jaceq 23.02.09, 15:26 wуріеrdzіеlania w niebyt neutralnych wątków? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pozarski Re: Środowiska okrąglackie wpadły w szał 23.02.09, 15:28 Zauwazyles jak szybko znikl? To sie nazywa owocna wspolpraca.) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Nie sledze z uwaga.. 23.02.09, 15:32 ..ktory watek zepchneli w niebyt? Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Nie sledze z uwaga.. 23.02.09, 15:36 Spokojny, neutralny wątek o przewadze wypitki nad zakąską. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Noz kurna, ktory to zrobil? 23.02.09, 15:39 Chybaz nie Akus i nie Cyniolek, ktorzy nie uchlewajac sie popijaja? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant polecial watek o winie 23.02.09, 15:40 wyborcza.pl/1,76842,6305469,Rzad_do_Francuzow__Nie_pijcie_wina.html Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: polecial watek o winie 23.02.09, 15:43 Maglara, gregorek i cyniol klikaja jakby sie opili. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Aaa..podczytywalem:) 23.02.09, 15:45 I prosze, co z palantasa francasa wychodzi, abstynent!! Tfu!! Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Pinardas_Francas 23.02.09, 15:50 marouder.eu napisał: > I prosze, co z palantasa francasa wychodzi, abstynent!! Tfu!! E tam, abstynent! Amator pinarda! Un ! deux! Le pinard c'est de la vinasse Ça réchauff' là oùsque ça passe Vas-y, Bidasse, remplis mon quart Viv' le pinard, viv' le pinard! (L.Bousquet & G.Picquet; « Vive le Pinard » Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Pinarda synonimy niektore;) 23.02.09, 15:52 jaja. chasse-cousin. vinasse. picrate pousse-au-crime. Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Vian ;) 23.02.09, 16:08 Je bois N'importe quel jaja Pourvu qu'il fasse ses douze degrés cinque Je bois La pire des vinasses C'est dégueulasse, mais ça fait passer l'temps. (Boris Vian; « Je bois » Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Noz kurna, ktory to zrobil? 23.02.09, 15:42 Trudno mi to powiedzieć. Podejrzewam Anonimowych Alkoholików, którzy mają swoje macki chyba wszędzie, nawet w rządzie i w sejmie (podobno w sejmowej wyszynk likwidują, albo już zlikwidowali?) Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: Antysemityzm w Chinach 23.02.09, 15:34 ten watek miales na mysli, juz chyba 8 razy byl wywalany przez Zydow))) BEIJING – Who's to blame for the current global financial crisis? According to a bestselling book in China, which is leading the sales charts in the country, the answer is clear: The Jews. www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3675560,00.html The Jewish conspiracy in Asia By Ian Buruma Tags: china, economics, Japan TOKYO - A Chinese bestseller, entitled "The Currency War," describes how Jews are planning to rule the world by manipulating the international financial system. The book is reportedly read in the highest government circles. If so, this does not bode well for the international financial system, which relies on well-informed Chinese to help it recover from the current crisis. www.haaretz.com/hasen/spages/1063823.html Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Ja też padłem ofiarą spisku.:) 23.02.09, 15:50 Wywaliło mnie ze wszystkich forów prywatnych. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Ja też padłem ofiarą spisku.:) 23.02.09, 16:17 A socdemy w modzie dzis. To dziwna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś