ellenai Re: zgrzeszylem.... 11.12.03, 16:26 powiem krotko: to bardzo zle,teraz musisz odkupic grzechy:) Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: pieeeeeeprzysz !!!!!! 11.12.03, 19:26 ......wszystko Ci wybaczą...... jeśli Ty będziesz chciał......... Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 zgrzeszylem.... 11.12.03, 19:32 ..a za pokute mam napisac na forum sto razy "zgrzeszylem",a potem przyznac sie do winy... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: nie chrzań 11.12.03, 19:41 ......wszyscy grzeszą....... co to jest grzech ? wg mnie grzech to krzywda , którą rozmyślnie zrobiliśmy bliźniemu...... rozmyślnie.... rozmyślnie..... rozmyślnie........ krzywda......... reszta to gówno Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: nie chrzań 11.12.03, 19:48 Tu jest trudno zgrzeszyć..... wyłanczasz komputer.... zapominasz. Kto wierzy w literki na monitorku ?? Ktoś naiwny i czekający na........ Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: nie chrzań 11.12.03, 19:56 Zgrzeszylem na forum i chce to odpokutowac "nabijajac" okolo stu postow, co poprawi notowania forum Jaslo.... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: nie chrzań 11.12.03, 20:01 Oki.... to rozumiem !!!!!!!!! Forum to zabawa......pokutować trzeba .....ale nie tutaj . Jes ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: nie chrzań 11.12.03, 20:06 0kowita napisała: > Oki.... to rozumiem !!!!!!!!! > Forum to zabawa......pokutować trzeba .....ale nie tutaj . > Jes ??????? nol.... Ja pokutuje tutaj, jestem blakajacym sie duchem forum jaslo, drakula podkarpacia, wampirem spod Liwocza, biala dama z Odrzykonia,jestem wyziewem kostuszym wznoszacym sie nad lozem smierci wszystkim uzaleznionych od internetu.... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: nie chrzań 11.12.03, 20:17 adas49 napisał: > .... > Ja pokutuje tutaj, jestem blakajacym sie duchem forum jaslo, drakula > podkarpacia, wampirem spod Liwocza, biala dama z Odrzykonia,jestem wyziewem > kostuszym wznoszacym sie nad lozem smierci wszystkim uzaleznionych od > internetu.... To zupełnie tak jak ja..... z tą różnicą, że nie umiem napisać takiego długiego zdania. Kocham Cię Adaś ! Nie myśl o niczym....... Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 definicja grzechu 11.12.03, 20:02 0kowita napisała: > ......wszyscy grzeszą....... co to jest grzech ? Grzech jest to swiadome i dobrowolne przekroczenie przykazania bozego lub koscielnego. Ja zgrzeszylem nieumiarkowaniem w jedzeniu i piciu oraz trwonieniem czasu na forum (co mozna zakwalifikowac jako "nie mow falszywego swiadectwa przeciw blizniemu swemu")... Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 definicja grzechu 11.12.03, 20:09 0kowita napisała: > Kocham Cię Adaś !!!!!!!!! Tez Cie kocham, mi amore, ajlawju, kissss ...czy mozemy razem, jak Romeo i Julia, jak Adam i Ewa, Tristan i Izolda,Bill i Monika przeniesc sie do krainy wiecznej szczesliwosci, by tam na niebieskich lakach pasc bieluchne jak mleko od szalonych krow baranki? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: definicja grzechu 11.12.03, 20:24 Bojawiem?? Nie przepadam za barankami....... chyba żeby je wymordować i zeżreć z dużą ilością czosnku no i oczywiście z duuuuuuuużą flachą okowity. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: definicja grzechu 11.12.03, 20:32 no to ja dziekuje... Bo ja nie przepadam z kolei za towarzystwem kobiet obzerajacych sie zwierzeca tusza, ktore pasze owa popijaja duza iloscia napojow wyskokowych... Milosc to zbyt powazne uczucie, by przezywac ja z wypchanymi miesiwem bebechami w stanie upojenia alkoholowego. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: definicja grzechu 11.12.03, 20:43 po pierwsze...... od mięsiwa wolę węglowodany....mniammniam po drugie....okowitki się nie wyrzeknę puki mego żywota, po trzecie.... mam już stałe łącze internetowe..... przedtem było drooooogo ale szybko teraz jest.... prawie za darmo ale......wrrrrrrr........ jak coś napiszę to leci długo i ........czasem nie doleci.wrrrrrrrrr interesuje Cię to ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
s_z_a_k Mój PIES POZDRAWIA tvój sztuczny ogonek :( 13.12.03, 23:29 HMMM> mój pies lubi zjeść :)) Mój PIES POZDRAWIA tvój ogonek :( WRRR tvu[; PS. Bez obrazy RZEPCIU zdrówko wrr Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: aby się Adasiowi w głowie nie poprzewracało 11.12.03, 20:49 Dziś jesteś czwartym facetem któremu miłość wyznałam. www.forum.rj.pl/viewtopic.php?t=657 Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 marylo..... 11.12.03, 20:59 ....ale za to jestem najbardziej meski z tego towarzystwa.... Niemniej jednak z uwagi na to, ze Marysia szarga slowem "kocham" na prawo i lewno, przeto przyjmuje do wiadomosci, ze w jej ustach ma ono wartosc porownywalna do odglosu bekniecia,i niniejszym oglaszam, ze wymazuje te niewiaste z pamieci... PS.("precz z moich oczu...poslucham od razu, precz z mego serca - i serce poslucha...precz z mej pamieci: nie, tego rozkazu moja i twoja pamiec nie poslucha"...To byly slowa Adasia M.) Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: marylo..... 11.12.03, 21:10 Hmmmmmm bojawiem hmmmmm ? Ty jesteś najbardzej męski ?????? hmmmmmm A nie szargam słowem KOCHAM !!! Kochać można wielu.........a pragnąć.... Ps. Odnosnie ....Precz z moich itd....... to oznajmiam Ci że nie zapomnisz mnie nigdy..... HA !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 zgrzeszylem....siedemdziesiat siedem 11.12.03, 22:31 No i zgrzeszylem po raz kolejny...znowu niewiele brakowalo, a zaciagnalbym kolejna naiwna niewiaste do oltarza... Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: zgrzeszylem....siedemdziesiat siedem 12.12.03, 04:18 faktycznie chyba to jedyny sposob,aby ktoras stanela /bodaj na chwile/przed oltarzem z Toba.Chodzi o zaciaganie.Mniemam tez,ze zadna z nich nie zaszla i nie doszla.Okowita,ratuj swoja niewinnosc przed takim ...marzycielem! Jako platonicznie Cie wielbiacy-cierpie patrzac na niecne zakusy tego...49-cio letniego mlodzienca Adasia.Ja jestem doroslym,nie jak ten mlokos.... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Rany Boskie !!!!!!!!!! 12.12.03, 05:58 Rany Boskie !!!!!!! Obudziłam się z krzykiem !!!!!!!! Przecież najważniejszej osobie... Gadaczowi nie napisałam, że go kocham !!!!! I jeszcze paru innym osobom...olaboga !!! Gadacz powinien być pierwszy a nie piąty !!!!!! To ja się lepiej przymknę z tymi wyznaniami zanim mnie kto opierniczy. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 czterdziesci dziewiec....Quimet 12.12.03, 14:29 Moj najlaskawszy Panie!!!...nie wtracaj swych marnych kilku grosiczkow w tak powazny watek, jak ten o zalotach, wzlotach i upadkach panienki Marysi ku mnie... Wlasciwie to powinienem ci nabluzgac, albo wezwac na pojedynek......zreszta, juz dobrze,...i tak nie masz szans. Twa meskosc zwiedlaby przy mojej ze wstydu jako ta lilija nagrobna ... Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: czterdziesci dziewiec....Quimet 12.12.03, 21:39 cyt.zwiedlaby przy twojej ze wstydu... Uwazam,ze tak.Zwiedlaby ze wstydu,ze ty sie mienisz mezczyzna z takim..."koliberkiem"! A znasz pochodzenie imienia Adam? Po stworzeniu ,czlowiek otworzyl oczy i widzac ze jest jedynym zapytal Pana:a dam tu nie ma? Ze wzgledu na moj stateczny wiek odpuszczam...temat troszeczke,ale Osobki nie. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 piecdziesiat....Ouimet 13.12.03, 01:51 ouimet napisał: > Ze wzgledu na moj stateczny wiek odpuszczam...temat troszeczke,ale Osobki nie. Moj Drrrogi....Twoj wiek nie jest "stateczny", a raczej "statyczny", bo brak ci juz chyba potrzebnej do walki o kobiete dynamiki... A ja tez "odpuszczam"....lecz w przeciwnienstwie do Ciebie nie temat,lecz te rozpustna slownie "osobke", ktora kupczy slowem "kocham" jak kobieta lekkich obyczajow... Natomiast nazwanie mych skarbow rodowych "koliberkiem" wspanialomyslnie memu szanownemu przedmowcy wybaczam, bo dobrze wiem, ze to, co nosze w spodniach jest raczej strusiem albo bocianem... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: piecdziesiat....Adaś 13.12.03, 08:28 Niczym nie kupczę Panie Adaś !! Jestem kobietą uczuciową i kocham każdego który zwróci się do mnie ludzkim głosem...a jeśli kocham to to mówię. Moje "kocham" nie ma żadnego związku z tym co robią kobiety lekkich obyczajów.... w najmniejszym stopniu nie jest to chęć posiadania ciała osoby do której to wyznanie kieruję. KAPEWU ?????????? Panie Adaś ????? Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 kapewu...ajlowju...Okowita 13.12.03, 15:10 0kowita napisała: > KAPEWU ?????????? Panie Adaś ????? Ja tylko jestem odrobine zazdrosny - poza tym apodyktyczny i zaborczy.Zreszta sama wiesz....100% samca... Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: zgrzeszylem.... 13.12.03, 01:15 Chciałeś coś powiedzieć ?? Jeżeli tak to mów po ludzku (PO NASZEMU !!), a jeżeli chcesz bełokotać coś po ichniemu, tudzeż szpanować to wypierdalaj smutasie! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: zgrzeszylem.... 13.12.03, 08:32 georghe napisał: > Chciałeś coś powiedzieć ?? > Jeżeli tak to mów po ludzku (PO NASZEMU !!), a jeżeli chcesz bełokotać coś po > ichniemu, tudzeż szpanować to wypierdalaj smutasie! Rany Boskie !!! Może gość ma głębokie przemyślenia tylko jest nieśmiały lub swoim milczeniem chciał wyrazić jakąś filozoficzną myśl .. a Ty go tak .. z grubej rury. Hmmmm nie spodobał Ci się jego nick ?.....hehe Odpowiedz Link Zgłoś
gregry Re: zgrzeszylem.... 14.12.03, 20:03 cóż mogłem dodać. zgrzeszyłem... a to nie jest jakaś odmiana licznika forumowego? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: zgrzeszylem.... 14.12.03, 20:14 A co to jest "licznik forumowy"???????? Odpowiedz Link Zgłoś
gregry Re: zgrzeszylem.... 15.12.03, 00:24 np to, nazywane jest czasami "forumowym licznikiem": forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=6564579&a=8893407 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=327&w=6767137&a=7834513 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=5835121&a=7762038 jak dojdziecie do grzechu numer 9000 to mnie zawaiadomcie (myślę że w jeden tydzień 10 ludzi powinno się uporać z wymianą dokonań...) ;) Odpowiedz Link Zgłoś