andrzejg 14.06.09, 20:43 magia kresek człowiek pełen wdzięku, nie uznający kompromisów zarówno na forum , jak i w zycI prywatnEJ co dalej? UPIERD tyle mogę powiedzieć. Wątek możecie wykasowac jako czysto personalny A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polski_francuz Rysunek techniczny 14.06.09, 20:44 mielismy fajnego profesora na elektronice. Moze stad? PF Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Rysunek techniczny 14.06.09, 20:49 najgorzej wspominam doktoranta z analizy matematycznej Na jakiejs tam okresowej kartkówce , zwalała ode mnie kolezanka Zmieniła grupę, przepisał wszystko i ...ów doktorant wykrył zmianę Pociecha było ,że miałem najwiesza ilośc punktów z grupy, ale musiałem przystapić do poprawki. Przystapiłem ...ze stresem,z małym błędem ...i dostałem 3 , a zasługiwałem na 5. Do tej pory pamiętam ta sytuację, ale nie oczekuje rewanżu. Hasz by nie wybaczył. To Prawdziwy Polak i Patriota A. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Rysunek techniczny 14.06.09, 20:55 Byl taki z uniwersytetu Instytut matematyki, co oblal egzamin doktorski i u nas mial cwiczenia z analizy. Zalil sie na uklady personalne ale byl troche kiepski i wykladowca go podszkalal zawsze przed wykladem. PF Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Rysunek techniczny 14.06.09, 21:02 ten mój był dobry ja tez byłem dobry , bo analizę matematyczną złapałem w mig Wkurzyła mnie jego fałszywa postawa.Przez cały semestr wykazałem się wiedzą i wystarczyła jedna wpadka, spowodowana moim zbyt niskim łokciem na ławce, aby mnie zgnoić.Po egzaminie czekał buc jeden na moja reakcję na 3 na koniec roku. Ja mu spojrzałem w żrebia i podziękowałem uprzejmnie. Moim zdaniem taki niespełniony był. Taki wysoki człek, chodzący jak scyzoryk....ot młodość i pamięć Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Niespelniony 14.06.09, 21:22 o to to. Wielu jest takich na uniwerkach. Niespelnionych. Brakuje im inteligencji emocjonalnej by sie przebic. Albo zmyslu politycznego, albo czort wie czego... PF Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ___________PO_zwolisz Andrzejku, że nie skomentuję 14.06.09, 21:41 choć nasuwa sie JAK WALEC LOGIKI wniosek o całej waszej formacji..... ........... a propos "HASZ BY NIE WYBACZY"..... na jakich przesłankach oparłeś swój wniosek? ############################################################ Czy picza akcja niczego cię nie nauczyła? ############################################################ Gdzież to dbałem o swój prywatny interes........ kiedyż to epatowałem egotyzmem (siłą napędową waszych teorii darwinizmu społecznego bez współpracy.......i uczciwej umowy społecznej?)....znasz jakieś momenty CHOCIAZBY z mego zyciorysu znasz moich przyjaciół......współpracowników? .................... Po latach....nie czytałeś co po latach mi wyznawali......... gdy wróciłem na parę dni do L.? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: ___________PO_zwolisz Andrzejku, że nie skome 14.06.09, 21:46 hasz0 napisał: > ........... > a propos "HASZ BY NIE WYBACZY"..... > > na jakich przesłankach oparłeś swój wniosek? na podstawie naszych forumowych relacji A. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: Rysunek techniczny 14.06.09, 21:01 mgr profesor to był szef katedry......... .................wiesz, że JAKO JEDYNY w historii zaliczyłem nasz wydział ...w końcu uznawany wtedy za njtrudniejszy... bez JEDNEGO ZESZYTU? .................. na pierwszym semstrze miałem tylko malutki notesik na wykłądy prof. Rybarskiego... Co rysunku.........wiesz jaki był pedantyczny....każda kropeczka i strzałka.....a ja... nie miałem ani redisa (dziś ...-u) ani grafionu (tak się to nazywało?...skleroza) i zaliczyłem rysunek jakąs skomplokowaną przekładnią bezluzową z jakms sprzęgłem.......... mieszkałem z 26 latkiem z AWF na Partyzantów... sliczna córeczka operatora kina Pokój...filmy z BB z CC z DD z Lollo z niesamowitą Z. Loren a rysunki robiłem bez linijki wzdłuż grzbietu skryptu kółka monetami małe z wolnej ręki.... najgorsze były duże okręgi........ryzowałem po ĆWIARTCE 4 razy OBRACAJĄC PAPIER jak się nazywał ?????? I opierając przegub jako ostzre cyrkla ...... najdłuzej schodziło mi PROSTOWANIE ZYLETĄ obu brzegów różnej GRUBOŚCI LINII i łuków... PAMIETAM ZE PROFESOR PATRZYŁ PÓŁ GODIZNY JAK SROKA W KOSĆ W RYSUNEK ZALICZENIOW.........Y.................. i.........nie znalazłszy ZADNEGO BŁĘDU.... co potem w mojej długiej KARIERZE ZAWODOWEJ STAŁO SIE NORMA... zaliczył z mina kórej nie zapomnę........ pewnie taką mają moi ...jak ich nazwać......... a propos bezbłednych projektów....kosztowało mnie drogo... bo dyrektorzy nigdy nie słyszeli o problemach z moimi pojektami....wiec nawet na sądzie pracy Dyrektor zeznał , ze gdybym.......zrobił to i tamto ale on nie słyszał nic nigdy cokolwiek o mojej pracy......a gybym był wybitny na pewno by słyszał o jakichs problemach....... wypisz wymaluj IQ jakby........ Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Rysunek techniczny 14.06.09, 21:20 mgr inz, owszem, owszem, Jozef H. Jak robilem doktorat to chodzilem do niego na konsultacje. Dobrze radzil i dobrze pomagal. Zrobilem fajna instalacje prozniowa, z ktorej do dzisiaj jestem dumny, z jego cenna pomoca. Byl tez mysliwym. Zmarl chyba w latach 90. Na Partyzantow chodzilem do piekarni po chleb zytni. Jego zapach i smak czuje jeszcze do dzisiaj. I w pilke zesmy grali tez. Miedzy Partyzantow i I Dywizji (chyba). PF Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat Re: Rysunek techniczny 14.06.09, 21:57 Tak zgadza się 1 Dywizji........ .....mam tam klientkę z piątku......cholera dobrze, ze przypomniałeś Partyzantów 109? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: _________________________Hasz0___ ___________ 14.06.09, 20:52 ciekawe,ze innych chamskich upierdow nie dowidzisz..hasz za nikim nie lata,nikomu nie psuje watkow,nikogo nie troluje..zyje wlasnym zyciem,czego nie mozna powiedziec o calej chamskiej grupie z sasiedniego forum,ktorzy tu przychodza tylko po to by utracac konkurencje. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: _________________________Hasz0___ __________ 14.06.09, 20:56 haha Hasz za n ikim nie lata, nikomu nie psuje nie bądz naiwną babą Hasz po prostu pluje na Polaków majacych inne zdanie czyli na większość A. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: _________________________Hasz0___ _________ 14.06.09, 21:01 andrzejg napisał: > haha > > Hasz za n ikim nie lata, nikomu nie psuje > > nie bądz naiwną babą > > Hasz po prostu pluje na Polaków majacych inne zdanie > czyli na większość > > A. > nie badz tepym chlopem,bo jak widze,ze slepym sie zrobiles na starosc. a co nie wolno mu moze miec swojego zdania,bo jest ono inne niz twoje..najmadrzejsze? forumowi medrcy wogole maja problem z wlasnym ego..w koncu nie ma madrzejszego od tych paru prokoszernych guru,do ktorych ty sie rowniez zaliczasz.. zalosni jestescie z tymi selektywnymi atakami na paru z nas. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: _________________________Hasz0___ ________ 14.06.09, 21:05 słucaj stara babo zramolały umysłowo człowieku Hasz atakuje tu każdego, dosłownie KAŻDEGO, który powie, np. że na Zakrzowie jest syf nad syfy Tak więc nie perdziel mi tu głodnych kawałków viki z disneylandu A. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Ty się dziś damski bokserze dobrze czujesz? sygnat 14.06.09, 21:20 urka nie UWIERA? ...................... IQ=? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg a ty co? 14.06.09, 21:28 viki jesteś? przyzwycaiłem się do tysiaca twoich nicków, ale viki coz koło siedemdziesiątki? w sumie pasowałoby Ale , kurna, jestes aż tak doskonałym spamerem? to moze Pan_scan też jest twoim alter-ego? A. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Vicky 14.06.09, 21:29 jest OK. Popiera hasza, bo hasz jest nasz. PF Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Vicky 14.06.09, 21:34 polski_francuz napisał: > jest OK. Popiera hasza, bo hasz jest nasz. > > PF na tym forum jak widac madrzy sa ci,ktorzy wygladaja jak pasztet i maja zboczenia absztyfikanta..ci reprezentuja tu polskosc i patriotyzm.. co za dno ubeckie tu pisuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Vicky 14.06.09, 21:39 no, ty polskosci i patriotyzmu tez nie ogarniasz Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg nasz bo forumowy 14.06.09, 21:40 w poglądach totalnie sie od niego odcinam nawet ryzykując zaliczenie do ubeków Wolę byc UBekiem , niż Haszem Amen A. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Vicky 14.06.09, 21:46 wyczulona na inny c-dur. Trzeba ja troche poznac. PF Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Vicky 14.06.09, 22:15 aha...... rochellina wyczulona na c-dur, a ty rozdetek, na hohe c, nie? taki piszczace ciagle.... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Vicky 15.06.09, 19:38 dana33 napisała: > aha...... rochellina wyczulona na c-dur Ona jest wyczulona na ż-dur. S. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ____Unizenie padam do twych nóżek i rączki całuję 14.06.09, 21:06 Dobrodziejko! .................. Pzrestałęm już wierzyć, ze są jeszce na CALUTKIM SWIECIE jacyś obiektywni ludzie, którzy widzą to co jest a nie to wypada widzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg hahaha 14.06.09, 21:08 typowe dla szukającego wsparcia pocałuj ja jeszcze w ..d.usta A. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _____________nie szukam Andrzejku wsparcia u ludzi 14.06.09, 21:13 o nie........ zbyt doświadczony jestem....IQ=? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: szukasz,szukasz adziu 14.06.09, 21:21 Nie nie szukam Twój Tadziu Lazar Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: szukasz,szukasz adziu 14.06.09, 21:22 szukasz, szukasz Twój Andrzej Gondek a teraz naskocz mi A. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Kurde 14.06.09, 21:31 kto robi byznes na Psim Polu? Pewnie tylko warszawiacy w drodze ze Szklarskiej Poreby do domu sie zatrzymuja i ciastka kupuja. Stad ci sie charakter utwardzil. Pozdro PF Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Kurde 14.06.09, 21:38 no widzisz, nie widzisz... mozliwości a takowa jest złota rączka ------> to ja ............-------> to Hasz brałem ostatni kredyt, a raczej leasing w banku i w komputerowej ocenie wiarygodności dostałem ...hoho dyrektor banku zdziwił się mże skala nas objęła Jak będziesz we Wrocku, to wpadnij Poanalizujemy A. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Kurde 14.06.09, 21:43 Woza mnie zawsze koledzy. Moze jak kiedys wezme rent a car...? Bede chyba we wrzesniu na obrone polsko-francuskiego doktora, ktorego dziele z kolega z PWr. Ale zabieram komisje z Francji i bede musial sie nimi zajmowac, po rynku chodzic, Kosciuszkiego pod Maciejowicami tlumaczyc, itp, itd... Ale dzieki za zaproszenie, moze sie kiedys zlozy Pozdro PF Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Kurde 14.06.09, 22:20 kosciuszkiego tlumaczyc???????? jezuuuuuuu, placze nad panem tadeuszem nasz rozdetek, a po polsku pisac nie umie...... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 rozdetek..... padlam.... 14.06.09, 22:22 ty wezmiesz rent a car? czy moze w rent a car wynajmiesz sobie samochod????? polski patriota pouczajacy innych, a tak kaleczy polski jezyk... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: spoko 14.06.09, 23:16 nu, kazdy zrozumial... chodzi o to, ze rozdetek tutaj rozkazuje wszystkim pisac po polsku, bo to polskie forum, ale sam 1) cytuje teksty spiegla po niemiecku, 2) wstawia ciagle slowka angielskie, francuskie i niemieckie.... jakby znal japonski, to by tez wstawial, 3) nie umie pisac czystym polskim jezykiem.... wiec niech nie rozkazuje i nie daje "porad" innym.... Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _______________________Mówił „my i Polacy" kto to? 14.06.09, 21:50 Nie kurde .....nie kurde...... ................. tylko jesli się bierze kredyt....... ty "wiary" _____________________--GODNY........ to się darzy SZACUNKIEM tych, z czyich CIĘZKO ZAOSZCZĘDZONYCH środków się KORZYSTA... .......pacanie ekonomiczny........... pieprzony nuworyszu gardzący twoimi chlebdawcami. www.aferyprawa.com/index2.php?p=teksty/show&dzial=kultura&id=1539 Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg porównanie tekstów 14.06.09, 21:54 Mój tekst no widzisz, nie widzisz... mozliwości a takowa jest złota rączka ------> to ja ............-------> to Hasz brałem ostatni kredyt, a raczej leasing w banku i w komputerowej ocenie wiarygodności dostałem ...hoho dyrektor banku zdziwił się mże skala nas objęła Jak będziesz we Wrocku, to wpadnij Poanalizujemy Hasza tekst w odpowiedzi na mój tekst hasz0 napisał: > Nie kurde .....nie kurde...... > ................. > tylko jesli się bierze kredyt....... > ty "wiary" _____________________--GODNY........ > to się darzy SZACUNKIEM tych, z czyich > CIĘZKO ZAOSZCZĘDZONYCH środków się KORZYSTA... > .......pacanie ekonomiczny........... > pieprzony nuworyszu gardzący twoimi chlebdawcami. > > > > www.aferyprawa.com/index2.php?p=teksty/show&dzial=kultura&id=1539 nu normalny jest on, czy ja? A. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg po prostu komuch 14.06.09, 21:56 "z czyich CIĘZKO ZAOSZCZĘDZONYCH środków się KORZYSTA... .......pacanie ekonomiczny........... " A. Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 po prostu komuch - czyli komuch nie szanuje chleba 16.06.09, 00:13 chlebodawcy dzięki ktoremu banki kreują kredyty? ................... GURU I MISTRZU EKONOMII PI_CZYSTEJ? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: porównanie tekstów 15.06.09, 19:44 Haszowe argumenty ad rem: pacanie ekonomiczny pieprzony nuworyszu S. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Mogę już umrzeć szczęśliwy, ze dobro się obroni bo 14.06.09, 21:12 nawet jeden człowiek ...jeśli się nie ugnie PRZED TCHÓRZLIWYM KŁAMSTWEM ŚWIATA...sprawi, ze inni go ujrzą i docenią. ............ Wiem z całego mego oświadczenia zyciowego....że dobro się tli.... wszędzie....że jest....że to FAŁSZ I KŁAMSTWO MUSZA SIĘ NAPRACOWAĆ... OKRUTNIE.....że dobro nie musi mieć armii, satelitów..... dział, czołgów,,,,, agentów.......broni atomowej...... łodzi atomowych.......takie mlutkie ....... ..................................................................... .................najmniejsze nawet POTRAFI ZAFASCYNOWAĆ MILIARDY LUDZI>.i zwycięża..... w przciwnym razie już DAWNO by go nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg cóż ty pierdzielisz o tym dobrze 14.06.09, 21:19 dobrym nalezy być!, anie szukac gdzie ono sie tli Ty nie jesteś, Ty macisz, Ty jesteś syne szatana AMEN A. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Mogę już umrzeć szczęśliwy, ze dobro się obro 14.06.09, 22:14 hasz0 napisał: > Wiem z całego mego oświadczenia zyciowego....że dobro nie musi > mieć armii, satelitów..... > dział, czołgów,,,,, agentów.......broni atomowej...... > łodzi atomowych Byłem u Andrzeja. Zaświadczam, że nic takiego Andrzej nie ma. Natomiast ciastka - pyszności Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: _________________________Hasz0___ __________ 14.06.09, 21:13 vickulec: czego nie > mozna powiedziec o calej chamskiej grupie z sasiedniego forum,ktorzy tu > przychodza tylko po to by utracac konkurencje. konkurencje )))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ______________chciałem zafascynowany Wam to opisać 14.06.09, 21:19 zacowaliście się jak Olejnik w Radiu Zet ....... o ktorym Kaczynski Jarosław powiedział dziennikarzowi...... www.wirtualnemedia.pl/article/2732801_Kaczynski_wstydzilbym_sie_pracowac_w_Radiu_ZET.htm Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg a cóż chcesz od tej silikonowej blondynki? 14.06.09, 21:21 zagina haszystowskich jak Gustlik gwoździe A Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ________a cóż chcesz od tej silikonowej blondynki? 14.06.09, 21:43 nie czytasz swej sygnaturki? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg to kotke przyrównijesz do Olejnik 14.06.09, 21:50 to tak jakbys siebie przyrównał do Rydzyka hsha Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat Re: to kotke przyrównijesz do Olejnik 14.06.09, 21:55 błądzisz w skojarzeniach glina z błota? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Pax Vobiscum i geopolityka 14.06.09, 22:01 Moze to slawetna zawisc miedzy Psim Polem a Zakrzowem przez was przemawia? Na mnie juz czas Pax Vobiscum PF Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Pax Vobiscum i geopolityka 14.06.09, 22:04 nie ma takowej ale z ciekwaościa poczekam na efekty mediacji, której mógłbyś byc autorem.Proponuję na sam pierw, dojść do ładu z Haszem :0) A. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Pax Vobiscum i geopolityka 14.06.09, 22:09 Take him easy, that's all Trzym sie PF Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Pax Vobiscum i geopolityka 14.06.09, 22:14 Łatwo powiedziec też trzym się A. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _________________PUSTE słowa nie oparte na fakcie 15.06.09, 20:01 ______________NIGDY NIE WYCHWALAŁEM ZAKRZOWA!!!!!!!!!!!! Proszę o link........jako dowód!!!!!!!!!!!!!!! ................................................ graja cały czas BLEFFEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 _____Komuszku a jak nazywasz Polskę zaHubernowaną? 16.06.09, 00:56 _____Ośle? Dzięki Twoim (mam szacunek do osłow) do ich wyborców nie. Balcerowicz Twój guru .....jak go nazywasz? Drogiego B. jak nazywasz? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: _________________________Hasz0___ __________ 14.06.09, 22:11 nu padlam, rochellina...... przeciez ty lzesz w zywe oczy, ale zupelnie slepa jestes.... zalewa forum po prostu.... czasem otwieram aqua po poludniu i pierwsze 20 watkow to hasza.... i wtraca sie w kazdy mozliwy watek, na temat i nie na temat.... przewaznie nie na temat... tys idiotka straaaaaszna...... Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 ______Droga Moja Dano33_ino gdy zabijasz prawdę!__ 16.06.09, 00:15 faryzejstwo mozesz uprawiać w Nowej Ojczyźnie! Rychowi7 nie zabraniam w Nowej Matjerii czy jak tam sie mówi hajmatcie......niech kijkiem popycha moje IQ........ Odpowiedz Link Zgłoś