Dodaj do ulubionych

który gorset wybrać???

13.07.06, 22:50
pomóżcie, doradźcie
model 1) www.bellissima.com.pl/strona.php?
site=wyswietlanie_szczegol&id_inne=94&kategoria=ac

model 2) www.bellissima.com.pl/strona.php?
site=wyswietlanie_szczegol&id_inne=763&kategoria=ah

podobno do sukni ślubnej powinien być gładki,czyli model 1 ale z drugiej
strony model 2 bardziej mi się podoba i jest bardziej seksowny.Który Wy
byście wybrały???
Obserwuj wątek
    • maith Re: który gorset wybrać??? 13.07.06, 22:59
      Przede wszystkim jeśli masz ten ślub niedługo, to Bellissima może nie być
      najlepszym pomysłem. Ja na moją przesyłkę nie mogę się już od półtora miesiąca
      doczekać i niestety mój przypadek nie jest odosobniony.
      • olga_1983 Re: który gorset wybrać??? 13.07.06, 23:28
        ślub za dwa miesiące i 3 dni.zmartwiłaś mnie, bo to jedyna firma, która ma
        gorsety w moim rozmiarze.
        • anotherwoman Re: który gorset wybrać??? 14.07.06, 11:59
          Maith ma niestety rację - dziś dostałam wiadomość, że producent panache ma
          opóźnienia w dostawach i w związku z tym wpływa to również na ich pracę
          (zamówienie z dn. 11 czerwca, lato się skończy, a ja stroju kąpielowego nie
          uwidzę:(). zastanawiam się jednak nad Twoim wyborem - ja również chciałam
          założyć gorset pod sukienkę ślubną, ale panie w sklepie mi odradziły ze względu
          na wygodę. I rzeczywiście miały rację. Państwo młodzi niestety lub stety mają
          zobowiązania wobec swoich gości. Ja z mężem prawie z parkietu nie schodziłam,
          byłam cała mokra (upalny sierpień) i nie wyobrażam sobie jakbym miała na sobie
          jeszcze gorset. Może lepiej jakieś usztywnienie w sukience (ja miałam dwa:
          wszyte pionowo - od góry do pasa - z przodu w sukienkę dwa druty ala fiszbiny
          oraz doszyte po bokach dwa pasy materiału zapinane na haftki na wysokości
          stanika)i dobrze podtrzymujący stanik? U mnie sprawdziło się rewelacyjnie.

Muszę przyznać, że na żadnym weselu tak dużo nie tańczyłam, tak mało jadłam i
          tak szybko czas mi zleciał, jak na swoim ;). Czego i Tobie życzę:)
          • anotherwoman Re: który gorset wybrać??? 14.07.06, 12:01
            Zapomniałam dopisać, że noszę głównie 70 F.
            • olga_1983 Re: który gorset wybrać??? 14.07.06, 14:06
              czyli ten sam rozmiar co ja.czy ja dobrze zrozumiałam?miałaś jeszcze stanik?
              jaki to był stanik?
              • anotherwoman Re: który gorset wybrać??? 15.07.06, 10:02
                To był stanik triumpha z odpinanymi ramiączkami, lekko usztywniany miękką
                gąbeczką , z przodu był obszyty koronką. Pochodził on ze starej kolekcji i był
                dostępny tylko w jednym sklepie (1 stanik). Metkę niestety wyprułam, żeby mi nie
                przeszkadzała, a rozmiar był wówczas niedobrany, bo 75D. Mniej więcej wyglądał
                on tak, jak ta belle (identyczne cięcia):
                www.bellissima.com.pl/strona.php?site=wyswietlanie_szczegol&id_inne=790&kategoria=ah
                ale koronka była na całym przodzie. Kiedyś comexim miał podobne modele w swojej
                kolekcji, cena przystępniejsza, ale można nie trafić z rozmiarem. Nie ma żadnego
                problemu z wymianą, można również zadzwonić i podać swoje wymiary to uszyją na
                zamówienie. Ten model bez ramiączek VIP był z koronką, gładki oraz w wytłaczane
                fale:
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=38520051&v=2&s=0
                • olga_1983 Re: który gorset wybrać??? 16.07.06, 21:47
                  czy ten stanik jest jeszcze w ofercie comeximu?ostatnio jak przeglądałam ich
                  stronę nie znalazłam żadnego biustonosza bez ramiączek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka