canaris.jr 05.03.09, 20:05 tera gada balcerowicz z olejnikową na TV24 nie lube tego typa ...taka szczwana (cenzura) ... taka ekonomiczna wajda .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polski_francuz Inflacje zmniejszyl 05.03.09, 20:15 polki zapelnil (pamietam bo bylem w Polsce wowczas). Ekonomia to nauka. Wprawdzie niescisla, ale zawsze. Moze sie oleg wypowie? PF Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: Inflacje zmniejszyl 05.03.09, 20:21 ale ten fellow mi nie leży ... ma taki ryj liska chytruska , czy mysikrólika... dla mnie to on chytra dupa ... zresztą tak jak Milerowaty ...czy ten teraz siedząy w Londynie , co kiedyś woził drewno z lasów olsztynskich do portu ...taki mały gnom , z ryjem o uwłosieniu białym ...cyba bielecky ... Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Delit de sale geule 05.03.09, 20:28 Za gebe nie bedziemy sadzic. Bo jak sie patrzylem na foto takiego bankiera o szkockim nazwisku McNeal to widzielem raczej Lebensbauma. Plun w twarz patrz w serce, jak wieszcz przykazywal. PF Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: Delit de sale geule 05.03.09, 20:33 nie cierpię tzw wieszczów....to wymysł gminu ... Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: Delit de sale geule 05.03.09, 20:35 Docteur William Lowenstein - renomowany specjalista (addictions) daleko nie masz, wygugluj sobie i zglos sie do kliniki Montevideo w Boulogne. Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska SOS - Uzaleznienia 05.03.09, 20:39 Le Docteur William LOWENSTEIN est le Directeur Général de la Clinique MONTEVIDEO - Institut Baron Maurice de Rothschild pour la Recherche et le Traitement des Addictions, à Boulogne-Billancourt. Il est Président de SOS-Addictions. Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: Delit de sale geule 05.03.09, 20:41 Montevideo to ksywa mojego kolegi z chlewika...bo nosi na patrzałkach 6 dioptri .. ma takie szkla , że moż w słoncu ogniska rozpalać ...patrz specifika i struktura soczewki optycznej ... dubi,dubi duuuuu ........... Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: Delit de sale geule 05.03.09, 20:38 ty franc , otwórz wątek z leitmotivem "najwięksi idioci i hochsztaplery polski powojennej"... ja się nie nadaję by to skonstruować , ale ty fizyk nukleinowiec ze szczepu Einsteina zrobisz to perfeckt ... Odpowiedz Link Zgłoś