Dodaj do ulubionych

Prosba do tych co uzywaja wulgaryzmow

IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 22.12.01, 17:06
Szanowni Panowie!Pozwolcie spedzic swieta nam przyjemnie.Zaprzestancie na
internecie uzywac jezyka rynsztokowego.Mozna sie denerwowac,ale mozna tez uzyc
slow normalnych.Ja rozumiem Was,ze wyladowujecie swoje stresy.Pozwolcie jednak
innym rozmawiac normalnie,bo oni tez maja stresy widzac w internecie slowa
zaczynajace sie na k.czy h. czy tez j.Zycze Wam przyjemnego spedzenia czasu w
czasie Swiat Bozego Narodzenia.My tez chcielibysmy spedzic czs przyjemnie.W
czasie tak wielkiego swieta nikt nie uzywa slow,ktore sa powszechnie uznane za
wulgarne.Dziekuje w imieniu tych,ktorzy nie lubia jezyka nazywanego "polska
lacina".
Obserwuj wątek
    • Gość: wild na czym polega wulgaryzm ŁACINY?:) IP: *.net.bialystok.pl 22.12.01, 18:40
      Gość portalu: Zdzislaw napisał(a):

>.Dziekuje w imieniu tych,ktorzy nie lubia jezyka nazywanego "polska
      > lacina".

chcesz o tym podyskutowac?smile
    • asaneczek Re: ależ to okropne kogoś zaraz w dupe kopne.. 22.12.01, 18:48
      a jak trzeba to i w jaja .
    • Gość: wild Czy wiesz ze ja sie modle po ŁACINIE?:) IP: *.net.bialystok.pl 22.12.01, 18:56

> Szanowni Panowie!Pozwolcie spedzic swieta nam przyjemnie.Zaprzestancie na
      > internecie uzywac jezyka rynsztokowego.Mozna sie denerwowac,ale mozna tez uzyc
      > slow normalnych.Ja rozumiem Was,ze wyladowujecie swoje stresy.Pozwolcie jednak
      > innym rozmawiac normalnie,bo oni tez maja stresy widzac w internecie slowa
      > zaczynajace sie na k.czy h. czy tez j.Zycze Wam przyjemnego spedzenia czasu w
      > czasie Swiat Bozego Narodzenia.My tez chcielibysmy spedzic czs przyjemnie.W
      > czasie tak wielkiego swieta nikt nie uzywa slow,ktore sa powszechnie uznane za
      > wulgarne.Dziekuje w imieniu tych,ktorzy nie lubia jezyka nazywanego "polska
      > lacina".

są róże wiary na ziemi... prawda?

są prawosłani starocerkiewny ( ruski? )
      są mojzeszowcy mają hebrajski?
      są amiszowcy ( nie wiem jaki ) smile
      są rzymscy-katolicy ( jako ze rzymski to znaczy łacinski ) łacina

KOGO CHCESZ OBRAZIC PORÓWNANIEM do wulgarysty?
      w jakim celu napisałes "polska lacina"?
      w osmieszeniu łaciny?
      w osmieszeniu Polski?
      w osmieszeniu wulgarystów?

gdy powiesz ze chcesz mnie upokorzyc moge to zrozumiec! wink

Wesołych Świąt Bożego Narodzenia smile
      • Gość: Zdzislaw Re: "polska lacina" IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 23.12.01, 03:42
        Nie udawajcie ciemniakow.Dobrze wiecie co oznacza w jezyku potocznym "polska
        lacina" i oczywiscie to slowo nie ma nic wspolnego z prawdziwa lacina.Nazwa ta
        jest ugrzeczniona,bo faktycznie ten rynsztokowy jezyk,ktorzy niektorzy uzywaja
        to jezyk gangow i marginesu spolecznego.Sporo slow pochodzi ze Wschodu.Dlatego
        najczesciej wulgaryzmy uzywane byly w dawnej Kongresowce.Kiedy bylem studentem
        w Poznaniu nikt takich slow nie uzywal.
        Mam nadzieje,ze posluchacie mojego apelu i na Boze Narodzenie zaprzestanie
        rzucac slowami z rynsztoka.Co to jest rynsztok nie musze chyba wyjasniac.
        • Gość: wild rynsztok? IP: *.net.bialystok.pl 23.12.01, 03:46

> Nie udawajcie ciemniakow.Dobrze wiecie co oznacza w jezyku potocznym "polska
          > lacina" i oczywiscie to slowo nie ma nic wspolnego z prawdziwa lacina.Nazwa ta
          > jest ugrzeczniona,bo faktycznie ten rynsztokowy jezyk,ktorzy niektorzy uzywaja
          > to jezyk gangow i marginesu spolecznego.Sporo slow pochodzi ze Wschodu.Dlatego
          > najczesciej wulgaryzmy uzywane byly w dawnej Kongresowce.Kiedy bylem studentem
          > w Poznaniu nikt takich slow nie uzywal.
          > Mam nadzieje,ze posluchacie mojego apelu i na Boze Narodzenie zaprzestanie
          > rzucac slowami z rynsztoka.Co to jest rynsztok nie musze chyba wyjasniac.

gdy ktos porówna słowny rynsztok np. do hebrajskiego czy starocierkiewnego
          czy do łaciny dla mnie bedzie RYNSZTOKOWCEM! smile
        • vincenzo Re: 23.12.01, 09:21

> Nie udawajcie ciemniakow.Dobrze wiecie co oznacza w jezyku potocznym "polska
          > lacina" i oczywiscie to slowo nie ma nic wspolnego z prawdziwa lacina.Nazwa ta
          > jest ugrzeczniona,bo faktycznie ten rynsztokowy jezyk,ktorzy niektorzy uzywaja
          > to jezyk gangow i marginesu spolecznego.Sporo slow pochodzi ze Wschodu.Dlatego
          > najczesciej wulgaryzmy uzywane byly w dawnej Kongresowce.Kiedy bylem studentem
          > w Poznaniu nikt takich slow nie uzywal.
          > Mam nadzieje,ze posluchacie mojego apelu i na Boze Narodzenie zaprzestanie
          > rzucac slowami z rynsztoka.Co to jest rynsztok nie musze chyba wyjasniac.

[][][][][][][][][][][][][][][][
          > Widze że ciebie niezle urobili bracie najwiękśi ganksterzy wcale nie bluznią i
          są kulturalni .

• Gość: jojo Re: Prosba do tych co uzywaja wulgaryzmow IP: *.proxy.aol.com 23.12.01, 04:43

> Szanowni Panowie!Pozwolcie spedzic swieta nam przyjemnie.Zaprzestancie na
      > internecie uzywac jezyka rynsztokowego.Mozna sie denerwowac,ale mozna tez uzyc
      > slow normalnych.Ja rozumiem Was,ze wyladowujecie swoje stresy.Pozwolcie jednak
      > innym rozmawiac normalnie,bo oni tez maja stresy widzac w internecie slowa
      > zaczynajace sie na k.czy h. czy tez j.Zycze Wam przyjemnego spedzenia czasu w
      > czasie Swiat Bozego Narodzenia.My tez chcielibysmy spedzic czs przyjemnie.W
      > czasie tak wielkiego swieta nikt nie uzywa slow,ktore sa powszechnie uznane za
      > wulgarne.Dziekuje w imieniu tych,ktorzy nie lubia jezyka nazywanego "polska
      > lacina".

Pan tym hujom nie wyilomacy bo one s mamy to wyssyali te huje nienormalne z
      poklski
      • Gość: ww Re: Prosba do tych co uzywaja wulgaryzmow IP: *.gv.shawcable.net 23.12.01, 05:19
        Apel sluszny. Trudno bedzie wielu forumowiczom zastosowac sie poniewaz
        rozczytuja sie w bardzo wplywowym i kulturotworczym "Nie" w ktorym jezyk
        ojczysty sprowadzany jest/celowo/ do kloaki i rynsztoka. A dowodca tego pisma
        jest niezwykle "kulturalny" Urban.
        • Gość: Zet Re: Prosba do tych co uzywaja wulgaryzmow IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 25.12.01, 19:08
          Dziekuje tym,ktorzy poparli mnie w sprawie czystosci jezyka polskiego.
          Ktos napisal,ze Urban to kulturalny czlowiek.Ja jestem innego zdania.Uwazam,ze
          on reprezentuje antykulture.Ktos inny napisal,ze gangsterzy uzywaja
          kulturalnego jezyka.Byc moze na zewnatrz tak.Jesli nie podoba sie alowo
          gangsterzy mozemy je zastapic "bandyci".Przed wojna i zaraz po wojnie nie
          slyszalo sie slowa gangster lecz bandyta.
          Ktos inny napisal,ze modli sie po lacinie.Daj mu Boze.Ja tez modlilem sie po
          lacinie kiedy bylem ministrantem.Wtedy obowiazywala w Kosciele lacina.
          W takiej plskiej Urbanowskiej "lacinie"-podkreslam lacina w cudzyslowie mozna
          sie modlic tylko do szatana.Satanisci lubia ten obrzydliwy jezyk.Byc moze
          odezwie sie jakis satanista i wyjasni,jak oni sie modla do diabla.
          Jescze raz zycze wszystkim zdrowia i pomyslnosci z okazji Swiat Bozego
          Narodzenia.
      • Gość: Świr Ucz sie pisac IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.12.01, 07:47
        Jojo naucz się pisać CHUI się pisze przez CH a nie H
        jak edukacje zakończyłeś na trzeciej klasie szkoły podstawowej w
        Zadupiu Małym
        to pozostań tam
        • Gość: V.C. Re: Prośba IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.01, 00:02
          Z "brzydkich" wyrazów tolerujmy jedynie "faks" i "faktura" ...smile
    • mram Re: Prosba do tych co uzywaja wulgaryzmow 27.12.01, 19:43
      Dzięki zet za te kilka słów.
      Zbluzgać jakąś gnidę kuszące bardzo jest,
      trafić na Twój wątek, też przyjemność duża
      Poprawy nie obiecuję,
      ale rzadkość to duża na tym forum
      te kilka prostych słów.
      Niczego nie życzę bo po świętach już.
      Pozdrawiam.
      • wild bluzgałeś? gdzie? musiałem cos przeoczyć ... 27.12.01, 20:01
        mram napisał(a):

> ale rzadkość to duża na tym forum
        > te kilka prostych słów.

a proste rzeczy są najtrudniejsze wink
        • mram Re: bluzgałeś? gdzie? musiałem cos przeoczyć ... 27.12.01, 20:08
          Max!
          Ty jesteś wpisany do mojego kapownika
          wężykiem.
          Nie wódź mnie na pokuszenie!
          Pozdrawiam, z uśmiechem.
          • wild Re: bluzgałeś? gdzie? musiałem cos przeoczyć ... 27.12.01, 20:13
            mram napisał(a):

> Max!
            > Ty jesteś wpisany do mojego kapownika
            > wężykiem.
            > Nie wódź mnie na pokuszenie!
            > Pozdrawiam, z uśmiechem.

dobra dobra! ]smile a ten tego kto tam jeszcze jest? w tym kapowniku?
            • mram My tu wątek niekiepski zasmiecamy trochę... 27.12.01, 20:26
              ...więc na odchodne
              z tego postu
              bo może kto jeszcze
              coś ciekawego powie
              ZŁA WIADOMOŚĆ:
              No nie tak zła
              bardzo zła.
              Oprócz Ciebie nie ma tam nikogo.
              Pozdrawiam!Bez odbioru.
              Ps.Na pocieszenie:
              Dlatego bo gdy wyższy poziom