Dodaj do ulubionych

zapalmy dzisiaj swieczki

13.06.09, 21:28
za ZOMO swieczek nie palimy,niech was szlag trafi raz a dobrze choloto
komusza.
Obserwuj wątek
    • marksistowski Re: zapalmy dzisiaj swieczki 13.06.09, 21:31
      A kto umarł?
      • strzyga_17 Re: zapalmy dzisiaj swieczki 13.06.09, 21:40
        raf,raf,grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
        ja wole kogos krytykowac,kto jest w pelni sprawny

marksistowski napisał:

> A kto umarł?
      • cyborg.jr Re: zapalmy dzisiaj swieczki 13.06.09, 21:44
        o qrwa , gdyby tak premier ...
        • strzyga_17 Re: zapalmy dzisiaj swieczki 13.06.09, 21:50
          a ja znam prawde bo bylam jej czescia. nikt nie zna 100 prawdy,bo lezy ona
          zwykle po stronie tych,ktorzy ja sila staraja sie przekazac drugim. ich
          ofiary sa dowodem kto tu mowi prawde a kto lze jak tchorz. w tym wypadku
          komuchom wlos z glowy nie spadl,ale niesty sporo ludzi stracilo zycie,sporo
          stracilo prace,sporo wujechalo i to jest sposcizna generala,ktorego ty
          wielbisz.
          • marksistowski Re: zapalmy dzisiaj swieczki 13.06.09, 21:56
            No ale kto zdechł?
            • strzyga_17 Re: zapalmy dzisiaj swieczki 13.06.09, 22:00
              nie bardzo wiem,czy mowisz do mnie,ale jesli tak to chyba ton troche nie
              taki. nie bardzo chyba znasz metody zameczania ludzi przez nkwd,sb,ub czy
              nasza slodka milicje obywatelska,mordowania ludzi z opozycji,czy okrtune
              tortury jakim byli poddawani ludzie ,ktorzy komuchom sie przeciwstawili.
              jesli uwazasz,ze monopol na bestialstwo nalezal do niemcow to chyba jestes
              troche niedouczony,albo uwazasz,ze smierc smierci nie jest rowna,bo ludzi
              dzielimy na kasty i jesli jeden zginie z okrucienstwa czerwonych to jest
              ok,bo nie zabili go niemcy strzalem w plecy. ach zapomnialam,ze komunisci
              nie byli tacy zli bo pozwolili ci sie wyksztalcic,no niestety moi
              przodkowie nie byli tak laskawie potraktowani jak ty,tylko zeslani na sybir
              i tam meczeni a inni trafili do wiezien ubeckich i co poniektorzy bez sladu
              znikneli,a ci co wyszli nadawali sie juz tylko do wegetacji. dla ciebie to
              pestka,a dla mnie to powinno byc ukarane.i na tym chyba skonczymy mila
              konwersacje ze soba bo nie lubie ludzi,ktorzy w ten sposob argumentuja
              swoje watpliwej jakosci racje.
          • cyborg.jr Re: zapalmy dzisiaj swieczki 13.06.09, 22:00
            generał uratowł ci zycie ...dzisiaj byłabyś w piaskownicy gdzieś za
            kościółkiem na wsi , albo w ogóle by cię nie odnaleziono ...
            na ościeżnicy drzwi mojego sąsiada (był partyjny , ja nie) już był
            drobniutki , ciężko zauważalny krzyżyk ...
            oczywiście miał podlegać solidaruchowej eksterminacji ...
            dlaczego , żaden zurnal , czy historyk nie pisze o nikczemnych
            intencjach i zachowaniach silidaruchów ...
            temat jest obszerny ...
            no jest kanon : zwycięzcy zawsze mają rację ...
            gowno , gdybym dowodził jednostkami sił militarnych to rozwaliłbym
            to towarzystwo i za drutami przez miesiące trzymał na stadionie
            dziesięciolecia...

laudetur Jesus Christus
            • marksistowski Re: zapalmy dzisiaj swieczki 13.06.09, 22:03
              No ale komu sie zeszło z tego swiata?
              • cyborg.jr Re: zapalmy dzisiaj swieczki 13.06.09, 22:04
                chyba strzyga ...
                • strzyga_17 Re: zapalmy dzisiaj swieczki 13.06.09, 22:08
                  ile tu watkow madrych na temat kolaborujacych polakow w czasie wojen.
                  wiadomo kazdy w owym czasie powinien byc wzorem akceptowanym przez paru
                  prawdziwych patriotow tego forum,ktorzy maja licencje na prawdy
                  historyczne.obecnie toczy sie proces (too little too late) naszego
                  komunistycznego bohaterskiego generala,ktory to ocalal Polske od zguby. no
                  dobra dzieci kto z was wierzy w te bajki i dopisujcie co Polska zawdziecza
                  komuchom i ich generalom,chetnie posluchamy na dobranoc jakis ciekawych
                  bajeczek.
                  • cyborg.jr Re: zapalmy dzisiaj swieczki 13.06.09, 22:16
                    taaak , działalność generała brzmi jak legenda ...
                    jet to kreatywna filozofia która naród odwróciła od rzezi , czyli
                    wojny domowej , co znaczy bratobójczej ...
                    ten człowiek sponiewierany przez solidaruchów i kolejne reżimy to
                    wytrzymuje ! to tytan !!!
                    solidaruchowe traktowanie generała i obchodzenie się nim jest
                    najczarniejszą kartą wspołczesnej historii polski...
                    tak postępują tylko sadyści i bandyci ...
                    qrwa , gdybym to był szefem sztabu FSG ....
                    • strzyga_17 Re: zapalmy dzisiaj swieczki 13.06.09, 22:24
                      masz zle,czy niedokladne informacje. radze ci sie zaznajomic z zyciorysami
                      czlonkow partii SLD,nawet niewiele sie musisz nameczyc,zeby dostac
                      informacje o zlodziejstwie jakie bylo chlebem codziennym w polsce w
                      ostatnich latach. nie komuchy nie zostaly wyrzucone,komuchy wdziale nowe
                      ubranka i rajcowaly w starym stylu. kaczynski zrobil porzadek w warszawie,
                      ja wierze,ze zrobi wiekszy porzadek w polsce niz ci rozowo-czerwoni pajace
                      z SLD.a co do frekwencji wyborczej to ilustruje ona dobrze brak dyscypliny
                      i solidarnosci narodowej polakow, w koncu wyrazie widac to na forum,ze my
                      nigdy nie idziemy jedna lawa jak zydzi. jest to i dobre i zle,ale nasze
                      polskie.
              • strzyga_17 Re: zapalmy dzisiaj swieczki 13.06.09, 22:06
                radze tego przyglupa wygasic marksiu. czlowiek moze czytac inne poezje,a
                nie te nagorszego kalibru made in przyglup polski.ignoruj chamskie
                odpowiedzi a bedziesz mial spokoj.
                • marksistowski Re: zapalmy dzisiaj swieczki 13.06.09, 22:12
                  Yes my friend but who kicked the bucket ?
                  • strzyga_17 Re: zapalmy dzisiaj swieczki 13.06.09, 22:21
                    cale szczescie,ze nie jestes unizony piss in the bucketsmile)
                    • hasz0 _________________________________ ___abprall DOSYĆ! 13.06.09, 22:24

• strzyga_17 Re: _________________________________ ___abprall 13.06.09, 22:36
                        palnales jak prawdziwy komuch,tych zapewne sam piesciles,dlatego lubisz te
                        ich metody psiej kultury,zwierzecego poddanstwa i brukowego chamstwa.
                        szukasz swego smrodu na forum,tylko nie wiadomo dlaczego piszesz na moim
                        wpisie czerwony kalmuku,to nie ten adres.
                        • cyborg.jr Re: _________________________________ ___abprall 13.06.09, 22:46
                          do kogo piszesz do hasza czy do cybi ?
                          my obaj z haszem rozumiemy się bez przekazu info ..
                          mamy tą samą duszę i instynkt ...
                          nie znam jego poglądów politycznych , ale go nadzwyczajnie lubię ..
                          ja jestem bolszewik ... i co z tego ?
                          komandor Ł... też był szykanowany przez tzw komunistów polskich ..
                          ale gdy jechał na prelekcję na wieś , sala była prawie pusta i gdy
                          zaczął : "namilsi w Chrystusie Panu " ..sala zapełniła się do
                          ciasnoty ..
                          mój przodek of marwoj też był szykanowany w latach 5-tych...

laudetur Jesus Christus
                    • marksistowski Re: zapalmy dzisiaj swieczki 13.06.09, 22:25
                      Ależ siostro. kto do cholery kopnął w kalendarz?
                      Czy tak trudno odpowiedzieć na proste pytanie?
    • hasz0 DOSYĆ.........wredoto___________a quametu już dawno 13.06.09, 22:25
      nie ma ..........piszesz juz sam dos iebie w 1000-ach podszywek.....
      • hasz0 __disyć tego niepolskiego forumu plucia na Polskę 13.06.09, 22:27

• strzyga_17 Re: __disyć tego niepolskiego forumu plucia na Po 13.06.09, 22:28
          he,he a komuch jazgocze plujac na czerwona ksiazeczke marksa i poprawiajac
          czerwony krawacik smile))
          ps.czy sluchasz miedzynarodowki?
    • shmulka No...i tak ma być:) 13.06.09, 22:34
      i-love-10-tego napisała:

(z sygnaturką oczywizda)
    • hasz0 _fajnie...musi ostatni nabój w lufie...zgadza się? 13.06.09, 22:34

• hasz0 Re: _fajnie...musi ostatni nabój w lufie...zgadza 13.06.09, 22:38
        stary kutasie ja się nie podpisuję ip
        j się podpisuję imieniem i nazwiskiem ojca, dziada, pradziada...
        i tak aż do...Adama.
        Które juz masz nowe nazwisko które imię
        który nowy adres ip...która podszywkę?
        ...................gnoisz się SAM!!!!!!!!!!!!
        Bez niczyjej PO-mocy.....IQ=?
        .........
        Na pocieszenie powiem Ci, że jestes jednym z ostatnich dorżnietych
        przez samego siebie.....

Z powodu mankamentów IQ........
        • hasz0 _________________Pierwszym był "najmądrzejszy" piq 13.06.09, 22:42

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka