sz0k 25.03.08, 22:34 Dlaczego akurat tematyka blisko-wschodnia znalazła aż tak wielkie uznanie wśród administracji portalu Gazeta.pl, że w/w forum znajduje się na stronie głównej forów z kategorii "Aktualności i Media"??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marouder.eu Bliski Wschod to zsyp z forum Swiat... 25.03.08, 22:38 ...ja tam nie moge nawet na posty odpowiedziec, nie tylko zalozyc watku. Ciekawszym jeszcze forum w dziale Aktualnosci i Media jest forum Pogoda o oszalamiajacej liczbie wpisow 296 Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k To po co "dublować" fora? 25.03.08, 22:43 Chyba, że Bliski Wschód do świata nie należy. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Sam pamietam, jak Kropka usuwala.. 25.03.08, 22:50 ...na forum BW watki o Pakistanie a nawet o Wegrzech) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Bliski Wschod to zsyp z forum Swiat... 25.03.08, 22:44 Mnie tez zabanowaly. Nie moga zalozyc nowego watku, ani odpowiedziec tam. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Bliski Wschod to zsyp z forum Swiat... 25.03.08, 22:44 na BW też ani wątki załozyć,ani pisać nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k naczelni donosiciele i cenzorzy 25.03.08, 22:54 łkają, że ich zbanowali. No bo się zaraz normalnie wzruszę ))) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Ales ty glupi, no po prostu sz0k:( 25.03.08, 22:58 Cala konserwa tak ma, czy tylko dla ciebie Bog byl nielaskaw? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Sam ze wstydem odejdz klamco! 25.03.08, 23:07 Dlaczego Okraglakowie, a miedzy nimi konserwa sz0k musza klamac? (pytanie retoryczne) Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k maruder ty nie marudź 25.03.08, 23:15 Tylko konkretami wal. Gdzie, kiedy, co? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu A o! To pies?! 25.03.08, 23:25 Klamiesz o Ariadnie jak zbuk udajacy swieze jaje! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=77423041&a=77424057 Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: A o! To pies?! 25.03.08, 23:36 Przecież sama się w jakimś wątku przyznawała, że klikała i była nawet z tego dumna. Co z ciebie za pies opiekuńczy co się tak kiepsko orientuje, chyba że na łańcuchu cię tylko trzymają. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Raz, czy dwa moze kliknela. Nie obrazaj qtafonie.. 25.03.08, 23:38 ..kobiety. Obrazaj Vickulca, ktory slal do 30 maili dziennie z donosami. Czynila tak od dawna, ba chwalila sie tym. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k damski bokser występujący w roli szlachetnego 25.03.08, 23:42 obrońcy cnoty białogłowy )) To chyba nawet lepsze od łkania donosiciela nad tym, że go wycinają. Ty maruder naprawdę zabawny pajac jesteś ))) Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: damski bokser występujący w roli szlachetnego 25.03.08, 23:43 sz0k napisał: > obrońcy cnoty białogłowy )) To chyba nawet lepsze od łkania donosiciela nad > tym, że go wycinają. Ty maruder naprawdę zabawny pajac jesteś ))) > nie tyle zabwny ile kundlowato smierdzacy,podobnie do jego podwachiwania od lat tego co mnie dotyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu No sam przeczytaj, co toto pisze? 25.03.08, 23:45 Tak wyraza sie kobieta?) vicky17 napisała: > nie tyle zabwny ile kundlowato smierdzacy,podobnie do jego podwachiwania od lat > tego co mnie dotyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: No sam przeczytaj, co toto pisze? 25.03.08, 23:48 to nawet zabawne czytać jak z nerwów wychodzi darmowa rozrywka.)) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: damski bokser występujący w roli szlachetnego 25.03.08, 23:44 Co ty chcesz od Maroudera? Na pewno nie jest mizoginem. Znam go od lat. Normalny do bolu. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Vickulec nie jest kobieta! 25.03.08, 23:44 Takich kobiet nie produkuja! Spotkales sz0k cus chocby w przyblizeniu odpowiadajacego Vickulcowi w realu? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Vickulec nie jest kobieta! 25.03.08, 23:45 a ty pogubiles co nieco od siedzenia..to widac Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Vickulec nie jest kobieta! 25.03.08, 23:48 ..................................... Re: Uwaga dyskutujecie z kims ........ Autor: i-love-2-bike Data: 26.08.06, 22:10 spie####j onanisto,kup sobie lustro aby sie wyzyc,a nie przylaz na cudze watki,bo nikt z toba rozmawiac plugawcze nie bedzie. won Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Vickulec nie jest kobieta! 25.03.08, 23:51 Autor: i-love-2-bike siedzac bez majtek i obgryzajac paznokcie u nog widzisz prawde inaczej niz caly swiat. widze,ze tu same pedzie Autor: i-love-2-bike Data: 21.04.07, 17:12 no,no kto by pomyslal,ze tu tyle goracych chlopow,palajacych miloscia do siebie. ,to juz chyba z zalu,ze nie mieszkacie na tej samej klatce schodowej a to pech.no coz biednemu chlopcy to zawsze wiatr w oczy wieje,szczegolnie jak "you can't get no.. satisfaction" Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Siwa pewnie juz tu nie zajrzy 25.03.08, 23:58 Po co? Pies z kulawa noga tu z nowych nie trafi. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Sam ze wstydem odejdz klamco! 25.03.08, 23:36 marouder.eu napisał: > Dlaczego Okraglakowie, a miedzy nimi konserwa sz0k musza klamac? > (pytanie retoryczne) ty sobie nie wycieraj swojej parszywej mordy naszymi nickami,bo najwiekszym i najbardziej smierdzacym trolem i kablem to jestes ty na polecenie waszej grupy. cuchniesz na kilometr donosicielstwem,umizgujesz sie do admilicji i latasz po forach zbijajac niewygodnych tobie.. fuj smierdzielu. klamstwa to twoj chleb powszedni podobnie jak kablowanie i trolowanie.zal ci bylo,ze mamy nasze fora,gdzie ludziom sie udawalo rozmawiac..nie zasnales poki nas nie wykonczyles ty i ten kabel z krzywymi rogami na polecenie cmoka i reszty tego waszego domu wariatow .. sratytaty te twoje falszywe lkania,rzadko kiedy mozna spotkac taka falszywa lajze jak ty oblepiajaca kazdy nick,z ktorym sie nie zgadzasz. FUJ lajzo Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Sam ze wstydem odejdz klamco! 25.03.08, 23:40 To ja was wykonczylem... Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Sam ze wstydem odejdz klamco! 25.03.08, 23:40 rachelka spokojnie weż głęboki oddech i policz do 10 nerwy ci wysiadają.)) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Ciotka ma niezle odloty 25.03.08, 23:41 Jej sfora ja opuscila. No kto jej zostal?)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Sam ze wstydem odejdz klamco! 26.03.08, 08:05 smich od samego rana, rochellino..... ))) ales otworzyla paszczeke i polecialo.... ))) wydrukuje to i powiesze w ramce na scianie... ))) co ja ci ide powiedziec, rochellino ty maja.... wychowanie dostalas napewno na dworze francuskim... )) najbardziej to mnie ubawilo zdanko " nasze fora,gdzie ludziom sie udawalo rozmawiac..".... taka kupa ludzi tam byla, ktorym sie udalo rozmawiac, ze nawet nas wpisalas tam bez naszej wiedzy i pozwolenia, zeby troche poprawic statystyki twoje.... bez nas to ilu "ludzi" tam bylo? 10? ))))) jestes patologiczna klamczucha, rochellino.... o twoim jezyku rynsztokowym to juz nawet nie wspomne, bo przeciez kazdy moze przeczytac.... idz poprodukuj sie troche na twoim zieleniaku... ostatnio widze, ze jarzynki w trudnosciach tematycznych... ))) ale nicha... mozesz przejsc na rybki i inne jajeczka... ))) w sumie, rochellino, to ty bidula jestes straaaaaaaszna.... tak bys chciala uznania i podziwu, a tu gur niszt mit gur niszt mit farfalach... ale zdjecia ze stolu wielkanocnego ladne? ile ci placa miesiecznie za hauskeeping? )))) Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: naczelni donosiciele i cenzorzy 25.03.08, 23:28 sz0k napisał: > łkają, że ich zbanowali. > No bo się zaraz normalnie wzruszę ))) > ) ja tez. moze za nich bedziemy zakladac watki w imie starej kablowatej przyjazni,skoro ja moge wszedzie watki zakladac i wszedzie pisac. wiadomo o co tu chodzi-wywalic konkurencje,ktora mysli inaczej niz tuba33 i jej wszelkie glosne przydupaski. robi sie naloty grupowe na cudze fora,lka do szalenstwa do kolesiow az sie ich tak zmeczy,ze kolesie wywalaja kazdego za nic ja osobiscie sie ciesze,bo sadze,ze juz niedlugo zamkna po kolei kazde forum,ktore tak czy tak jest juz tak spacyfikowane jak dom dla oblakanych. kazdy kazdego juz obraza dowolnym wpisem,wiec tak czy tak leci sie po calosci za dowolne teksty..czego przykladem byly moje watki nie lamiace niczego,oprocz kwasnego humorka szpicli z admilicji.te baby maja fiola,razem z cala grupka erzatcka..klik klik klik klik Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: naczelni donosiciele i cenzorzy 25.03.08, 23:33 sama rachelka donosisz i klikasz w kosze,aż miło więc nie rozumiem tego przydługiego wpisu i stosowanie odpowiedzialnośći zbiorowej np ja nie łkam admninkom, na priva ,nie domagam się zabanowania cudzego nicka, nie donoszę,raz klikłam w kosz do czego się od razu przyznałam,a tez mam bana. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Moje wlasne zrodla w administracji mi doniosly.. 25.03.08, 23:36 ...ze Vickulec pisywala od 20-30 maili dziennie z donosami na rozne osoby, ich watki i posty Czynila tak od dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Moje wlasne zrodla w administracji mi doniosl 25.03.08, 23:38 marouder.eu napisał: > ...ze Vickulec pisywala od 20-30 maili dziennie z donosami na rozne osoby, ich > watki i posty > Czynila tak od dawna. 40-50..masz zle informacje,a czynilam tak dzien w dzien od 5 lat klamco ubecki. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Nie glupiatko, 20 w porywach do 30 maili.. 25.03.08, 23:39 ...z linkami do watkow i poszcegolnych postow. Nawet Huga towja dzialalnosc dotknela, bo nie spodobala ci sie kasata ktoregos z twoich watkow. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Nie glupiatko, 20 w porywach do 30 maili.. 25.03.08, 23:43 marouder.eu napisał: > ...z linkami do watkow i poszcegolnych postow. Nawet Huga towja dzialalnosc > dotknela, bo nie spodobala ci sie kasata ktoregos z twoich watkow. jak mowie klamiesz az dymisz bo dziennie wyrabialam 40-50 od lat,wiec nie bujaj jak stary kundel. zreszta donosilam rowniez na siebie i dlatego zamnknieto mi fora,blog,wasz blog i zegarynke na rogu wsi podkrakowskiej przez co taki kundel jak ty nie bardzo wie kiedy ma leciec do wyra. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 zreszta zapytamy sie moze na moderacji 25.03.08, 23:45 kto udziela maruderowi informacji o tym co inni pisza do moderatow,bo o ile mi wiadomo ci nie powinii sie dzielic informacjami,ktore sa pisane do nich.. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu O! Jak to latwo wywolac odruch kablarski u Vicka:) 25.03.08, 23:48 To juz na maila nie napiszesz Vickulec? vicky17 napisała: > kto udziela maruderowi informacji o tym co inni pisza do moderatow,bo o ile mi > wiadomo ci nie powinii sie dzielic informacjami,ktore sa pisane do nich.. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: O! Jak to latwo wywolac odruch kablarski u Vi 25.03.08, 23:52 Autor: i-love-2-bike siedzac bez majtek i obgryzajac paznokcie u nog widzisz prawde inaczej niz caly swiat. widze,ze tu same pedzie Autor: i-love-2-bike Data: 21.04.07, 17:12 no,no kto by pomyslal,ze tu tyle goracych chlopow,palajacych miloscia do siebie. ,to juz chyba z zalu,ze nie mieszkacie na tej samej klatce schodowej a to pech.no coz biednemu chlopcy to zawsze wiatr w oczy wieje,szczegolnie jak "you can't get no.. satisfaction" Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Prawda? Piekny przyklad... 25.03.08, 23:55 ...dla takich wlasnie m.in postow Vickulca, zwacego sie podowczas i-love2-bike/sky zsyla sie tematyke bliskowschodnia na forum zsypowe. absztyfikant napisał: > Autor: i-love-2-bike > siedzac bez majtek i obgryzajac paznokcie u nog widzisz prawde > inaczej niz > caly swiat. > > > widze,ze tu same pedzie > Autor: i-love-2-bike > Data: 21.04.07, 17:12 > > no,no kto by pomyslal,ze tu tyle goracych chlopow,palajacych > miloscia do siebie. > ,to juz chyba z zalu,ze nie mieszkacie na tej samej klatce > schodowej > a to pech.no coz biednemu chlopcy to zawsze wiatr w oczy > wieje,szczegolnie jak > "you can't get no.. satisfaction" > Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant dawno temu na FS - z mojego archiwum :-) 25.03.08, 23:57 • czego boi sie eretz i-love-2-bike 04.07.07, 14:46 + odpowiedz czytajac rozne wasze wypowiedzi i bedac swiadkiem wczorajszych napadow furii swory dany dochodze do jednego wniosku:eretz zachowuje sie tak samo jak byli komunisci,ktorzy dlawili najmniejsze przejawy krytyki ich chorej ideologii i takimi samymi metodami zwalczali kazda opozycje. z paru tysiecy forow jakie ma GW wlasnie nasze jest pod lupa tylko dlatego,ze mamy slowo 'zyd' w tytule i ze znajomi dany probowali chamskimi metodami wlezc tu i nas rozrobic od samego poczatku, a poniewaz sie nie dalismy wiec wyja do kolezkow z administracji by nas 'ograniczyli' bo obrazamy ich swietosc---eretz---. eretz kojarzy mi sie z jakims przedziwnym bozkiem z czarnego ladu,do ktorego wszycy sie modla w narkotycznym transie,a podczas modlow (zawsze wspolnych) wypada zlozyc jakies ofiary w podziece bozkom za opieke. nikt z nas ,ktorzy zyja w roznych panstwach nie widzial podobnego balwochwalstwa w stosunku do kawalka jakiejs ziemi,na ktorej innym przyszlo zyc. w dziesiejszym swiecie ludzie w wielu wypadkach mieszkaja w roznych pantwach,gdzie stosunkowo latwo sie adaptuja i nie traktuja miejsca zamieszkania jak ksiegi dopustu bozej laski do egzystencji na ziemi. ich religia,zwyczaje i sredniowiecznie poglady na temat swego panstwa przypominaja sredniowieczne obyczaje i rytualy,gdzie niepokornych palono na stosach a niesubordynowanycm rozciagano kosci przy fanatycznycm wyciu innych. jak sie czyta te propagandowe bzdety jakimi nafaszerowane jest to ich cale pozal sie panie boze forum,to zupelnie jakby sie otwieralo jakas knige towarzysza lenina i czytalo....ustepy brodzkie...tyle,ze raczej w doslownym tego slowa znaczeniu. indoktrynacja to grozna rzecz bo widac mozna zaprogramowac cale masy ludzkie,ktore na zasadzie bezwolnego automatu jedyne co robia to powielaja falsz i domagaja sie absolutnego posluszenstwa wobec zarzadzajacego automatem. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 te jelen absztyf i marudny 26.03.08, 04:31 uwazajcie bo swoje gacie nam tu pokazecie a bedzie to cos fascynujacego..faktycznie ty i marudny kolekcjonujecie motyle,ale jedyne co zbieracie to kurz z podlogi. serdecznie wspolczuje takiemu VIP jak ty absztyf,ze siegnales dna i lizesz juz co spadlo i zostalo niesprzatniete.to musi byc ciekawe zycie takie kolekcjonowanie wszystkiego czego ty dotknac nie mozesz bos za maly na to bujaj sie kapusiu razem z ta marudna scierka..bo jak widac wesole jest zycie kapusia bolka z przetraconymi rogami. zapisz to koniecznie..a ja przynajmniej zasypiam w blogiej swiadomosci,ze twoje wypoty mam w d......pie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: te jelen absztyf i marudny 26.03.08, 08:17 rochellina ty maja...... musze przyznac bez bicia, ze mnie fascynujesz.... zastanawiam sie, skad masz takie zdolnosci, zeby w post o 10 linijkach wsadzic 7 wulgarnych wyrazen jak: uwazajcie bo swoje gacie zbieracie to kurz z podlogi lizesz juz co spadlo bujaj sie kapusiu marudna scierka zycie kapusia bolka z przetraconymi rogami. twoje wypoty mam w d......pie. czyli praktycznie kazde zdanie to wulgarnosc par excellence.... zdolna bestia jestes... ))) Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: te jelen absztyf i marudny 26.03.08, 16:39 te powiedzonka i rynsztokowy język rachelki trzeba zachować dla potomnych .))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: te jelen absztyf i marudny 26.03.08, 16:45 Coz za elokwencja i ten niepodrabialny styl, styl, styl!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Bliski Wschod to zsyp z forum Swiat... 25.03.08, 22:59 nie rozumiem, dlaczego was zabanowali... ))) ze mnie zabanowali na amen na bw, to jasne.... forum bliski wschod jest dla arabow i innych anty... zydzi maja wstep wzbroniony, a israelczycy to nawet kropki tam postawic nie moga... ))) bliski wschod jest czysty etnicznie... ))) Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Jedynym prawdziwym 25.03.08, 22:45 tematem rozniacym ludzi na roznych forach GW jest Bliski Wschod. Jak to sie stalo, ze wyrzucono z Polski Zydow w 1968 roku? Czy z Arabami da sie wspolzyc? Dlaczego Zydzi sie nie integruja? A dlaczego sie nie integruja Arabowie? Czy Izrael miluje pokoj... Sam widzisz ile jest tematow jatrzacych ludzi. Polacy rozumieja Zydow, Zydzi rozumieja Arabow,...w konsekwencji rozumiemy co trzeba i trzeba sie wypowiedziec. A co do zrodel powstania FBW to maruda ma racje. PF Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Ma racje 25.03.08, 22:48 Najpierw bylismy wszyscy na FS. Bylo zle. Nasza syjonistyczna grupa zaczela bojkotowac FS, a potem zalozylismy Erec. Potem administracja otworzyla BW. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Forum Bliski Wschód 25.03.08, 22:50 sz0k napisał: > Dlaczego akurat tematyka blisko-wschodnia znalazła aż tak wielkie uznanie Też mnie to zastanawiało. Można odnieść wrażenie, że tzw. Bliski Wschód istotnie jest pępkiem świata, że jak tam ktoś puści bąka, a w Patagonii - od razu tornado. Wyjaśnienie Maroudera wydaje mi się logiczne: przedtem, jak człowiek chciał sobie obrazić cesarza Burkina Faso na "świecie" to nie mógł, bo zanim kliknął "refresz", to wątek spadał 3 strony w dół, przywalony zwałami korespondencji wymienianej przez polskich Żydów z polskimi Arabami. Potem zrobili ten Bliski Wschód (żeby ktoś mógł w ogóle odnotować np. moją wypowiedź o cesarzu Burkina Faso na "świecie"), ale gie. to dało, bo teraz "Bliskie Wschody" są dwa: jeden się nazywa "Bliski Wschód", a drugi - "Świat". Jeszcze jakieś lokalne Bliskie Wschody się trafiają na Kraju, Wiadomościach, (ale są w miarę pacyfikowane przez armie giwich), gdzie indziej, a nawet tu. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k konkludując posty jacqa i p_f 25.03.08, 22:59 Na forach GWna szczególną popularnością cieszą się tematy blisko-wschodnie, dlatego trzeba było je równie szczególnie wyróżnić i skonsolidować (ze względu na ilość) na odrębnym forum. OK. Dlaczego w takim razie akurat ta tematyka ma akurat na forach GW tak dużą popularność? Oddzielne fora (szczególnie wyróżnione) Daleki Wschód, Dziki Zachód, Ameryka Łacińska, etc. nie powstały. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: konkludując posty jacqa i p_f 25.03.08, 23:20 sz0k napisał: > Dlaczego w takim razie akurat ta tematyka ma akurat na forach GW tak dużą > popularność? Oddzielne fora (szczególnie wyróżnione) Daleki Wschód, Dziki > Zachód, Ameryka Łacińska, etc. nie powstały. Dlaczego (w sensie dogmatycznym) to nie wiem, ale sądzę, że to jest ta sama przyczyna, dla której na GW ludziska na wątku o Falklandach-Malwinach już po sześciu wpisach nawiązują do Jom Kipur, Marca, Holokaustu i Mosze Dajana albo innego Arafata. Może odruch warunkowy? W końcu tak Holokaust jak i Marzec to tematyka (na portalu Ogóry) jak najbardziej bliskowschodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ___________________Mam inną teorię________________ 26.03.08, 08:40 Wszelkie ruchy antypaństwowe były i są sterowane przez KGB. KGB nadal rządzi Rosją (wszyscy 1-sekr i prezydenci byli z KGB) a Miedwiediew jest kamuflażem dla "świata demokracji". Trudno uwierzyc by przodkowie redaktorow z Gazety Wyborczej służyli Moskwie za darmo. Rodzinki KPP nie zajmowali sie w Polsce jedynie pisaniem limerykow na cześć Stalina. Od tego mieli laureatów Nobla. Polaków łączyła wiaraw upadek komunizmu i na ten moment czekali! Ale nie dzieci KPP - oni w to po prostu nie wierzyli - To wywtorzyło ten galimatias pojęciowy - który tu demsakuję... Ten potworny odwrót od znaczeń słów: Bolszewia Komuna Patriotyzm Polska, której wstydzą się idole młodzieży za granicą Te 100 zło Sikorskeigo na tacę... Te kpiny z prezydenta w obecności szefa MSZ Ukrainy i mediów zagranicznych przez szefa dyplomacji Polski... Taki afront męża ale czy stanu czy stanika pełnego mleka polskiego? Dla "postępowego" salonu nadwiślańskiego heroizm, patriotyzm to faszyzm albo nazizm i terrozryzm! Patriotyzm,heroizm, tożsamość, wierność złożonej przysiędze ,bohaterstwo -Katyń - to wszystko dla postępowców zalatywało naftaliną zaścianka, ciemnogrodu, "moherem i bydłem" stosując terminologię prof.Bartoszewskiego. Ile razy padało w polskich szkołach na lekcji historii pytanie o "Katyń" czerwoni salonowi nauczyciele ze strachu, ze złości albo zbywali to pytanie o Katyń milczeniem albo co butniejsi zatwardziali kłamcy, łgali ,że to robota Niemców. Dziś robią to samo w mediach. Ale prawdziwi Polacy tak tu wyśmiewani i wyszydzani latami nosili tę prawdę w swoich sercach, bo ich rodzice w przeciwieństwie od rodziców z KPP uczyli ich szacunku do prawdy i włąściwego znaczenia słów. Te n dzisiejszy świat mediów... Czy to nie rozlana rewolucja na cały świat? Czy naprawdę wyłapano wszystkich agentów w Polsce, w Europie, na świecie? Zwizek radziecki się rozsypał... ale czy ze Zwiazku Radzieckiego nie rozsypali sie agenci na cały swiat? Czy nie prowadza działalnosci gospodarczej (pierjestrojka) tak jak w RP III? według wskazowek z Moskwy? Kto grał na Helu w golfa czy tenisa? Tysiacami przybywaja przesiedleń roznej narodowosci z Moskwy do Europy i Ameryki. W Niemczech otrzymuja oni nawet panstwowa pomoc finansowa na rozpoczecie dzialalnosci... czy tylko gospodarczej? Te 10 lat rzadów i sukcesy Ałganowa... Odpowiedz Link Zgłoś