marouder.eu 04.12.08, 14:27 Tzn. jej klona w postaci TVTrwam z oferty usuwaja kablowki) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Re: Marie Radyja usuwaja z oferty!! 04.12.08, 14:28 Masonsko-zydowskie macki sa wszedzie Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Marie Radyja usuwaja z oferty!! 04.12.08, 14:32 Tzn. jej klona w postaci TVTrwam z oferty usuwaja kablowki) I syncy co wy teraz bedziecie pisac na tym forum?!Chyba tylko to co wy podwiazki Dany zobaczycie z tej perspektywy. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Gregor, a ktory ksiezyk ci sie najwiecej.. 04.12.08, 14:35 ...podobal, chopie? Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Gregor, a ktory ksiezyk ci sie najwiecej.. 04.12.08, 15:28 Gregor, a ktory ksiezyk ci sie najwiecej..marouder.eu napisał: > ...podobal, chopie? Ten z pejsami bo moglem mu sie na nich huśtac tylko dziadowi bylo z pysku na czosnek czuc. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu A tylek kazal ci myc? 04.12.08, 15:46 Pytam, bo wiem z pewnego zrodla, zes ty mycia niezwyczajny! g-48 napisał: Ten z pejsami bo moglem mu sie na nich huśtac tylko dziadowi bylo z > pysku na czosnek czuc. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Obrzezany 04.12.08, 18:41 Pytam, bo wiem z pewnego zrodla, zes ty mycia niezwyczajny! Czy te twoje zrodlo to ten na komu sie na tych pejsach hustalem? A co do mojego tylka to nawet po tygodniu lepiej pachnie niz z twojego pyska. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Marie Radyja usuwaja z oferty!! 04.12.08, 18:53 To się chyba ojciec Rydzyk cieszy. Więcej zarobi na sprzedaży "specjalnych zestawów satelitarnych" do odbioru jego telewizji. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Rynek emerycki Jura jest niestety.. 04.12.08, 18:57 ..plytki jureek napisał: > To się chyba ojciec Rydzyk cieszy. Więcej zarobi na sprzedaży "specjalnych > zestawów satelitarnych" do odbioru jego telewizji. > Jura Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Które kablówki,pytam 04.12.08, 19:01 marouder.eu napisał: ponieważ vectra nie przewiduje,co mnie raduje Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Które kablówki,pytam 04.12.08, 19:07 Które kablówki,pytam No na tej na ktorej EREC kabluje! Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Gregor, moze idz, zobacz, czy.. 04.12.08, 19:09 ...cie nie ma w toalecie, gdzie jest twoje naturalne lokum? Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re:A skad wiesz? 04.12.08, 19:12 ...cie nie ma w toalecie, gdzie jest twoje naturalne lokum? Co z wlasnego doswiadczenia bo gosciem moim nie byles i nie bedziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Gregor der Widder n/txt 04.12.08, 19:15 g-48 napisał: No co?Ze masz sie inteligencji nauczyc od swoich psow?! Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Gregor der Widder n/txt 04.12.08, 19:20 zauwazyliscie, offnickowa i marudzinski, ze grzesio der germanski, ktory nigdy nie grzeszyl zbytnia inteligencja, zglupial juz doszczetnie, bo w kazdym swoim poscie powtarza najpierw post na ktory odpowiada? zapamietac paru slow nie moze? facio zidiocial juz kompletnie.... i te bzdury, ktore wypisuje tutaj, starajac sie doczepic do kogos.... a tu nic.... nikt z nim gadac nie chce.... nedznie ma ten grzesio der germanski..... ale teraz odpocznie w wochenende.... nie musi ja sofort wie sie wollen herr direktor mowic przez 3 dni... Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re:Nu farbowana zydowko: 04.12.08, 19:24 Znow nie popisalas sie elokwencja i powtarzasz matrycowe frazesy. Wnet jest sw.Mikolaja moze dostaniesz nowy rozumek ktory bedzie lepiej zaskakiwal. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Rynek emerycki Jura jest niestety.. 04.12.08, 19:13 marouder.eu napisał: > ..plytki Może i płytki, ale wierny. Na kim w końcu ojciec Rydzyk kasę robi? Jura Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Rynek emerycki Jura jest niestety.. 04.12.08, 19:19 Dostaje kase od szmalcownika Kobylanskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: Rynek emerycki Jura jest niestety.. 04.12.08, 19:58 niestety nie jest plytki... te starsze kobitki dziela sie glodowymi emeryturami, a widocznie o. Rydzykowi pieniadz wdowi nie smierdzi... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Rynek emerycki Jura jest niestety.. 04.12.08, 20:19 uri_ja napisała: > niestety nie jest plytki... > te starsze kobitki dziela sie glodowymi emeryturami, a widocznie o. Rydzykowi p > ieniadz wdowi nie smierdzi... cudze chwalicie a swoich nie znacie. jesli chodzi o okradanie to najlepszy byl wasz springerek..ten bynajmniej nie na jakies tam geotermy,Radia czy uniwersytety wydawal wdowi grosz ale na swoje wczasy i depozyty do banku. to sie nazywa niezle zlodziejstwo w koszernym wydaniu i to na kim..na tych co wam kraj stworzyli. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Rynek emerycki Jura jest niestety.. 04.12.08, 22:06 wsadz sobie ten uniwerek jestem ciekawa, gdzie Ci "dziennikarze" prace znajda, he, he. chyba, ze wszyscy beda w radyjo i telewizyji... a zapomnialam. tele ma nie byc na tych dzieciakach tez niezle zarabia. co za darmo studiuja? a na geomtermy tez wiemy skad dostal za wdowi to se wypasiony samochod kupil. tyle i. Odpowiedz Link Zgłoś