cap-py 08.06.10, 12:57 Właśnie wykańczam dom i pilnie poszukuje kogoś kto zrobi mi meble do kuchni, oraz do sypialni. Mieszkam w okolicach Grybowa. Czy możecie mi kogoś polecić? Macie jakieś doświadczenia z firmami w okolicach Grybowa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pineskaf Re: MEBLE KUCHENNE - GDZIE ZAMÓWIĆ? 08.08.10, 12:47 mogę Ci kogoś polecić, robi solidnie i ładnie. Mam zrobione od niego meble kuchenne i jestem zadowolona. Mogę podać Ci namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
pineskaf Re: MEBLE KUCHENNE - GDZIE ZAMÓWIĆ? 08.08.10, 13:07 Jest z Białej Niżnej, więc okolice... Odpowiedz Link Zgłoś
krewetka Re: MEBLE KUCHENNE - GDZIE ZAMÓWIĆ? 20.03.12, 13:44 poszukuje namiarow na dobreo stolarza lub studio kuchenne, potrzebuje zrobic zabudowe w kuchni i lazience Odpowiedz Link Zgłoś
gosia2441 Re: MEBLE KUCHENNE - GDZIE ZAMÓWIĆ? 21.03.12, 17:33 fantastyczny wykoawca mebli kuchennych i nie tylko.naprawde polecam.mega dokladny i solidny www.mkmeblenawymiar.pl Odpowiedz Link Zgłoś