perla 16.06.09, 20:52 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=90704 ++++++++++++++++ no kapusie, do roboty i donosy do administracji słać właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sz0k trzeba było się nie reklamować 16.06.09, 20:55 Mógłbyś zmierzyć szybkość działania erecowego wywiadu. Odpowiedz Link Zgłoś
perla dałem im pożywkę 16.06.09, 20:58 a niech chamy znają inteligencję właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: nowe forum jest 16.06.09, 21:09 Pierdla,a gdzie ten slynny mykwianski dowcip? Na pewno dowcipna rachcia i madry cyniolek zaludnia twoje forum ku naszej radosci. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: nowe forum jest 16.06.09, 21:19 hihihihihihihihihihi..... perliczkowaty sie pieni... ja ja to uwielbiam.... Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: nowe forum jest 16.06.09, 21:34 Gupia ta pierdielka niemozebnie. Tego nie przewidzial,ze to forum jego jest wlasnie. Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: nowe forum jest 17.06.09, 02:40 Nieroby z ereca juz wesza i podniecaja sie Kotlet drzy z podniety, ze bedzie mogl weszyc antysemityzm. Odpowiedz Link Zgłoś
perla nowe forum było 17.06.09, 11:54 ale już nie ma )))) Kapusiom z Erec wyrazy uznania za czujność nawet przy heppeningu właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: nowe forum było 17.06.09, 11:57 A skad mozemy wiedziec,zes sam nie zakapowal? Albo miriam? To by bylo takie podobne do takich tanich prowokow jak wy.)) Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: nowe forum było 17.06.09, 12:50 pozarski napisał: > A skad mozemy wiedziec,zes sam nie zakapowal? Albo miriam? Na tak idiotyczny pomysl moze wpasc tylko kretyn, ktory sam takie metody stosuje. Wychodzi zydlo ubeckie z worka. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: nowe forum było 17.06.09, 16:33 perla napisał: > ale już nie ma )))) > Kapusiom z Erec wyrazy uznania za czujność nawet przy heppeningu > właśnie. giewu na dziwiek slowa "izrael" dostaje oczoplasu. po wczorajszym zbydleceniu sie bydlatek na moderacji.. wzieli i zarchiwizowali watek,by nie dopuscic do dalszych wyskokow szalejacego antysemityzmu. co za kreatury..ekscesy moze robic tylko pasztet z jej chora grupa oszolomow. Odpowiedz Link Zgłoś