Dodaj do ulubionych

mamy inwzję nicków z forum

15.12.08, 23:09
depresja. Czyżby aes Snajper55 napuścił tu baranów tych właśnie?

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=99
Obserwuj wątek
    • ostatnie_pozegnanie Re: mamy inwzję nicków z forum 15.12.08, 23:11
      Towarzystwo w sam raz dla ciebie.
      • perla a w ogóle 15.12.08, 23:13
        to my się znamy?
        Ziejesz nienawiścią do mnie, że aż miło mi jest. Przypomnij no mi,
        czym to tak przetrąciłem cię, bo nie przypominam sobie abym z tobą
        okoliczność miał właśnie.
    • sz0k przeżyliśmy inwazję z kraju, ze świata, to i 15.12.08, 23:15
      depresję przeżyjemy...
      • caromina Re: przeżyliśmy inwazję z kraju, ze świata, to i 15.12.08, 23:18

Wyjdziemy z tego, spoko. "Nam ciszy, nam wiatru potrzeba" smile
      • pro100 Re: przeżyliśmy inwazję z kraju, ze świata, to i 15.12.08, 23:18
        sz0k napisał:

> depresję przeżyjemy...
        >
        depresja na żuławy!
      • perla i owszem, ale ten Snajper55 to chyba jakiś 15.12.08, 23:24
        szaman jest, czy coś takiego. Kiedyś ktoś napisał w merytorycznej
        dyskusji, że S55 durniem jest, to jak się taka jedna z forum
        depresja rzuciła, to drapać tego co to napisał chciała.
        Snajper dilerem wynalazków rożnych jest, czy jak, że tak uzależnieni
        od niego są właśnie?
        • sz0k zaczarowane nożyce snajpera 15.12.08, 23:42
          perla napisał:

> szaman jest, czy coś takiego. Kiedyś ktoś napisał w merytorycznej
          > dyskusji, że S55 durniem jest, to jak się taka jedna z forum
          > depresja rzuciła, to drapać tego co to napisał chciała.
          > Snajper dilerem wynalazków rożnych jest, czy jak, że tak uzależnieni
          > od niego są właśnie?

Musi być w nich jakiś urok... ciekawe czy po godzinach cięcia na forum snajper
          dorabia jako fryzjer...
          • snajper55 Niektóre twierdzą, że to siekiera... 15.12.08, 23:57
            ...i mówią do mnie "czarowny snajperze" i "słodki drwalu". A Wy zazdrośćcie. wink

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=88459040&a=88570101

S.
            • sz0k myślę, że "czarowny" się im z "czerwony" 16.12.08, 00:03
              pomyliło...
            • lucyna_n Re: Niektóre twierdzą, że to siekiera... 16.12.08, 00:38
              jedyne co twierdzę to to że jesteś idiotą z siekierą
              i uważaj bo sobie zaraz nogę odrąbiesz jak będziesz nią tak wywijał
        • lucyna_n Re: i owszem, ale ten Snajper55 to chyba jakiś 16.12.08, 00:19
          coś ci się pomyliło, snajper jest znienawidzony przez depresyjnych
          • aurelia_aurita Re: i owszem, ale ten Snajper55 to chyba jakiś 16.12.08, 00:22
            no właśnie.
            ja też wypraszam sobie jakiegolwiek sugestie, że my jesteśmy 'od snajpera'. to
            obrzydliwe pomówienia.
            • lucyna_n Re: i owszem, ale ten Snajper55 to chyba jakiś 16.12.08, 00:27
              jak wstrętnie to brzmi, "od snajpera"
              od snajpera to jest co najwyżej bertranda,
              ja się odżegnuję, od samego początku widać bylo że to betonowy kretyn
          • caromina Re: i owszem, ale ten Snajper55 to chyba jakiś 16.12.08, 00:29
            lucyna_n napisała:

> snajper jest znienawidzony przez depresyjnych

Taktownie spytam: a czemu?
            • lucyna_n Re: i owszem, ale ten Snajper55 to chyba jakiś 16.12.08, 00:39
              kilka postow niżej napisałam dlaczego w duuużym skrócie
    • institoris1 ee tam zaraz inwazje 15.12.08, 23:27
      pozarski z przydupasami lataja na depresje jako "reprezentanci Aquanetu".
      • institoris1 tu masz linka 15.12.08, 23:29
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=69731
        • perla o! sami znajomi z Aqua tam są 15.12.08, 23:35
          belgia, pozerski, marudny, jakaś uri..., heh, wszystko zrozumiałe
          więc jest właśnie.
          • institoris1 Re: o! sami znajomi z Aqua tam są 15.12.08, 23:39
            perla napisał:

> belgia, pozerski, marudny, jakaś uri..., heh, wszystko zrozumiałe
            > więc jest właśnie.

sytuacja powoli zaczyna byc dramatyczna, bo ludzie kojarza Aqua, jako forum, na
            ktorym pisze pozarski. Troche wstyd, choc niby kazdy za siebie odpowiada.
            • perla ja tam pozerskiego nie śledzę 15.12.08, 23:52
              ale on pisze pewnikiem i na innych forach.
              Fakt jest, że takiego świra i nałogowca forumowego to Aqua dawno nie
              miała. A forum depresja to jego wymarzone poletko jest. Jak sam
              napisał o sobie, jego ulubionym zajęciem jako starca podglądanie
              innych jest właśnie.
            • vicky17 Re: o! sami znajomi z Aqua tam są 15.12.08, 23:55
              institoris1 napisał:

> perla napisał:
              >
              > > belgia, pozerski, marudny, jakaś uri..., heh, wszystko zrozumiałe
              > > więc jest właśnie.
              >
              > sytuacja powoli zaczyna byc dramatyczna, bo ludzie kojarza Aqua, jako forum, na
              > ktorym pisze pozarski. Troche wstyd, choc niby kazdy za siebie odpowiada.

jakie wstyd,raczej niezla zabawa w tzw. 'w co sie bawic,gdy wszystkie mozliwosci
              wyczerpiemy ciurkiem"..a poza tym nie obrazajcie wszystkich uczestnikow jakiegos
              tam forum,bo tylko pare z nich dostalo hopla i lata jak kot z chorym pecherzem
              od FE poprzez aqua na FD. kazdemu wolno miec swojego dementycznego kota a chyba
              na FE jest ich znacznie wiecej niz na FD.
      • snajper55 Re: ee tam zaraz inwazje 15.12.08, 23:59
        institoris1 napisał:

> pozarski z przydupasami lataja na depresje jako "reprezentanci Aquanetu".

Nie na Depresję, tylko na Szczura.

S.
        • perla guru pojawił się 16.12.08, 00:01
          a nie mógłbyś ich zabrać stąd? To miejsce zbyt niebezpieczne dla
          nich jest właśnie.
          • institoris1 Re: guru pojawił się 16.12.08, 00:06
            perla napisał:

> a nie mógłbyś ich zabrać stąd? To miejsce zbyt niebezpieczne dla
            > nich jest właśnie.

Perla, jakis czas temu byla zadyma, bo Siwa uznala, ze na forum depresja musi
            byc cenzura i poslala na nie Snajpera. Wynikiem czego stali bywalcy depresji
            zrobili sobie forum prywatne, juz bez Snajpera, bo jakos go tam specjalnie nie
            cenia.
            • perla Re: guru pojawił się 16.12.08, 00:14
              tego nie wiedziałem bo portal przeglądam wybiórczo. No, ale
              wyobrażam to sobie. Jak taki element jak Snajper dorwał do władzy
              się, to ludziom tylko emigracja pozostała właśnie.
              • lucyna_n Re: guru pojawił się 16.12.08, 00:26
                otóż to
                tnie jak wściekły na depresji redakcyjnej i razem z siwą zabanowali lub
                skutecznie odstraszyli już chyba połowe starych\stałych forumowiczów więc
                powstał szczur
                szczur jest prywatny a nie snajperowy i to nie my stadem tutaj tylko ludzie stąd
                grupami przychodzą na szczura prać jakieś prywatne brudy dostarczając czasem
                rozrywki a czasem tylko nudząc forumowiczów.
                • vicky17 Re: guru pojawił się 16.12.08, 00:29
                  lucyna_n napisała:

> otóż to
                  > tnie jak wściekły na depresji redakcyjnej i razem z siwą zabanowali lub
                  > skutecznie odstraszyli już chyba połowe starych\stałych forumowiczów więc
                  > powstał szczur
                  > szczur jest prywatny a nie snajperowy i to nie my stadem tutaj tylko ludzie stą
                  > d
                  > grupami przychodzą na szczura prać jakieś prywatne brudy dostarczając czasem
                  > rozrywki a czasem tylko nudząc forumowiczów.
                  >

lucyna nie badz przewrazliwiona,ale gwoli scislosci to od was jakies natchnione
                  dwie kobitki lataly tu za paroma z nas z dosc chamskimi zaczepkami,a ze paru
                  idiotow od nas was nalecialo to juz niczyja wina rowniez.
                  • lucyna_n Re: guru pojawił się 16.12.08, 00:35
                    "dwie kobietki" to nie całe forum
                    zresztą pozarski i belgijska mam nadzieje to też nie reprezentatywna grupa
                    ogólnie chcialam tylko wyjaśnić nieporozumienie, żeby nie bylo potem takich
                    przeklamań jak to że ludzie z depresji są od snajpera.
                    Snajper jest okupantem, nasłany przez ladminke siwą, znienawidzony jak mało kto,
                    a że na forum tego nei widać to dlatego że on tnie wszystkich którzy nie piszą
                    tak jak on chce.
                    • snajper55 Re: guru pojawił się 16.12.08, 00:44
                      lucyna_n napisała:

> on tnie wszystkich którzy nie piszą tak jak on chce.

Czyli tnie posty łamiące Regulamin. smile

S.
                      • lucyna_n Re: guru pojawił się 16.12.08, 00:49
                        kłamiesz tak potwornie że aż ci koronki na zębach zgrzytają
                        • snajper55 Re: guru pojawił się 16.12.08, 00:54
                          lucyna_n napisała:

> kłamiesz tak potwornie że aż ci koronki na zębach zgrzytają

Bardziej mi się podoba: Latasz z siekierą. I nazywaj mnie, tak jak Aidka,
                          słodkim drwalem. smile

S.
                          • lucyna_n Re: guru pojawił się 16.12.08, 01:07
                            przestań się spoufalać bo naprawdę robi mi się niedobrze...
                            obślizgły taki... bleeeh
                            • ariadna-enta Re: guru pojawił się 16.12.08, 01:17
                              widzę to tak
                              zaczęło się od tego,ze jedna pani z depresji przyszła na aqanet
                              bronić honory jury
                              sama nie brałam udziału w tym wątku i przepychankach słownycj oprócz
                              jednego żartobliwego wpisu nie wypowiadałam się w temacie.

Czytałam tylko i co mmnie uderzyło to niesamowita wręcz słowna
                              agresja ludzi podobno wrażliwych,którzy domagają się poszanowania
                              siebie,co im nie pzreszkadza najgorszymi wyzwiskami nazywać innych.

• lucyna_n Re: guru pojawił się 16.12.08, 01:27
                                wiesz co, jesteśmy takimi samymi ludźmi jak cala reszta, jak nam nerwy puszczą
                                to też rożnie może być, co zresztą widać i w tym wątku, bo ja np ne mogę jak
                                widzę snajpera to mi się noż w kieszeni otwiera
                                inna rzecz że osoby z depresją bywaja po prostu nadmiernie reagujące,wszystko
                                człowieka dotyka, jest po prostu jak ślimak bez skorupy i ta agresja to
                                najczęściej taka bezsilna desperacja. Nie chcę nikogo tłumaczyć chorobą bo
                                jestem przeciwniczką zaslaniania się depresją przed odpowiedzialnością za słowa,
                                ale jak wszędzie wśród depresyjnych są spokojni i cholerycy, to że się ma
                                depresję nie determinuje cech charakteru, nie ma sensu wszystkich do jednego
                                worka wrzucać. Jakkoliwek Twoje spostrzeżenie jest zdecydowanie trafne.
                                • uri_ja Re: guru pojawił się 16.12.08, 01:35
                                  czasem Lucyno determinuje reakcje.
                                  charakter nie, reakcje.
                                  • lucyna_n Re: guru pojawił się 16.12.08, 01:36
                                    to już temat na całkiem inną dyskusję
                                    • uri_ja Re: guru pojawił się 16.12.08, 01:40
                                      tak. tyle, ze mnie sie akurat anturaz Waszego forum przestal podobac
                                      po przeniesieniu calego watku z tego forum publicznosc dla krucjaty?
                                    • beznadziejna.live Re: guru pojawił się 16.12.08, 03:14
                                      lucyna_n napisała:

> to już temat na całkiem inną dyskusję
                                      >

wracaj na FD masz zadanie domowe

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=99&w=88435519&a=88607292
                                • vicky17 Re: guru pojawił się 16.12.08, 02:26
                                  lucyna_n napisała:

> wiesz co, jesteśmy takimi samymi ludźmi jak cala reszta, jak nam nerwy puszczą
                                  > to też rożnie może być, co zresztą widać i w tym wątku, bo ja np ne mogę jak
                                  > widzę snajpera to mi się noż w kieszeni otwiera
                                  >

a dlaczego wogole sie tlumaczysz? w koncu forum jest dostepne dla kazdego a co
                                  do snajpera,to jest on nieprzemakalnie plastykowy,arogancki i reprezentuje tu
                                  styl promowany przez wierchuszke agory,wiec i nie dziw sie,ze tak a nie inaczej
                                  sie zachowuje. na twoim miejscu wogole nie zwracalabym uwagi na tego
                                  typa,tyle,ze musicie zdawac sobie sprawe,iz wasze problemy depresyjne opisywane
                                  przed swiatem w taki sposob u wielu wzbudza taka a nie inna reakcje i tyle. net
                                  jest pelen dziwnych ludzi,ktorych najwiekszym marzeniem jest panowanie nad
                                  drugimi i zmuszanie ich do tego czy innego poprzez rozne psycholigne zrodla
                                  nacisku. dla wrazliwych to bardzo ciezkie a innym to po prostu zwisa.
                • caromina Re: guru pojawił się-rozumiem,przeczytałam nt 16.12.08, 00:30
                • institoris1 to moze sie jakos dogadamy? 16.12.08, 00:35
                  sprzedam Ci (cena do uzgodnienia, aczkolwiek gotowy jestem do daleko idacych
                  ustepstw) tego pozarskiego na jakis tydzien (moze byc jeszcze z paroma, rownie
                  rozrywkowymi nickami). Gdyby sie znudzil wczesniej, to mozna typka spowrotem na
                  Aqua wykopac (ale bez zadnych zwrotow pieniedzy).

lucyna_n napisała:

> otóż to
                  > tnie jak wściekły na depresji redakcyjnej i razem z siwą zabanowali lub
                  > skutecznie odstraszyli już chyba połowe starych\stałych forumowiczów więc
                  > powstał szczur
                  > szczur jest prywatny a nie snajperowy i to nie my stadem tutaj tylko ludzie stą
                  > d
                  > grupami przychodzą na szczura prać jakieś prywatne brudy dostarczając czasem
                  > rozrywki a czasem tylko nudząc forumowiczów.
                  >
                  • lucyna_n Re: to moze sie jakos dogadamy? 16.12.08, 00:39
                    a do czego mi ten cały pozarski?
                    • institoris1 Re: to moze sie jakos dogadamy? 16.12.08, 00:44
                      lucyna_n napisała:

> a do czego mi ten cały pozarski?

no jak to do czego? Przeciez bywa, ze ktos tam u Was w nienajlepszym nastroju
                      sie pojawi, poczyta sobie wspomnianego i zaraz mu sie razniej zrobi, ze przeciez
                      tak zle to z nim nie jest.
                      >
                      • lucyna_n Re: to moze sie jakos dogadamy? 16.12.08, 00:46
                        wiesz co, no jest problem z tym pozarskim bo on trochę przynudza
                        • institoris1 Re: to moze sie jakos dogadamy? 16.12.08, 00:49
                          lucyna_n napisała:

> wiesz co, no jest problem z tym pozarskim bo on trochę przynudza

to akurat nie nowina, trzeba go tylko krotko trzymac, od czasu do czasu po
                          kostkach przykopac i zaraz jest zabawniejszy.
                          >
                          • lucyna_n Re: to moze sie jakos dogadamy? 16.12.08, 00:51
                            a kto by się tam z takim u nas po kostkach kopał
                            u nas naród spokojny, tylko tyranii nie znoszący i lamerskich aesów.
                            • institoris1 Re: to moze sie jakos dogadamy? 16.12.08, 00:57
                              lucyna_n napisała:

> a kto by się tam z takim u nas po kostkach kopał
                              > u nas naród spokojny, tylko tyranii nie znoszący i lamerskich aesów.

Nie z takim, tylko takiego, w tym wypadku nie mamy do czynienia z jakimis tam
                              miedzyludzkimi relacjami.
                              Cos Ty entuzjazmem nie palasz do mojej oferty, wlasciwie moglem sie spodziewac,
                              ale czemu nie sprobowac...
                  • pozarski Re: to moze sie jakos dogadamy? 16.12.08, 10:28
                    Tego jeszcze nie bylo: pzda handluje czlowiekiem! A co by na to powiedzial twoj
                    ukochany idol,JC? Nieladnie,pzdo. Smierdzis.
                    • institoris1 Re: to moze sie jakos dogadamy? 16.12.08, 10:47
                      i co, nie wstyd ci?
                      Nawet marnego grosza nie chcieli za ciebie dac, choc zachwalalem jak moglem.

pozarski napisał:

> Tego jeszcze nie bylo: pzda handluje czlowiekiem! A co by na to powiedzial twoj
                      > ukochany idol,JC? Nieladnie,pzdo. Smierdzis.
                      • marouder.eu Kurna, mnie to juz zaczyna wkurzac... 16.12.08, 10:52
                        ...Jura przyprowadzil za soba zastep znajomych, a tu sie wszyscy nagle zaczeli o
                        zupelne glupoty klocic. Na dodatek bez wdzieku i chocby rubasznego, ale humoru!
                        • jureek Re: Kurna, mnie to juz zaczyna wkurzac... 16.12.08, 10:58
                          marouder.eu napisał:

> ...Jura przyprowadzil za soba zastep znajomych,

Nikogo nie przyprowadzałem.
                          Jura
                          • wyluzowana.kaczka Re: Kurna, mnie to juz zaczyna wkurzac... 16.12.08, 11:19
                            Oczywiscie,zes przyprowadzil,maly stalinie. Aidka,twoja przyjaciolka, tu sie
                            zwalila z calym zastepem szczurow,a ty z nimi prowadziles mile pogawedki. Nie
                            wykrecisz sie tak latwo,szczurze.
                            • belgijska Sprostowanie! 16.12.08, 11:25
                              Najpierw pojawila sie ofwoman born - nabluzgala, naswinila i sprowadzila posilki.
                              Juz w pierwszym wpisie zapytalam czy to przypadek border-line.
                              • wyluzowana.kaczka Re: Sprostowanie! 16.12.08, 11:28
                                Najpier bio.mum aka tulila? Nie aidka? To sorki.wink
          • snajper55 Re: guru pojawił się 16.12.08, 00:41
            perla napisał:

> a nie mógłbyś ich zabrać stąd? To miejsce zbyt niebezpieczne dla
            > nich jest właśnie.

Ja ze Szczurem nie mam nic wspólnego. Uważasz, że to niebezpieczne dla nich
            miejsce ? A ja mam wrażenie, że czują się tutaj jak ryby w wodzie. Jakoś im
            tutejsza atmosfera odpowiada.

S.
            • lucyna_n Re: guru pojawił się 16.12.08, 00:43
              idź durniu, bo jak cię widzę to mam ochotę napluć na monitor, a szkoda mi
              niszczyć sobie cennego sprzętu.
            • perla Snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 00:43
              fakt, że ludzie z tamtego forum tak cię nienawidzą? Odpowiedz
              właśnie.
              • snajper55 Re: Snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 00:46
                perla napisał:

> fakt, że ludzie z tamtego forum tak cię nienawidzą? Odpowiedz właśnie.

Nie. Mnie całkiem inne rzeczy podniecają. wink

S.
            • aurelia_aurita Re: guru pojawił się 16.12.08, 00:44
              snajper55 napisał:

> A ja mam wrażenie, że czują się tutaj jak ryby w wodzie. Jakoś im
              > tutejsza atmosfera odpowiada.

ty natomiast czujesz się tutaj o taaaaaaak źle i strasznie cierpisz, musząc tu
              pisać. tylko ciekawe, kto ci każe? płacą ci za to??
              • snajper55 Re: guru pojawił się 16.12.08, 00:47
                aurelia_aurita napisała:

> ty natomiast czujesz się tutaj o taaaaaaak źle i strasznie cierpisz, musząc tu
                > pisać.

Tak uważasz ? Mam wrażenie, że się mylisz.

S.
                • aurelia_aurita Re: guru pojawił się 16.12.08, 00:49
                  a ja mam wrażenie, że jesteś wyjątkowo głupią mendą.
                  • lucyna_n Re: guru pojawił się 16.12.08, 00:53
                    to i ja skorzystam z okazji napisania snajperowi od serca że jest ograniczonym
                    dupkiemsmile
                    • snajper55 Re: guru pojawił się 16.12.08, 00:55
                      lucyna_n napisała:

> to i ja skorzystam z okazji napisania snajperowi od serca że jest ograniczonym
                      > dupkiemsmile

Ach, chyba wpadnę w depresję. sad

S.
                      • aurelia_aurita Re: guru pojawił się 16.12.08, 00:59
                        snajper55 napisał:

> Ach, chyba wpadnę w depresję. sad

o! i to piękny przykład kompromitacji admina forum depresja.
                        • perla to raczej cynizm z ludzi 16.12.08, 01:00
                          dotkniętych tą chorobą jest.
                          • lucyna_n Re: to raczej cynizm z ludzi 16.12.08, 01:02
                            on uważa że to dowcipne
                            nawet sobie kiedyś w sygnaturkę podobny tekst wstawił, dodatkowo ośmieszjący
                            chorych na schozofrenie, to dla niego druga taka śmieszna choroba.
                            fajny facet, zabawny taki...
                        • lucyna_n Re: guru pojawił się 16.12.08, 01:01
                          typowa wypowiedź "opiekuna"
                          ale nei powiem miło było wreszcie się wypowiedzieć szczerze na jego temat bez
                          knebla.
                        • xen0 kompromitacja.. snajper! 16.12.08, 01:03
                          aurelia_aurita napisała:

> snajper55 napisał:
                          >
                          > > Ach, chyba wpadnę w depresję. sad
                          >
                          > o! i to piękny przykład kompromitacji admina forum depresja.
                          >
                          smile
                        • ariadna-enta Re: guru pojawił się 16.12.08, 01:04
                          nie wiedziałam,ze jednym z objawów depresji jest tak radosna agresja
                          jak widzę u niekórych.
                          • lucyna_n Re: guru pojawił się 16.12.08, 01:06
                            wierz mi, to jest po prostu desperacja
                          • uri_ja Re: guru pojawił się 16.12.08, 01:55
                            niestety jest to jeden z glownych objawow depresji...
                          • jureek Re: guru pojawił się 16.12.08, 02:29
                            ariadna-enta napisała:

> nie wiedziałam,ze jednym z objawów depresji jest tak radosna agresja
                            > jak widzę u niekórych.

Gdy ktoś tak jak Snajper jaja sobie robi z jakiejś choroby (i to nie po raz
                            pierwszy) to powiedzenie mu wprost, że jest dupkiem, jest najnormalniejszą reakcją.
                            Jura
                            • pozarski Re: guru pojawił się 16.12.08, 10:32
                              maly stalinek napisał:

Trzeba bylo tak od razu! "Cierpie na depresje, Siwa dala mi nozyczki jako
                              terapie." Kazdy by sie wtedy cackal jak z jajkiem. A tak,widze ze spadles
                              jeszcze nizej i po prostu dostales fiola.wink
        • institoris1 Re: ee tam zaraz inwazje 16.12.08, 00:03
          snajper55 napisał:

> Nie na Depresję, tylko na Szczura.

jakos dziwnie to zamilowane w koszach i donosach towarzystwo z uporem produkuje
          sie na forach, gdzie cenzury nie ma.
          (a pozerskiego bym na Twoim miejscu na depresje zaprosil)

• vicky17 Re: ee tam zaraz inwazje 16.12.08, 00:23
            institoris1 napisał:

> snajper55 napisał:
            >
            >
            > > Nie na Depresję, tylko na Szczura.
            >
            > jakos dziwnie to zamilowane w koszach i donosach towarzystwo z uporem produkuje
            > sie na forach, gdzie cenzury nie ma.
            > (a pozerskiego bym na Twoim miejscu na depresje zaprosil)
            >

plastykowy snajper uwielbia porownywac swoja nader ambitna wololontariuszowa
            prace w giewu do pracy policjanta,gdzie pewnie nie mogl zdac egzaminu na
            sprawnosc ogolna. poza tym dosc podle podkablowal jedna z uczestniczek FD
            skutkiem czego kobieta miala nalot policji. to zamilowanie do 'pomocy' u niego
            jest dosc chore powiedzialabym,podobnie do jego uzalenien od netu.
            • perla ten cały Snajper to jakiś dr Mengele chyba jest 16.12.08, 00:34
              dziwię się tylko, że samokrycytyzmu nie ma i po tak masowych
              ucieczkach z forum, które moderuje, nie podał się do dymisji. No
              coż, niektórzy mundur esesmana zrzucą tylko wtedy, gdy ich
              przedmuchanie przez batalion sowieckich czeka właśnie.
              • lucyna_n Re: ten cały Snajper to jakiś dr Mengele chyba je 16.12.08, 00:37
                obawiam się że to co zrobił spodobało się siwej, ona kiedyś byla "opiekunem"
                depresji i chyba się teraz mści za to że nie zdobyła sobie tam wianuszka
                wielbicieli, i delikatnie rzecz ujmując nie podbila depresyjnych serc, bo
                trudno czymś innym wytłumaczyć dlaczego zrobili taką pacyfikację.
                • perla no i wybrała Snajpera 16.12.08, 00:40
                  lepiej trafić nie mogła. Służalczy typ, gotowy do każdego świństwa
                  właśnie.
                  • lucyna_n Re: no i wybrała Snajpera 16.12.08, 00:44
                    też tak myślę że wybór był starannie przemyślany,
          • snajper55 Re: ee tam zaraz inwazje 16.12.08, 00:48
            institoris1 napisał:

> jakos dziwnie to zamilowane w koszach i donosach towarzystwo z uporem produkuje
            > sie na forach, gdzie cenzury nie ma.
            > (a pozerskiego bym na Twoim miejscu na depresje zaprosil)

Depresja jest otwarta dla każdego, kto ma ochotę o depresji porozmawiać.

S.
            • lucyna_n Re: ee tam zaraz inwazje 16.12.08, 00:50
              tak, zwłaszcza dla trolli które siedzą tam i wypisują bzdury o rzekomych fobiach
              z powodu kosmitów. Tak to rzeczywiście bardzo związany z depresją temat.
            • institoris1 Re: ee tam zaraz inwazje 16.12.08, 00:54
              snajper55 napisał:

> Depresja jest otwarta dla każdego, kto ma ochotę o depresji porozmawiać.

a mi sie wydaje, ze rola moderatora, to cos wiecej niz tylko obsluga nozyczek.
              Od czasu do czasu kogos ciekawego zaprosic, jakis temacik zagajic, ankiete
              zrobic (chocby we wlasnej sprawie).
              • snajper55 Re: ee tam zaraz inwazje 16.12.08, 00:58
                institoris1 napisał:

> a mi sie wydaje, ze rola moderatora, to cos wiecej niz tylko obsluga nozyczek.
                > Od czasu do czasu kogos ciekawego zaprosic, jakis temacik zagajic, ankiete
                > zrobic (chocby we wlasnej sprawie).

Dałbyś dobry przykład aesowania ? Jest parę forów bez opiekuna.

S.
                • institoris1 Re: ee tam zaraz inwazje 16.12.08, 01:03
                  snajper55 napisał:

> Dałbyś dobry przykład aesowania ? Jest parę forów bez opiekuna.

niestety, ale to wykluczone.
                  • snajper55 Re: ee tam zaraz inwazje 16.12.08, 01:18
                    institoris1 napisał:

> snajper55 napisał:
                    >
                    > > Dałbyś dobry przykład aesowania ? Jest parę forów bez opiekuna.
                    >
                    > niestety, ale to wykluczone.

Szkoda. Mógłbyś w praktyce pokazać co to znaczy dobry aes. Bo teoretyzować to
                    każdemu łatwo.

S.
                    • institoris1 Re: ee tam zaraz inwazje 16.12.08, 01:22
                      snajper55 napisał:

> Szkoda. Mógłbyś w praktyce pokazać co to znaczy dobry aes. Bo teoretyzować to
                      > każdemu łatwo.

no fakt, ciezka jest dola aesa, ale za to satysfakcja tym wieksza, a i do tego
                      wymierna, bo przeciez mozna wyciete posty policzyc.
                      • snajper55 Re: ee tam zaraz inwazje 16.12.08, 01:23
                        institoris1 napisał:

> no fakt, ciezka jest dola aesa, ale za to satysfakcja tym wieksza, a i do tego
                        > wymierna, bo przeciez mozna wyciete posty policzyc.

Poczytaj sobie:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=86563&w=88557384

S.
                        • institoris1 Re: ee tam zaraz inwazje 16.12.08, 01:32
                          snajper55 napisał:

> Poczytaj sobie

przeczytalem, mam odmienne zdanie.
                          To tylko deklaracje, codziennosc pana wilka naprostuje i moze odlozy nozyczki.
                          • uri_ja Re: ee tam zaraz inwazje 16.12.08, 01:44
                            mam nadzieje, ze nie.
                          • pozarski Re: ee tam zaraz inwazje 16.12.08, 10:37
                            Watpie,pzdo,czy naprostuje,ale wejdz na kk (dla ciebie przyjemny skrot,co?) i
                            sproboj puścić wiąchę; zobaczymy,czy juz jest naprostowany,czy nie. Do czegos
                            sie,pzdo,przydasz.wink
                            • institoris1 Re: ee tam zaraz inwazje 16.12.08, 10:51
                              chyba sobie Janku daruje, mam nadzieje, ze sie nie obrazisz, ale wystarczy mi
                              jedno forum, na ktorym przyszlo mi pisac wraz z toba.

pozarski napisał:

> Watpie,pzdo,czy naprostuje,ale wejdz na kk (dla ciebie przyjemny skrot,co?) i
                              > sproboj puścić wiąchę; zobaczymy,czy juz jest naprostowany,czy nie. Do czegos
                              > sie,pzdo,przydasz.wink
        • lucyna_n Re: ee tam zaraz inwazje 16.12.08, 00:30
          snajper to "twoje" zawłaszczone forum depresja to trup
          tam normalnie cuchnąć zaczyna
          otwórz okno bo się udusisz
          • aurelia_aurita Re: ee tam zaraz inwazje 16.12.08, 00:33
            > tam normalnie cuchnąć zaczyna

ale on ma nochala przetrąconego i nawet nie czuje, że coś cuchnie.
            a jak inni nosy zatykają, to on tylko głupio się uśmiecha, może myśli, że to
            taki tik nerwowy.
          • snajper55 Re: ee tam zaraz inwazje 16.12.08, 00:59
            lucyna_n napisała:

> snajper to "twoje" zawłaszczone forum depresja to trup
            > tam normalnie cuchnąć zaczyna

Szczurem ?

S.
        • pozarski Re: ee tam zaraz inwazje 16.12.08, 10:24
          Wlasnie,Snajpku,na Szczura. Iclitorisowi nie tylko to sie myli. Pzda to jednak
          pzda,co tu duzo gadac.wink
      • pozarski Re: ee tam zaraz inwazje 16.12.08, 10:21
        inclitoris1 napisał:

> pozarski z przydupasami lataja na depresje jako "reprezentan

Pzda w pelnym rozkwicie.wink Zrobiles mnie hersztem gangu? Dziekuje za zaufanie
        pzdo.wink
        • dolor Re: ee tam zaraz inwazje 16.12.08, 10:33
          pozarski napisał:

> > pozarski z przydupasami lataja na depresje jako "reprezentan
          >
          > Pzda w pelnym rozkwicie.wink Zrobiles mnie hersztem gangu? Dziekuje za zaufanie
          > pzdo.wink

A to nie Ty byłeś tak zainteresowany w podaniu Marouderowi linka do forum, gdzie
          te "bipolary" pisują? Przy czym Marouder jeszcze klasę ma, Twoja kończy się na
          "Iclitorisowi nie tylko to sie myli. Pzda to jednak pzda,co tu duzo gadac.wink".
          • pozarski Re: ee tam zaraz inwazje 16.12.08, 10:39
            Oczywiscie zazdroszcze Maouruderowi klasy i wiem,ze za wysokie progi. Dlatego
            pisze jak potrafie,a nie jak potrafi on.wink
            • dolor Re: ee tam zaraz inwazje 16.12.08, 10:55
              pozarski napisał:

> Oczywiscie zazdroszcze Maouruderowi klasy i wiem,ze za wysokie progi. Dlatego
              > pisze jak potrafie,a nie jak potrafi on.wink

Ojej, ale Marouder to nie jest przykład jakiegoś wielkiego poziomu, może jednak
              spróbujesz? Wierzę w Ciebie.
              • wyluzowana.kaczka Re: ee tam zaraz inwazje 16.12.08, 11:22
                A ja twoja wiare mam w doopie. Happy?wink
    • caromina podoba mi się ten desant 16.12.08, 00:39

z forum depresja.

Nie sądziłam, ze snajper taki.
      A kiedyś takim pikusiem chadzał...
      kto go koronował, jakiż szaleniec?
      • aurelia_aurita Re: podoba mi się ten desant 16.12.08, 00:41
        > kto go koronował, jakiż szaleniec?

wariatka siwa
      • lucyna_n Re: podoba mi się ten desant 16.12.08, 00:41
        spokojnie, desant chwilowy i zaraz wraca na stare-nowe śmieci
        mam nadzieję że już nikt nie będzie uważał że jesteśmy ludźmi od snajpera, w
        sumie tylko o to chodzi.
        • xen0 Nieładnie Snajper ...:( 16.12.08, 00:52
          Ktoś, kto nigdy nie przeżył ciężkiej, porażającej depresji nigdy nie zrozumie w
          pełni przejmujących doznań towarzyszących tej chorobie. Stan głębokiej depresji
          zbliża się do granic tego, co nazywamy cierpieniem nie do opisania. I nie chodzi
          tu (jak sądzą niektórzy) o przygnębienie, tyle że głębsze niż zazwyczaj. Jest to
          odmienny stan świadomości, tylko z pozoru podobny do normalnej emocji.
          ................................................................

"Lepiej być zadowoloną z siebie świnią niż nieszczęśliwym Sokratesem? Ponieważ
          przemysł spożywczy jest bardziej bezwzględny dla świń niż dla filozofów, podejmę
          ryzyko."
          Jeanette Winterson "Zapisane na ciele"
          • perla słusznie 16.12.08, 00:59
            takie forum powinno być moderowane przez kogoś kto to przeżył, a nie
            przez ormowca, który rozumuje odgórnym regulaminem właśnie.
            • olga_w_ogrodzie do snajpera po raz en-ty 16.12.08, 01:02
              snajper55 napisał:

> ...i mówią do mnie "czarowny snajperze" i "słodki drwalu". A Wy
              zazdrośćcie. wink

kurczę, snajper - tak bardzo ci brak ludzkiej sympatii, że chcesz
              udawać, że moja ironia była tejże sympatii przejawem ?
              miałam cię nazwać tak, jak twój przyjaciel pożarski nazywa ludzi i
              wtedy, byś się głupio nie przechwalał ?
              byłam, snajper, chyba ostatnią osobą, która liczyła na to, że się
              opamiętasz. ale ty nie - siekiera w górę, idee pożarskiego pod rękę
              i dumny marsz zniszczenia dla stałych bywalców depresji.

mimo, iż siedzimy na naszym szczurze przegonieni przez ciebie,
              wchodzimy na twoje forum czasem, bo ludzi żal. chorych, pogubionych,
              przygnębionych - przychodzą na twoje forum najłatwiej dostępne
              i ...spotykają tam hołubioną przez ciebie bertradę - a to, co ona im
              mówi, to o pomstę woła do Boga - dobrze o tym wiesz, bo nawet ty to
              ostatnio zauważyłeś.

piszę to tu, bo na fd mnie wycinasz, gdy ci coś chcę powiedzieć.
              a na priva już do ciebie pisałam - i nic nie rozumiesz.
              jeśli choć w niewielkiej części zależy ci na tych świeżych ludziach
              przychodzących na fd, a mniej zależy ci na własnej wielkości i
              dyktacie, to uszanuj fakt, iż my ze szczura, mimo upokarzania przez
              ciebie wycinaniem, na twoje forum wpadamy ze smutasami pogadać.
              przestań nas ciąć.
              ostatniej nocy znów pociąłeś, tylko dlatego, że krytykowane
              były "rady" twej protegowanej - a sam wszak widzisz, że bertrada nie
              powinna z depresyjnymi gadać, bo kiedyś kogoś wpędzi do grobu.
              amen
              • lucyna_n Re: do snajpera po raz en-ty 16.12.08, 01:04
                fakt, zrobiło się tam dość niebezpiecznei dla nowych, mogą nieźle się przejechać
                na tych pseudonaukowych radach
              • perla tego nie wiedziałem 16.12.08, 01:08
                Snajper, jesteś sku...elem zwykłym jak urojony regulamin nad życie
                ludzi przekładasz właśnie.

olga_w_ogrodzie napisała:

> kiedyś kogoś wpędzi do grobu.
              • olga_w_ogrodzie snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 01:09
                perla 16.12.08, 00:43 Odpowiedz fakt, że ludzie z tamtego forumtak
                cię nienawidzą? Odpowiedz
                >właśnie.

oczywiście, że go nienawidzimy albo, co najmniej, bardzo, bardzo nie
                lubimy.
                gdy ja naiwnie ciut, ciut go broniłam, życie narażałam.
                ale on nic - siekiera i trach, trach. zero wyczucia, zero empatii.
                • xen0 ... snajper...zero empatii 16.12.08, 01:14

> perla 16.12.08, 00:43 Odpowiedz fakt, że ludzie z tamtego forumtak
                  > cię nienawidzą? Odpowiedz
                  > >właśnie.
                  >
                  > oczywiście, że go nienawidzimy albo, co najmniej, bardzo, bardzo nie
                  > lubimy.
                  > gdy ja naiwnie ciut, ciut go broniłam, życie narażałam.
                  > ale on nic - siekiera i trach, trach. zero wyczucia, zero empatii.
                  .......

smutne sad(((

-------------------------------

Nie musisz udawać że jesteś silny,
                  Nie musisz mówić , że wszystko jest dobrze,
                  Nie martw się tym , co pomyślą inni,
                  Jeśli musisz, płacz-
                  to dobrze wypłakać łzy do końca
                  (tylko wtedy wróci uśmiech)
                  Mitsno Aidy ( 1924- 1991)

Być jak płynąca rzeka P. Coelho
                  • uri_ja Re: ... snajper...zero empatii 16.12.08, 01:29
                    ??? wiesz o jakiej obronie pisze?
                • snajper55 Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 01:22

> gdy ja naiwnie ciut, ciut go broniłam, życie narażałam.
                  > ale on nic - siekiera i trach, trach. zero wyczucia, zero empatii.

Skoro broniłaś mnie narażając życie, to nie rób tego więcej. Ja się jakoś
                  obronię, a nie chcę mieć Ciebie na sumieniu.

S.
                  • uri_ja Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 01:24
                    zycie cenna rzecz. ale jak sie ma depresje to nie zawsze sie
                    docenia...
                    • snajper55 Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 01:26
                      uri_ja napisała:

> zycie cenna rzecz. ale jak sie ma depresje to nie zawsze sie docenia...

Mimo wszystko nie chciałbym aby ktoś w mojej obronie nawet niedoceniane życie
                      narażał.

S.
                      • uri_ja Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 01:28
                        tak. w Twojej obronie wink
                  • xen0 .... snajper to sprawy bardzo powazne... 16.12.08, 01:28
                    snajper55 napisał:

> olga_w_ogrodzie napisała:
                    >
                    > > gdy ja naiwnie ciut, ciut go broniłam, życie narażałam.
                    > > ale on nic - siekiera i trach, trach. zero wyczucia, zero empatii.
                    >
                    > Skoro broniłaś mnie narażając życie, to nie rób tego więcej. Ja się jakoś
                    > obronię, a nie chcę mieć Ciebie na sumieniu.
                    >
                    > S.

..................................................

Około 15% pacjentów z ciężką depresją umiera wskutek samobójstwa, 20-60% chorych na depresję próbuje sobie odebrać życie, 40-80% ma myśli samobójcze.
                    • uri_ja Re: .... snajper to sprawy bardzo powazne... 16.12.08, 01:30
                      masz depresje? wiesz czym jeszcze sie objawia? wiesz co to sa objawy
                      psychotyczne?
                      • xen0 Re: .... snajper to sprawy bardzo powazne... 16.12.08, 01:36
                        uri_ja napisała:

> masz depresje? wiesz czym jeszcze sie objawia? wiesz co to sa objawy
                        > psychotyczne?

jak sie mianuje na admina ignoranta pozbawionego kompletnie wiedzy
                        psychiatrycznej i ludzkiego podejscia...efekty sa widoczne...
                        • uri_ja Re: .... snajper to sprawy bardzo powazne... 16.12.08, 01:38
                          KIEDY ignorant wypowiada sie na temat depresji woda w garze sie
                          gotuje...
                          • foruminum Re: .... snajper to sprawy bardzo powazne... 16.12.08, 04:36
                            uri_ja napisała:

> KIEDY ignorant wypowiada sie na temat depresji woda w garze sie
                            > gotuje...

A kto tam nie jest ignorantem?
                    • snajper55 A ja powaznie odpisałem... 16.12.08, 01:31
                      ...żeby tego nie robiła.

S.
                    • ariadna-enta Re: .... snajper to sprawy bardzo powazne... 16.12.08, 01:50
                      ok sprawy poważne ,desperacja,wściekłość
                      i wszystko jestem w stanie zrozumieć,nawet ,ze nerwy poniosą i
                      człowiek blużnie,ale raz czy dwa,a nie cały czas.
                      z całym szacunkiem dla ludzi chorych nawet ich obowiązuje pewna
                      kultura [przynajmniej na minimalnym poziomie.
                      Nie możecie się domagac specjalntch praw,ze jeseście chorzy to nie
                      wiecie co czynicie.
                      że się kogoś nie lubi też się zdarza,ale ,zeby aż tak kims
                      poniewierać na publicznym forum?

• uri_ja Re: .... snajper to sprawy bardzo powazne... 16.12.08, 01:57
                        w tym pies pogrzebany... ja czytuje te posty, ktore pozniej znikaja.
                        na to nie ma miejsca na tamtym forum. wystarczy jedno szambo na
                        portalu. ale i tutaj tego juz za duzo...
                      • xen0 Re: .... snajper to sprawy bardzo powazne... 16.12.08, 02:02
                        ariadna-enta napisała:

> ok sprawy poważne ,desperacja,wściekłość
                        > i wszystko jestem w stanie zrozumieć,nawet ,ze nerwy poniosą i
                        > człowiek blużnie,ale raz czy dwa,a nie cały czas.
                        > z całym szacunkiem dla ludzi chorych nawet ich obowiązuje pewna
                        > kultura [przynajmniej na minimalnym poziomie.
                        > Nie możecie się domagac specjalntch praw,ze jeseście chorzy to nie
                        > wiecie co czynicie.
                        > że się kogoś nie lubi też się zdarza,ale ,zeby aż tak kims
                        > poniewierać na publicznym forum?
                        >
                        >
                        ludzie chorzy potrzebuja zrozumienia a nie represji,ciepla i madrosci...a nie
                        totalitarnej mentalnosci crying(((
                        -------------------------------------------------

www.eioba.pl/a73137/eksperyment_milgrama
                        • uri_ja Re: .... snajper to sprawy bardzo powazne... 16.12.08, 02:05
                          ciepla niech szukaja u najblizszych... i niech daja
                          najblizszym...poza tym, nie wszyscy sa na tyle chorzy, zeby nie
                          rozrozniac, czym jest wymiana mysli, a czym magiel z pralnia.
                          depresja nie wplywa na inteligencje...
                          • xen0 czym jest wymiana mysli? 16.12.08, 03:03
                            uri_ja napisała:

> ciepla niech szukaja u najblizszych... i niech daja
                            > najblizszym...poza tym, nie wszyscy sa na tyle chorzy, zeby nie
                            > rozrozniac, czym jest wymiana mysli, a czym magiel z pralnia.
                            > depresja nie wplywa na inteligencje...
                            >
                            ooooh niestety ,nie masz bladego pojecia o psychiatrii ...sad(((
                            a takze wymianie mysli....
                            • uri_ja Re: czym jest wymiana mysli? 16.12.08, 03:07
                              blade mam smile
                              co do wymiany mysli, klocic sie nie bede.

pewne zwolnienie procesow chcesz nazwac brakiem inteligencji? to
                              teraz Ty wykazujesz sie, wstyd.
                            • lucyna_n Re: czym jest wymiana mysli? 16.12.08, 09:03
                              tutaj akurat Uri ma rację
                        • snajper55 Re: .... snajper to sprawy bardzo powazne... 16.12.08, 02:08
                          xen0 napisał:

> ludzie chorzy potrzebuja zrozumienia a nie represji,ciepla i madrosci...a nie
                          > totalitarnej mentalnosci crying(((

No to macie to ciepło, zrozumienie i mądrość na swoim własnym, prywatnym forum.
                          Nieprawdaż ? Forum redakcyjne Depresja jest także dla ludzi według Was zimnych,
                          nierozumiejących i głupich, którzy jednak chcą rozmawiać o depresji, a nie o
                          dupie Maryni.

S.
                          • xen0 dupa Maryni?????? 16.12.08, 02:25
                            snajper55 napisał:

> xen0 napisał:
                            >
                            > > ludzie chorzy potrzebuja zrozumienia a nie represji,ciepla i madrosci...a
                            > nie
                            > > totalitarnej mentalnosci crying(((
                            >
                            > No to macie to ciepło, zrozumienie i mądrość na swoim własnym, prywatnym forum.
                            > Nieprawdaż ? Forum redakcyjne Depresja jest także dla ludzi według Was zimnych,
                            > nierozumiejących i głupich, którzy jednak chcą rozmawiać o depresji, a nie o
                            > dupie Maryni.
                            >
                            > S.
                            Ja nie jestem z FD snajper , obserwuje i oceniam twoje zachowanie w stosunku do
                            ludzi chorych jako skandaliczne i prymitywne...sorry
                          • dolor desantu cd. 16.12.08, 09:51
                            snajper55 napisał:
                            > No to macie to ciepło, zrozumienie i mądrość na swoim własnym, prywatnym forum.
                            > Nieprawdaż ? Forum redakcyjne Depresja jest także dla ludzi według Was zimnych,
                            > nierozumiejących i głupich, którzy jednak chcą rozmawiać o depresji, a nie o
                            > dupie Maryni.

Snajper, po raz kolejny powtórzę, nie potrafiłbyś odróżnić tekstu o depresji od
                            tekstu o kosmitach. Zadowolony z siebie? Przykład tych strasznych postów, które
                            wycinasz i tych merytorycznych, które zostawiasz? Tu jest jeden:
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=85858686&a=86359699
                            Może pora przyznać, że sobie nie poradziłeś?

A stałym bywalcom tego forum, biegłym w wydawaniu opinii, co nie przystoi osobie
                            z depresją, poleciłbym zadumę nad tym, co osoba bez tej przypadłości powinna
                            sobą prezentować. Życzę Wam, byście się jakoś potrafili na tyle dogadać, by się
                            kłócić na nieco mniej rynsztokowym poziomie i by nikt z Was nie czuł potrzeby
                            wycinki i biegania na skargę do pani przedszkolanki Siwej. Bez tego byłoby to
                            całkiem sympatyczne forum, a i tak nie jest takie złe, jest tu kilka naprawdę
                            inteligentnych osób (choć też kilku durniów), ja dla odmiany pewnie będę Was
                            odwiedzał częściej. I bez obaw, nie żałujcie sobie, od inwektyw w depresję się
                            nie wpada.
                        • ariadna-enta Re: .... snajper to sprawy bardzo powazne... 16.12.08, 02:18
                          xen0
                          wiem czego potrzebuja ludzie z depresją,ale wybacz fora to nie
                          gabinety terapetyczne
                          poza tym z tego co tu na razie widze nie zauważyłam zaleknionych,
                          zagubiobych ludzi tylko dość mocnych w gębie.
                          • xen0 wiem czego potrzebuja ludzie z depresją... 16.12.08, 02:31
                            ariadna-enta napisała:

> xen0
                            > wiem czego potrzebuja ludzie z depresją,ale wybacz fora to nie
                            > gabinety terapetyczne
                            > poza tym z tego co tu na razie widze nie zauważyłam zaleknionych,
                            > zagubiobych ludzi tylko dość mocnych w gębie.

...nie sadze sad
                            • uri_ja Re: wiem czego potrzebuja ludzie z depresją... 16.12.08, 02:33
                              pewnie, ze nie mocni. to odruch obronny. ale nadal agresja. i czasem
                              nie wiadomo, czy nie obrona na zapas.
                              • xen0 terrapia Snajpera 16.12.08, 03:10
                                uri_ja napisała:

> pewnie, ze nie mocni. to odruch obronny. ale nadal agresja. i czasem
                                > nie wiadomo, czy nie obrona na zapas.

polega na wzmaganiu agresji sad((((
                                • uri_ja Re: terrapia Snajpera 16.12.08, 03:12
                                  masz cos do mnie? wyjdz z tego watku i napisz na boku smile
                                  • xen0 Re: terrapia Snajpera 16.12.08, 03:21
                                    a gdzie jest na boku?
                                    • uri_ja Re: terrapia Snajpera 16.12.08, 03:23
                                      w osobnym watku, albo na poczte smile
                                      • xen0 Re: terrapia Snajpera 16.12.08, 03:28
                                        chyba dzisiaj juz nie...pozno sie robi...
                                        ...jutro

----------------------------------------------
                                        'Nie ma takiej absurdalenj rzeczy, której by człowiek nie zrobił, próbując nadać
                                        życiu jakiś sens.'
                                        • uri_ja Re: terrapia Snajpera 16.12.08, 03:31
                                          wczesnie sie robi smile chyba? zalezy kto gdzie mieszka. i mnie tam
                                          wcale nie zalezy...az tak bardzo smile tylko jak masz miec czkawke z
                                          mojego powodu, to lepiej niech Ci sie uleje raz a dobrze...
                          • beznadziejna.live Re: .... snajper to sprawy bardzo powazne... 16.12.08, 03:03
                            ariadna-enta napisała:

> xen0
                            > wiem czego potrzebuja ludzie z depresją,ale wybacz fora to nie
                            > gabinety terapetyczne
                            > poza tym z tego co tu na razie widze nie zauważyłam zaleknionych,
                            > zagubiobych ludzi tylko dość mocnych w gębie.

to nie są chorzy, to znachorzy z for.depresja.
                        • foruminum Re: .... snajper to sprawy bardzo powazne... 16.12.08, 04:39
                          xen0 napisał:

> ariadna-enta napisała:
                          >
                          > > ok sprawy poważne ,desperacja,wściekłość
                          > > i wszystko jestem w stanie zrozumieć,nawet ,ze nerwy poniosą i
                          > > człowiek blużnie,ale raz czy dwa,a nie cały czas.
                          > > z całym szacunkiem dla ludzi chorych nawet ich obowiązuje pewna
                          > > kultura [przynajmniej na minimalnym poziomie.
                          > > Nie możecie się domagac specjalntch praw,ze jeseście chorzy to nie
                          > > wiecie co czynicie.
                          > > że się kogoś nie lubi też się zdarza,ale ,zeby aż tak kims
                          > > poniewierać na publicznym forum?
                          > >
                          > >
                          > ludzie chorzy potrzebuja zrozumienia a nie represji,ciepla i madrosci...a nie
                          > totalitarnej mentalnosci crying(((
                          > -------------------------------------------------
                          >
                          > www.eioba.pl/a73137/eksperyment_milgrama

Masz rację, ale oby to wszystko nie było udawane: to ciepło, ta miłość i to
                          zrozumienie.
                • institoris1 Olga, a tak przy okazji 16.12.08, 01:27
                  z tego co pamietam, to Jezus zdazyl zaledwie powiedziec "jam jest" i tyle bylo
                  jego wygadywania sie.
                  • olga_w_ogrodzie Re: Olga, a tak przy okazji 16.12.08, 01:56
                    institoris1 napisał:

> z tego co pamietam, to Jezus zdazyl zaledwie powiedziec "jam jest"
                    i tyle bylo
                    > jego wygadywania sie.

się nie spieram, bo to nie ja - to Klaus Kinski wypowiedział był te
                    słowa, gdy mu jego spektakl w 1971 r.przerywano.
            • uri_ja Re: słusznie 16.12.08, 01:20
              odezwal sie ten, ktory tego watku wcale nie zalozyl smile
          • pozarski Re: Nieładnie Snajper ...:( 16.12.08, 10:44
            Ktos kto jest w takim stanie,ktory opisujesz,z trudem moze sie pojawic na forum.
            Wg mnie,wiekszosc forumowiczow ma zalamania,ale z depresja, a zwlaszcza stanem,
            o ktorym piszesz,to nie ma zbyt wiele wspolnego. A juz na Szczurze tego z
            pewnoscia nie doswiadczysz. Tam tylko szalenstwa od rana do nocy. Jak w jakims
            cyrku.
            • aurelia_aurita Re: Nieładnie Snajper ...:( 16.12.08, 11:43
              robaczku, ale na forach depresyjnych pisują nie tylko osoby które aktualnie
              zmagają się z epizodem depresyjnym. również - a może przede wszystkim - pisują
              osoby, które przez coś takiego jak depresja przeszły i np. aktualnie są zdrowe,
              ale na lekach.
              • uri_ja Re: Nieładnie Snajper ...:( 16.12.08, 11:46
                jak przeszly to zazwyczaj nie sa juz na lekach smile
                • aurelia_aurita Re: Nieładnie Snajper ...:( 16.12.08, 11:53
                  w sumie to temat nie na to forum i nie na ten wątek smile))
                  ale: terapia podtrzymująca jednak 'trochę' trwa. można już dawno nie mieć
                  depresji a wciąż brać leki w profilaktyce przed nawrotem.
                  a jak masz chad to terapia jest w ogóle długoterminowa, a czasem - bezterminowa.
                  • uri_ja Re: Nieładnie Snajper ...:( 16.12.08, 11:55
                    a to prawda smile
    • perla rano wątek frunie na oślą lub 16.12.08, 01:11
      zniknie bez śladu.
      Ale dobrze, że zdemaskowaliście Snajpera tutaj właśnie.
      • lucyna_n Re: rano wątek frunie na oślą lub 16.12.08, 01:15
        my już nawykliśmy że nas się na oślą nie wysyła, tylko w kosmos
        i dodatkowo nie rano tylko zaraz po kliknięciu entera, zaraz potem ankieta i ban
        przedłużany zresztą w nieskończoność.
        Normalność i codzienność na FD.
        • olga_w_ogrodzie snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 01:40
          snajper55 16.12.08, 01:22

Skoro broniłaś mnie narażając życie, to nie rób tego więcej. Ja się
          jakoś
          >obronię, a nie chcę mieć Ciebie na sumieniu.
          S.

po co znów to zgrywanie się.
          tak narażałam się, że ludzie pomyślą, iż jestem twoją popleczniczką,
          jak ta cała bertrada, a być twoim poplecznikiem , to wstyd.

a gdy ty mówisz, że usuwasz tylko to, co łamie regulamin, to
          kłamiesz bezczelnie.
          ja mam nieco skopiowanych postów, które wyrżnąłeś.

wszyscy, że szczura wiemy też, że zostawiasz wpisy swej klakierki
          bertrady, w której zaleca faszerowanie się lekami nawet w wypadku
          złamanego paznokcia,
          ale , gdy ktoś z nas napisze, że bertrada gada głusptwa, bo zaleca
          kobiecie w ciąży łykanie prochów i stwierdza, że dziecku nic nie
          będzie, albo sugeruje - , by zabiła dziecko /nazwała to usunięciem
          ciąży/ bedąc w 7 miesiącu, to nasze sprzeciwy wobec bertrady gadania
          wycinasz.
          no bo to przecież bertrada, która cię na fd sprowadziła.
          nieważne, że ona nigdy depresji nie miała, nieważne, że ma problemy
          z uczuciowością wyższą i współodczuwaniem. nas się tnie, ona zostaje
          z takimi wpisami, które są zagrożeniem dla ludzi, zwłaszcza tymi,
          którzy po raz pierwszy przychodzą na fd.
          ty też masz kłopoty ze współodczuwaniem. ogromne. wszyscy ze Szczura
          przez ciebie przegonieni z fd to wiemy.
          • uri_ja Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 01:42
            i krucjata trwa nadal...
            z publicznoscia.
          • ariadna-enta Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 02:10
            bardzo przepraszam
            forum depresja pod szczurem sobie jest pewnie mało kto tam zaglada i
            mogliście swoje bolączki sobie od rana do wieczora poruszać bedąc
            prawie niezwuważonym.
            teraz nagle wyszliscie i przenosicie to co was boli na forum
            delikatnie mówiąc niezbyt nadające się do takich wynurzeń.
            Nie,żeby mi to przeszkadzało,tylko dziwie się trochę
            nie wyobrażam sobie obnoscić sie ze swoimi problemami w tego typu
            miejscu.
            • uri_ja Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 02:13
              mam nadzieje, ze moze Ciebie posluchaja.
            • jureek Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 02:17
              ariadna-enta napisała:

> bardzo przepraszam
              > forum depresja pod szczurem sobie jest pewnie mało kto tam zaglada i
              > mogliście swoje bolączki sobie od rana do wieczora poruszać bedąc
              > prawie niezwuważonym.
              > teraz nagle wyszliscie i przenosicie to co was boli na forum
              > delikatnie mówiąc niezbyt nadające się do takich wynurzeń.
              > Nie,żeby mi to przeszkadzało,tylko dziwie się trochę
              > nie wyobrażam sobie obnoscić sie ze swoimi problemami w tego typu
              > miejscu.

Nie udawaj, że nie wiesz, od czego się zaczęło. Gdyby Twój kumpel Pozarski nie
              poleciał na to prywatne forum z donosem na mnie, to pewnie nikt stamtąd nie
              musiałby tutaj wyjaśniać, o co chodzi. Ale jak Pozarski po całym forum gazetowym
              lata, żeby niestworzone rzeczy o mnie opowiadać, to jest OK? Jakoś nie
              widziałem, żebyś wtedy tak samo protestowała, jak teraz protestujesz, gdy o
              Snajperze nie niestworzone rzeczy, lecz najprawdziwszą prawdę napisano. Ech ta
              drużynowa mentalność.
              Jura
              • ariadna-enta Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 02:21
                jura mnie twoje osobiste wojenki i animozje z pozarskim nie
                interesują więc nie mieszaj mnie do tego.Na tamtym watku nie
                opowiedziałam się za zadną ze stron.
                stwierdziłam tylko fakt,ze aidka przybiegła za Toba,a z nia cała
                reszta
                i zapamięraj zawsze pisze tylko w swoim imieniu

• uri_ja Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 02:21
                z calym szcunkiem Jura- i bez przekasu ani ironii to pisze: jestes
                pewien, ze kolejnosc byla taka?
                • jureek Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 02:34
                  uri_ja napisała:

> z calym szcunkiem Jura- i bez przekasu ani ironii to pisze: jestes
                  > pewien, ze kolejnosc byla taka?

Nie, teraz już nie jestem. Za dużo tego wszystkiego. Myślałem, że jestem
                  odporniejszy, ale kilkudniowy mobbing Pozarskiego jednak zrobił swoje. Muszę
                  chyba dać sobie spokój z forum, przynajmniej na jakiś czas.
                  Jura
                  • uri_ja Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 02:36
                    nie dawaj sobie z niczym spokoju. tylko, ze wszyscy chyba juz
                    przegielismy. zacmienie...
                  • vicky17 Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 02:38
                    jureek napisał:

>
                    >
                    > Nie, teraz już nie jestem. Za dużo tego wszystkiego. Myślałem, że jestem
                    > odporniejszy, ale kilkudniowy mobbing Pozarskiego jednak zrobił swoje. Muszę
                    > chyba dać sobie spokój z forum, przynajmniej na jakiś czas.
                    > Jura

z calym szacunkiem jura,ale ktos o twoim intelekcie powinien wiedziec,gdzie jest
                    granica,ktorej nie ma po co przekraczac,bo nie rozmawiasz z sobie rownymi tylko
                    z jakimis nieraz zwariowanymi adyktami netowymi,ktorzy nawija do ciebie bez ladu
                    i bez skladu. po co odbijasz pileczke widzac,ze odbija sie ona o beton?
                    • uri_ja Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 02:41
                      Vicky. bo Jura to kawal czlowieka jest.
                      • vicky17 Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 02:44
                        uri_ja napisała:

> Vicky. bo Jura to kawal czlowieka jest.

tym bardziej sie dziwie,ze wdaje sie w szlam,ktory poza inwektywami i chamskimi
                        zaczepkami co rusz go zbija. czlowiek jego pokroju powinien byc bardziej
                        wybiorczy inaczej wlasnie musi to odchorowac lub odejsc. rozmowe mozna prowadzic
                        z kims kto nadaje na twojej fali a pobawic mozna sie tylko do pewnej granicy.
                  • beznadziejna.live Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 03:10
                    jureek napisał:

> uri_ja napisała:
                    >
                    > > z calym szcunkiem Jura- i bez przekasu ani ironii to pisze: jestes
                    > > pewien, ze kolejnosc byla taka?
                    >
                    > Nie, teraz już nie jestem. Za dużo tego wszystkiego. Myślałem, że jestem
                    > Jura

Idz na kuracje na FD, może akurat ktoś ci pomoże ;P
                  • institoris1 Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 09:41
                    jureek napisał:

> Nie, teraz już nie jestem. Za dużo tego wszystkiego.

a co to ma za znaczenie, jaka kolejnosc byla. Aidka moze sobie pisac gdzie jej
                    sie podoba, wywolywana, czy nie, i guzik pani Uri do tego, w koncu sama ochoczo
                    pisuje, na Aquanecie, choc podobno cierpi z tego powodu.

>Myślałem, że jestem

sie zastanawiam, czy administracja w dalszym ciagu zadowolona z eksperymentu
                    • olga_w_ogrodzie Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 09:59
                      institoris1 napisał:
                      a co to ma za znaczenie, jaka kolejnosc byla. Aidka moze sobie pisac
                      gdzie jej
                      > sie podoba, wywolywana, czy nie, i guzik pani Uri do tego, w koncu
                      sama ochoczo
                      > pisuje, na Aquanecie, choc podobno cierpi z tego powodu.
                      >
                      no właśnie Jura.
                      Institoris1 ma rację. co my się, jak głupki tłumaczymy?
                      czemu pożarski ma prawo wylewać pomyje, a ja nie mogę powiedzieć
                      tego, co sądzę o swym przyjacielu Jurze?
                      nikogo swoją wypowiedzią nie obrażałam, a że pożarski z dworem z
                      powodu postów Woman i mego zawitali na Szczura...
                      cóż. egzotyka.
                • aidka kolejność ? 16.12.08, 02:43
                  uri_ja napisała:

> z calym szcunkiem Jura- i bez przekasu ani ironii to pisze: jestes
                  > pewien, ze kolejnosc byla taka?

kolejność, Droga Uri, była taka :
                  Women napisała tu, że nie podoba jej się nagonka na Jurę.
                  po czym zaczęto ją za to oblewać błotem.
                  poinformowała o tym na Szczurze.
                  pojawił się na Szczurze pożarski w towarzystwie.
                  ja udałam się na Aqua wypowiedzieć się na temat Jury, po nie
                  obraziłam.nieważ miałam taką potrzebę i miałam takie prawo.
                  powiedziałam grzecznie, nikogo , podbnie , jak Woman,
                  jednak się zaczęło.

nic na to nie poradzę, że macie tu pożarskiego z towarzystwem,
                  którzy nie tolerują sytuacji, gdy ktoś zabierze głos w obronie osoby
                  przeciw której Janek organizuje akurat nagonkę - ma się inne zdanie,
                  niż pożarski, no to pożarski ląduje na macierzystym forum autora
                  odmiennego zdania i zaczyna harce. tutaj zresztą też - z wyzywaniem
                  Woman i mnie.

nic nie szkodzi.
                  trudno - mówi się cóż /jak powiadają w pewnym filmiku/
                  • uri_ja Re: kolejność ? 16.12.08, 02:46
                    a po co byl ten przeklejony watek? jak chcialyscie bic sie o dobre
                    imie Jury, to dobrze, ale po co bylo tamto? Aidko. najlepiej juz
                    zakonczyc.
                    • aidka Re: kolejność ? 16.12.08, 02:52
                      uri_ja napisała:

> a po co byl ten przeklejony watek? jak chcialyscie bic sie o dobre
                      > imie Jury, to dobrze, ale po co bylo tamto? Aidko. najlepiej juz
                      > zakonczyc.

ja nawet nie wiem dobrze o czym Ty mówisz.
                      żadnych wątków nie przyklejałam.

w sumie to i tak jest po temacie.
                      • uri_ja Re: kolejność ? 16.12.08, 03:00
                        to nie bylo do Ciebie...
                        Aidko. po temacie...
                  • vicky17 Re: kolejność ? 16.12.08, 02:50
                    aidko..malo znasz widac ludzi tu piszacych,ale podstawa bytu na forum calej
                    wielkiej grupy jest wlasnie chamskie nalatywanie na upatrzone sobie osoby. kto
                    to robi chyba wiesz,a moze i wiesz kto to sponsoruje. scenariusz jest zawsze
                    taki sam tylko ofiary rozne jak rowniez sa rozne style chamstwa i rozne
                    scenariusze rozwalania innych for,nickow lub zbijania niewygodnych tematow
                    poprzez nagonki,w ktorych rowniez uczestnicza aesi (chyba tez wiesz o kim mowie).
                    nie jestescie wybranymi ofiarami,one po prostu sie zmieniaja w zaleznosci od
                    humoru nalatywaczy i dostepnosci ofiar.
                    nihil novi,raczej stara zabawa,ba paru wiernych obgaduje scenariusze ataku na
                    swych prywatnych forach.to sa zawodowcy,plus paru niestabilnych na boku a tych
                    tu nie brakuje.
              • spitt Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 02:22

Na twoim miejscu nie zawracal bym sobie doopy ,... tego idiote nikt
                nie traktuje powaznie ,...
                ===================================================================
                Ale jak Pozarski po całym forum gazetowym lata, żeby niestworzone
                rzeczy o mnie opowiadać, to jest OK?
                • jureek Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 02:36
                  spitt napisał:

>
                  > Na twoim miejscu nie zawracal bym sobie doopy ,... tego idiote nikt
                  > nie traktuje powaznie ,...

Niestety, odnoszę wrażenie, że w rozpowszechniane przez niego brednie uwierzyły
                  niektóre osoby, które juz nie są mi tak obojetne jak sam Pozarski. Coś jednak
                  jest prawdziwego, w powiedzeniu o rzucaniu gównem z nadzieją, że jednak coś się
                  przyklei. To taktyka Pozarskiego, skuteczna czasami niestety.
                  Jura
                  • pro100 a gdyby tak forum paranoja........ 16.12.08, 09:17
                    jureek napisał:

> spitt napisał:
                    >
                    > >
                    > > Na twoim miejscu nie zawracal bym sobie doopy ,... tego idiote nikt
                    > > nie traktuje powaznie ,...
                    >
                    > Niestety, odnoszę wrażenie, że w rozpowszechniane przez niego brednie uwierzyły
                    > niektóre osoby, które juz nie są mi tak obojetne jak sam Pozarski. Coś jednak
                    > jest prawdziwego, w powiedzeniu o rzucaniu gównem z nadzieją, że jednak coś się
                    > przyklei. To taktyka Pozarskiego, skuteczna czasami niestety.
                    > Jura

snajper idealnym aesem (w końcu by sie chłopina w 55% zrealizował) a pozerski king. napaść paranoika pozornie trudna do odparcia. rozsądna metoda to podkręcać jego paranoję aż się sam od niej zawali
                • cyniol Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 05:11
                  spitt napisał:

>
                  > Na twoim miejscu nie zawracal bym sobie doopy ,... tego idiote nikt
                  > nie traktuje powaznie ,...

Nie moge wlasnie pojac ludzi, ktorzy tyle czasu poswiecaja temu choremu
                  osobnikowi i zawracaja sobie glowe co tez napisal czy tez nie napisal.
              • snajper55 Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 02:38
                jureek napisał:

> Ale jak Pozarski po całym forum gazetowym
                > lata, żeby niestworzone rzeczy o mnie opowiadać, to jest OK? Jakoś nie
                > widziałem, żebyś wtedy tak samo protestowała, jak teraz protestujesz, gdy o
                > Snajperze nie niestworzone rzeczy, lecz najprawdziwszą prawdę napisano.

O tobie Pozarski dokładnie taką samą najprawdziwszą prawdę opowiadał.

S.
                • jureek Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 03:06
                  snajper55 napisał:

> O tobie Pozarski dokładnie taką samą najprawdziwszą prawdę opowiadał.

To ma być najprawdziwsza prawda, że pornola przywracałem, że archiwum czyściłem?
                  Takie rzeczy Pozarski opowiadał, oszczerca pieprzony.
                  Jura
                  • uri_ja Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 03:08
                    Jura. ja Ci wierze, ze to nie Ty. chocby mnie mial Pozarski zjesc
                    jutro...smile
                    • jureek Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 03:11
                      uri_ja napisała:

> Jura. ja Ci wierze, ze to nie Ty. chocby mnie mial Pozarski zjesc
                      > jutro...smile

Dzięki smile
                      Jura
                  • foruminum Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 04:27
                    jureek napisał:

> snajper55 napisał:
                    >
                    > > O tobie Pozarski dokładnie taką samą najprawdziwszą prawdę opowiadał.
                    >
                    > To ma być najprawdziwsza prawda, że pornola przywracałem, że archiwum czyściłem
                    > ?
                    > Takie rzeczy Pozarski opowiadał, oszczerca pieprzony.
                    > Jura

Czy jest forum PRAWDOMÓWNOŚĆ?, bo tu czytam, czytam i się we wszystkim pogubiłam
                    , kto kłamie a kto mówi prawdę. jak na razie to wszyscy bija się w pierś i
                    twierdzą, że ich prawda jest najprawdziwsza .

• wyluzowana.kaczka Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 11:03
                    Czysciles archiwum i pornola przywracales. Gdybys nie robil nic albo oddal
                    nozyczki, nie byloby problemu. Juz ci wykazalem,ze broniles parki miriam i perly
                    w 2003 roku. Twoja zazylosc z nimi wtedy i fakt znikania tamtych watkow lacza
                    sie w jedno: twoja ingerencje w archiwum. Dopoki Siwa nie odkryje kart i nie
                    powie kto,gdzie zamiatal, bede latal po forach z sygnaturka.wink
              • wyluzowana.kaczka Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 10:58
                czerwony kalhotek napisał:

Ja latam po forach z sygnaturka,czerwony kalhotku,a sygnaturka jest twojego
                autorstwa. Ostatecznie,mozesz ode mnie żądać tantiem,ale pretensje miej do
                siebie,stalinku maly.wink
                • jureek Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 11:29
                  wyluzowana.kaczka napisała:

> czerwony kalhotek napisał:
                  >
                  > Ja latam po forach z sygnaturka,czerwony kalhotku,a sygnaturka jest twojego
                  > autorstwa. Ostatecznie,mozesz ode mnie żądać tantiem,ale pretensje miej do
                  > siebie,stalinku maly.wink

Nie o sygnaturkę mam pretensje, ale o niestworzone rzeczy, które o mnie
                  wypisujesz, głuptaku.
                  Jura
                  • wyluzowana.kaczka Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 11:45
                    Kretynku-stalinku. Sam o sobie swiadczysz zle. Ja nic o tobie nie musze pisac.
                    Jestes zalganym, zlym czlowiekiem,a tak bardzo chcesz szerzyc prawde i dobro.
                    Znamy to,znamy.
                    • jureek Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 11:50

> Kretynku-stalinku. Sam o sobie swiadczysz zle. Ja nic o tobie nie musze pisac.

Ale piszesz. I kłamstwa w dodatku. Widocznie za mało Ci tego, co sam o sobie źle
                      świadczę, skoro jeszcze oszerstwami musisz się wspomagać.

> Jestes zalganym, zlym czlowiekiem,a tak bardzo chcesz szerzyc prawde i dobro.
                      > Znamy to,znamy.

Liczba mnoga? Rzecznikiem jakiejś grupy jesteś?
                      Jura
                      • wyluzowana.kaczka Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 11:52
                        Tak,jestem rzecznikiem tych,ktorzy znaja takich dobrodziejow jak ty,maly
                        stalinku. Oszczerstwa szerzysz ty o mnie. Laskawie zalinkuj moje wypowiedzi na
                        depresji; potem moze pogadamy. Teraz idz w pzdu.wink
                      • institoris1 Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 11:52
                        jureek napisał:

> Liczba mnoga? Rzecznikiem jakiejś grupy jesteś?

byc moze ta grupa, to kilkadziesiat nickow, jakie sobie gamon zalozyl
                        • perla Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 11:57
                          institoris1 napisał:

> byc moze ta grupa, to kilkadziesiat nickow, jakie sobie gamon
                          zalozyl

nie, ta grupa to erec z ich szefową na czele. pozerski dostaje
                          całkowite błogosławieństwo od nich na wszelkie krętactwa i
                          pomówienie innych.
                          Po prostu dane33 tak nienawidzi kilku nicków, że każdy kto przeciw
                          nim jest, ma jej poparcie właśnie.
                          • wyluzowana.kaczka Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 11:59
                            A skad ty pierdla wiesz,co pozarski dostaje od erec? Za to ja wiem,co ty
                            dostajesz od miriam.wink
                            • perla pośliń się jeszcze dziadek 16.12.08, 12:02
                              mnie dziwi, że twe oszczerstwa Jurek jeszcze poważnie bierze właśnie.
                              • wyluzowana.kaczka Re: pokwil jeszcze pierdla 16.12.08, 12:12
                                Mnie to lata, jak maly stalinek to bierze. Wiem o nim wszystko,co potrzebuje.
                                Lgarz i oszczerca. Nadaje sie na PP. A teraz biegnij pierdla i wyliz mu prdel.wink
                                • jureek Re: pokwil jeszcze pierdla 16.12.08, 12:21

> Mnie to lata, jak maly stalinek to bierze. Wiem o nim wszystko,co potrzebuje.
                                  > Lgarz i oszczerca.

Przykłady oszczerstw poproszę. Konkrety, kłamczuszku, konkrety!
                                  Jura
                                  • wyluzowana.kaczka Re: pokwil jeszcze pierdla 16.12.08, 12:25
                                    Przyklady wez sobie ze swojego watku,a wrecz z postu otwierajacego watek. To moj
                                    ostatni wklad w "rozmowe" z toba, szczurze. Idz w pzdu.smile
      • pozarski Re: rano wątek frunie na oślą lub 16.12.08, 10:54
        pierdla napisał:

> zniknie bez śladu.
        > Ale dobrze, że zdemaskowaliście Snajpera
        Zdemaskowali nie snajpera,jeno siebie samych. Agresywnych, bezkompromisowych
        szalencow. To nie depresja, tylko jakis atak syndromow wszelkiej masci. Jako
        przyklad - jeden,na ktory cierpia szczury,ale jest tego od cholery. Uwazaj na
        siebie,pierdla.wink

members.tripod.com/~tourette13/handouts/symptoms-ts.html
    • uri_ja moze zamiast zajmowac sie tym, odpisala by ktoras 16.12.08, 01:50
      ...temu, ktory juz czas dluzszy czeka... na Waszym forum?
      • xen0 ...WSTYD snajper 16.12.08, 02:16
        dokonujesz experymentow na zywych ludziach
        sad(((((
        • aidka ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 03:11
          snajper55 16.12.08, 02:08

No to macie to ciepło, zrozumienie i mądrość na swoim własnym,
          prywatnym forum.
          Nieprawdaż ? Forum redakcyjne Depresja jest także dla ludzi według
          Was zimnych,
          nierozumiejących i głupich, którzy jednak chcą rozmawiać o depresji,
          a nie o
          >dupie Maryni.

to nieprawda snajper.
          kłamiesz okropnie.
          za zimną i nierozumiejącą uważamy bertradę, która nigdy na nic chora
          nie była, nie posiada ani wiedzy, ani doświadczenia, ani, co
          najważniejsze, ciepła, instynktu, intuicji, wrażliwości, zdolności
          do empatii.
          problem w tym, że Ty tnąc nas, zostawiasz jej , ewidentnie szkodliwe
          dla forumowiczów , wpisy.
          no bo wszak to ona Cię na fd sprowadziła.
          poza nią i Mskaiq, na twoim forum już nie ma starych uczestników.
          albo są zabanowani, albo poszli sobie w ogóle, albo są na Sczurze.
          przychodzą nowi i znikają.
          przedtem chcą pogadać.
          i snajper - my tych nowych za głupich uważamy ?!
          to już bezczelność z twej strony.
          i to można sprawdzić choćby teraz - w wątku Piotrusia - jest i Lucy,
          i Nienill, i ja.
          wczoraj w wątku o molestowaniu - Nienill, żegnaj-krzynko.
          można sprawdzić co oni mówią do ludzi, którzy przyszli na twe forum.
          i jak mówią - z pogardą i niechęcią, jakby uważali ich za głupich ?
          zdecydowanie nie. odwrotnie. więc nie kłam tak podle.

powiedziałam już wyżej czemu , mimo, iż nas upokarzasz, przychodzimy
          na twoje forum - dlatego, że są te nowe osoby i nie mają z kim
          porozmawiać.
          mogą być ewentualnie zdane na pastwę twej faworyty bertrady i jej
          rad, by łykały prochy koniecznie.
          gdyby ktokolwiek ze Szczura uważał tych ludzi za głupich czy tak
          ciepło by z nimi rozmawiał ?
          kurczę.
          nawet na odrobinę sprawiedliwej oceny faktów Cię nie stać ?
          • uri_ja Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 03:16
            Aidko smile
            wez to skopiuj i na priva do niego.
          • ariadna-enta Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 11:36
            no bez jaj ludzie
            przychodzicie tu z innego forum załatwiać własne porachunki i zale
            wywlekać?
            jakoś ludziom z taka depresją trudno mi współczuć.
            • belgijska Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 11:38
              ariadna-enta napisała:

> jakoś ludziom z taka depresją trudno mi współczuć.

Jaka depresja? Tyle sil witalnych przy depresji? Toz to kolektywna histeria!
            • jureek Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 11:41
              ariadna-enta napisała:

> no bez jaj ludzie
              > przychodzicie tu z innego forum załatwiać własne porachunki i zale
              > wywlekać?

A jak Pozarski swoje żale na depresji wywleka, jak Maruder tam łaził specjalnie
              zadymy robić - to jakoś Cię to nie zniesmaczało?
              Jura
              • wyluzowana.kaczka Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 11:47
                Ja swoje zale wywlekam na depresji,klamco? Udowodnij,stalinku.
                • jureek Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 11:53

> Ja swoje zale wywlekam na depresji,klamco? Udowodnij,stalinku.

W tym wątku udzielasz się na depresji:
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69731&w=88489672&a=88489672
                  Ja swoje udowodniłem, a teraz Twoja kolej na udowodnienie tego, co Ty mi od
                  tygodnia zarzucasz, kłamczuszku.
                  Jura
                  • wyluzowana.kaczka Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 11:55
                    Nic stalinku nie udowodniles. To NIE JEST forum Depresja,kretynie.
                    • jureek Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 12:00

> Nic stalinku nie udowodniles. To NIE JEST forum Depresja,kretynie.

Tak właśnie przypuszczałem, piaskownicowy argument. Odmarsz pod trzepak,
                      kłamczuszku.
                      Jura

• pozarski Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 12:03
                        I tobie Siwa dala nozyczki.smile Nie jestes przypadkiem zawodowym lgarzem? Polityk?
                        Pracujesz moze w polskiej ambasadzie? Nie zdziwilbym sie,gdyby sie okazalo,ze
                        jestes specem od sprostowan w niemieckiej prasie. W watku u Szczurow nie wylewam
                        zadnych zalow,oszczerco. Idz w pzdu.wink
                        • jureek Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 12:06
                          pozarski napisał:

> I tobie Siwa dala nozyczki.smile Nie jestes przypadkiem zawodowym lgarzem? Polityk
                          > ?
                          > Pracujesz moze w polskiej ambasadzie? Nie zdziwilbym sie,gdyby sie okazalo,ze
                          > jestes specem od sprostowan w niemieckiej prasie. W watku u Szczurow nie wylewa
                          > m
                          > zadnych zalow,oszczerco. Idz w pzdu.wink

Jak Cię poprosić o konkrety, to zaczynasz wodę lać. Dowody kłamczuszku, że w
                          archiwum ciąłem i pornola przywracałem, albo zamknij ryja.
                          Jura
                          • wyluzowana.kaczka Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 12:08
                            Dowody,ze ciąłeś ma Siwa,oszczerco stalinowski. Ja mam indicje i to mi
                            absolutnie wystarczy,tym bardziej juz byles lapany na klamstwach w czasie twoich
                            bezprawnych rządów. Idz w pzdu.wink
                            • jureek Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 12:18

> Dowody,ze ciąłeś ma Siwa,oszczerco stalinowski.

Tak, Siwa ma dowody na to, że NIE ciąłem w archiwum. Prosiłem ją, żeby
                              potwierdziła to publicznie. Niestety, odmówiła, pośrednio dając Ci zielone
                              światło do powtarzania Twoich oszczerstw.

> Ja mam indicje i to mi
                              > absolutnie wystarczy,tym bardziej juz byles lapany na klamstwach w czasie twoic
                              > h
                              > bezprawnych rządów. I

Poproszę przykłady tych kłamstw, na których jakobym został złapany.
                              Prawdopodobnie chodzi o takie piaskownicowe argumenty jak ten, że Forum Depresja
                              to nie to samo, co Forum Depresja Pod Szczurem.
                              Jura
                              • institoris1 Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 12:39
                                jureek napisał:

> Tak, Siwa ma dowody na to, że NIE ciąłem w archiwum. Prosiłem ją, żeby
                                > potwierdziła to publicznie. Niestety, odmówiła, pośrednio dając Ci zielone
                                > światło do powtarzania Twoich oszczerstw.

ja sie jej nie dziwie, juz widze co by sie dzialo, gdyby choc raz publicznie sie
                                w takiej sprawie wypowiedziala.
                                Zielone swiatlo do oszczerstw pojawilo sie wraz z calym tym eksperymentem,
                                zakladam, ze nie o to chodzilo, ale z drugiej strony dziwie sie jak trzeba byc
                                naiwnym, zeby z czyms takim sie nie liczyc.
                                • pozarski Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 12:42
                                  Nie rozumiem,jak praworzadny katolik moze bronic oszczerce i lgarza,
                                  szczureeka,pzdo. Zastanow sie nad swoja rola w tym wszystkim i poklecz zdziebko
                                  na grochu,a najlepiej na zwirze.wink
                                  • dolor Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 12:45
                                    pozarski napisał:

> Nie rozumiem,jak praworzadny katolik moze bronic oszczerce i lgarza,
                                    > szczureeka

Z tym kłamcą i oszczercą to coś projektujecie.
                                    • wyluzowana.kaczka Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 12:52
                                      Nic nie projektuje szczurku dolorze. Psychobabble zachowaj na swoje szczurze forum.
                                      • aurelia_aurita Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 12:55
                                        > Nic nie projektuje

a to to już zaprzeczenie albo i wyparcie smile)))
                                        • wyluzowana.kaczka Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 13:00
                                          Jestes na zlym forum szczurku. Wracaj do ciepelka.wink
                                          • jureek Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 13:04

> Jestes na zlym forum szczurku. Wracaj do ciepelka.wink

A co tym masz, żałosny dyktatorku, do gadania, gdzie kto ma pisać. Czy to Twoje
                                            prywatne forum, uzurpatorze?
                                            Ustawiać to se możesz czerwony khmerze swoją drużynę, ale od innych wara.
                                            Jura
                                            • marouder.eu Moze tak... 16.12.08, 13:06
                                              ..odpieprzcie sie od siebie na dwa-trzy dni, co?
                                              • wyluzowana.kaczka Ja juz ze szczureekiem zakonczylem znajomosc. 16.12.08, 13:11
                                                On beze mnie nie daje rady. Zakochany czy co? Moze mu Belgijka wytlumaczy,ze kot
                                                ze szczureekiem jedna rzecz tylko moze robic?smile
                                                • wyluzowana.kaczka Re: Ja juz ze szczureekiem zakonczylem znajomPS 16.12.08, 13:13
                                                  Mam stalinka wygaszonego.wink
                                                  • dolor Re: Ja juz ze szczureekiem zakonczylem znajomPS 16.12.08, 13:24
                                                    > Mam stalinka wygaszonego.wink
                                                    I słusznie, jeszcze by się haniebnie dopominał, żebyś swoje zarzuty udowodnił,
                                                    jeszcze tylko kilka tysięcy nicków do wygaszenia i forum jest Twojewink
                                                  • jureek Re: Ja juz ze szczureekiem zakonczylem znajomPS 16.12.08, 13:33

> Mam stalinka wygaszonego.wink

Hahaha, który już raz? Przed tygodniem też mnie przecież wygaszałeś.
                                                    Jura
                                                  • vicky17 Re: Ja juz ze szczureekiem zakonczylem znajomPS 16.12.08, 16:44
                                                    jureek napisał:

> wyluzowana.kaczka napisała:
                                                    >
                                                    > > Mam stalinka wygaszonego.wink
                                                    >
                                                    > Hahaha, który już raz? Przed tygodniem też mnie przecież wygaszałeś.
                                                    > Jura

i mnie wygasil we wszystkich swoich nickach tylko po to by mnie przywrocic za 24
                                                    godziny z powrotem. tyle roboty po nic.
                                      • dolor Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 12:56
                                        No to udowodnij, że nie projektujesz, jak cię proszono.
                                  • institoris1 Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 12:47
                                    snieg napadal gamoniu i nie widac gdzie zwir.

pozarski napisał:

> Nie rozumiem,jak praworzadny katolik moze bronic oszczerce i lgarza,
                                    > szczureeka,pzdo. Zastanow sie nad swoja rola w tym wszystkim i poklecz zdziebko
                                    > na grochu,a najlepiej na zwirze.wink
                                • marouder.eu Czy moglibyscie..? 16.12.08, 12:45
                                  Czy moglibyscie przestac juz pjordolic bez sensu, ze Siwa to, albo tamto? Jej
                                  uzytecznosc w stosunku do tego, co chcecie, lub i (jak) mozecie powiedziec sami,
                                  wynosi pewnie ponizej jednego procenta.
                                  • wyluzowana.kaczka Tym nie mniej w tej "dyskusji" 16.12.08, 12:50
                                    ze szczureekiem, Siwa odgrywa zasadnicza role: ma czarna skrzynke,gdzie jest
                                    zapisane kto i co scinal, i przywracal. Mnie to lata,ale ten balwan, juz bez
                                    nozyczek, jej potrzebuje. Niech wiec na nia czeka.wink
                                    • jureek Re: Tym nie mniej w tej "dyskusji" 16.12.08, 13:01

> ze szczureekiem, Siwa odgrywa zasadnicza role: ma czarna skrzynke,gdzie jest
                                      > zapisane kto i co scinal, i przywracal. Mnie to lata,ale ten balwan, juz bez
                                      > nozyczek, jej potrzebuje. Niech wiec na nia czeka.wink

Od kiedy to palancie jest się zobowiązanym do udowadniania swojej niewinności.
                                      To Ty oczerniasz bez żadnych dowodów.
                                      Jura
                                • jureek Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 12:58
                                  institoris1 napisał:

> jureek napisał:
                                  >
                                  >
                                  > > Tak, Siwa ma dowody na to, że NIE ciąłem w archiwum. Prosiłem ją, żeby
                                  > > potwierdziła to publicznie. Niestety, odmówiła, pośrednio dając Ci zielon
                                  > e
                                  > > światło do powtarzania Twoich oszczerstw.
                                  >
                                  > ja sie jej nie dziwie, juz widze co by sie dzialo, gdyby choc raz publicznie si
                                  > e
                                  > w takiej sprawie wypowiedziala.

A ja się dziwię, bo precedensy były, gdy np. na FoM pisała, że to nie jakiś
                                  konkretny aes wyciął jakiś wątek.
                                  Jura
                                  • institoris1 Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 17:02
                                    jureek napisał:

> A ja się dziwię, bo precedensy były, gdy np. na FoM pisała, że to nie jakiś
                                    > konkretny aes wyciął jakiś wątek.

pewnie bylo tak, ze ktos sie zglosil dobrowolnie na aesa, wiec Siwa poczula sie
                                    w obowiazku chronic kogos takiego, traktujac te osobe, jako integralna czesc
                                    administracji. W przypadku eksperymentu ochotnikow nie bylo (tzn. nic nie wiem o
                                    tym, zeby sie ktos na ochotnika zglaszal), wiec tym razem Siwa nie czuje sie w
                                    obowiazku.

Pytanie jakie sie nasuwa, to czy aby fakt, ze narzedzia nadawano podle
                                    rozdzielnika, a nie checi, nie powinien pociagac za soba tym wiekszej troski ze
                                    strony administracji.
            • institoris1 Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 11:48
              ariadna-enta napisała:

> no bez jaj ludzie
              > przychodzicie tu z innego forum załatwiać własne porachunki i zale
              > wywlekać?

mysle, ze nastepnym razem, jak komus do glowy przyjdzie wejsc na Aqua, to wiecej
              talkiego bledu nie popelni, i Ciebie ariadna-enta o blogoslawienstwo poprosi.

mnie tam zawsze najbardziej mierzily typy, ktore nachalnie ze swoim wspolczuciem
              sie obnosily. Jakby juz mialo byc tak daleko, to prosilbym, zebys ewntualne
              wspolczucie dla mnie zachowala dla siebie.
              • ariadna-enta Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 12:02
                insitoris
                silisz się na złoślowości
                nikt mnie nie musi o nic pytać,skoro ludzie tak lubią sie obnażać to
                pzrecież ich problem nie mój

i to nie ja się obnosze ze swum wpółcczuciem tylko oni ze swoimi
                krzywdami ,ale jak mówie skoro muszą.
                • institoris1 Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 12:11
                  ariadna-enta napisała:

> insitoris
                  > silisz się na złoślowości

w rzeczy samej

> nikt mnie nie musi o nic pytać,skoro ludzie tak lubią sie obnażać to
                  > pzrecież ich problem nie mój

w rzeczy samej nie Twoj, ale z obiektywnym komentarzem jakos powstrzymac sie nie
                  moglas

> i to nie ja się obnosze ze swum wpółcczuciem tylko oni ze swoimi
                  > krzywdami ,ale jak mówie skoro muszą.

tu nie chodzi o to, ze ktos sie z czyms obnosi, tylko o to, skad Ci do glowy
                  przyszlo, ze ktos Twojego wspolczucia oczekuje. Sama z tym wspolczuciem
                  wyskoczylas, masz na podoredziu czy jak?
                  • ariadna-enta Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 12:13
                    ano nie mogłam się powstrzymać z komentarzem
                    ma teraz Ciebie pytać o akceptacje co mi wolno,a co nie?
                    • institoris1 Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 12:32
                      ariadna-enta napisała:

> ano nie mogłam się powstrzymać z komentarzem
                      > ma teraz Ciebie pytać o akceptacje co mi wolno,a co nie?

jak sobie zyczysz, mozesz pytac, mozesz nie, pozostaje do uslug.

A na koniec jeszcze jedno pytanie:
                      Przychodzi ktos na forum i pisze, ze Snajper to zaden as wsrod aesow, co
                      ariadna-etna komentuje, ze ktos taki nie moze liczyc na jej wspolczucie.
                      Wezmy teraz inna sytuacje, ariadna-etna przychodzi na forum i pisze, ze nie
                      podoba jej sie sposob prowadzenia dyskusji na tymze.
                      Na co nie moze liczyc ariadna-etna?
                      • ariadna-enta Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 12:52
                        ariadna ma nie powiem gdzie komentarze takiego jednago na swój
                        temat i że nic nie zrozumiał z tego co piszę.
                        będe komentować co mi się podoba,jak mi się podoba nie oczekując
                        aż jakiś mądrala,który sie do mnie przczepił jak rzep psiego ogona
                        da mi swoje błogosławieństwo.
                        mamy podobno wolność słowa jakby waćpan zapomniał i forum jest
                        otwarte
                        nie podoba się to nie czytać
                        • wyluzowana.kaczka Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 12:54
                          Ode mnie sie inclitoris1 odczepil,to musial sobie znalezc nowego wroga.wink
                        • institoris1 Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 13:04
                          ariadna-enta napisała:

> ariadna ma nie powiem gdzie komentarze takiego jednago na swój
                          > temat i że nic nie zrozumiał z tego co piszę.
                          > będe komentować co mi się podoba,jak mi się podoba nie oczekując
                          > aż jakiś mądrala,który sie do mnie przczepił jak rzep psiego ogona
                          > da mi swoje błogosławieństwo.

: )), ja tam nie dalej jak wczoraj podobnie skomentowalem jakiegos tam
                          falalela, moze troche dosadniej, ale sens ten sam.

> mamy podobno wolność słowa jakby waćpan zapomniał i forum jest
                          > otwarte
                          > nie podoba się to nie czytać

tu niestety nie moge sie zgodzic, bo namawiasz mnie zebym na latwizne poszedl.
                          Nie czytam jak mnie cos znudzi, a nie jak mi sie nie podoba.
                          • ariadna-enta Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 13:27
                            to życzę przyjemnej,albo nieprzyjemnej lektury .)
                • dolor Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 12:17
                  to nie ja się obnosze ze swum wpółcczuciem tylko oni ze swoimi
                  > krzywdami ,ale jak mówie skoro muszą.

Jakiś odruch Pawłowa z tą depresją?
                  W silnym epizodzie depresyjnym mało kto pisze, a jak już spróbuje na FD np., to
                  i tak go Snajper wytnie, bo to miejsce dla tych, co o dupie kosmity wolą pisać:
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=99&w=88560298
                  Tak w międzyczasie to zwykli ludzie są, nie trzeba nadmiernej obawy/współczucia,
                  wystarczy się nie pchać z nożyczkami tam, gdzie się pojęcia nie ma, o co chodzi.
                  Ktoś tu o pobłażliwość prosił, że tyle troski?
                  _ _
                  "Niektóre błędy są jednocześnie proste i ogromne. Najgorsze błędy, jakie
                  zdarzyło mi się popełniać, wynikały z poczciwego optymizmu" (Baxter)
                  • marouder.eu I na coz ty sciemniasz Dolor? 16.12.08, 12:19
                    Nie dosc cie wlasne imie boli?
                    • dolor Re: I na coz ty sciemniasz Dolor? 16.12.08, 12:25
                      Hi hi, moje własne imię powstało pierwotnie na potrzeby pewnego forum BDSM...
                      Owszem, rozpie... mi od czasu do czasu łeb, ale żebym wtedy współczucia
                      szukał, niedoczekanie Twoje.
                      • marouder.eu Taa... 16.12.08, 12:36
                        Glowa mi czasem peka po prostu!
                  • ariadna-enta Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 12:29
                    dolor przepraszam,nie czytałam cafe pod szczurem i mało mnie
                    obchodzą jakieś nożyczki
                    macie potrzebe to jęczcie do woli,ale czy nie wolno mi napisać co o
                    tym myślę? podobno trzeba was traktować jak normalnych ludzi
                    no to traktuję
                    • aurelia_aurita Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 12:34
                      no ale jak się nie czyta to się nie krytykuje.
                      choć z drugiej strony, całkowicie rozumiem Twoje wkurzenie tym, że przychodzą tu
                      ludzie z innych forów prać swoje brudy.
                      cały dowcip polega na tym, że u nas na szczurze takie rzeczy dzieją się od
                      jakichś 2 tygodni. najpierw przyszli prać brudy z forum prywatnego dla
                      nerwicowców, a teraz dopiero co przeżyliśmy oblężenie aquanetowcami.
                      ale ma to swoje plusy. bo można poznać fajne nicki z innych forów.
                    • wyluzowana.kaczka Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 12:35
                      W ogole nie wiem,co tu robia. Perla ich zaprosil w nocy na pogaduszki,ale
                      ciagnie sie to i ciagnie. Maja wspolnych wrogow,ale jak dlugo mozna klepac wciaz
                      o tym samym? Moze wez dolor ten watek na swoje forum i tam sie bedziemy naparzac,co?
                    • dolor Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 12:43
                      > macie potrzebe to jęczcie do woli,ale czy nie wolno mi napisać co o
                      > tym myślę? podobno trzeba was traktować jak normalnych ludzi
                      > no to traktuję

Ależ wolno, tak jak mnie, co o Twoim pisaniu myślę. Wolno nam się nawet
                      porozumieć albo poobrażać, jak to na forum, doprawdy niczego Ci nie zabraniam,
                      mam nadzieję, że i Ty mi pisania tutaj zabraniać nie będziesz.
                      • ariadna-enta Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 12:55
                        dolor pisz sobie do woli
                        mozesz mnie nawet poobrażać jak ma ci to przynieść ulgę
                        mam grubą skórę i nie rozpłaczę sie.)
                        • dolor Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 12:58
                          > dolor pisz sobie do woli
                          > mozesz mnie nawet poobrażać jak ma ci to przynieść ulgę
                          > mam grubą skórę i nie rozpłaczę sie.)

O, dziękuję i wzajemniesmile
                          • ariadna-enta Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 13:30
                            dolor to Ty pierwszy
                            jakoś mi jeszcze nie zaszłeś za skórę,a tak na sucho nie umien.)
                            • dolor Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 13:53
                              ariadna-enta napisała:

> dolor to Ty pierwszy
                              > jakoś mi jeszcze nie zaszłeś za skórę,a tak na sucho nie umien.)

Też na sucho nie potrafię, choć to "nie zaszłeś" mi się jakoś z tym skojarzyło:
                              1.bp.blogspot.com/_XO7d9Csa5hk/SA7X6FsEaWI/AAAAAAAAAG8/uVOy3DndOaM/s1600-h/jasiu.jpg
                              • ariadna-enta Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 14:07
                                nie jestem Jasio,ale moze być.)
                                • olga_w_ogrodzie Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 16:44
                                  wyluzowana.kaczka 16.12.08, 11:19 Oczywiscie,zes przyprowadzil,maly
                                  stalinie. Aidka,twoja przyjaciolka, tu sie
                                  zwalila z calym zastepem szczurow,a ty z nimi prowadziles mile
                                  >pogawedki. Nie
                                  >wykrecisz sie tak latwo,szczurze.

nieprawda. pożarski klamie, jak zwykle.
                                  Jura nikogo nie przyprowadzał.
                                  nie wiedziałabym o atakach na niego, gdyby nie powiedziala o tym
                                  Woman.
                                  sama przyszłam, by napisać co sądzę o tym wszystkim.
                                  nikogo nie obraziłam, ale , że pożarski nie pozwala na to, by ktoś
                                  mial inne, niż on poglądy, no to zaczęli z belgią swoje harce.
                                  amen
    • marouder.eu Pierdla, durniu! 16.12.08, 10:45
      Inwazja jest z jak najbardziej antysnajperskiego forum, niemoto!
      • perla ależ debiliu 16.12.08, 11:02
        ja pisałem o tobie, pozerskim, belgii, i o kilku innych nickach, co
        to zagnieździliście się tam właśnie.
        • marouder.eu Pierdelka, nie wqrwiaj sie, bo tobie zylka w dupie 16.12.08, 11:04
          ..peknie!
          Dlaczego w dupie?
          Bo w glowie juz ci peklasmile)
        • wyluzowana.kaczka Re: ależ pierdla 16.12.08, 11:27
          Ja sie nie zagniezdzilem tam,ani nie widzialem,zeby poza szczurami,z ich wodzem
          dolorem,ktos sie tam gniezdzil. Dawaj dowody swojego oszczerstwa na
          stol,pierdla, albo kaze cie rozszarpac szczurami.wink
    • totylkomatrix Re: mamy inwzję nicków z forum 16.12.08, 17:34
      dopisz Mnie, Wy jesteście porąbani na tych forach.
      Leczyć się dzieci.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka