kataryna.kataryna 29.10.03, 00:07 Pytam bo rzadko tu bywam a widzę, że ta osoba chyba donosicielstwem w realu się trudni. Czy tu na Aktualnościach to normalne praktyki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nurni Re: Kto to jest miss_camelotu? 29.10.03, 00:11 na trzezwe pytanie odpowiedz niestety wymijajaca nie wiem ktos kto nie cierpi forum camelot czyli Carminy i Hiacynta a dodatkowo pacynkowanie dla niego/niej to zadna pierwszyzna tym sposobem lista podejrzanych miast sie zawezic wydatnie sie rozrosla pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki To Rafał Siwiński, Tomasz Nidecki - osoby chore IP: *.icm.edu.pl 29.10.03, 00:13 psychicznie, pisują pod tym nickiem.Sa to snajper i Perła. Odpowiedz Link Zgłoś
perla_ chory to ty jesteś Józek właśnie 29.10.03, 00:36 a wiesz Józek, że były głosy już, że to ja (ze Snajperem i Scanem oczywiście) wymyśliłem cię? Niby twoje bzdety potrzebne nam były do ośmieszenia Polaków tu. A tak poza tym to shalom Józek. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki Ble, ble kanalio. Wymysleć to ty możesz kolejny IP: *.icm.edu.pl 29.10.03, 07:54 nick kretynku.Perła i Lublin już zostały spalone idioto Nidecki co? Odpowiedz Link Zgłoś
tete Re: Kto to jest miss_camelotu? 29.10.03, 00:13 Myślę, że to osobnik (-czka), który nie znosi ludzi piszących na forum Camelot stąd nick złośliwie przybrany ; pozdrawiam, tete Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Kto to jest miss_camelotu? 29.10.03, 00:15 tete napisała: > > Myślę, że to osobnik (-czka), który nie znosi ludzi piszących na forum > Camelot stąd nick złośliwie przybrany ; Czyli kieruje się dokładnie tym co zarzuca Zawadzkiemu? A biorąc pod uwagę co robi to ona jest chyba większym od niego szkodnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Kto to jest miss_camelotu? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 29.10.03, 00:15 Też chciałbym wiedzieć . Ale nie koniecznie . Odpowiedz Link Zgłoś
perla_ Re: Kto to jest miss_camelotu? 29.10.03, 00:33 to jedna z bardziej znanch pacynek jest. Z tym, ze niekoniecznie to musi być ktos kto nie pisze na forum Camelot właśnie. Przebierańcy nieprzewidywalini są. No, i to raczej kobieta jest. Taki "miękki" styl pisania ma... Perła Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Kto to jest miss_camelotu? 29.10.03, 00:38 perla_ napisał: > to jedna z bardziej znanch pacynek jest. Z tym, ze niekoniecznie to musi być > ktos kto nie pisze na forum Camelot właśnie. Przebierańcy nieprzewidywalini są. swiete slowa swiete slowa nieprzewidywalni jak nie przymierzajac zawadzki dlatego tepimy wszelkie pacynki nieprawdaz? kaszalockie chyba nie pod ochrona? Odpowiedz Link Zgłoś
perla_ Re: Kto to jest miss_camelotu? 29.10.03, 00:40 nurni napisał: > swiete slowa swiete slowa > nieprzewidywalni jak nie przymierzajac zawadzki > > dlatego tepimy wszelkie pacynki nieprawdaz? > kaszalockie chyba nie pod ochrona? > widzisz nurni, ja nie znam pacynek kaszalockich. Jeżeli Ty je znasz to wymień je. Będziemy tępić razem. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Kto to jest miss_camelotu? 29.10.03, 00:41 perla_ napisał: > widzisz nurni, ja nie znam pacynek kaszalockich. Jeżeli Ty je znasz to wymień > je. Będziemy tępić razem. > > Perła a bez wymieniania pacynek nie rozpoznajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
perla_ Re: Kto to jest miss_camelotu? 29.10.03, 00:43 nurni napisał: > a bez wymieniania pacynek nie rozpoznajesz? co najwyżej domyślam się. A to cholernie mało jest. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
perla_ Re: Uwaga bede strzelac 29.10.03, 00:43 gini napisała: > Mnie wychodzi na Danusie . a czemu ona właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Uwaga bede strzelac 29.10.03, 00:48 perla_ napisał: > gini napisała: > > > Mnie wychodzi na Danusie . > > a czemu ona właśnie? Bo takie poezje tylko ona jest w stanie stworzyc, obserwuje miseczke od poczatku jej dzialalnosci. Bardzo nie lubi Camelot, i na dodatek nie lubi Jozka . I bardzo nie lubi mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni pudlo 29.10.03, 00:45 gini napisała: > Mnie wychodzi na Danusie . za pozna pora na danuske ta zreszta nie pacynkuje coz to za pacyna moze stukac o tej porze? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=4528031&a=4531551 Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: pudlo 29.10.03, 00:52 nurni napisał: > gini napisała: > > > Mnie wychodzi na Danusie . > > za pozna pora na danuske ta zreszta nie pacynkuje > > coz to za pacyna moze stukac o tej porze? > > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=4528031&a=4531551 > Nie twierdze , ze pacynkuje ale tez zmieniala nicki sama o tym pisala. Po za tym nie ma na tym forum nikogo kto pisalby takie idiotyzmy i to w dodatku wierszem. Kiedys myslalam, ze Helka, ale Helki juz dosc dlugo nie ma. Ile nickow ubylo wraz z Helka z tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: pudlo 29.10.03, 00:57 gini napisała: > Nie twierdze , ze pacynkuje ale tez zmieniala nicki sama o tym pisala. nie robila tego z tchorzostwa czy podstepu takie tam kaprysy naszej forumowej tesciowej najwazniejsze...zupelnie nieszkodliwe i nieagresywne > Po za tym nie ma na tym forum nikogo kto pisalby takie idiotyzmy i to w dodatku > > wierszem. jak to???? a ja! )))))) > Kiedys myslalam, ze Helka, ale Helki juz dosc dlugo nie ma. > Ile nickow ubylo wraz z Helka z tego forum. lezka w oku sie kreci to powiadasz ze helka powiedziala ze jej nie ma? a co jeszcze mowila? ze jest dalej kobita czy znow facetem napisz koniecznie! )))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: pudlo 29.10.03, 01:03 nurni napisał: > gini napisała: > > > Nie twierdze , ze pacynkuje ale tez zmieniala nicki sama o tym pisala. > > nie robila tego z tchorzostwa czy podstepu > takie tam kaprysy naszej forumowej tesciowej > najwazniejsze...zupelnie nieszkodliwe i nieagresywne > Tu sie zgodze , ale misska to raczej jej dzielo. > > Po za tym nie ma na tym forum nikogo kto pisalby takie idiotyzmy i to w > dodatku > > > > wierszem. > > jak to???? a ja! )))))) > **** Nie dobijaj oszczedz. > > Kiedys myslalam, ze Helka, ale Helki juz dosc dlugo nie ma. > > Ile nickow ubylo wraz z Helka z tego forum. > > lezka w oku sie kreci > > to powiadasz ze helka powiedziala ze jej nie ma? > a co jeszcze mowila? > > ze jest dalej kobita czy znow facetem > > napisz koniecznie! )))))))))) ***** nikt mi tu jeszcze pod Helke nie podpadl, ale moze ja slepa jestem. Pozdrawiam serdecznie . Odpowiedz Link Zgłoś
perla_ Re: pudlo 29.10.03, 01:03 nurni napisał: > gini napisała: > > > Mnie wychodzi na Danusie . > > za pozna pora na danuske ta zreszta nie pacynkuje > > coz to za pacyna moze stukac o tej porze? > > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=4528031&a=4531551 > nurni, cos Ty sie uparł na tego jasnego gwinta? iągle o nim piszesz. Jakaś obsesja to jest. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: pudlo 29.10.03, 01:06 to taka wulgarna antyzydowska pacyna /patrz w wyszukiwarce/ pacynki jesli dobrze pamietam potepiasz a z ta zes sie przywital jak ze starym znajomym z realu /wersy ponizej linku/ podpowiadam: byles wtedy napruty i gadales od rzeczy.... zgadlem? Odpowiedz Link Zgłoś
perla_ Re: pudlo 29.10.03, 01:24 nurni napisał: > to taka wulgarna antyzydowska pacyna /patrz w wyszukiwarce/ > > pacynki jesli dobrze pamietam potepiasz > a z ta zes sie przywital jak ze starym znajomym z realu > /wersy ponizej linku/ > > podpowiadam: > byles wtedy napruty i gadales od rzeczy.... > > zgadlem? > wiesz nurni... ja nie bywam napruty, nie sądź według siebie. A tamten post pamietam. Na Roztoczu byłem wtedy. Mialem takie, wiesz, wrazenie, ulotne byc może, że wiem kto to napisał. No i napisałem te posty "na rybkę". Chciałem sprowokować. Nie wyszło. A Ty ten post chyba na kamieniu wyryłes bo dla Ciebie bardzo ważny jest. Nie potrzebnie tracisz energię na to. To ślepe ślady są. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
nurni na rybke 29.10.03, 01:45 perla_ napisał: > To ślepe > ślady są. > > Perła mozliwe mozliwe swoja droga wspolczuje ja swoim samochodem nie woze zadnych pacyniarzy nie czestuje ich fajkami itd obracasz sie w nieciekawym towarzystwie Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: na rybke + zacheta 29.10.03, 01:53 nurni napisał: > obracasz sie w nieciekawym towarzystwie ale oczywiscie pacynki dalej ganiaj nie popuszczaj! bedzie jeszcze smiszniej i paradaniej Odpowiedz Link Zgłoś
nurni pasazer perlowego golfa 29.10.03, 18:14 perla_ napisał: > A tamten post pamietam. Na Roztoczu byłem wtedy. Mialem takie, wiesz, wrazenie, > > ulotne byc może, że wiem kto to napisał. No i napisałem te posty "na rybkę". > Chciałem sprowokować. prowokowanie "nieznajomego" wygladalo tak: • Re:wysylajcie faksy albo dzwoncie IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl Gość: Perła 06.02.2003 01:46 zarchiwizowany Witaj, Ciebie się tu nie spodziewałem o tej porze. Jasny_gwint, pewny siebie jesteś, nieprawdaż? Ten post to Twój żart był, niby zwykły, a tu niespodzianka będzie. Pod poduszką. Perła • aha... IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl Gość: Perła 06.02.2003 02:08 zarchiwizowany jutro, tzn dzisiaj zadzwonię sobie, około południa bo śpię czasami długo. A potem... to ty poczekasz sobie, aż wyspię się dokładnie. Głupia pizda jesteś. Niedoceniasz mnie. Błąd. Twój zresztą. A zrobię to, co mi humor bądź kaprys podpowie. A jak sądzisz, co podpowie? oj, teraz to długo szukać będziesz, w nieskończoność wręcz. Perła • Re: aha... IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl Gość: Perła 06.02.2003 02:18 zarchiwizowany co cię zmyliło? Mój sposób palenia Marllboro, bałagan w Golfie? A może ciasteczka? Lub że "perełką" jestem? Cokolwiek to było, to możesz starać teraz się. Bezskutecznie właśnie. Perła • Re: errata jest IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl Gość: Perła 06.02.2003 02:33 zarchiwizowany Gość portalu: Perła napisał(a): > co cię zmyliło? Mój sposób palenia Marllboro, bałagan w Golfie? A może > ciasteczka? Lub że "perełką" jestem? Cokolwiek to było, to możesz starać teraz > się. Bezskutecznie właśnie. > > Perła zamiast "starać", "szkukać" powinno być. warto było? Perła -------------------------------------- ulotne wrazenia Perly "że wiem kto to napisał" jeszcze z tworczosci samego jasnego gwinta: .wala damy Autor: jasny_gwint Data: 15.10.2002 22:41 zarchiwizowany jaksa to Hitler was wszystkich polskich zydkow niepuscil kominkiem?skad sie tyle was nazbieralo.ciagle opowiadcie o jakiejs zagladzie a tu prosze ilu ich sie uchowalo parchow --------------- Re: Zydzi to dziwny narod Autor: jasny_gwint Data: 16.10.2002 16:41 zarchiwizowany Raz twierdza,ze prawie wszyscy zgineli w holocauscie.Ale jak idzie o odbieranie pieniedzy to okazuje sie,ze jest ich strasznie duzo.To samo w Polsce ich nie ma ale ciagle jakas gmina zydowska wyciaga rece po pieniadze. ----------------------- Re: niech mi ktos powie Autor: jasny_gwint Data: 18.10.2002 00:36 zarchiwizowany prezydent -zyd marszalek -zyd najwieksza gazeta w rekachzydow najwiekszy tygodnik zydoski ------------------------------- SHARON TO HITLER NASZYCH CZASOW Autor: jasny_gwint Data: 28.12.2002 16:12 zarchiwizowany A jego armia to SS. ------------------------- Re: SHARON TO HITLER NASZYCH CZASOW Autor: jasny_gwint Data: 28.12.2002 16:52 zarchiwizowany Niech walczy dalej jak Hitler i niech zdechnie jak Hitler a z nim jego parchata armia. ---------------- Na pohybel izraelowi Autor: jasny_gwint Data: 28.12.2002 16:55 + dodaj do ulubionych wątków Niech zdychaja zydowskie swinie. Hitler wielkim czlowiekiem byl. ------------------- Re: Parchy zydowskie Autor: jasny_gwint Data: 29.12.2002 11:25 zarchiwizowany od wiekow zerowaliscie na Europie,teraz okradliscie palestynczykow,okradacie amerykanow i dalej okradacie Europe. Poszli won,zlodziejskie smiecie. ----------------------- Re dlaczego same Przeczytaj komentowany artykuł » Autor: jasny_gwint Data: 24.01.2003 01:44 zarchiwizowany zydki niech im pomagaja to o ich dupy zasrane chodzi. -------------------------------- tyle jeszcze raz slowa Perly: >Mialem takie, wiesz, wrazenie, > ulotne byc może, że wiem kto to napisał. kto to napisal wiedzialem juz wtedy odpowiedz jest bardzo prosta: pasazer perlowego golfa gratulacje Perla gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
perla_ Re: pasazer perlowego golfa 29.10.03, 18:41 wiesz nurni, ktos tu napisal ostatnio że dupkiem jesteś. Ja nie zgadzam sie z tym. Ty starasz sie dupkiem być. Nie przywiązj takiej wagi do postów tu. Ten jasny gwint opublikował dane czlowieka, który z forum nic wspólnego nie ma, tzn. nie pisze na nim. Pomyślałem sobie, że ten jasny gwint, którego działaności nie śledziłem tu, to pewna osoba jest, z którą kiedyś spotkałem się. Ale to bardzo ulotne wrażenie było. Pisałem te posty, aby sprowokować tą osobę do napisania czegoś więcej. Ot, i cała Twoja wieka tajemnica jest. Ale Ty pewno i tak swoje pisać będziesz. To pisz sobie. Ostatecznie to Twój a nie mój czas jest. Z tym, że marnujesz go. Bo i ani Ty ani ja, pewno nigdy nie dowiemy się, kim ten jasny gwint naprawdę jest. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: pasazer perlowego golfa 29.10.03, 20:35 perla_ napisał: > wiesz nurni, ktos tu napisal ostatnio że dupkiem jesteś. Ja nie zgadzam sie z > tym. Ty starasz sie dupkiem być. > Nie przywiązj takiej wagi do postów tu. Ten jasny gwint opublikował dane > czlowieka, który z forum nic wspólnego nie ma, tzn. nie pisze na nim. > Pomyślałem sobie, że ten jasny gwint, którego działaności nie śledziłem tu, to > pewna osoba jest, z którą kiedyś spotkałem się. Ale to bardzo ulotne wrażenie > było. Pisałem te posty, aby sprowokować tą osobę do napisania czegoś więcej. > Ot, i cała Twoja wieka tajemnica jest. > Ale Ty pewno i tak swoje pisać będziesz. To pisz sobie. Ostatecznie to Twój a > nie mój czas jest. Z tym, że marnujesz go. Bo i ani Ty ani ja, pewno nigdy nie > dowiemy się, kim ten jasny gwint naprawdę jest. > > Perła chory to ty jesteś Józek właśnie perla_ 29.10.2003 00:36 odpowiedz na list odpowiedz cytując a wiesz Józek, że były głosy już, że to ja (ze Snajperem i Scanem oczywiście) wymyśliłem cię? Niby twoje bzdety potrzebne nam były do ośmieszenia Polaków tu. A tak poza tym to shalom Józek --------------- wiem ze sie nie dowiemy ani jeniseja ani jasnego gwinta ani miss camelotu nie ustawiam urodzonym tchorzom zbyt wysoko tej poprzeczki gnida jest gnida choroba nieuleczalna wystarczy ze wiemy po co powstaly Odpowiedz Link Zgłoś
nurni a swoja droga Kataryna...:) 29.10.03, 00:52 Twoj watek oniesmielil jakby nasza dzielna miss poszla sobie precz albo wrocila do swojego nicka Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re:Nurni zerknij na pierwszy wiersz 29.10.03, 01:00 biedny saddam husajn mily pan z wasem Autor: miss_camelotu Data: 26.03.2003 20:17 zarchiwizowany -------------------------------------------------------------------------------- lacze sie w bolu z wami wspaniali pacyfisci niech zyje pokoj smierc amerykanom tak jak i wy nienawidze wojny poderznalbym tym wszystkim tchorzom z USA ich bandyckie gardla niech zyje pokoj wolny irak pod reka przywodcy niech zwloki zolnierzy busha szczezna zapomniane przez historie Ja pisalam wtedy antywojennie , i te pierwsze utwory byly wlasciwie poswiecone mnie , a przy okazji jakis odwet na Camelot.... Camelot boli ja do dzis. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re:Nurni zerknij na pierwszy wiersz 29.10.03, 01:08 Aniu to naprawde drugorzedne kto skoro intencje czytelne jak na dloni Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 No tak...Lada moment Nurni mnie ostatecznie zdema- 29.10.03, 01:02 skuje.... Chyba lepiej zrobie, przyznajac sie bez bicia. Przynajmniej ujme Nurniemu czastke chwaly, ze mnie zdemaskowal. Ale, trza powiedziec, niezle sie posuwal po tropie... Feliks Edmundowicz na pewno tam w trumnie rece zaciera z radosci: "Moja krew!" Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Re: to nie ty cesiu 29.10.03, 01:26 nurni napisał: > za glupi jestes > > stety Aha, to w takim razie moje podejrzenia, ze to byles Ty, tez upadaja... Odpowiedz Link Zgłoś
perla_ Re: to nie ty cesiu 29.10.03, 01:29 cs137 napisała: > nurni napisał: > > > za glupi jestes > > > > stety > > Aha, to w takim razie moje podejrzenia, ze to byles Ty, > tez upadaja... to dobra metoda jest. w ten sposób można wyeliminować lwią część forum właśnie. pozdrówka Perła Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Widze, ze nadszedla nowy post, ale nie widze go na 29.10.03, 01:23 ...ekranie. Gaska Waginka? Nurniaszek? Napiszcie bez logowania, bom ciekaw. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: Widze, ze nadszedla nowy post, ale nie widze 29.10.03, 01:34 Widze, ze nadszedla nowy post, ale nie widze go na ...ekranie. To se kup sekulary patafianie Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Widze, ze nadszedla nowy post, ale nie widze 29.10.03, 01:49 cs137 napisała: > ...ekranie. Gaska Waginka? Nurniaszek? > > Napiszcie bez logowania, bom ciekaw. teatrzyk zramolalego blazna dobrze cesiu ze jestes naprawde dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Nurniaszku, 29.10.03, 02:59 Mam chwile czasu, moge troche dluzej popisac. Otoz, Kolego, Sherlock Holmes jest z Ciebie jak z koziej dupy, nie przymierzajac, traba. Oczywiscie, ze miss_camelotu to ja. Nie jestem za glupi na to, bo to akurat nie wymagaz az tak wiele sprytu. Natomiast za glupi byles Ty, zeby zauwazyc pewne ewidentne znaki na niebie i ziemii. Nie zwrociles uwagi, ze ja az na czterech watkach, doslownie na godziny przed ostatecznym upadkiem Jozia, oglosilem, ze mu przyznaje totalne zwyciestwo we wszystkich dysputach, ktore mialy miedzy nami miejsce? Oczywiscie, po to, by Jozio zaczal sie cieszyc, jak by mu w kieszen nasrano Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mag Re: Ceesie 29.10.03, 05:25 cs137 napisała: > Oczywiscie, ze miss_camelotu to ja. Daj spokoj Ceesie, nikogo nie przekonasz. Lakonicznosc i bialy wiersz nie sa Twoja najmocniejsza strona )) Zrelaksuj sie i postudiuj sobie multiple personality disorder in silico. Klasyczny przypadek. Zreszta nie jeden na tym Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Ale Ty Magu nie lecisz na Nurnia, co? IP: *.proxy.aol.com 29.10.03, 07:53 n/t Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Miss_mag: 29.10.03, 08:25 miss_mag napisała: > cs137 napisała: > > > Oczywiscie, ze miss_camelotu to ja. > Daj spokoj Ceesie, nikogo nie przekonasz. Lakonicznosc i bialy wiersz nie sa > Twoja najmocniejsza strona )) Szczegolnie lakonicznosc.... Krytyke przyjmuje z pokora. Zrelaksuj sie i postudiuj sobie multiple > personality disorder in silico. Klasyczny przypadek. Zreszta nie jeden na > tym Forum. Alez ani przez chwile nie spodziewalem sie, ze ktos mi uwierzy! Ale wydalo mi sie, ze caly ten watek to byl jeden wielki wyglup ze strony wszystkich uczestniczacych, to tez chcialem sie jakos przylaczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki Haha.jak to kto? Jednostka na skali matołectwa. IP: *.icm.edu.pl 29.10.03, 18:17 Z tym , że akurat miss ma 1000 tych jednostek.Haha. Odpowiedz Link Zgłoś
jerry44 Nocny walczyk zamiast pyskówy 30.10.03, 01:59 Czytam, czytam i takowa refleksja mnie nachodzi, nocna. Zawsze jak jest jakowas rozróba, zjawiaja sie Oni : "Trzej przyjaciele z boiska, Czesio, Krzysio i Łącznik*, żyć bez siebie nie mogą, dziarscy i nierozłączni, nie jeden mecz juz zagrali, nie jeden już rozpirzyli, często się rozjeżdżali, lecz zawsze się schodzili." jerry -- * między starymi a nowymi czasami Odpowiedz Link Zgłoś