Dodaj do ulubionych

to jest ponoc w kolebce cywilizacji i demokracji.

23.01.08, 10:10
i Swiat patrzy i udaje....udaje ze nie widac,nic.
Jak w czasie wojny holokaust tak i teraz.Ludzkie zycie jest tanie jak sie ma
narzedzia do zabijania.Niesamowite.
www.haaretz.com/hasen/spages/947226.html
Obserwuj wątek
    • marouder.eu Kuba, a ty nie jestes czasem w Polsce? 23.01.08, 10:16
      Bo jak bys byl, a mialbys chec, to moglibysmy gdzies sie wybrac na piwo. Pod
      warunkiem, ze choc z godzine gadalibysmy o czyms innym, a nie o Zydach i Izraelu.
      • 1-szy Re: Kuba, a ty nie jestes czasem w Polsce? 23.01.08, 10:20
        nie jestem ale ci wysle mojego pelnomocnika,rzecznika.Tez lubi temat
        zydowski.Zainteresowany?
        To co myslisz o zionaziolach maja tam demokracje czy hunte zionazistowska do
        likwidacji palestynczykow?
        • marouder.eu Re: Kuba, a ty nie jestes czasem w Polsce? 23.01.08, 10:24
          Mysle, ze jakby mi w Malopolsce zaczely latac rakiety nad glowa wystrzeliwane z
          sasiedniej Slowacji, to raz-dwa byloby po Slowacji bez ogladania sie na reszte
          swiata.
          • marouder.eu A co do rzecznika, to daj go najpierw na forum.. 23.01.08, 10:26
            ...jak sie okaze, ze ma chociaz poczucie humoru, to czemu nie.
            Jak wiesz, ja w zasadzie tylko wiecznie nabzdyczonych, o rozdetym ego kretynow
            nie lubie.
            • 1-szy Re: A co do rzecznika, to daj go najpierw na foru 23.01.08, 10:31
              stawiasz warunki unitelarne jakbys mial zamiar atakowac.
              Poprzedni twoj post glupawy ale trzymaj sie to dopiero poczatek dnia.
              • marouder.eu No, ja wiem, ze ci nie przetlumacze... 23.01.08, 10:39
                ...ze jakbys mial raz na pare godzin spier.dalac do schronu z rodzina, bo
                diabel wie co Palestynczycy odpalili i gdzie toto spadnie, to raz-dwa zmienilbys
                zdanie.
                • rycho7 ojcowizna rodu Poznan 23.01.08, 10:44
                  marouder.eu napisał:

> ...ze jakbys mial raz na pare godzin spier.dalac do schronu

Ze Slowacja nie ma problemu. Mozemy zagarnac odwiecznie "polskie"
                  tereny rodu Poznan (Nitra, czyli cale zachodnie pol Slowacji). Tam
                  wybudujemy schrony i bedziemy zlorzeczyli na slowackie rakiety.

Ciekawe czy Swiat nam "pomoze"?
                  • marouder.eu Re: ojcowizna rodu Poznan 23.01.08, 10:55
                    Absurd opisywanej przez ciebie sytuacji zajasnialby w pelni dopiero wowczas,
                    gdyby wspolczesni Slowacy zamiast produkowac, ksztalcic sie, budowac itd.
                    zajmowali sie en mass chalupniczym wytworstwem slowackich kassamow, bieganiem z
                    kalachami za pogrzebem po ulicach starej Braytyslawy oraz wzajemnym wyrzynaniem
                    sie z powodu sympatii politycznych.

No i oczywiscie bezcenne byloby wrazenie, jakie by powstawalo na widok starej
                    Slowaczki wykrzykujacej w zachwycie pean na czesc wlasnie rozerwanego na strzepy
                    jej dziecka.
                    • rycho7 koniec feudalizmu dla pasterzy slowackich 23.01.08, 13:14
                      marouder.eu napisał:

> Absurd opisywanej przez ciebie sytuacji zajasnialby w pelni
                      > dopiero wowczas, gdyby

Cesarz Austro-Wegier wprowadzil uwlaszczenie chlopow w 1797 roku.
                      Czy moglbys mi podac date uwlaszczenia chlopow w Palestynie? Bo
                      feudalny chlop jest czescia ziemi bedaca wlasnoscia feudala
                      (przykladowo Turka w Palestynie). Bez tego rozliczenia ustrojowo
                      wlasnosciowego zawodzenia Juden mam w d.pie.

Dla ustalenia uwagi Palestynczykow nie uwazam za ochlapy w koszernej
                      rzezni. W rzezni halam takze.

> Slowaczki wykrzykujacej w zachwycie pean

Podstaw na to miejsce Romke z obozu internowania w Czechach czy na
                      Slowacji, jesli chcesz blizej do realu.
                      • marouder.eu Tego nie wiem. 23.01.08, 15:45
                        Nie wiem jakie i kiedy nastepowaly przeksztalcenia wlasnosciowe w tureckich
                        wilajetach tworzacych pozniej brytyjski mandat, na ktory skladalo sie terytorium
                        dzisiejszej Jordanii, Izraela, Gazy i tzw. Zachodniego Brzegu.

Nie wycofam sie z przykladu Slowaczki telewizyjnie rozradowanej rozrywkowym
                        rodzajem smierci swojego dziecka. Niby dlaczego mialbym to zrobic, skoro KundK
                        nie uwlaszczyl slowackich Romow w ramach podanego przez ciebie przykladu?
                        • rycho7 Re: Tego nie wiem. 23.01.08, 17:58
                          marouder.eu napisał:

> Nie wiem jakie i kiedy nastepowaly przeksztalcenia wlasnosciowe

Jude zawlaszczyly ziemie z chlopami. Uwlaszczenia nie bylo. Wyobraz
                          sobie sytuacje w Polsce, gdyby Zydzi kupili sobie ziemie przed
                          uwlaszczeniem (Kongresowka 1864) i zbednych chlopow skierowali do
                          obozow koncentracyjnych. Ruchawki Szeli od 143 lat. Moze udaloby
                          sie "zutylizowac" 90% ludnosci Judeopolonii.

> nie uwlaszczyl slowackich Romow

Oni nigdy nie byli przywiazani do ziemi. Nie bylo ich na czym
                          uwlaszczac. Ponadto nie wiem ilu i czy w ogole byli w 1797 w C-K
                          Austrii. Palestynczycy mieli swoje tereny pasterskie (od 2000-3200
                          lat).

Akurat Romowie mogli sie wlaczyc do rzemiosla (patelnie) i uslug
                          (wrozbiarstwo i "zmiana wlasnosci" srodkow transportu (konie,
                          samochody)). Mogli tez zasilic proletariat.
    • rycho7 taka wlasnie jest faraonow kolebka cywilizacji 23.01.08, 10:18
      1-szy napisała:

> i Swiat patrzy i udaje....udaje ze nie widac,nic.

Twoje urojenia o kolebce demokracji w tamtym rejonie nie sa jednak
      popularne.

Swoja droga co niby Swiat ma robic? Zmusic USAnskich Zydow aby
      udostepnili swiatowe media do potepiania syjonizmu? Swiat moze
      ewentualnie wyslac Ciebie na rzez. To poprawi sampoczucie Swiatu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka