perla 15.12.08, 23:09 depresja. Czyżby aes Snajper55 napuścił tu baranów tych właśnie? forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=99 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ostatnie_pozegnanie Re: mamy inwzję nicków z forum 15.12.08, 23:11 Towarzystwo w sam raz dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
perla a w ogóle 15.12.08, 23:13 to my się znamy? Ziejesz nienawiścią do mnie, że aż miło mi jest. Przypomnij no mi, czym to tak przetrąciłem cię, bo nie przypominam sobie abym z tobą okoliczność miał właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k przeżyliśmy inwazję z kraju, ze świata, to i 15.12.08, 23:15 depresję przeżyjemy... Odpowiedz Link Zgłoś
caromina Re: przeżyliśmy inwazję z kraju, ze świata, to i 15.12.08, 23:18 Wyjdziemy z tego, spoko. "Nam ciszy, nam wiatru potrzeba" Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: przeżyliśmy inwazję z kraju, ze świata, to i 15.12.08, 23:18 sz0k napisał: > depresję przeżyjemy... > depresja na żuławy! Odpowiedz Link Zgłoś
perla i owszem, ale ten Snajper55 to chyba jakiś 15.12.08, 23:24 szaman jest, czy coś takiego. Kiedyś ktoś napisał w merytorycznej dyskusji, że S55 durniem jest, to jak się taka jedna z forum depresja rzuciła, to drapać tego co to napisał chciała. Snajper dilerem wynalazków rożnych jest, czy jak, że tak uzależnieni od niego są właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k zaczarowane nożyce snajpera 15.12.08, 23:42 perla napisał: > szaman jest, czy coś takiego. Kiedyś ktoś napisał w merytorycznej > dyskusji, że S55 durniem jest, to jak się taka jedna z forum > depresja rzuciła, to drapać tego co to napisał chciała. > Snajper dilerem wynalazków rożnych jest, czy jak, że tak uzależnieni > od niego są właśnie? Musi być w nich jakiś urok... ciekawe czy po godzinach cięcia na forum snajper dorabia jako fryzjer... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Niektóre twierdzą, że to siekiera... 15.12.08, 23:57 ...i mówią do mnie "czarowny snajperze" i "słodki drwalu". A Wy zazdrośćcie. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=88459040&a=88570101 S. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Niektóre twierdzą, że to siekiera... 16.12.08, 00:38 jedyne co twierdzę to to że jesteś idiotą z siekierą i uważaj bo sobie zaraz nogę odrąbiesz jak będziesz nią tak wywijał Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: i owszem, ale ten Snajper55 to chyba jakiś 16.12.08, 00:19 coś ci się pomyliło, snajper jest znienawidzony przez depresyjnych Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: i owszem, ale ten Snajper55 to chyba jakiś 16.12.08, 00:22 no właśnie. ja też wypraszam sobie jakiegolwiek sugestie, że my jesteśmy 'od snajpera'. to obrzydliwe pomówienia. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: i owszem, ale ten Snajper55 to chyba jakiś 16.12.08, 00:27 jak wstrętnie to brzmi, "od snajpera" od snajpera to jest co najwyżej bertranda, ja się odżegnuję, od samego początku widać bylo że to betonowy kretyn Odpowiedz Link Zgłoś
caromina Re: i owszem, ale ten Snajper55 to chyba jakiś 16.12.08, 00:29 lucyna_n napisała: > snajper jest znienawidzony przez depresyjnych Taktownie spytam: a czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: i owszem, ale ten Snajper55 to chyba jakiś 16.12.08, 00:39 kilka postow niżej napisałam dlaczego w duuużym skrócie Odpowiedz Link Zgłoś
institoris1 ee tam zaraz inwazje 15.12.08, 23:27 pozarski z przydupasami lataja na depresje jako "reprezentanci Aquanetu". Odpowiedz Link Zgłoś
institoris1 tu masz linka 15.12.08, 23:29 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=69731 Odpowiedz Link Zgłoś
perla o! sami znajomi z Aqua tam są 15.12.08, 23:35 belgia, pozerski, marudny, jakaś uri..., heh, wszystko zrozumiałe więc jest właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
institoris1 Re: o! sami znajomi z Aqua tam są 15.12.08, 23:39 perla napisał: > belgia, pozerski, marudny, jakaś uri..., heh, wszystko zrozumiałe > więc jest właśnie. sytuacja powoli zaczyna byc dramatyczna, bo ludzie kojarza Aqua, jako forum, na ktorym pisze pozarski. Troche wstyd, choc niby kazdy za siebie odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
perla ja tam pozerskiego nie śledzę 15.12.08, 23:52 ale on pisze pewnikiem i na innych forach. Fakt jest, że takiego świra i nałogowca forumowego to Aqua dawno nie miała. A forum depresja to jego wymarzone poletko jest. Jak sam napisał o sobie, jego ulubionym zajęciem jako starca podglądanie innych jest właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: o! sami znajomi z Aqua tam są 15.12.08, 23:55 institoris1 napisał: > perla napisał: > > > belgia, pozerski, marudny, jakaś uri..., heh, wszystko zrozumiałe > > więc jest właśnie. > > sytuacja powoli zaczyna byc dramatyczna, bo ludzie kojarza Aqua, jako forum, na > ktorym pisze pozarski. Troche wstyd, choc niby kazdy za siebie odpowiada. jakie wstyd,raczej niezla zabawa w tzw. 'w co sie bawic,gdy wszystkie mozliwosci wyczerpiemy ciurkiem"..a poza tym nie obrazajcie wszystkich uczestnikow jakiegos tam forum,bo tylko pare z nich dostalo hopla i lata jak kot z chorym pecherzem od FE poprzez aqua na FD. kazdemu wolno miec swojego dementycznego kota a chyba na FE jest ich znacznie wiecej niz na FD. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: ee tam zaraz inwazje 15.12.08, 23:59 institoris1 napisał: > pozarski z przydupasami lataja na depresje jako "reprezentanci Aquanetu". Nie na Depresję, tylko na Szczura. S. Odpowiedz Link Zgłoś
perla guru pojawił się 16.12.08, 00:01 a nie mógłbyś ich zabrać stąd? To miejsce zbyt niebezpieczne dla nich jest właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
institoris1 Re: guru pojawił się 16.12.08, 00:06 perla napisał: > a nie mógłbyś ich zabrać stąd? To miejsce zbyt niebezpieczne dla > nich jest właśnie. Perla, jakis czas temu byla zadyma, bo Siwa uznala, ze na forum depresja musi byc cenzura i poslala na nie Snajpera. Wynikiem czego stali bywalcy depresji zrobili sobie forum prywatne, juz bez Snajpera, bo jakos go tam specjalnie nie cenia. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: guru pojawił się 16.12.08, 00:14 tego nie wiedziałem bo portal przeglądam wybiórczo. No, ale wyobrażam to sobie. Jak taki element jak Snajper dorwał do władzy się, to ludziom tylko emigracja pozostała właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: guru pojawił się 16.12.08, 00:26 otóż to tnie jak wściekły na depresji redakcyjnej i razem z siwą zabanowali lub skutecznie odstraszyli już chyba połowe starych\stałych forumowiczów więc powstał szczur szczur jest prywatny a nie snajperowy i to nie my stadem tutaj tylko ludzie stąd grupami przychodzą na szczura prać jakieś prywatne brudy dostarczając czasem rozrywki a czasem tylko nudząc forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: guru pojawił się 16.12.08, 00:29 lucyna_n napisała: > otóż to > tnie jak wściekły na depresji redakcyjnej i razem z siwą zabanowali lub > skutecznie odstraszyli już chyba połowe starych\stałych forumowiczów więc > powstał szczur > szczur jest prywatny a nie snajperowy i to nie my stadem tutaj tylko ludzie stą > d > grupami przychodzą na szczura prać jakieś prywatne brudy dostarczając czasem > rozrywki a czasem tylko nudząc forumowiczów. > lucyna nie badz przewrazliwiona,ale gwoli scislosci to od was jakies natchnione dwie kobitki lataly tu za paroma z nas z dosc chamskimi zaczepkami,a ze paru idiotow od nas was nalecialo to juz niczyja wina rowniez. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: guru pojawił się 16.12.08, 00:35 "dwie kobietki" to nie całe forum zresztą pozarski i belgijska mam nadzieje to też nie reprezentatywna grupa ogólnie chcialam tylko wyjaśnić nieporozumienie, żeby nie bylo potem takich przeklamań jak to że ludzie z depresji są od snajpera. Snajper jest okupantem, nasłany przez ladminke siwą, znienawidzony jak mało kto, a że na forum tego nei widać to dlatego że on tnie wszystkich którzy nie piszą tak jak on chce. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: guru pojawił się 16.12.08, 00:44 lucyna_n napisała: > on tnie wszystkich którzy nie piszą tak jak on chce. Czyli tnie posty łamiące Regulamin. S. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: guru pojawił się 16.12.08, 00:49 kłamiesz tak potwornie że aż ci koronki na zębach zgrzytają Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: guru pojawił się 16.12.08, 00:54 lucyna_n napisała: > kłamiesz tak potwornie że aż ci koronki na zębach zgrzytają Bardziej mi się podoba: Latasz z siekierą. I nazywaj mnie, tak jak Aidka, słodkim drwalem. S. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: guru pojawił się 16.12.08, 01:07 przestań się spoufalać bo naprawdę robi mi się niedobrze... obślizgły taki... bleeeh Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: guru pojawił się 16.12.08, 01:17 widzę to tak zaczęło się od tego,ze jedna pani z depresji przyszła na aqanet bronić honory jury sama nie brałam udziału w tym wątku i przepychankach słownycj oprócz jednego żartobliwego wpisu nie wypowiadałam się w temacie. Czytałam tylko i co mmnie uderzyło to niesamowita wręcz słowna agresja ludzi podobno wrażliwych,którzy domagają się poszanowania siebie,co im nie pzreszkadza najgorszymi wyzwiskami nazywać innych. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: guru pojawił się 16.12.08, 01:27 wiesz co, jesteśmy takimi samymi ludźmi jak cala reszta, jak nam nerwy puszczą to też rożnie może być, co zresztą widać i w tym wątku, bo ja np ne mogę jak widzę snajpera to mi się noż w kieszeni otwiera inna rzecz że osoby z depresją bywaja po prostu nadmiernie reagujące,wszystko człowieka dotyka, jest po prostu jak ślimak bez skorupy i ta agresja to najczęściej taka bezsilna desperacja. Nie chcę nikogo tłumaczyć chorobą bo jestem przeciwniczką zaslaniania się depresją przed odpowiedzialnością za słowa, ale jak wszędzie wśród depresyjnych są spokojni i cholerycy, to że się ma depresję nie determinuje cech charakteru, nie ma sensu wszystkich do jednego worka wrzucać. Jakkoliwek Twoje spostrzeżenie jest zdecydowanie trafne. Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: guru pojawił się 16.12.08, 01:35 czasem Lucyno determinuje reakcje. charakter nie, reakcje. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: guru pojawił się 16.12.08, 01:36 to już temat na całkiem inną dyskusję Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: guru pojawił się 16.12.08, 01:40 tak. tyle, ze mnie sie akurat anturaz Waszego forum przestal podobac po przeniesieniu calego watku z tego forum publicznosc dla krucjaty? Odpowiedz Link Zgłoś
beznadziejna.live Re: guru pojawił się 16.12.08, 03:14 lucyna_n napisała: > to już temat na całkiem inną dyskusję > wracaj na FD masz zadanie domowe forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=99&w=88435519&a=88607292 Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: guru pojawił się 16.12.08, 02:26 lucyna_n napisała: > wiesz co, jesteśmy takimi samymi ludźmi jak cala reszta, jak nam nerwy puszczą > to też rożnie może być, co zresztą widać i w tym wątku, bo ja np ne mogę jak > widzę snajpera to mi się noż w kieszeni otwiera > a dlaczego wogole sie tlumaczysz? w koncu forum jest dostepne dla kazdego a co do snajpera,to jest on nieprzemakalnie plastykowy,arogancki i reprezentuje tu styl promowany przez wierchuszke agory,wiec i nie dziw sie,ze tak a nie inaczej sie zachowuje. na twoim miejscu wogole nie zwracalabym uwagi na tego typa,tyle,ze musicie zdawac sobie sprawe,iz wasze problemy depresyjne opisywane przed swiatem w taki sposob u wielu wzbudza taka a nie inna reakcje i tyle. net jest pelen dziwnych ludzi,ktorych najwiekszym marzeniem jest panowanie nad drugimi i zmuszanie ich do tego czy innego poprzez rozne psycholigne zrodla nacisku. dla wrazliwych to bardzo ciezkie a innym to po prostu zwisa. Odpowiedz Link Zgłoś
institoris1 to moze sie jakos dogadamy? 16.12.08, 00:35 sprzedam Ci (cena do uzgodnienia, aczkolwiek gotowy jestem do daleko idacych ustepstw) tego pozarskiego na jakis tydzien (moze byc jeszcze z paroma, rownie rozrywkowymi nickami). Gdyby sie znudzil wczesniej, to mozna typka spowrotem na Aqua wykopac (ale bez zadnych zwrotow pieniedzy). lucyna_n napisała: > otóż to > tnie jak wściekły na depresji redakcyjnej i razem z siwą zabanowali lub > skutecznie odstraszyli już chyba połowe starych\stałych forumowiczów więc > powstał szczur > szczur jest prywatny a nie snajperowy i to nie my stadem tutaj tylko ludzie stą > d > grupami przychodzą na szczura prać jakieś prywatne brudy dostarczając czasem > rozrywki a czasem tylko nudząc forumowiczów. > Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: to moze sie jakos dogadamy? 16.12.08, 00:39 a do czego mi ten cały pozarski? Odpowiedz Link Zgłoś
institoris1 Re: to moze sie jakos dogadamy? 16.12.08, 00:44 lucyna_n napisała: > a do czego mi ten cały pozarski? no jak to do czego? Przeciez bywa, ze ktos tam u Was w nienajlepszym nastroju sie pojawi, poczyta sobie wspomnianego i zaraz mu sie razniej zrobi, ze przeciez tak zle to z nim nie jest. > Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: to moze sie jakos dogadamy? 16.12.08, 00:46 wiesz co, no jest problem z tym pozarskim bo on trochę przynudza Odpowiedz Link Zgłoś
institoris1 Re: to moze sie jakos dogadamy? 16.12.08, 00:49 lucyna_n napisała: > wiesz co, no jest problem z tym pozarskim bo on trochę przynudza to akurat nie nowina, trzeba go tylko krotko trzymac, od czasu do czasu po kostkach przykopac i zaraz jest zabawniejszy. > Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: to moze sie jakos dogadamy? 16.12.08, 00:51 a kto by się tam z takim u nas po kostkach kopał u nas naród spokojny, tylko tyranii nie znoszący i lamerskich aesów. Odpowiedz Link Zgłoś
institoris1 Re: to moze sie jakos dogadamy? 16.12.08, 00:57 lucyna_n napisała: > a kto by się tam z takim u nas po kostkach kopał > u nas naród spokojny, tylko tyranii nie znoszący i lamerskich aesów. Nie z takim, tylko takiego, w tym wypadku nie mamy do czynienia z jakimis tam miedzyludzkimi relacjami. Cos Ty entuzjazmem nie palasz do mojej oferty, wlasciwie moglem sie spodziewac, ale czemu nie sprobowac... Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: to moze sie jakos dogadamy? 16.12.08, 10:28 Tego jeszcze nie bylo: pzda handluje czlowiekiem! A co by na to powiedzial twoj ukochany idol,JC? Nieladnie,pzdo. Smierdzis. Odpowiedz Link Zgłoś
institoris1 Re: to moze sie jakos dogadamy? 16.12.08, 10:47 i co, nie wstyd ci? Nawet marnego grosza nie chcieli za ciebie dac, choc zachwalalem jak moglem. pozarski napisał: > Tego jeszcze nie bylo: pzda handluje czlowiekiem! A co by na to powiedzial twoj > ukochany idol,JC? Nieladnie,pzdo. Smierdzis. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Kurna, mnie to juz zaczyna wkurzac... 16.12.08, 10:52 ...Jura przyprowadzil za soba zastep znajomych, a tu sie wszyscy nagle zaczeli o zupelne glupoty klocic. Na dodatek bez wdzieku i chocby rubasznego, ale humoru! Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Kurna, mnie to juz zaczyna wkurzac... 16.12.08, 10:58 marouder.eu napisał: > ...Jura przyprowadzil za soba zastep znajomych, Nikogo nie przyprowadzałem. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Kurna, mnie to juz zaczyna wkurzac... 16.12.08, 11:19 Oczywiscie,zes przyprowadzil,maly stalinie. Aidka,twoja przyjaciolka, tu sie zwalila z calym zastepem szczurow,a ty z nimi prowadziles mile pogawedki. Nie wykrecisz sie tak latwo,szczurze. Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Sprostowanie! 16.12.08, 11:25 Najpierw pojawila sie ofwoman born - nabluzgala, naswinila i sprowadzila posilki. Juz w pierwszym wpisie zapytalam czy to przypadek border-line. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Sprostowanie! 16.12.08, 11:28 Najpier bio.mum aka tulila? Nie aidka? To sorki. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: guru pojawił się 16.12.08, 00:41 perla napisał: > a nie mógłbyś ich zabrać stąd? To miejsce zbyt niebezpieczne dla > nich jest właśnie. Ja ze Szczurem nie mam nic wspólnego. Uważasz, że to niebezpieczne dla nich miejsce ? A ja mam wrażenie, że czują się tutaj jak ryby w wodzie. Jakoś im tutejsza atmosfera odpowiada. S. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: guru pojawił się 16.12.08, 00:43 idź durniu, bo jak cię widzę to mam ochotę napluć na monitor, a szkoda mi niszczyć sobie cennego sprzętu. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 00:43 fakt, że ludzie z tamtego forum tak cię nienawidzą? Odpowiedz właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 00:46 perla napisał: > fakt, że ludzie z tamtego forum tak cię nienawidzą? Odpowiedz właśnie. Nie. Mnie całkiem inne rzeczy podniecają. S. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: guru pojawił się 16.12.08, 00:44 snajper55 napisał: > A ja mam wrażenie, że czują się tutaj jak ryby w wodzie. Jakoś im > tutejsza atmosfera odpowiada. ty natomiast czujesz się tutaj o taaaaaaak źle i strasznie cierpisz, musząc tu pisać. tylko ciekawe, kto ci każe? płacą ci za to?? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: guru pojawił się 16.12.08, 00:47 aurelia_aurita napisała: > ty natomiast czujesz się tutaj o taaaaaaak źle i strasznie cierpisz, musząc tu > pisać. Tak uważasz ? Mam wrażenie, że się mylisz. S. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: guru pojawił się 16.12.08, 00:49 a ja mam wrażenie, że jesteś wyjątkowo głupią mendą. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: guru pojawił się 16.12.08, 00:53 to i ja skorzystam z okazji napisania snajperowi od serca że jest ograniczonym dupkiem Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: guru pojawił się 16.12.08, 00:55 lucyna_n napisała: > to i ja skorzystam z okazji napisania snajperowi od serca że jest ograniczonym > dupkiem Ach, chyba wpadnę w depresję. S. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: guru pojawił się 16.12.08, 00:59 snajper55 napisał: > Ach, chyba wpadnę w depresję. o! i to piękny przykład kompromitacji admina forum depresja. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: to raczej cynizm z ludzi 16.12.08, 01:02 on uważa że to dowcipne nawet sobie kiedyś w sygnaturkę podobny tekst wstawił, dodatkowo ośmieszjący chorych na schozofrenie, to dla niego druga taka śmieszna choroba. fajny facet, zabawny taki... Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: guru pojawił się 16.12.08, 01:01 typowa wypowiedź "opiekuna" ale nei powiem miło było wreszcie się wypowiedzieć szczerze na jego temat bez knebla. Odpowiedz Link Zgłoś
xen0 kompromitacja.. snajper! 16.12.08, 01:03 aurelia_aurita napisała: > snajper55 napisał: > > > Ach, chyba wpadnę w depresję. > > o! i to piękny przykład kompromitacji admina forum depresja. > Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: guru pojawił się 16.12.08, 01:04 nie wiedziałam,ze jednym z objawów depresji jest tak radosna agresja jak widzę u niekórych. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: guru pojawił się 16.12.08, 01:06 wierz mi, to jest po prostu desperacja Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: guru pojawił się 16.12.08, 01:55 niestety jest to jeden z glownych objawow depresji... Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: guru pojawił się 16.12.08, 02:29 ariadna-enta napisała: > nie wiedziałam,ze jednym z objawów depresji jest tak radosna agresja > jak widzę u niekórych. Gdy ktoś tak jak Snajper jaja sobie robi z jakiejś choroby (i to nie po raz pierwszy) to powiedzenie mu wprost, że jest dupkiem, jest najnormalniejszą reakcją. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: guru pojawił się 16.12.08, 10:32 maly stalinek napisał: Trzeba bylo tak od razu! "Cierpie na depresje, Siwa dala mi nozyczki jako terapie." Kazdy by sie wtedy cackal jak z jajkiem. A tak,widze ze spadles jeszcze nizej i po prostu dostales fiola. Odpowiedz Link Zgłoś
institoris1 Re: ee tam zaraz inwazje 16.12.08, 00:03 snajper55 napisał: > Nie na Depresję, tylko na Szczura. jakos dziwnie to zamilowane w koszach i donosach towarzystwo z uporem produkuje sie na forach, gdzie cenzury nie ma. (a pozerskiego bym na Twoim miejscu na depresje zaprosil) Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: ee tam zaraz inwazje 16.12.08, 00:23 institoris1 napisał: > snajper55 napisał: > > > > Nie na Depresję, tylko na Szczura. > > jakos dziwnie to zamilowane w koszach i donosach towarzystwo z uporem produkuje > sie na forach, gdzie cenzury nie ma. > (a pozerskiego bym na Twoim miejscu na depresje zaprosil) > plastykowy snajper uwielbia porownywac swoja nader ambitna wololontariuszowa prace w giewu do pracy policjanta,gdzie pewnie nie mogl zdac egzaminu na sprawnosc ogolna. poza tym dosc podle podkablowal jedna z uczestniczek FD skutkiem czego kobieta miala nalot policji. to zamilowanie do 'pomocy' u niego jest dosc chore powiedzialabym,podobnie do jego uzalenien od netu. Odpowiedz Link Zgłoś
perla ten cały Snajper to jakiś dr Mengele chyba jest 16.12.08, 00:34 dziwię się tylko, że samokrycytyzmu nie ma i po tak masowych ucieczkach z forum, które moderuje, nie podał się do dymisji. No coż, niektórzy mundur esesmana zrzucą tylko wtedy, gdy ich przedmuchanie przez batalion sowieckich czeka właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: ten cały Snajper to jakiś dr Mengele chyba je 16.12.08, 00:37 obawiam się że to co zrobił spodobało się siwej, ona kiedyś byla "opiekunem" depresji i chyba się teraz mści za to że nie zdobyła sobie tam wianuszka wielbicieli, i delikatnie rzecz ujmując nie podbila depresyjnych serc, bo trudno czymś innym wytłumaczyć dlaczego zrobili taką pacyfikację. Odpowiedz Link Zgłoś
perla no i wybrała Snajpera 16.12.08, 00:40 lepiej trafić nie mogła. Służalczy typ, gotowy do każdego świństwa właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: no i wybrała Snajpera 16.12.08, 00:44 też tak myślę że wybór był starannie przemyślany, Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: ee tam zaraz inwazje 16.12.08, 00:48 institoris1 napisał: > jakos dziwnie to zamilowane w koszach i donosach towarzystwo z uporem produkuje > sie na forach, gdzie cenzury nie ma. > (a pozerskiego bym na Twoim miejscu na depresje zaprosil) Depresja jest otwarta dla każdego, kto ma ochotę o depresji porozmawiać. S. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: ee tam zaraz inwazje 16.12.08, 00:50 tak, zwłaszcza dla trolli które siedzą tam i wypisują bzdury o rzekomych fobiach z powodu kosmitów. Tak to rzeczywiście bardzo związany z depresją temat. Odpowiedz Link Zgłoś
institoris1 Re: ee tam zaraz inwazje 16.12.08, 00:54 snajper55 napisał: > Depresja jest otwarta dla każdego, kto ma ochotę o depresji porozmawiać. a mi sie wydaje, ze rola moderatora, to cos wiecej niz tylko obsluga nozyczek. Od czasu do czasu kogos ciekawego zaprosic, jakis temacik zagajic, ankiete zrobic (chocby we wlasnej sprawie). Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: ee tam zaraz inwazje 16.12.08, 00:58 institoris1 napisał: > a mi sie wydaje, ze rola moderatora, to cos wiecej niz tylko obsluga nozyczek. > Od czasu do czasu kogos ciekawego zaprosic, jakis temacik zagajic, ankiete > zrobic (chocby we wlasnej sprawie). Dałbyś dobry przykład aesowania ? Jest parę forów bez opiekuna. S. Odpowiedz Link Zgłoś
institoris1 Re: ee tam zaraz inwazje 16.12.08, 01:03 snajper55 napisał: > Dałbyś dobry przykład aesowania ? Jest parę forów bez opiekuna. niestety, ale to wykluczone. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: ee tam zaraz inwazje 16.12.08, 01:18 institoris1 napisał: > snajper55 napisał: > > > Dałbyś dobry przykład aesowania ? Jest parę forów bez opiekuna. > > niestety, ale to wykluczone. Szkoda. Mógłbyś w praktyce pokazać co to znaczy dobry aes. Bo teoretyzować to każdemu łatwo. S. Odpowiedz Link Zgłoś
institoris1 Re: ee tam zaraz inwazje 16.12.08, 01:22 snajper55 napisał: > Szkoda. Mógłbyś w praktyce pokazać co to znaczy dobry aes. Bo teoretyzować to > każdemu łatwo. no fakt, ciezka jest dola aesa, ale za to satysfakcja tym wieksza, a i do tego wymierna, bo przeciez mozna wyciete posty policzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: ee tam zaraz inwazje 16.12.08, 01:23 institoris1 napisał: > no fakt, ciezka jest dola aesa, ale za to satysfakcja tym wieksza, a i do tego > wymierna, bo przeciez mozna wyciete posty policzyc. Poczytaj sobie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=86563&w=88557384 S. Odpowiedz Link Zgłoś
institoris1 Re: ee tam zaraz inwazje 16.12.08, 01:32 snajper55 napisał: > Poczytaj sobie przeczytalem, mam odmienne zdanie. To tylko deklaracje, codziennosc pana wilka naprostuje i moze odlozy nozyczki. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: ee tam zaraz inwazje 16.12.08, 10:37 Watpie,pzdo,czy naprostuje,ale wejdz na kk (dla ciebie przyjemny skrot,co?) i sproboj puścić wiąchę; zobaczymy,czy juz jest naprostowany,czy nie. Do czegos sie,pzdo,przydasz. Odpowiedz Link Zgłoś
institoris1 Re: ee tam zaraz inwazje 16.12.08, 10:51 chyba sobie Janku daruje, mam nadzieje, ze sie nie obrazisz, ale wystarczy mi jedno forum, na ktorym przyszlo mi pisac wraz z toba. pozarski napisał: > Watpie,pzdo,czy naprostuje,ale wejdz na kk (dla ciebie przyjemny skrot,co?) i > sproboj puścić wiąchę; zobaczymy,czy juz jest naprostowany,czy nie. Do czegos > sie,pzdo,przydasz. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: ee tam zaraz inwazje 16.12.08, 00:30 snajper to "twoje" zawłaszczone forum depresja to trup tam normalnie cuchnąć zaczyna otwórz okno bo się udusisz Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: ee tam zaraz inwazje 16.12.08, 00:33 > tam normalnie cuchnąć zaczyna ale on ma nochala przetrąconego i nawet nie czuje, że coś cuchnie. a jak inni nosy zatykają, to on tylko głupio się uśmiecha, może myśli, że to taki tik nerwowy. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: ee tam zaraz inwazje 16.12.08, 00:59 lucyna_n napisała: > snajper to "twoje" zawłaszczone forum depresja to trup > tam normalnie cuchnąć zaczyna Szczurem ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: ee tam zaraz inwazje 16.12.08, 10:24 Wlasnie,Snajpku,na Szczura. Iclitorisowi nie tylko to sie myli. Pzda to jednak pzda,co tu duzo gadac. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: ee tam zaraz inwazje 16.12.08, 10:21 inclitoris1 napisał: > pozarski z przydupasami lataja na depresje jako "reprezentan Pzda w pelnym rozkwicie. Zrobiles mnie hersztem gangu? Dziekuje za zaufanie pzdo. Odpowiedz Link Zgłoś
dolor Re: ee tam zaraz inwazje 16.12.08, 10:33 pozarski napisał: > > pozarski z przydupasami lataja na depresje jako "reprezentan > > Pzda w pelnym rozkwicie. Zrobiles mnie hersztem gangu? Dziekuje za zaufanie > pzdo. A to nie Ty byłeś tak zainteresowany w podaniu Marouderowi linka do forum, gdzie te "bipolary" pisują? Przy czym Marouder jeszcze klasę ma, Twoja kończy się na "Iclitorisowi nie tylko to sie myli. Pzda to jednak pzda,co tu duzo gadac.". Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: ee tam zaraz inwazje 16.12.08, 10:39 Oczywiscie zazdroszcze Maouruderowi klasy i wiem,ze za wysokie progi. Dlatego pisze jak potrafie,a nie jak potrafi on. Odpowiedz Link Zgłoś
dolor Re: ee tam zaraz inwazje 16.12.08, 10:55 pozarski napisał: > Oczywiscie zazdroszcze Maouruderowi klasy i wiem,ze za wysokie progi. Dlatego > pisze jak potrafie,a nie jak potrafi on. Ojej, ale Marouder to nie jest przykład jakiegoś wielkiego poziomu, może jednak spróbujesz? Wierzę w Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: ee tam zaraz inwazje 16.12.08, 11:22 A ja twoja wiare mam w doopie. Happy? Odpowiedz Link Zgłoś
caromina podoba mi się ten desant 16.12.08, 00:39 z forum depresja. Nie sądziłam, ze snajper taki. A kiedyś takim pikusiem chadzał... kto go koronował, jakiż szaleniec? Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: podoba mi się ten desant 16.12.08, 00:41 > kto go koronował, jakiż szaleniec? wariatka siwa Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: podoba mi się ten desant 16.12.08, 00:41 spokojnie, desant chwilowy i zaraz wraca na stare-nowe śmieci mam nadzieję że już nikt nie będzie uważał że jesteśmy ludźmi od snajpera, w sumie tylko o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
xen0 Nieładnie Snajper ...:( 16.12.08, 00:52 Ktoś, kto nigdy nie przeżył ciężkiej, porażającej depresji nigdy nie zrozumie w pełni przejmujących doznań towarzyszących tej chorobie. Stan głębokiej depresji zbliża się do granic tego, co nazywamy cierpieniem nie do opisania. I nie chodzi tu (jak sądzą niektórzy) o przygnębienie, tyle że głębsze niż zazwyczaj. Jest to odmienny stan świadomości, tylko z pozoru podobny do normalnej emocji. ................................................................ "Lepiej być zadowoloną z siebie świnią niż nieszczęśliwym Sokratesem? Ponieważ przemysł spożywczy jest bardziej bezwzględny dla świń niż dla filozofów, podejmę ryzyko." Jeanette Winterson "Zapisane na ciele" Odpowiedz Link Zgłoś
perla słusznie 16.12.08, 00:59 takie forum powinno być moderowane przez kogoś kto to przeżył, a nie przez ormowca, który rozumuje odgórnym regulaminem właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
olga_w_ogrodzie do snajpera po raz en-ty 16.12.08, 01:02 snajper55 napisał: > ...i mówią do mnie "czarowny snajperze" i "słodki drwalu". A Wy zazdrośćcie. kurczę, snajper - tak bardzo ci brak ludzkiej sympatii, że chcesz udawać, że moja ironia była tejże sympatii przejawem ? miałam cię nazwać tak, jak twój przyjaciel pożarski nazywa ludzi i wtedy, byś się głupio nie przechwalał ? byłam, snajper, chyba ostatnią osobą, która liczyła na to, że się opamiętasz. ale ty nie - siekiera w górę, idee pożarskiego pod rękę i dumny marsz zniszczenia dla stałych bywalców depresji. mimo, iż siedzimy na naszym szczurze przegonieni przez ciebie, wchodzimy na twoje forum czasem, bo ludzi żal. chorych, pogubionych, przygnębionych - przychodzą na twoje forum najłatwiej dostępne i ...spotykają tam hołubioną przez ciebie bertradę - a to, co ona im mówi, to o pomstę woła do Boga - dobrze o tym wiesz, bo nawet ty to ostatnio zauważyłeś. piszę to tu, bo na fd mnie wycinasz, gdy ci coś chcę powiedzieć. a na priva już do ciebie pisałam - i nic nie rozumiesz. jeśli choć w niewielkiej części zależy ci na tych świeżych ludziach przychodzących na fd, a mniej zależy ci na własnej wielkości i dyktacie, to uszanuj fakt, iż my ze szczura, mimo upokarzania przez ciebie wycinaniem, na twoje forum wpadamy ze smutasami pogadać. przestań nas ciąć. ostatniej nocy znów pociąłeś, tylko dlatego, że krytykowane były "rady" twej protegowanej - a sam wszak widzisz, że bertrada nie powinna z depresyjnymi gadać, bo kiedyś kogoś wpędzi do grobu. amen Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: do snajpera po raz en-ty 16.12.08, 01:04 fakt, zrobiło się tam dość niebezpiecznei dla nowych, mogą nieźle się przejechać na tych pseudonaukowych radach Odpowiedz Link Zgłoś
perla tego nie wiedziałem 16.12.08, 01:08 Snajper, jesteś sku...elem zwykłym jak urojony regulamin nad życie ludzi przekładasz właśnie. olga_w_ogrodzie napisała: > kiedyś kogoś wpędzi do grobu. Odpowiedz Link Zgłoś
olga_w_ogrodzie snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 01:09 perla 16.12.08, 00:43 Odpowiedz fakt, że ludzie z tamtego forumtak cię nienawidzą? Odpowiedz >właśnie. oczywiście, że go nienawidzimy albo, co najmniej, bardzo, bardzo nie lubimy. gdy ja naiwnie ciut, ciut go broniłam, życie narażałam. ale on nic - siekiera i trach, trach. zero wyczucia, zero empatii. Odpowiedz Link Zgłoś
xen0 ... snajper...zero empatii 16.12.08, 01:14 olga_w_ogrodzie napisała: > perla 16.12.08, 00:43 Odpowiedz fakt, że ludzie z tamtego forumtak > cię nienawidzą? Odpowiedz > >właśnie. > > oczywiście, że go nienawidzimy albo, co najmniej, bardzo, bardzo nie > lubimy. > gdy ja naiwnie ciut, ciut go broniłam, życie narażałam. > ale on nic - siekiera i trach, trach. zero wyczucia, zero empatii. ....... smutne ((( ------------------------------- Nie musisz udawać że jesteś silny, Nie musisz mówić , że wszystko jest dobrze, Nie martw się tym , co pomyślą inni, Jeśli musisz, płacz- to dobrze wypłakać łzy do końca (tylko wtedy wróci uśmiech) Mitsno Aidy ( 1924- 1991) Być jak płynąca rzeka P. Coelho Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: ... snajper...zero empatii 16.12.08, 01:29 ??? wiesz o jakiej obronie pisze? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 01:22 olga_w_ogrodzie napisała: > gdy ja naiwnie ciut, ciut go broniłam, życie narażałam. > ale on nic - siekiera i trach, trach. zero wyczucia, zero empatii. Skoro broniłaś mnie narażając życie, to nie rób tego więcej. Ja się jakoś obronię, a nie chcę mieć Ciebie na sumieniu. S. Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 01:24 zycie cenna rzecz. ale jak sie ma depresje to nie zawsze sie docenia... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 01:26 uri_ja napisała: > zycie cenna rzecz. ale jak sie ma depresje to nie zawsze sie docenia... Mimo wszystko nie chciałbym aby ktoś w mojej obronie nawet niedoceniane życie narażał. S. Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 01:28 tak. w Twojej obronie Odpowiedz Link Zgłoś
xen0 .... snajper to sprawy bardzo powazne... 16.12.08, 01:28 snajper55 napisał: > olga_w_ogrodzie napisała: > > > gdy ja naiwnie ciut, ciut go broniłam, życie narażałam. > > ale on nic - siekiera i trach, trach. zero wyczucia, zero empatii. > > Skoro broniłaś mnie narażając życie, to nie rób tego więcej. Ja się jakoś > obronię, a nie chcę mieć Ciebie na sumieniu. > > S. .................................................. Około 15% pacjentów z ciężką depresją umiera wskutek samobójstwa, 20-60% chorych na depresję próbuje sobie odebrać życie, 40-80% ma myśli samobójcze. Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: .... snajper to sprawy bardzo powazne... 16.12.08, 01:30 masz depresje? wiesz czym jeszcze sie objawia? wiesz co to sa objawy psychotyczne? Odpowiedz Link Zgłoś
xen0 Re: .... snajper to sprawy bardzo powazne... 16.12.08, 01:36 uri_ja napisała: > masz depresje? wiesz czym jeszcze sie objawia? wiesz co to sa objawy > psychotyczne? jak sie mianuje na admina ignoranta pozbawionego kompletnie wiedzy psychiatrycznej i ludzkiego podejscia...efekty sa widoczne... Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: .... snajper to sprawy bardzo powazne... 16.12.08, 01:38 KIEDY ignorant wypowiada sie na temat depresji woda w garze sie gotuje... Odpowiedz Link Zgłoś
foruminum Re: .... snajper to sprawy bardzo powazne... 16.12.08, 04:36 uri_ja napisała: > KIEDY ignorant wypowiada sie na temat depresji woda w garze sie > gotuje... A kto tam nie jest ignorantem? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 A ja powaznie odpisałem... 16.12.08, 01:31 ...żeby tego nie robiła. S. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: .... snajper to sprawy bardzo powazne... 16.12.08, 01:50 ok sprawy poważne ,desperacja,wściekłość i wszystko jestem w stanie zrozumieć,nawet ,ze nerwy poniosą i człowiek blużnie,ale raz czy dwa,a nie cały czas. z całym szacunkiem dla ludzi chorych nawet ich obowiązuje pewna kultura [przynajmniej na minimalnym poziomie. Nie możecie się domagac specjalntch praw,ze jeseście chorzy to nie wiecie co czynicie. że się kogoś nie lubi też się zdarza,ale ,zeby aż tak kims poniewierać na publicznym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: .... snajper to sprawy bardzo powazne... 16.12.08, 01:57 w tym pies pogrzebany... ja czytuje te posty, ktore pozniej znikaja. na to nie ma miejsca na tamtym forum. wystarczy jedno szambo na portalu. ale i tutaj tego juz za duzo... Odpowiedz Link Zgłoś
xen0 Re: .... snajper to sprawy bardzo powazne... 16.12.08, 02:02 ariadna-enta napisała: > ok sprawy poważne ,desperacja,wściekłość > i wszystko jestem w stanie zrozumieć,nawet ,ze nerwy poniosą i > człowiek blużnie,ale raz czy dwa,a nie cały czas. > z całym szacunkiem dla ludzi chorych nawet ich obowiązuje pewna > kultura [przynajmniej na minimalnym poziomie. > Nie możecie się domagac specjalntch praw,ze jeseście chorzy to nie > wiecie co czynicie. > że się kogoś nie lubi też się zdarza,ale ,zeby aż tak kims > poniewierać na publicznym forum? > > ludzie chorzy potrzebuja zrozumienia a nie represji,ciepla i madrosci...a nie totalitarnej mentalnosci ((( ------------------------------------------------- www.eioba.pl/a73137/eksperyment_milgrama Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: .... snajper to sprawy bardzo powazne... 16.12.08, 02:05 ciepla niech szukaja u najblizszych... i niech daja najblizszym...poza tym, nie wszyscy sa na tyle chorzy, zeby nie rozrozniac, czym jest wymiana mysli, a czym magiel z pralnia. depresja nie wplywa na inteligencje... Odpowiedz Link Zgłoś
xen0 czym jest wymiana mysli? 16.12.08, 03:03 uri_ja napisała: > ciepla niech szukaja u najblizszych... i niech daja > najblizszym...poza tym, nie wszyscy sa na tyle chorzy, zeby nie > rozrozniac, czym jest wymiana mysli, a czym magiel z pralnia. > depresja nie wplywa na inteligencje... > ooooh niestety ,nie masz bladego pojecia o psychiatrii ...((( a takze wymianie mysli.... Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: czym jest wymiana mysli? 16.12.08, 03:07 blade mam co do wymiany mysli, klocic sie nie bede. pewne zwolnienie procesow chcesz nazwac brakiem inteligencji? to teraz Ty wykazujesz sie, wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: .... snajper to sprawy bardzo powazne... 16.12.08, 02:08 xen0 napisał: > ludzie chorzy potrzebuja zrozumienia a nie represji,ciepla i madrosci...a nie > totalitarnej mentalnosci ((( No to macie to ciepło, zrozumienie i mądrość na swoim własnym, prywatnym forum. Nieprawdaż ? Forum redakcyjne Depresja jest także dla ludzi według Was zimnych, nierozumiejących i głupich, którzy jednak chcą rozmawiać o depresji, a nie o dupie Maryni. S. Odpowiedz Link Zgłoś
xen0 dupa Maryni?????? 16.12.08, 02:25 snajper55 napisał: > xen0 napisał: > > > ludzie chorzy potrzebuja zrozumienia a nie represji,ciepla i madrosci...a > nie > > totalitarnej mentalnosci ((( > > No to macie to ciepło, zrozumienie i mądrość na swoim własnym, prywatnym forum. > Nieprawdaż ? Forum redakcyjne Depresja jest także dla ludzi według Was zimnych, > nierozumiejących i głupich, którzy jednak chcą rozmawiać o depresji, a nie o > dupie Maryni. > > S. Ja nie jestem z FD snajper , obserwuje i oceniam twoje zachowanie w stosunku do ludzi chorych jako skandaliczne i prymitywne...sorry Odpowiedz Link Zgłoś
dolor desantu cd. 16.12.08, 09:51 snajper55 napisał: > No to macie to ciepło, zrozumienie i mądrość na swoim własnym, prywatnym forum. > Nieprawdaż ? Forum redakcyjne Depresja jest także dla ludzi według Was zimnych, > nierozumiejących i głupich, którzy jednak chcą rozmawiać o depresji, a nie o > dupie Maryni. Snajper, po raz kolejny powtórzę, nie potrafiłbyś odróżnić tekstu o depresji od tekstu o kosmitach. Zadowolony z siebie? Przykład tych strasznych postów, które wycinasz i tych merytorycznych, które zostawiasz? Tu jest jeden: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=85858686&a=86359699 Może pora przyznać, że sobie nie poradziłeś? A stałym bywalcom tego forum, biegłym w wydawaniu opinii, co nie przystoi osobie z depresją, poleciłbym zadumę nad tym, co osoba bez tej przypadłości powinna sobą prezentować. Życzę Wam, byście się jakoś potrafili na tyle dogadać, by się kłócić na nieco mniej rynsztokowym poziomie i by nikt z Was nie czuł potrzeby wycinki i biegania na skargę do pani przedszkolanki Siwej. Bez tego byłoby to całkiem sympatyczne forum, a i tak nie jest takie złe, jest tu kilka naprawdę inteligentnych osób (choć też kilku durniów), ja dla odmiany pewnie będę Was odwiedzał częściej. I bez obaw, nie żałujcie sobie, od inwektyw w depresję się nie wpada. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: .... snajper to sprawy bardzo powazne... 16.12.08, 02:18 xen0 wiem czego potrzebuja ludzie z depresją,ale wybacz fora to nie gabinety terapetyczne poza tym z tego co tu na razie widze nie zauważyłam zaleknionych, zagubiobych ludzi tylko dość mocnych w gębie. Odpowiedz Link Zgłoś
xen0 wiem czego potrzebuja ludzie z depresją... 16.12.08, 02:31 ariadna-enta napisała: > xen0 > wiem czego potrzebuja ludzie z depresją,ale wybacz fora to nie > gabinety terapetyczne > poza tym z tego co tu na razie widze nie zauważyłam zaleknionych, > zagubiobych ludzi tylko dość mocnych w gębie. ...nie sadze Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: wiem czego potrzebuja ludzie z depresją... 16.12.08, 02:33 pewnie, ze nie mocni. to odruch obronny. ale nadal agresja. i czasem nie wiadomo, czy nie obrona na zapas. Odpowiedz Link Zgłoś
xen0 terrapia Snajpera 16.12.08, 03:10 uri_ja napisała: > pewnie, ze nie mocni. to odruch obronny. ale nadal agresja. i czasem > nie wiadomo, czy nie obrona na zapas. polega na wzmaganiu agresji (((( Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: terrapia Snajpera 16.12.08, 03:12 masz cos do mnie? wyjdz z tego watku i napisz na boku Odpowiedz Link Zgłoś
xen0 Re: terrapia Snajpera 16.12.08, 03:28 chyba dzisiaj juz nie...pozno sie robi... ...jutro ---------------------------------------------- 'Nie ma takiej absurdalenj rzeczy, której by człowiek nie zrobił, próbując nadać życiu jakiś sens.' Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: terrapia Snajpera 16.12.08, 03:31 wczesnie sie robi chyba? zalezy kto gdzie mieszka. i mnie tam wcale nie zalezy...az tak bardzo tylko jak masz miec czkawke z mojego powodu, to lepiej niech Ci sie uleje raz a dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
beznadziejna.live Re: .... snajper to sprawy bardzo powazne... 16.12.08, 03:03 ariadna-enta napisała: > xen0 > wiem czego potrzebuja ludzie z depresją,ale wybacz fora to nie > gabinety terapetyczne > poza tym z tego co tu na razie widze nie zauważyłam zaleknionych, > zagubiobych ludzi tylko dość mocnych w gębie. to nie są chorzy, to znachorzy z for.depresja. Odpowiedz Link Zgłoś
foruminum Re: .... snajper to sprawy bardzo powazne... 16.12.08, 04:39 xen0 napisał: > ariadna-enta napisała: > > > ok sprawy poważne ,desperacja,wściekłość > > i wszystko jestem w stanie zrozumieć,nawet ,ze nerwy poniosą i > > człowiek blużnie,ale raz czy dwa,a nie cały czas. > > z całym szacunkiem dla ludzi chorych nawet ich obowiązuje pewna > > kultura [przynajmniej na minimalnym poziomie. > > Nie możecie się domagac specjalntch praw,ze jeseście chorzy to nie > > wiecie co czynicie. > > że się kogoś nie lubi też się zdarza,ale ,zeby aż tak kims > > poniewierać na publicznym forum? > > > > > ludzie chorzy potrzebuja zrozumienia a nie represji,ciepla i madrosci...a nie > totalitarnej mentalnosci ((( > ------------------------------------------------- > > www.eioba.pl/a73137/eksperyment_milgrama Masz rację, ale oby to wszystko nie było udawane: to ciepło, ta miłość i to zrozumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
institoris1 Olga, a tak przy okazji 16.12.08, 01:27 z tego co pamietam, to Jezus zdazyl zaledwie powiedziec "jam jest" i tyle bylo jego wygadywania sie. Odpowiedz Link Zgłoś
olga_w_ogrodzie Re: Olga, a tak przy okazji 16.12.08, 01:56 institoris1 napisał: > z tego co pamietam, to Jezus zdazyl zaledwie powiedziec "jam jest" i tyle bylo > jego wygadywania sie. się nie spieram, bo to nie ja - to Klaus Kinski wypowiedział był te słowa, gdy mu jego spektakl w 1971 r.przerywano. Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: słusznie 16.12.08, 01:20 odezwal sie ten, ktory tego watku wcale nie zalozyl Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Nieładnie Snajper ...:( 16.12.08, 10:44 Ktos kto jest w takim stanie,ktory opisujesz,z trudem moze sie pojawic na forum. Wg mnie,wiekszosc forumowiczow ma zalamania,ale z depresja, a zwlaszcza stanem, o ktorym piszesz,to nie ma zbyt wiele wspolnego. A juz na Szczurze tego z pewnoscia nie doswiadczysz. Tam tylko szalenstwa od rana do nocy. Jak w jakims cyrku. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: Nieładnie Snajper ...:( 16.12.08, 11:43 robaczku, ale na forach depresyjnych pisują nie tylko osoby które aktualnie zmagają się z epizodem depresyjnym. również - a może przede wszystkim - pisują osoby, które przez coś takiego jak depresja przeszły i np. aktualnie są zdrowe, ale na lekach. Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: Nieładnie Snajper ...:( 16.12.08, 11:46 jak przeszly to zazwyczaj nie sa juz na lekach Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: Nieładnie Snajper ...:( 16.12.08, 11:53 w sumie to temat nie na to forum i nie na ten wątek )) ale: terapia podtrzymująca jednak 'trochę' trwa. można już dawno nie mieć depresji a wciąż brać leki w profilaktyce przed nawrotem. a jak masz chad to terapia jest w ogóle długoterminowa, a czasem - bezterminowa. Odpowiedz Link Zgłoś
perla rano wątek frunie na oślą lub 16.12.08, 01:11 zniknie bez śladu. Ale dobrze, że zdemaskowaliście Snajpera tutaj właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: rano wątek frunie na oślą lub 16.12.08, 01:15 my już nawykliśmy że nas się na oślą nie wysyła, tylko w kosmos i dodatkowo nie rano tylko zaraz po kliknięciu entera, zaraz potem ankieta i ban przedłużany zresztą w nieskończoność. Normalność i codzienność na FD. Odpowiedz Link Zgłoś
olga_w_ogrodzie snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 01:40 snajper55 16.12.08, 01:22 Skoro broniłaś mnie narażając życie, to nie rób tego więcej. Ja się jakoś >obronię, a nie chcę mieć Ciebie na sumieniu. S. po co znów to zgrywanie się. tak narażałam się, że ludzie pomyślą, iż jestem twoją popleczniczką, jak ta cała bertrada, a być twoim poplecznikiem , to wstyd. a gdy ty mówisz, że usuwasz tylko to, co łamie regulamin, to kłamiesz bezczelnie. ja mam nieco skopiowanych postów, które wyrżnąłeś. wszyscy, że szczura wiemy też, że zostawiasz wpisy swej klakierki bertrady, w której zaleca faszerowanie się lekami nawet w wypadku złamanego paznokcia, ale , gdy ktoś z nas napisze, że bertrada gada głusptwa, bo zaleca kobiecie w ciąży łykanie prochów i stwierdza, że dziecku nic nie będzie, albo sugeruje - , by zabiła dziecko /nazwała to usunięciem ciąży/ bedąc w 7 miesiącu, to nasze sprzeciwy wobec bertrady gadania wycinasz. no bo to przecież bertrada, która cię na fd sprowadziła. nieważne, że ona nigdy depresji nie miała, nieważne, że ma problemy z uczuciowością wyższą i współodczuwaniem. nas się tnie, ona zostaje z takimi wpisami, które są zagrożeniem dla ludzi, zwłaszcza tymi, którzy po raz pierwszy przychodzą na fd. ty też masz kłopoty ze współodczuwaniem. ogromne. wszyscy ze Szczura przez ciebie przegonieni z fd to wiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 01:42 i krucjata trwa nadal... z publicznoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 02:10 bardzo przepraszam forum depresja pod szczurem sobie jest pewnie mało kto tam zaglada i mogliście swoje bolączki sobie od rana do wieczora poruszać bedąc prawie niezwuważonym. teraz nagle wyszliscie i przenosicie to co was boli na forum delikatnie mówiąc niezbyt nadające się do takich wynurzeń. Nie,żeby mi to przeszkadzało,tylko dziwie się trochę nie wyobrażam sobie obnoscić sie ze swoimi problemami w tego typu miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 02:13 mam nadzieje, ze moze Ciebie posluchaja. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 02:17 ariadna-enta napisała: > bardzo przepraszam > forum depresja pod szczurem sobie jest pewnie mało kto tam zaglada i > mogliście swoje bolączki sobie od rana do wieczora poruszać bedąc > prawie niezwuważonym. > teraz nagle wyszliscie i przenosicie to co was boli na forum > delikatnie mówiąc niezbyt nadające się do takich wynurzeń. > Nie,żeby mi to przeszkadzało,tylko dziwie się trochę > nie wyobrażam sobie obnoscić sie ze swoimi problemami w tego typu > miejscu. Nie udawaj, że nie wiesz, od czego się zaczęło. Gdyby Twój kumpel Pozarski nie poleciał na to prywatne forum z donosem na mnie, to pewnie nikt stamtąd nie musiałby tutaj wyjaśniać, o co chodzi. Ale jak Pozarski po całym forum gazetowym lata, żeby niestworzone rzeczy o mnie opowiadać, to jest OK? Jakoś nie widziałem, żebyś wtedy tak samo protestowała, jak teraz protestujesz, gdy o Snajperze nie niestworzone rzeczy, lecz najprawdziwszą prawdę napisano. Ech ta drużynowa mentalność. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 02:21 jura mnie twoje osobiste wojenki i animozje z pozarskim nie interesują więc nie mieszaj mnie do tego.Na tamtym watku nie opowiedziałam się za zadną ze stron. stwierdziłam tylko fakt,ze aidka przybiegła za Toba,a z nia cała reszta i zapamięraj zawsze pisze tylko w swoim imieniu Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 02:21 z calym szcunkiem Jura- i bez przekasu ani ironii to pisze: jestes pewien, ze kolejnosc byla taka? Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 02:34 uri_ja napisała: > z calym szcunkiem Jura- i bez przekasu ani ironii to pisze: jestes > pewien, ze kolejnosc byla taka? Nie, teraz już nie jestem. Za dużo tego wszystkiego. Myślałem, że jestem odporniejszy, ale kilkudniowy mobbing Pozarskiego jednak zrobił swoje. Muszę chyba dać sobie spokój z forum, przynajmniej na jakiś czas. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 02:36 nie dawaj sobie z niczym spokoju. tylko, ze wszyscy chyba juz przegielismy. zacmienie... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 02:38 jureek napisał: > > > Nie, teraz już nie jestem. Za dużo tego wszystkiego. Myślałem, że jestem > odporniejszy, ale kilkudniowy mobbing Pozarskiego jednak zrobił swoje. Muszę > chyba dać sobie spokój z forum, przynajmniej na jakiś czas. > Jura z calym szacunkiem jura,ale ktos o twoim intelekcie powinien wiedziec,gdzie jest granica,ktorej nie ma po co przekraczac,bo nie rozmawiasz z sobie rownymi tylko z jakimis nieraz zwariowanymi adyktami netowymi,ktorzy nawija do ciebie bez ladu i bez skladu. po co odbijasz pileczke widzac,ze odbija sie ona o beton? Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 02:41 Vicky. bo Jura to kawal czlowieka jest. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 02:44 uri_ja napisała: > Vicky. bo Jura to kawal czlowieka jest. tym bardziej sie dziwie,ze wdaje sie w szlam,ktory poza inwektywami i chamskimi zaczepkami co rusz go zbija. czlowiek jego pokroju powinien byc bardziej wybiorczy inaczej wlasnie musi to odchorowac lub odejsc. rozmowe mozna prowadzic z kims kto nadaje na twojej fali a pobawic mozna sie tylko do pewnej granicy. Odpowiedz Link Zgłoś
beznadziejna.live Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 03:10 jureek napisał: > uri_ja napisała: > > > z calym szcunkiem Jura- i bez przekasu ani ironii to pisze: jestes > > pewien, ze kolejnosc byla taka? > > Nie, teraz już nie jestem. Za dużo tego wszystkiego. Myślałem, że jestem > odporniejszy, ale kilkudniowy mobbing Pozarskiego jednak zrobił swoje. Muszę > chyba dać sobie spokój z forum, przynajmniej na jakiś czas. > Jura Idz na kuracje na FD, może akurat ktoś ci pomoże ;P Odpowiedz Link Zgłoś
institoris1 Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 09:41 jureek napisał: > Nie, teraz już nie jestem. Za dużo tego wszystkiego. a co to ma za znaczenie, jaka kolejnosc byla. Aidka moze sobie pisac gdzie jej sie podoba, wywolywana, czy nie, i guzik pani Uri do tego, w koncu sama ochoczo pisuje, na Aquanecie, choc podobno cierpi z tego powodu. >Myślałem, że jestem > odporniejszy, ale kilkudniowy mobbing Pozarskiego jednak zrobił swoje. Muszę > chyba dać sobie spokój z forum, przynajmniej na jakiś czas. sie zastanawiam, czy administracja w dalszym ciagu zadowolona z eksperymentu Odpowiedz Link Zgłoś
olga_w_ogrodzie Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 09:59 institoris1 napisał: a co to ma za znaczenie, jaka kolejnosc byla. Aidka moze sobie pisac gdzie jej > sie podoba, wywolywana, czy nie, i guzik pani Uri do tego, w koncu sama ochoczo > pisuje, na Aquanecie, choc podobno cierpi z tego powodu. > no właśnie Jura. Institoris1 ma rację. co my się, jak głupki tłumaczymy? czemu pożarski ma prawo wylewać pomyje, a ja nie mogę powiedzieć tego, co sądzę o swym przyjacielu Jurze? nikogo swoją wypowiedzią nie obrażałam, a że pożarski z dworem z powodu postów Woman i mego zawitali na Szczura... cóż. egzotyka. Odpowiedz Link Zgłoś
aidka kolejność ? 16.12.08, 02:43 uri_ja napisała: > z calym szcunkiem Jura- i bez przekasu ani ironii to pisze: jestes > pewien, ze kolejnosc byla taka? kolejność, Droga Uri, była taka : Women napisała tu, że nie podoba jej się nagonka na Jurę. po czym zaczęto ją za to oblewać błotem. poinformowała o tym na Szczurze. pojawił się na Szczurze pożarski w towarzystwie. ja udałam się na Aqua wypowiedzieć się na temat Jury, po nie obraziłam.nieważ miałam taką potrzebę i miałam takie prawo. powiedziałam grzecznie, nikogo , podbnie , jak Woman, jednak się zaczęło. nic na to nie poradzę, że macie tu pożarskiego z towarzystwem, którzy nie tolerują sytuacji, gdy ktoś zabierze głos w obronie osoby przeciw której Janek organizuje akurat nagonkę - ma się inne zdanie, niż pożarski, no to pożarski ląduje na macierzystym forum autora odmiennego zdania i zaczyna harce. tutaj zresztą też - z wyzywaniem Woman i mnie. nic nie szkodzi. trudno - mówi się cóż /jak powiadają w pewnym filmiku/ Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: kolejność ? 16.12.08, 02:46 a po co byl ten przeklejony watek? jak chcialyscie bic sie o dobre imie Jury, to dobrze, ale po co bylo tamto? Aidko. najlepiej juz zakonczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
aidka Re: kolejność ? 16.12.08, 02:52 uri_ja napisała: > a po co byl ten przeklejony watek? jak chcialyscie bic sie o dobre > imie Jury, to dobrze, ale po co bylo tamto? Aidko. najlepiej juz > zakonczyc. ja nawet nie wiem dobrze o czym Ty mówisz. żadnych wątków nie przyklejałam. w sumie to i tak jest po temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: kolejność ? 16.12.08, 03:00 to nie bylo do Ciebie... Aidko. po temacie... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: kolejność ? 16.12.08, 02:50 aidko..malo znasz widac ludzi tu piszacych,ale podstawa bytu na forum calej wielkiej grupy jest wlasnie chamskie nalatywanie na upatrzone sobie osoby. kto to robi chyba wiesz,a moze i wiesz kto to sponsoruje. scenariusz jest zawsze taki sam tylko ofiary rozne jak rowniez sa rozne style chamstwa i rozne scenariusze rozwalania innych for,nickow lub zbijania niewygodnych tematow poprzez nagonki,w ktorych rowniez uczestnicza aesi (chyba tez wiesz o kim mowie). nie jestescie wybranymi ofiarami,one po prostu sie zmieniaja w zaleznosci od humoru nalatywaczy i dostepnosci ofiar. nihil novi,raczej stara zabawa,ba paru wiernych obgaduje scenariusze ataku na swych prywatnych forach.to sa zawodowcy,plus paru niestabilnych na boku a tych tu nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
spitt Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 02:22 Na twoim miejscu nie zawracal bym sobie doopy ,... tego idiote nikt nie traktuje powaznie ,... =================================================================== Ale jak Pozarski po całym forum gazetowym lata, żeby niestworzone rzeczy o mnie opowiadać, to jest OK? Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 02:36 spitt napisał: > > Na twoim miejscu nie zawracal bym sobie doopy ,... tego idiote nikt > nie traktuje powaznie ,... Niestety, odnoszę wrażenie, że w rozpowszechniane przez niego brednie uwierzyły niektóre osoby, które juz nie są mi tak obojetne jak sam Pozarski. Coś jednak jest prawdziwego, w powiedzeniu o rzucaniu gównem z nadzieją, że jednak coś się przyklei. To taktyka Pozarskiego, skuteczna czasami niestety. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 a gdyby tak forum paranoja........ 16.12.08, 09:17 jureek napisał: > spitt napisał: > > > > > Na twoim miejscu nie zawracal bym sobie doopy ,... tego idiote nikt > > nie traktuje powaznie ,... > > Niestety, odnoszę wrażenie, że w rozpowszechniane przez niego brednie uwierzyły > niektóre osoby, które juz nie są mi tak obojetne jak sam Pozarski. Coś jednak > jest prawdziwego, w powiedzeniu o rzucaniu gównem z nadzieją, że jednak coś się > przyklei. To taktyka Pozarskiego, skuteczna czasami niestety. > Jura snajper idealnym aesem (w końcu by sie chłopina w 55% zrealizował) a pozerski king. napaść paranoika pozornie trudna do odparcia. rozsądna metoda to podkręcać jego paranoję aż się sam od niej zawali Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 05:11 spitt napisał: > > Na twoim miejscu nie zawracal bym sobie doopy ,... tego idiote nikt > nie traktuje powaznie ,... Nie moge wlasnie pojac ludzi, ktorzy tyle czasu poswiecaja temu choremu osobnikowi i zawracaja sobie glowe co tez napisal czy tez nie napisal. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 02:38 jureek napisał: > Ale jak Pozarski po całym forum gazetowym > lata, żeby niestworzone rzeczy o mnie opowiadać, to jest OK? Jakoś nie > widziałem, żebyś wtedy tak samo protestowała, jak teraz protestujesz, gdy o > Snajperze nie niestworzone rzeczy, lecz najprawdziwszą prawdę napisano. O tobie Pozarski dokładnie taką samą najprawdziwszą prawdę opowiadał. S. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 03:06 snajper55 napisał: > O tobie Pozarski dokładnie taką samą najprawdziwszą prawdę opowiadał. To ma być najprawdziwsza prawda, że pornola przywracałem, że archiwum czyściłem? Takie rzeczy Pozarski opowiadał, oszczerca pieprzony. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 03:08 Jura. ja Ci wierze, ze to nie Ty. chocby mnie mial Pozarski zjesc jutro... Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 03:11 uri_ja napisała: > Jura. ja Ci wierze, ze to nie Ty. chocby mnie mial Pozarski zjesc > jutro... Dzięki Jura Odpowiedz Link Zgłoś
foruminum Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 04:27 jureek napisał: > snajper55 napisał: > > > O tobie Pozarski dokładnie taką samą najprawdziwszą prawdę opowiadał. > > To ma być najprawdziwsza prawda, że pornola przywracałem, że archiwum czyściłem > ? > Takie rzeczy Pozarski opowiadał, oszczerca pieprzony. > Jura Czy jest forum PRAWDOMÓWNOŚĆ?, bo tu czytam, czytam i się we wszystkim pogubiłam , kto kłamie a kto mówi prawdę. jak na razie to wszyscy bija się w pierś i twierdzą, że ich prawda jest najprawdziwsza . Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 11:03 Czysciles archiwum i pornola przywracales. Gdybys nie robil nic albo oddal nozyczki, nie byloby problemu. Juz ci wykazalem,ze broniles parki miriam i perly w 2003 roku. Twoja zazylosc z nimi wtedy i fakt znikania tamtych watkow lacza sie w jedno: twoja ingerencje w archiwum. Dopoki Siwa nie odkryje kart i nie powie kto,gdzie zamiatal, bede latal po forach z sygnaturka. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 10:58 czerwony kalhotek napisał: Ja latam po forach z sygnaturka,czerwony kalhotku,a sygnaturka jest twojego autorstwa. Ostatecznie,mozesz ode mnie żądać tantiem,ale pretensje miej do siebie,stalinku maly. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 11:29 wyluzowana.kaczka napisała: > czerwony kalhotek napisał: > > Ja latam po forach z sygnaturka,czerwony kalhotku,a sygnaturka jest twojego > autorstwa. Ostatecznie,mozesz ode mnie żądać tantiem,ale pretensje miej do > siebie,stalinku maly. Nie o sygnaturkę mam pretensje, ale o niestworzone rzeczy, które o mnie wypisujesz, głuptaku. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 11:45 Kretynku-stalinku. Sam o sobie swiadczysz zle. Ja nic o tobie nie musze pisac. Jestes zalganym, zlym czlowiekiem,a tak bardzo chcesz szerzyc prawde i dobro. Znamy to,znamy. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 11:50 wyluzowana.kaczka napisała: > Kretynku-stalinku. Sam o sobie swiadczysz zle. Ja nic o tobie nie musze pisac. Ale piszesz. I kłamstwa w dodatku. Widocznie za mało Ci tego, co sam o sobie źle świadczę, skoro jeszcze oszerstwami musisz się wspomagać. > Jestes zalganym, zlym czlowiekiem,a tak bardzo chcesz szerzyc prawde i dobro. > Znamy to,znamy. Liczba mnoga? Rzecznikiem jakiejś grupy jesteś? Jura Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 11:52 Tak,jestem rzecznikiem tych,ktorzy znaja takich dobrodziejow jak ty,maly stalinku. Oszczerstwa szerzysz ty o mnie. Laskawie zalinkuj moje wypowiedzi na depresji; potem moze pogadamy. Teraz idz w pzdu. Odpowiedz Link Zgłoś
institoris1 Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 11:52 jureek napisał: > Liczba mnoga? Rzecznikiem jakiejś grupy jesteś? byc moze ta grupa, to kilkadziesiat nickow, jakie sobie gamon zalozyl Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 11:57 institoris1 napisał: > byc moze ta grupa, to kilkadziesiat nickow, jakie sobie gamon zalozyl nie, ta grupa to erec z ich szefową na czele. pozerski dostaje całkowite błogosławieństwo od nich na wszelkie krętactwa i pomówienie innych. Po prostu dane33 tak nienawidzi kilku nicków, że każdy kto przeciw nim jest, ma jej poparcie właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: snajper, a podnieca cię jako aesa 16.12.08, 11:59 A skad ty pierdla wiesz,co pozarski dostaje od erec? Za to ja wiem,co ty dostajesz od miriam. Odpowiedz Link Zgłoś
perla pośliń się jeszcze dziadek 16.12.08, 12:02 mnie dziwi, że twe oszczerstwa Jurek jeszcze poważnie bierze właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: pokwil jeszcze pierdla 16.12.08, 12:12 Mnie to lata, jak maly stalinek to bierze. Wiem o nim wszystko,co potrzebuje. Lgarz i oszczerca. Nadaje sie na PP. A teraz biegnij pierdla i wyliz mu prdel. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: pokwil jeszcze pierdla 16.12.08, 12:21 wyluzowana.kaczka napisała: > Mnie to lata, jak maly stalinek to bierze. Wiem o nim wszystko,co potrzebuje. > Lgarz i oszczerca. Przykłady oszczerstw poproszę. Konkrety, kłamczuszku, konkrety! Jura Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: pokwil jeszcze pierdla 16.12.08, 12:25 Przyklady wez sobie ze swojego watku,a wrecz z postu otwierajacego watek. To moj ostatni wklad w "rozmowe" z toba, szczurze. Idz w pzdu. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: rano wątek frunie na oślą lub 16.12.08, 10:54 pierdla napisał: > zniknie bez śladu. > Ale dobrze, że zdemaskowaliście Snajpera Zdemaskowali nie snajpera,jeno siebie samych. Agresywnych, bezkompromisowych szalencow. To nie depresja, tylko jakis atak syndromow wszelkiej masci. Jako przyklad - jeden,na ktory cierpia szczury,ale jest tego od cholery. Uwazaj na siebie,pierdla. members.tripod.com/~tourette13/handouts/symptoms-ts.html Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja moze zamiast zajmowac sie tym, odpisala by ktoras 16.12.08, 01:50 ...temu, ktory juz czas dluzszy czeka... na Waszym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
xen0 ...WSTYD snajper 16.12.08, 02:16 dokonujesz experymentow na zywych ludziach ((((( Odpowiedz Link Zgłoś
aidka ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 03:11 snajper55 16.12.08, 02:08 No to macie to ciepło, zrozumienie i mądrość na swoim własnym, prywatnym forum. Nieprawdaż ? Forum redakcyjne Depresja jest także dla ludzi według Was zimnych, nierozumiejących i głupich, którzy jednak chcą rozmawiać o depresji, a nie o >dupie Maryni. to nieprawda snajper. kłamiesz okropnie. za zimną i nierozumiejącą uważamy bertradę, która nigdy na nic chora nie była, nie posiada ani wiedzy, ani doświadczenia, ani, co najważniejsze, ciepła, instynktu, intuicji, wrażliwości, zdolności do empatii. problem w tym, że Ty tnąc nas, zostawiasz jej , ewidentnie szkodliwe dla forumowiczów , wpisy. no bo wszak to ona Cię na fd sprowadziła. poza nią i Mskaiq, na twoim forum już nie ma starych uczestników. albo są zabanowani, albo poszli sobie w ogóle, albo są na Sczurze. przychodzą nowi i znikają. przedtem chcą pogadać. i snajper - my tych nowych za głupich uważamy ?! to już bezczelność z twej strony. i to można sprawdzić choćby teraz - w wątku Piotrusia - jest i Lucy, i Nienill, i ja. wczoraj w wątku o molestowaniu - Nienill, żegnaj-krzynko. można sprawdzić co oni mówią do ludzi, którzy przyszli na twe forum. i jak mówią - z pogardą i niechęcią, jakby uważali ich za głupich ? zdecydowanie nie. odwrotnie. więc nie kłam tak podle. powiedziałam już wyżej czemu , mimo, iż nas upokarzasz, przychodzimy na twoje forum - dlatego, że są te nowe osoby i nie mają z kim porozmawiać. mogą być ewentualnie zdane na pastwę twej faworyty bertrady i jej rad, by łykały prochy koniecznie. gdyby ktokolwiek ze Szczura uważał tych ludzi za głupich czy tak ciepło by z nimi rozmawiał ? kurczę. nawet na odrobinę sprawiedliwej oceny faktów Cię nie stać ? Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 03:16 Aidko wez to skopiuj i na priva do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 11:36 no bez jaj ludzie przychodzicie tu z innego forum załatwiać własne porachunki i zale wywlekać? jakoś ludziom z taka depresją trudno mi współczuć. Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 11:38 ariadna-enta napisała: > jakoś ludziom z taka depresją trudno mi współczuć. Jaka depresja? Tyle sil witalnych przy depresji? Toz to kolektywna histeria! Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 11:41 ariadna-enta napisała: > no bez jaj ludzie > przychodzicie tu z innego forum załatwiać własne porachunki i zale > wywlekać? > jakoś ludziom z taka depresją trudno mi współczuć. A jak Pozarski swoje żale na depresji wywleka, jak Maruder tam łaził specjalnie zadymy robić - to jakoś Cię to nie zniesmaczało? Jura Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 11:47 Ja swoje zale wywlekam na depresji,klamco? Udowodnij,stalinku. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 11:53 wyluzowana.kaczka napisała: > Ja swoje zale wywlekam na depresji,klamco? Udowodnij,stalinku. W tym wątku udzielasz się na depresji: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69731&w=88489672&a=88489672 Ja swoje udowodniłem, a teraz Twoja kolej na udowodnienie tego, co Ty mi od tygodnia zarzucasz, kłamczuszku. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 11:55 Nic stalinku nie udowodniles. To NIE JEST forum Depresja,kretynie. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 12:00 wyluzowana.kaczka napisała: > Nic stalinku nie udowodniles. To NIE JEST forum Depresja,kretynie. Tak właśnie przypuszczałem, piaskownicowy argument. Odmarsz pod trzepak, kłamczuszku. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 12:03 I tobie Siwa dala nozyczki. Nie jestes przypadkiem zawodowym lgarzem? Polityk? Pracujesz moze w polskiej ambasadzie? Nie zdziwilbym sie,gdyby sie okazalo,ze jestes specem od sprostowan w niemieckiej prasie. W watku u Szczurow nie wylewam zadnych zalow,oszczerco. Idz w pzdu. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 12:06 pozarski napisał: > I tobie Siwa dala nozyczki. Nie jestes przypadkiem zawodowym lgarzem? Polityk > ? > Pracujesz moze w polskiej ambasadzie? Nie zdziwilbym sie,gdyby sie okazalo,ze > jestes specem od sprostowan w niemieckiej prasie. W watku u Szczurow nie wylewa > m > zadnych zalow,oszczerco. Idz w pzdu. Jak Cię poprosić o konkrety, to zaczynasz wodę lać. Dowody kłamczuszku, że w archiwum ciąłem i pornola przywracałem, albo zamknij ryja. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 12:08 Dowody,ze ciąłeś ma Siwa,oszczerco stalinowski. Ja mam indicje i to mi absolutnie wystarczy,tym bardziej juz byles lapany na klamstwach w czasie twoich bezprawnych rządów. Idz w pzdu. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 12:18 wyluzowana.kaczka napisała: > Dowody,ze ciąłeś ma Siwa,oszczerco stalinowski. Tak, Siwa ma dowody na to, że NIE ciąłem w archiwum. Prosiłem ją, żeby potwierdziła to publicznie. Niestety, odmówiła, pośrednio dając Ci zielone światło do powtarzania Twoich oszczerstw. > Ja mam indicje i to mi > absolutnie wystarczy,tym bardziej juz byles lapany na klamstwach w czasie twoic > h > bezprawnych rządów. I Poproszę przykłady tych kłamstw, na których jakobym został złapany. Prawdopodobnie chodzi o takie piaskownicowe argumenty jak ten, że Forum Depresja to nie to samo, co Forum Depresja Pod Szczurem. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
institoris1 Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 12:39 jureek napisał: > Tak, Siwa ma dowody na to, że NIE ciąłem w archiwum. Prosiłem ją, żeby > potwierdziła to publicznie. Niestety, odmówiła, pośrednio dając Ci zielone > światło do powtarzania Twoich oszczerstw. ja sie jej nie dziwie, juz widze co by sie dzialo, gdyby choc raz publicznie sie w takiej sprawie wypowiedziala. Zielone swiatlo do oszczerstw pojawilo sie wraz z calym tym eksperymentem, zakladam, ze nie o to chodzilo, ale z drugiej strony dziwie sie jak trzeba byc naiwnym, zeby z czyms takim sie nie liczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 12:42 Nie rozumiem,jak praworzadny katolik moze bronic oszczerce i lgarza, szczureeka,pzdo. Zastanow sie nad swoja rola w tym wszystkim i poklecz zdziebko na grochu,a najlepiej na zwirze. Odpowiedz Link Zgłoś
dolor Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 12:45 pozarski napisał: > Nie rozumiem,jak praworzadny katolik moze bronic oszczerce i lgarza, > szczureeka Z tym kłamcą i oszczercą to coś projektujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 12:52 Nic nie projektuje szczurku dolorze. Psychobabble zachowaj na swoje szczurze forum. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 12:55 > Nic nie projektuje a to to już zaprzeczenie albo i wyparcie ))) Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 13:00 Jestes na zlym forum szczurku. Wracaj do ciepelka. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 13:04 wyluzowana.kaczka napisała: > Jestes na zlym forum szczurku. Wracaj do ciepelka. A co tym masz, żałosny dyktatorku, do gadania, gdzie kto ma pisać. Czy to Twoje prywatne forum, uzurpatorze? Ustawiać to se możesz czerwony khmerze swoją drużynę, ale od innych wara. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Moze tak... 16.12.08, 13:06 ..odpieprzcie sie od siebie na dwa-trzy dni, co? Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Ja juz ze szczureekiem zakonczylem znajomosc. 16.12.08, 13:11 On beze mnie nie daje rady. Zakochany czy co? Moze mu Belgijka wytlumaczy,ze kot ze szczureekiem jedna rzecz tylko moze robic? Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Ja juz ze szczureekiem zakonczylem znajomPS 16.12.08, 13:13 Mam stalinka wygaszonego. Odpowiedz Link Zgłoś
dolor Re: Ja juz ze szczureekiem zakonczylem znajomPS 16.12.08, 13:24 > Mam stalinka wygaszonego. I słusznie, jeszcze by się haniebnie dopominał, żebyś swoje zarzuty udowodnił, jeszcze tylko kilka tysięcy nicków do wygaszenia i forum jest Twoje Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Ja juz ze szczureekiem zakonczylem znajomPS 16.12.08, 13:33 wyluzowana.kaczka napisała: > Mam stalinka wygaszonego. Hahaha, który już raz? Przed tygodniem też mnie przecież wygaszałeś. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Ja juz ze szczureekiem zakonczylem znajomPS 16.12.08, 16:44 jureek napisał: > wyluzowana.kaczka napisała: > > > Mam stalinka wygaszonego. > > Hahaha, który już raz? Przed tygodniem też mnie przecież wygaszałeś. > Jura i mnie wygasil we wszystkich swoich nickach tylko po to by mnie przywrocic za 24 godziny z powrotem. tyle roboty po nic. Odpowiedz Link Zgłoś
dolor Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 12:56 No to udowodnij, że nie projektujesz, jak cię proszono. Odpowiedz Link Zgłoś
institoris1 Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 12:47 snieg napadal gamoniu i nie widac gdzie zwir. pozarski napisał: > Nie rozumiem,jak praworzadny katolik moze bronic oszczerce i lgarza, > szczureeka,pzdo. Zastanow sie nad swoja rola w tym wszystkim i poklecz zdziebko > na grochu,a najlepiej na zwirze. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Czy moglibyscie..? 16.12.08, 12:45 Czy moglibyscie przestac juz pjordolic bez sensu, ze Siwa to, albo tamto? Jej uzytecznosc w stosunku do tego, co chcecie, lub i (jak) mozecie powiedziec sami, wynosi pewnie ponizej jednego procenta. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Tym nie mniej w tej "dyskusji" 16.12.08, 12:50 ze szczureekiem, Siwa odgrywa zasadnicza role: ma czarna skrzynke,gdzie jest zapisane kto i co scinal, i przywracal. Mnie to lata,ale ten balwan, juz bez nozyczek, jej potrzebuje. Niech wiec na nia czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Tym nie mniej w tej "dyskusji" 16.12.08, 13:01 wyluzowana.kaczka napisała: > ze szczureekiem, Siwa odgrywa zasadnicza role: ma czarna skrzynke,gdzie jest > zapisane kto i co scinal, i przywracal. Mnie to lata,ale ten balwan, juz bez > nozyczek, jej potrzebuje. Niech wiec na nia czeka. Od kiedy to palancie jest się zobowiązanym do udowadniania swojej niewinności. To Ty oczerniasz bez żadnych dowodów. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 12:58 institoris1 napisał: > jureek napisał: > > > > Tak, Siwa ma dowody na to, że NIE ciąłem w archiwum. Prosiłem ją, żeby > > potwierdziła to publicznie. Niestety, odmówiła, pośrednio dając Ci zielon > e > > światło do powtarzania Twoich oszczerstw. > > ja sie jej nie dziwie, juz widze co by sie dzialo, gdyby choc raz publicznie si > e > w takiej sprawie wypowiedziala. A ja się dziwię, bo precedensy były, gdy np. na FoM pisała, że to nie jakiś konkretny aes wyciął jakiś wątek. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
institoris1 Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 17:02 jureek napisał: > A ja się dziwię, bo precedensy były, gdy np. na FoM pisała, że to nie jakiś > konkretny aes wyciął jakiś wątek. pewnie bylo tak, ze ktos sie zglosil dobrowolnie na aesa, wiec Siwa poczula sie w obowiazku chronic kogos takiego, traktujac te osobe, jako integralna czesc administracji. W przypadku eksperymentu ochotnikow nie bylo (tzn. nic nie wiem o tym, zeby sie ktos na ochotnika zglaszal), wiec tym razem Siwa nie czuje sie w obowiazku. Pytanie jakie sie nasuwa, to czy aby fakt, ze narzedzia nadawano podle rozdzielnika, a nie checi, nie powinien pociagac za soba tym wiekszej troski ze strony administracji. Odpowiedz Link Zgłoś
institoris1 Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 11:48 ariadna-enta napisała: > no bez jaj ludzie > przychodzicie tu z innego forum załatwiać własne porachunki i zale > wywlekać? mysle, ze nastepnym razem, jak komus do glowy przyjdzie wejsc na Aqua, to wiecej talkiego bledu nie popelni, i Ciebie ariadna-enta o blogoslawienstwo poprosi. > jakoś ludziom z taka depresją trudno mi współczuć. mnie tam zawsze najbardziej mierzily typy, ktore nachalnie ze swoim wspolczuciem sie obnosily. Jakby juz mialo byc tak daleko, to prosilbym, zebys ewntualne wspolczucie dla mnie zachowala dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 12:02 insitoris silisz się na złoślowości nikt mnie nie musi o nic pytać,skoro ludzie tak lubią sie obnażać to pzrecież ich problem nie mój i to nie ja się obnosze ze swum wpółcczuciem tylko oni ze swoimi krzywdami ,ale jak mówie skoro muszą. Odpowiedz Link Zgłoś
institoris1 Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 12:11 ariadna-enta napisała: > insitoris > silisz się na złoślowości w rzeczy samej > nikt mnie nie musi o nic pytać,skoro ludzie tak lubią sie obnażać to > pzrecież ich problem nie mój w rzeczy samej nie Twoj, ale z obiektywnym komentarzem jakos powstrzymac sie nie moglas > i to nie ja się obnosze ze swum wpółcczuciem tylko oni ze swoimi > krzywdami ,ale jak mówie skoro muszą. tu nie chodzi o to, ze ktos sie z czyms obnosi, tylko o to, skad Ci do glowy przyszlo, ze ktos Twojego wspolczucia oczekuje. Sama z tym wspolczuciem wyskoczylas, masz na podoredziu czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 12:13 ano nie mogłam się powstrzymać z komentarzem ma teraz Ciebie pytać o akceptacje co mi wolno,a co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
institoris1 Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 12:32 ariadna-enta napisała: > ano nie mogłam się powstrzymać z komentarzem > ma teraz Ciebie pytać o akceptacje co mi wolno,a co nie? jak sobie zyczysz, mozesz pytac, mozesz nie, pozostaje do uslug. A na koniec jeszcze jedno pytanie: Przychodzi ktos na forum i pisze, ze Snajper to zaden as wsrod aesow, co ariadna-etna komentuje, ze ktos taki nie moze liczyc na jej wspolczucie. Wezmy teraz inna sytuacje, ariadna-etna przychodzi na forum i pisze, ze nie podoba jej sie sposob prowadzenia dyskusji na tymze. Na co nie moze liczyc ariadna-etna? Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 12:52 ariadna ma nie powiem gdzie komentarze takiego jednago na swój temat i że nic nie zrozumiał z tego co piszę. będe komentować co mi się podoba,jak mi się podoba nie oczekując aż jakiś mądrala,który sie do mnie przczepił jak rzep psiego ogona da mi swoje błogosławieństwo. mamy podobno wolność słowa jakby waćpan zapomniał i forum jest otwarte nie podoba się to nie czytać Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 12:54 Ode mnie sie inclitoris1 odczepil,to musial sobie znalezc nowego wroga. Odpowiedz Link Zgłoś
institoris1 Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 13:04 ariadna-enta napisała: > ariadna ma nie powiem gdzie komentarze takiego jednago na swój > temat i że nic nie zrozumiał z tego co piszę. > będe komentować co mi się podoba,jak mi się podoba nie oczekując > aż jakiś mądrala,który sie do mnie przczepił jak rzep psiego ogona > da mi swoje błogosławieństwo. : )), ja tam nie dalej jak wczoraj podobnie skomentowalem jakiegos tam falalela, moze troche dosadniej, ale sens ten sam. > mamy podobno wolność słowa jakby waćpan zapomniał i forum jest > otwarte > nie podoba się to nie czytać tu niestety nie moge sie zgodzic, bo namawiasz mnie zebym na latwizne poszedl. Nie czytam jak mnie cos znudzi, a nie jak mi sie nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 13:27 to życzę przyjemnej,albo nieprzyjemnej lektury .) Odpowiedz Link Zgłoś
dolor Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 12:17 to nie ja się obnosze ze swum wpółcczuciem tylko oni ze swoimi > krzywdami ,ale jak mówie skoro muszą. Jakiś odruch Pawłowa z tą depresją? W silnym epizodzie depresyjnym mało kto pisze, a jak już spróbuje na FD np., to i tak go Snajper wytnie, bo to miejsce dla tych, co o dupie kosmity wolą pisać: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=99&w=88560298 Tak w międzyczasie to zwykli ludzie są, nie trzeba nadmiernej obawy/współczucia, wystarczy się nie pchać z nożyczkami tam, gdzie się pojęcia nie ma, o co chodzi. Ktoś tu o pobłażliwość prosił, że tyle troski? _ _ "Niektóre błędy są jednocześnie proste i ogromne. Najgorsze błędy, jakie zdarzyło mi się popełniać, wynikały z poczciwego optymizmu" (Baxter) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu I na coz ty sciemniasz Dolor? 16.12.08, 12:19 Nie dosc cie wlasne imie boli? Odpowiedz Link Zgłoś
dolor Re: I na coz ty sciemniasz Dolor? 16.12.08, 12:25 Hi hi, moje własne imię powstało pierwotnie na potrzeby pewnego forum BDSM... Owszem, rozpie... mi od czasu do czasu łeb, ale żebym wtedy współczucia szukał, niedoczekanie Twoje. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 12:29 dolor przepraszam,nie czytałam cafe pod szczurem i mało mnie obchodzą jakieś nożyczki macie potrzebe to jęczcie do woli,ale czy nie wolno mi napisać co o tym myślę? podobno trzeba was traktować jak normalnych ludzi no to traktuję Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 12:34 no ale jak się nie czyta to się nie krytykuje. choć z drugiej strony, całkowicie rozumiem Twoje wkurzenie tym, że przychodzą tu ludzie z innych forów prać swoje brudy. cały dowcip polega na tym, że u nas na szczurze takie rzeczy dzieją się od jakichś 2 tygodni. najpierw przyszli prać brudy z forum prywatnego dla nerwicowców, a teraz dopiero co przeżyliśmy oblężenie aquanetowcami. ale ma to swoje plusy. bo można poznać fajne nicki z innych forów. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 12:35 W ogole nie wiem,co tu robia. Perla ich zaprosil w nocy na pogaduszki,ale ciagnie sie to i ciagnie. Maja wspolnych wrogow,ale jak dlugo mozna klepac wciaz o tym samym? Moze wez dolor ten watek na swoje forum i tam sie bedziemy naparzac,co? Odpowiedz Link Zgłoś
dolor Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 12:43 > macie potrzebe to jęczcie do woli,ale czy nie wolno mi napisać co o > tym myślę? podobno trzeba was traktować jak normalnych ludzi > no to traktuję Ależ wolno, tak jak mnie, co o Twoim pisaniu myślę. Wolno nam się nawet porozumieć albo poobrażać, jak to na forum, doprawdy niczego Ci nie zabraniam, mam nadzieję, że i Ty mi pisania tutaj zabraniać nie będziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 12:55 dolor pisz sobie do woli mozesz mnie nawet poobrażać jak ma ci to przynieść ulgę mam grubą skórę i nie rozpłaczę sie.) Odpowiedz Link Zgłoś
dolor Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 12:58 > dolor pisz sobie do woli > mozesz mnie nawet poobrażać jak ma ci to przynieść ulgę > mam grubą skórę i nie rozpłaczę sie.) O, dziękuję i wzajemnie Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 13:30 dolor to Ty pierwszy jakoś mi jeszcze nie zaszłeś za skórę,a tak na sucho nie umien.) Odpowiedz Link Zgłoś
dolor Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 13:53 ariadna-enta napisała: > dolor to Ty pierwszy > jakoś mi jeszcze nie zaszłeś za skórę,a tak na sucho nie umien.) Też na sucho nie potrafię, choć to "nie zaszłeś" mi się jakoś z tym skojarzyło: 1.bp.blogspot.com/_XO7d9Csa5hk/SA7X6FsEaWI/AAAAAAAAAG8/uVOy3DndOaM/s1600-h/jasiu.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 14:07 nie jestem Jasio,ale moze być.) Odpowiedz Link Zgłoś
olga_w_ogrodzie Re: ....snajper to sprawy bardzo poważne 16.12.08, 16:44 wyluzowana.kaczka 16.12.08, 11:19 Oczywiscie,zes przyprowadzil,maly stalinie. Aidka,twoja przyjaciolka, tu sie zwalila z calym zastepem szczurow,a ty z nimi prowadziles mile >pogawedki. Nie >wykrecisz sie tak latwo,szczurze. nieprawda. pożarski klamie, jak zwykle. Jura nikogo nie przyprowadzał. nie wiedziałabym o atakach na niego, gdyby nie powiedziala o tym Woman. sama przyszłam, by napisać co sądzę o tym wszystkim. nikogo nie obraziłam, ale , że pożarski nie pozwala na to, by ktoś mial inne, niż on poglądy, no to zaczęli z belgią swoje harce. amen Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Pierdla, durniu! 16.12.08, 10:45 Inwazja jest z jak najbardziej antysnajperskiego forum, niemoto! Odpowiedz Link Zgłoś
perla ależ debiliu 16.12.08, 11:02 ja pisałem o tobie, pozerskim, belgii, i o kilku innych nickach, co to zagnieździliście się tam właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Pierdelka, nie wqrwiaj sie, bo tobie zylka w dupie 16.12.08, 11:04 ..peknie! Dlaczego w dupie? Bo w glowie juz ci pekla) Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: ależ pierdla 16.12.08, 11:27 Ja sie nie zagniezdzilem tam,ani nie widzialem,zeby poza szczurami,z ich wodzem dolorem,ktos sie tam gniezdzil. Dawaj dowody swojego oszczerstwa na stol,pierdla, albo kaze cie rozszarpac szczurami. Odpowiedz Link Zgłoś
totylkomatrix Re: mamy inwzję nicków z forum 16.12.08, 17:34 dopisz Mnie, Wy jesteście porąbani na tych forach. Leczyć się dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś