vfv 02.02.07, 12:55 Byłem przeciw tej pani na stnowisko burmistrza to mnie tu nazwaliście oszołomem Co wy na to ? www.jaslo4u.pl/news.php?readmore=1385 Poczytajcie komentarze do artykułu . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
y50 Jasło ma trzeciego burmistrza !!! 02.02.07, 19:48 Witajcie! No właśnie narazie jest 3 burmistrzów a Jaśle a za chwilę bedzie 5 a może 10..Paranoja totalna. Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Ze tez... 03.02.07, 14:28 Ze tez wielebny marszalek pozwala na takie jaja, he he he... Odpowiedz Link Zgłoś
justiceforall Re: Jasło ma kolejnego oszołoma !!! 02.02.07, 22:09 vfv napisał: > Byłem przeciw tej pani na stnowisko burmistrza to mnie tu nazwaliście oszołomem > > Co wy na to ? Drogi Oszołomie - a nie pomyślałeś, że jest może tak, że skoro były sekretarz wykorzystuje zaległy urlop (nie odbrał ekwiwalentu) to ten złośliwy wakacik omija się tworzeniem jakiej dodatkowej funkcji? Z artykułu jasno wynika, że ten trzeci przejął kompetencję należące do zakresu zadań sekretarza. Jak może zauważyłeś nie ma etatu sekretarza więc suma jest na zero. Ale oczywiście jako oszołom skąd możesz o tym wiedzieć. Oszołomy maja jedną rację. Taką najbardziej oczywistą - dlatego są oszołomami i dopóki nie zaczną myśleć nimi pozostaną. Popracuj kolego nad emocjami zanim znowu napiszesz jakiś bzdurny wpis. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Jasło ma kolejnego oszołoma !!! 02.02.07, 23:03 rany...co pijesz?tez bym tak chcial "odplynac"... Odpowiedz Link Zgłoś
justiceforall Re: Jasło ma kolejnego oszołoma !!! 03.02.07, 03:39 ouimet napisał: > rany...co pijesz?tez bym tak chcial "odplynac"... no to odpłyń i zostań tam gdzie jesteś. Nie wiesz a piszesz, jesteś porażającym przykładem ignoranta, który nawet jak nie wie to stara się odezwać. Tak jak patrzę na twoje wpisy tutaj to jedynie milczenie jest jedynym przejawem Twojej inteligencji . Staraj się stosować tego rodzaju praktyki jak najczęsciej. podpisano: Wujek Dobra Rada Odpowiedz Link Zgłoś
vfv Re: Jasło ma kolejnego oszołoma !!! 03.02.07, 09:32 Wytrzeźwiałeś ? To popracuj nad emocjami . Wtedy bedziesz o trzeciej w nocy spał a nie wzdychał do pani burmistrz :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
justiceforall Re: Jasło ma kolejnego oszołoma !!! 03.02.07, 13:10 Mi kac przejdzie. Tobie to niestety zostanie. Pani burmistrz nie jest w moim typie. Tak samo nie są w moim typie internetowi ignoranci. Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Jakby jeszcze bylo... 03.02.07, 14:32 Jakby jeszcze bylo do kogo wzdychac, he he he... Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Jasło ma kolejnego oszołoma !!! 03.02.07, 16:54 justiceforall napisał: >Tak jak patrzę na twoje wpisy tutaj to jedynie milczenie jest jedynym przejawem Twojej inteligencji . * I za to cie polubilem.Przynajmniej nie oszukujesz ,ze czytales moje wpisy.Poogladanie ich wystarczylo ci na opinie.Czasem pomocne jest jeszcze zrozumienia tekstu. Ja twojej wypowiedzi w temacie PT.Burmistrz zupelnie nie zrozumialem.Faktycznie potwierdza to moje braki intelektualne.O przejawach inteligencji nawet nie wspomne. :)miej fajny czas. Odpowiedz Link Zgłoś
justiceforall Re: Jasło ma kolejnego oszołoma !!! 03.02.07, 21:34 ouimet napisał: Masz rację. Twoich wpisów nie da sie czytac można je tylko oglądać. a co do tego.... > Ja twojej wypowiedzi w temacie PT.Burmistrz zupelnie nie zrozumialem. ...wrona skokoła nie urodzi czyli jaki mózg taka myśl. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet justiceforall- 03.02.07, 22:56 no to my se pogadali w temacie slusznego wg. ciebie/no i Pani Burmistrz/ ustanowienia 3-go wice. Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Kurna ! 03.02.07, 14:31 Kurna, takich bzdur jeszcze w zyciu nie czytalem !!! Od kiedy funkcja sekretarza = funkcji wicka burmistrzowskiego ??? PS. Pani Marija fajnie zaczela swoja kadencje, he he he... Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Do Vfv 03.02.07, 14:26 Ta wspomniana przez Ciebie pani burmistrz, ma na drugie imie "Pomylka" :) Odpowiedz Link Zgłoś
justiceforall prośba 03.02.07, 18:57 Drodzy obywatele dwunastej kategorii pierwszorzędnego kraju zza przerośniętej kałuży. Leczcie swoje kompleksy tak gdzie wami tyrają. Jak macie lepszy pomysł na rządzenie tym miastem i krajem to wracajcie. A jak nie, to morda w kubeł i do roboty ! Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Uwazaj ! 03.02.07, 21:06 Uwazaj zeby Ci obywatele dwunastej kategorii nie wrocili kiedys do Jasla i nie kupili go razem z Toba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
justiceforall Uważam 03.02.07, 21:29 cuski napisał: > Uwazaj zeby Ci obywatele dwunastej kategorii nie wrocili kiedys do Jasla > i nie kupili go razem z Toba ;) Tego typu zagrożenie plasuje mi się gdzieś pomiędzy porwaniem mnie przez grupkę przerośniętych mutantów z Gwiezdnej Mgławicy w lipcowy czwartek 2030 roku tuż po 16-ej a atakiem wawelskiego smoka ożywionego przez starego Giertycha. Twój wykup Jasła razem ze mną jest gdzieś pomiędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Uważam 04.02.07, 02:01 justiceforall, nie pierdziel, to nie był lipiec tylko październik. I lepiej bądź dokładny bo..... No. Odpowiedz Link Zgłoś
justiceforall Re: Uważam 04.02.07, 14:20 24.10.2030 przepraszam - słuszna uwaga. Odpowiedz Link Zgłoś
vfv Re: co to za justiceforall się wykocił ? 07.02.07, 09:02 Co to za justiceforall się wykocił ?Pięć postów napisł a wszystkich zna i wszystkim ubliża ?A nic na temat ? Po co ten trzeci burmistrz ? Na pośmiewisko ? Odpowiedz Link Zgłoś
justiceforall Re: co to za justiceforall się wykocił ? 07.02.07, 19:01 A czy ja pytam skądżeś się np wypsił, wykonił lub wyświnił ? Nie ubliżam wszystkim tylko oszołomiastym, którzy nie potrafia policzyć że burmistrz + zastępca + sekretarz = 3 i że Burmistrz +wiceburmistrz +wiceburmistrz = 3 Na pośmiewisko vfv zdaje się trafi twój brak wyczucia w liczeniu do trzech niż moje wpisy nie na temat. No i jakby to powiedzieć... twoje tematy - wybacz - do tech z górnej półki to im pare metrów brakuje. Na razie to piasek i kurz z obuwia na nich. vfv napisał: > Co to za justiceforall się wykocił ?Pięć postów napisł a wszystkich zna i > wszystkim ubliża ?A nic na temat ? Po co ten trzeci burmistrz ? Na pośmiewisko > ? Odpowiedz Link Zgłoś
apolityczny Re: co to za justiceforall się wykocił ? 08.02.07, 18:14 Z racji swojego nicka pozwolę wtrącić, co następuje: Według mnie mnie Burmistrz + Zastępca(x2) + Sekretarz = 4 Nie zapominajmy, że (o ile mi wiadomo) Sekretarza mamy cały czas. Przecież można było chyba przekazać te obowiązki chwilowo np. Burmistrzowi i Zastępcy. W ramach PS) Nasuwa mi siętakie pytanie czy zmieni się Regulamin Organizacyjny gdy Sekretarz skończy urzędowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: co to za justiceforall się wykocił ? 08.02.07, 21:28 apolityczny napisał: > Według mnie mnie Burmistrz + Zastępca(x2) + Sekretarz = 4 i tu f-oral Cie ma.On liczy inaczej.Podobnie jak ja. przyklad: masz dwie rece/zakladam ze masz 2 i po 5 palcow w kazdej z nich/ Teraz zaczynasz "liczenie" palcow od "tylu"-czyli z jednej reki:10-9-8-7-6 i dodajesz 5 /palcow/z drugiej reki .I jaki masz wynik dodawania?Masz 11 /palcow/. Odpowiedz Link Zgłoś
apolityczny Re: co to za justiceforall się wykocił ? 08.02.07, 23:32 Kurcze... musze o tym sposobie Szefostwu wspomnieć przed pierwszym ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: co to za justiceforall się wykocił ? 10.02.07, 00:23 apolityczny napisał: > Kurcze... musze o tym sposobie Szefostwu wspomnieć przed pierwszym ;-) ;)))))))))) NIE RADZE.Jezeli zacznie Ci wyplacac w taki sposob "setkami"?I za kazdym razem zacznie od 10-tki? Odpowiedz Link Zgłoś
justiceforall Re: co to za justiceforall się wykocił ? 10.02.07, 19:36 Więc apolityczny...spór idzie o to po co 2 wiceburmistrz. Sekretarza nie ma a zasdania są. Nie jest winą obecnej ekipy że Pan Były Sekretarz woli blokowac stanowisko w celach...nazwijmy je propagandowymi. Sekretarza w tej chwili nie ma. Idź coś do urzędu i załatw coś co leży w gestii sekretarza. Zatem skoro go nie ma to Burmistrz + Zastępca(x2) - Sekretarz = 3 Odpowiedz Link Zgłoś
apolityczny Re: co to za justiceforall się wykocił ? 11.02.07, 01:04 Nie zamierzam się sporować z Tobą (justice..) o coś na co nie mam wpływu bezpośredniego. Stwierdzam tylko to co obserwuję jako mieszkaniec Jasła. Ba, ja się nawet zgadzam z Twoim rozumowaniem. Będę jednak upierał się przy swoim (kilka postów wcześniej) Spróbujmy tak: wypłata Burmistrza Jasła + wypłata Zastępcy(x2) + wypłata Sekretarza = ? (w wyniku należy wstawić ilość a nie kwotę, żeby nie drażnić) Odpowiedz Link Zgłoś
harnasi cuski wes mu dowal 11.02.07, 22:27 ty masz chyba wodorosty miedzy palcami. Wypłat jest 4 1-Burmistrz 2 2-zastepców i 1-Sekretarz. To że kompetencje sekretarza przejoł 2 vice to nie wiem czy to jeste zgodne z prawem. Ciekawe gdzie to jest w strukturze organizacyjnej. :P zawiadmcie prokurature to jest łamanie prawa Odpowiedz Link Zgłoś
justiceforall harnasi napisał 18.02.07, 02:23 harnasi napisał: > to było do justiceforall ufoluda Powiem szczerze Harnasi. Paraliżuje mnie twoje głupota, a to że nie startowałeś na kretyna roku, to chyba tylko przez zmowę bukmacherów zdegustowanych tak oczywistą kandydaturą. W poprzedniej edycji Kretyna na Emigracji jakoś cię mniej ale o pool position z Ounimetem czy jakoś tak, walcz. Jesteś soł klołs. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet hi,hi,hi... 18.02.07, 05:56 justiceforall napisał: W poprzedniej edycji Kretyna na Emigracji jakoś cię mniej ale o pool position z Ounimetem czy jakoś tak, walcz. Jesteś soł klołs. *dobre,takie przas`ne...:) Odpowiedz Link Zgłoś
harnasi justiceforall błazen z ciebie 11.02.07, 22:34 ale ty kłamiesz w strukturze UM nie ma 2 viceburmistrza skandal ! Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Ciekaw jestem... 08.02.07, 00:53 ... ile ten trzeci burmistrz bedzie ciagnal kaski ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
harnasi Re: Ciekaw jestem... 12.02.07, 09:04 tego nikt nie wie bo niema tego w strukturze UM Odpowiedz Link Zgłoś