vicky17 15.04.09, 19:14 dream the impossible dream www.youtube.com/watch?v=RxPZh4AnWyk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dana33 Re: brawo Susan 15.04.09, 19:29 swietna..... powtorzyla historie paul pott'a... strasznie mnie denerwuje ta trojka sedziow, ktora zawsze siedzi z minami wszystko wiedzacych i ocenia czlowieka po jego wygladzie i miejscu zamieszkania... sami pewnie ledwo pips wydobeda z siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: brawo Susan 15.04.09, 19:35 dana33 napisała: > swietna..... powtorzyla historie paul pott'a... > > strasznie mnie denerwuje ta trojka sedziow, ktora zawsze siedzi z > minami wszystko wiedzacych i ocenia czlowieka po jego wygladzie i > miejscu zamieszkania... sami pewnie ledwo pips wydobeda z > siebie... no oni sa profesjonalisci,nad ktorymi dzien w dzien pracuje sztab ludzi by wygladali jak wygladaja,ale jak widac Susan nie w ciemie bita i umiala sobie z takimi balonami poradzic bez problemu. nie sledze tych programow,bo nie mam TV,ale rzucil mi sie w oczy artykul no to sobie posluchalam dziarskiej szkotki. www.msnbc.msn.com/id/30226936 Odpowiedz Link Zgłoś