absztyfikant 27.03.08, 16:40 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=51430 Forum otwarte, bez cenzury ideologicznej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Re: Zapraszam na nowe forum :-) 27.03.08, 17:20 Forum otwarte. Docelowo bedzie poswiecone Arabii Saudyjskiej, ale wszelkie dyskusje dot. swiata islamu mile widziane. Ostatecznie Mekka i Medyna leza w Arabii Saudyjskiej i sila rzeczy ten kraj jest tym samym czym Erec dla diaspory Przepraszam za natretna reklame Allahu akbar! Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Zapraszam na nowe forum :-) 27.03.08, 17:25 ile ty czasu spedzasz dziennie przed kompem..bo chyba niestety dostajesz juz odlotow 10 stopnia.juz coraz bardziej fizycznie zaczynasz przypominac swoja szefowa,niedlugo bedziesz mogl nosic jej spodnie. niestety siedzenie ma to do siebie ,ze i dodaje kilogramow do ciala i oglupia nawet najlepszych.a ty jestes tego swietnym przykladem. pukanie od dna amancie dla ubogich.. zmien w koncu nick bo z dobrych acz dawnych czasow nie zostala z ciebie juz nawet podszewka. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Zapraszam na nowe forum :-) 27.03.08, 17:28 Ciucka, specjalnie wszedlem na wage i policzylem body mass index. Mam pol kilograma nadwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Zapraszam na nowe forum :-) 27.03.08, 19:01 dlaczego "nidlugo"? juz nosi. moze pooszczedzac, nie? a w szabes oszczezamy wspolnie: absztyfikant w jedna nogawke, ja w druga.... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Bede tam zamieszczal rozne ciekawostki z Arabowa 27.03.08, 18:07 Jesli ktos chce byc wspoladminem to zapraszam. Vicky i spolka nie zglaszajcie sie. Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: Bede tam zamieszczal rozne ciekawostki z Arab 27.03.08, 18:16 Oj to szkoda, a juz liczylem na te zaszczytna funkcje) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Bede tam zamieszczal rozne ciekawostki z Arab 27.03.08, 18:20 Dla Ciebie rozloze czerowny dywa, niekoniecznie perski, bo arabstwo saudyjskie Iranu nie lubi. news.bbc.co.uk/olmedia/1630000/images/_1634412_blair_carpet_ap300.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Bede tam zamieszczal rozne ciekawostki z Arab 27.03.08, 18:31 absztyfikant napisał: > Dla Ciebie rozloze czerowny dywa, niekoniecznie perski, bo arabstwo saudyjskie > Iranu nie lubi. ha,ha z braku laku jelen na chlopow sie przerzuca. faktycznie glodnys jak cholera,ale araby pachnace czosnkiem juz tak maja, a cyniol cholernie przystojny,ale o ile wiem gustuje jedynie w kobitkach Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant ... 27.03.08, 18:36 Nie wiem jak sie do tego odniesc, naprawde. Chyba nie pozostaje mi nic innego jak przypomniec ci o lekach... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: ... 27.03.08, 18:40 absztyfikant napisał: > Nie wiem jak sie do tego odniesc, naprawde. Chyba nie pozostaje mi nic innego > jak przypomniec ci o lekach... > nie wiem o czym mowisz..ja przezd kobitkami dywanow nie rozkladam..bo i po co a co do lekow to faktycznie moze czas bys juz cos lyknal bo jak juz rzucasz dywanami w chlopow to faktycznie niezbyt dobrze to na absztyfikanta wyglada,ale o ile wiem to nieuleczalne.. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: ... 27.03.08, 18:44 Idiotko, to bylo raczej okazaniem szacunku i respektu, jaki towarzyszy rozwijaniu czerwonego dywanu przed osobistosciami w swiecie kultury zachodniej. Wracaj na bazar, i nie handluj dywanami... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: ... 27.03.08, 18:51 absztyfikant napisał: > Idiotko, to bylo raczej okazaniem szacunku i respektu, jaki towarzyszy > rozwijaniu czerwonego dywanu przed osobistosciami w swiecie kultury zachodniej. > Wracaj na bazar, i nie handluj dywanami... > kretynie jeleniasty.. ty i respekt..i swiat...chyba dla wytartego dywanu na ktorym siadasz co wieczor by sie pokiwac.wracaj do portowych zaulkow bo stamtad wioniesz ta swoja kulturka dla ubogich i humorkiem dla kolesiow. a jak myslisz,ze cyniola zwabisz na te swoje idiotyzmy to pomysl nieco dluzej,a to nie boli.chyba tyle mozgu ci jeszcze zostalo w twojej glowie a jesli nie to moje gratulacje,ze tracisz go tak szybko.. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: ... 27.03.08, 18:58 Cyniol to dorosly facet. Ojciec dzieciom. W wielu sprawach sie roznimy, ale w kwestii islamu mamy bardzo podobne poglady. I jesli bedzie chcial to bedzie sobie na moim forum pisal. On potrafi pisac bez bluzgow w przeciwienstwie do Ciebie mitomanko. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: ... 27.03.08, 19:05 absztyfikant..... zostaw ta idiotke.... przeciez jednego zdania nie umie napisac bez bluzgow i w miare inteligentnie... baba prymitywna, bez wyksztalcenia, nawet stolu nakryc sama nie umie, tylko ktos jej musi pomagac, jak sama napisala.... ale pcha sie w kazda normalna rozmowe..... ignorowac to to i koniec.... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: ... 27.03.08, 19:07 Trudno ja ignorowac, bo lata za mna z wywieszonym jezorem i drzacym biustem... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: ... 27.03.08, 19:13 cyniol i perla maja zdrowe, trzezwe, realistyczne podejscie do islamu. tylko jak zyda gdzies zobacza, to ich skreca kompletnie i traca zupelnie panowanie nad soba.... ale poniewaz na twoim forum nie bedzie sie mowic o zydach, to moga byc dobrymi forumowiczami do dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: ... 28.03.08, 12:53 dana33 napisała: > cyniol i perla maja zdrowe, trzezwe, realistyczne podejscie do > islamu. tylko jak zyda gdzies zobacza, to ich skreca kompletnie i > traca zupelnie panowanie nad soba.... Czy o Grossie rowniez napisalabys, ze go skreca na widok Polaka? Mnie skreca, kiedy usiluje sie manipulowac prawda,a ty uwazasz, ze jestescie narodem stojacym ponad wszelka krytyka. Gross wedlug ciebie pisze prawde, bo tylko prawda moze uzdrowic relacje polsko-zydowskie, ale Polacy prawa juz takiego nie maja, bo tylko Polacy moga bic sie w piersi i prosic nieustannie o przebaczenie. Jakakolwiek wzmianka o winach zydowskich jest uznawana za nienawisc do calego narodu, a ty jestes pierwsza w ferowaniu sadow. Dla ciebie krytyka postepowania Zydow jest rownoznaczna z nienawiscia do nich. Z problemem szkalowania Polakow przez Zydow zetknalem sie dopiero na emigracji, czytajac tutejsza prase i musze przyznac, ze bylo to dla mnie szokiem, bo wychowalem sie w domu wrecz filosemickim ze wzgledu na fascynacje mego ojca literatura i humorem zydowskim. Wielokrotnie nie moglem wierzyc wlasnym oczom, czytajac wredne oszczerstwa wobec Polakow, przepojone nienawiscia, z jaka nigdy wczesniej nie zetknalem sie. Pamietam moje wielkie zdziwienie, kiedy przeczytalem wspomnienia Zydowki publikowane na lamach naszej The Gazette, uratowanej przez zakonnice i przechowywanej podczas wojny w klasztorze, ktora jako przyklad antysemityzmu poskiego podala fakt, ze zakonnice nie wychowywaly jej w religii judaizmu!!! Czasami, ale bardzo rzadko drukowano list do redakcji napisany przez Zyda, protestujacego przeciw tym kalumniom. Moj list rowniez opublikowano tylko jeden, jedyny raz. Tak samo bylo zreszta z listami wszystkich Polakow. Kiedys mielismy w Montrealu swoj program telwizyjny i redaktor chcial zaprosic Zydow uratowanych przez Polakow. Wiesz co oni powiedzieli temu redaktorowi? Powiedzieli, ze chcieliby, ale nie moga przyjsc, bo spotkaliby sie z ostracyzmem swego srodowiska, mowiac dobrze o Polakach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Poczujesz sie podobnie jak Ędriu lub.. 27.03.08, 19:18 ..jakis webaholik zacznie latac za toba. ariadna-enta napisała: > lata za Tobą,za maruderem > a wy nic.)) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Poczujesz sie podobnie jak Ędriu lub.. 27.03.08, 19:21 Ariadno, ja Ci tego nie zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Poczujesz sie podobnie jak Ędriu lub.. 27.03.08, 19:25 nie grozi mi to.)) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Poczujesz sie podobnie jak Ędriu lub.. 27.03.08, 20:44 Ciesz sie Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: ... 27.03.08, 19:06 absztyfikant napisał: > Cyniol to dorosly facet. Ojciec dzieciom. W wielu sprawach sie roznimy, ale w > kwestii islamu mamy bardzo podobne poglady. I jesli bedzie chcial to bedzie > sobie na moim forum pisal. On potrafi pisac bez bluzgow w przeciwienstwie do > Ciebie mitomanko. > ) jak mowie koszerny allah odebral ci dobry i kulturalny czlowieku mozg..ale marzenia nic nie kosztuja,podobnie koszer jeleniu jak odebral ci mozliwosc odroznienia mitow od realiow.ty faktycznie zatraciles juz poczucie co jest a co nie jest rzeczywistoscia. to chyba od tego ciaglego sejfowania i kablowania tak ci sie mozg porabal,bo nie sadze,ze towarzystwo balkonikowe tak cie pogielo. Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: ... 28.03.08, 13:06 absztyfikant napisał: > Cyniol to dorosly facet. Ojciec dzieciom. W wielu sprawach sie roznimy, ale w > kwestii islamu mamy bardzo podobne poglady. Gdybys jeszcze Absztyfie przeistoczyl sie w chrzescijanskiego ateiste, tak jak Falacci, zagorzala ateistka pod koniec swego zycia Odpowiedz Link Zgłoś
patience Dzialalnosc uslugowa? 27.03.08, 19:18 Osobiscie nie mam nic przeciw nowym forom, ale czemu akurat teraz? Chcesz sie przysluzyc w dzialalnosci rozbijania najstarszego forum? masz cos, czego nie idzie tu napisac? Podejrzane, nonie? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Dzialalnosc uslugowa? 27.03.08, 19:22 Pati, Pati Po prostu chcialem sie pochwalic moim najmlodszym dzieckiem. A tutaj zaglada duzo moich znajomych. I tyle Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Dzialalnosc uslugowa? 27.03.08, 19:45 Okiej. Ale mam charakter z natury podejrzliwy. Widze forum ktore nie jest umieszczane w katalogu forow i goscia ktory zaprasza gdzie indziej. Wielu z obecnie tu piszacych uwazam za matolow, jak sadze, i nawzajem, ale akurat poziom tego forum sie niespecjalnie rozni od poziomu Forum Kraj, mimo, ze tamto jest moderowane. Z czego wnosze, ze przyczyna tego kopania jednak nie poziomu dotyczy, lecz, ze tak powiem, zarazenia. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Dzialalnosc uslugowa? 27.03.08, 20:20 Niepotrzebnie. Aquanet to forum o wszystkim i niczym, a moje nowe forum jest poswiecone Arabii Saudyjskiej. Zadna konkurencja, inna dyscyplina sportu. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Dzialalnosc uslugowa? 27.03.08, 20:22 Okiej, to przepraszam. W takim razie zajrze tam kiedys. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Dzialalnosc uslugowa? 27.03.08, 20:31 Zapraszam serdecznie. Nie masz za co przepraszac, przeciez sie nie gniewam. Ja nie z tych Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Absztyf, absztyf 27.03.08, 19:48 jestes prawdziwa mieszanka szajbusa i czlowiekiem wiedzy. Powiem Ci jak Sherlock Holmes: wiedze trzeba ukladac i niepotrzebne informacje trzeba wyrzucac i ich nie przechowywac Po drugie, warto miec zasady, a nie trzymac sie z silnymi w gebie. Glowa to nie jest smietnik, uporzadkuj ja troche. Pewnie tez jestes kawalerem/porzuconym mezem. Fora ci w niczym nie pomoga. Poczekaj troche, nabierz pewnosci siebie z prawdziwymi ludzmi i z prawdziwymi kobietami (jesli jestes mezczyzna). Tyle mi przychodzi do glowy. PF Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Francuz, Francuz 27.03.08, 19:54 Dziekuje za psychoanalize, a teraz skup sie i posluchaj dokladnie: s.p.i.e.r.d.a.l.a.j Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm francuz ustrzelił absztyfikanta 27.03.08, 21:15 ciekawe czy trofeum zawiesi nad drzwiami czy nad kominkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: francuz ustrzelił absztyfikanta 27.03.08, 21:35 Nie poluje. We mnie jest czyste dobro... PF Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: francuz ustrzelił absztyfikanta 27.03.08, 21:54 wishful thinking, abstrakt.... absztyfikanta nie tak latwo ustrzelic, i juz napewno nie jest to mozliwe przez takiego peefa.... brakuje mu duzo do absztyfikanta... a ty, abstrakt, juz nie pierwszy raz pokazujesz, jak z zemsty tracisz panowanie nad soba.... Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Absztyf, absztyf 27.03.08, 19:59 prawie padłam trupem francuz bawisz się w tatkę co niesfornego syna karci i z pozycji znawcy życia rad udziela? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Absztyf, absztyf 27.03.08, 20:17 Trupem nie padaj, dzieci cie potrzebuje jeszcze. Pewnie masz racje, ze ten forumowicz po prostu slucha co mu kaza robic. PF Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Absztyf, absztyf 27.03.08, 21:11 jeszcze chwila francuz,a będziesz postulował,żeby absztyfikanta ubezwłasnowolnić jako niezdolnego do samodzielnego myślenia daj spokój to dorosły człowiek i nie widać u niego obajawów starczej demencji. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Absztyf, absztyf 27.03.08, 21:33 "daj spokój to dorosły człowiek" Bez charakteru. I to mnie sie nie podoba wlasnie PF Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Absztyf, absztyf 27.03.08, 22:00 nie podoba ci sie peef? nu, to masz problem. ale napewno nie absztyfikant... test to rob sobie, a nie marudzinskiemu... Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Absztyf, absztyf 27.03.08, 22:14 francuz pewnie absztyfikant palce gryzie ze zgryzoty,ze taki fhhancuzz ą,ę,tak nisko go ceni.)) czemu jesteś takim bufonem? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Absztyf, absztyf 27.03.08, 20:47 alez ariadno..... peef ma na wszystkich forach jedno, jedyne zadanie, ktore zreszta sam sobie wyznaczyl, bez prosb innych: moralizuje, analizuje, krytykuje, poprawia, daje-rady-nie-pytany, poucza, i to wszystko w ramach wychowania forumowiczow na lepszych, madrzejszych, bardziej tolerancyjnych ludzi. na podobe wlasna oczywiscie... jak czytam faceta, to nie wiem, czy mam plakac, czy mam sie czerwienic ze wstydu za niego, czy po prostu wysmiac ta jego niesamowita wprost zarozumialosc, pyche, zadufanie, podziw dla siebie i jego jedynych prawd..... rzadko cos takiego sie spotyka.... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Wcale nie tak rzadko, ja np. posiadam kumpla.. 27.03.08, 21:16 ...jeszcze z dziecinstwa. Wpisz-wymaluj PF. Z tym, ze kumpel robi za artyste, nie technika, wiec traktujemy go jako nieustajace zrodlo rozrywki dana33 napisała: > alez ariadno..... peef ma na wszystkich forach jedno, jedyne zadanie, > ktore zreszta sam sobie wyznaczyl, bez prosb innych: moralizuje, > analizuje, krytykuje, poprawia, daje-rady-nie-pytany, poucza, i to > wszystko w ramach wychowania forumowiczow na lepszych, madrzejszych, > bardziej tolerancyjnych ludzi. na podobe wlasna oczywiscie... > > jak czytam faceta, to nie wiem, czy mam plakac, czy mam sie > czerwienic ze wstydu za niego, czy po prostu wysmiac ta jego > niesamowita wprost zarozumialosc, pyche, zadufanie, podziw dla siebie > i jego jedynych prawd..... rzadko cos takiego sie spotyka.... Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Test dla marudy 27.03.08, 21:31 zgraja gnoi kopie lezacego. Co ty robisz? A. lecisz i kopiesz tez; B. lecisz i kopiesz letko; C. prostestujesz przeciwko zgrai werbalnie i odchodzisz z podniesiona glowa. D. rzucasz sie na zgraje i jej dajesz w morde bos uczciowy szlachcic i nie lubisz chamstwa. E. krzyczysz cos niezrozumiale i idziesz sie upic bo sie czujesz jak szmata. Wystarczy, ze mi literke podasz. Aha, postaraj sie wyobrazic te scene i nie poddawac sie (mentalnie) wyrokom wspolforumowiczow. PF Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Test dla marudy 27.03.08, 21:35 Zazwyczaj D, co Okraglakowie nie raz odczuli, a co? W zyciu zreszta tez sie nie uchylalem. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Test dla marudy 27.03.08, 21:38 Hm,hm, subiektywnie, subiektywnie... PF Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Test dla marudy 27.03.08, 21:37 Ghhhronostaju, wiem dobrze, ze mnie nie znosisz. I wiem dlaczego. Po co te przedstawienia dla kilku niedobitkow z okraglaka? Masz FS, Forum Nauka - tam sie wykazuj. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Test dla marudy 27.03.08, 21:42 No dobra absztyf, lezacych nie kopie. Pokazales biale kalesony i to mi wystarczy. PF Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Test dla marudy 27.03.08, 21:53 Nie nosze kalesonow. Wiem jednak, ze Twoje analizy czytaja osoby, ktore mnie znaja w tzw. realu. I maja ubaw. To tyle Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Test dla marudy 27.03.08, 21:59 Prawda czasem smieszy, najczesciej powala... See ya PF Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Może lepiej 27.03.08, 22:05 pójdź w świat między opłotki forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=77513407 i szpanuj ku uciesze gawiedzi. polski_francuz > Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Test dla marudy 27.03.08, 22:00 absztyfikant napisał: > Nie nosze kalesonow. Wiem jednak, ze Twoje analizy czytaja osoby, ktore mnie > znaja w tzw. realu. I maja ubaw. To tyle > ale my tez mamy ubaw,ze ciebie czytaja twoi znajomi z realu,ktorzy patrza co dzien na twe undies ty wiesz co to REAL po 20 bitych godzinach przed kompem dzien w dzien rany koguta chlopie ty juz wlasny ogon gryziesz i masz z tego ubaw ..no niezle,niezle jak na twoj wiek.. pobiegaj na dworze przez 15 minut nie martw sie komp ci nie odejdzie,on cie nie opusci..nawet w srodku nocy bedzie przy tobie razem z twoim dzieciecym forum i nowymi twarzami,ktore tam pisuja na nowe tematy.. aaa kotki dwa,popieprzone sa jak trza faktycznie pf ma racje,nie powinno sie kopac chorych,bo to zadna podnieta ani przyjemnosc..chyba ,ze ktos sam jest chory i ten sport go rajcuje vide YOU. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Test dla marudy 27.03.08, 22:11 nawet powtorzyc nie umiesz, rochellinko ty maja?????? peef ze swojej krolewskiej wysokosci napisal nie kopie sie lezacych, a nie chorych.... chorych pewnie mozna... dzieciece forum? jassssssssssssssssne...... juz sobie myslalam, ze cie bolec musi.... absztyfikant tutaj rozrabia jako wlasciciel na dwoch forach.... jedno juz idzie swietnie, a drugie mam nadzieje, tez bedzie w porzadku... a tobie, rochellino ty maja, 3 fora zamknieto, blog jeden tez, a czwarte forum ledwo dyszy.... jarzyny sie koncza, jak widac, a o czym innym pisac sie boicie... bo ile plajt moze zniesc interes w ciagu paru miesiecy? nawet jak sie ma zapasy finansowe w postaci paru jajek malowanych przez artyste... hihihihihihihi..... ja nie moge, rochellina..... ja ciebie bardzo pardon, ale ja wylam, jak slyszalam, ze ci artystka zaprojektowala pisanki..... ))) Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Test dla marudy 27.03.08, 22:19 artystka jej zaprojektowała pisanki?.)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Test dla marudy 27.03.08, 22:34 nu, tak napisala na zieleniaku: "mam kolezanke malarke i ona wlasnie ma najwspanialsze pomysly." malo tego: ta jej tez stol pieknie zaprojektowala: "ja bylam do pieczenia babek Wielkanocnych a ona wszystko ukladala mi na stole.." forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50999&w=77370733&a=77385820 ale przyznaje, ze pokoj ladny, stol sliczny, i widok z okna najlepszy. mam nadzieje, ze to wszystko rochelliny, a nie jakiejs zydowskiej rodziny, u ktorej rochellina sprzata.... )) Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Test dla marudy 27.03.08, 22:42 się nie znasz Dana to jest nowoczesna gospodyni ma panią do układania potraw na stole panią do pisanek panią do układania kwiatów w wazonach nie to co my,które sobie same to robią stać ją w końcu.)) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Test dla marudy 27.03.08, 22:45 jak myslisz..... ma tez pana do drapania po plecach i jeszcze jednego do wachlowania w upalnie dni?????? ty znasz ten dowcip, ariadno, ze kobieta potrzebuje w swoim zyciu 4 zwierzaki? jaguara w garazu karakula na plecach tygrysa w lozku i osla, ktory za to wszystko zaplaci.... zdaje sie, ze rochellina nasza wszystkie te zwiery ma... )))) Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: Test dla marudy 28.03.08, 05:03 dana33 napisała: > ale przyznaje, ze pokoj ladny, stol sliczny, i widok z okna > najlepszy. mam nadzieje, ze to wszystko rochelliny, a nie jakiejs > zydowskiej rodziny, u ktorej rochellina sprzata.... )) Masz na mysli chyba konwertytow?)) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Test dla marudy 28.03.08, 07:57 cyniol..... skoncentruj sie na arabach... wtedy jestes wiarygodny, mozna z toba dyskutowac, wykazujesz sie wiedza. ale jak napisalam: jak zyda zobaczysz, to sie skreca do imentu i zostaje kawalek idioty.... nie zal ci? nie jest nas tak duzo na swiecie, mozesz sobie odpuscic... arabow masz troche wiecej.... sprobuj poprawic los szarego "arabczka", jak mowi jeden moj przyjaciel... no i przy okazji twoj image nie bedzie cierpial... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Test dla marudy 28.03.08, 15:11 cyniol napisał: > dana33 napisała: > > ale przyznaje, ze pokoj ladny, stol sliczny, i widok z okna > > najlepszy. mam nadzieje, ze to wszystko rochelliny, a nie jakiejs > > zydowskiej rodziny, u ktorej rochellina sprzata.... )) > > Masz na mysli chyba konwertytow?)) z ust mi wyjales cyniol bo to wlasnie konwertyci islamscy u ktorych sprzatam))) a ten stol to byl pomysl mego starego a jesli wiecie to marmurki myje sie nie uzywajac wody, ta je niszczy, dlatego polozylam wreszcie szybke by sie nie meczyc dzien w dzien z moja zawoalowana pania)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Test dla marudy 27.03.08, 23:29 dana33 napisała: >.. absztyfikant tutaj rozrabia jako wlasciciel na > dwoch forach.... jedno juz idzie swietnie, a drugie mam nadzieje, > tez bedzie w porzadku... a tobie, rochellino ty maja, 3 fora > zamknieto, blog jeden tez, a czwarte forum ledwo dyszy.... jarzyny > sie koncza, jak widac, a o czym innym pisac sie boicie... bo ile > plajt moze zniesc interes w ciagu paru miesiecy? nawet jak sie ma > zapasy finansowe w postaci paru jajek malowanych przez artyste... > hihihihihihihi..... ja nie moge, rochellina..... ja ciebie bardzo > pardon, ale ja wylam, jak slyszalam, ze ci artystka zaprojektowala > pisanki..... ))) wow chyba sie nacpalas..tyle shitu jednym tchem..i co jedno slowo to wiekszy shit.. najbardziej mnie ujmujecie tym blogiem,ktory mi zamknal wujek albert,ale o ile mnie pamiec nie myli to wam jednak AGORA go przymknela a co do moich pisanek to masz racje,czesc z nich malowala mi artystka..fajne sa razem z reszta rzeczy. nie ma sie czego wstydzic,jak chesz to ci mojego kotka pokaze..ten tez zaprojektowany przez znanego artyste Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Prosze o nielinkowanie fryzjerskiej pornografii ! 27.03.08, 23:32 vicky17 napisała: jak chesz to ci mojego kotka > pokaze..ten tez zaprojektowany przez znanego artyste Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Test dla marudy 27.03.08, 22:04 wiesz co peef? ty to gola d swiecisz juz od dawna... i ciagle probujesz wciagnac na nia te swoje kalesony.... wciagnij w nie najpierw gumke, bo spadaja ciagle od nowa.... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: białe? 27.03.08, 22:58 i znow aki boy pokazal swoja prowincjonalna wulgarnosc i chamstwo.. taki prostak umie walic tylko.... bozia poskapial mozliwosci dokopania eleganckiego, zeby zabolalo, ale bylo z klasa.... u aki boy efekt zawsze odwrotny: nie boli zupelnie, bo nie bez najmniejszej klasy.... ot taki co chce 5 minutes of fame, ale dostaje w najlepszym wypadku zaledwie 20 sekund... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: białe? 27.03.08, 23:33 dana33 napisała: > i znow aki boy pokazal swoja prowincjonalna wulgarnosc i chamstwo.. > ) nie moge fat mame narzeka na chamstwo,nu tozto mozna skretu kiszek dostac . fat mame to nie prowincja to sam kFiat kobiecosci,dobrego stylu i wyczucia smaku..dla tych co szczecine maja..za wzor..mody..dla ubogich..polaczkow..ktorych nie stac na wiecej niz za tuptanie..za..fat mame))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: białe? 27.03.08, 23:43 rachelina twoja bezczelnośc nie ma granic piszesz maSSrudny,fat mama do tego śmierdziel, ubecki tchórz wyzywasz ludzi najgorszymi epitetami ,kulturalnom udajesz jesteś prymitywna,wulgarna, niewychowana. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Znasz powiedzenie, ze.. 27.03.08, 23:47 ...wies czlowiek opusci, a wies czlowieka nigdy? Wyrwalo sie dziewuszysko z pegeerowskich czworakow we śfat a jezyka czworakow wyrwac z niej nie sposob. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: białe? 27.03.08, 23:51 ariadna-enta napisała: > rachelina twoja bezczelnośc nie ma granic > abolutnie nie ma granic,ale wasza ma i to dosc ograniczone granice,bo nie wychodzace poza wasze dosc slabo funkcjonujace mozgi. myslicie,ze bedzie jezdzic po kims chamsko od lat a ten ktos bedzie sie uginal na widok takich wsiutow jak ty,marudny czy fat mame ze zjelenialym pudlem. faktycznie nawijajcie na temat moich pisanek..mnie to osobiscie bawi,ze interesuje was dokladnie WSZYSTKO co ja podam,a te wiadomosci na temat waszych sukcesow forumowych i moich porazek blogowych sa THE BEST))))))) wszystkie pisanki i me orchidee placza nad moja strata a waszym zyskiem,uj nie moge a jaka to strata MATERIALNA,lo matko chyba na zebry pojde do erzatza,albo zglosze po kromke suchego do tego VIP ze szczecina)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Orchideami z papieru sie chwalicie Vickulec? 27.03.08, 23:54 Pewniescie w latach siedemdziesiatych mocno rozowe plastykowe roze na telewizorze trzymala? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Orchideami z papieru sie chwalicie Vickulec? 28.03.08, 00:05 nie te ty preferujesz bo masz za malo swiatla jak na orchidee. takie tepe glowy jak twoja to faktycznie niczego poza kaktusami nie wymysla masz tu wlasnie zakwitly,moze kupisz starej bo jak dobrze pielegnujesz to wytrwa kwiatek ponad miesiac. orchidee to moje hobby ..bo kotach malowanych ma sie rozumiec i wyjatkowo dobrze rosna w mym dziurawym jackowym bejzmencie. i157.photobucket.com/albums/t53/sloneczko1/cymbidium1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: białe? 28.03.08, 00:03 no rachelka popyskuj sobie jeszzcze i w dodatku kłamczucha jesteś my nie udajemy,ze lubimy się z Toba iść na noże i czasem nieżle sie przy tym bawimy ty natomiast co wpis piszesz,ze masz nas w de,że cię nudzimy,że jesteśmy głąbami a ciągle odpowiadasz i się tłumaczysz. dość komicznie to wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: białe? 28.03.08, 00:06 rochellina ty maja..... ty zobacz, jak ciebie tylko pieniazki interesuja (jak kiedys napisalas, masz ich kupe plus inwestycje w polsce plus tak bogate juz dzieci, ze my nawet sobie takiej ilosci pieniedzy wyobrazic nie mozemy i ze kasa jest wg ciebie najwazniejsza w zyciu) i wygadanie sie w stylu woznicy z pipidowka... a my wogole nie o tym... ja po prostu widze w tobie idiotke, ktora potrzebuje nawet do malowania jajek artystke... ))) nu, co mam zrobic? cala przyjemnosc to zawsze byla w malowaniu samemu, nawet jak nie bylo tak artystycznie i rowniutko... ale ile zabawy i smiechu bylo... a ty tu ciagle ze swoimi pieniedzmi..... nu, nazywa sie to z francuskiego nuworyszka... ))) biedota cale zycie, ale biedota nie tylko finansowa, bo brak pieniedzy nie musi oznaczac biedy... niektorzy bez grosza przy duszy sa bogatymi ludzmi.... ale przede wszystkim biedota moralna, intelektualna, biedota charakteru... i tacy ludzie wlasnie nic, tylko o swojej "kasie" gadaja.... ty moze myslisz, ze komus zaimponujesz, ale nie, nie, rochellino... daj ci bog milionow.... nie wzbogaca one twojej moralnosci, nie zastapia jezyka, wszawego charakterku..... nic... jedyne co mozesz, to inwestowac w domy..... nu, bedziesz miala 100 pokoi, w kazdym pokoju 100 lozek i co? bedzie cie ciskala wscieklosc z lozka na lozko.. ))) Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: białe? 28.03.08, 00:11 dana33 napisała: > rochellina ty maja..... ty zobacz, jak ciebie tylko pieniazki > interesuja nie tylko, interesuje mnie rowniez dekoracja wnetrz,a te robimy za pieniazki ..nu chyba wiesz. ostatnio powiekszylam troche dom z czego jestem bardzo dumna bo teraz goscie jak przyjda to moga sobie podziwiac moj ogrod i moje obrazy..nu wiesz ale pieniazki faktycznie zawsze mnie interesowaly,w koncu za nie zyjemy. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: białe? 28.03.08, 00:22 jasne,że za pieniązki żyjemy ale twoje chwalenie się bogactwem i pograda dla mniej zamożnych świadczy o podstawowym braku kultury. a miej sobie ten dom,obrazy,panią do pisanek niech Ci się wiedzie,ale zrozum,ze świat jest tak urządzony,ze sami bogacze w nim nie mieszkają. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: białe? 28.03.08, 00:23 dekoracja wnetrz cie interesuje? od jakiej strony? a propos wnetrz: popraw troche farbe na framugach twoich okien: nierowno szpachtle zrobili i nie wyglada porzadnie i ladnie... Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: białe? 27.03.08, 23:46 boli cię sierotko z hameryki słowo s.p.i.e.r.d.a.l.a.j?? zgrywasz oburzoną lady no niech padnę.Pierwszy językowy rynsztok na forum notorycznie gnojący ludzi o poziomie dyskusji mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: białe? 27.03.08, 23:56 mozna dostac skretu kiszek? dostalas? nie? wow, tyle shitu jednym tchem..i co jedno slowo to wiekszy shit.. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Test dla marudy 27.03.08, 21:57 nie peef.... to jeden nieudacznik polsko-francuski od miesiecy chce poprawic wlasne ego, moralizujac i pouczajac chucpowato innych. i to jeszcze uwaza, ze ma do tego prawo, piszac o innych "zgraja gnoi". w takim wypadku, to kto ty? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator-z-boku Re: Absztyf, absztyf 27.03.08, 21:39 A ten poprawiacz forumowy znowu powie,ze deszcz pada............!!!! I skad takie pieprzniete france sie biora..........?????????? Rozumiem ,ze ma problemy facio w swojej robocie.............!!!!!!!! Rozumiem,ze nie moze sie dogadac ze swoim otoczeniem i prawdziwymi francuzami........!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: Zapraszam na nowe forum :-) 27.03.08, 21:26 za duzo was(arabow) tam nie ma....ale poczatki sa zawsze trudne powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: Zapraszam na nowe forum :-)errata 27.03.08, 21:28 melord napisała: > za duzo was(azjatow) tam nie ma....ale poczatki sa zawsze trudne > powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
pan666 Re: Zapraszam na nowe forum :-) 30.03.08, 12:54 slyszalem ,ze polki zamezne z arabami musza poddac sie zabiegowi obrzezania,w saudi arabien sunni? czy tez faraonskie obchlasniecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant pan666 30.03.08, 12:56 Zadaj to pytanie na moim forum, a dostaniesz odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś