Gość: doku IP: *.chello.pl 10.08.03, 22:21 Nie wolno utożsamiać pięknej idei eutanazji z wielkim złem jakim jest pedofilia - wątku o tym przesłaniu nie dają mi tu założyć. Jeszcze nie wiem dlaczego, może tutaj nie wolno krytykować już TVN? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: doku W faktach TVN jakiś jezuita w jednym zdaniu IP: *.chello.pl 10.08.03, 22:25 porównał eutanację z pedofilią. A przeciez mityczny Chrystus doznał łaski eutanacji, gdy umierał w męczarniach na krzyżu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . czyli admin skraca Wasze męczarnie na forum? IP: 168.143.123.* 10.08.03, 22:40 mnie interesuje co innego - czy przymus ubezpieczeń zdrowotnych to opłata za 'leczenie' /zużywanie prądu i wody/ czy za brak zużywania /prądu i wody/ ? więc jak to jest żyję sobie zdrowy a ktoś leży i się męczy... kto mu za to płaci? dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malko Re: czyli admin skraca Wasze męczarnie na forum? IP: 80.50.28.* 10.08.03, 23:58 Gość portalu: . napisał(a): > mnie interesuje co innego - czy przymus ubezpieczeń > zdrowotnych to opłata za 'leczenie' /zużywanie prądu i > wody/ czy za brak zużywania /prądu i wody/ ? > > więc jak to jest żyję sobie zdrowy a ktoś leży i się > męczy... kto mu za to płaci? dobranoc Rzeczywiście widać żeś zmęczony.Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
bimi No własnie, moje też 10.08.03, 22:36 Coś mi się wydaje panowie, że będzimy się wkrótce musieli przeniść gdzie indziej. Bo, choć się nie lubimy, to chyba jednak szkoda by było, nie? Teraz już nic nie idzie powiedzieć, bo jakiś ... wszysto wycina. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=7384218 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: No własnie, moje też IP: 213.46.162.* 10.08.03, 22:39 bimi napisał: > Coś mi się wydaje panowie, że będzimy się wkrótce musieli przeniść gdzie > indziej. Bo, choć się nie lubimy, to chyba jednak szkoda by było, nie? > Teraz już nic nie idzie powiedzieć, bo jakiś ... wszysto wycina. > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=7384218 Ja jestem przerazona, zaczel usuwac watki Kretyna52 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drow To wszystko przez tego gnoja Piczosztofa IP: *.65-104.adsl.ij.net 10.08.03, 22:44 Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Kombatant dokumenda 10.08.03, 23:59 Gość portalu: doku napisał(a): > Nie wolno utożsamiać pięknej idei eutanazji z wielkim złem jakim jest > pedofilia - wątku o tym przesłaniu nie dają mi tu założyć. Może to sygnał, że pedofilia nie jest złem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Bylem i czytalem ten watek. Otoz obawiam sie, ze.. IP: *.proxy.aol.com 11.08.03, 07:10 obraziles uczucia religijne mo... Moderatora, albowiem - jesli sie nie myle - Zagloba slozyl wspomniana obietnice Helenie Kuncewiczownie, a nie Olence. To wlasnie bardzo zabolalo M, dla ktorego Helena obiektem uwielbienia byla. . K.P. . PS...Obym tylko nie obrazil religijnych uczuc Admina. I Moderatora. Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Zaczęli usuwać moje wątki 11.08.03, 08:22 wielka szkoda bo jest o czym dyskutować ale ludziom już się pomieszało w głowach co można nazwać dobrem, a co złem i na wszelki wypadek lepiej wogóle o tym nie rozmawiać, bo za bardzo wychodzi na jaw, w której głowie jest największe pomieszanie d_nutka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosze Welcome to the club...ALE !!! IP: *.red.bezeqint.net 11.08.03, 08:25 Jesli bluznisz i smiejesz sie z religii w ktorej wierza miliony, to moze redakcja ma racje... ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doku Czy uważasz, że przypomnienie o tym, że Chrystus.. IP: *.chello.pl 11.08.03, 12:06 Gość portalu: Mosze napisał(a): > Jesli bluznisz i smiejesz sie z religii w ktorej wierza miliony, to moze > redakcja ma racje ... doznał łaski eutanazji, że ktoś go zabił, aby skrócic jego męki - to jest bluźnierstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Czy uważasz, że przypomnienie o tym, że Chrys 11.08.03, 12:26 Gość portalu: doku napisał(a): > Gość portalu: Mosze napisał(a): > > > Jesli bluznisz i smiejesz sie z religii w ktorej wierza miliony, to moze > > redakcja ma racje > > ... doznał łaski eutanazji, że ktoś go zabił, aby skrócic jego męki - to jest > bluźnierstwo? a może powinien jeszcze dłużej cierpieć? przecież to nie człowiek powinien decydować kto i jak długo ma cierpieć. człowiek przecież tylko przybija do krzyża a nawet pomaga go nieść na właściwe miejsce d_nutka Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Czy uważasz, że 11.08.03, 12:29 Przeciez Doku głupoty wypisuje o "eutanazji"! Jakie "skracanie cierpienia"? Pani oczytana to powinna wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
hansen Alfalfa... 11.08.03, 13:09 alfalfa napisał: > Przeciez Doku głupoty wypisuje o "eutanazji"! Jakie > "skracanie cierpienia"? Pani oczytana to powinna > wiedzieć. Wszystko pięknie, ale, gdyby za pisanie głupot wycinano wątki, to może z 10% wątków by tu zostało... Pozdrawiam, Hansen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosze Panie doku... IP: *.red.bezeqint.net 11.08.03, 12:39 Gość portalu: doku napisał(a): > Gość portalu: Mosze napisał(a): > > > Jesli bluznisz i smiejesz sie z religii w ktorej wierza miliony, to moze > > redakcja ma racje > > ... doznał łaski eutanazji, że ktoś go zabił, aby skrócic jego męki - to jest > bluźnierstwo? Jak juz wiesz od dawna - to ja jestem Zydem. Twoje pytanie potrzebe dac Chrzescijanowi - t.z. mysle ze ze sa dobre gazety Kosciola i tam mozna dostac dobra odp. Tutaj podaje Tobie link gazety i mysle ze tam dostaniesz odp. o wiele lepsza i rozumiania niz ja...: www2.tygodnik.com.pl/ To nie bedzie madre z mojej strony napisac o wierze Chrzescijanskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doku Sprawdzę teraz, czy wolno chwalić eutanazję IP: *.chello.pl 11.08.03, 20:22 Warto wiedzieć, że idea eutanazji jest ideą piękną. Śmiertelnie ranny żołnierz w warunkach bojowych ma prawo oczekiwać że jego towarzysz skróci jego męki. Pamiętacie, że Zagłoba obiecał Helenie, że zabije ją, gdyby miała ona wpaść w ręce czerni. Umierający w męczarniach ma prawo oczekiwać od najbliższej mu osoby, że ta uwolni go od cierpień. Torturowany więzień w warunkach, gdy czuje, że nie wytrzyma i zdradzi towarzyszy broni, ma prawo prosić i oczekiwać od towarzyszy niedoli tego, że przy okazji go zabiją. Nawet mityczny Chrystus doznał łaski eutanazji, gdy cierpiał na krzyżu. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni trzy pytania 11.08.03, 20:43 zaczeli usuwac Twoje watki?!! naprawde? czy ktos procz ciebie to jeszcze zauwazyl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doku trzy odpowiedzi IP: *.chello.pl 11.08.03, 21:35 nurni napisał: > zaczeli usuwac Twoje watki? tylko na jeden temat: wstrętnej wiadomości z wczorajszych Faktów TVN > naprawde? tak > czy ktos procz ciebie to jeszcze zauwazyl? tak, piszą o tym w drugim wątku, który w tym celu założyłem Odpowiedz Link Zgłoś