Gość: myszka Re: Bardzo tu nudno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.24-130-66.mc.videotron.ca 18.03.04, 01:52 nuda bo z polszy pisza tu Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Bardzo tu nudno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.03.04, 01:53 Pewnie ze nudno, kiedy wyploszyliscie wszystkich z zagranicy. Odpowiedz Link Zgłoś
nocna.mara Re: Bardzo tu nudno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.03.04, 02:09 z nie jest nudno! czy zauwazyliscie ze zywnosc coraz drozsza? Dzis kupilem pare zeczy w discount food store i wyszlo $30, pare troche innych drobnych rzeczy w normalnym grocery ... $20, a na koniec troszke warzyw owocow w zieleniaku i $10. Jest troche zarcia na pare dni ale to bylo $80 na jedna osobe. Zaznaczam ze jestem swiezym emigrantem i dopiero od 6 miesiecy w USA. Ja naprawde nie wiem jak zyja rodziny z dziecmi. Poznalem amerykanke i ta cignie mnie do knajp a mnie na to nie stac. Chyba sie niedlugo rozwiedzie ze mna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot-23 Re: Bardzo tu nudno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.nyc.rr.com 18.03.04, 02:28 > czy zauwazyliscie ze zywnosc coraz drozsza? Dzis kupilem pare zeczy w discount > food store i wyszlo $30, pare troche innych drobnych rzeczy w normalnym > grocery ... $20, a na koniec troszke warzyw owocow w zieleniaku i $10. Jest > troche zarcia na pare dni ale to bylo $80 na jedna osobe. no widzisz! bo wogole nie myslisz! spytaj sie brunona, jak zrec samcznie a ekonomicznie! szlagierem brunona na tygodniowa trase przez Wielkie Rowniny sa mielone. uniwersalny pokarm! z chlebkiem i ogorkiem kiszonym na sniadanki i kolacje, podgrzany na ziemniakami, na obiad! kupujesz "family pack" mielonego miesa najlepiej jak jest juz "manager's special", czyli ekspiruje jutro rano, 15lb pake w cenie $0.99/lb potem juz tylko jeden wieczor na smarzenie, wykalkulowac po 4-5 na dzien i voila!!! tygodniowy pokarm, za $25, ze wszystkimi dodatkami! hehe "restauracje" ales sie wrobil! Odpowiedz Link Zgłoś
nocna.mara nawet sam jot-23 sie pojawil! 18.03.04, 03:23 Przepraszam za ignorancje ale co to sa nocne zmazy, pardon, Wielkie Rowniny? Czasem kupuje manager's special i wlasciwie nigdy nie bylem rozczarowany. Przedwczoraj mialem mrozonke, nadziewana kura ze szpinakiem, duza paczka a ta morzonka byla ostatnia... zuje... kurde, nagle wypluwam kawalek SUROWEJ KURWY, pardon, kury. Nigdy wiecej juz tego nie kupie, wole sam KURWA, upiec. Dzis kupilem jakies dwa funty mieska w calosci po $3 za funt. Nie wiem, jakies to wszystko drogie. Tu prawie kazdy ma dom ktory wynajmuja, place, a ja ledwie place raty na samochod ktory dopiero kupie...Moja amerykanska dziwczyna wyraznie dopomina sie o steki w restauracji...co jej powiedziec ze ja jestem biedny i tak moze juz chyba nawet zostanie.... Gość portalu: jot-23 napisał(a): > > czy zauwazyliscie ze zywnosc coraz drozsza? Dzis kupilem pare zeczy w > discount > > food store i wyszlo $30, pare troche innych drobnych rzeczy w normalnym > > grocery ... $20, a na koniec troszke warzyw owocow w zieleniaku i $10. Jes > t > > troche zarcia na pare dni ale to bylo $80 na jedna osobe. > > no widzisz! bo wogole nie myslisz! spytaj sie brunona, jak zrec samcznie a > ekonomicznie! szlagierem brunona na tygodniowa trase przez Wielkie Rowniny sa > mielone. uniwersalny pokarm! z chlebkiem i ogorkiem kiszonym na sniadanki i > kolacje, podgrzany na ziemniakami, na obiad! kupujesz "family pack" mielonego > miesa najlepiej jak jest juz "manager's special", czyli ekspiruje jutro rano, > 15lb pake w cenie $0.99/lb potem juz tylko jeden wieczor na smarzenie, > wykalkulowac po 4-5 na dzien i voila!!! tygodniowy pokarm, za $25, ze > wszystkimi dodatkami! hehe "restauracje" ales sie wrobil! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot-2 Re: nawet sam jot-23 sie pojawil! IP: *.nyc.rr.com 18.03.04, 03:26 > Przepraszam za ignorancje ale co to sa nocne zmazy, pardon, Wielkie Rowniny? www.greatplains.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
pluskwa_jestem Re: Bardzo tu nudno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.03.04, 04:40 Wytrzymaj jeszcze pare dni, VIPek wroci wypoczety z wakacji to cie troche rozerwie. Odpowiedz Link Zgłoś