Dodaj do ulubionych

Zdrajcy Narodu podporą Rydzyka:W.Komasa-aktor

IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 18:29
Wiesław Komasa ,reprezentant Komitetu Budowy Osrodka "Polonia in Terzo
Milenio"przy Radio Maryja
w opinii zwykłych Polaków jest zdrajcą narodu polskiego. Jako aktor tworzył
najbardziej antypolski wątek filmu " Lista Szindlera ". Wiesiu kreował w nim
rolę oficera
,straznika obozu koncentracyjnego.Oficer mówił w tym filmie po polsku.
Zgodnie z intencja rezysera widzowie kin całego świata zrozumieli ,że
mordercami żydów byli Polacy.Komasa z całą świadościa sprzedał w tym filmie
Polskę za przysłowiowe 30 srebrników.Nie tylko Warszawa i Szkoła Teatralna ,
w której pan Wieslaw Komasa jest profesorem ,plotkuje o o jego dwuznacznych
związkach z panią minister Izabellą Cywińską (ta żydówka,która sra na Polski
Naród przy każdej okazji).
Obserwuj wątek
    • jorgus Re: Zdrajcy Narodu podporą Rydzyka:W.Komasa-aktor 13.12.01, 23:08
      Czy aktor grający Judasza powinien popełnić samobójstwo i naprawdę się
      powiesić?
      Czy Jezus był polskim patriotą?
      Odpowiedz sobie na te pytania pacanie. Wiem doskonale, że są one dla ciebie
      zbyt trudne i twój niewielki, patriotycznie -antysemicko przesterowany móżdżek
      nie nie podołą, a może przegrzeje się jak komputer starej generacji i szlag cię
      trafi, czego nikt nie będzie żałować, Amen.
      • Gość: zak Re: Zdrajcy Narodu podporą Rydzyka:W.Komasa-aktor IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 20:03
        jorgus napisał(a):

> Czy aktor grający Judasza powinien popełnić samobójstwo i naprawdę się
        > powiesić?
        > Czy Jezus był polskim patriotą?
        > Odpowiedz sobie na te pytania pacanie. Wiem doskonale, że są one dla ciebie
        > zbyt trudne i twój niewielki, patriotycznie -antysemicko przesterowany móżdżek
        > nie nie podołą, a może przegrzeje się jak komputer starej generacji i szlag cię
        >
        > trafi, czego nikt nie będzie żałować, Amen.
        pomyliłeś stół z jabłkiem.
        Honorowy członek Komitetu Budowy Ośrodka " Terzo Milenio " Rydzyka
        kreował bohatera sceny w filmie uważanym za najbardziej antypolski w historii
        światowej kinematografii.KOMASA NIE GRAŁ TAM JUDASZA,poprzez tą rolę został
        JUDASZEM.Komasa zagral polaka , mówiącego po polsku na ekranie,eksterminatora
        zydów.Spilbergowi i jego sponsorom zależało na pokazaniu polaków jako sprawców
        i wykonawców zagłady żydów.Komasa ,polak zresztą ,sprzedał swoją dupę do tego
        filmu
        jak najtańsza prostytutka.

Gratulacje dla ojca Rydzyka ,który ostatnio coraz częściej otacza sie zdrajcami i
        syjonistami w rodzju redaktorków "Naszego Dziennika".
        Przez te gierki zarówno żydzi jak i polacy coraz bardziej nim gardzą.
        • jorgus Re: Zdrajcy Narodu podporą Rydzyka:W.Komasa-aktor 14.12.01, 20:23
          Człowieku,który podpisujesz się pseudo Zak. Nie znam cię, ale to, co
          wypisujesz, kwalifikuje cię do leczenia psychiatrycznego. Uznaj ten fakt i
          zgłoś się do najbliższej przychodni. Może będą jeszcze z ciebie ludzie, nie
          trać nadziei.
        • Gość: 121401 Re: Zdrajcy Narodu podporą Rydzyka:W.Komasa-aktor IP: *.156.105.160.Dial1.Chicago1.Level3.net 14.12.01, 20:24
          Gość portalu: zak napisał(a):

> jorgus napisał(a):
          >
          > > Czy aktor grający Judasza powinien popełnić samobójstwo i naprawdę się
          > > powiesić?
          > > Czy Jezus był polskim patriotą?
          > > Odpowiedz sobie na te pytania pacanie. Wiem doskonale, że są one dla ciebi
          > e
          > > zbyt trudne i twój niewielki, patriotycznie -antysemicko przesterowany móż
          > dżek
          > > nie nie podołą, a może przegrzeje się jak komputer starej generacji i szla
          > g cię
          > >
          > > trafi, czego nikt nie będzie żałować, Amen.
          > pomyliłeś stół z jabłkiem.
          > Honorowy członek Komitetu Budowy Ośrodka " Terzo Milenio " Rydzyka
          > kreował bohatera sceny w filmie uważanym za najbardziej antypolski w historii
          > światowej kinematografii.KOMASA NIE GRAŁ TAM JUDASZA,poprzez tą rolę został
          > JUDASZEM.Komasa zagral polaka , mówiącego po polsku na ekranie,eksterminatora
          > zydów.Spilbergowi i jego sponsorom zależało na pokazaniu polaków jako sprawców
          > i wykonawców zagłady żydów.Komasa ,polak zresztą ,sprzedał swoją dupę do tego
          > filmu
          > jak najtańsza prostytutka.
          >
          > Gratulacje dla ojca Rydzyka ,który ostatnio coraz częściej otacza sie zdrajcami
          > i
          > syjonistami w rodzju redaktorków "Naszego Dziennika".
          > Przez te gierki zarówno żydzi jak i polacy coraz bardziej nim gardzą.

Ogolnoswiatowy przemysl filmowy z siedziba w Hollywood zarzadzil ze role Zydow
          nie moga byc grane przez aktora o pochodeniu nie zydowskim.
    • Gość: crack66 Chamstwa i góralska muzyka! To cały ZAK IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.01, 21:13
      Nie cierpię chamstwa i góralskiej muzyki a to wszystko reprezentuje sobą ZAK z
      Zakopanego.
      • Gość: 121401 Re: Chamstwa i góralska muzyka! To cały ZAK IP: *.25.194.234.Dial1.Chicago1.Level3.net 14.12.01, 21:57
        Gość portalu: crack66 napisał(a):

> Nie cierpię chamstwa i góralskiej muzyki a to wszystko reprezentuje sobą ZAK z
        > Zakopanego.

To teraz powiedz ile razy spacerowales po Ktupowkach W narciarskich butach bo ci
        szawgier przypial a ty nie umiales zdjac.Takich prostakow jak ty to ja
        znam.Nastepnym razem to dla uspokojenia dostaniez zamiast herbaty goralskiej
        ktora zalewales ryja na umur herbaty z korka zebys mial naturalna lewatywe.
        Jak sie po tym po rozum do swojej baski nie przejdziesz to masz ciupage pewna w
        plecach.Jasiek Byrcyn na takich jak ty nawet moczu nie bedzie marnowal bo jest
        wiecej wart niz ty.Ty ceprze pierdolony.Ostrzegam bo hamem to jestes ty.
        • Gość: crack66 Odezwała się góralska CIOTA z chicago? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.01, 22:15
          Co tam robisz? Zmywasz gary, naprawiasz dachy czy dajesz dupsko za pieniądze?
          Odpowiedz, ciekawi mnie to góralski cieciu.
          To co pisałem o chamstwie to jednak prawda.
          • Gość: 121401 Re: Odezwała się góralska CIOTA z chicago? IP: *.25.194.234.Dial1.Chicago1.Level3.net 14.12.01, 22:33

> Co tam robisz? Zmywasz gary, naprawiasz dachy czy dajesz dupsko za pieniądze?
            > Odpowiedz, ciekawi mnie to góralski cieciu.
            > To co pisałem o chamstwie to jednak prawda.

Ja nie jestem goralem jestem z Warszawy kocham gory i ich folklor.Porownales
            hamstwo z goralska muzyka.Goralskiej muzyki ci nikt nie wklada na sile do uszu to
            raz,druga sprawa:Jezeli masz uszy ktore uzywasz do wachlowania tylko to nie
            dziwie sie ze nie lubisz ich muzyki.Ja jak jestem w gorach to jestem goralem
            poznalem ich muzyke i folklor oraz wielu wspanialych interpretatorow tejze.
            To co ci napisalem to na wyrost moje ostrzezenie zebys uwazal(a) bo gorale jak im
            ktos podpadnie to ostrzezenia nie ma.
            • jorgus Re: Odezwała się góralska CIOTA z chicago? 15.12.01, 14:12
              Gość portalu: 121401 napisał(a):

> Gość portalu: crack66 napisał(a):
              >
              > > Co tam robisz? Zmywasz gary, naprawiasz dachy czy dajesz dupsko za pieniąd
              > ze?
              > > Odpowiedz, ciekawi mnie to góralski cieciu.
              > > To co pisałem o chamstwie to jednak prawda.
              >
              > Ja nie jestem goralem jestem z Warszawy kocham gory i ich folklor.Porownales
              > hamstwo z goralska muzyka.Goralskiej muzyki ci nikt nie wklada na sile do uszu
              > to
              > raz,druga sprawa:Jezeli masz uszy ktore uzywasz do wachlowania tylko to nie
              > dziwie sie ze nie lubisz ich muzyki.Ja jak jestem w gorach to jestem goralem
              > poznalem ich muzyke i folklor oraz wielu wspanialych interpretatorow tejze.
              > To co ci napisalem to na wyrost moje ostrzezenie zebys uwazal(a) bo gorale jak
              > im
              > ktos podpadnie to ostrzezenia nie ma.
              Ludzie! Czy wam zupełnie odbiło? Nie potraficie normalnie porozmawiać, tylko
              operujecie wyzwiskami. Przecież to jest tak nudne, że rzygać się chce.Jeżeli nie
              macie nic do powiedzenia, to nie piszcie, po co się wysilać . A wyżyjcie się
              gdzie indziej. Przecież na tym świecie jest deficyt energii i tyle rzeczy do
              zrobienia. Pozdrawiam i odchamcie się może w końcu, bo już starczy tego w tym
              kraju. Wystarczy jeden Lepper w Sejmie.
      • mram Cracku! 15.12.01, 16:38

> Nie cierpię chamstwa i góralskiej muzyki a to wszystko reprezentuje sobą ZAK z
        > Zakopanego.

Łącze się z Tobą w bólu i zgryzocie, wszak BB kończy się za chwilę.
        Ale może gotowanie, romanse może, albo brumetki i zarośnięci.

Temat się znajdzie pewnikiem.
        Tu poziom nierówny jest czasem, bo sam go od jakiegos zaniżam. Toteż na hołdy i
        bluzgi poczekać nieco dłużej Ci przyjdzie.
        Nerwy tu puszczają szybko, pare listów wystarczy poczytać. Takie od ch...sie
        zaczynające mówią raczej o problemach osobistych, niż temacie jak tutaj mądrym
        czy nie mądrym.
        Bez pozdrowień, bez odbioru, ale z krztyną szacunku...

• Gość: zz Re: Zdrajcy Narodu podporą Rydzyka:W.Komasa-aktor IP: *.toya.net.pl 17.12.01, 13:02
      eeee
      • Gość: Antek Re: Zdrajcy Narodu podporą Rydzyka:W.Komasa-aktor IP: *.vip.net.pl 21.12.01, 15:50
        Byłem na planie ,jak Komasa grał tego strażnika . Od rana był taki nieswój.
        Zdaje się , że przy powtarzaniu sceny nagle stracił przytomnosć i upadł.
        "R-ka " odwiozła go do szpitala , wszyscy myśleli ,że to zawał ale podobno
        to było tylko przemęczenie .Chyba na drugi dzień był już na planie i kreciliśmy
        dalej.To była pakudna robota. Zawsze sa jakieś niesnaski między technikami ,
        aktorami czy statystami.Zawsze pojawi się jakaś kłopotliwa albo pijana gwiazda.
        Wtedy jednak atmosfera prawie dla wszystkich była nie do zniesienia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka