pozarski 08.01.09, 17:01 mimochodem zostala wspomniana wielka rebecyne.)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marouder.eu Niestety:( Wyklikany Pierdla watek byl... 08.01.09, 17:12 ..mojego autorstwa A o rebecyne ja sie w nim jedynie humanitarnie martwilem. Watek pt "Okraglakowie, no co jest?!!" do przeczytania Oslej! Link: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=89497082 Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Niestety:( Wyklikany Pierdla watek byl... 08.01.09, 17:29 Dwa dni,dwa watki,ale wczoraj rebecyne przynajmniej pokazala swoja buźkę.) Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Znow zniknal wateczek,w ktorym 08.01.09, 17:13 mimochodem zostala wspomniana wielka rebecyne.)) No to jezdzi samochodem i wloz sobie zatyczke do odbytu aby smrodu nie robiles. Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic [...] 08.01.09, 18:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Znow zniknal wateczek,w ktorym 08.01.09, 19:06 Znikają także wątki, w których ktoś zwraca uwagę na głupotę i niegramotność Perły. Z tego co wiem, admini dają okresowo nożyczki pewnym osobom . Znając skłonności tej pani do donosów i nieustannego kołatania do administracji, jestem przekonana, że takie nożyczki posiada. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Znow zniknal wateczek,w ktorym 08.01.09, 19:32 A moze wystarczy telefonik do (nie)wiadomo kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Znow zniknal wateczek,w ktorym 08.01.09, 19:33 Sie Siwej kiedys zapytam niezobowiazujaco Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Znow zniknal wateczek,w ktorym 08.01.09, 19:39 Wg mnie jednak nożyczki. Na telefon z żądaniem usunięcia wątku, w którym nikt nie złamał netykiety, a jedynie Perła tradycyjnie wyszedł na głąba, ten (nie) wiadomo kto raczej by nie zareagował, a sporo takich wątków odlatywało w niebyt. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Znow zniknal wateczek,w ktorym 08.01.09, 19:46 Kiedys szanowny jureek-szczureek na fom-ie oskarzyl maroudera o wlasnie taka zabawe. Kiedy zapytalem go o dowody,wycofal sie. Odpowiedz Link Zgłoś
falafel11 Re: Znow zniknal wateczek,w ktorym i muj tez 08.01.09, 19:11 Dostalem bona za moje oswiadczenie o dobrych muzulmanach Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Pierdla, Vickulec, rebecyn Malgonia... 08.01.09, 19:16 ..stale nadaja do administracji i wyklikuja. Taki los panie Falafel, co zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic własnie marudny kiedy sie pisze o tobie też 08.01.09, 19:21 wycinają, sam zobacz Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu [...] 08.01.09, 19:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic ewa8a tywoj koles falafel11 używa jakies dziwnej 08.01.09, 20:31 składni i języka archaicznego, a moze to zwykła gwara ludowa? co myślisz specjalistko? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Webaholik ! 08.01.09, 20:45 Sugerujesz, że Perła także nie jest polskiego pochodzenia ? Hm..... to całkiem możliwe, choć stawiam raczej na wrodzoną tępotę i nieuctwo. Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic spuszczam litościwie zasłonę milczenia 08.01.09, 20:49 na tę odpowiedz. Przeczytaj po prostu raz jeszcze moje pytanie ewa8a napisała: > Sugerujesz, że Perła także nie jest polskiego pochodzenia ? Hm..... > to całkiem możliwe, choć stawiam raczej na wrodzoną tępotę i > nieuctwo. > > Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: spuszczam litościwie zasłonę milczenia 08.01.09, 20:51 Użyj przez chwilę rozumu, a nic nie będziesz musiał spuszczać. Co do Falafela - chciałabym tam pisac po hebrajsku lub choćby po francusku, jak on po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś