Dodaj do ulubionych

Hamas Brainwashing...:(

03.01.09, 00:02
il.youtube.com/watch?v=vZiJqQcSQBA
Obserwuj wątek
    • datsh IRAN! 03.01.09, 00:04
      il.youtube.com/watch?v=ARJeWm7ASFI&feature=related
    • melord Eretz Brainwashing...:( 03.01.09, 00:07
      z ta mapa..www.mesi.org.uk/DangersMap.aspx
      rakiety ICMB....hehe chyba z USA wypozyczyli
      • melord korekta.. 03.01.09, 00:09
        rakiety ICBM
        • uri_ja Re: korekta.. 03.01.09, 00:18
          a Ty umiesz czytac Milordzie?
          • melord Re: korekta.. 03.01.09, 00:26
            uri_ja napisała:

> a Ty umiesz czytac Milordzie?

umiem
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=89219478&a=89232656
            • uri_ja Re: korekta.. 03.01.09, 00:29
              no i z mapami nie masz problemu smile? kto niby nie ma tych rakiet?
              • melord Re: korekta.. 03.01.09, 00:36
                uri_ja napisała:

> no i z mapami nie masz problemu smile? kto niby nie ma tych rakiet?

uri...doceniam,ze zachowujesz sie grzecznie i kuturalnie
                ale temat ciebie przerasta...porozmawiajmy o pogodzie
                • uri_ja Re: korekta.. 03.01.09, 00:42
                  nie. to ja pytam czy umiesz czytac mapy smile iran ma wirtualna (chyba jeszcze) iryske. o kim pisales? o Iranie czy o kim?
                  • uri_ja Re: korekta.. 03.01.09, 01:15
                    ale maja Shahab 3 i Kavoshgar-1 Milordzie. i wystarczy. poszukaj sobie. naucz sie mapy czytac smile
                    • uri_ja Re: korekta.. 03.01.09, 01:23
                      no nie doczekam odpowiedzi od Milorda jakich rakiet Iran nie ma...
                      • datsh Re: korekta.. 03.01.09, 01:32
                        zaniemowil?
                        • uri_ja Re: korekta.. 03.01.09, 01:34
                          bo sam nie wiedzial o czym pisze smile
                          • datsh Re: korekta.. 03.01.09, 01:49
                            uri_ja napisała:

> bo sam nie wiedzial o czym pisze smile

to sie zdarza smile

Sokrates by sie przyznal do niewiedzy...
                            • uri_ja Re: korekta.. 03.01.09, 01:55
                              a Ty co chcesz ode mnie? wiesz tez?
                              • datsh Re: korekta.. 03.01.09, 02:02
                                Nie mam pojecia...uri ...nie znamy sie...

smile

Lajla Tov...
                                • uri_ja Re: korekta.. 03.01.09, 02:05
                                  Dobranoc.
                                  • uri_ja Re: korekta.. 03.01.09, 02:13
                                    Kavoshgar-1 jest ICBM i moze zostac uzyta jako bron. tak w kwestii wyjasnienia, gdyby sie Milord odcukal.
                                    • melord drogie dzieci eretza... 03.01.09, 04:30
                                      rakieta ICBM jak juz wspomnialem i ostatni raz powtorze to...Intercontinental
                                      BM(przyjety zasieg dla takich to min.5000km (niektorzy twierdza ,ze
                                      7000km)...takich Iran nie posiada i dlugo jeszcze nie bedzie

rakieta Shahab-3(kavoshgar-podobna) to MRBM(Medium Range BM)
                                      zasieg jej jest podobno ok 2000 km ,i moze dosiegnac Izrael
                                      pisze podobno poniewaz nikt oprocz iranczykow nie moze potwierdzic jej
                                      zasiegu(duzo spekulacji)

rakieta Kh-55 jest typu cruise,orginalnie wyposazona w glowice
                                      nuklearna...odkupiono od Ukrainy 10-12 szt.bez glowic, glownie by poznac
                                      budowe(tak twierdza) stare nie konserwowane...latwe do zestrzelenia przez
                                      samolot,zagrozenie prawie zerowe

rakieta BM-25...wlasciwie R-27(kiedys wyposazenie rosyjskich lodzi podwodnych )
                                      rownie stara konstrukcja z poczatku lat 60 ub.w. kopiowana przez
                                      Chinczykow,Koreanczykow....nie wiadomo ile ich Iran posiada ,czy wogole
                                      posiada,jesli tak to w jakim sa stanie?? zlom

po co wiec straszyc,bullshit ICBM-ami wciskac...jedynie co moze byc
                                      grozne dla Izraela(dla nikogo wiecej) to Shahab wiec MRBM jesli iranczycy wraz z
                                      zakupem Kh-55 zakupili od ukraincow glowice atomowe.
                                      jedni i drudzy zaprzeczaja...ale tak w tym biznesie jest

• spitt Re: drogie dzieci eretza... 03.01.09, 04:52

Iran
                                        =====
                                        Shahab-1: SRBM
                                        Zelzal-1: SRBM
                                        Shahab-2: SRBM
                                        Zelzal-2: SRBM
                                        Zelzal-3: SRBM
                                        Fateh-110smirkRBM
                                        Shahab-3: MRBM
                                        Fajr-3: MRBM
                                        Ashoura missile: MRBM
                                        Ghadr-110: MRBM
                                        • spitt Re: drogie dzieci eretza... 03.01.09, 04:54

Nie wiem skad ta buzka tam wyskoczyla ,...

Iran
                                          ======

Shahab-1: SRBM
                                          Zelzal-1: SRBM
                                          Shahab-2: SRBM
                                          Zelzal-2: SRBM
                                          Zelzal-3: SRBM
                                          Fateh-110: SRBM
                                          Shahab-3: MRBM
                                          Fajr-3: MRBM
                                          Ashoura missile: MRBM
                                          Ghadr-110: MRBM
                                      • amamit Re: drogie dzieci eretza... 03.01.09, 07:49
                                        drogie dziecko nie wiem czyje?
                                        czytac dalej nie umiesz?
                                      • uri_ja Re: drogie dzieci eretza... 03.01.09, 12:26
                                        melord:

mnie nie musisz rozwijac skrotow. to po pierwsze.
                                        po drugie nie poczytales dalej, a liczylam, ze jak juz usiadziesz do lektury to zglebisz slowo pisane i zastanowisz sie dlaczego napisalam: bron.
                                        po trzecie- prace trwaly dalej...
                                        po czwarte: widze, ze masz dokladne informacje na temat tego co Iran i od kogo kupil...
                                        po piate: ja nikogo nie mam zamiaru straszyc. to Iran straszy swoimi rakietami. Ameryke tez. posluchaj, poczytaj. polecic Ci strony? Milordzie?
        • datsh Re: korekta.. 03.01.09, 00:31
          Iran posiada rakiety typu ICBM, Rosja a i inni... nawet Korea Polnocna pracuje nad nimi...

www.defensibleborders.org/apx1.htm
          • melord Re: korekta.. 03.01.09, 00:40
            datsh napisał:

> Iran posiada rakiety typu ICBM, Rosja a i inni... nawet Korea Polnocna pracuje
            > nad nimi...
            >

> www.defensibleborders.org/apx1.htm

chlopie...zanim zaczniesz publikowac te bzdury zapytaj sie kogos kumatego co to
            jest ICBM(Intercontinental Ballistic Missles)
            i kto je posiada
            • datsh Re: korekta.. 03.01.09, 00:50
              melord napisała:

> datsh napisał:
              >
              > > Iran posiada rakiety typu ICBM, Rosja a i inni... nawet Korea Polnocna pr
              > acuje
              > > nad nimi...
              > >
              >
              > > www.defensibleborders.org/apx1.htm
              >
              > chlopie...zanim zaczniesz publikowac te bzdury zapytaj sie kogos kumatego co to
              > jest ICBM(Intercontinental Ballistic Missles)
              > i kto je posiada

Ok widze za masz informacje z pierwszej reki...

Wiec kto posiada? USA, Rosja,Francja...Indie, ...

Iran nie posiada?
          • aaki chłopie.... 03.01.09, 09:50
            każda propaganda powinna mieć choć sladowe oznaki prawdopodobieństwa.
            twoja też...
            • uri_ja Re: chłopie.... 03.01.09, 11:56
              on tez nie wiedzial o czym pisze. a jak ktos w koncu zrozumie o czym ja napisalam?jesli...? to dotrze do prawdy o osrodkach badawczych Iranu.
            • vicky17 Re: chłopie.... 03.01.09, 17:37
              aaki napisała:

> każda propaganda powinna mieć choć sladowe oznaki prawdopodobieństwa.
              > twoja też...

no ma ,pobila propagande goebbelsa. widze,ze marzy im sie sprowokowanie wiekszej
              zadymy,gdzie w koncu beda mogli uzyc tych atomowek w tzw.obronie wlasnej. o to
              wlasnie chodzi.
              • amamit Re: chłopie.... 03.01.09, 19:25
                wrecz przeciwnie.
                • vicky17 Re: chłopie.... 03.01.09, 19:36
                  amamit napisała:

> wrecz przeciwnie.

a jak przeciwnie widac po tym,kto co rusz nowe zadymy zaczyna,kto kogo w jakich
                  ilosciach zabija,kto uzywa jakiej broni przeciwko nieuzbrojonym cywilom i kto
                  ciagle zyje wojnami najac gdzies opinie swiatowa.
                  faktycznie nastepny stopien to atomowka,bo wyczerpujecie juz powoli caly arsenal
                  wojskowy i propagandowo-pokojowy.
      • vicky17 Re: Eretz Brainwashing...:( 03.01.09, 00:24
        DDDDD splakalam sie nad marnym losem tego kachanowskiego koczka. tak sie stara
        by zachwalic sluszne mordowanie dzieciakow i wszytskiego co zyje, a my nie jej
        za to nie podziwiamy ,ani tchorzy ,ktorzy tak czynia. czuje ,ze po premii jej
        pojada,bo cosik slabo sie stara ta zbolala syjonistyczna patriotka.
        snif snif true brainwashing a la stary czulent.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=47618&w=89143815&a=89151066
        ps.moze chusteczki podeslac na lez otarcie?
        • datsh ....jest niebezpieczenstwo 03.01.09, 00:42
          wojny atomowej...

ofiary moga sie liczyc w miliony...

il.youtube.com/watch?v=WwlNPhn64TA
          • pozarski Profesorze,a rachci 03.01.09, 02:41
            buziaka nie dasz?wink))
    • hasz0 Hamas a co to jest? 03.01.09, 10:35
      www.wprost.pl/ar/80051/Wojna-umyslow/?O=80051&pg=2i
    • patience Syn lidera hamasu przerywa milczenie 03.01.09, 11:06
      Yousef said he was indoctrinated at an early age to use violence to challenge
      Israeli control in the region. As a teenager he moved up within the organization
      and became the leader of the radical Islamic Youth Movement that fought Israeli
      tanks and troops in the streets, celebrated suicide bombings and recruited young
      men to the cause.

Yousef, 30, said he realized the true nature of Hamas and radical Islam during a
      stint in an Israeli prison. He renounced his Muslim faith, left his family
      behind in Ramallah and converted to Christianity.

"Islam is not the word of God," said Yousef. "If you want to be offended it's
      your problem. But you know something? Go study. Think for a second that I might
      be right. So wake up, look at your path, see where you're going. Are you really
      going to heaven with 72 virgins after you kill yourself and kill another 20 people?"

Yousef has sought asylum in the United States and now attends an evangelical
      Christian church in San Diego, Calif.

"The Hamas leadership, including my father, they're responsible; they're
      responsible for all the violence that happened from the organization. I know
      they describe it as reaction to Israeli aggression, but still, they are part of
      it and they had to make decisions in those operations against Israel (for) which
      there was the killing of many civilians."

www.foxnews.com/story/0,2933,475226,00.html
      • pozarski Re: Syn lidera hamasu przerywa milczenie 03.01.09, 11:15
        Ty jako znana tlumaczka i w dodatku jeszcze wytykajaca bledy jezykowe
        anglosasom, moglabys to przetlumaczyc na polski i tym samym
        zaangazowac niekumatych proarabskich polaczkow do proby zrozumienia
        tematu,ktory tak ich bezkrytycznie zajmuje. To w koncu powiesz jaki
        byl ten calusek profesora? Rany komunistycznych zbirow pokazalas,a
        smaku glupiego caluska nie chcesz? wink))
      • datsh Przywodcy Hamasu torturuja wlasnorecznie...!!! 03.01.09, 15:28
        Szokujace...sad((
        • terran Izraelska Armia w Gazie 03.01.09, 19:44
          koniec Hamasu?
          • vicky17 Re: Izraelska Armia w Gazie 03.01.09, 19:45
            terran napisał:

> koniec Hamasu?

to czemu nie weszli tam od poczatku,bali sie czegos czy woleli strzelac z
            gory,jak tchorze.
            • dana33 Re: Izraelska Armia w Gazie 03.01.09, 20:03
              czytaj idiotko wiadomosci na erecu, git?
              juz nie wiesz jak dokopac?
              pomodl sie za hamasnikow lepiej...
              • vicky17 Re: Izraelska Armia w Gazie 03.01.09, 20:12
                dana33 napisała:

> czytaj idiotko wiadomosci na erecu, git?
                >
                zawsze na sniadanie sie przy nich smiejemy, no worries majtkowa33.
                specyficzne okazy idiotow przyjemnie jest ogladac za szybka,bo tam wlasnie was
                umieszczono.
                siedzicie na jedym polskojezycznym forum w takich ilosciach jak wrony na
                drzewie,korzystajac z ochrony innych prokoszernych odlotowcow. z pozostalych
                forow was wywalaja w szybkim tempie,wiec sie zadekowalicie,gdzie was chronia.
                tez mi ci dzielnosc majtkowa.
            • absztyfikant Re: Izraelska Armia w Gazie 03.01.09, 20:10
              Vicky, Zydzi nie chca ginac na darmo. Gabi Aszkenazi jest lepszym dowodca od
              Dana Haluca. No i Gabi Aszkenazi lubi mistrza suspensu Alfreda Hitchcocka, ktory
              robil swoje znakomite filmy zgodnie z zasadą "najpierw jest trzęsienie ziemi a
              potem napięcie już tylko wzrasta"... smile)))))))
        • marouder.eu Alez sie pan proizraelski wraz z przyboczna zrobil 03.01.09, 19:55
          ...doktorzeuncertain Fiu, fiuuncertain
          • terran marudny... 03.01.09, 20:05
            marouder.eu napisał:

> ...doktorzeuncertain Fiu, fiuuncertain

Moi rodzice mieszkali w Izraelu ,to jakby moja trzecia ojczyzna panie marudny...

fiu fju masz maruda kompletne...wink

WIEC a na wszelki wypadek FQ OFF!

smile
            • ewa8a Re: marudny... 03.01.09, 20:13
              Ja także Profesorze jestem pełna uznania dla Pańskich poczynań.
              https://www.gifyzosi.friko.pl/smiles/104.gif
              • marouder.eu A jak to cichcem sie zsyjonizowali... 03.01.09, 20:21
                ..razem z Bogna, zauwazyla Pani Ewo?
                Ciekawe na jaki czas?smile)
                • ewa8a Re: A jak to cichcem sie zsyjonizowali... 03.01.09, 20:26
                  Wcześniej się nie wypowiadali, bo nie chcieli się ,,naparzać’’.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=89219478&a=89222661
                  • marouder.eu Re: A jak to cichcem sie zsyjonizowali... 03.01.09, 20:30
                    Pejszns, ktora tyle wieczorow stracila na naparzanki, m.in z Pozarskim?
                    No patrzajciesmile)
              • terran destroy the Hamas terror infrastructure... 03.01.09, 20:25
                pozdrawiam

IDF ground troops entered the northern Gaza Strip Saturday evening, as the army launched its long anticipated ground operation. Palestinian eyewitnesses reported that large numbers of tanks, armored personnel carriers, and bulldozers are moving into the Strip.

"The objective is to destroy the Hamas terror infrastructure in the area of operations," said Major Avital Leibovitch, a military spokeswoman, confirming that incursions were under way. "We are going to take some of the launch areas used by Hamas."

• marouder.eu Poczekam az panu i Pejszns Pozarski przebaczy.. 03.01.09, 20:29
                  ...sam jestem dziwnie sceptyczny wobec waszej przemianysmile
                  • patience Re: Poczekam az panu i Pejszns Pozarski przebaczy 03.01.09, 23:46
                    Wybaczy ludziom, ze na nich donosil? maruderze, troszke sie zdegenerowales
                    moralniewink
                    • marouder.eu Nie Pejszns! Nie klam. 04.01.09, 00:00
                      Jest dobra okazja, zeby przeprosic za krzywdy jakich dopusciliscie sie wobec
                      Pozarskiego w sieci i w realu. Po takim akcie naprawde wszystko bylo by
                      prostsze. Pisze powaznie. To zadna podpucha Bogno. Nawet nie wiem, co na to
                      Pozarski.
                      • patience Re: Nie Pejszns! Nie klam. 04.01.09, 00:09
                        Daj sobie luz, maruderze. pozi mnie nic nie obchodzi. Szczerze powiedziawszy,
                        czy post pusci poci czy ewunia, na jedno wychodzi, Czasy dominacji sowietow sa
                        over. Ty sobie z tym rob co chcesz i zadnym sowietom nie mam zamiaru sie z
                        niczego tlumaczyc.
                        • marouder.eu A idz ty. Jakich sowietow dziewczyno?? 04.01.09, 00:12
                          Ja mowie Laskawqej Pani i jej przyobleczonemu w Kaczke pierwszej klasy koledze o
                          elemntarnej przyzwoitosci.
                          Przetlumaczyc pojecie?
                          • patience Re: A idz ty. Jakich sowietow dziewczyno?? 04.01.09, 00:21
                            Jakich sowietow dziewczyno? takich jak sa, chlopcze wink
                            • marouder.eu Moge nawijac z Pania przez Madame, jak... 04.01.09, 00:26
                              ..Pani woli. Prosze tylko o jedno, mianowicie prosze myslec samodzielnie, czyli
                              Bogną, nie zas Dajczgewandem.
                              • patience Re: Moge nawijac z Pania przez Madame, jak... 04.01.09, 00:31
                                marouder.eu napisał:

> ..Pani woli. Prosze tylko o jedno, mianowicie prosze myslec samodzielnie, czyli
                                > Bogną, nie zas Dajczgewandem.

...i nawzajem.
                                • marouder.eu Alez ja to stale robie:) 04.01.09, 00:35
                                  Mysle samodzielnie, nie krepuje mnie osobista zazylosc. Wiele razy mialem inne
                                  zdanie niz moi sieciowi, czy realni przyjaciele. Nie spotkalo mnie zadne
                                  odtraceniesmile
                                  Polecam.
                                  Panie Bogno zdaje sie znajdowac w stanie glebokiej poznawczo-etycznej zaleznosci
                                  od obywatela odznaczonegosmile
                                • patience Re: Moge nawijac z Pania przez Madame, jak... 04.01.09, 00:36
                                  Ps. proba izolacji liderow od ludzi to stary numer. Dzis jest demokracja. To nie
                                  dziala.
                                  • marouder.eu Alez moja Droga, jaki z udekorowanego lider? 04.01.09, 01:47
                                    Zawrocil Pani w glowie, co mozna zrozumiec. Na swiat patrzy Pani jego oczyma,
                                    poczuwa sie do obowiazku wyznawac i praktykowac, co on wyznaje i
                                    praktykuje...gdzies sie w tym zagubila Bogna, bo, ze stale pozyczalas od kogos
                                    elementow tozsamosci, w to nie uwierze.
                                    • patience Re: Alez moja Droga, jaki z udekorowanego lider? 04.01.09, 02:07
                                      maruderze, na tym forum niemal wszyscy klamia. Nudza mnie. Dlatego tu bywam
                                      tylko jak sie cos dzieje, bo trzeba przyznac, ze obojetnie co kto mysli na dany
                                      temat, dostarczaja linki do newsow szybciej niz Asosziejted Presss. Ty mnie tez
                                      nudzisz, Nie boje sie tego co mysli o mnie salon michnika, bo zarabiam na rynku.
                                      chcieli nam uciac glowy a w efekcie wymusili lekcje zycia. Zyje, zarabiam i mam,
                                      za przeproszeniem , w dooopie co o mnie mysla ludzie michnika.
                                      • marouder.eu No przykro mi:) 04.01.09, 02:17
                                        To co, stawiasz wspolczesny wlasny interes ekonomiczny nad oryginalna takze
                                        wlasna tozsamosc?
                                        Nu przeinwestowalas hrabino po prostu. W takiej sytuacji zawsze sie lekowo
                                        trzyma tego, co zostalo.

patience napisała:

> maruderze, na tym forum niemal wszyscy klamia. Nudza mnie. Dlatego tu bywam
                                        > tylko jak sie cos dzieje, bo trzeba przyznac, ze obojetnie co kto mysli na dany
                                        > temat, dostarczaja linki do newsow szybciej niz Asosziejted Presss. Ty mnie tez
                                        > nudzisz, Nie boje sie tego co mysli o mnie salon michnika, bo zarabiam na rynku
                                        > .
                                        > chcieli nam uciac glowy a w efekcie wymusili lekcje zycia. Zyje, zarabiam i mam
                                        > ,
                                        > za przeproszeniem , w dooopie co o mnie mysla ludzie michnika.
                                        • patience Re: No przykro mi:) 04.01.09, 02:31
                                          Wspolczesny interes ekonomiczny mieli na mysli nektorzy, Dzis mieszkaja w
                                          strzezonych osiedlach, a nawet strzezonych mieszkaniach, Ja po prostu zyje na
                                          rynku. Normalna kamienica i normalne zarobki. Dosyc wusokie, ale ich nie
                                          zawdzieczam ani michnikowi, ani nikomu. Zarabiam na rynku. Nie potrzebuje
                                          cierpiec z powodu upadku ZSRR. Przecziwnie, poprawilo mi sie jak upadl. I tyle.
                                          Takze na temat poziego, ewuni i calej reszty swirow.
                • ewa8a Re: destroy the Hamas terror infrastructure... 03.01.09, 20:29
                  Wiemy Profesorze, także śledzimy wydarzenia w Gazie i kibicujemy (a
                  przynajmniej ja) Pana rodakom.
                  • patience Re: destroy the Hamas terror infrastructure... 03.01.09, 23:54
                    ewa8a napisała:

> Wiemy Profesorze, także śledzimy wydarzenia w Gazie i kibicujemy (a
                    > przynajmniej ja) Pana rodakom.
                    >

Pozi, ty w ogole nie wiesz co to rodacy, oprocz swoich moskiewskich. Ze tak
                    powiem, constans.
                    • uri_ja Re: destroy the Hamas terror infrastructure... 03.01.09, 23:58
                      za te mundrosci tego Pana to ja mam tez ochote dwa slowa. najpierw sie czyta co sie wkleja, patrzy sie co sie wkleja a na koncu jeszcze ze trzy razy mysli... a dwa slowa nawiazuja do zbroi rycerza.
                      • marouder.eu Do czesci glowowej zbroi rycerza?/nt. 04.01.09, 00:02

• uri_ja Re: Do czesci glowowej zbroi rycerza?/nt. 04.01.09, 00:03
                          no a ktorej big_grinDDD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka