Dodaj do ulubionych

Kwasnieta matura

IP: *.powered-by.skynet.be 01.04.01, 10:10
Ministerstwo Edukacji wprowadzilo nowy stopien pod-naukowy: kwasnieta matura,
ekwiwalent wyksztalcenia prezydenckiego. Kwasnietemu matrzyscie przysluguje
odtad prawo do oficjalnego poslugiwania sie tytulem podmagistra.
Obserwuj wątek
    • Gość: Vaterlan Re: Kwasnieta matura IP: *.twi.tudelft.nl 01.04.01, 11:26
      Widze, ze pojawil kolejny nawiedzony. 4 glupie posty w
      pol godziny to sprawia wrazenie, koles.
      • Gość: Quachman Veteran? dawniej ZBOWiD-owiec IP: *.powered-by.skynet.be 01.04.01, 14:57
        Dziadku, drogi dziadku dzis 1 kwietnia, wiec nie spoczne dopoki nie skwasne.
        • Gość: Vaterlan Re: Veteran? dawniej ZBOWiD-owiec IP: *.twi.tudelft.nl 01.04.01, 17:04
          Juz dawno skwasniales, nic sie z tym nie da zrobic, trza wyrzucic.
          • Gość: Quachman Kwasic kazdy moze, troche lepiej lub gorzej IP: *.powered-by.skynet.be 01.04.01, 19:09
            • Gość: kraken Re: Kwasic kazdy moze, troche lepiej lub gorzej IP: *.99.252.64.snet.net 02.04.01, 14:37
              LEPIEJ KWASIC NIZ WALESIC(bez matury,z powtorka w klasie 7)
    • Gość: Quachman Ale kwasne miny zakazane...- nie wolno parodiowac IP: *.powered-by.skynet.be 02.04.01, 21:51
      Jestem za, lepiej kwasic, ale robienie kwasnych min zakazane. Nie wolno. Takie
      prawo Panie Kwachen, przepraszam Kraken. Nie wolno parodiowac Kwacho-denta. Jak
      Pana Urzad Ochrony Kwacha przykwasi... to dopiero bedzie kwasno.
      A tak swoja droga, nie wiesz Pan, jak dlugo musi lezec tak matura, aby zostala
      uznana za kwasnieta, wiesz Pan, aby ten tytul pod-magistra dostac? Nie zebym
      sam... ale dzieci, moglyby sie troche podkwasic...
    • Gość: Quachman Do Krakena Pana IP: *.powered-by.skynet.be 03.04.01, 11:31
      Panie Kraken, chyba sie Pan nie obrazil. No bo ja z ta matura to na serio. No
      bo wie Pan, to ciezko przewidziec. Mleku wystarcza jeden dzien, ogorkom i
      kapuscie pare tygodni, Pan Kwacho-dent to co innego, bo to gruba ryba, a ryby
      tak latwo nie kwasnieja, zwlaszcza gdy grube. Predzej sie psuja niz kwasnieja.
      Ale z Panem Kwachem, nie bylo podobno klopotu, bo ryby psuja sie od glowy, a u
      Pana Kwacha glowa w stanie zaniku... Slowem nie chce eksperemyntowac, bo z tym
      kwaszeniem to niekiedy duzo smrodu wyjsc moze. A po co to komu, taki kwasi
      smrod? Licze na zyczliwe potraktowanie mojej sprawy. My kwasni musimy sie
      trzymac razem, nie. Jak te ogorki w beczce. A zatem do kwasnego zobaczenia.
      • Gość: kraken Re: Do Krakena Pana-do Quachmana IP: 64.252.98.* 03.04.01, 14:45
        Ja sie bynalmniej obrazony nie czuje-Kwasek chyba tez nie-stwierdzam tylko,ze
        lepszy skwasnialy licencjat(tak to chyba bedzie po nowemu) anizeli pszenno-
        buraczany Walesiak(podobno kistrz elektryk-tylko jak zyje nie widzialem
        fachowca elektryka,ktory zajmowalby sie ladowaniem akumulatorow,do czego
        wystarczy przyuczenie po 7 klasowce,ktora Walesa skonczyl na pewno,aczkolwiek z
        oporami)
        • Gość: Quachman ten Kwach z Milerem to tak na powaznie?- no ze do tej Holandii IP: *.powered-by.skynet.be 03.04.01, 21:00
          No Panie Kraken ja od samego poczatku wiedzialem, ze znajde w Panu kwasna
          dusze. Quachman kwasnego rozpozna. Ale powiedz Pan, skros poinformowany, ten
          Kwach z Milerem to tak na powaznie? No wiesz Pan, ze niby maja do tej Holandii
          jechac, aby tak po nowoczesnemu brudzia wypic, no wiesz Pan, tak gorzko,
          gorzko...? Szkoda Kwasi, dobra z niej kobieta. Kwacha nie lubie, ale Kwasie
          krzywdzic... to sie nie godzi. Z tym Kwachem to podobno juz tak bylo od smego
          poczatku, no to znaczy wbrew naturze, no wiesz Pan, tak od tylu... A zdradzil
          sie z tym, gdy wtedy, pamietasz Pan, tak od tylu, wbrew naturze... dobieral sie
          do samochodu... Biedna Kwasia, ze ona sie wczesniej nie poznala. No Panie ja tu
          kwachu, kwachu a tam dzieci pilnowac trzeba. Telewizje ogladaja i jeszcze ich
          czym zakwasza. Dzisiaj wszedzie tylko te swinistwa podaja. No to do kwasnego...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka