perla 09.03.09, 21:41 ile dzisiejszych wątków pozostanie jutro? W ilości wycinanych wątków to Aqua nr 1 jest, jako forum bez cenzury właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Re: Quiz jest 09.03.09, 21:42 Rzadko to sie zdarza, wiec docen to - musze Ci pogratulowac watku Odpowiedz Link Zgłoś
perla ale ja 09.03.09, 21:45 twoje gratulacje to mam daleko gdzieś. Przeproś chamie, to może zacznę z tobą dyskurs jakiś właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: ale ja 09.03.09, 21:47 Ale gdybys ty pierla mial przepraszac wszystkich, ktorych obraziles, zanim rozpoczales kolejny dyskurs,to nie mialbys prawie z kim tu gadac! No, z magielfrojlajn zapewne tak. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant ale ja nie chce z toba godzic sie 09.03.09, 21:51 Ty chyba wiesz jak to idzie, nie? Rachunek sumienia ---> Zal za grzechy ---> Mocne postanowienie poprawy ---> Szczera spowiedz ---> Zadoscuczynienie Ja po prostu zawiesilem w tym watku vendette. Kiedys, byc moze, bede na tyle wspanialomyslny, ze wybacze i poprosze o wybaczenie, ale tak jak kreta jest droga grzechu, tak i dluga i rownie kreta jest droga do pojednania Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 te, perliczkowaty.... 09.03.09, 22:04 docen slowa uznania, bo szybko po raz drugi ich nie zobaczysz... ja ciebie tez gratuluje, bo co sie nalezy, to sie nalezy... czasem tez uznanie... a nic nie zostanie z tego watka, bo francuzik nie wytrzymal i dodal swoje pieprzone 3 centimy.... Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Uzyles wlasciwego slowa 09.03.09, 21:50 to wycinanie jest forma cenzury. Forma cenzury dominy jej hunwejbinow i kol zblizonych. Dzieki niej pozostanie na forum jedynie sluszna wersja prawdy. PF Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Uzyles wlasciwego slowa 09.03.09, 22:03 Wczoraj pod Malmoe-nska opera ktos zapalil samochod. Sprawcy nie znaleziono. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Uzyles wlasciwego slowa 09.03.09, 22:02 dokladnie tak, francuziku popieprzony... znaj sile dominy zydowskiej i nie podskakuj za wysoko... Odpowiedz Link Zgłoś
spitt Re: Uzyles wlasciwego slowa 09.03.09, 22:06 Tka trzymaj !!! Od pogromu do pogromu , nic t glupim lbie nie zostaje ,... =================================================================== dokladnie tak, francuziku popieprzony... znaj sile dominy zydowskiej i nie podskakuj za wysoko... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: ty z gminy czy z gminu? 09.03.09, 22:18 felczerek.... idz ty na swoje klepisko... juz widzialam dobrze, skad ty... won, prostaku chamski! Odpowiedz Link Zgłoś
aaki kochany pimpusiu-nie denerwuj sie 09.03.09, 22:22 sądząc po słownictwie to ty raczej z gminu. ale jedno nie przeszkadza drugiemu. Odpowiedz Link Zgłoś