cyborg.jr 05.06.09, 19:51 powizycie na bliskimwschodzie , prezydent USA nie jest dla mnie autorytetem … i400.photobucket.com/albums/pp81/mainstreet99/obama1.jpg I love Israel and Dyan Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rycho7 co sie tak pieklisz????????????????????????? ?????? 05.06.09, 20:09 cyborg.jr napisał: > powizycie na bliskimwschodzie , prezydent USA nie jest dla mnie > autorytetem … 1. Czy on nie moze wizytowac Bliskiego Wschodu? 2. Czy on musi byc autorytetem dla Ciebie? Nie wystarczy, ze bedzie dla 6,5 miliardow? Odpowiedz Link Zgłoś
aaki i tak trzymac. 05.06.09, 20:25 www.bangitout.com/photosb/?level=picture&id=875 Odpowiedz Link Zgłoś
marksistowski Jak Eichman , tak i szczyborg jest pro-izraelski 05.06.09, 20:27 Taka oportunistyczna szuja jak szczyborg, przy jnakmniejszej zmianie koniunkrury pierwsza by zydom w plecy nóż wbila. Z takimi "przyjaciołmi" jal szczyborg, zydzi wrogow nie potrzebują Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: Jak Eichman , tak i szczyborg jest pro-izrael 05.06.09, 20:50 cyborg nie wtyka sztylet w plecy ... nawet nie zrobiłby to tuskinowi ani kaczemu .. cyborg , jak chce zaszlachować ( slang pommern ) to najpierw uderza w plecy egzekut-destajnera... ten się odwraca , cyborg mu w oczy patrzy i wykonuje zadanie.. tak postępują profis a nie polskie h'uje... Odpowiedz Link Zgłoś
marksistowski Re: Jak Eichman , tak i szczyborg jest pro-izrael 05.06.09, 20:55 Eichman-szczyborg, nie wiem czy żydowi to wielka rożnica, czy ty mu wbijesz noż w plecy czy od frontu. No bo jestes oportunistyczny wazeliniarski, antysemicki knur w filosemickiej masce Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: Jak Eichman , tak i szczyborg jest pro-izrael 05.06.09, 21:09 gdyby tak było to mosze dayan nie romawiałby ze mną .. krótko bo krótko , bo był nie czas na bla,bla... jego sześciodniówa jest czymś tak wspaniałym , że tylko zazdrość świata wobec Żydów , ten fakt nie exponuje się światu jako sztabowego majsterszyku ... I love Israel and Dayan.... Odpowiedz Link Zgłoś
marksistowski Re: Jak Eichman , tak i szczyborg jest pro-izrael 05.06.09, 21:15 ty eichman-szczyborg, to do Egiptu pancerfausty szmuglowałes przed szesciodniowką. Z takimi "przyjaciołmi" jak eichman-szczyborg to zydzi wrogow nie potrzebuja Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 ulan wymachuje f.utem 05.06.09, 21:14 cyborg.jr napisał: > tak postępują profis Francuzi wsypuja proszek do kieliszka. Delikwent po 2 tygodniach wyskakuje z 10 pietra. Uwazasz, ze 10-te jest nieprofesionalne? Co poprawic wg. ISO9000? Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: ulan wymachuje f.utem 05.06.09, 21:16 that's my finish ... www.youtube.com/watch?v=_drEFOaPaK8 Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: ulan wymachuje f.utem 05.06.09, 22:06 yborg.jr napisał: > that's my finish ... Nie podazam za linkami. Za wideo szczegolnie. Pomyliles honor z profesjonalizmem. Profi jest skuteczny. W niehonorowo pomietym odzieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: ulan wymachuje f.utem 05.06.09, 22:25 zawsze wystepuję w odprasowanuym przez gosposie mundurze ..to szkoła mojego fati ... u mnie nawet służba nie ważyła się wystąpowąć w pomiętym uniformie... to byli chłopaki o dużym wyczuciu ... intelektem przewyższali dziejszych polskich posłów... ech ta droga .... Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: ulan wymachuje f.utem 05.06.09, 22:49 cyborg.jr napisał: > zawsze wystepuję w odprasowanuym przez gosposie mundurze Moim najskuteczniejszym mundurem byla robolska kufajka. Czapka niewidka. Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: ulan wymachuje f.utem 05.06.09, 22:55 niech żyje klasa robotnicza !!! Odpowiedz Link Zgłoś