bykk 04.12.03, 19:10 Przed chwilą TVN podała, że helikopter z Millerem na pokładzie awaryjnie lądował w jakiejś wsi!!! Czyżby Al-Kaida? hej! ło rany, teraz może mu się podniesie, co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agent [...] IP: *.chello.pl 04.12.03, 19:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Zamach na Millera! 04.12.03, 19:32 nie we wsi tylko w piasecznie to obciach, ze premier lata 30 letnim helikopterem. kwachowi dali 6 mln zl na remont placyku, a tu na taka wazna rzecz nie ma. kicha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariner Re: Zamach na Millera! IP: *.energis.pl 04.12.03, 19:53 Qrwa, a szczęście było tak blisko! M Odpowiedz Link Zgłoś
bykk [...] 04.12.03, 20:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: Zamach na Millera! 04.12.03, 20:53 Widać mieli po prostu szczęście! Szkoda, że Jakubowska ucierpiała. hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abs Re: Zamach na Millera! IP: *.dialup.tiscali.it 04.12.03, 20:55 Ja stawiam na zamach. Komu to moglo sluzyc? Wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: Zamach na Millera! 04.12.03, 21:04 Jasne, że tak! To zależało Kaczyńskim! Jutro TVP poda to w "trzech aktach"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek#jw Re: Zamach na Millera! IP: *.toya.net.pl 04.12.03, 22:19 A ja myślę, że to sabotaż. Na lotnisku lub w fabryce śmigłowców )) Pozdr / Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo [...] IP: *.smrw.lodz.pl 04.12.03, 22:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 [...] 04.12.03, 22:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kejoki Rosyjskie śmigłowce nie padają jak Muchy IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 04.12.03, 22:34 Mi sie wydaje że to mogła być awaria jednak posłuchamy tvn24 Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Mi sie podoba 04.12.03, 22:41 Niezrownany talent dziennikarski reporterow wyborczej: "premier jest w stanie dobrym" albo: "Najciężej poszkodowaną osoba jest oficer BOR (...). Został wyciągnięty z wraku i żyje." Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: Mi sie nie podoba... 04.12.03, 22:50 Śmieszne i przykre! Co winni np. piloci? Co winni są normalni? Niech to szlag! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrzejG bykku,jest jeden co miał motyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 07:05 Gdyby premier Leszek Miller nie mógł sprawować swojej funkcji, zastąpi go wicepremier Marek Pol - poinformował rzecznik rządu. Marcin Kaszuba powołał się przy tym na rozporządzenie numer 6 Rady Ministrów, regulujące sprawy państwowe w takich sytuacjach A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Mafijne państwo-SLD IP: *.icpnet.pl 05.12.03, 07:17 Polską rządzi zorganizowana grupa przestępcza. Jeśli to był zamach to jest to kłutnia w rodzinie - normalne mafijne porachunki!!! Miller bespieczniejszy był w Iraku niż Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: już inaczej mówią... 05.12.03, 19:40 Tak myślałem, już cosik przebąkują, że to być mooże złe paliwo było przyczyną wypadku. Myślę, że chyba zaczeli testować biopaliwa?) Zgroza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariner Re: Zamach na Millera! IP: *.energis.pl 05.12.03, 20:00 Żaden zamach. Udało mu się przeżyć, a szkoda! Gdyby nie było mi żal pilotów i ochroniarzy to powiedziałbym, że szkoda, że ten śmigłowiec nie spłonął z wszystkimi na pokładzie. W końcu VIPy nie powinni latać na samolotach w lepszym stanie niż nasza gospodarka. A szczęście było tak blisko... M. Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re:do Marinera 05.12.03, 20:27 Marynarzu, nie bądź taki! Nie uchodzi, czasem trza swoje marzenia w duchu zachować)! Najbardziej mi właśnie żal pilotów i tych co to mają debila chronić. hej! Odpowiedz Link Zgłoś