Dodaj do ulubionych

Forum Bliski Wschód

25.03.08, 22:34
Dlaczego akurat tematyka blisko-wschodnia znalazła aż tak wielkie uznanie
wśród administracji portalu Gazeta.pl, że w/w forum znajduje się na stronie
głównej forów z kategorii "Aktualności i Media"???
Obserwuj wątek
    • marouder.eu Bliski Wschod to zsyp z forum Swiat... 25.03.08, 22:38
      ...ja tam nie moge nawet na posty odpowiedziec, nie tylko zalozyc watku.
      Ciekawszym jeszcze forum w dziale Aktualnosci i Media jest forum Pogoda o
      oszalamiajacej liczbie wpisow 296smile
      • sz0k To po co "dublować" fora? 25.03.08, 22:43
        Chyba, że Bliski Wschód do świata nie należy.
        • marouder.eu Sam pamietam, jak Kropka usuwala.. 25.03.08, 22:50
          ...na forum BW watki o Pakistanie a nawet o Wegrzechsmile)
      • absztyfikant Re: Bliski Wschod to zsyp z forum Swiat... 25.03.08, 22:44
        Mnie tez zabanowaly. Nie moga zalozyc nowego watku, ani odpowiedziec tam.
      • ariadna-enta Re: Bliski Wschod to zsyp z forum Swiat... 25.03.08, 22:44
        na BW też ani wątki załozyć,ani pisać nie mogę.
        • sz0k naczelni donosiciele i cenzorzy 25.03.08, 22:54
          łkają, że ich zbanowali.
          No bo się zaraz normalnie wzruszę smile)))
          • marouder.eu Ales ty glupi, no po prostu sz0k:( 25.03.08, 22:58
            Cala konserwa tak ma, czy tylko dla ciebie Bog byl nielaskaw?
            • sz0k odejdź trolu n/t 25.03.08, 23:01

• marouder.eu Sam ze wstydem odejdz klamco! 25.03.08, 23:07
                Dlaczego Okraglakowie, a miedzy nimi konserwa sz0k musza klamac?
                (pytanie retoryczne)
                • sz0k maruder ty nie marudź 25.03.08, 23:15
                  Tylko konkretami wal. Gdzie, kiedy, co?
                  • marouder.eu A o! To pies?! 25.03.08, 23:25
                    Klamiesz o Ariadnie jak zbuk udajacy swieze jaje!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=77423041&a=77424057
                    • sz0k Re: A o! To pies?! 25.03.08, 23:36
                      Przecież sama się w jakimś wątku przyznawała, że klikała i była nawet z tego
                      dumna. Co z ciebie za pies opiekuńczy co się tak kiepsko orientuje, chyba że na
                      łańcuchu cię tylko trzymają.
                      • marouder.eu Raz, czy dwa moze kliknela. Nie obrazaj qtafonie.. 25.03.08, 23:38
                        ..kobiety.
                        Obrazaj Vickulca, ktory slal do 30 maili dziennie z donosami.
                        Czynila tak od dawna, ba chwalila sie tym.
                        • sz0k damski bokser występujący w roli szlachetnego 25.03.08, 23:42
                          obrońcy cnoty białogłowy smile)) To chyba nawet lepsze od łkania donosiciela nad
                          tym, że go wycinają. Ty maruder naprawdę zabawny pajac jesteś smile)))
                          • vicky17 Re: damski bokser występujący w roli szlachetnego 25.03.08, 23:43
                            sz0k napisał:

> obrońcy cnoty białogłowy smile)) To chyba nawet lepsze od łkania donosiciela nad
                            > tym, że go wycinają. Ty maruder naprawdę zabawny pajac jesteś smile)))
                            >

nie tyle zabwny ile kundlowato smierdzacy,podobnie do jego podwachiwania od lat
                            tego co mnie dotyczy.
                            • marouder.eu No sam przeczytaj, co toto pisze? 25.03.08, 23:45
                              Tak wyraza sie kobieta?smile)

vicky17 napisała:

> nie tyle zabwny ile kundlowato smierdzacy,podobnie do jego podwachiwania od lat
                              > tego co mnie dotyczy.
                              • ariadna-enta Re: No sam przeczytaj, co toto pisze? 25.03.08, 23:48
                                to nawet zabawne czytać jak z nerwów wychodzi
                                darmowa rozrywka.))
                          • absztyfikant Re: damski bokser występujący w roli szlachetnego 25.03.08, 23:44
                            Co ty chcesz od Maroudera? Na pewno nie jest mizoginem. Znam go od lat. Normalny
                            do bolu.
                          • marouder.eu Vickulec nie jest kobieta! 25.03.08, 23:44
                            Takich kobiet nie produkuja!
                            Spotkales sz0k cus chocby w przyblizeniu odpowiadajacego Vickulcowi w realu?
                            • vicky17 Re: Vickulec nie jest kobieta! 25.03.08, 23:45
                              a ty pogubiles co nieco od siedzenia..to widac
                            • absztyfikant Re: Vickulec nie jest kobieta! 25.03.08, 23:48
                              .....................................
                              Re: Uwaga dyskutujecie z kims ........
                              Autor: i-love-2-bike
                              Data: 26.08.06, 22:10

spie####j onanisto,kup sobie lustro aby sie wyzyc,a nie przylaz na cudze
                              watki,bo nikt z toba rozmawiac plugawcze nie bedzie. won
                              • absztyfikant Re: Vickulec nie jest kobieta! 25.03.08, 23:51
                                siedzac bez majtek i obgryzajac paznokcie u nog widzisz prawde
                                inaczej niz
                                caly swiat.

widze,ze tu same pedzie
                                Data: 21.04.07, 17:12

no,no kto by pomyslal,ze tu tyle goracych chlopow,palajacych
                                miloscia do siebie.
                                ,to juz chyba z zalu,ze nie mieszkacie na tej samej klatce
                                schodowej
                                a to pech.no coz biednemu chlopcy to zawsze wiatr w oczy
                                wieje,szczegolnie jak
                                "you can't get no.. satisfaction"
                                • sz0k znowu mi przez was kapo siwa wywali wątek :-)) n/t 25.03.08, 23:56

• marouder.eu Siwa pewnie juz tu nie zajrzy 25.03.08, 23:58
                                    Po co?
                                    Pies z kulawa noga tu z nowych nie trafi.
                • vicky17 Re: Sam ze wstydem odejdz klamco! 25.03.08, 23:36
                  marouder.eu napisał:

> Dlaczego Okraglakowie, a miedzy nimi konserwa sz0k musza klamac?
                  > (pytanie retoryczne)

ty sobie nie wycieraj swojej parszywej mordy naszymi nickami,bo najwiekszym i
                  najbardziej smierdzacym trolem i kablem to jestes ty na polecenie waszej grupy.
                  cuchniesz na kilometr donosicielstwem,umizgujesz sie do admilicji i latasz po
                  forach zbijajac niewygodnych tobie.. fuj smierdzielu. klamstwa to twoj chleb
                  powszedni podobnie jak kablowanie i trolowanie.zal ci bylo,ze mamy nasze
                  fora,gdzie ludziom sie udawalo rozmawiac..nie zasnales poki nas nie wykonczyles
                  ty i ten kabel z krzywymi rogami na polecenie cmoka i reszty tego waszego domu
                  wariatow .. sratytaty te twoje falszywe lkania,rzadko kiedy mozna spotkac taka
                  falszywa lajze jak ty oblepiajaca kazdy nick,z ktorym sie nie zgadzasz. FUJ lajzo
                  • absztyfikant Re: Sam ze wstydem odejdz klamco! 25.03.08, 23:40
                    To ja was wykonczylem...
                  • ariadna-enta Re: Sam ze wstydem odejdz klamco! 25.03.08, 23:40
                    rachelka spokojnie
                    weż głęboki oddech i policz do 10
                    nerwy ci wysiadają.))
                    • absztyfikant Ciotka ma niezle odloty 25.03.08, 23:41
                      Jej sfora ja opuscila. No kto jej zostal?smile))))
                  • marouder.eu Spadaj wariatko!/nt 25.03.08, 23:41

• dana33 Re: Sam ze wstydem odejdz klamco! 26.03.08, 08:05
                    smich od samego rana, rochellino..... smile)))
                    ales otworzyla paszczeke i polecialo.... smile)))
                    wydrukuje to i powiesze w ramce na scianie... smile)))
                    co ja ci ide powiedziec, rochellino ty maja.... wychowanie dostalas
                    napewno na dworze francuskim... smile))
                    najbardziej to mnie ubawilo zdanko " nasze fora,gdzie ludziom sie
                    udawalo rozmawiac..".... taka kupa ludzi tam byla, ktorym sie udalo
                    rozmawiac, ze nawet nas wpisalas tam bez naszej wiedzy i pozwolenia,
                    zeby troche poprawic statystyki twoje.... bez nas to ilu "ludzi" tam
                    bylo? 10? smile)))))
                    jestes patologiczna klamczucha, rochellino.... o twoim jezyku
                    rynsztokowym to juz nawet nie wspomne, bo przeciez kazdy moze
                    przeczytac.... idz poprodukuj sie troche na twoim zieleniaku...
                    ostatnio widze, ze jarzynki w trudnosciach tematycznych... smile))) ale
                    nicha... mozesz przejsc na rybki i inne jajeczka... smile)))
                    w sumie, rochellino, to ty bidula jestes straaaaaaaszna.... tak bys
                    chciala uznania i podziwu, a tu gur niszt mit gur niszt mit
                    farfalach...
                    ale zdjecia ze stolu wielkanocnego ladne? ile ci placa miesiecznie
                    za hauskeeping? smile))))
          • vicky17 Re: naczelni donosiciele i cenzorzy 25.03.08, 23:28
            sz0k napisał:

> łkają, że ich zbanowali.
            > No bo się zaraz normalnie wzruszę smile)))
            >

smile) ja tez. moze za nich bedziemy zakladac watki w imie starej kablowatej
            przyjazni,skoro ja moge wszedzie watki zakladac i wszedzie pisacsmile. wiadomo o co
            tu chodzi-wywalic konkurencje,ktora mysli inaczej niz tuba33 i jej wszelkie
            glosne przydupaski. robi sie naloty grupowe na cudze fora,lka do szalenstwa do
            kolesiow az sie ich tak zmeczy,ze kolesie wywalaja kazdego za nicsmile ja osobiscie
            sie ciesze,bo sadze,ze juz niedlugo zamkna po kolei kazde forum,ktore tak czy
            tak jest juz tak spacyfikowane jak dom dla oblakanych. kazdy kazdego juz obraza
            dowolnym wpisem,wiec tak czy tak leci sie po calosci za dowolne teksty..czego
            przykladem byly moje watki nie lamiace niczego,oprocz kwasnego humorka szpicli z
            admilicji.te baby maja fiola,razem z cala grupka erzatcka..klik klik klik klik
            • ariadna-enta Re: naczelni donosiciele i cenzorzy 25.03.08, 23:33
              sama rachelka donosisz i klikasz w kosze,aż miło
              więc nie rozumiem tego przydługiego wpisu i stosowanie
              odpowiedzialnośći zbiorowej
              np ja nie łkam admninkom, na priva ,nie domagam się zabanowania
              cudzego nicka, nie donoszę,raz klikłam w kosz do czego się od razu
              przyznałam,a tez mam bana.
              • marouder.eu Moje wlasne zrodla w administracji mi doniosly.. 25.03.08, 23:36
                ...ze Vickulec pisywala od 20-30 maili dziennie z donosami na rozne osoby, ich
                watki i postysmile
                Czynila tak od dawna.
                • vicky17 Re: Moje wlasne zrodla w administracji mi doniosl 25.03.08, 23:38
                  marouder.eu napisał:

> ...ze Vickulec pisywala od 20-30 maili dziennie z donosami na rozne osoby, ich
                  > watki i postysmile
                  > Czynila tak od dawna.

40-50..masz zle informacje,a czynilam tak dzien w dzien od 5 lat klamco ubecki.
                  • marouder.eu Nie glupiatko, 20 w porywach do 30 maili.. 25.03.08, 23:39
                    ...z linkami do watkow i poszcegolnych postow. Nawet Huga towja dzialalnosc
                    dotknela, bo nie spodobala ci sie kasata ktoregos z twoich watkow.
                    • vicky17 Re: Nie glupiatko, 20 w porywach do 30 maili.. 25.03.08, 23:43
                      marouder.eu napisał:

> ...z linkami do watkow i poszcegolnych postow. Nawet Huga towja dzialalnosc
                      > dotknela, bo nie spodobala ci sie kasata ktoregos z twoich watkow.

jak mowie klamiesz az dymisz bo dziennie wyrabialam 40-50 od lat,wiec nie bujaj
                      jak stary kundel. zreszta donosilam rowniez na siebie i dlatego zamnknieto mi
                      fora,blog,wasz blog i zegarynke na rogu wsi podkrakowskiej przez co taki kundel
                      jak ty nie bardzo wie kiedy ma leciec do wyra.
                • vicky17 zreszta zapytamy sie moze na moderacji 25.03.08, 23:45
                  kto udziela maruderowi informacji o tym co inni pisza do moderatow,bo o ile mi
                  wiadomo ci nie powinii sie dzielic informacjami,ktore sa pisane do nich..smile
                  • marouder.eu O! Jak to latwo wywolac odruch kablarski u Vicka:) 25.03.08, 23:48
                    To juz na maila nie napiszesz Vickulec?

vicky17 napisała:

> kto udziela maruderowi informacji o tym co inni pisza do moderatow,bo o ile mi
                    > wiadomo ci nie powinii sie dzielic informacjami,ktore sa pisane do nich..smile
                    • absztyfikant Re: O! Jak to latwo wywolac odruch kablarski u Vi 25.03.08, 23:52
                      siedzac bez majtek i obgryzajac paznokcie u nog widzisz prawde
                      inaczej niz
                      caly swiat.

widze,ze tu same pedzie
                      Data: 21.04.07, 17:12

no,no kto by pomyslal,ze tu tyle goracych chlopow,palajacych
                      miloscia do siebie.
                      ,to juz chyba z zalu,ze nie mieszkacie na tej samej klatce
                      schodowej
                      a to pech.no coz biednemu chlopcy to zawsze wiatr w oczy
                      wieje,szczegolnie jak
                      "you can't get no.. satisfaction"
                      • marouder.eu Prawda? Piekny przyklad... 25.03.08, 23:55
                        ...dla takich wlasnie m.in postow Vickulca, zwacego sie podowczas
                        i-love2-bike/sky zsyla sie tematyke bliskowschodnia na forum zsypowe.

absztyfikant napisał:

> Autor: i-love-2-bike
                        > siedzac bez majtek i obgryzajac paznokcie u nog widzisz prawde
                        > inaczej niz
                        > caly swiat.
                        >
                        >
                        > widze,ze tu same pedzie
                        > Autor: i-love-2-bike
                        > Data: 21.04.07, 17:12
                        >
                        > no,no kto by pomyslal,ze tu tyle goracych chlopow,palajacych
                        > miloscia do siebie.
                        > ,to juz chyba z zalu,ze nie mieszkacie na tej samej klatce
                        > schodowej
                        > a to pech.no coz biednemu chlopcy to zawsze wiatr w oczy
                        > wieje,szczegolnie jak
                        > "you can't get no.. satisfaction"
                        >
                        • absztyfikant dawno temu na FS - z mojego archiwum :-) 25.03.08, 23:57
                          • czego boi sie eretz
                          i-love-2-bike 04.07.07, 14:46 + odpowiedz

czytajac rozne wasze wypowiedzi i bedac swiadkiem wczorajszych napadow furii
                          swory dany dochodze do jednego wniosku:eretz zachowuje sie tak samo jak byli
                          komunisci,ktorzy dlawili najmniejsze przejawy krytyki ich chorej ideologii i
                          takimi samymi metodami zwalczali kazda opozycje. z paru tysiecy forow jakie ma
                          GW wlasnie nasze jest pod lupa tylko dlatego,ze mamy slowo 'zyd' w tytule i ze
                          znajomi dany probowali chamskimi metodami wlezc tu i nas rozrobic od samego
                          poczatku, a poniewaz sie nie dalismy wiec wyja do kolezkow z administracji by
                          nas 'ograniczyli' bo obrazamy ich swietosc---eretz---. eretz kojarzy mi sie z
                          jakims przedziwnym bozkiem z czarnego ladu,do ktorego wszycy sie modla w
                          narkotycznym transie,a podczas modlow (zawsze wspolnych) wypada zlozyc jakies
                          ofiary w podziece bozkom za opieke.
                          nikt z nas ,ktorzy zyja w roznych panstwach nie widzial podobnego
                          balwochwalstwa w stosunku do kawalka jakiejs ziemi,na ktorej innym przyszlo
                          zyc. w dziesiejszym swiecie ludzie w wielu wypadkach mieszkaja w roznych
                          pantwach,gdzie stosunkowo latwo sie adaptuja i nie traktuja miejsca
                          zamieszkania jak ksiegi dopustu bozej laski do egzystencji na ziemi.
                          ich religia,zwyczaje i sredniowiecznie poglady na temat swego panstwa
                          przypominaja sredniowieczne obyczaje i rytualy,gdzie niepokornych palono na
                          stosach a niesubordynowanycm rozciagano kosci przy fanatycznycm wyciu innych.
                          jak sie czyta te propagandowe bzdety jakimi nafaszerowane jest to ich cale
                          pozal sie panie boze forum,to zupelnie jakby sie otwieralo jakas knige
                          towarzysza lenina i czytalo....ustepy brodzkie...tyle,ze raczej w doslownym
                          tego slowa znaczeniu.
                          indoktrynacja to grozna rzecz bo widac mozna zaprogramowac cale masy
                          ludzkie,ktore na zasadzie bezwolnego automatu jedyne co robia to powielaja
                          falsz i domagaja sie absolutnego posluszenstwa wobec zarzadzajacego automatem.
                          • vicky17 te jelen absztyf i marudny 26.03.08, 04:31
                            uwazajcie bo swoje gacie nam tu pokazecie a bedzie to cos
                            fascynujacego..faktycznie ty i marudny kolekcjonujecie motyle,ale jedyne co
                            zbieracie to kurz z podlogi. serdecznie wspolczuje takiemu VIP jak ty absztyf,ze
                            siegnales dna i lizesz juz co spadlo i zostalo niesprzatniete.to musi byc
                            ciekawe zycie takie kolekcjonowanie wszystkiego czego ty dotknac nie mozesz bos
                            za maly na tosmile
                            bujaj sie kapusiu razem z ta marudna scierka..bo jak widac wesole jest zycie
                            kapusia bolka z przetraconymi rogami.
                            zapisz to koniecznie..a ja przynajmniej zasypiam w blogiej swiadomosci,ze twoje
                            wypoty mam w d......pie.
                            • dana33 Re: te jelen absztyf i marudny 26.03.08, 08:17
                              rochellina ty maja...... musze przyznac bez bicia, ze mnie
                              fascynujesz.... zastanawiam sie, skad masz takie zdolnosci, zeby w
                              post o 10 linijkach wsadzic 7 wulgarnych wyrazen jak:
                              uwazajcie bo swoje gacie
                              zbieracie to kurz z podlogi
                              lizesz juz co spadlo
                              bujaj sie kapusiu
                              marudna scierka
                              zycie kapusia bolka z przetraconymi rogami.
                              twoje wypoty mam w d......pie.

czyli praktycznie kazde zdanie to wulgarnosc par excellence....
                              zdolna bestia jestes... smile)))
                              • ariadna-enta Re: te jelen absztyf i marudny 26.03.08, 16:39
                                te powiedzonka i rynsztokowy język rachelki
                                trzeba zachować dla potomnych .)))
                            • absztyfikant Re: te jelen absztyf i marudny 26.03.08, 16:45
                              Coz za elokwencja i ten niepodrabialny styl, styl, styl!!!!!
        • dana33 Re: Bliski Wschod to zsyp z forum Swiat... 25.03.08, 22:59
          nie rozumiem, dlaczego was zabanowali... smile)))
          ze mnie zabanowali na amen na bw, to jasne.... forum bliski wschod
          jest dla arabow i innych anty... zydzi maja wstep wzbroniony, a
          israelczycy to nawet kropki tam postawic nie moga... smile)))
          bliski wschod jest czysty etnicznie... smile)))
    • polski_francuz Jedynym prawdziwym 25.03.08, 22:45
      tematem rozniacym ludzi na roznych forach GW jest Bliski Wschod.

Jak to sie stalo, ze wyrzucono z Polski Zydow w 1968 roku? Czy z Arabami da sie
      wspolzyc? Dlaczego Zydzi sie nie integruja? A dlaczego sie nie integruja
      Arabowie? Czy Izrael miluje pokoj...

Sam widzisz ile jest tematow jatrzacych ludzi. Polacy rozumieja Zydow, Zydzi
      rozumieja Arabow,...w konsekwencji rozumiemy co trzeba i trzeba sie wypowiedziec.

A co do zrodel powstania FBW to maruda ma racje.

PF
      • absztyfikant Ma racje 25.03.08, 22:48
        Najpierw bylismy wszyscy na FS. Bylo zle. Nasza syjonistyczna grupa zaczela
        bojkotowac FS, a potem zalozylismy Erec. Potem administracja otworzyla BW.
    • jaceq Re: Forum Bliski Wschód 25.03.08, 22:50
      sz0k napisał:

> Dlaczego akurat tematyka blisko-wschodnia znalazła aż tak wielkie uznanie

Też mnie to zastanawiało. Można odnieść wrażenie, że tzw. Bliski Wschód istotnie
      jest pępkiem świata, że jak tam ktoś puści bąka, a w Patagonii - od razu
      tornado. Wyjaśnienie Maroudera wydaje mi się logiczne: przedtem, jak człowiek
      chciał sobie obrazić cesarza Burkina Faso na "świecie" to nie mógł, bo zanim
      kliknął "refresz", to wątek spadał 3 strony w dół, przywalony zwałami
      korespondencji wymienianej przez polskich Żydów z polskimi Arabami. Potem
      zrobili ten Bliski Wschód (żeby ktoś mógł w ogóle odnotować np. moją wypowiedź o
      cesarzu Burkina Faso na "świecie"), ale gie. to dało, bo teraz "Bliskie Wschody"
      są dwa: jeden się nazywa "Bliski Wschód", a drugi - "Świat".
      Jeszcze jakieś lokalne Bliskie Wschody się trafiają na Kraju, Wiadomościach,
      (ale są w miarę pacyfikowane przez armie giwich), gdzie indziej, a nawet tu.
    • sz0k konkludując posty jacqa i p_f 25.03.08, 22:59
      Na forach GWna szczególną popularnością cieszą się tematy blisko-wschodnie,
      dlatego trzeba było je równie szczególnie wyróżnić i skonsolidować (ze względu
      na ilość) na odrębnym forum. OK.

Dlaczego w takim razie akurat ta tematyka ma akurat na forach GW tak dużą
      popularność? Oddzielne fora (szczególnie wyróżnione) Daleki Wschód, Dziki
      Zachód, Ameryka Łacińska, etc. nie powstały.
      • jaceq Re: konkludując posty jacqa i p_f 25.03.08, 23:20
        sz0k napisał:

> Dlaczego w takim razie akurat ta tematyka ma akurat na forach GW tak dużą
        > popularność? Oddzielne fora (szczególnie wyróżnione) Daleki Wschód, Dziki
        > Zachód, Ameryka Łacińska, etc. nie powstały.

Dlaczego (w sensie dogmatycznym) to nie wiem, ale sądzę, że to jest ta sama
        przyczyna, dla której na GW ludziska na wątku o Falklandach-Malwinach już po
        sześciu wpisach nawiązują do Jom Kipur, Marca, Holokaustu i Mosze Dajana albo
        innego Arafata. Może odruch warunkowy? W końcu tak Holokaust jak i Marzec to
        tematyka (na portalu Ogóry) jak najbardziej bliskowschodnia.
        • hasz0 ___________________Mam inną teorię________________ 26.03.08, 08:40
          Wszelkie ruchy antypaństwowe były i są sterowane przez KGB.
          KGB nadal rządzi Rosją (wszyscy 1-sekr i prezydenci byli z KGB)
          a Miedwiediew jest kamuflażem dla "świata demokracji".

Trudno uwierzyc by przodkowie redaktorow z Gazety Wyborczej służyli
          Moskwie za darmo.

Rodzinki KPP nie zajmowali sie w Polsce jedynie pisaniem limerykow
          na cześć Stalina. Od tego mieli laureatów Nobla.

Polaków łączyła wiaraw upadek komunizmu i na ten moment czekali!
          Ale nie dzieci KPP - oni w to po prostu nie wierzyli -

To wywtorzyło ten galimatias pojęciowy - który tu demsakuję...
          Ten potworny odwrót od znaczeń słów:

Bolszewia
          Komuna
          Patriotyzm
          Polska, której wstydzą się idole młodzieży za granicą
          Te 100 zło Sikorskeigo na tacę...
          Te kpiny z prezydenta w obecności szefa MSZ Ukrainy i mediów
          zagranicznych przez szefa dyplomacji Polski...

Taki afront męża ale czy stanu czy stanika pełnego mleka polskiego?

Dla "postępowego" salonu nadwiślańskiego heroizm, patriotyzm to
          faszyzm albo nazizm i terrozryzm!

Patriotyzm,heroizm, tożsamość, wierność złożonej
          przysiędze ,bohaterstwo -Katyń - to wszystko dla postępowców
          zalatywało naftaliną zaścianka, ciemnogrodu, "moherem i bydłem"
          stosując terminologię prof.Bartoszewskiego.

Ile razy padało w polskich szkołach na lekcji historii pytanie
          o "Katyń" czerwoni salonowi nauczyciele ze strachu, ze złości albo
          zbywali to pytanie o Katyń milczeniem albo co butniejsi zatwardziali
          kłamcy, łgali ,że to robota Niemców.

Dziś robią to samo w mediach.
          Ale prawdziwi Polacy
          tak tu wyśmiewani i wyszydzani
          latami nosili tę prawdę w swoich sercach, bo ich rodzice w
          przeciwieństwie od rodziców z KPP uczyli ich szacunku do prawdy
          i włąściwego znaczenia słów.

Te n dzisiejszy świat mediów...

Czy to nie rozlana rewolucja na cały świat?

Czy naprawdę wyłapano wszystkich agentów w Polsce, w Europie,
          na świecie?

Zwizek radziecki się rozsypał...
          ale czy ze Zwiazku Radzieckiego nie rozsypali sie agenci
          na cały swiat?
          Czy nie prowadza działalnosci gospodarczej

(pierjestrojka) tak jak w RP III?

według wskazowek z Moskwy?

Kto grał na Helu w golfa czy tenisa?

Tysiacami przybywaja przesiedleń roznej narodowosci z Moskwy do
          Europy i Ameryki. W Niemczech otrzymuja oni nawet
          panstwowa pomoc finansowa na rozpoczecie dzialalnosci...
          czy tylko gospodarczej?

Te 10 lat rzadów i sukcesy Ałganowa...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka