wolna444 08.05.09, 16:53 To byla pierwsza po komunie mocna odpowiedz na NIE komunie ! I tak te nie zniszczylo komune. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wolna444 Re: Solidarnosc 08.05.09, 17:01 wolna444 napisała: > > > To byla pierwsza po komunie mocna odpowiedz na NIE komunie ! > > I tak te nie zniszczylo komune. > sorry , to co sie odezwalam, to zostalo wyrzucone, dlatego moja wypowiedz bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: Solidarnosc 08.05.09, 17:19 nie pier'dol .. komune nic nie zniszczyło ... i nie zniszczy ... komuna jest niezatapialna ... natomiast solidaruchy sami się wytępili , łącznie ze stoczniami , które musiały spuscić wode z doków i klapły ... teraz stocznie wygladają jak zmrożone gowno w przerębli ... za Ivanów to były lata koniuktury i prosperity polskich shipyar'ów . Ale gdy przyszli solidaruchy , pis-y i po to szybko po dupie dostali ... tera ich rezimy wypier'dalają ich z swoich gabinetów ... nic pięknięjszego ... banda głupów ... jedni i drudzy ... Odpowiedz Link Zgłoś
wolna444 Re: Solidarnosc 08.05.09, 18:35 gdzie byles wtedy jak ja stalam pod stocznia ? Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: Solidarnosc 08.05.09, 18:36 Pod latarnią wszystkie miejsca były juz zajete? Odpowiedz Link Zgłoś
wolna444 Re: Solidarnosc 08.05.09, 18:56 chj ty zbuk matelot napisał: > Pod latarnią wszystkie miejsca były juz zajete? sluchaj ty zbuku, to ze kobieta jest pelna seksi, to nie znaczy ze dla twojego schwanza jest tozsamosc, wypie...j Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: Solidarnosc 08.05.09, 19:20 ja oglądał ten kabaret z okna na 10 piętrze zieleniaka... czasem też wychodził na plac... by porobić trochę zdjęć idiotów do katalogu bezpieki ... Odpowiedz Link Zgłoś