Dodaj do ulubionych

Zapraszam na nowe forum :-)

27.03.08, 16:40
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=51430
Forum otwarte, bez cenzury ideologicznej.
Obserwuj wątek
    • absztyfikant Re: Zapraszam na nowe forum :-) 27.03.08, 17:20
      Forum otwarte. Docelowo bedzie poswiecone Arabii Saudyjskiej, ale wszelkie
      dyskusje dot. swiata islamu mile widziane. Ostatecznie Mekka i Medyna leza w
      Arabii Saudyjskiej i sila rzeczy ten kraj jest tym samym czym Erec dla diaspory smile

Przepraszam za natretna reklamesmile Allahu akbar!
      • vicky17 Re: Zapraszam na nowe forum :-) 27.03.08, 17:25
        ile ty czasu spedzasz dziennie przed kompem..bo chyba niestety dostajesz juz
        odlotow 10 stopnia.juz coraz bardziej fizycznie zaczynasz przypominac swoja
        szefowa,niedlugo bedziesz mogl nosic jej spodnie. niestety siedzenie ma to do
        siebie ,ze i dodaje kilogramow do ciala i oglupia nawet najlepszych.a ty jestes
        tego swietnym przykladem.
        pukanie od dna amancie dla ubogich.. zmien w koncu nick bo z dobrych acz
        dawnych czasow nie zostala z ciebie juz nawet podszewka.
        • absztyfikant Re: Zapraszam na nowe forum :-) 27.03.08, 17:28
          Ciucka, specjalnie wszedlem na wage i policzylem body mass index. Mam pol
          kilograma nadwagi.
        • dana33 Re: Zapraszam na nowe forum :-) 27.03.08, 19:01
          dlaczego "nidlugo"? juz nosi. moze pooszczedzac, nie? a w szabes
          oszczezamy wspolnie: absztyfikant w jedna nogawke, ja w druga....

• absztyfikant Bede tam zamieszczal rozne ciekawostki z Arabowa 27.03.08, 18:07
      Jesli ktos chce byc wspoladminem to zapraszam. Vicky i spolka nie zglaszajcie sie.
      • cyniol Re: Bede tam zamieszczal rozne ciekawostki z Arab 27.03.08, 18:16
        Oj to szkoda, a juz liczylem na te zaszczytna funkcjesmile)
        • absztyfikant Re: Bede tam zamieszczal rozne ciekawostki z Arab 27.03.08, 18:20
          Dla Ciebie rozloze czerowny dywa, niekoniecznie perski, bo arabstwo saudyjskie
          Iranu nie lubi.
          news.bbc.co.uk/olmedia/1630000/images/_1634412_blair_carpet_ap300.jpg
          • vicky17 Re: Bede tam zamieszczal rozne ciekawostki z Arab 27.03.08, 18:31
            absztyfikant napisał:

> Dla Ciebie rozloze czerowny dywa, niekoniecznie perski, bo arabstwo saudyjskie
            > Iranu nie lubi.

ha,ha z braku laku jelen na chlopow sie przerzuca. faktycznie glodnys jak
            cholera,ale araby pachnace czosnkiem juz tak maja, a cyniol cholernie
            przystojny,ale o ile wiem gustuje jedynie w kobitkachsmile
            • absztyfikant ... 27.03.08, 18:36
              Nie wiem jak sie do tego odniesc, naprawde. Chyba nie pozostaje mi nic innego
              jak przypomniec ci o lekach...
              • vicky17 Re: ... 27.03.08, 18:40
                absztyfikant napisał:

> Nie wiem jak sie do tego odniesc, naprawde. Chyba nie pozostaje mi nic innego
                > jak przypomniec ci o lekach...
                >
                nie wiem o czym mowisz..ja przezd kobitkami dywanow nie rozkladam..bo i po cosmile
                a co do lekow to faktycznie moze czas bys juz cos lyknal bo jak juz rzucasz
                dywanami w chlopow to faktycznie niezbyt dobrze to na absztyfikanta wyglada,ale
                o ile wiem to nieuleczalne..
                • absztyfikant Re: ... 27.03.08, 18:44
                  Idiotko, to bylo raczej okazaniem szacunku i respektu, jaki towarzyszy
                  rozwijaniu czerwonego dywanu przed osobistosciami w swiecie kultury zachodniej.
                  Wracaj na bazar, i nie handluj dywanami...
                  • vicky17 Re: ... 27.03.08, 18:51
                    absztyfikant napisał:

> Idiotko, to bylo raczej okazaniem szacunku i respektu, jaki towarzyszy
                    > rozwijaniu czerwonego dywanu przed osobistosciami w swiecie kultury zachodniej.
                    > Wracaj na bazar, i nie handluj dywanami...
                    >

kretynie jeleniasty.. ty i respekt..i swiat...chyba dla wytartego dywanu na
                    ktorym siadasz co wieczor by sie pokiwac.wracaj do portowych zaulkow bo stamtad
                    wioniesz ta swoja kulturka dla ubogich i humorkiem dla kolesiow. a jak
                    myslisz,ze cyniola zwabisz na te swoje idiotyzmy to pomysl nieco dluzej,a to nie
                    boli.chyba tyle mozgu ci jeszcze zostalo w twojej glowie a jesli nie to moje
                    gratulacje,ze tracisz go tak szybko..
                    • absztyfikant Re: ... 27.03.08, 18:58
                      Cyniol to dorosly facet. Ojciec dzieciom. W wielu sprawach sie roznimy, ale w
                      kwestii islamu mamy bardzo podobne poglady. I jesli bedzie chcial to bedzie
                      sobie na moim forum pisal. On potrafi pisac bez bluzgow w przeciwienstwie do
                      Ciebie mitomanko.
                      • dana33 Re: ... 27.03.08, 19:05
                        absztyfikant..... zostaw ta idiotke.... przeciez jednego zdania nie
                        umie napisac bez bluzgow i w miare inteligentnie... baba prymitywna,
                        bez wyksztalcenia, nawet stolu nakryc sama nie umie, tylko ktos jej
                        musi pomagac, jak sama napisala.... ale pcha sie w kazda normalna
                        rozmowe..... ignorowac to to i koniec....
                        • absztyfikant Re: ... 27.03.08, 19:07
                          Trudno ja ignorowac, bo lata za mna z wywieszonym jezorem i drzacym biustem...
                          • dana33 Re: ... 27.03.08, 19:13
                            cyniol i perla maja zdrowe, trzezwe, realistyczne podejscie do
                            islamu. tylko jak zyda gdzies zobacza, to ich skreca kompletnie i
                            traca zupelnie panowanie nad soba.... ale poniewaz na twoim forum
                            nie bedzie sie mowic o zydach, to moga byc dobrymi forumowiczami do
                            dyskusji.
                            • absztyfikant Re: ... 27.03.08, 19:15
                              Podzielam ten pogladsmile
                            • cyniol Re: ... 28.03.08, 12:53
                              dana33 napisała:

> cyniol i perla maja zdrowe, trzezwe, realistyczne podejscie do
                              > islamu. tylko jak zyda gdzies zobacza, to ich skreca kompletnie i
                              > traca zupelnie panowanie nad soba....

Czy o Grossie rowniez napisalabys, ze go skreca na widok Polaka? Mnie skreca,
                              kiedy usiluje sie manipulowac prawda,a ty uwazasz, ze jestescie narodem stojacym
                              ponad wszelka krytyka. Gross wedlug ciebie pisze prawde, bo tylko prawda moze
                              uzdrowic relacje polsko-zydowskie, ale Polacy prawa juz takiego nie maja, bo
                              tylko Polacy moga bic sie w piersi i prosic nieustannie o przebaczenie.
                              Jakakolwiek wzmianka o winach zydowskich jest uznawana za nienawisc do calego
                              narodu, a ty jestes pierwsza w ferowaniu sadow. Dla ciebie krytyka postepowania
                              Zydow jest rownoznaczna z nienawiscia do nich.
                              Z problemem szkalowania Polakow przez Zydow zetknalem sie dopiero na emigracji,
                              czytajac tutejsza prase i musze przyznac, ze bylo to dla mnie szokiem, bo
                              wychowalem sie w domu wrecz filosemickim ze wzgledu na fascynacje mego ojca
                              literatura i humorem zydowskim.
                              Wielokrotnie nie moglem wierzyc wlasnym oczom, czytajac wredne oszczerstwa wobec
                              Polakow, przepojone nienawiscia, z jaka nigdy wczesniej nie zetknalem sie.
                              Pamietam moje wielkie zdziwienie, kiedy przeczytalem wspomnienia Zydowki
                              publikowane na lamach naszej The Gazette, uratowanej przez zakonnice i
                              przechowywanej podczas wojny w klasztorze, ktora jako przyklad antysemityzmu
                              poskiego podala fakt, ze zakonnice nie wychowywaly jej w religii judaizmu!!!
                              Czasami, ale bardzo rzadko drukowano list do redakcji napisany przez Zyda,
                              protestujacego przeciw tym kalumniom. Moj list rowniez opublikowano tylko jeden,
                              jedyny raz. Tak samo bylo zreszta z listami wszystkich Polakow.
                              Kiedys mielismy w Montrealu swoj program telwizyjny i redaktor chcial zaprosic
                              Zydow uratowanych przez Polakow. Wiesz co oni powiedzieli temu redaktorowi?
                              Powiedzieli, ze chcieliby, ale nie moga przyjsc, bo spotkaliby sie z ostracyzmem
                              swego srodowiska, mowiac dobrze o Polakach!!!
                          • ariadna-enta Re: ... 27.03.08, 19:14
                            lata za Tobą,za maruderem
                            a wy nic.))
                            • marouder.eu Poczujesz sie podobnie jak Ędriu lub.. 27.03.08, 19:18
                              ..jakis webaholik zacznie latac za toba.

ariadna-enta napisała:

> lata za Tobą,za maruderem
                              > a wy nic.))
                              • absztyfikant Re: Poczujesz sie podobnie jak Ędriu lub.. 27.03.08, 19:21
                                Ariadno, ja Ci tego nie zycze.
                              • ariadna-enta Re: Poczujesz sie podobnie jak Ędriu lub.. 27.03.08, 19:25
                                nie grozi mi to.))
                                • absztyfikant Re: Poczujesz sie podobnie jak Ędriu lub.. 27.03.08, 20:44
                                  Ciesz siesmile
                            • dana33 Re: ... 27.03.08, 19:19
                              sex-maniaczka... smile))))
                      • vicky17 Re: ... 27.03.08, 19:06
                        absztyfikant napisał:

> Cyniol to dorosly facet. Ojciec dzieciom. W wielu sprawach sie roznimy, ale w
                        > kwestii islamu mamy bardzo podobne poglady. I jesli bedzie chcial to bedzie
                        > sobie na moim forum pisal. On potrafi pisac bez bluzgow w przeciwienstwie do
                        > Ciebie mitomanko.
                        >

smile) jak mowie koszerny allah odebral ci dobry i kulturalny czlowieku mozg..ale
                        marzenia nic nie kosztuja,podobnie koszer jeleniu jak odebral ci mozliwosc
                        odroznienia mitow od realiow.ty faktycznie zatraciles juz poczucie co jest a co
                        nie jest rzeczywistoscia. to chyba od tego ciaglego sejfowania i kablowania tak
                        ci sie mozg porabal,bo nie sadze,ze towarzystwo balkonikowe tak cie pogielo.
                      • cyniol Re: ... 28.03.08, 13:06
                        absztyfikant napisał:

> Cyniol to dorosly facet. Ojciec dzieciom. W wielu sprawach sie roznimy, ale w
                        > kwestii islamu mamy bardzo podobne poglady.

Gdybys jeszcze Absztyfie przeistoczyl sie w chrzescijanskiego ateiste, tak jak
                        Falacci, zagorzala ateistka pod koniec swego zyciasmile
                        • absztyfikant Re: ... 30.03.08, 12:55
                          Alez Cyniolu, ja jestem ateuszemsmile
    • patience Dzialalnosc uslugowa? 27.03.08, 19:18
      Osobiscie nie mam nic przeciw nowym forom, ale czemu akurat teraz? Chcesz sie
      przysluzyc w dzialalnosci rozbijania najstarszego forum? masz cos, czego nie
      idzie tu napisac? Podejrzane, nonie?

wink
      • dana33 Re: Dzialalnosc uslugowa? 27.03.08, 19:21
        zlustruj, patience... smile)))
      • absztyfikant Re: Dzialalnosc uslugowa? 27.03.08, 19:22
        Pati, Pati big_grin Po prostu chcialem sie pochwalic moim najmlodszym dzieckiem. A
        tutaj zaglada duzo moich znajomych. I tylesmile
        • patience Re: Dzialalnosc uslugowa? 27.03.08, 19:45
          Okiej. Ale mam charakter z natury podejrzliwy. Widze forum ktore nie jest
          umieszczane w katalogu forow i goscia ktory zaprasza gdzie indziej. Wielu z
          obecnie tu piszacych uwazam za matolow, jak sadze, i nawzajem, ale akurat poziom
          tego forum sie niespecjalnie rozni od poziomu Forum Kraj, mimo, ze tamto jest
          moderowane. Z czego wnosze, ze przyczyna tego kopania jednak nie poziomu
          dotyczy, lecz, ze tak powiem, zarazenia.

wink
          • absztyfikant Re: Dzialalnosc uslugowa? 27.03.08, 20:20
            Niepotrzebnie. Aquanet to forum o wszystkim i niczym, a moje nowe forum jest
            poswiecone Arabii Saudyjskiej. Zadna konkurencja, inna dyscyplina sportu.
            • patience Re: Dzialalnosc uslugowa? 27.03.08, 20:22
              Okiej, to przepraszam. W takim razie zajrze tam kiedys.
              • absztyfikant Re: Dzialalnosc uslugowa? 27.03.08, 20:31
                Zapraszam serdecznie. Nie masz za co przepraszac, przeciez sie nie gniewam. Ja
                nie z tychsmile
    • polski_francuz Absztyf, absztyf 27.03.08, 19:48
      jestes prawdziwa mieszanka szajbusa i czlowiekiem wiedzy.

Powiem Ci jak Sherlock Holmes: wiedze trzeba ukladac i niepotrzebne informacje
      trzeba wyrzucac i ich nie przechowywac

Po drugie, warto miec zasady, a nie trzymac sie z silnymi w gebie.

Glowa to nie jest smietnik, uporzadkuj ja troche.

Pewnie tez jestes kawalerem/porzuconym mezem.

Fora ci w niczym nie pomoga. Poczekaj troche, nabierz pewnosci siebie z
      prawdziwymi ludzmi i z prawdziwymi kobietami (jesli jestes mezczyzna).

Tyle mi przychodzi do glowy.

PF
      • absztyfikant Francuz, Francuz 27.03.08, 19:54
        Dziekuje za psychoanalize, a teraz skup sie i posluchaj dokladnie:
        s.p.i.e.r.d.a.l.a.j smile
        • hiperrealizm francuz ustrzelił absztyfikanta 27.03.08, 21:15
          ciekawe czy trofeum zawiesi nad drzwiami czy nad kominkiem?
          • polski_francuz Re: francuz ustrzelił absztyfikanta 27.03.08, 21:35
            Nie poluje. We mnie jest czyste dobro...

PF
          • dana33 Re: francuz ustrzelił absztyfikanta 27.03.08, 21:54
            wishful thinking, abstrakt.... absztyfikanta nie tak latwo ustrzelic,
            i juz napewno nie jest to mozliwe przez takiego peefa.... brakuje mu
            duzo do absztyfikanta...
            a ty, abstrakt, juz nie pierwszy raz pokazujesz, jak z zemsty
            tracisz panowanie nad soba....
      • ariadna-enta Re: Absztyf, absztyf 27.03.08, 19:59
        prawie padłam trupem francuz
        bawisz się w tatkę co niesfornego syna karci i z pozycji znawcy
        życia rad udziela?

• absztyfikant Niektorzy tak maja 27.03.08, 20:08
          Niech pisze co chcesmile
        • polski_francuz Re: Absztyf, absztyf 27.03.08, 20:17
          Trupem nie padaj, dzieci cie potrzebuje jeszcze.

Pewnie masz racje, ze ten forumowicz po prostu slucha co mu kaza robic.

PF
          • ariadna-enta Re: Absztyf, absztyf 27.03.08, 21:11
            jeszcze chwila francuz,a będziesz postulował,żeby absztyfikanta
            ubezwłasnowolnić jako niezdolnego do samodzielnego myślenia

daj spokój to dorosły człowiek i nie widać u niego obajawów
            starczej demencji.
            • polski_francuz Re: Absztyf, absztyf 27.03.08, 21:33
              "daj spokój to dorosły człowiek"

Bez charakteru. I to mnie sie nie podoba wlasnie

PF
              • dana33 Re: Absztyf, absztyf 27.03.08, 22:00
                nie podoba ci sie peef? nu, to masz problem. ale napewno nie
                absztyfikant...
                test to rob sobie, a nie marudzinskiemu...
              • ariadna-enta Re: Absztyf, absztyf 27.03.08, 22:14
                francuz pewnie absztyfikant palce gryzie ze zgryzoty,ze taki
                fhhancuzz ą,ę,tak nisko go ceni.))
                czemu jesteś takim bufonem?
        • dana33 Re: Absztyf, absztyf 27.03.08, 20:47
          alez ariadno..... peef ma na wszystkich forach jedno, jedyne zadanie,
          ktore zreszta sam sobie wyznaczyl, bez prosb innych: moralizuje,
          analizuje, krytykuje, poprawia, daje-rady-nie-pytany, poucza, i to
          wszystko w ramach wychowania forumowiczow na lepszych, madrzejszych,
          bardziej tolerancyjnych ludzi. na podobe wlasna oczywiscie...

jak czytam faceta, to nie wiem, czy mam plakac, czy mam sie
          czerwienic ze wstydu za niego, czy po prostu wysmiac ta jego
          niesamowita wprost zarozumialosc, pyche, zadufanie, podziw dla siebie
          i jego jedynych prawd..... rzadko cos takiego sie spotyka....
          • marouder.eu Wcale nie tak rzadko, ja np. posiadam kumpla.. 27.03.08, 21:16
            ...jeszcze z dziecinstwa.
            Wpisz-wymaluj PF. Z tym, ze kumpel robi za artyste, nie technika, wiec
            traktujemy go jako nieustajace zrodlo rozrywkismile

dana33 napisała:

> alez ariadno..... peef ma na wszystkich forach jedno, jedyne zadanie,
            > ktore zreszta sam sobie wyznaczyl, bez prosb innych: moralizuje,
            > analizuje, krytykuje, poprawia, daje-rady-nie-pytany, poucza, i to
            > wszystko w ramach wychowania forumowiczow na lepszych, madrzejszych,
            > bardziej tolerancyjnych ludzi. na podobe wlasna oczywiscie...
            >
            > jak czytam faceta, to nie wiem, czy mam plakac, czy mam sie
            > czerwienic ze wstydu za niego, czy po prostu wysmiac ta jego
            > niesamowita wprost zarozumialosc, pyche, zadufanie, podziw dla siebie
            > i jego jedynych prawd..... rzadko cos takiego sie spotyka....
            • polski_francuz Test dla marudy 27.03.08, 21:31
              zgraja gnoi kopie lezacego.

Co ty robisz?

A. lecisz i kopiesz tez;
              B. lecisz i kopiesz letko;
              C. prostestujesz przeciwko zgrai werbalnie i odchodzisz z podniesiona glowa.
              D. rzucasz sie na zgraje i jej dajesz w morde bos uczciowy szlachcic i nie
              lubisz chamstwa.
              E. krzyczysz cos niezrozumiale i idziesz sie upic bo sie czujesz jak szmata.

Wystarczy, ze mi literke podasz.

Aha, postaraj sie wyobrazic te scene i nie poddawac sie (mentalnie) wyrokom
              wspolforumowiczow.

PF

• marouder.eu Re: Test dla marudy 27.03.08, 21:35
                Zazwyczaj D, co Okraglakowie nie raz odczuli, a co?

W zyciu zreszta tez sie nie uchylalem.
                • polski_francuz Re: Test dla marudy 27.03.08, 21:38
                  Hm,hm, subiektywnie, subiektywnie...

PF
              • absztyfikant Re: Test dla marudy 27.03.08, 21:37
                Ghhhronostaju, wiem dobrze, ze mnie nie znosisz. I wiem dlaczego. Po co te
                przedstawienia dla kilku niedobitkow z okraglaka?smile Masz FS, Forum Nauka - tam
                sie wykazuj.
                • polski_francuz Re: Test dla marudy 27.03.08, 21:42
                  No dobra absztyf, lezacych nie kopie. Pokazales biale kalesony i to mi wystarczy.

PF
                  • absztyfikant Re: Test dla marudy 27.03.08, 21:53
                    Nie nosze kalesonow. Wiem jednak, ze Twoje analizy czytaja osoby, ktore mnie
                    znaja w tzw. realu. I maja ubaw. To tylesmile
                    • polski_francuz Re: Test dla marudy 27.03.08, 21:59
                      Prawda czasem smieszy, najczesciej powala...

See ya

PF
                      • off_nick Może lepiej 27.03.08, 22:05
                        pójdź w świat między opłotkiwink

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=77513407
                        i szpanuj ku uciesze gawiedzi.

polski_francuz >
                    • vicky17 Re: Test dla marudy 27.03.08, 22:00
                      absztyfikant napisał:

> Nie nosze kalesonow. Wiem jednak, ze Twoje analizy czytaja osoby, ktore mnie
                      > znaja w tzw. realu. I maja ubaw. To tylesmile
                      >

ale my tez mamy ubaw,ze ciebie czytaja twoi znajomi z realu,ktorzy patrza co
                      dzien na twe undiessmile ty wiesz co to REAL po 20 bitych godzinach przed kompem
                      dzien w dziensmile
                      rany koguta chlopie ty juz wlasny ogon gryziesz i masz z tego ubaw ..no
                      niezle,niezle jak na twoj wiek..
                      pobiegaj na dworze przez 15 minut nie martw sie komp ci nie odejdzie,on cie nie
                      opusci..nawet w srodku nocy bedzie przy tobie razem z twoim dzieciecym forum i
                      nowymi twarzami,ktore tam pisuja na nowe tematy..
                      aaa kotki dwa,popieprzone sa jak trza

faktycznie pf ma racje,nie powinno sie kopac chorych,bo to zadna podnieta ani
                      przyjemnosc..chyba ,ze ktos sam jest chory i ten sport go rajcuje vide YOU.
                      • dana33 Re: Test dla marudy 27.03.08, 22:11
                        nawet powtorzyc nie umiesz, rochellinko ty maja??????
                        peef ze swojej krolewskiej wysokosci napisal nie kopie sie lezacych,
                        a nie chorych.... chorych pewnie mozna...
                        dzieciece forum? jassssssssssssssssne...... juz sobie myslalam, ze
                        cie bolec musi.... absztyfikant tutaj rozrabia jako wlasciciel na
                        dwoch forach.... jedno juz idzie swietnie, a drugie mam nadzieje,
                        tez bedzie w porzadku... a tobie, rochellino ty maja, 3 fora
                        zamknieto, blog jeden tez, a czwarte forum ledwo dyszy.... jarzyny
                        sie koncza, jak widac, a o czym innym pisac sie boicie... bo ile
                        plajt moze zniesc interes w ciagu paru miesiecy? nawet jak sie ma
                        zapasy finansowe w postaci paru jajek malowanych przez artyste...
                        hihihihihihihi..... ja nie moge, rochellina..... ja ciebie bardzo
                        pardon, ale ja wylam, jak slyszalam, ze ci artystka zaprojektowala
                        pisanki..... smile)))
                        • ariadna-enta Re: Test dla marudy 27.03.08, 22:19
                          artystka jej zaprojektowała pisanki?.))))
                          • dana33 Re: Test dla marudy 27.03.08, 22:34
                            nu, tak napisala na zieleniaku:
                            "mam kolezanke malarke i ona wlasnie ma najwspanialsze pomysly."
                            malo tego: ta jej tez stol pieknie zaprojektowala:
                            "ja bylam do pieczenia babek Wielkanocnych a ona wszystko ukladala
                            mi na stole.."
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50999&w=77370733&a=77385820
                            ale przyznaje, ze pokoj ladny, stol sliczny, i widok z okna
                            najlepszy. mam nadzieje, ze to wszystko rochelliny, a nie jakiejs
                            zydowskiej rodziny, u ktorej rochellina sprzata.... smile))
                            • ariadna-enta Re: Test dla marudy 27.03.08, 22:42
                              się nie znasz Dana
                              to jest nowoczesna gospodyni
                              ma panią do układania potraw na stole
                              panią do pisanek
                              panią do układania kwiatów w wazonach

nie to co my,które sobie same to robią
                              stać ją w końcu.))
                              • dana33 Re: Test dla marudy 27.03.08, 22:45
                                jak myslisz..... ma tez pana do drapania po plecach i jeszcze
                                jednego do wachlowania w upalnie dni??????

ty znasz ten dowcip, ariadno, ze kobieta potrzebuje w swoim zyciu 4
                                zwierzaki?
                                jaguara w garazu
                                karakula na plecach
                                tygrysa w lozku
                                i osla, ktory za to wszystko zaplaci....

zdaje sie, ze rochellina nasza wszystkie te zwiery ma... smile))))
                            • cyniol Re: Test dla marudy 28.03.08, 05:03
                              dana33 napisała:
                              > ale przyznaje, ze pokoj ladny, stol sliczny, i widok z okna
                              > najlepszy. mam nadzieje, ze to wszystko rochelliny, a nie jakiejs
                              > zydowskiej rodziny, u ktorej rochellina sprzata.... smile))

Masz na mysli chyba konwertytow?smile))
                              • dana33 Re: Test dla marudy 28.03.08, 07:57
                                cyniol..... skoncentruj sie na arabach... wtedy jestes wiarygodny,
                                mozna z toba dyskutowac, wykazujesz sie wiedza.
                                ale jak napisalam: jak zyda zobaczysz, to sie skreca do imentu i
                                zostaje kawalek idioty.... nie zal ci? nie jest nas tak duzo na
                                swiecie, mozesz sobie odpuscic... arabow masz troche wiecej....
                                sprobuj poprawic los szarego "arabczka", jak mowi jeden moj
                                przyjaciel... no i przy okazji twoj image nie bedzie cierpial...
                              • vicky17 Re: Test dla marudy 28.03.08, 15:11
                                cyniol napisał:

> dana33 napisała:
                                > > ale przyznaje, ze pokoj ladny, stol sliczny, i widok z okna
                                > > najlepszy. mam nadzieje, ze to wszystko rochelliny, a nie jakiejs
                                > > zydowskiej rodziny, u ktorej rochellina sprzata.... smile))
                                >
                                > Masz na mysli chyba konwertytow?smile))

z ust mi wyjales cyniol bo to wlasnie konwertyci islamscy u ktorych
                                sprzatamsmile))) a ten stol to byl pomysl mego starego a jesli wiecie to marmurki
                                myje sie nie uzywajac wody, ta je niszczy, dlatego polozylam wreszcie szybke by
                                sie nie meczyc dzien w dzien z moja zawoalowana paniasmile))))))))))
                        • vicky17 Re: Test dla marudy 27.03.08, 23:29
                          dana33 napisała:

>.. absztyfikant tutaj rozrabia jako wlasciciel na
                          > dwoch forach.... jedno juz idzie swietnie, a drugie mam nadzieje,
                          > tez bedzie w porzadku... a tobie, rochellino ty maja, 3 fora
                          > zamknieto, blog jeden tez, a czwarte forum ledwo dyszy.... jarzyny
                          > sie koncza, jak widac, a o czym innym pisac sie boicie... bo ile
                          > plajt moze zniesc interes w ciagu paru miesiecy? nawet jak sie ma
                          > zapasy finansowe w postaci paru jajek malowanych przez artyste...
                          > hihihihihihihi..... ja nie moge, rochellina..... ja ciebie bardzo
                          > pardon, ale ja wylam, jak slyszalam, ze ci artystka zaprojektowala
                          > pisanki..... smile)))

wow chyba sie nacpalas..tyle shitu jednym tchem..i co jedno slowo to wiekszy shit..
                          najbardziej mnie ujmujecie tym blogiem,ktory mi zamknal wujek albert,ale o ile
                          mnie pamiec nie myli to wam jednak AGORA go przymknelasmile
                          a co do moich pisanek to masz racje,czesc z nich malowala mi artystka..fajne sa
                          razem z reszta rzeczy. nie ma sie czego wstydzic,jak chesz to ci mojego kotka
                          pokaze..ten tez zaprojektowany przez znanego artystesmile
                          • marouder.eu Prosze o nielinkowanie fryzjerskiej pornografii ! 27.03.08, 23:32
                            vicky17 napisała:

jak chesz to ci mojego kotka
                            > pokaze..ten tez zaprojektowany przez znanego artystesmile
                  • dana33 Re: Test dla marudy 27.03.08, 22:04
                    wiesz co peef? ty to gola d swiecisz juz od dawna... i ciagle
                    probujesz wciagnac na nia te swoje kalesony.... wciagnij w nie
                    najpierw gumke, bo spadaja ciagle od nowa....
                  • aaki białe? 27.03.08, 22:19
                    miejscami żdziebko zółto-brązowe.
                    • dana33 Re: białe? 27.03.08, 22:58
                      i znow aki boy pokazal swoja prowincjonalna wulgarnosc i chamstwo..
                      taki prostak umie walic tylko.... bozia poskapial mozliwosci
                      dokopania eleganckiego, zeby zabolalo, ale bylo z klasa.... u aki
                      boy efekt zawsze odwrotny: nie boli zupelnie, bo nie bez
                      najmniejszej klasy.... ot taki co chce 5 minutes of fame, ale
                      dostaje w najlepszym wypadku zaledwie 20 sekund...
                      • vicky17 Re: białe? 27.03.08, 23:33
                        dana33 napisała:

> i znow aki boy pokazal swoja prowincjonalna wulgarnosc i chamstwo..
                        >

smile) nie moge fat mame narzeka na chamstwo,nu tozto mozna skretu kiszek dostac .
                        fat mame to nie prowincja to sam kFiat kobiecosci,dobrego stylu i wyczucia
                        smaku..dla tych co szczecine maja..za wzor..mody..dla
                        ubogich..polaczkow..ktorych nie stac na wiecej niz za tuptanie..za..fat mamesmile)))))
                        • ariadna-enta Re: białe? 27.03.08, 23:43
                          rachelina twoja bezczelnośc nie ma granic
                          piszesz maSSrudny,fat mama
                          do tego śmierdziel, ubecki tchórz
                          wyzywasz ludzi najgorszymi epitetami ,kulturalnom udajesz

jesteś prymitywna,wulgarna, niewychowana.
                          • marouder.eu Znasz powiedzenie, ze.. 27.03.08, 23:47
                            ...wies czlowiek opusci, a wies czlowieka nigdy?
                            Wyrwalo sie dziewuszysko z pegeerowskich czworakow we śfat a jezyka czworakow
                            wyrwac z niej nie sposob.
                          • vicky17 Re: białe? 27.03.08, 23:51
                            ariadna-enta napisała:

> rachelina twoja bezczelnośc nie ma granic
                            >
                            abolutnie nie ma granic,ale wasza ma i to dosc ograniczone granice,bo nie
                            wychodzace poza wasze dosc slabo funkcjonujace mozgi. myslicie,ze bedzie jezdzic
                            po kims chamsko od lat a ten ktos bedzie sie uginal na widok takich wsiutow jak
                            ty,marudny czy fat mame ze zjelenialym pudlem. faktycznie nawijajcie na temat
                            moich pisanek..mnie to osobiscie bawi,ze interesuje was dokladnie WSZYSTKO co ja
                            podam,a te wiadomosci na temat waszych sukcesow forumowych i moich porazek
                            blogowych sa THE BESTsmile)))))))
                            wszystkie pisanki i me orchidee placza nad moja strata a waszym zyskiem,uj nie
                            moge a jaka to strata MATERIALNA,lo matko chyba na zebry pojde do erzatza,albo
                            zglosze po kromke suchego do tego VIP ze szczecinasmile))))))))
                            • marouder.eu Orchideami z papieru sie chwalicie Vickulec? 27.03.08, 23:54
                              Pewniescie w latach siedemdziesiatych mocno rozowe plastykowe roze na
                              telewizorze trzymala?
                              • vicky17 Re: Orchideami z papieru sie chwalicie Vickulec? 28.03.08, 00:05
                                nie te ty preferujesz bo masz za malo swiatla jak na orchidee. takie tepe glowy
                                jak twoja to faktycznie niczego poza kaktusami nie wymyslasmile

masz tu wlasnie zakwitly,moze kupisz starej bo jak dobrze pielegnujesz to wytrwa
                                kwiatek ponad miesiac. orchidee to moje hobby ..bo kotach malowanych ma sie
                                rozumiec i wyjatkowo dobrze rosna w mym dziurawym jackowym bejzmencie.

i157.photobucket.com/albums/t53/sloneczko1/cymbidium1.jpg
                            • ariadna-enta Re: białe? 28.03.08, 00:03
                              no rachelka popyskuj sobie jeszzcze
                              i w dodatku kłamczucha jesteś
                              my nie udajemy,ze lubimy się z Toba iść na noże i czasem nieżle sie
                              przy tym bawimy
                              ty natomiast co wpis piszesz,ze masz nas w de,że cię nudzimy,że
                              jesteśmy głąbami
                              a ciągle odpowiadasz i się tłumaczysz.
                              dość komicznie to wygląda.
                            • dana33 Re: białe? 28.03.08, 00:06
                              rochellina ty maja..... ty zobacz, jak ciebie tylko pieniazki
                              interesuja (jak kiedys napisalas, masz ich kupe plus inwestycje w
                              polsce plus tak bogate juz dzieci, ze my nawet sobie takiej ilosci
                              pieniedzy wyobrazic nie mozemy i ze kasa jest wg ciebie najwazniejsza
                              w zyciu) i wygadanie sie w stylu woznicy z pipidowka...
                              a my wogole nie o tym...
                              ja po prostu widze w tobie idiotke, ktora potrzebuje nawet do
                              malowania jajek artystke... smile))) nu, co mam zrobic? cala
                              przyjemnosc to zawsze byla w malowaniu samemu, nawet jak nie bylo
                              tak artystycznie i rowniutko... ale ile zabawy i smiechu bylo...
                              a ty tu ciagle ze swoimi pieniedzmi..... nu, nazywa sie to z
                              francuskiego nuworyszka... smile))) biedota cale zycie, ale biedota nie
                              tylko finansowa, bo brak pieniedzy nie musi oznaczac biedy...
                              niektorzy bez grosza przy duszy sa bogatymi ludzmi.... ale przede
                              wszystkim biedota moralna, intelektualna, biedota charakteru... i
                              tacy ludzie wlasnie nic, tylko o swojej "kasie" gadaja.... ty moze
                              myslisz, ze komus zaimponujesz, ale nie, nie, rochellino... daj ci
                              bog milionow.... nie wzbogaca one twojej moralnosci, nie zastapia
                              jezyka, wszawego charakterku..... nic... jedyne co mozesz, to
                              inwestowac w domy..... nu, bedziesz miala 100 pokoi, w kazdym pokoju
                              100 lozek i co? bedzie cie ciskala wscieklosc z lozka na
                              lozko.. smile)))
                              • vicky17 Re: białe? 28.03.08, 00:11
                                dana33 napisała:

> rochellina ty maja..... ty zobacz, jak ciebie tylko pieniazki
                                > interesuja

nie tylko, interesuje mnie rowniez dekoracja wnetrz,a te robimy za pieniazki
                                ..nu chyba wiesz. ostatnio powiekszylam troche dom z czego jestem bardzo dumna
                                bo teraz goscie jak przyjda to moga sobie podziwiac moj ogrod i moje obrazy..nu
                                wieszsmile
                                ale pieniazki faktycznie zawsze mnie interesowaly,w koncu za nie zyjemy.
                                • ariadna-enta Re: białe? 28.03.08, 00:22
                                  jasne,że za pieniązki żyjemy
                                  ale twoje chwalenie się bogactwem i pograda dla mniej zamożnych

świadczy o podstawowym braku kultury.

a miej sobie ten dom,obrazy,panią do pisanek
                                  niech Ci się wiedzie,ale zrozum,ze świat jest tak urządzony,ze sami
                                  bogacze w nim nie mieszkają.

• dana33 Re: białe? 28.03.08, 00:23
                                  dekoracja wnetrz cie interesuje? od jakiej strony?
                                  a propos wnetrz: popraw troche farbe na framugach twoich okien:
                                  nierowno szpachtle zrobili i nie wyglada porzadnie i ladnie...
                        • ariadna-enta Re: białe? 27.03.08, 23:46
                          boli cię sierotko z hameryki słowo
                          s.p.i.e.r.d.a.l.a.j??
                          zgrywasz oburzoną lady

no niech padnę.Pierwszy językowy rynsztok na forum
                          notorycznie gnojący ludzi o poziomie dyskusji mówi.
                        • dana33 Re: białe? 27.03.08, 23:56
                          mozna dostac skretu kiszek? dostalas? nie?
                          wow, tyle shitu jednym tchem..i co jedno slowo to wiekszy shit..
              • dana33 Re: Test dla marudy 27.03.08, 21:57
                nie peef.... to jeden nieudacznik polsko-francuski od miesiecy chce
                poprawic wlasne ego, moralizujac i pouczajac chucpowato innych.
                i to jeszcze uwaza, ze ma do tego prawo, piszac o innych "zgraja
                gnoi". w takim wypadku, to kto ty?
          • obserwator-z-boku Re: Absztyf, absztyf 27.03.08, 21:39
            A ten poprawiacz forumowy znowu powie,ze deszcz pada............!!!!
            I skad takie pieprzniete france sie biora..........??????????
            Rozumiem ,ze ma problemy facio w swojej robocie.............!!!!!!!!
            Rozumiem,ze nie moze sie dogadac ze swoim otoczeniem i prawdziwymi
            francuzami........!!!!!!!
    • melord Re: Zapraszam na nowe forum :-) 27.03.08, 21:26
      za duzo was(arabow) tam nie ma....ale poczatki sa zawsze trudne
      powodzenia
      • melord Re: Zapraszam na nowe forum :-)errata 27.03.08, 21:28
        melord napisała:

> za duzo was(azjatow) tam nie ma....ale poczatki sa zawsze trudne
        > powodzenia
    • pan666 Re: Zapraszam na nowe forum :-) 30.03.08, 12:54
      slyszalem ,ze polki zamezne z arabami musza poddac sie zabiegowi
      obrzezania,w saudi arabien sunni? czy tez faraonskie obchlasniecie ?
      • absztyfikant pan666 30.03.08, 12:56
        Zadaj to pytanie na moim forum, a dostaniesz odpowiedzbig_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka