zuzanna6 07.12.05, 19:34 ...a może wszyscy na urodzinkach... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzanna6 Re: Co tak cicho... 11.12.05, 20:24 nie, no jak ty wpadłeś to juz jest ok, zrobiło się głosniej ale gdzie kurde reszta Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Co tak cicho... 20.12.05, 18:49 gdzie wszyscy jestescie? przedświąteczne porządki? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Co tak cicho... 20.12.05, 19:34 o rany, biedne karpie...alez mi szkoda, jak te ryby sie meczą... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Co tak cicho... 21.12.05, 01:15 no straszna jalowizna na jaselku! gdzie sie wszyscy podziali?gdzie jest okowita? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Co tak cicho... 28.12.05, 05:57 Ja się znalazłam. Wszędzie się dopisałam i tylo.... dalej jałowizna. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Co tak cicho... 28.12.05, 16:11 na te jalowizne nic ci nie poradze! :(((((((((buuu Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Co tak cicho... 29.12.05, 16:09 ellenai napisała: > na te jalowizne nic ci nie poradze! :(((((((((buuu Eeeee tam. Poradzisz przecie:)Coś klikniesz i już można odpowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: a moze jalowcowka? 29.12.05, 16:12 Jałowcówka odpada. Ostatnimi czasy odrzuciło mnie od wszelakich trunków. Można by rzec iż wpadłam w abstynencję. Nie jest to dobre dla mojego zdrowia psychicznego bo po wytrzeźwieniu widzę zbyt ostro i wyraźnie..... ale cóż. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: a moze jalowcowka? 29.12.05, 20:03 jestem witam wszsystkich i pozdrawiam, o rany, jak te swieta meczą.... ech, juz juz pachnie sylwestrem, alez pobaluje, potańcze, uwielbiam to i wcale nie musi byc duzo tej jałowcówki Odpowiedz Link Zgłoś
lemek1 wie dlaczego 30.12.05, 05:35 0kowita napisała: > Ostatnimi czasy odrzuciło mnie od wszelakich trunków. znam ten bol ,ale w ostatnich 25 latach tylko raz czy dwa mi sie to zdarzylo po prostu nie pije mocnych trunkow bo po nich faktycznie mozna wpasc w abstynecje.Wlasnie wczoraj przejezdzalem kolo miejsca gdzie w lecie 1985 roku musialem zjechac z autostrady bo myslalem ze umre z naduzycia.Jest to dosyc daleko od mego miejsca zamieszkania ale ile razy tamtedy przejezdzam przypomina mi sie ten poniedzialek i 5 rano gdy bylem tak blisko STWORCY..... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: wie dlaczego 30.12.05, 15:33 Ja takich przeżyć nie miałam. Nigdy nie umierałam z nadużycia. No chyba, że ze wstydu. Ze wstydu to owszem umierałam niejednokrotnie gdy coś ozorem za dużo nachlapałam albo co gorsza paluchami naklepałam w klawiaturę. To jest dopiero straszne tak po pijoku naklepać w klawiaturę. Nie można wtedy się wyprzeć bo wszystko się zapisuje..... horror. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: wie dlaczego 07.01.06, 21:03 po pijaku klepalas w klawiatrue?no popatrz!ja nie zauwazylam!cmok Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: wie dlaczego 15.01.06, 10:18 ellenai napisała: > po pijaku klepalas w klawiatrue?no popatrz!ja nie zauwazylam!cmok Oj klepałam, klepałam..... w pierś się biję. Kurde, aż od tego bicia sińce mi wylazły... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: wie dlaczego 15.01.06, 10:22 hi hi hi, że żałuj, wybacz sobie dobrze, ze ja jak popije to nie mam ciągot do pisania, nie właczam kompa, ide spac Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Co tak cicho... 05.01.06, 18:57 i znowu cicho.... za oknem wieczór i mrozik jakis zacina, co z tego jak snieg znowu przepadł... w trójce fajne kawałki lecą, a was tu nie ma... a wracając do tematu, to wodeczka strasznie mi szkodzi i nauczyłam się pić z tzw. rozumiem, co nie znaczy, że czasami nie lubię sie zapomnieć, a co tam...świat jest wtedy taki radosny... Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Co tak cicho... 06.01.06, 17:00 i wiosna powoli podkrada się pod okna... witajcie Jasielczycy :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Co tak cicho... 07.01.06, 20:54 kurcze Japończycy to zawsze mają wszystkiego najwięcej, nawet najwięcej sniegu tej zimy, ale wcale im nie zazdroszczę, kurde, widzieliscie te zaspy? Oby nam tego razem z patasia grypa po drodze nie przywiało Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Co tak cicho... 07.01.06, 21:04 u mnie sniegu nie ma zuza,fajnie jest,tylko nie moge zdecydowac gdzie sie wybrac i siedze przed kompem! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Co tak cicho... 07.01.06, 21:15 hi hi hi i dobrze wybrałas, posiedź i popisz z nami Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Co tak cicho... 08.01.06, 14:49 U nas śnieg jest i (jak zwykle zimą) śliskie chodniki.....WRRRRRR Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Co tak cicho... 16.01.06, 19:42 o rany, to uważaj Okowitko, nie ma nic gorszego jak przez czyjes zaniedbania zafundowac sobie gips Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Co tak cicho... 17.01.06, 22:09 gdzie jestescie drodzy forumowicze? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Co tak cicho... 19.01.06, 09:08 zuzanna6 napisała: > a ku ku ku ku aaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Co tak cicho... 19.01.06, 09:08 zuzanna6 napisała: > puk puk Prosze..... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Co tak cicho... 18.01.06, 19:36 u hu hu hu ha, idzie zima zła tak mówią w telewizji Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Co tak cicho... 19.01.06, 09:09 zuzanna6 napisała: > u hu hu hu ha, idzie zima zła > tak mówią w telewizji Mam ją za oknem (nie telewizję lecz zimę). Odpowiedz Link Zgłoś