyborcom PO 06.03.15, 19:26
          to teraz sami zaliczacie się do oszołomów POwskich (dawniej zaliczaliscie tylko tylko sektę PiS)?

NIE ZACZEPIAĆ HASZA

To jakiś fenomen odkrywam ze zdumieniem....podobnie jest na koleżeńskich forach absolwentów ...odpowiadam pozostałym kolegom w nadziei, ze przekażą komuchowi 1 sekr. POP PZPR na uczelni asystentowi doktorantowi i Prezesowi ktory dostosował sie do szans transformacji po jego zablokowaniu mojej poczty

No to (Imię"Hasza") powinieneś zmienić towarzystwo. Gorąco zalecam.
          Pozdrawiam

(kolega z młodszego roku)

W dniu 2015-03-05 o 11:27, (Imię i nazwisko "Hasza) pisze: [...] Na razie mogę tylko podzielić się po przeczytaniu całości dość przeciętnych Waszych wywodów.....

Chodzi o polemikę z DUŻĄ ILOŚĆ E_MAILI NA TEMAT "Idy" z Kanady, Niemiec Francji, Polski + ja

I kolega X(z młodszego roku) zamiast się najprościej po koleżeńsku zapytać mnie o źródła i przyczyny takiej ostrej mojej oceny - karnie i natychmiastowo przenosi temat sporu z polemiki polityczno-filmowej na sferę urażonej godności osobistej - i, podnosząc temperaturę sporu na najwyższe diapazony i jakby w jakimś komsomole, wyklucza mnie z dalszych polemik tylko dlatego, że nie widział i nadal nie widzi, nawet po moich przytaczanych cytatach związku fabuły "Idy" z planową i realizowaną z jeszcze większym natężeniem od 1995 roku po wypowiedzi Singera szefa Światowego Związku Żydów - nikczemnej kampanii OCZERNIANIA Polaków wszelkimi możliwymi sposobami.
          (moje cytaty m.in. o fakcie realizowanego planu oszczerstw )

PO wielokrotnie obiecało w tajnych spotkaniach nienależne odszkodowania za rzekome winy np. z prywatyzowanych lasów państwowych.

Niszczenie Polski trwa i jest b. widoczne już dla każdego, kto chce to zauważyć;

Monitoruje PO "tęczę lesbijsko-gejowską" a nie monitoruje sie łączy pod mostem Ministerstwa Obrony. Nie bierze PO od Czech długu granicznego z 1958 r. choć część są gotowi sami oddać...
          PO od ciepłej wody w kranie wciąż udaje, ze nie ma zagrożenia wojną....stawia na papierowe armaty
          i odurnianie Durczokami i "skrzydzonymi" Tadlami byle odwrócic uwagę...
          A PUTIN REALNIE DOMAGA SIĘ KORYTARZA NA KRYM I Z CAŁĄ PEWNOŚCIĄ przeniesie
          kryzys w Rosji spowodowany sankcjami na najbliższe kraje...WIADOMO JAK SIĘ I CZYM SIĘ przenosi takie kryzysy od kryzysu w Niemczech pod wodzą Hitlera.

Najlepiej wyciszyć (Imię i nazwisko "Hasza") bo nastanie z chwilą mojego uciszenia i wykluczenia "błogi tuskowo-kopaczowy" spokój i pokój. Cóż, głupota nie boli....

Załączniki
          Prawda o "Idzie"
          docs.google.com/document/d/1vPoDObHlH6YL_lZI8cgAW5-HTazpWdLdq0CQknhGS8c/edit?usp=gmail
          Program Dudy _ polecam
          new.livestream.com/accounts/11723567/events/3846900
      • ciocia_piqa Re: Kolejna faza forum 04.03.15, 16:30
        dachs napisał:

> Boję się, że to kolejna faza Polski, nie tylko forum.
        > Coraz więcej miejsca w życiu publicznym zajmują oszołomy z lewa czy z prawa.
        > Niedługo dla normalnych ludzi nie będzie miejsca.
        >

Przyjedź, ratuj. Najlepsi synowie Ojczyzny na emigracji i ani myślą wracać. To ja się pytam - kto ma Polskę budować tak aby była Polską? Kościół? - Pytam i odpowiadam: Nie, tylko nie oni. Oni chcą w imię bogów kierować prezydentami, rządem. Już im strumienie pieniędzy nie wystarczają. Potrzebują władzy.

• manny-jestem Re: Kolejna faza forum 06.03.15, 17:00
      Sam sobie jestes winny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka