absztyfikant 10.03.09, 16:08 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,6363842,_Prawdziwi_wierni__pilnuja_wyborow_w_episkopacie.html I co ksieze Stasiu? Ty sie dziwisz czy sie nie dziwisz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Re: NEWS roku :D 10.03.09, 16:13 Protestujący oskarżają też Katolicką Agencję Informacyjną o uleganie presji lobby żydowskiego. Padły okrzyki: "KAI, aj, waj". DDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
lunatic.soul Re: NEWS roku :D 10.03.09, 16:15 Z tego samego się śmieję. Owce tam krzyczą. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: NEWS roku :D 10.03.09, 16:27 to pewnie ja tez mam wplyw??? to wy mnie tylko objasniowujcie natychmiastowo.... co to aj waj, to ja farsztej.... ale co to kai to juz nikak.... wuz iz dus??? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: NEWS roku :D 10.03.09, 16:30 Katolicka Agencja Informacyjna (KAI) - polska agencja, powołana w 1993 przez Konferencję Episkopatu Polski, zajmująca się dostarczaniem informacji na temat wydarzeń związanych z działalnością Kościoła katolickiego na całym świecie. Współpracuje z ponad 50 krajowymi i zagranicznymi korespondentami. Głównym założeniem KAI jest ewangelizacja przez informację polegająca na przekazywaniu wiadomości religijnych oraz przedstawieniu stanowiska Kościoła w odpowiednich kwestiach. Jest to główne źródło informacji większości tytułów prasy katolickiej, a także katolickich rozgłośni radiowych i telewizyjnych w Polsce. Niemniej na co dzień z agencji korzystają także media świeckie, takie jak TVP, Polskie Radio, oraz ogólnopolskie gazety codzienne. KAI jest największą religijną agencja informacyjną w Europie Środkowo-Wschodniej i drugą co do wielkości na całym kontynencie. Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: NEWS roku :D 10.03.09, 16:42 Moze krzyczeli Keik?)) Kike (or Keik) is a name for a Polish Jew. It's often used as a verb "I'm going to kike (steal) his wallet." etc. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Abszti 10.03.09, 18:31 On szuka tej kartki ktora tam wlozyl Jan Pawel II bo nie chce wierzyc ze zydzi i to ukradli. Odpowiedz Link Zgłoś