Dodaj do ulubionych

Technikum Elektryczne

24.05.04, 15:22
Jestem absolwentem tej szkoły z rocznika 1987.
Przebywam obecnie w stanach. Chciałbym się dowiedzieć co tam słychać w starej budzie...Czy uczy jeszcze Bieńkowa, Borek, Tomek Leja, Taborska?
Dajcie znać jak się wam żyje w Elektryku...
Obserwuj wątek
    • ellenai Re: Technikum Elektryczne 24.05.04, 21:23
      hej witaj na forum:)))))))))niestety nic nie wiem na temat twojej szkoly:(ale
      moze ludziska cos napisza mam nadzieje:)
      widze ze jestes po tej samej stronie globu,alez nas rozsypuje po swiecie,prawda?
      pozdrawiam serdecznie:)
    • adam.67 Re: Technikum Elektryczne 26.05.04, 11:41
      Ja nawet nie wiem gdzie to technikum jest :-((( ale podoba mi się Twoje
      pytanie. Jesteśmy chyba podobnym pokoleniem (ja: matura 1986, liceum ale nie
      N.Sącz) i też miewam podobne pytania.
      Tyle, że wiem, co się dzieje, mój szwagier właśnie zdaje maturę w tej samej
      budzie, i wiem, że paru "dinozaurów" nadal tam uczy.

> Dajcie znać jak się wam żyje w Elektryku...
      Hi hi, jeden z moich kolegów (też absolwent elektryka, ale w Krakowie) na takie
      pytanie zwykle odpowiadał:
      "jak się żyje? PORAŻAJĄCO"

Miłego dnia
      • ellenai Re: Technikum Elektryczne 26.05.04, 16:11
        adam.67 napisał:
        >
        > > Dajcie znać jak się wam żyje w Elektryku...
        > Hi hi, jeden z moich kolegów (też absolwent elektryka, ale w Krakowie) na
        takie
        >
        > pytanie zwykle odpowiadał:
        > "jak się żyje? PORAŻAJĄCO"
        ------------------------------------------------------------------------------
        adas ale sie ciesze! smieje sie z tego co napisales hehehe:)piekne to jest:)
        a ja choc z elektrykiem nie mam nic wspolnego to chetnie poczytalabym czyjes
        wspomnienia ,no ale niestety nikt nie pisze!buuuu
        >
        > Miłego dnia
        >
        • adam.67 Re: Technikum Elektryczne 27.05.04, 07:58
          > adas ale sie ciesze! smieje sie z tego co napisales hehehe:)piekne to jest:)
          > a ja choc z elektrykiem nie mam nic wspolnego to chetnie poczytalabym czyjes
          > wspomnienia ,no ale niestety nikt nie pisze!buuuu

no, no, tylko bez chichów Droga Pani, jak zauważyłaś lubię coś wesołego napisać
          od czasu do czasu, byle tylko nikt nie śmiał się ze mnie. Ale poza tym jeśli
          uśmiałaś się choć trochę to wszystko OK, teraz to ja się cieszę że się znów
          udało kogoś ucieszyć, rozśmieszyć. Prawdziwa to nagroda dla błazna...choćby
          tylko forumowego.

A do wspomnień to się dojrzewa, tak to jest, że najpierw trzeba nazbierać do
          kufra, a potem porządkować. Nikt nie pisze... bo albo nikt nie chce, albo nikt
          nie ma nic do napisania (ale trudno w to uwierzyć). Myślę, że jednak brak chęci
          i czasu. Normalka. Life is brutal, tak mawiają różne people.
          Ponownie miłego dnia :-)
          • ellenai Re: Technikum Elektryczne 27.05.04, 16:08
            adam,ja uwielbiam twoje pisanie,naprawde,!.Zaden z ciebie blazen forumowy!
            tylko dowcipny czlowiek!:))))))O takich trudno jest!
            a ze wspomnieniami to masz racje,ludzie je maja ale nic nie pisza!moze
            atmosfera na forum tutaj sie jeszcze nie wyrobila nalezyta!
    • froggg Re: Technikum Elektryczne 26.05.04, 20:39
      a ja tam nauczam...ale jestem młoda. Pani Bieniek uczy i ma się dobrze,
      pozostali niestety nic o nich nie wiem. szkoła casłkiem symptyczna, prawde
      mówiąc, to bardzo fajna, ale w roku, w którym pisałeś mature, ja zgłebiałam
      podstawy pisowni polskiej. pozdrawiam serdecznie
      • ellenai Re: Technikum Elektryczne 26.05.04, 20:50
        frogg witaj,no prosze, info z pierwszej reki!to jest to!:)))))))))))))))))))
        jednak ludziska nas czytaja:)i sie dopisuja!:)pozdrawiam
        • froggg Re: Technikum Elektryczne 26.05.04, 21:14
          jasne, że czytają, jakże by mogło być inaczej
          • ellenai Re: Technikum Elektryczne 26.05.04, 21:21
            hehe,ciesze sie,co prawda nie ma co wiele czytac tutaj,ale moze sie rozkreci
            towarzystwo!":)co tam w saczu slychac?ty chyba jako jedyna oprocz elp jestes
            mieszkajaca w saczu,reszta ktora tu pisze,rezyduje gdzies indziej,ale o saczu
            mysli!:)
            • froggg Re: Technikum Elektryczne 26.05.04, 22:14
              to fajnie, że ktoś wyjachał z Sącza, ale o jego mysli stale sa tu, mnie nie
              było "tylko" pięć latek, ale Kraków nie tak daleko od Sącza leży, więc nie
              plakałam bardzo. co u nas? zimno, jak nie przymierzając w pażdzierniku, a tu
              dzień mamy mamy. miejmy nadzieję, że będzie lepiej. co do elektryka, to w
              najlepsze trwaja matury. absolwent powienien zerknąc na strone elektrycznej
              katechezy (elektrycznakatecheza.prv.pl), tam beda najświeższe informacje. no i
              zdjęcia, zmykam do spania,do rychłego...
              • ellenai Re: Technikum Elektryczne 27.05.04, 03:17
                sacz i okolice chyba na zawsze zostaja w myslach tych co wyjechali:)faktycznie
                5 latek w kraku to nie takie drastyczne "wyjechanie"ale tez sie liczy
                oczywiscie:)
                dzieki za namiary na stronke,chetnie poczytam o najswiezszych wiadomosciach:)
                teraz to pewno czekasz na wakacje,prawda?a tymczasem spij dobrze:)do nastepnego
                • froggg Re: Technikum Elektryczne 27.05.04, 20:54
                  faktycznie, strasznie mi sie tych wakacji chce, ale na razie zaczyna sie okres
                  wzmozonego wysiłku. ale ja tak naprawde to lubię. wiadomość do absolwenta,
                  wiem, co z nauczycielami, o których pytałeś.
                  poadrawiam.
                  • ellenai Re: Technikum Elektryczne 27.05.04, 21:06
                    no tak frog,czasem fajnie jest sie tak utyrac przed wypoczynkiem,czlowiek czuje
                    ze sie mu bardziej nalezy,bo sie orobil!a gdzies wakacjujesz czy w saczu
                    zostajesz? a zalozyciel watku gdzies nam uciekl,cos go nie ma a tu takie wiesci
                    na niego czekaja!kurcze!cmok
                    • froggg Re: Technikum Elektryczne 28.05.04, 18:54
                      na razie nic pewnego, ale mam nadzieję na mały wypad w teren, jesli zdrowie
                      lubego pozwoli, a jesli nie, to klasyka - lezenie przy zaległej lekturce. co do
                      autora watku, to miejmy nadzije, że sie odezwie kiedyś. w szkole własnie dni
                      otwarte i oglądałam stare kroniki szkolne - super, szkoda, że ta tradycja
                      padła...
                      miło się pisze, ale chwilowo zmykam
                      • ellenai Re: Technikum Elektryczne 29.05.04, 05:10
                        oj zdrowie to niech dopisuje koniecznie!byle nic powaznego!:)ja to chetnie
                        wybralabym sie gdzies na jakies dluzsze wakacje ale nie da rady na razie.Teraz
                        mamy dlugi weekend,bo jest memorial weekend,mozliwe ze sie gdzies wybiore z
                        moim lubym:)
                        a jakas ciekawa lekture czytasz?
                        wracajac do tematu szkoly,z twojej wypowiedzi wywnioskowalam ze kronik juz nie
                        ma,dobrze zrozumialam?aj chetnie poczytalabym jakies reminiscencje szkolne
                        zalozyciela watku:)
                        trzymaj sie zdrowo:)
                  • griszafm Re: Technikum Elektryczne 29.05.04, 17:20
                    Witam wszystkich! Tak naprawdę to nie sadziłem, że ktoś się odezwie...
                    No właśnie, nadal jestem bardzo ciekaw co tam słychać u moich byłych
                    nauczycieli..
                    Czekam z niecierpliwością na szczegóły.
                    A tak na marginesie to...czego uczysz w Elektryku?
                    • froggg Re: Technikum Elektryczne 04.06.04, 20:10
                      języka ojczystego...troche starej gwardii zmieniło miejsce pracy, ale twoj post
                      wzbudził wielkie zainteresowanie, więc odezwij się jeszcze
    • elp1 elektrycy zniknęli? 19.06.04, 19:02

• ellenai Re: elektrycy zniknęli? 22.06.04, 03:19
        no niestety,na to wyglada ze tak!
        • froggg Re: elektrycy zniknęli? 24.06.04, 18:42
          elektrycy piszą świadectwa, żeby uczniowie mogli je jutro dostać, a absolwent
          umknął...
          • ellenai Re: elektrycy zniknęli? 24.06.04, 19:47
            oooo, prosze,to u was zakonczenie roku! a u nas wakacje juz od miesiaca!
    • klo-n2 Re: Technikum Elektryczne 15.01.14, 08:26
      Widze tu wpisy z 2004r. A jest 2014. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Ja chyba tu jak super dinosaurus. Matura rocznik 1970 !!!. Czasy P.Dyr. Barana ... Wychowawca - p. Zając Genowefa ... albo klasy B p. Szczechowicz ... Wspomniany p. Bieniek - w moim roczniku matury właśnie w TE....Ech ...to były czasy ! A teraz miło czytać że TEl. - Nowy Sącz liderem rankingu na najlepszą SZKOŁE ... Pozdrawiam...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka