jaceq 05.05.09, 23:12 z 5:0 na 5:5. Normalnie nie da się oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
awuk Re: Radwańska w III secie 05.05.09, 23:19 jaceq napisał: > z 5:0 na 5:5. > Normalnie nie da się oglądać. A co dalej ? Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Radwańska w III secie 05.05.09, 23:39 Dalej było 6:6 i wygrała jednak w tajbreku 9:7, ledwo-ledwo. W III secie były dwie różne Radwańskie. Sorry, ale jednak oglądałem. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Mind game 06.05.09, 03:45 Zdarza sie z 5:0 na 5:5, szczegolnie w kobiecym tenisie. Jakies malo co zmienia stan psychiczny tenisistki i nagle przestaje wychodzic. Na szczescie zdarza sie rzadko. PF Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdkawmaju Re: Mind game 06.05.09, 08:29 polski_francuz napisał: > Zdarza sie z 5:0 na 5:5, szczegolnie w kobiecym tenisie. Jakies malo co zmienia > stan psychiczny tenisistki i nagle przestaje wychodzic. > > Na szczescie zdarza sie rzadko. > > PF kobiety juz tak majom ale w tym caly ich urok bywa Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: Mind game 06.05.09, 23:51 Najbardziej znana tenisistka ktorej psychika nie nadazala za umiejetnosciami byla Czeszka Jana Novotna. W 1993r grajac w finale Wimbledonu z S.Graf przy stanie 1:1 i prowadzeniu w trzecim secie 4:1,40:15...przegrala mecz 4:6,zalewajac sie lzami i szlochajac... jeszcze w czasie dekoracji. Drugim jej popisem byl mecz w French Open gdzie prowadzac rowniez w 3 secie 5;0 ,40:0...przegrala mecz,wiec gorzej niz Radwanska ktora swoj mecz jednak "wymeczyla" Prawda to...tenis to mind gane,jesli psychika szwankuje tezyzna fizyczna,wyszkolenie nie pomoze,wielu sie o tym przekonalo. Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: Radwańska w III secie 06.05.09, 15:46 cyborg.jr napisał: > fuksiara .... Wyciągnąć z 5 : 0 na 5 : 5 to fuksiarstwo ? Qrwa, ale znawca sie znalazł. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan W świat pojdzie ten rezultat 06.05.09, 17:30 Radwańska - Ana Ivanovic 6:1, 3:6, 6:4 i wyciągnięcie z 1:4 przegranego wydawałoby się meczu! Ale żeby łyżkę dziegciu wrzucić do beczki miodu - jutro AR gładko przegra z Venus (sic!) W. Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: W świat pojdzie ten rezultat 06.05.09, 18:48 pan.scan napisał: > Radwańska - Ana Ivanovic 6:1, 3:6, 6:4 > > i wyciągnięcie z 1:4 przegranego wydawałoby się meczu! > Ale żeby łyżkę dziegciu wrzucić do beczki miodu - jutro AR gładko przegra > z Venus (sic!) W. No, nie wiem. Venus nie zachwyciła w ostatnim meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: W świat pojdzie ten rezultat 06.05.09, 18:54 dostanie po dupie , że aż hej ... czekam na to z utęsknieniem ... Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: W świat pojdzie ten rezultat 06.05.09, 18:57 cyborg.jr napisał: > dostanie po dupie , że aż hej ... > czekam na to z utęsknieniem ... Koniecznie chcesz sie kompromitować ? Lubisz to, farciarzu i "znawco" od siedmiu boleści ? Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: W świat pojdzie ten rezultat 06.05.09, 21:09 Niestety, nie oglądałem. Ale słyszałem, że było jak wczoraj, tylko odwrotnie. Ta dziewucha jest jak dr Jekyll i pan Hyde; dwie twarze w jednym meczu. Mam nadzieję, że Williamsicy pokaże jutro pana Hajda. Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: W świat pojdzie ten rezultat 06.05.09, 21:50 jaceq napisał: > Niestety, nie oglądałem. Ale słyszałem, że było jak wczoraj, tylko odwrotnie. Ta > dziewucha jest jak dr Jekyll i pan Hyde; dwie twarze w jednym meczu. Mam > nadzieję, że Williamsicy pokaże jutro pana Hajda. Odkad prezes Kaczyński powiedział po głębokim namyśle : "Jeśli poprzecie Platformę Obywatelską pomożecie sobie i Polsce", nic mnie juz nie zdziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _________Młodzik podpowiem Ci 07.05.09, 00:18 awuk napisał: > Co tu pisać... #: o sędzim Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Po 20 minutach 3:1 dla Venus z Milo. bt 07.05.09, 21:31 1:6 w pierwszym secie i 1:3 w drugim. Z Milo to mogłaby być. Musiałaby serwować przewrotką. Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: Po 20 minutach 3:1 dla Venus z Milo. bt 07.05.09, 21:45 jaceq napisał: > 1:6 w pierwszym secie i 1:3 w drugim. > > Z Milo to mogłaby być. Musiałaby serwować przewrotką. No to klops. Cud zdarza sie tylko raz. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Po 20 minutach 3:1 dla Venus z Milo. bt 07.05.09, 21:55 Ależ cyborg z tej Williams. Powinna grać z Federerami i Nadalami, a nie z dziewczynami. Gabaryty T-55, a jaka szybka! Może bym i potrafił strzelić karnego Casillasowi, ale bym nie potrafił odebrać ani jednego jej serwisu. Nawet drugiego. Agnieszka była marna dzisiaj. Ze 2 przebłyski. Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: Po 20 minutach 3:1 dla Venus z Milo. bt 07.05.09, 21:59 jaceq napisał: > Ależ cyborg z tej Williams. Powinna grać z Federerami i Nadalami, a nie z > dziewczynami. Gabaryty T-55, a jaka szybka! Może bym i potrafił strzelić karneg > o > Casillasowi, ale bym nie potrafił odebrać ani jednego jej serwisu. Nawet drugie > go. > > Agnieszka była marna dzisiaj. Ze 2 przebłyski. I nie ma szczęścia z ta kolumbryną. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan 6:1 i 6:2. 07.05.09, 22:03 Tak jak pisałem wczoraj - baty,bo nie bęcki. Masz rację, Jacqu ten VW powinien grać z facetami albo jej mecze nie powinny być transmitowane. Ze względu na wzorzec kobiecości, jaki jest zakarbowany w faceciej jaźni. Odpowiedz Link Zgłoś