Gość: Spoko IP: *.epsa.pl 26.08.03, 09:17 No co jest arabusy pieprzone! Nie strzelać do naszych tylko do amerykanów! Z Polakami to się robi interesy i wykorzystuje znajomości ku obopólnemu zadowoleniu wszystkich stron, a nie strzela! Durnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cacek Re: Polska baza w Iraku pod ostrzałem z moździerz IP: *.acn.waw.pl 26.08.03, 09:22 W sumie mamy to na co zasłużyliśmy. Nie trzeba było wtykać polskie wojsko tam gdzie nie trzeba. A znając Irakijczyków i pamiętając ostatnie wydarzenia można wywnioskować, że jak w iraku giną Amerykanie, Anglicy to i w naszym wojsku zaczną pojawiać się straty bezpowrotne (tylko nie wiem za czyją to wolność?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek trzeba stanac i walczyc IP: *.ipt.aol.com 26.08.03, 09:31 czasem trzeba stanac i walczyc a nie chowac glowy w piach. Trzeba byc mezczyzna z chonorem i odwaga. wspomnij moje slowa bron masowego razenia zostanie znaleziona w syrii. ten kraj mial kontrakt z irakiem i przechowuje ich bron. U.S.A tez tam wkrotce bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: trzeba stanac i walczyc IP: 213.227.80.* 26.08.03, 09:53 marek napisał: > Trzeba byc mezczyzna z chonorem i odwaga. Trzeba też znać polską ortografię, by się nie kompromitować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolek Czesc Ortograf IP: bolivar:* / 10.64.24.* 26.08.03, 10:13 Ortograf, Czy to jest jedyny argument jaki masz na ten temat? Nedza chlopie, nedza!! Nie ortografia jest odbiciem duszy czy tez poziomu intelektualnego ale takie bezinteresowne docinki!! Gość portalu: o napisał(a): > marek napisał: > > > Trzeba byc mezczyzna z chonorem i odwaga. > > Trzeba też znać polską ortografię, by się nie kompromitować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przejrzysty Re: Czesc Ortograf IP: *.samart.co.th 26.08.03, 13:12 Kolego szanowny: ortografia jak najbardziej JEST odbiciem poziomu intelektualnego. I jeżeli ktoś już chce coś skomentować, to niech robi to ze słownikiem, bo w przeciwnym razie może się skompromitować. Gość portalu: Tolek napisał(a): > Ortograf, > > Czy to jest jedyny argument jaki masz na ten temat? Nedza > chlopie, nedza!! > > Nie ortografia jest odbiciem duszy czy tez poziomu > intelektualnego ale takie bezinteresowne docinki!! > > > Gość portalu: o napisał(a): > > > marek napisał: > > > > > Trzeba byc mezczyzna z chonorem i odwaga. > > > > Trzeba też znać polską ortografię, by się nie kompromitować. Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Nostro:) 26.08.03, 13:17 Witaj. Nostro, dobre! Obśmiałem siem tyż przy tym: "Żołnierze udali się do schronu. Amerykanie wysłali patrol", hehehe! Dobre? To chyba humor tygonia? pozdrawiam hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali Re: Czesc Ortograf IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.03, 14:39 Gość portalu: Tolek napisał(a): > Nie ortografia jest odbiciem duszy czy tez poziomu > intelektualnego ale takie bezinteresowne docinki!! Kompletny idiotyzm. To jest wlaśnie nasza polska cecha narodowa: pogarda dla wiedzy i umiejętności. Nieważne jak, nieważne co, ważne ze z ułańskim zapałem! Tylko w Polsce mogło powstać powiedzenie: "Nie matura lecz chęć szczera zrobi z ciebie oficera". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jantsp Re: Czesc Ortograf IP: *.ibch.poznan.pl 26.08.03, 17:12 Nawet nie trzeba znac ortografii ani uczyc sie jak uzyc slownik, wystarczy napisac tekst w Wordzie i kliknac "Narzedzia" -> "pisownia". Ale po co ? Lepiej podziwiac swa dusze, przygladajac sie swemu bohaterskiemu odbiciu w lustrze marzen. Pisz wiecej o tym co Ci sie umysli moze nie bedzie lepiej ale bedzie smieszniej. Jan Gość portalu: Tolek napisał(a): > Ortograf, > > Czy to jest jedyny argument jaki masz na ten temat? Nedza > chlopie, nedza!! > > Nie ortografia jest odbiciem duszy czy tez poziomu > intelektualnego ale takie bezinteresowne docinki!! > > > Gość portalu: o napisał(a): > > > marek napisał: > > > > > Trzeba byc mezczyzna z chonorem i odwaga. > > > > Trzeba też znać polską ortografię, by się nie kompromitować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: trzeba stanac i walczyc IP: armagedon:* 26.08.03, 11:04 Gość portalu: marek napisał(a): > czasem trzeba stanac i walczyc a nie chowac glowy w piach. > Trzeba byc mezczyzna z chonorem i odwaga. wspomnij moje slowa > bron masowego razenia zostanie znaleziona w syrii. ten kraj > mial kontrakt z irakiem i przechowuje ich bron. U.S.A tez tam > wkrotce bedzie. ty stan i walcz ze ze swoim ptaszkiem palancie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skok nasi pochlali i zrobili mała bibke IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 26.08.03, 15:01 a Amerykanie to na żartach sie nie znają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pes Re: trzeba stanac i walczyc IP: *.bb.online.no 26.08.03, 12:53 Gość portalu: marek napisał(a): > czasem trzeba stanac i walczyc a nie chowac glowy w piach. > Trzeba byc mezczyzna z chonorem i odwaga. wspomnij moje slowa > bron masowego razenia zostanie znaleziona w syrii. ten kraj > mial kontrakt z irakiem i przechowuje ich bron. U.S.A tez tam > wkrotce bedzie. a pozniej moze bedzie znaleziona w Arabii Saudijskej i wszedzie tam gdzie jest ropa, albo tam gdzie rzady nie chca podporzadkowac sie USA. A jak Polska nie bedzie wystarczajaco dobrze lizac dupe Busha to nagle moze okazac sie ze i w Polsce jest bron masowego razenia! " Kto nie jest z nami jest przeciwko nam" Derzajte tovarishti amerikancyj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali Re: trzeba stanac i walczyc IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.03, 14:41 Gość portalu: Pes napisał(a): > Derzajte tovarishti amerikancyj! Zdradź kolego tajemnicę w jakim języku to zdanie napisałeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pes Re: trzeba stanac i walczyc IP: *.bb.online.no 26.08.03, 17:45 Gość portalu: ali napisał(a): > Gość portalu: Pes napisał(a): > > > Derzajte tovarishti amerikancyj! > > Zdradź kolego tajemnicę w jakim języku to zdanie napisałeś Zdradzam (niechcem ale muszem). We Wschodnioslowianskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majcher Re: Polska baza w Iraku pod ostrzałem z moździerz IP: *.lubzel.com.pl 26.08.03, 13:36 Odpowiedź jest prosta - oczywiście za wolność "waszą i naszą". Ale proszę zwrócić uwagę, że polskie wojsko zamiast walczyć udało się do schronów a na patrol wyruszyli amerykanie. Więc tak naprawdę kto za tę wolność walczy? Nasi mimo, że są w Iraku to prochu jeszcze nie powąchali i wygląda na to, że są tam tylko w celach propagandowych. Może to dobrze, może źle - zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msz Re: Polska baza w Iraku pod ostrzałem z moździerz IP: *.hc-sc.gc.ca 26.08.03, 14:42 Gość portalu: cacek napisał(a): > W sumie mamy to na co zasłużyliśmy. Nie trzeba było wtykać > polskie wojsko tam gdzie nie trzeba. A znając Irakijczyków i > pamiętając ostatnie wydarzenia można wywnioskować, że jak w > iraku giną Amerykanie, Anglicy to i w naszym wojsku zaczną > pojawiać się straty bezpowrotne (tylko nie wiem za czyją to > wolność?) Jesli nasi zolnierze zamkna sie dobrze w swoich bazach (ze schronami, aby uciec w razie ataku), a cala sparwe zostawia USA, to dobrze. Jak do tej pory tak sie dzieje. zatem wladza polska ma zasieg tylko na oboz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyziuuuu Polska baza w Iraku pod ostrzałem z moździerza IP: *.mtnet.com.pl 26.08.03, 09:25 a w telewizorni podali że minister zdementował tą nowinkę i co wy na to ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościu Żebyśmy tylko tam nie spieprzyli .............. IP: 195.85.227.* 26.08.03, 09:32 tak jak wszystkiego tutaj. Żeby tylko nam sie udało ustabilizować tą strefę!!! Módlcie się za Belkę - drugiej takiej szansy na odbudowę polskiego znaczenia na świecie długo nie będzie. Żebyśmy się tylko nie skompromitowali na cały świat. Żeby tylko znów się nie naśmiewali na "polnische wirkschaft". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogpam Re: Żebyśmy tylko tam nie spieprzyli ............ IP: *.ab.hsia.telus.net 26.08.03, 10:00 Juz przeciez widac jak to znaczenie wzrasta - awansowalismy na osla trojanskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali Re: Żebyśmy tylko tam nie spieprzyli ............ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.03, 14:48 Gość portalu: bogpam napisał(a): > Juz przeciez widac jak to znaczenie wzrasta - awansowalismy na > osla trojanskiego! Nikt nie musi chodzić w butach szytych przez innych dla własnych potrzeb. Jeżeli to robi to widać są wygodne. Te buciki pracowicie zmajstrowali niemieccy i francuscy mistrzowie a ty pląsasz w nich z uradowaną miną. I kto tu jest osłem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pes Kto jest oslem ? IP: *.bb.online.no 26.08.03, 17:56 Gość portalu: ali napisał(a): > Gość portalu: bogpam napisał(a): > > > Juz przeciez widac jak to znaczenie wzrasta - awansowalismy na > > osla trojanskiego! > > Nikt nie musi chodzić w butach szytych przez innych dla własnych > potrzeb. Jeżeli to robi to widać są wygodne. Te buciki > pracowicie zmajstrowali niemieccy i francuscy mistrzowie a ty > pląsasz w nich z uradowaną miną. > I kto tu jest osłem? Kazdy kto slepo idzie za marchewka (czytaj ropa, kontraktamy, srebrnikami amerikanskimi)jest porzadnym oslem do kwadratu! Kazdy kto lizie dupy i daje dupe mocarstwom takim jak USA czy Rosja(to juz bylo 45 lat przerabiane!) jest oslem i cwelem! A jak ktos posyla swoich zolnierzy zeby gineli "za wolnosc wasza i nasza" to jest kurewskim cwelem! Odpowiedz Link Zgłoś
zuczyna próba destabilizacji przez zorganizowane bojówki 26.08.03, 09:34 terrorystyczne z całego świat. Wydaje się, że tak obecnie wygląda sytuacja w Iraku. Cały muzumański świat zwrócił swoje oczy na Irak. Wszyscy oni wiedzą, że jeżeli misja pokojowa się powiedzie, Irak pozostanie krajem wolnym to Amerykanie odniosa spektakularny sukces. A ten fakt da im w konsekwencji legitymację do dalszych porządków w Iranie, Jemenie, Syrii, Koreii itd. Terroryzm straci wówczas zaplecze bedzie musiał zejść do totalnego podziemia. A to bedzie ciężkie. Bo z biegiem czasu wszystkie kraje arabskie będa przypominały Turcję, która ma aspiracje do bycia członkiem Unii Europejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: próba destabilizacji przez zorganizowane bojó IP: *.com / 10.10.233.* 26.08.03, 14:28 zuczyna napisał: > terrorystyczne z całego świat. Wydaje się, że tak obecnie > wygląda sytuacja w Iraku. Cały muzumański świat zwrócił swoje > oczy na Irak. Wszyscy oni wiedzą, że jeżeli misja pokojowa się > powiedzie, Irak pozostanie krajem wolnym to Amerykanie odniosa > spektakularny sukces. A ten fakt da im w konsekwencji > legitymację do dalszych porządków w Iranie, Jemenie, Syrii, > Koreii itd. Terroryzm straci wówczas zaplecze bedzie musiał > zejść do totalnego podziemia. A to bedzie ciężkie. Bo z biegiem > czasu wszystkie kraje arabskie będa przypominały Turcję, która > ma aspiracje do bycia członkiem Unii Europejskiej. I niech zyje twoj przywodca Bush junior! Najlepszy byly alkoholik na swiecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shvagier Re: próba destabilizacji przez zorganizowane bojó IP: *.toya.net.pl 26.08.03, 15:10 Ktokolwiek mówił o podlizywaniu się Polski ameryce był PRAWDZIWYM osłem i przedstawiał poziom intelektualny 80 letniej baby z trwałym urazem psychicznym po wojnie a do tego mieszkającej w zabitej dechami wsi. Żaden żołnierz nie jechał tam z obowiązku, tylko ten kto chciał gdyż amerykanie zgodzili się płacić polskim żołnierzom za pobyt w Iraku (nie pamiętam dokładnie tej sumy, ale na pewno żaden z moich znajomych ani ja tyle nie zarabiam). Wiec czy dostawanie niezlej kasy mozna nazwac: - robieniem z siebie osla - podlizywaniem sie ameryce ja sadze ze nie, ale wy mozecie jeszcze prowadzic ta bezsensowna dyskusje. Mam wrazenie jakby juz tylko socjologowie i uczniowie przedstawiali w tym kraju poziom swiadomosci politycznej INNY niz przedszkolny. Pozdrawiam (wszystkich oprocz wyzej wymienionych debili), Shvagier. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: próba destabilizacji przez zorganizowane bojó IP: *.resnet.uconn.edu 26.08.03, 15:47 Najlepszy byly alkoholik i cheerleader na swiecie. > zuczyna napisał: > > > terrorystyczne z całego świat. Wydaje się, że tak obecnie > > wygląda sytuacja w Iraku. Cały muzumański świat zwrócił swoje > > oczy na Irak. Wszyscy oni wiedzą, że jeżeli misja pokojowa > się > > powiedzie, Irak pozostanie krajem wolnym to Amerykanie > odniosa > > spektakularny sukces. A ten fakt da im w konsekwencji > > legitymację do dalszych porządków w Iranie, Jemenie, Syrii, > > Koreii itd. Terroryzm straci wówczas zaplecze bedzie musiał > > zejść do totalnego podziemia. A to bedzie ciężkie. Bo z > biegiem > > czasu wszystkie kraje arabskie będa przypominały Turcję, > która > > ma aspiracje do bycia członkiem Unii Europejskiej. > > > I niech zyje twoj przywodca Bush junior! Najlepszy byly > alkoholik na swiecie! Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Bush tylko BYWA prezydentem. Turcja JEST mniej 26.08.03, 16:08 wiecej normalnym krajem od czasow Atatürka, tj od 1923 roku, 70 lat!!! Czego i Irakowi, i reszcie panstw arabskich, i Europie, i Ameryce, i reszcie kontynentow szczerze zycze. A milosnikom wszelkiego terroryzmu, z islamskim na czele, oraz zwolennikom duktatur (w tym: religijnych) radze wziac zimny prysznic i polozyc kompres na glowie. Jest szansa, ze obled przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Bush tylko BYWA prezydentem. Turcja JEST mnie IP: *.dip.t-dialin.net 27.08.03, 08:50 grafomanka ze sklonnoscia do tandetnej dydaktyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipkap nie dajcie sie naparzjacie do nich ile wlezie IP: *.lcc.uma.es 26.08.03, 09:45 nie to, zebym byl taki krwiozerczy, ale trzaa im pokazac, ze nie damy sobie w kasze dmuchac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lk4 Re: nie dajcie sie naparzjacie do nich ile wlezie IP: *.ab.hsia.telus.net 26.08.03, 09:58 .. ze schronow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy.f Re: nie dajcie sie naparzjacie do nich ile wlezie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.03, 14:49 Racja. Gazem ich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mleczarz Jak jesteście tacy mądrzy to mi doradźcie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.03, 14:54 Codziennie rano pod kołnierzem mojego fallusa zbiera mi się duża ilość sera. Ratujcie!!!!!! Co mam robić? Odpowiedz Link Zgłoś
indris Okupanci mają to, na co zasługują 26.08.03, 09:49 Przykre tylko, żw w tak obrzydliwej roli występują Polacy i to pod firmą Polski. Złodzieje samochodów występują przynajmniej prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shvagier Re: Okupanci mają to, na co zasługują IP: *.toya.net.pl 26.08.03, 15:13 Jezeli ktos by wreszcie nie zlapal za reke Saddiego to nie wiadomo czy do dzis mialbys okazje napisac swoj poprzedni post. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Polska baza w Iraku pod ostrzałem z moździerz IP: 212.160.159.* 26.08.03, 10:06 Chcieli wojny to ją mają. Ciekawe, czy żołnierzowi, który wczoraj po pijaku miał stłuczkę zabiorą prawo jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosze Guerre come la guerre... IP: *.red.bezeqint.net 26.08.03, 10:29 A co myslicie, juz dawno nie uzywaja kapiszony... Ochron Panie, tych co walcza o lepsze jutro! Amen-Sela! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shvagier Re: Guerre come la guerre... IP: *.toya.net.pl 26.08.03, 15:15 Co to ma byc za zydowizm? Lepiej oddaj za gaz, zydzie, zanim zdecydujesz sie nam wypisywac glupoty na naszych stronach internetowych, bo jeszcze cie przypadkiem zablakany kij baseballowy trafi - i co wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey A cham by lepiej morde zmknal - internet jest 26.08.03, 16:17 MIEDZYNARODOWY.A poza tym on lepiej pisze po polsku, nizli ty po hebrajsku, a nawet angielsku. Nie lubie niegoscinnosci, nawet prowokowanej w sposob o tyle ironiczny, co zartobliwy. Nie badz smutas!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosze Ja juz boje sie... IP: *.red.bezeqint.net 26.08.03, 16:25 Gość portalu: Shvagier napisał(a): > Co to ma byc za zydowizm? Lepiej oddaj za gaz, zydzie, zanim > zdecydujesz sie nam wypisywac glupoty na naszych stronach > internetowych, bo jeszcze cie przypadkiem zablakany kij > baseballowy trafi - i co wtedy? Jak nie mozesz pisac jak czlowiek to jest tylko twoja wina, na szczescie jestem za daleko od Ciebie, tak ze spokojnie moge sie krecic na ulicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali Amerykanie znowu się pomylili IP: utp.:* / 10.10.9.* 26.08.03, 11:40 Z braku dziennikarzy, strzelają do Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Teraz już wiem po co nasi tam pojechali IP: 195.136.60.* 26.08.03, 11:50 Naprawdę ciekawa informacja. Zwróćcie uwagę: żołnierze (w polskiej bazie, a więc w domyśle polscy) udali się do schronu, amerykanie wysłali patrole. Teraz już wiem po co nasi tam pojechali - żeby amerykanie mieli kogo chronić ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CIEKAW ŻOŁNIERZE MAJĄ PRAWO ODPOWIADAĆ OGNIEM? IP: W3CACHE.VERIZONE.COM.PL:* / 172.20.6.* 26.08.03, 11:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s_v tylko w wypadku kiedy kobieta wyjmuje papierosa IP: 195.136.60.* 26.08.03, 12:18 Odpowiedz Link Zgłoś
n0str0m0 teraz dopiero nasi im dadza! 26.08.03, 12:11 jak zaczniemy walczyc po naszemu (propagandowo znaczy) to juz w czwartek arabusy beda przepraszaly za oswiecim! nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richie Re: Polska baza w Iraku pod ostrzałem z moździerz IP: issrv:* / 192.168.7.* 26.08.03, 12:12 Wiedzieli gdzie jada jakie jest ryzyko za darmo tego nie robia. W syfie i tak musieli by byc a teraz jeszcze kase za to dostana ( i to nie zla jak na polskie warunki) Kumpel byl w Jugoslawi mowi ze bylo tez ciezko ale zarobic szlo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prymityw Re: Polska baza w Iraku pod ostrzałem z moździerz IP: 192.85.16.* 26.08.03, 12:16 W poprzednich artykulach chrzaniliscie ze Irakijczycy nas doceniaja a niemalze kochaja ? Jeszcze raz apeluje do biskupa kapelana Gozdzia zeby jechal do Iraku i dal beduinom krzyzem po glowie( z miloscia). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred nowa gra internetowa!!! IP: 213.17.204.* 26.08.03, 12:27 www.samuraiwar.com/page.php?x=217360 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pes Wyzwoliciele??? IP: *.bb.online.no 26.08.03, 13:00 Gość portalu: Spoko napisał(a): > No co jest arabusy pieprzone! Nie strzelać do naszych tylko do > amerykanów! Z Polakami to się robi interesy i wykorzystuje > znajomości ku obopólnemu zadowoleniu wszystkich stron, a nie > strzela! > Durnie. Tak ! Nie trzeba strzelac do wyzwolicieli! Trzeba krzyczec "Niech zyja wyzwoliciele z Polski, niech zyje Kwasniewski,Miller&Co.", tak samo jak prawdopodobnie krzyczeli obywatele Polscy kresow wscodnich do "wyzwalajacych" ich ruskich braci w 1939, albo jak krzyczeli Czesi w 1968 na widok "wyzwalajacych" ich bratankow z polnocy? A Ruscy do tej pory "wierza" ze wyzwolily w 1938 Polske!! Tak samo maja krzyczec irakijczycy czy jeszcze maja kwiaty rzucac i wodka czestowac? Tylko z zagrycha bedzie troche gorzej bo swin tam nie znosza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek uwazaj bo sobie wyrwiesz wszystkie wlosy z glowy.. IP: *.utc.com 26.08.03, 13:07 ..panikarzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pes Re: uwazaj bo sobie wyrwiesz wszystkie wlosy z gl IP: *.bb.online.no 26.08.03, 14:12 Gość portalu: pytek napisał(a): > ..panikarzu Spoko! I tak prawie nic nie zostalo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shvagier Re: uwazaj bo sobie wyrwiesz wszystkie wlosy z gl IP: *.toya.net.pl 26.08.03, 15:20 sorry, ale Polske okupowano nie dlatego ze, moglismy miec u Siebie bron atomowa i takie inne wesole rzeczy, nas zaatakowano bez powodu, ich - nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pes Re: Zaatakowano nas w tym 1938 ???? Zgroza!!! IP: *.bb.online.no 26.08.03, 18:05 No jesli mala pomylka jest zgroza to co powiedziec o rzadzie pomylek - Thriller!!! )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Zaatakowano nas w tym 1938 ???? Zgroza!!! IP: *.dip.t-dialin.net 27.08.03, 09:04 czy ty jestes czeszka czy austriaczka?ty blondynko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pes "Zwyciezcow sie nie sadzi" IP: *.bb.online.no 26.08.03, 17:34 Gość portalu: Shvagier napisał(a): > sorry, ale Polske okupowano nie dlatego ze, moglismy miec u > Siebie bron atomowa i takie inne wesole rzeczy, nas zaatakowano > bez powodu, ich - nie Sorry ale gdzie ta bron przez ktora ich zaatakowano??? Cos mi tu strasnie smierdzi !!Najlepszy specjalisci nie moga ja znalezc!! A najlepsze wywiady na swiecie byly pewne ze jest! "Zwyciezcow sie nie sadzi" - czy wedlug tej maksymy bedziemy fabrykowac dowody i podporzadkowywac sobie panstwa!?! Tak samo dzialali i Ruscy w 1939! Slodko byc "nieomylnim" policjantem swiata! " Wielki Brat" patrzy na was i moze w kazdej chwili was zniszczyc!!! Utopia komunistyczna w amerikanskim wydaniu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakub Re: Wyzwoliciele??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.03, 14:53 Gość portalu: Pes napisał(a): > Tylko z zagrycha bedzie troche gorzej bo swin tam nie > znosza! To możesz bez obaw tam jechać. Nie zjedzą cię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zocha Re: Polska baza w Iraku pod ostrzałem z moździerz IP: 195.94.193.* 26.08.03, 13:01 ...po co zesmy sie tam pchali... co zyskujemy? Kazde zycie to bedzie tylko strata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: Polska baza w Iraku pod ostrzałem z moździerz IP: *.utc.com 26.08.03, 13:08 ..Zocha zycie jest stracone jak sie siedzi na dupie i nic nie robi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shvagier Re: Polska baza w Iraku pod ostrzałem z moździerz IP: *.toya.net.pl 26.08.03, 15:23 MY nie jechalismy, my tylko komentujemy kretynsko walke naszych braci samemu siedzac przed ekranem komputera. Zolnierze, jak juz pisalem, dostaja niezla kase za sluzbe w Iraku, BARDZO niezla, oto wlasnie powod dla ktorego Oni sie tam pchali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Brawa dla naszych zolnierzy!!! IP: *.utc.com 26.08.03, 18:05 Gość portalu: Shvagier napisał(a): > MY nie jechalismy, my tylko komentujemy kretynsko walke naszych > braci samemu siedzac przed ekranem komputera. Zolnierze, jak juz > pisalem, dostaja niezla kase za sluzbe w Iraku, BARDZO niezla, > oto wlasnie powod dla ktorego Oni sie tam pchali Dlatego nalezy im zyczyc szczesliwego powrotu.2000 chlopa z "BARDZO niezla" kasa solidnie zasili polski budzet narodowy-nieprawdaz? Arabow zas nalezy zdecydowanie "uswiadomic",ze swiat sie zmienia i ze nie beda szantazowac nas swoimi zasobami ropy naftowej i karmic wersetami z koranu. Ktos to musi zrobic bo inaczej islam nas zaleje. Juz go zreszta wszedzie pelno jak pluskwy wykorzystuja nasza demokracje i zyja u naszego boku na nasz rachunek plodzac kolejnych wojownikow jihadu.Dlatego moje uznanie dla tych chlopakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darekw USA ma teraz kłopot z ochroną Polaków IP: 213.227.80.* 26.08.03, 13:22 Chcieli miec uwiarygodnienie tezy ze caly swiat jest z nimi. Maja za to dodotkowy klopot z ochrona polakow (patrole wyslali amerykanie, polacy siedzieli w schronach). Dlaczego nasi nie ruszyli w poscig, boje sie myslec ze byli na bance!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: **** Re: USA ma teraz kłopot z ochroną Polaków IP: *.lublin.mm.pl 26.08.03, 13:42 a czym niby mieli ich gonic ? honkerami czy starami ? a moze na wielbaldach ? moze ktores zoo w polsce powinno doposazyc naszych w iraku w wielblady wszak to abrdzo madre i szybkie zwierzeta tak samo czym mieliby strzelac ? jakimis polskimi wynalazkami ktore moga sie zaciac pod wplywem piasku ? miejmy nadzieje ze maja duzo przescieradel, to jak bedzie trzeba wymachiwac biala flaga to bedzie czym machac !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shvagier Re: USA ma teraz kłopot z ochroną Polaków IP: *.toya.net.pl 26.08.03, 15:26 Polscy zolnierze maja czym strzelac. I czym jezdzic. Nie boj sie, ****, powinienes bardziej znac sie na ich uzbrojeniu zeby mawiac takie tezy. Nie mamy dobrej broni snajperskiej, ale automatyczna na pewno jest lepsza od arabuskiej . Poza tym mam wrazenie jakby Polscy zolnierze byli lepiej wyszkoleni od chamerykanskich, ale to taka powierzchowna opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Jesli mowa o broni automatycznej, to chyba mowimy 26.08.03, 16:21 o tych samych kalasznikowach. A kiedy to przezbrojono WP na uzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $$$$ Re: USA ma teraz kłopot z ochroną Polaków IP: *.lublin.mm.pl 26.08.03, 13:44 jeszcze rozwalajaca wypowiedz szamjdzinskiego z innego artykulu, mowi on: Zdaniem Szmajdzińskiego był to "rutynowy ostrzał w wykonaniu jakiejś grupy terrorystycznej" rutynowe to moga byc dzialania policji, ale jak kurwa mozna powiedziec ze ostrzal byl rutynowy, to co kurwa staja codziennie pod obozem i ich ostrzeliwuja, bo to wtedy bylby ostrzal rutynowy, smiac sie czy plakac www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,1635780.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pes ABW do Iraku!! IP: *.bb.online.no 26.08.03, 14:09 Gość portalu: $$$$ napisał(a): > jeszcze rozwalajaca wypowiedz szamjdzinskiego z innego artykulu, mowi on: > > Zdaniem Szmajdzińskiego był to "rutynowy ostrzał w wykonaniu jakiejś grupy > terrorystycznej" > > rutynowe to moga byc dzialania policji, ale jak kurwa mozna powiedziec ze > ostrzal byl rutynowy, to co kurwa staja codziennie pod obozem i ich > ostrzeliwuja, bo to wtedy bylby ostrzal rutynowy, smiac sie czy plakac Polska wladza nie wiele madrzejsza od amerikanskiej! Niedaleko pada jablko od jabloni! Szmajdzinski ma dobrych nauczycieli! )) Zastanawiam sie tylko dlaczego nie poslali do Iraku agentow ABW, oni dzialaja szybko i sprawnie w duzych grupach, mysle ze 4 grupy uderzeniowe z ABW bylyby wystarczajace wylapac wszystkich agentow Husejna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shvagier Re: ABW do Iraku!! IP: *.toya.net.pl 26.08.03, 15:27 co miales na mysli mowiac nie daleko pada jablko od jabloni?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pes Re: ABW do Iraku!! IP: *.bb.online.no 26.08.03, 17:40 Gość portalu: Shvagier napisał(a): > co miales na mysli mowiac nie daleko pada jablko od jabloni?? Jablon - USA rzad Jablko - Polski rzad. Jablon - am. miister obrony Jablko- Szmajdzinski Conajmniej 2 jablonie i 2 jablka )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Na razie udaje i sie uciekac do schronow IP: *.com / 10.10.233.* 26.08.03, 14:14 ale co bedzie jak im schrony zburza... A mialo byc tak fajnie: slonce, piekne krajobrazy, kolejne przelewy na konta zon w kraju ... A tam nie dosc, ze nie witaja ich z kwiatami, to jeszcze strzelaja...! Co jest? Napija sie ze strachu, to ich wyrzucaja do kraju - co jest? Co bedzie, jesli nie zdaza sie schowac do schronow? Jeszcze ktorys moze zostac ranny ...(choc i tam polskie media to przemilcza). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shvagier Re: Na razie udaje i sie uciekac do schronow IP: *.toya.net.pl 26.08.03, 15:31 Nie doceniasz Polski debilu. GROM byl tam o WIELE wczesniej niz zolnierze, wiec zapewne mamy tez inne asy w rekawie, oczywiscie kretynstwem godnym twojego poziomu intelektualnego byloby ich ujawnienie w telewizji. Zreszta ktos musial zostac w schronach, bo naprawde byloby to swiatowe smiechu warte gdyby po wyruszeniu na patrol wszystkich zolnierzy... baza bylaby nie tyle ostrzalana co calkowicie zniszczona mozdzierzami. Ale sie doczepiliscie do tego watku o schronach i patrolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Polacy udali się do schronu... IP: 126.116.21.* 26.08.03, 14:22 ... Amerykanie wysłali partole... Dobre! nie dość, że jesteśmy źle zorganizowani, biedni i bezwstydni: zawsze wymuszamy na Amerykanach aby dołożyli do naszego wojska (sprawa darowizny okrętu - jedynego spełniającego jkieś tam normy, jego uzbrojenia, wydębienie od Niemców starych, ale i tak lepszych od naszych czołgów, wyciągnięcie od USA $ na przelot naszych żołnierzy.....)... teraz okazało sie, że jesteśmy tchórzliwi... cóż nam zatem zostało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny A ja widziałem jak Marek Kondrat zabijał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.03, 14:25 niewiernych aby uwolnić swego syne, który został podstępnie zatrzymany i nieludzko traktowany przez te arabskie psy. Pomagała mu w tym wszystkim kobieta Korcz. I to odbywało się bez takich nakładów finasowych. Czyż nie można było wysłać Konrada z nieśmiertelnym Lindą, amerykanie Sylwka S., brytyjczycy Bonda, niemcy kombatantów z Africa Korps, Hindusi ośmioramienną boginię Wisznu, japończycy Toshiro Mifune wraz z Godzillą, ukraińcy banderowców, a hiszpanie Don Kichota na swym wiernym Rosynadzie? Te postacie przywróciły by ład i porządek w Iraku w przeciągu tygodnia. I to jest moja koncepcja ostatecznego rozwiązania kwestii arabskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: A ja widziałem jak Marek Kondrat zabijał IP: *.utc.com 26.08.03, 14:36 ..a my moglibysmy poslac jeszcze kielbase,pierogi i ogorki.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny jak nie znasz tematu to nie dyskutuj laiku!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.03, 14:42 Kiełbasą można walczyć lecz tylko w filmach klasy X. To samo tyczy się ogórków. A pirogi są ruskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shvagier Re: A ja widziałem jak Marek Kondrat zabijał IP: *.toya.net.pl 26.08.03, 15:36 jakby juz to "Afrika Korps" na czele z Rommelem, a nie "Africa Corps" Rowniez na "Rosynancie" a nie na "Rosynandzie" ... Linda w Iraku "Co ty K**** wiesz o jezdzie na wielbladach", albo "Za co? | Za daktylo!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Strzelać do Amerykanów - niebezpiecznie! :) IP: 152.75.142.* 26.08.03, 14:54 Gość portalu: Spoko napisał(a): > No co jest arabusy pieprzone! Nie strzelać do naszych tylko do > amerykanów! Z Polakami to się robi interesy i wykorzystuje > znajomości ku obopólnemu zadowoleniu wszystkich stron, a nie > strzela! > Durnie. Arabusy NIE są durnie! Strzelają do tych co się nie bronią. Amerkańce przypierdalają w odwecie tak, że ginie więcej napastników niż ofiar- to się im po prostu nie opłaca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny Jestem masochistą i lubię jak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.03, 14:59 mnie mój pan oprawia nahajką po całym ciele. I co? I nic, żyję więc i araby powinni się przyzwyczaić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Haubica Re: Polska baza w Iraku pod ostrzałem z moździerz IP: *.uia.ac.be 26.08.03, 15:05 Kontynuowac calodobowo !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pnw Re: Polska baza w Iraku pod ostrzałem z moździerz IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 15:08 O co wam chodzi do cholery z tymi pretensjami do Arabów ?! Sprawa jest prosta i zrozumiała. U nich obowiązkowa prohibicja a Arab nie kaktus, pić musi (pustynia). A u Polaków w obozie, wiadomo, wódka jest. Najpierw grzecznie poprosili, my oczywiście :twarde nie! no to nas zaatakowali, żeby sobie wziąć. Następnym razem dajcie i po problemie. Można tez pomyslec o wspólnej konsumpcji to i nie będziemy musieli gonić po flaszkę jakimiś samochodami po ciemaku tylko autochtoni skoczą pod wskazany adres a i nowe męskie przyjaźnie się zawiążą i do końca we wdzięcznej pamięci nosić będą te pełne wspólnej radości chwile ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulus Re: Polska baza w Iraku pod ostrzałem z moździerz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.03, 15:10 Nareszcie głos rozsądku. Odpowiedz Link Zgłoś