wolna444 27.07.09, 13:09 serce sie kraje Mozna powiedziec: zajechal konia. www.youtube.com/watch?v=gMYTh2pdMys Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cyniol Re: tylko koni zal ... 27.07.09, 14:35 Widzialem wczoraj w Wiadomosciach. Dorozkarze mowili, ze nie mozna wyjezdzac dorozka jesli temp. jest powyzej 30stopni, kon tego ne wytrzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
to-t.y.l.e Re: tylko koni zal ... 27.07.09, 19:41 Temperatura dzis u mnie bedzie 45C..114F. Konie tutaj nawet w samym sloncu stoja gdzie temperatura moze byc 70C-160F.Ale stoja nie sa zaprzegniete do wozu. Arizona-topi plastik,jaja smazy kto sie mieszkac tu odwazy. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: tylko koni zal ... 28.07.09, 00:39 Temperatura dzis u mnie bedzie 45C..114F. > Konie tutaj nawet w samym sloncu stoja gdzie temperatura > moze byc 70C-160F.Ale stoja nie sa zaprzegniete do wozu. > > Arizona-topi plastik,jaja smazy kto sie mieszkac tu odwazy. Widocznie macie konie afrykanskie lub nikt koni nie poinformowal o ich prawach tylko o obowiazkach ot tylko"wyciag z prawa konia" Odpowiedz Link Zgłoś
to-t.y.l.e Re: tylko koni zal ... 28.07.09, 02:05 Arizona ma jeszcze prawa z ktorych by sie kon usmial. Np:Jest nie legalnym aby osial spal w wannie. albo jest nie legalnym aby wjezdzac na koniu po schodach w Ratuszu miejskim.Albo,Jezeli zlapiesz zlodzieja ktory konia kradnie mozesz go zabic. www.dumblaws.com/laws/united-states/arizona Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: tylko koni zal ... 27.07.09, 19:02 Jestem ciekawy czy jak by baca sie wyszkopyrtnal czy kon zadzwonilby po karetke? Bylo takie powiedzenie ze czlowiek jest mocniejszy od konia. Odpowiedz Link Zgłoś
marksistowski Bez przesady 27.07.09, 21:47 W dzienniku TV ukazały sie winety kilkudziesieciu organizacji pozarądowych, miłosnikow zwierzat. OK Ale organizacji troszczących sie losem potrzebujacych dzieci jest 3 razy mniej. Zachowajmy umiar i proporcje. Odpowiedz Link Zgłoś
spitt Re: Bez przesady 27.07.09, 22:08 Kilka takich organizacji pare lat temu miala pretensje ze Palusy uzywaja oslow do zamachow sugerujac tym ze bardziej troszczyli sie o osla niz o Zyda ,... ================================================================== Ale organizacji troszczących sie losem potrzebujacych dzieci jest 3 razy mniej. Zachowajmy umiar i proporcje. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka.pl Re: Bez przesady 28.07.09, 13:10 spitt napisał: > > Kilka takich organizacji pare lat temu miala pretensje ze Palusy > uzywaja oslow do zamachow sugerujac tym ze bardziej troszczyli > sie o osla niz o Zyda ,... > ================================================================== nie bylam lepsza...rok temu przekazalam swoje 1% z podatku na misje troski o zwierzeta...a te 'wdziecznice' jak kupaja mi przy bramie tak kupaja nadal Odpowiedz Link Zgłoś