galba 09.10.03, 07:36 www1.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,1709551.html No, może nawet lepiej. G. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galba Czyżbym wyczuwał jakąś nutkę niedowierzania? 09.10.03, 08:29 Wierz mi - są jeszcze ładniejsze. Niektóre nawet znam osobiście. G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem "przecietna" IP: 213.216.66.* 09.10.03, 08:39 to wlasnie slowko wywolalo we mnie mieszane uczucia. mam tam kolezanke. uwierz mi nie chciałbys jej zobaczyc. no chyba ze poza nastolatkami gustujesz w scenach drastycznych. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
galba Biedactwo musiało przyjechać z Warszawy 09.10.03, 08:54 Gość portalu: siedem napisał(a): > mam tam kolezanke. uwierz > mi nie chciałbys jej zobaczyc. ... albo mieszka na Księżu Małym - bo reszta jest palce lizać. G. Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka W stolycy są laski równie fajne, jak ta z Breslau 09.10.03, 08:59 ...albo i lepsze. Uprasza się więc o porzucenie antywarszawskich fobii, tym bardziej, że chociaż nie wylewamy co parę lat rzeki do miasta jak to u was w zwyczaju, to nawet Syrenę mamy. A wy co? Szprotki, leszcze i kaszaloty... Odpowiedz Link Zgłoś
galba Tylko nie kaszaloty! 09.10.03, 10:02 xiazeluka napisał: > ...albo i lepsze. Uprasza się więc o porzucenie antywarszawskich fobii, tym > bardziej, że chociaż nie wylewamy co parę lat rzeki do miasta jak to u was w > zwyczaju, to nawet Syrenę mamy. A wy co? Szprotki, leszcze i kaszaloty... Powiem szczerze, że znam W-wiaków nienawidzących swego miasta a nie znam ani jednego W-wianina, który by nie był dumny ze swego. Więcej! W maju w N.Cz. niejaki Pan Arpad Kowalski (chyba nie mylę nazwiska) utyskiwał na kompletny brak flag narodowych w dniu 3 V br. w stolicy podczas gdy w tym samym czasie miał we W-wiu problemy ze znalezieniem domu, nad któryn takowa by nie powiewała (wywieszane nie przez ADMy lecz mieszkańców!). A Wrocławianki są najpiękniejsze we wszechświecie i oskarżeniem o antywarszawizm ust mi nie zamkniesz! Będę męczennikiem jak jaki Mel Gibbson (Gibsson? Gibbsson? Gibson?)! No, wystarczy. G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Biedactwo musiało przyjechać z Warszawy IP: 213.216.66.* 09.10.03, 09:09 z Łodzi dokładnie, troche mieszkała w Gliwicach 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
galba No! I zagadka rozwiązana! 09.10.03, 09:19 Gość portalu: siedem napisał(a): > z Łodzi dokładnie, troche mieszkała w Gliwicach > > 5040 Od razu wyczułem pismo nosem! G. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 strój krakowski 09.10.03, 09:26 To skandal. Czesi nie dpouścili stroju śląskiego. Wiadomo, uwżają że śląski = czeski ! Podpisujcie się pod protestem. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg ludzi już porąbało 09.10.03, 09:38 miss junior??? Pora na miss przedszkolaków A. Odpowiedz Link Zgłoś
galba Może i racja... 09.10.03, 09:49 andrzejg napisał: > miss junior??? > Pora na miss przedszkolaków > > A. ... ale dziewczyna jest 1st klasa (nie tylko LO). G. Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: ludzi już porąbało 09.10.03, 10:00 andrzejg napisał: > miss junior??? > Pora na miss przedszkolaków > > A. i przedszkolanek a potem każdej innej profesji ciekawe czy miss w tej "innej" profesji zwyciężyłaby inne miss a tak na marginesie kiedyś to rycerz musiał się nieźle natrudzić, by zdobyć piękną księżniczkę w silnie strzeżonym zamku a teraz? czysta komercja organizatorzy wybiegi tłok na castingach same się proszą by je brać gdzie im do niegdysiejszych księżniczek czyżby tatusiowie przestali czytywać małym dziewczynkom bajeczki? d_ Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Chyba pojadę do tej Pragi 09.10.03, 10:16 galba napisał: > > same się proszą by je brać > > ! tylko zajrzyj im w metrykę(resztę już widać gołym okiem) bo wiesz Galbo- molestowanie nielestnich jest jeszcze karalne powodzenia w wybieraniu oferentek d_ Odpowiedz Link Zgłoś
galba I to właśnie uważam za niemoralne i niehumanitarne 09.10.03, 10:22 > tylko zajrzyj im w metrykę(resztę już widać gołym okiem) bo wiesz Galbo- > molestowanie nielestnich jest jeszcze karalne Dlaczego wbrew naturze, tradycji i Pismu Świętemu nie pozwala się na korzystanie z walorów takiej np. 17 latki? No, nawet 16... I w ten oto sposób wątek przerodził się w "watek do wycięcia". G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: I to właśnie uważam za niemoralne i niehumani IP: 213.216.66.* 09.10.03, 10:24 ponoc z 17stki juz można 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
galba N-A-P-R-A-W-D-Ę? 09.10.03, 10:27 Gość portalu: siedem napisał(a): > ponoc z 17stki juz można > > 5040 Zmarnowałem 10 lat życia! G. Odpowiedz Link Zgłoś