cyborg.jr 29.08.09, 01:45 mam dyżur rankiem ... idę na koję... na pewno przyśni mi się ten aero-wypadek ... bo niepotrzebnie o nim wspomniałem.... www.youtube.com/watch?v=n6_54H0wnvw Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marouder.eu Re: OK , dobranoc ... 29.08.09, 01:54 Latem, a jeszcze lato www.youtube.com/watch?v=iHtPvUHjZfU&feature=PlayList&p=2360F9634CA6D85D&playnext=1&playnext_from=PL&index=47 Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: OK , dobranoc ... 29.08.09, 02:05 qrwa jeszcze ten kot , spogląda na mnie i wiem ,że prosi o kolacje… Kupuję mu 5% mleko ( jest takie) ..ale ten diabeł patrzy na mnie i wiem , że mówi ja chcę jeszcze jajko … No to robię mu kogel mogel a on mówi , ale śmietany nie dolałeś i zapomniałeś o cukrze……. Rano o piątej budzi mnie i wskakując na kołdrę domaga się powtórki …. Cholera , że go z autobusu wziąłem … a zaczeło sie wszystko od takiej wariatki , wsiadla na przystanku i do mnie bym jej ustapił miejsce... ja jej powiedział , ciociu ja też inwalida ,co mam odkręcić nogę ? ona skakała , nie wytrzymałem i na pierwszym przystanku chciałem wysiąść , mówiąc do szofera , niech pan wypuści powietrze ... bo chcę wysiąśc ... z opony też... i wtedy uwieżyła ta wariatka , że nie mam nogi bo łancuch kotwiczny mi ją urwał ... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Nazywa sie Morel.. 29.08.09, 02:21 ..wzielismy go ze schroniska dla zwierzat, bo umarla nam Sniezka, kotka cala-biala, madra i przebiegla, ktora polowala na ptaki tylko w nocy, kiedy zapadaly w sen na galeziach drzew i krzewow..Morel pierwszej nocy zesikal mi sie na koldre. Zignorowalem to. Ostatnio uwielbia jezdzic w otwartym kuferku skutera mojego mlodszego syna. mam tez psa, to wilczur, nazywa sie Duncan McLeod. Skonczyl 10 lat 15 sierpnia. Wyglada moze "na 2-3 lata", zero siwizny na psyku:/. Skubany jest dziecinny i beztroski. Nigdy nie brakuje mu tchu a mnie juz czasem barkuje, gdy z nim biegam Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: OK , dobranoc ... 29.08.09, 08:37 cyborg.jr napisał: > i wtedy uwieżyła ta wariatka , że nie mam nogi bo łancuch kotwiczny mi ją urwał ... to byl film o pierwszym 'czarnym' ktory chcial zostac zawodowym nurkiem Odpowiedz Link Zgłoś