1-szy 23.01.08, 10:10 i Swiat patrzy i udaje....udaje ze nie widac,nic. Jak w czasie wojny holokaust tak i teraz.Ludzkie zycie jest tanie jak sie ma narzedzia do zabijania.Niesamowite. www.haaretz.com/hasen/spages/947226.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marouder.eu Kuba, a ty nie jestes czasem w Polsce? 23.01.08, 10:16 Bo jak bys byl, a mialbys chec, to moglibysmy gdzies sie wybrac na piwo. Pod warunkiem, ze choc z godzine gadalibysmy o czyms innym, a nie o Zydach i Izraelu. Odpowiedz Link Zgłoś
1-szy Re: Kuba, a ty nie jestes czasem w Polsce? 23.01.08, 10:20 nie jestem ale ci wysle mojego pelnomocnika,rzecznika.Tez lubi temat zydowski.Zainteresowany? To co myslisz o zionaziolach maja tam demokracje czy hunte zionazistowska do likwidacji palestynczykow? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Kuba, a ty nie jestes czasem w Polsce? 23.01.08, 10:24 Mysle, ze jakby mi w Malopolsce zaczely latac rakiety nad glowa wystrzeliwane z sasiedniej Slowacji, to raz-dwa byloby po Slowacji bez ogladania sie na reszte swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu A co do rzecznika, to daj go najpierw na forum.. 23.01.08, 10:26 ...jak sie okaze, ze ma chociaz poczucie humoru, to czemu nie. Jak wiesz, ja w zasadzie tylko wiecznie nabzdyczonych, o rozdetym ego kretynow nie lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
1-szy Re: A co do rzecznika, to daj go najpierw na foru 23.01.08, 10:31 stawiasz warunki unitelarne jakbys mial zamiar atakowac. Poprzedni twoj post glupawy ale trzymaj sie to dopiero poczatek dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu No, ja wiem, ze ci nie przetlumacze... 23.01.08, 10:39 ...ze jakbys mial raz na pare godzin spier.dalac do schronu z rodzina, bo diabel wie co Palestynczycy odpalili i gdzie toto spadnie, to raz-dwa zmienilbys zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 ojcowizna rodu Poznan 23.01.08, 10:44 marouder.eu napisał: > ...ze jakbys mial raz na pare godzin spier.dalac do schronu Ze Slowacja nie ma problemu. Mozemy zagarnac odwiecznie "polskie" tereny rodu Poznan (Nitra, czyli cale zachodnie pol Slowacji). Tam wybudujemy schrony i bedziemy zlorzeczyli na slowackie rakiety. Ciekawe czy Swiat nam "pomoze"? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: ojcowizna rodu Poznan 23.01.08, 10:55 Absurd opisywanej przez ciebie sytuacji zajasnialby w pelni dopiero wowczas, gdyby wspolczesni Slowacy zamiast produkowac, ksztalcic sie, budowac itd. zajmowali sie en mass chalupniczym wytworstwem slowackich kassamow, bieganiem z kalachami za pogrzebem po ulicach starej Braytyslawy oraz wzajemnym wyrzynaniem sie z powodu sympatii politycznych. No i oczywiscie bezcenne byloby wrazenie, jakie by powstawalo na widok starej Slowaczki wykrzykujacej w zachwycie pean na czesc wlasnie rozerwanego na strzepy jej dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 koniec feudalizmu dla pasterzy slowackich 23.01.08, 13:14 marouder.eu napisał: > Absurd opisywanej przez ciebie sytuacji zajasnialby w pelni > dopiero wowczas, gdyby Cesarz Austro-Wegier wprowadzil uwlaszczenie chlopow w 1797 roku. Czy moglbys mi podac date uwlaszczenia chlopow w Palestynie? Bo feudalny chlop jest czescia ziemi bedaca wlasnoscia feudala (przykladowo Turka w Palestynie). Bez tego rozliczenia ustrojowo wlasnosciowego zawodzenia Juden mam w d.pie. Dla ustalenia uwagi Palestynczykow nie uwazam za ochlapy w koszernej rzezni. W rzezni halam takze. > Slowaczki wykrzykujacej w zachwycie pean Podstaw na to miejsce Romke z obozu internowania w Czechach czy na Slowacji, jesli chcesz blizej do realu. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Tego nie wiem. 23.01.08, 15:45 Nie wiem jakie i kiedy nastepowaly przeksztalcenia wlasnosciowe w tureckich wilajetach tworzacych pozniej brytyjski mandat, na ktory skladalo sie terytorium dzisiejszej Jordanii, Izraela, Gazy i tzw. Zachodniego Brzegu. Nie wycofam sie z przykladu Slowaczki telewizyjnie rozradowanej rozrywkowym rodzajem smierci swojego dziecka. Niby dlaczego mialbym to zrobic, skoro KundK nie uwlaszczyl slowackich Romow w ramach podanego przez ciebie przykladu? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Tego nie wiem. 23.01.08, 17:58 marouder.eu napisał: > Nie wiem jakie i kiedy nastepowaly przeksztalcenia wlasnosciowe Jude zawlaszczyly ziemie z chlopami. Uwlaszczenia nie bylo. Wyobraz sobie sytuacje w Polsce, gdyby Zydzi kupili sobie ziemie przed uwlaszczeniem (Kongresowka 1864) i zbednych chlopow skierowali do obozow koncentracyjnych. Ruchawki Szeli od 143 lat. Moze udaloby sie "zutylizowac" 90% ludnosci Judeopolonii. > nie uwlaszczyl slowackich Romow Oni nigdy nie byli przywiazani do ziemi. Nie bylo ich na czym uwlaszczac. Ponadto nie wiem ilu i czy w ogole byli w 1797 w C-K Austrii. Palestynczycy mieli swoje tereny pasterskie (od 2000-3200 lat). Akurat Romowie mogli sie wlaczyc do rzemiosla (patelnie) i uslug (wrozbiarstwo i "zmiana wlasnosci" srodkow transportu (konie, samochody)). Mogli tez zasilic proletariat. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 taka wlasnie jest faraonow kolebka cywilizacji 23.01.08, 10:18 1-szy napisała: > i Swiat patrzy i udaje....udaje ze nie widac,nic. Twoje urojenia o kolebce demokracji w tamtym rejonie nie sa jednak popularne. Swoja droga co niby Swiat ma robic? Zmusic USAnskich Zydow aby udostepnili swiatowe media do potepiania syjonizmu? Swiat moze ewentualnie wyslac Ciebie na rzez. To poprawi sampoczucie Swiatu. Odpowiedz Link Zgłoś