Gość: Jozef Zawadzki IP: 65.83.21.* 15.11.03, 01:31 Nikt mi tu nawet do pępka nie dorasta! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lesio Re: /______E_u_r_e_k_a______\ IP: 207.157.122.* 15.11.03, 01:40 Znaczy... wyskoki czlowiek.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozef Zawadzki Re: /______E_u_r_e_k_a______\ IP: 65.83.21.* 15.11.03, 13:49 Gość portalu: lesio napisał(a): > Znaczy... wyskoki czlowiek.. Bardzo Wysoki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: /______E_u_r_e_k_a______\ IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 15.11.03, 13:55 To się nazywa samowiedza poetycka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozef Zawadzki Re: /______E_u_r_e_k_a______\ IP: 65.83.21.* 15.11.03, 14:36 Gość portalu: f napisał(a): > To się nazywa samowiedza poetycka! A JAK! Fejnie se to wymyslilem. No nie? Odpowiedz Link Zgłoś
jacek#jw Re: /______E_u_r_e_k_a______\ 15.11.03, 13:56 Gość portalu: Jozef Zawadzki napisał(a): > > > Nikt mi tu nawet do pępka nie dorasta! Tak, tak, oczywiście panie Józefie. Czy ja rozmawiam z tym właściwym panem Zawadzkim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozef Zawadzki Re: /______E_u_r_e_k_a______\ IP: 65.83.21.* 15.11.03, 14:35 jacek#jw napisał: > Gość portalu: Jozef Zawadzki napisał(a): > > > > > > > Nikt mi tu nawet do pępka nie dorasta! > > Tak, tak, oczywiście panie Józefie. Oczywiscie ze sie zgadzasz Czy ja rozmawiam z tym właściwym panem > Zawadzkim? Oczywiscie! Odpowiedz Link Zgłoś
jacek#jw Re: /______E_u_r_e_k_a______\ 15.11.03, 14:46 Gość portalu: Jozef Zawadzki napisał(a): > jacek#jw napisał: > > > Gość portalu: Jozef Zawadzki napisał(a): > > > > > > > > > > > Nikt mi tu nawet do pępka nie dorasta! > > > > Tak, tak, oczywiście panie Józefie. > > Oczywiscie ze sie zgadzasz Panie Józefie, nie wiem na jakiej wysokości nosi pan pępek i z tej przyczyny nie mogę się z tym zgodzić. > > > > Czy ja rozmawiam z tym właściwym panem > > Zawadzkim? > > Oczywiscie! Mam wątpliwości, prawdziwy pan Józef nie przechodzi tak łatwo na ty. Ale jeśli już, to mam przy okazji pytanie do pana. Proszę mi powiedzieć, dlaczego pan, panie Józefie przytaszczył nam tu na forum ścianę ze swojego klozetu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozef Zawadzki Re: /______E_u_r_e_k_a______\ IP: 65.83.21.* 15.11.03, 14:48 jacek#jw napisał: > Gość portalu: Jozef Zawadzki napisał(a): > > > jacek#jw napisał: > > > > > Gość portalu: Jozef Zawadzki napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > Nikt mi tu nawet do pępka nie dorasta! > > > > > > Tak, tak, oczywiście panie Józefie. > > > > Oczywiscie ze sie zgadzasz > > Panie Józefie, nie wiem na jakiej wysokości nosi pan pępek i z tej przyczyny > nie mogę się z tym zgodzić. > > > > > > > > > Czy ja rozmawiam z tym właściwym panem > > > Zawadzkim? > > > > Oczywiscie! > > Mam wątpliwości, prawdziwy pan Józef nie przechodzi tak łatwo na ty. Ale jeśli > już, to mam przy okazji pytanie do pana. Proszę mi powiedzieć, dlaczego pan, > panie Józefie przytaszczył nam tu na forum ścianę ze swojego klozetu? Dlaczego? Ty nie jestes wstanie zrozumiec mojej blyskliwej polemiki. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek#jw Re: /______E_u_r_e_k_a______\ 15.11.03, 14:52 Gość portalu: Jozef Zawadzki napisał(a): > Dlaczego? Ty nie jestes wstanie zrozumiec mojej blyskliwej polemiki. Masz rację, trudno zrozumieć czegoś czego nie ma lub się nie zna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozef Zawadzki Re: /______E_u_r_e_k_a______\ IP: 65.83.21.* 15.11.03, 14:54 jacek#jw napisał: > Gość portalu: Jozef Zawadzki napisał(a): > > > Dlaczego? Ty nie jestes wstanie zrozumiec mojej blyskliwej polemiki. > > Masz rację, trudno zrozumieć czegoś czego nie ma lub się nie zna. > No to nareszcie zgoda miedzy nami! Shalom! Odpowiedz Link Zgłoś
jacek#jw Re: /______E_u_r_e_k_a______\ 15.11.03, 15:07 Gość portalu: Jozef Zawadzki napisał(a): > > No to nareszcie zgoda miedzy nami! Jest zgoda, a wynika z niej, że nikt tu mi nawet do pięt nie dorasta. Odpowiedz Link Zgłoś