30.05.04, 20:03
muszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Obserwuj wątek
    • elp1 brawo!!!!!!!!!!!!!! 30.05.04, 20:06
      szampanimy :)
      • aleks44 Re: brawo!!!!!!!!!!!!!! 30.05.04, 20:07
        wpadnijcie mam w domu zubrowke,taka robiona,strasznie kopie he he
        • ellenai Re: brawo!!!!!!!!!!!!!! 30.05.04, 20:10
          no prosze jak ja tu lubie klikac,nikt mi nie ma za zle setki! podlejemy ja
          twoja zubrowka aleks!elp dzieki :)
          • aleks44 Re: brawo!!!!!!!!!!!!!! 30.05.04, 20:14
            caly czas czekam ,predzej sasiadki do mnie przyjda niz Wy,ale co mam zrobic
            mowi sie trudno i zyje sie dalej hi hi
            • ellenai Re: brawo!!!!!!!!!!!!!! 30.05.04, 20:20
              oj daj spokoj nie zapraszaj sasiadek,bedziemy zazdrosne!
              • aleks44 Re: brawo!!!!!!!!!!!!!! 30.05.04, 20:21
                etam,taka jedna jest OK,ale mezatka hi hi
                • elp1 no i co z tego, że mężatka? 30.05.04, 20:23
                  żubróweczki nie może skosztować?
                  • aleks44 Re: no i co z tego, że mężatka? 30.05.04, 20:25
                    jak bym potem sasiadowi w oczy spojrzał ??? hi hi
                    • elp1 Jak to jak? Z DUMĄ oczywiście, że dobry 30.05.04, 20:29
                      sąsiad jesteś i wiesz jak gościa ugościć, by rad był :-)
                      • aleks44 Re: Jak to jak? Z DUMĄ oczywiście, że dobry 30.05.04, 20:32
                        nie nie ja tak tylko mowie,bo przyslowie mowi ze ta krowa co duzo ryczy malo
                        mleka daje i ze mna jest chyba tak samo hi hi zreszta ja wiem ?????
                        • elp1 Aleks44 o czym Ty myślisz? o czym Ty mówisz? 30.05.04, 20:45
                          ja naprawdę TYLKO o żubróweczce i skąd Twoje nienienie nie rozumiem wcale :-)
                          • aleks44 Re: Aleks44 o czym Ty myślisz? o czym Ty mówisz? 30.05.04, 20:49
                            tylko mnie nie podpuszczajcie Obie, NO !!!
                            powiadasz tylko zubroweczke ,szkoda,niech bedzie tylko zubroweczka
                            dobre i to hi hi hi acha jeszcze sliwowiczke mam
                            • ellenai Re: Aleks44 o czym Ty myślisz? o czym Ty mówisz? 30.05.04, 20:50
                              a ja mam butelke merlota i chardonnay,tylko ze u mnie za wczesnie na takie
                              picie, pora na kawe jest!eh
                              • aleks44 Re: Aleks44 o czym Ty myślisz? o czym Ty mówisz? 30.05.04, 20:54
                                ja jedna wypilem z Twoja mama hi hi ,ale zesmy zobie pogadali hi hi
                                • aleks44 Re: Aleks44 o czym Ty myślisz? o czym Ty mówisz? 30.05.04, 20:55
                                  ales Ty nerwowa,polecam kieliszeczek koniaczku ,tez mam
                                  • ellenai Re: Aleks44 o czym Ty myślisz? o czym Ty mówisz? 30.05.04, 21:07
                                    kurcze ale ci fajnie,takie odwiedziny robic! hmmmmmmmmmm,bratanie z moja
                                    rodzina,lol
                • aleks44 Re: brawo!!!!!!!!!!!!!! 30.05.04, 20:23
                  ja sie nie boje he he ,alkoholu u mnie dostatek hi hi ,miejsca do siedzenia tez
                  duzo zapraszam,zawsze jeszcze moge w biedronce paluszkow kupic lubicie ??????
                  jeseli tak to zapraszam
                  • elp1 Aleks44, Ty lepiej uważaj, bo są takie 30.05.04, 20:27
                    życzenia co się naprawdę spełniają :-)
              • elp1 Ellenai! No co Ty? 30.05.04, 20:25
                Zazdrosna? A to Ty nie wiesz, że takiej jak Ty, to szukać ze świecą i tak się
                drugiej nie znajdzie?
                Jak ja drugiej też nie jakby co hihihi :)
            • elp1 Re: brawo!!!!!!!!!!!!!! 30.05.04, 20:21
              a tego to Ty moze nie badz taki pewny, bo jak sie zmówimy to Cie najdziemy ot
              tak! bez nijakiej zapowiedzi I co Ty na to?
              • ellenai Re: brawo!!!!!!!!!!!!!! 30.05.04, 20:29
                elp ty jestes wyjatkowa,o tak!bardzo i kochana,dlatego sie ciesze ze jestes
                znow na forum!a ty blizej masz do aleksa niz ja,ale ja was kiedys napewno
                odwiedze! aleksowi osobicie podziekowac za zdjecia moich bliskich a tobie za
                serdecznosc "sadecka":))))))))))))
                • elp1 ja Cie 3mam za słowo, a Aleks niech trzyma 30.05.04, 20:31
                  za co sobie tam chce i na co Ty Mu pozwolisz oczywiście hihihi :)
                  • ellenai Re: ja Cie 3mam za słowo, a Aleks niech trzyma 30.05.04, 20:37
                    hhehe elp heheheh:)no wiesz my nic tam takiego nie bedziemy robic, ja mezatka
                    wkrotce on zonaty ..............hehe
                    • elp1 Ellenai, a Tobie co? 30.05.04, 20:54
                      ellenai napisała:

> hhehe elp heheheh:)no wiesz my nic tam takiego nie bedziemy robic, ja mezatka
                      > wkrotce on zonaty ..............hehe

Czy ja mam cos do Waszych mężów, żon, czy Was? A róbta sobie co chceta hehehe
                      :-)
                      • ellenai Re: Ellenai, a Tobie co? 30.05.04, 21:05
                        e tam:)))))))))))))zwykly zarcik)))))))))))))))))cmok
                        • aleks44 Re: Ellenai, a Tobie co? 30.05.04, 21:07
                          co sie stalo elpikowi ???????buuuuuu
                          • ellenai Re: Ellenai, a Tobie co? 30.05.04, 21:15
                            aj chyba nic:))))) tak mysle,zazartowal sobie:)cmok i to fajnie:)))))))
                          • elp1 Re: Ellenai, a Tobie co? 30.05.04, 21:18
                            mnie nic nie jest. Ze mna w porządku. Za to z moim dostepem necikowym to po
                            prostu kooooooooszmaaaaaaaarrrrr buuuuuuuuuu
                            Dlatego nie denerwujcie się ze nie odpowiadam jak należy, bo to niestety nie
                            ode mnie tylko zależy ale od mnóstwa różnych maszyn, których ja nie rozumiem :(
                            • ellenai Re: Ellenai, a Tobie co? 30.05.04, 21:21
                              oj znamy ,oj znamy te rodzaje dolegliwosci:(trzymaj sie
                              dzielnie:))))))))))))))))
                            • aleks44 Re: Ellenai, a Tobie co? 30.05.04, 21:23
                              dostep ,to cos wiem na ten temat he he przez dwie soboty i niedziele nie mialem
                              dostepu !!!!!!a tak nawiasem to dla mnie tez to jest czarna magia.Cale
                              szczescie ze wszystko chodzi jak powinno
                              • elp1 dobrze, ze u Was 30.05.04, 21:26
                                aleks44 napisał:

> Cale szczescie ze wszystko chodzi jak powinno

szkoda, że nie u mnie :-(

Ale ja sie nie poddaję jak widzicie i na ile moge nadążyc to staram się jak
                                mogę :-)
                                • ellenai Re: dobrze, ze u Was 30.05.04, 21:39
                                  wlasnie grunt to sie nie poddawac kochana! ja wolno pisze hehe,bo sciagam
                                  zdjecia od aleksa:)wiec nadazymy ze wszystkim
                                  • aleks44 Re: dobrze, ze u Was 30.05.04, 21:42
                                    to gdzie ja bylem ze Wyscie tyle napisaly????przeciez siedze i pisze caly czas.
                                    Zauwazylem,ze forum dziwnie chodzi raz licznik pokazuje mniej raz wiecej,nie
                                    wiem czemu ???? dziwne to jakies
                                    • ellenai Re: dobrze, ze u Was 30.05.04, 21:45
                                      ja mialam zadac to pytanie tobie i elpikowi,ze wam to szybko idzie
                                      klikanie ,ale forum sie chrzani,ja mialam problem z poczta ale jest ok:)
    • elp1 Ellenai! Aleks! o co chodzi? 30.05.04, 21:24
      ale sie zakalapućkałam, nie bardzo chyba wiem o co Wy mnie pytacie.
      A moze powiedziałam coś jakoś "na skróty" i nieporozumienie jakoweś sama
      gdzieś zasiałam?

Przyznaję, nie nadążam, bo mój net ślimaczy się dzisiaj szczególnie, jakby na
      złość właśnie w dzisiejszy wieczór musi się tak wleeeec :(
      • aleks44 Re: Ellenai! Aleks! o co chodzi? 30.05.04, 21:26
        jak to mowia "nie zabieraj sobie tego do glowy" hi hi hi
        przywykniesz,ja sam nie wiem nie raz o co chodzi hi hi (nadrabiam mina)cciii
        • elp1 hihihi :) 30.05.04, 21:29
          dobrze, że mojej nie widzisz: to zgrzytam zębami z wściekłości na łącze,
          to śmieję się w głos jak mnie połączy. Jednym słowem - wariatkowo hihihi :)
          • aleks44 Re: hihihi :) 30.05.04, 21:31
            a co na ten glosny smiech sasiedzi ?????
            ja bym nie wytrzymal he he he
            • elp1 i co byś zrobił z niewytrzymaniem? 30.05.04, 21:36
              mam nadzieję, że byś się przyłączył bo to czym śmiech w duecie, to z pewnością
              nie to samo co w pojedynkę :)
              • ellenai Re: i co byś zrobił z niewytrzymaniem? 30.05.04, 21:40
                ja ja jeszcze ja sie moge przylaczyc!!!! hehe
                • elp1 hihihi :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 30.05.04, 21:45
                  no to mamy trio :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                  • ellenai Re: hihihi :))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 30.05.04, 21:47
                    a troje ludzi moze wiele zrobic na forum! rozrusza go ze hej!
                    • elp1 tylko spójrz na odliczalnik 30.05.04, 21:50
                      kręci się,aże miło :)
                      Masz szansę na kolejny ładny numerek podczas dzisiejszej forumowej ZBIÓRKI :-)
                      • aleks44 Re: tylko spójrz na odliczalnik 30.05.04, 22:06
                        ale smigamy ,zeby tylko zawsze taki zapal w nas drzemal
                        • ellenai Re: tylko spójrz na odliczalnik 30.05.04, 22:10

kurcze my nastepna setke wychylimy za moment jak dobrze pojdzie,to forum
                          jeszcze nie mialo tak dobrego dnia postowego!

.... a fuj!....sygnaturka mi dzis beka!

tu sie klika na Nowy Sacz!
                          • aleks44 Re: tylko spójrz na odliczalnik 30.05.04, 22:36
                            to znowu ja musialem troszke podzwonic ,ale juz jestem i przepraszam za chwile
                            nieobecnosci
                            • ellenai Re: tylko spójrz na odliczalnik 31.05.04, 04:08
                              aleks ale popatrz jest jak za starych dobrych czasow sprzed"przegonienia nas"z
                              gorlic !200 postow i fajny klimacik na forum,to jest to!ja naprawde to lubie!
      • ellenai Re: Ellenai! Aleks! o co chodzi? 30.05.04, 21:32
        kochana nie zasialas zadnego nieporozumienia,przynajmniej ja to tak
        odebralam.Wypowiedzi na necie moga byc zle interpertowane dlatego trzeba bardzo
        elastycznie podchodzic do nich,bez zbednej nadinterpretacji:)
        przede wszystkim rozumiem twoja frustracje dotyczaca netu,bo kurcze blade bo
        wkurza mnie to tez, chce sobie z toba tez poklikac!eh coz dobrze ze daje ci
        wejsc i napisac cos do nas:)cmok
        • elp1 cieszmy się, że choć 30.05.04, 21:38
          z czkawką, to pozwala nam na klikanie i klikajmy ile się da i już!
          • ellenai Re: cieszmy się, że choć 30.05.04, 21:43
            dokladnie kochana,najwazniejsze ze nam daje poklikac!
    • elp1 Re: 2400 07.06.04, 11:04
      2300 gdzies sie zapodziało, ale 2400 jest jak malowanie :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka